Új privát üzeneted érkezett!

Kapcsoljatok ki és nézzétek meg ezt :wink: :

http://www.conferencebike.com/cobiclip.mov

(nem az én gyerekem :D:D:D)

anyapoc

Köszi a sajnákat csajszik!

Anyapoc, szándékomban áll elvinni a cirkuszba a fiamat
újra, de még meglátom, sikerül-e beiktatni valamikor.
Hát lehet, hogy a vérvételes dolgot még bevállalom, csak azt hiszem, azt legkésőbb hétfőn vagy kedden meg kéne ejteni, csakhogy nem tudom, el tud-e vinni a párocskám a helyszínre. Ha nem, akkor lehet, hogy ezt a hónapot sajna halasztani kell, és a köv. ciklusig felkeresek egy másik dokit. Remélem, az majd beválik!

Egyébként én sem értem ezt a dolgot, valószínűleg a hőmérsékletem 2 napja ezért esett le. Vagy nem! Már mindegy, a lényeg ugyanaz.

Elizáról: ezt nem tudom megérteni! Végülis hogy derült fény erre a turpisságra? És ugye ebben mi a pláne, azt nem tudom.

Na jó éjt! :)
Vendég

Athiz, a dokiddal meg vagy elégedve? Hidd el, hogy ha nem annyira, akkor már a lelkednek jót fog tenni egy dokiváltás. Én már csomót felemésztettem, mindegyikkel volt valami bajom, a legutóbbi már meg is akart műteni a nagy semmiért, aztán váltottam. És jól tettem, mert megtaláltam a számomra ideális dokit. Úgyhogy én csak támogatom a dokiváltásodat, lehet, hogy már az is sokat segítene neked! :wink:

Elizáról: én is kiváncsi vagyok, hogy derült fény az egészre. :shock:
szerika

Sziasztok! :wink:

Hú, micsoda viták dúltak itt...

Kriszti! :wink:
Jobbulást neked!
Én is elkaptam valami vírust. De itt az ősz....

Elizabeth , az az Eliza????? :o
zsazsóka73

Sziasztok!

Üdv Szerika!
Gratulálok a babócához :D

Tontica!
Remélem már elmúlt az a fránya szédülés.Vérképed jó volt? nem lehet,hogy kicsit vérszegény vagy?

Athiz!
Sajnálom,hogy nem jött össze ez a hónap.Az a vérvétel tényleg lehet,hogy nem ártana.

Okr!
Próbáld meg minél előbb kikúrálni magad.
Kedden voltam dokinál a 26 hetes hüvelykenet vizsgálaton+kértem,hogy meg tudnánk-e nézni UH-on,hogy fiú-e,vagy lány? De aranyom nem akarta megmutatni,csak a fenekét.Minket meg furdal a kíváncsiság :)

Babancs!
Megnyugtatásként,nekem csak 1 hónapig tartott az álomkor :)

Anyapoc!
Örülök,hogy jó volt a cirkusz.Ahogy leírtad én is kedvet kaptam,de majd pár év múlva. :D
Ők szoktak visszajönni minden évben? Várjuk a képeket,nem baj,ha nem most készültek :) Én is nekiálltam egy keresztszemesnek,előbb egy macisnak,aztán majd az MP-t is meg szeretném csinálni.
Képet majd teszek a szobáról,ha alakul valami.

Áfonya!
Szerintem most is nyugodtan leírhatod a véleményed a témával kapcsolatban :D

Képzeljétek,ma reggelre elkezdett szivárogni a tej a mellemből.Ez normális ilyenkor?

KépKép
takido

Szia Zsazsóka!
Sajnálom,hogy te is betegeskedsz.Jobbulást neked :!:

KépKép
takido

Takido, szerintem nem gáz, ha ilyenkor már picit folyik a tejcsi, legalábbis úgy gondolom. Azért kérdezz rá a dokidnál.

A vérvételes dolgot még nem tudom, mert nem tudom, hányadik napon kellene csinálni először, mert ugye ma mondjuk, hogy az elsőn vagyok elvileg, habár még iszonyú sehogy sincs meg! Nos a párom viszont legfeljebb kedden tudna elvinni. Az a baj, hogy Szilit nem szeretném ezért felkelteni korábban. Na szóval még várat magára a kérdés, hogy ebben a hónapban meg tudom-e oldani, habár lehet, hogy az apósom reggel tudna Szilire vigyázni. Csak ezzel a dokival az a baj, hogy nem adott beutalót, mert akkor itt helyben, Budaörsön is megcsináltathattam volna, de nem, Őt kell felhívnom, és akkor a XI. kerben, a Bártfai utcában vennék le a vért, ami azért nincs közel. A párom erre nem nagyon ér rá, főleg reggelente!
Szóval lehet, hogy csak a köv. ciklus a vizsgálódós!

