Sziasztok!
Tegnap egész nap nem volt jó a netünk...
Áááááfonya
Nagyon drukkolok és sajnos lemaradtam a mobilszámcseréről....
Azért majd megírom,biztos,ami biztos...
Nagyon édi lett a cicusod, a képet ismerem
!Ha ez iylen simán ment,akkor jöhet MP
!
Athiz
Vidámpark
:).Őszintén szólva én a 4 évesemnek sem engedném meg,hogy felüljön a hullámvasútra...Mi Bécsben voltunk a Praterben nyáron,ő is nagyon agitált,de nem tudom,mit csináltam volna,ha ordít,hogy ki akar szállni...
Másrészt én betoji vagyok
!
Vérvételen mit akarsz megnézetni?Homronokat?Szt keress egy másik dokit,a komolyabban foglalkozik ezek után veled....
Takido
Nagyon jók a képek rólad
.Jóóóó nagy már a pocid
.Fránya kölke bujkál?Akkor tuti lány
:D!
Én nemsokára kész leszek az egyik MP képpel,amjd én is feldobom
:Milyen fonallal varrsz?
Cirkusz:nem tudom,én velük most találkoztam először,de őszintén szólva eddig nem is nagyon figyelgettem,mert most értük el mi is azt a kort,hogy érdemes menni
.Azt kell figyelni,hogy Richter cikrusz legyen,ő az igazgató.Amúgy szt a gyerekeknek mindegyik nagy élmény
.
Tejszivárgás(bár már túlléptél rakta
),teljesen normális.Az is,ha van,az is ha nincs.Nem jelent semmit, a tévhit szt sokan azt gondolják,ha vkinek már ilyenkor is folyik a teje,nagyon sok lesz neki és tud majd jól szoptatni.Na ezzel nem ijesztgetni akarlak,csak nincs összefüggés
.
Tontica
Örülök,hogy jobban vagy,bár a sok szédülés tényleg nem jó.A vérképed viszont rendben,remélehtőleg nem folytatódik a dolog
.
Keresztszemest én is ajánlom,amúgy az oldalamon minden le van írva
www.keresztszemes.try.hu (bocs Áfonya
).
Kriszti
Remélem,már jobban vagy.Mindjárt teszek be ide alulra egy kis házipatikát,nálunk mikor miylen szerek jönnek be
.Vetélésre tényleg ne gondolj!!!!Minden rendben lesz ma,remélem,és jössz a jó hírekkel,már nagyon várom
:)!
Videot én sem tudtam lejátszani,amikor vki belinkelte.menj a főoldaára és jobbra lent van a video link
.
Angel
Látod,nem is kellett jelentenem,csak tudtál jönni
.Igaz,nem is tudtam volna,mert tegnap nem ment a net...
Drukkolok,hogy jöjjön az a mensi,aztán hajrá
:):)!
Privit még nem néztem meg...
Kokusz
Neked is megy a drukkkkkk!
Házipatika :
Rekedtségre,torokgyulladásra,garatgyulladásra,gégegyulladásra jó a
Homeogene 9 nevezetű homeos készítmény,szt jobb,nint az Oscillo,mert ez utóbbi inkább influenza jellegű megfázásokra van.
Ha csak kezdődő torokfájás,nekem nagyon bejött a
Halset nevezetű szopogatós gyógyszer.Ez ugyan mentolos,de nem olyan,mint miket éjjel-nappal reklámoznak a tv-ben.Ebben van kifejezetten antibakteriális összetevő,ami helyileg hat,így nagyon gyorsan javítható az állapot.Lehet előtte -utánna enni-inni és 2 óránként szedhető,de max 8 db/nap.Tényleg nagyon jó!!!terhesség esetén is szedhető,bár rá van írva(mint minden más gyógyszerre,hogy orvosi utasításra).Én megkérdeztem,azt mondták,ami helyileg hat,az szedhető.
Terhesség esetén is alkalmazható egy spray formájú antibiotikum,a
Bioparox.Orrba és/vagy torokba kell porlasztani,nagyon jó.Én ezt használtam,amikor Villővel beteg voltam.
Kaptam mellé egy köptetőt,de már nem emlékszem a nevére
.viszont erre jó a lándzsás útifű szirup,ami köhögéscsillapító is.
Na ennyit rólam
.Képekkel majd jövök,csak vhogy fel kell javítanom őket,hogy látható legyen
Puszi