Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

én még teljesen kezdő vagyok itt, üdvözöllek titeket. Lombikbabára fogunk készülni, és a BMCbe járunk.
Szia málna!!!Téged már "látásból",de örülök neked :lol:
Szeretnék információkat kérni, mennyi idő a stumuláció és mennyi pénzzel kell készülni kb? Sejtem én, hogy emberi szervezet és leletfüggő a dolog, de azért ti már tapasztaltabbak vagytok, kérlek segítsetek, mert eléggé el vagyok kámpicsorodva :(

előre is köszi

numato
numato

Sziasztok!
sajna nem leszek egész nap gép elött, emgyünk egy összeűlős, kajálós örsbulira, (amíg nem kell pestre mennie páromnak...)

Numato,
Üdv köztünk!
Kihez jársz? A stimuláció ideje az attól függ, milyen protokollt csinálsz...És persze az összeg is.
Nekem long protokollom volt, és kb. 150 ezer körül állt meg.Sajnos 1 sikertelen lombikon vagyok túl, de pozitív gondolatokkal, és uyganolyan kitartással kezdjük a második nekifutást is, és semmi nem tántoríthat el!!!
Fel a fejjel, előbb utóbb nekünk is sikerül egy kisbabát tartani a kezünkben, és hidd el, már nincs is olyan messze.
Jó helyre kerültél, ha van kérdésed, nyugodtan kérdezz, ha tudunk segítünk!Nagyon jó csapat van itt, és mindenkit támogatunk lehetőségünkhöz mérten!
Vendég

Zsókuci kismami
vigyázz magatokra.....Igyál sok folyadékot!!!És néha azért sétálj a lakásban, ne feküdj!!Had érezzék a manókák, hogy méhedben van vérkeringés, és ott kell maradjanak!!
Puszi
Vendég

Sziasztok! :)

Kriszti,
Drága, köszönöm a babaragacsokat, főleg, hogy ennyire sokat küldtél :D És persze azt is köszi, hogy beírtad a táblicskuba, jó érzés ám! :D Remélem a következő, amit be kell írnod, az 2, vagy 1 szivecske lesz :D:D:D

A folyadékról: hát, tényleg elég embert próbáló… De nem baj :D Tegnap összesen 3 litert ittam, meg kaptam 1 liter infúziót, úgyhogy éjszaka 6x voltam pisilni… Kb. 1 órája ébredtem, azóta már megittam 8 dl-t. Muszáj. Mindent a babókért! :D

Kép

Taptau,
:D, köszönöm szépen! :D Nagyon édiii vagy!!!! Főleg a "Zsókuciikreskismama" tetszik :D Kis tündér vagy! :D Meg persze köszönöm a babatapikat is!!!

Bibar,
:D Köszönöm!

Hú, lányok annyira tündériek vagytok, hogy ennyire drukkoltok, iszonyat jól esik! :D

Puszi!
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Numato,

Kép

ahogy Kriszti is írta, rengeteg mindentől múlik, hogy mennyi lesz a vége. Nekem antagonista protokollom volt, és kb. 165 ezer lett a vége, tegnap volt a beültetés, ez az első próbálkozásunk. De természetesen sikerülni fog! :D:D:D

Nálatok mi a gond? Ne legyél elkámpicsorodva, hidd el, lesz megoldás, és lesz kisbabátok is! :) Nyugodtan kérdezz, és mi segítünk ha tudunk, és persze, bármikor ha meg szeretnéd velük osztani az örömödet-bánatodat, akkor is gyere nyugodtan :D

Szió!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Zsókuci, nagyon szorítok én is!!!!!!