Erika, hát lehet, hogy jó lenne az a dokiváltás, de én már tapostam párat, és még eddig ez a legszimpibb. De szinte tutira lecserélem, ha egyszer nem vagyok totálra elégedett vele.

Eliza egyébként Elizabeth, igen.
Vendég

Picikéim, azt nem is írtam, hogy voltunk ma a Vidámparkban, és őrült sokan voltak. Annyian álltak sorba, hogy valahova be se ültünk, mert legalább félórás sorbanállás lett volna. Meghát ugye mivel a baba még nincs 3 éves, sehová nem akarták volna felengedni szinte, persze azt mondtuk, hogy elmúlt 3! :mrgreen:
De sajna hullámvasútra pl. nem ülhettünk fel, meg semmi felnőttes játékra, mert az milyen lett volna, ha azt mondom a gyereknek, hogy apa is meg anya is felülhet, de te nem, mert még kicsi vagy. Biztosan rosszul érintette volna. Mindegy, azért jól éreztük magunkat, aztán Szili még kapott egy nyuszis lufit is, hogy teljes legyen a boldogsága!

Na pusz
Vendég

Sziasztok!

Ma reggelre visszaesett a hom szoval nem volt pe-m, merem a homet ujra mert kivancsi vagyok lesz-e egyaltalan peteeresem.
Beirtam az elejere egy m-et de ott nem jott meg csak igy tudtam elkezdeni a gorbet. Erti? :lol: Hihetetlen de mar egy honap elmult az abortusz ota, szerencsere gyorsan repul az ido!

Kép

Anyapoc: aranyos a biciklis video!
Nekem se tetszik ez a szeduleses dolog, nem lehet a magas prolaktintol? Vagy ez hulyeseg? Azert kezdek aggodni mert egyik baratnomnel is igy derult ki hogy egy tumor van az agyaban. :cry:
Amugy ugy nez ki semmi baja, most 38 hetes terhes. :D :D
Ki nem a Te gyereked? :idea:
Szupi lehetett a cirkusz bar en sosem szerettem, meg gyerekkoromban sem, nem tudom miert.

Athiz: Sajnalom hogy megjott!!! :cry:
Milyen vervetel? Hormonvizsgalat? Probald meg elintezni valahogy, nehogy mar ezert vesszen karba egy honap!

Takido: Teljesen normalis, nekem mar 5-6 hetes terhesen (ha jol emlekszem) elkezdett folyni a tejem. Az en oldalamat is foldalja a kivancsisag hogy fiu-e vagy lany. Amugy mindenki fiut var jo lenne egy kis valtozatossag. :lol:
Pocakkepet mar nagyon regen raktal!
Kivancsiak vagyunk a felkesz szobara is am!

Zsazsoka: JOBBULAST!!!

Szerika: Isten hozott koztunk es GRATULALOK!!!

Mi ez a Liza sztori? En is kivancsi vagyok, Kriszta nekem is kuldesz privit? Amugy KOSZONOM AZ ANGYALKAT, NAGYON ARANYOS VAGY!

KépKép
KépKép
tontica

Kriszta, én még mindig nem kaptam meg tőled a privit. 8)
Vendég

Sziasztok!

Nem lehet igz ,írtam egy csomót,aztán elment a babanet.Pont mint tegnap a privinél. :evil: Athiz még nem írtam meg újra,de asszem ma nem is fogom,mert ramatyul vagyok! :(

Hangom nulla,még jó,hogy ide nem kell! :wink: A férjem ügyel,így a beteg gyerek is az én fejemen ugrál.
Aztán a dokimat felhívtam ma(vagyis az uram,mert nekem nincs hangom),hogy mit vehetnék be,met már du hőemelkedésem volt.Aspirin C-t javasolt,és tényleg jó is!
Sajnos a dologba bele kell kalkulálni,hogy 10% az esélye a vetélésnek.Ha lázas lennék még több. :cry:
Attól tartok a holnapi UH-n nem látnak élő magzatot! :cry: :cry:

Bocsánat,hogy most csak magammal foglalkozom,de olyan igazságtalan lenne,ha másfél évnyi próbálkozás után egy nátha miatt halna el a baba.

KépKép

KépKép
okr

Jaj Okr, ne foglalkozz most a privivel tényleg, különben meg úgyis megtaláltam azokat az oldalakat, és hát valóban olyan "dezsavű" érzésem támadt!

