Napsütéses szép vasárnapot mindenkinek!
Numato,
Szűcs dokit közelebbről pénteken ismertem meg, mert nem volt az én dokim, és Ő csinálta a transzfert. Nekem szimpatikus volt, de abban biztos lehetsz, hogy az összes doki profi, úgyhogy emiatt bármelyiket választhatod!
Igen, én lakom a XVIII. Kerületben, nem Kriszti
- én amúgy a Meteorológiától nem messze. Erre is ismerős vagy?
Alapvetően amúgy januárban voltam először megbeszélésen a BMC-ben, a vizsgálatok 90%-val márciusban kész voltam, ami hiányzott az a HSG volt, de az meg azért nem jött sosem össze, mert nincs peteérésem, így ha spontán megjött, akkor csak szenvedés volt, és volt, amikor eltartott 14 napig is a maszatolás, aztán gyógyit kaptam, hogy megjöjjön (többször is), akkor meg a vérképem nem volt a legjobb - egy begyulladt fog miatt - úgyhogy jól elszórakoztam vele pár hónapig. Végül a Jahn Ferenc kórházban csináltattam meg, ahol nem néztek előtte vérképet, így végül augusztus elején végre túlestem rajta. Utána felgyorsultak az események - még a páromnak kellett még két vizsgálatra elmennie, és augusztus végétől megint szedtem a mensi-meghozó gyógyit, mert a ciklus 2. napján kellett kezdenem a stimulációt - ez volt szeptember 9.-én, 20.-án már leszívás volt, 22.-én meg a beültetés
2 Kicsit kaptam vissza, akik remélem, hogy jól befészkelik magukat a pocimba, úgy 40 hétig
Amúgy Wiegandt dokihoz járok.
Chesti drága,
Nem, nincs baj, csak gondoltam dumcsizhatnánk
Majd ma bepótoljuk
Lanett,
Igen-igen, ilyenkor már szúrkál rendesen. Tessék pihenni és növeszteni a tüszőket, ne kertészkedjél!
Köszönöm a tapikat!
Neked meg mennek a tüszőnövesztők: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Taptau,
:D:D:D édiii vagy! Köszönöm a tapikat Neked is, és én is remélem, hogy szeretnek odabent lenni a Kicsik
Lányok,
Képzeljétek tegnap legyűrtem 4 liter vizet végül. Huhh, elég kemény. Van egy 4 dl-es Tupperware-s kulacsom, abból iszom, és ha kiürült, strigulázok egyet
Amúgy már jobban vagyok, már nem fáj annyira a poci. Ma reggel óta hányingerem van, aminek két lehetséges okot tudok mondani, az egyik, hogy lehet, hogy a progi-szuritól, vagy a tegnapi rakott krumpli volt túl zsíros (brrrr…). Végülis bármelyiktől lehet.
Képzeljétek, tegnap este óta én adom magamnak a progi-szurit. 2 napot adott a párom, de elég rossz érzés volt, hogy kicsi szívem nagy szerelme tűvel döfköd, és emiatt először röhögetem (tűvel a popóban…), majd sírtam, úgyhogy tegnap kipróbáltam, hogy tudom-e én is adni - és sikerült!
Amúgy hiper-érzékeny vagyok… tegnap este ment a 200 éves ember (csak a végét láttam most), de a végén úúúúggy elkezdtem bőgni, mint a záporeső…
Kicsit gáz
Mindenkinek további szép napot, még biztos jelentkezem