Tegnap a férjecském (az én HŐSÖM) sperma- és vérvizsgálaton volt a BMC-ben, egész délután azzal szórakoztatott, hogy hogyan zajlott a procedúra, kezdve a reggeli sorban állástól .... Régen nem nevettem ilyen jót, olyan történetet kreált. Hab a tortán, hogy a családnevünk megegyezik az egyik főorvos vezetéknevével (nem túl sok ilyen nevű él az országban), és volt,aki konkrétan rákérdezett, hogy a rokonai vagyunk-e, volt aki csak mosolygott, amikor ránézett a névre. Wiegandt doktor úr is rögtön rákérdezett, hogy van-e rokonság a doki és mi közöttünk. Persze tudtunkkal nincs. Szóval az egyész másfél órás BMC-beli tartózkodását előadta tegnap, és nagyon jót nevettünk.Lehet, hogy a nevemnek köszönhetem, hogy mindkét alkalommal, amikor vizsgálaton voltam 1/2 óra alatt végeztem?!?! :D
Olyan jó, hogy tudtunk nevetni a dolgokon, mostanában úgy belesavanyodtunk a babáért való küzdelembe...
Hétfőn v. kedden megyek vérvételre + a HSG van még hátra, az is meglesz másfél héten belül, s utánna megyünk Wiegandt doktor úrhoz megbeszélésre.

Sziasztok! Lyutka
lyutka

Lyutka:

Kedden mi is megyünk apával a BMC-be reggel korán. :)
esperanza

Kedves Esperanza! 3. napi vérvételre megyek, ami a hétfői nap lenne, valószínű, hogy inkább akkor megyek, ha valami közbejön, akkor jön a kedd. Olyan jó lenne személyesen is megismerkedni veled(veletek), de sajnos a 30-i talira sem tudok menni, mert dolgozni fogok. :( Ha kedden megyek a BMC-be, akkor írok!

Üdv: Lyutka
lyutka

Sziaszttok!

NAGYOn köszönöm a bíztatást, és a bátorító, kedves fogadtatást, jól esik. Mi úgy néz ki, 2.án kezdjük a hormonkúrát, csüt.ön voltam hsg-n, minden renben, szép átjárható minden, de a férjem múltkori sp.szám a múltkori vizsgálatnál 9 millió lett, most kedden még várunk egy újabb eredényre, de a doki szerint """csak""" lombikbabánk lehet. Ez a hír kcisit megdöbbentett, de bízakodók vagyunk. Mi a Szűcs dokihoz fogunk járni, úgy néz ki. Vmi tapasztalat róla?

Kriszti78, merre laktok a XVIII.ker.ben? kicsit ismerem Lőrincet is...megkérdezhetem, miért nem sikerült az 1.lombik?és most hol tartotok?

Zsókuci, neked szívből gratulálok!! :lol:
Nektek mennyi ideig tartott hogy itt vagytok most? vigyázz nagyon magatokra, és köszönöm a "welcome" feliratot.Melyik dokihoz jártok?

Lányok! jut eszembe, kedden a BMC recepciójánál előadás lesz 2-től a lombikpogramról, mi ott leszünk, vagy ti már voltatok ilyenen?

minden érdekel, amin már túl vagytok :wink:

üdv.

numato
numato

Numato,
szerintem Zsókucinak akartad írni a kerületet, én d.újvárosban lakom... :lol:
Az okot nem tudjuk, de nem is keressük, mert akkor megőrülnék...
Elfogadtuk, hogy nem jött össze, bár volt majd 1 hetem, ami az őrületbe kergetett, de már jobban vagyok!
Mi most várakozó állásponton vagyunk, 3 hónapot ki kellett hagyni(novemberíg), és azután mehetnénk vissza. De ha sikerül a munkahelyváltás, akkor csak április környékén megyünk újra stimura.
Vagyis a várakozás azt jelenti, hogy Gynevac kúrát kezdtünk, már 3 szuri megvolt!!!Most ebben, és a spontán szerelemben bízunk!Nekünk is azt mondta a doki, "csak" lombikkal lehet babánk, mert páromnak kevés a sperma, (legutóbb 7 millió volt), és 35 % mozgott...Nekem is volt gondom, ami a HSG-nél derült ki, de megoperáltak, és "elvileg minden rendben"...
Mindjárt dobok fel egy táblát, ezen az oldalon még nincs!
Numano, ha gondolod, az előző oldalon van egy tábla, abban mindenkiről megtalálsz infót....és ha gondolod, küldd el az adataid, és beírlak!
Vendég

Ja, azt elfelejtettem írni, szorítsatok Nekem is, mert páromnak bármikor jöhet a telefon, hogy mennie kell pestre...Állítólag 20 ezernél is több emmber van a Kossuth téren! :cry: :cry:
Remélem nem lesz rájuk szükség!!!
Vendég

Jó reggelt lányok!