Nagyon szeretném, ha nem kedvetlenednél el, habár tudom, betegen ez nehéz! Remélem, nem lesz baja a picúrkádnak a pocidban! Vigyázz magadra! Szedj Sok C vitamint, az Aspirin C meg kimondottan jó, de vigyázz, azért 500 mg-nál több C-t nem szabad babásan beszedni! Még lehet, hogy az is sok. Viszont mi is Szilivel csak a C vitamintól gyógyultunk meg, de úgy képzeld el, hogy 2 nap alatt, pedig addig csak romlott a helyzet.

Pihizz, ha tudsz a másik bébitől, és mielőbbi gyógyulást!
Holnap pedig jelentkezz, ha tudsz, és meséld el, milyen a babus az UH-on, és képet is szervirozhatnál majd!

Puszi
Vendég

Jöttem búcsúzni drágáim!
Holnap reggel megyek a kórházba, kedden műtenek.
Anyapoc, ha vagy olyan kedves és priviben még ma este elküldöd nekem a mobilszámod, akkor küldök neked egy smst műtét után, megírom hogy viseltem, mennyire fáj a seb, és te megírnád ide, tudom hogy sokan szorítanak nekem itt is.
Ez ma lett kész, szerintem szép lett.
Kép
Vendég

Na,jöttem még egy kicsit ! :D

Anyapoc
A videot nem tudom lejátszani :(
Képeket feltétlenül tegyél fel a régebbi előadásból,mert érdekelne!Örülök,hogy jól szórakoztatok! :D

Tontica
Remélem már javulsz,és egyre jobb kedvű leszel!
Tényleg hihetetlen,hogy már egy hónapja.... :(
A hőmérés jó ötlet!Prolaktinról volt egy remek linkem,megpróbálom előkeresni neked!

Zsóka
Jobbulást kívánok!Nem lehet,hogy Te mégis babás vagy?Gyengülő immunredszer+kevés mensi+magas hő.Elég gyanús!

Kokusz,Áfonya
Gondolunk rátok holnap is,de legfőképp kedden !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Athiz
Köszike! :D
Hát sajna Ada nem az,aki mellett lehet pihenni.De azért ez a Aspirin nagyon jót tett(kop-kop-kop)Nem azt mondom,hogy meggyógyultam,de sokkal jobban érzem magamat. :)

Takido
Babaszoba képeit én is kíváncsian várom!
A babád sztem csak ha leányka lehet,ha ilyen kis szégyenlős! :D :D :D

Bali
Egyben vagytok még???????????????????

Angyal vajon merre van?????????

KépKép

KépKép
okr

Vegre beenged a babanet!
Egesz du. probaltam belepni sikertelenul.

OKriszta: Remelem hamar kigyogyulsz ebbol a nathabol, holnap meglatod mindent rendben fognak talalni, ne gondolj olyanra hogy 10 % esely van arra hogy valami baj legyen hanem arra hogy 90 % az esely hogy minden ok lesz! Azert ez mindjart jobban hangzik, nem? :wink:
Nagyon varom a holnapi hireket!!!
Arra a prolaktinos linkre nagyon kivancsi vagyok!

Afonya: ez csodaszep, barcsak en is tudnak ilyet!!! Jaj, hol lehet ellesni az alapokat? Nagyon nehez?
Gondolok Rad kedden, mikor johetsz ki utana?

Athiz: elarulod nekem hol kell keresni azokat az Elizas oldalakat? Olyan kivancsi vagyok! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Megpróbálok a 90%-ra öszpontosítani!
Megtaláltam a linket:
http://www.forumcenter.hu//archive/index.php/t-715.html

Áfonya
Tényleg szuper lett amacsek!Mennyi idő alatt lett kész?
Még a végén a műtőasztalon is keresztszemezni fogsz! :lol:

KépKép

KépKép
okr

Tonica,
kicsit sem nehéz a Xszemes! Nem mondom hogy nem kell pici rutin hozzá, de nagyon hamar bele lehet jönni, és olyan de olyan álomszép dolgokat lehet így gyártani! TV nézés közben szoktam csinálni, így tulajdonképpen nem is vesz el plusz időt. A 26 oldalon a második HSZemben leírtam Csakegynek hogy kezdjen neki, elküldöm neked priviben azt a HSZt.
OKriszta,
a cica nekem kb másfél hét volt, de ha valakinek több ideje van vagy rutinosabb, gyorsabban varr akkor ez egy 3-4 napos minta. Amúgy viccen kívül viszek hímzést a kórházba, lesz időm bőven csinálni. :D
Nagyon sajnálom hogy betegeskedsz, de hidd el nem lesz baja a babának! Pihenj amennyit tudsz, olyan csodásak ezek a pici életek, egy nátha meg se kottyan nekik! :)
Vendég

Tonti, a Babát szeretnék topic 402. és azt hiszem 404. oldalán lehet olvasni, amire kíváncsi vagy.