Zsókuci drága :) szorítok ám érted, msn-en tegnap nem voltam, d emajd beszélünk. Remélem persze nem azért, mert bíztatás kell, minden rendben lesz :)

Numato üdv nálunk :) Jó kis csapat ez, segitenek majd a lányok :)
Tapasztalat Szűcs dokiról :) jóóóóó. Eleinte kicsit merenek tünhet, de hidd el érti a dolgát, és nagyon odafigyel mindenkire. Nekünk elsőre összehozta a babánkat, szóval bízz benne :)

Kriszti remélem a férjednek nem kellett bemennie a városba!!!
chesti

Sziasztok Lányok és Mot papa!

Bibar, Kriszti!
Köszi a bíztató szavakat. Most már egy kicsit megnyugodtam.
Biztos hogy törtnik ottbenn valami mert felváltva szurkál mindkét petefészkem. Tegnap kinn voltunk a hétvégi kisházikónknál, és tevékenykedtem egy kicsit a kertemben (hagymafelszedés, sárgarépa felszedés) . Sokat hajoltam, és utána eléggé fájtak a petefészkeim, úgyhogy a végén a párom és anyukám szigorúan leültetett a hintaágyba.

Kriszti!
Remélem a párodnak nem kellett menni. Nekünk is van rendőr barátunk, és kedden pont akkor jött neki a telefon amikor itt beszélgettünk Nálunk a konyhában.
És az új munkahelylehetőségről már lehet tudni valamit? Mikor fog eldőlni?

Numato!
Üdv köztünk!
Fel a fejjel!Jusson az eszedbe hogy ha valamiért megszenvedsz, akkor azt a valamit sokkal jobban fogod értékelni. Sajnos ninket keményen megleckéztet az Élet de a végén annál boldogabbak leszünk!
Nekem antagonista protokoll van Menopurral és Orgalutránnal és az összes szuriért kb.250.000 Ft-ot fizettünk.
Aztán csak hajrá! Sok sikert Neked! :wink:

Lyutka!
Akkor nemsokára Ti is sorrra kerültök! Neked is sok sikert! :wink:

Esperanza!
Mi újság a ciklusoddal? Van már valami?

Zsókuci kismami!
Mennek a bébitapik+++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++ és még sokszor, sokszor!
Pihenj és igyál sokat!

Jön valaki holnap reggel a BMC-be?

Mindenkinek kellemes hétvégét, és jó pihenést!
lanett

Jó reggelt!

Numato,üdv kösztünk! :lol:

Kriszti,remélem minden oké!

Zsókuciikreskismami,megy a bébiknek a tapi ezerrel++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Remélem jól érzik magukat odabent! :lol:

Lanett,Lyutka :Ti vagytok soron,drukkolunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindenkinek további szép hétvégét! :lol:
taptau

Napsütéses szép vasárnapot mindenkinek! :D

Numato,
Szűcs dokit közelebbről pénteken ismertem meg, mert nem volt az én dokim, és Ő csinálta a transzfert. Nekem szimpatikus volt, de abban biztos lehetsz, hogy az összes doki profi, úgyhogy emiatt bármelyiket választhatod!
Igen, én lakom a XVIII. Kerületben, nem Kriszti :D - én amúgy a Meteorológiától nem messze. Erre is ismerős vagy?
Alapvetően amúgy januárban voltam először megbeszélésen a BMC-ben, a vizsgálatok 90%-val márciusban kész voltam, ami hiányzott az a HSG volt, de az meg azért nem jött sosem össze, mert nincs peteérésem, így ha spontán megjött, akkor csak szenvedés volt, és volt, amikor eltartott 14 napig is a maszatolás, aztán gyógyit kaptam, hogy megjöjjön (többször is), akkor meg a vérképem nem volt a legjobb - egy begyulladt fog miatt - úgyhogy jól elszórakoztam vele pár hónapig. Végül a Jahn Ferenc kórházban csináltattam meg, ahol nem néztek előtte vérképet, így végül augusztus elején végre túlestem rajta. Utána felgyorsultak az események - még a páromnak kellett még két vizsgálatra elmennie, és augusztus végétől megint szedtem a mensi-meghozó gyógyit, mert a ciklus 2. napján kellett kezdenem a stimulációt - ez volt szeptember 9.-én, 20.-án már leszívás volt, 22.-én meg a beültetés :D 2 Kicsit kaptam vissza, akik remélem, hogy jól befészkelik magukat a pocimba, úgy 40 hétig :D
Amúgy Wiegandt dokihoz járok.