Okr, gyógypuszik! :wink:
Vendég

OKriszti: Nagyon koszi, elolvastam a linket, hat szedulesrol nincs benne szo csak faradtsagrol. :? Nagyon drukkolok holnapra!!!

Afonya: Koszike, megneztem, nem is olyan nehez csak atlosan kell himezni?! Na, ezt kiprobalom egyszer bar mostanaban nem sok idom van. Elkoszonok Toled, remelem minden rendben megy majd es hamarosan jossz a jo hirekkel!

Athiz: Neked is koszi!!! Elolvastam, hat beteges a csaj az biztos! Most azert remelem nem fog ide atjonni!

Na, megyek aludni, hapsijaim mar reg horkolnak!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica, Takido, Kriszti! :)
Köszi!
Kriszti! A negatív gondolatokat hessegesd el gyorsan!!!

Áfonya!
Gondolok rád!
zsazsóka73

SZiasztok!

A babanet szarakodott velem napokig, meg amúgyse volt nagy kedvem jönni.

Hasi UH-n találtak két cisztát vagy tüszőt vagy sárgatestet :roll:

22. nap volt, és 14.-en majdnem kinyírt egy (vagy 2) PÉ, így nagyonnagyon remélem, hogy sárgatestek, de a félelem azért bennem van, hogy mégse... és akkor keresztbehúzhatja a fagyis ciklust is :( Utána következő két ciklusban meg más okokból nem tudnék értük menni.

Ma kéne megjönnie v. holnap, és úgy várom, mint még soha! Persze ilyenkor pecsét sehol :roll: Vmi halvány érzet biztat csak a hasamban, hogy miklós azért készülődik!

Kriszta,
szorítok neked az UH-hoz! +++++++++++++++++++++++
Nem lesz semmi baj! :)

Áfonya,
neked szorítok a laparhoz! ++++++++++++++++

Zsazsókám,
örömmel látom, hogy nem csak nekem vagy gyanús! :wink:
angel37

Angel, drukkolok, hogy megjöjjön, és hogy sárgatest legyen a dologban! :wink:
Esetleg csinálj egy durvább tornát, az talán meghozza a mensidet!
Vendég

Ja egyébként ma esett le a hőm 2 fokot. :shock:
Lehet, hogy holnap reggel megyek vércsapolásra a vámpírtársadalomba. :lol:
Vendég

Athiz,
köszi :)

Hormonvizsgára mennél?

Nem két tizedet esett a hőd? :shock: :wink:
angel37

Ja, de, de hülye vagyok. Pedig még el is gondolkodtam előtte ezen, mielőtt leírtam. Lehet, hogy a hormonok? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek köszönem a tej kérdésre a választ. :)

Athiz!
Azért jó lenne,ha minél előbb összejönne ez a vérvételes dolog.Majd valahogy biztos sikerül megoldani.
De jó nektek,hogy vidámparkba voltatok.Már mi is régóta tervezzük,hogy megyünk,de most egy darabig azt hiszem ismét hanyagoljuk.

Tontica!
Ilyenekre még csak ne is gondolj,hogy agydaganat.Biztos csak kimerült vagy,és a szervezeted így reagál.
Már mi is kíváncsiak vagyunk,hogy ki lapul a pocimba,ha minden igaz,holnap megyünk 4D-s UH-ra,talán ott kiderül.Ha ott sem,akkor lehet,hogy nem kíváncsiskodunk tovább.Tiszteletbe tartjuk,hogy nem akarja a tudomásunkra hozni.Pocis képet teszek fel(mindenki azt mondja,hogy csúcsos,és hogy ált.-ban fiús anyukáknak szokott ilyen lenni).A szobás képekre még kicsit várni kell,mert csak később tud jönni a festő,de amint alakul valami,felrakom :D

Okr!
Nagyon sajnálom,hogy megbetegedtél.Én is jártam így a terhesség elején,nekem a Csakegy által javasolt oscillococcinum(homeopátiás készítmény)vált be.2 nap alatt helyre rakott :D
Vetélésre még csak ne is gondolj.Minden rendben lesz az UH-on,meglátod :)

Áfonya!
Nagyon szép lett a cicás kép :D Már biztos a kórházban vagy,gondolunk ám rád.És várjuk,hogy majd jelentkezz.

Angel!
Drukkolok,hogy megjöjjön,és belevághassatok a fagyibaba projektbe :D

És íme az igért pocis kép:
Kép Kép

KépKép
takido

Sziasztok!

Tegnap egész nap nem volt jó a netünk... :twisted:

Áááááfonya

Nagyon drukkolok és sajnos lemaradtam a mobilszámcseréről.... Kép Azért majd megírom,biztos,ami biztos... :)
Nagyon édi lett a cicusod, a képet ismerem :wink:!Ha ez iylen simán ment,akkor jöhet MP :D!