Chesti drága,
Nem, nincs baj, csak gondoltam dumcsizhatnánk :D Majd ma bepótoljuk :D

Lanett,

Igen-igen, ilyenkor már szúrkál rendesen. Tessék pihenni és növeszteni a tüszőket, ne kertészkedjél! :)
Köszönöm a tapikat! :D Neked meg mennek a tüszőnövesztők: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Taptau,
:D:D:D:D édiii vagy! Köszönöm a tapikat Neked is, és én is remélem, hogy szeretnek odabent lenni a Kicsik :D

Lányok,
Képzeljétek tegnap legyűrtem 4 liter vizet végül. Huhh, elég kemény. Van egy 4 dl-es Tupperware-s kulacsom, abból iszom, és ha kiürült, strigulázok egyet :D Amúgy már jobban vagyok, már nem fáj annyira a poci. Ma reggel óta hányingerem van, aminek két lehetséges okot tudok mondani, az egyik, hogy lehet, hogy a progi-szuritól, vagy a tegnapi rakott krumpli volt túl zsíros (brrrr…). Végülis bármelyiktől lehet.
Képzeljétek, tegnap este óta én adom magamnak a progi-szurit. 2 napot adott a párom, de elég rossz érzés volt, hogy kicsi szívem nagy szerelme tűvel döfköd, és emiatt először röhögetem (tűvel a popóban…), majd sírtam, úgyhogy tegnap kipróbáltam, hogy tudom-e én is adni - és sikerült! :D
Amúgy hiper-érzékeny vagyok… tegnap este ment a 200 éves ember (csak a végét láttam most), de a végén úúúúggy elkezdtem bőgni, mint a záporeső… :D Kicsit gáz :D

Mindenkinek további szép napot, még biztos jelentkezem :D Kép

Kép

Kép
zsókuci

Küldök nektek egy aranyos képet!Most találtam! Kép
taptau

Ez a valódi CSODA!
taptau

Sziasztok Csajok!

Képzeljétek, MA végre megjött. Ez volt a 41. nap.
esperanza

Sziasztok!!!!
Szerencsére pároméknak nem kellett menni, elég békés volt a tüntetés....Viszont készenlétben vannak!
De ami bosszantott, hogy nem engedett be a babanentre semmilyen módszerrel, így a tábla elmaradt....Na majd mindjárt felteszem.

Lanett, sajnos az újmelóval kapcsolatban még nem kaptam értesítést, várok szerdáíg, és ha nem, akkor elmegyek személyesen, hisz érinti a 30-át...ezért nem tudom, el tudok e menni a talira!

Mindenkinek csodálatos vasárnapot kívánok, és persze tüntetésmenteset is!!!!!!!!
Vendég

Íme:
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Lanett, hétfőn reggel megyek vérvételre.
Taptau, köszi a drukkot!

Azt gyanítom, hogy még néhány vizsgálatra szükség lesz..., úgyhogy a mi babaprojectünk még nem fog kezdődni?!?!, de remélem tévedek. Az előző dokim még kb. fél éve megállapította, hogy nem megfelelő a peteérésem, és a férfihormonok pedig "túltengnek" bennem. Mindkettőre kaptam gyógyszert, a női nemi hormonok rendeződtek, de a fiúsak nem igazán. 2 hónapja ráadásul semmilyen gyógyszert nem szedek, gondolom ez rontott a korábbi állapotomon. W. doki egyenlőre csak 3. napi vérvételt írt elő (bár a leleteimet látta), de biztos ez a menete a dolognak...
Hétfőn kérek időpontot a HSG-re, mennyi időre adnak előre? Tudom, hogy a ciklus első felében kell megcsináltatni, de mégis - hétfőn megyek - mondjuk szerdára kaphatok? Aki a BMC-ben esett át HSG-n, kérem válaszoljon!

Köszi, sziasztok! Lyutka
lyutka

Lyutka,
nekem is ott volt a HSG, és a mensi 5. napján telefonáltam, és rá 1 hétre kaptam időpontot, épp belefértem....(az nekem péntekre esett, és 1 hét múlva pénteken volt a HSG)
Akkor nagyon sokan voltak...Lehet most szerencséd lesz, és hamar kapsz!Kívánom, hogy így legyen!!