Athiz

Vidámpark :):).Őszintén szólva én a 4 évesemnek sem engedném meg,hogy felüljön a hullámvasútra...Mi Bécsben voltunk a Praterben nyáron,ő is nagyon agitált,de nem tudom,mit csináltam volna,ha ordít,hogy ki akar szállni... :roll: Másrészt én betoji vagyok :wink:!
Vérvételen mit akarsz megnézetni?Homronokat?Szt keress egy másik dokit,a komolyabban foglalkozik ezek után veled.... :roll:

Takido

Nagyon jók a képek rólad :).Jóóóó nagy már a pocid :).Fránya kölke bujkál?Akkor tuti lány :D:D!
Én nemsokára kész leszek az egyik MP képpel,amjd én is feldobom :):Milyen fonallal varrsz?
Cirkusz:nem tudom,én velük most találkoztam először,de őszintén szólva eddig nem is nagyon figyelgettem,mert most értük el mi is azt a kort,hogy érdemes menni :).Azt kell figyelni,hogy Richter cikrusz legyen,ő az igazgató.Amúgy szt a gyerekeknek mindegyik nagy élmény :).
Tejszivárgás(bár már túlléptél rakta :wink:),teljesen normális.Az is,ha van,az is ha nincs.Nem jelent semmit, a tévhit szt sokan azt gondolják,ha vkinek már ilyenkor is folyik a teje,nagyon sok lesz neki és tud majd jól szoptatni.Na ezzel nem ijesztgetni akarlak,csak nincs összefüggés :).

Tontica

Örülök,hogy jobban vagy,bár a sok szédülés tényleg nem jó.A vérképed viszont rendben,remélehtőleg nem folytatódik a dolog :).
Keresztszemest én is ajánlom,amúgy az oldalamon minden le van írva www.keresztszemes.try.hu (bocs Áfonya :oops: :oops: :wink: ).

Kriszti

Remélem,már jobban vagy.Mindjárt teszek be ide alulra egy kis házipatikát,nálunk mikor miylen szerek jönnek be :).Vetélésre tényleg ne gondolj!!!!Minden rendben lesz ma,remélem,és jössz a jó hírekkel,már nagyon várom :):)!
Videot én sem tudtam lejátszani,amikor vki belinkelte.menj a főoldaára és jobbra lent van a video link :).

Angel

Látod,nem is kellett jelentenem,csak tudtál jönni :).Igaz,nem is tudtam volna,mert tegnap nem ment a net... :evil:
Drukkolok,hogy jöjjön az a mensi,aztán hajrá :):):)!
Privit még nem néztem meg... :oops:

Kokusz

Neked is megy a drukkkkkk! :)

Házipatika :D:

Rekedtségre,torokgyulladásra,garatgyulladásra,gégegyulladásra jó a Homeogene 9 nevezetű homeos készítmény,szt jobb,nint az Oscillo,mert ez utóbbi inkább influenza jellegű megfázásokra van.

Ha csak kezdődő torokfájás,nekem nagyon bejött a Halset nevezetű szopogatós gyógyszer.Ez ugyan mentolos,de nem olyan,mint miket éjjel-nappal reklámoznak a tv-ben.Ebben van kifejezetten antibakteriális összetevő,ami helyileg hat,így nagyon gyorsan javítható az állapot.Lehet előtte -utánna enni-inni és 2 óránként szedhető,de max 8 db/nap.Tényleg nagyon jó!!!terhesség esetén is szedhető,bár rá van írva(mint minden más gyógyszerre,hogy orvosi utasításra).Én megkérdeztem,azt mondták,ami helyileg hat,az szedhető.

Terhesség esetén is alkalmazható egy spray formájú antibiotikum,a Bioparox.Orrba és/vagy torokba kell porlasztani,nagyon jó.Én ezt használtam,amikor Villővel beteg voltam.
Kaptam mellé egy köptetőt,de már nem emlékszem a nevére :oops: .viszont erre jó a lándzsás útifű szirup,ami köhögéscsillapító is.

Na ennyit rólam :wink:.Képekkel majd jövök,csak vhogy fel kell javítanom őket,hogy látható legyen :?

Puszi

anyapoc

Takido
Milyen cuki pocakod van! :) Máshová nem is híztál,de jóó!
Drukk a 4D-s UH-hoz,remélem megmutatja milyen van!
A tejes dologról el is felejtkeztem,bocsika!Szal nekem is volt pár csepp a vége felé.Nem gond,sőtt direkt jó!Tudja természet anyánk mit csinál! :D

Angyal
Igazából nem is tudom,mihez drukkolkjak,de maradjunk akkor a mensiben,aha most azt szeretnéd!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jó,hogy jelentkeztél,és ne keseredj el!!!