Esperanza, örülök is, meg nem is!Jó, mert el tudjátok kezdeni a s timut, de nem jó, mert azt hittem....
Na, majd az inszem után hihetek!!!!!!
Puszi, kevés munkát!
Vendég

Szép napot lányok!

Gyönyörű időnk lett mára, igazi vénasszonyok nyara. Ismételten köszönöm a sok sok információt, nagyon aranyosak vagytok! :wink:
Lyutka, nekem most csüt.ön csináltak BMC-ben hsg-t, hát nem volt kellemes,de tűrhető, és csak pár perc az egész, és nagyon rendesek voltak velem, utána még teát is adtak :lol: nem kell félned. Én előző héten kértem időpontot, még menses előtt, és a ciklusom 10.napján csinálták. Hamar túlesel rajta, és kész :)
Krsizti78, igen, nagyjából ismerem a Meteorológia környéket is, Sallai lakótelep és környéke ugye?:)
Chesti, és a babátok most mennyi idős?és mennyi idő volt ez az "egész"?
Lanett, mit jelent egyáltalán az hogy protokoll?
numato

Sziasztok,

ma délután - a mosogatás után és a főzés 3/4-énél eléggé elkezdett fájni a pocim :( Nagyon nem volt jó, és persze nagyon meg is ijedtem... Persze azonnal lefeküdtem, és megfogadtam, hogy kicsit többet fogok pihenni. Aludtam is egy órácskát, és már jobb. Bár a jobb petefészkemnél fájogat - de remélem, ez normális.
Ja, meg egy érdekes észrevétel: ET óta minden nap kb. 5-10 alkalommal csuklok egyet... lehet, hogy semmi összefüggés nincs közte, de akkor is olyan furcsa. :roll:

Taptau,
tényleg tündéri a kép! :)

Esperanza,
jobban örültem volna annak, ha más hírrel jössz... de ez sem rossz :)

Lyutka,
sok sikert a HSG-hez - mármint, hogy kapjál időpontot, és drukkolok, hogy minél hamarabb kezdhessetek.

Kriszti,
puszillak! :)

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Numato,

én lakom a XVIII.-ban, nem Kriszti! :)
Amúgy jól tájoltad be, csak a másik irányban lakom, de onnan nem messze :D

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci:
Rokonaim is a XVIII.kerületben laknak (Fogaras úton, volt Gyolcs utca) :D
esperanza

Numato!

http://www.lombikbaba.com/index.php?opt ... &Itemid=25. De ez sem szentírás, az én gyógyszereim sincsenek itt felsorolva.
Egyébként ez egy nagyon hasznos kis oldal sok kérdésre választ adhat.

Taptau!
Hihetetlenül édes a kép!

Zsókuci!
Vigyázz magatokra, és pihenj sokat!
Ugye nem mész dolgozni?
Egyébként az irodánkban volt egy kismami csaj aki minden kajálás után csuklott egyet kettőt, és ő is mondta hogy azóta van ez amióta terhes lett.

Lyutka!
Drukkolok hogy minél előbb legyen időpontod.
Akkor holnap reggel találkozunk?
Mi kb.9-10 óra felé érkezünk mert be kell dobni a kocsit szervízbe a múltkori belénkrohanás miatt.
Küldjek képet, vagy esetleg nem vagy fenn az iwiwen?

Csajok!Ti nem voltatok pattanásosak a szuriktól?Az én képem valami iszonyat ahogy kinéz....
lanett

Kriszti:
Csak azt sajnálom, hogy most nem tudunk kezdeni, majd csak a következő ciklusnál, mert még csak most kedden lesz spermavizsgálat. Ha tudtam volna hogy 41 napra jön meg, már rég megcsináltattuk volna ezt a hülye vizsgálatot és már az eredmény is készen lenne, és kedden már kezdhetnénk is. Ilyen az én formám. Lehet, most még tovább elhúzódik a mensi, aztán csak novemberben lesz ebből az inszemből valami. Pfúú ez a várakozás a legszarabb. Na mindegy, majd lesz valahogy, azért kedden beszélek Pubival (Szűcs).
esperanza

Esperanza!
Hát ez sajna nem jó hír. :cry:
Elhiszem hogy ki van a hócsukád a várakozással, ez a legőrjítőbb!
lanett

Zsókuci,

Már mindenről értesültem,mennek a tapik++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nagyon SZORÍTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pihenjél és igyál sokat!!!!!

Kép
lukrécia

Szép estét mindekinek!

Zsókuci,
Nagyon sokat gondolok Rád, és ha tényleg úgy érzed, aludj egyet, nehogy pöttömöknek baja essen!!!!Szorítok ezerrel!!!!!
Úgy látszik Numato összekever bennünket...Pedig már én is megítam neki, hogy én vidéki lyány vagyok!! :lol: :lol:
Nem baj, biztos a kezdeti izgalom teszi, de reméljük, nem lesz rutinos róka, és elsőre neki is sikerül!!!!!!

Esperanza,
szerintem október vége még beleférhet....Reménykedjünk, de okosta csak a doki fog mondani...Végülis mindegy mikor lesz, az eredmény a fontos...

Nagyon lassan telik az éjszaka, lányok!!Halálra fogom magam unni.
És itt sajna nincs MSN, így nem tudok beszélgetni senkivel. A betegek már régen alszanak!De jó nekik. Én is olyan fáradt vagyok, pedig ma egész nap pihengettem..Biztos ez az idő!
Na szép álmokat mindekinek!
Vendég

Sziasztok! :D

Esperansa,
Mindenképpen beszélj Szűcs dokival. Nem mindig veszik olyan komolyan a spermevizsgálatot (mármint azt,hogy három havonta legyen ). Nekem pl. egyszer Konc mondta, hogy csak Ők ilyen hülyék, hogy ilyen gyakran kérik. Nekünk különben a 6 inszem alatt csak egy sperma v. volt.
Megkérdezhetem miért hívod Pubinak Szűcsöt? :D
Lanett, :D
Az én arcom is valami szörnyen nézett ki végig a stimu alatt,sőt utána is gondolom míg ki nem ürültek a hormonok. Már előre örülök,hogy hamarosan újra kezdődik......
Persze mennek Neked a tüszőnövesztők+++++++++++++++++
Zsókuci, :D
Szerintem sokat álltál egy helyben és azért fájdult meg a pocid ;
vigyázz az ilyen házimunkákkal. A vasalással szintén. Nekem ezektől mindig bekeményedett a hasam.
Küldöm a baba tapikat ezek majd segítenek++++++++++++++++
++++++++++++++++++++
Gratula a négy liter folyadékhoz!
Kriszti, :D
Szorítok, hogy sikerüljön az új munkahely!
Mamm,
Remélem jól vagy; mennek a baba tapik Neked is+++++++++++++
+++++++++++++++++++++
Jó éjszakát Mindenkinek!

Kismoni
kismoni

Sziasztok már régen voltam.

Majd még jövök, csak ezt találtam (A híradóban is leadták):

http://www.nol.hu/cikk/417487/

Nem gyenge!!!!! :evil: :evil: :evil:

bonya

Kép

Kép
bonya

Kismoni:

Szóval Szűcs azért Pubi, mert olyan fiatal. Legelőször mikor megláttuk a párom még poénkodott is, hogy " Te, szerinted ennek van érettségije?" Aztán a Pubi nevet emlegette, így lett Pubi = Pubertárs rövidítése. Szerintem nagyon ráillik ez a név.
Persze tudom hogy van érettségije+egyeteme...stb. de szemtelenül fiatal, nálam tuti fiatalabb. Sokat gondolkodom azon, hogy egy férfi mégis miért a nőgyógyászat mellett dönt ( a pénzen kívül ) . Nem tudom miért jó nőkbe turkálni...valahogy ezt nem értem, na de mindegy. A kukások a szemétben turkálnak, ott büdös van...hááát nem tudom melyik jobb. Itt meg vér van mindenhol. Na de mindegy, nem ez a lényeg, hanem az, hogy segítsen nekünk kisbabát összehozni. Egyébként szeretem Pubit, szerintem jó orvos. És a Pubi név a jószándékú név, ha esetleg olvassa soraimat, remélem nem sértődik meg.
Tényleg, szerintetek Ők olvassák ezeket a sorokat? 8)