Athiz
Vérvételhez drukk++++++++++++++++++++++++++++++++

Áfonya,Kokusz
Gondolunk rátok!!!

UH eredményem:
ÉL!!!!!! :D :D :D CRL 13 mm.
Még nem nagyon van emberke fomája,de majd belehúz(remélem)
Képet kérni elfelejtettem,a buszmegben jutott eszembe,hogy kellett volna :oops: Apa naná,hogy rögtön kereste rajtam!
A kiírva május 3-ra lettem,de sztem május 9.
Kaptam időpontot a 12 hetes UH-ra is.Pénteken meg mehetek könyvet csináltatni! :D :D :D
Mindenkinek köszike a drukkot,biztos vagyok benne,hogy rengeteget segített!!!!

KépKép

KépKép
okr

Anyapoc
Na asszem egyszerre küldtük el! :D
Köszike a tippeket,elmentem őket,és be is szerzem idejében!Gondolom ezeket ada is kaphatná akár?! :?:
A bioparoxot ismerem,de nem is tudom,hogy nem jutott eszembe! :shock:
Most azért már sokkal jobban vagyok!Rekeség meg váladékgyülem van,de ez már kutya füle a tegnapi rossz közérzetemhez képest!
A videot próbálom,ahogy javasoltad!

El is felejetettem! :oops: Péntekig nem leszek,mert megyek Nyíregyházára suliba.Amit sajnálok,hogy Balival a találka tuti elmarad :cry: ,mert nem akarom ezt a bacihalmot ráragasztani.
Na,de egyszer csak elmúlik,és suliba még járok majd 4 évig! :D

KépKép

KépKép
okr

Kriszti

Igen,Adának is lehet adni a homeosokat :).
Amid van szt egyébként gédegyulladás,nekem 2 ilyen volt egymás után,amikor Villő megszületett.A másodiknál már kaptam antibogyót,mert nagyon szarul voltam,hatott is hamar :).De ilyenkor ugye nem ajánlatos,illetve a doki mérelegel,melyik árt többet a babának...
Éljen a kis 13 mm-es :D:D!Kép

Jó tanulást,de ne gyötörd agyon magad... :wink:...

Bali egyben még? :roll:

anyapoc

Kriszta!
Hát persze hogy nincs semmi baj és persze hogy él.
Gratulálok! :)
Már annyira megérdemeltétek...

Takido!
Nagyon szép kismama vagy. Ha ennyire szégyenlős a gyerkőc, sztem hagyjátok. Mi pl. nem fogjuk megkérdezni a nemét. ha egyszer odajutunk. :)

Áfonya!
Nagyjából követem mi van veled, szurkolok!!!

Zsazsó!
Kiváncsi vagyok most akkor mi lesz ezzel az 1 napos menzivel.

Angyal!
Menzit de azonnal!!! :evil:

Anyapoc!
Én is imádtam a cirkuszt. Azóta is minden nap cirkuszolok otthon. :twisted:
Vendég

Kiriszti

khmmm...szóval gégegyulladás... :oops:

Junko

Gyakorolsz? :wink: Melyik számban vagy a legjobb? :wink:
Szólj ám,ha érted is drukkolni kell,mert olyan ritkán jössz(bár most egész gyakran :wink:),hogy nehogy elfelejtsük :):)!

anyapoc

Anyapoc
Észre sem vettem,hogy elütötted a betűt! :D
A videoval nem jutok dűlőre! :( Azért még próbálkozom.
Köszönöm a gratut! :D

Junko
Neked is köszike! :D
Tényleg szólj ha drukkok kellenek!! :!: Meg egyébként is írj,az aktuális eseményekről.Nem babatéma is jöhet!

KépKép

KépKép
okr

Kriszta,
naná, hogy ÉL! :lol:
13-mm-s gratuláció hozzá! :) :) :)

A mensihez drukk tökéletesen megfelel!

Anyapoc,
látod, megkíméltelek a feladattól! :)
Köszi a drukkot! :)

Junko,
na erre a felszólításra csak előjön ez a bolond vénember miklós! :)
Nálad vmi fejlemény? Eredmény?

Takido,
köszi neked is!
Jók a képek! :)
angel37

Szió!

Úgy látszik, csak nekem nem használnak a drukkok, mert egyszerűen nem sikerült összehozni azt a vérvételt, illetve csak a beutalót. Úgyhogy inkább sajnos halasztok egy ciklust, és 1-2 hét múlva elmegyek egy másik dokihoz, akit kinéztem. Mert ez a dokim már hihetetlenül modortalan lett, én pedig szeretem, ha már fizetek neki a magánrendelésén, nem úgy bánik velem, mint a kapcaronggyal.

Úgyhogy most csak úgy mindent bele alapon próbálkozunk, ami nem rossz, talán nem leszek olyan feszélyezett, mint eddig. De ez a doki nagyon felhúzta az idegeimet! :evil: :evil:

Takido, nagyon csini kismami vagy, de hogy picit letörjelek, persze nem rossz szándékkal, nekem végig azt mondták a hasam formája alapján, hogy lányom lesz, pedig én váltig állítottam, hogy nem, nekem csakis fiam lehet! És lőn, nekem lett igazam! :wink:
Szóval pociforma alapján nem lehet ítélkezni!
Én a Hattyúházban csináltattam anno 4D UH-ot először, és Szili sem akarta mutatni magát, de a doki olyan ügyi volt, hogy sikerült szépen behozni végül, és mindenét láttuk, amit akartunk! :lol:
Tudom ajánlani!

Anyapoc, hát amikor Balcsin kipróbáltuk először a bobot, nagyon be voltam gazolva én is, mi lesz, ha Szilit rosszul érinti a dolog. Megbeszéltem vele, elmondtam, nagyjából milyen lesz, igaz, még addig én sem boboztam soha. Iszonyú lassan ment le az első menet, aztán ahányszor mentünk, végig kérdezgettem Szilit, hogy nem fél-e, tetszik-e neki, stb. Mindig megnyugtató választ kaptam, és látszott rajta, hogy nagyon élvezi. Így megnyugodtam. És már a vidámparkban is gondoltam, hogy minden rendben lesz. Mellesleg öröklött úton, de imádja a sebességet. Egyébként még picit paráztam, amikor felültünk a Viharvasútra, előtte itt is elmagyaráztam neki, hogy sötét lesz, stb. Azt mondta, nem fog félni. Hát belevágtunk, és egyátalán nem félt tényleg, tetszett neki. Igaz, nem annyira, mint pl. a villanyautó. Csak úgy rötyögött.

Kriszta, nagyon gratulálok, látod, mondtam én, hogy él az a babus, és jól van ott bent! :wink:
Azért remélem, legközelebb kérsz képecskét, és fel is töltöd nekünk, hogy gyönyörködhessünk! :D
Vigyázz magatokra most már, és szedj vitamint, és akár homeopátiás szereket, ha használnak.

Puszi mindenkinek
Vendég

Athiz,
Miért nem jön össze vérvétel? A doki miatt? Ha a beutaló megvan leveteted a vért és elviszed majd máshoz az eredményt, ha váltani akarsz! A 2-5. napi jó!
angel37

Kriszta: GRATULA!!! En tudtam hogy minden rendben lesz!
Kar hogy nem lathatjuk de a fontos hogy Te lattad es boldog vagy! Apa tuti ugral oromeben, nem?!

Anyapoci: Koszi a linket Neked is, megneztem es nagyon jo, gyonyoru kis figurak vannak de nem tudom ezekbol hogyan tudok en himzomintat csinalni? Kinyomtatom es rateszem az anyagra vagy hogyan?
Hogyhogy az oldaladon? Te csinalod ezt a lapot?
Ja, megegy kerdes, hol es hogyan kotitek el a fonalat hogy ne jojjon szet?

Takido: Olyan szep vagy!!! :D Nagyon nagy a pocid es szerintem is csucsos de nem hiszem hogy ez barmit jelentene.

Angyal: en is kapcsolodom a drukkolok taborahoz hogy megjojjon es minnel elobb el lehessen kezdeni a beavatkozast!
Drukkolok hogy ne cisztak legyenek, nagy kics.. szes lenne.

Athiz: osszegyullik a sok drukk es elobb-utobb eleri hatasat hidd el! Tudod, nem szabad negativnak lenni, gondolj arra hogy keresel egy szuper dokit aki majd segit Nektek!

Zsazsoka: Te nem akarsz csak ugy kivancsisagbol tesztelni?

Velem semmi, alacsony a hom.

KépKép
KépKép
tontica

Tontica,
ahogy mondod, csak én magamban csúnyábban fogalmazok! :mrgreen:

Köszi a drukkot! :)

A macis tickeredet nem értem! :oops: Hogy mire van azt igen, de hogy hogyan kell számolni?
angel37

Angyal, az a gond pontosan, hogy nem adott beutalót az a szenyó, akkor, amikor a magánrendelésén voltam. Pedig megtehette volna. Azt mondta, hívjam fel akkor, amikor megjött, és akkor beszól a laborba, és ott leveszik simán a vért. Felhívtam ma reggel, erre mondja, hogy előbb ma menjek be a beutalóért a Szt. Imre kórház nőgyógyis rendelőjébe, mert Ő telefonon nem tud adni. Hát még jó, gondoltam, ez tök sügérnek néz. Pedig Ő mondta ezeket ugye. Na mindegy, megpróbáltam a páromat beküldeni a szaros beutalóért, de szegény nem tud menni a munkája végett, csak 5 óra után, akkor meg már nincs ott senki. Újra felhívtam drága dokimat, hogy adja már le legyen kedves a portára a beutalót, érte megy a férjem munka után. Erre közli, hogy oda nem tudja leadni, mert nem meri vállalni, hogy meg is kapom. :shock:
Na ekkor kiakadtam, és mondtam, hogy akkor köszönöm, majd következő hónapban meglesz a dolog.

Én nem tudok elmenni csak úgy, autóm nincs, BKV-t nem használom, és különben is, nem az én ötletem volt, hogy az utsó pillanatban rohangásszak beutaló végett. Mi a picsáért nem adta oda akkor, amikor személyesen ott voltam a rendelésén, kivárva a soromat és fizetve a sok dohányt? :evil:

Azért köszi, bocs, de megint felhúztam magamat!

Tonti, aranyos vagy, remélem, igazad van, és végre rámtalál a sok jókívánság, és hatásos lesz! :D

Puszi nektek
Vendég

Ja, bocs, úgy értettem, hogy a beutalót sikerült intézni, csak a vérvételt nem.

Hát ez így valóban érdekes... de eszerint a következő ciklusban se számíthatsz sokkal jobbra... Ha amúgyse vagy elégedett, mindenképp válts!
angel37

Athiz
A dokid biztosan úgy gondolta bebabásodsz aztán minek a beutaló?!
Mondjuk ez tényleg hülye helyzet,szó se róla! :evil:
Háziorvostól nem tudnál szerezni?

Angyal
Helyzetjelentést kérünk!Van vmi miklós jel?

Tontica
Hát tul.képp ,amikor betoppantam apa épp ada fenekét törölte,és közben kérdezte,hogy mondjam mát,mi van?????????Így ugrálás elmaradt,viszont képet morcosan hiányolta.

KépKép

KépKép
okr

Igenis! :wink:

Sajnos nincs. Vagyis vmi halványka hasnyomás. A szokásos pecsét viszont nincs, pedig 14. nap pé után...
angel37

Angyalka
Igazán nem akarom beléd beszélni,de holnap reggel nem tesztelsz egyet.Tudod,hogy csodák vannak,és ez nem is lenne igazán ez a kategória,mert az esélye bár kicsi,de nem lehetetlen.Ugye?

KépKép

KépKép
okr

Angel, tényleg, már én is akartam írni, hogy tesztelhetnél azért! :wink:

Sajna házidoki nem írhat ilyen beutalót, én is rákérdeztem ma elkeseredésemben. Sőt gondoltam, elmegyek ide B.örsre valamelyik nődokihoz, de aztán arra gondoltam, inkább a kiszemelt dokihoz megyek majd a köv. hónapban, minek hülyítsek itt bárkit, meg nem szeretnék hót idegen orvoshoz menni, azért mégiscsak a puncikámról van szó! :shock: :lol:
Vendég

Bevallom, én is gondoltam rá :oops: :oops: Na nem mintha igazi esélyt képzelnék, csak a tutiság kedvéért, hogy 1000%-ra kizárhassam. Tudom, hogy gyakorlatilag lehetetlen, de úgyis mindig az volt a nyígom, hogy még sose tesztelhettem, így már csak érdekességképpen is rápisilhetek egyre! :mrgreen:
angel37

Akkor nagy drukk holnapra, hogy mégis csodamódjára kellemesen csalódhass Angyalom, és 2 csíkos legyen az a teszt! :wink:
Vendég

Hát ez valódi csoda lenne, az biztos! :lol:

A kiszemelt doki is idegen most még, nem? :wink: Meg szabad kérdezni, ki az? Ha gondolod priviben...
angel37

Nem totál idegen, mert amikor szülni voltam a kórházban, megvizsgált, és azokban a napokban, amíg bent voltam, nagyon kedves volt, odajött, megfogta a kezemet, és megkérdezte, hogy vagyok, stb. Szóval törődött velem, pedig pénzt nem remélhetett. Mindegy, szimpi volt, és sok jót hallottam róla. Dr Bálint Balázsnak hívják. Ajánlottak mást is, de megpróbálnám Őt, remélve, hogy beválik.
Vendég

Akkor OK, sok sikert hozzá, remélem beválik!
angel37

Ismered a dokit?

Köszi, remélem én is!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?