Azért bepróbálkozom hátha elkezdjük a stimut, de nem sok reményt fűzök a dologhoz, mert Ő mindig ragaszkodik a friss leletekhez. Nem egyszer maradt már ki emiatt 1-2 hónap. :(
esperanza

Bonya:

Szinte egyszerre írtunk.
Ezt a sztorit a minap hallottam, ugyanis az egyik barátnőm ehhez a dokihoz járt, aztán a terhessége végefelé lepasszolta a Vereczkey doki egy másik kórháznak, gondolom szorult már a hurok a nyaka körül. Még jó hogy a barátnőm spontán terhes lett 3 lombik után, csak szegények iszonyú sok pénzt kifizettek ezért. Remélem kárpótolják őket valahogy.
esperanza

Esperanza,
ne keseredj el a vizsgálatok miatt, majd azok is meglesznek. Örülj neki, hogy spontán megjött. Tudom nagyon jól, hogy a várakozásnál nincs rosszabb, főleg a mi helyzetünkben. Hiszen már annyira szeretnék babucikát.
Lelkileg kitartást és gondolj mindig arra, hogy meg van mindennek a miértje.

Numato,
üdv a csapatban tényleg szuper csapatba csöppentél.
Nagyon segítőkészek a lányok, de amiben tudok én is szívesen segítek.

Zsókuci,
szerintenm megérné, hogy pihenkélj. A barátnőmnek Pécset volta beültetése és a dokija szigorú ágynyugalomra inttette 2 hzétig.
Sikerült nekik az első és gyönyörű kisfiuk született.
Lehet, hogy megérné ez idő alatt hordatni a kaját. Vagy nem?
Nagyon szorítok nektek!!! :wink:

bonya

Kép

Kép
bonya

Esperanza,
Szegény barátnőd. Képzeld mit érezhetnek azok a nők akiket megoperált és esetleg téves diagnózis miatt. Ez borzasztó. Kérdésem kiben bizzon manapság az ember.
Azért én nagyon bízomm, hogy itt a BMC-ben nagyon jó kezekben vagyunk.

bonya

Kép

Kép
bonya

Hello Lányok!

Nem sokára indulunk a BMC-be. Nagyon izgulok, és az is aggaszt hogy megszüntek a szurkálások a petefészkeim körül :? nem tudom mire vélni a dolgot.... remélem azért nem lesz gond.

Hát azért nem semmi a Nyirő Gy. Kórház!!!! :twisted:
Az ember úgyis olyan kiszolgáltatott, és annyian visszaélnek ezzel....

Köszönöm a tüszőnövesztőket mindenkinek! :D

Esperanza!
Annak idején amikor én még a Schöpf Méreibe jártam, Arnold dokinak annyit emlegettük a fórumot, hogy megkérdezte hogyan találhat ránk és mondta hogy meg is nézte. Úgyhogy ki tudja??!!!??
lanett

Lanett,
"Nagy kalappal kívánok nektek" szorítok, hogí minden OK legyen.
Jelentkezz ha hazaértél.

bonya

Kép

Kép
bonya

Zsókuci :lol:
Baromira nem kéne még a konyhában órákat ácsorogni!!! Pihenjél inkább, párod meg majd eszik zsíros kenyeret egy pár napig, csak nem fog haragudni :lol:
Vigyázz magatokra nagyon!
/szó se róla egész vasárnap én is a konyhában álltam, baromira el is fáradtam, de kész lett a kaja és még ehető is volt, bár lehet, hogy a jövőben már kihagyom a vasárnapi "rántotthúscsinálást" egy darabig :lol:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

De egy büdös bunkó vagyok :)
Persze a többieknek is drukkolok ám! :lol:
Bocsi:)

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Esperanza, :D
Nem tudom hány éves lehet a dokink de az tény ,hogy nagyon fiatal. Különben már elvált. Ezt Konc mondta egyszer amikor helyettesítette. Egyébként szerintem is aranyos és jó fej. :D

Kismoni
kismoni

Sziasztok!
Húú, nem aludtam valami jót.Iszonyatosan fája fejem...Talán az idő miatt...

Kismoni, Esperanza,
valóban én is nagyon meglepődtem, mikor a Szűcs dokihoz kerültünk...Majdnem megkérdeztük, ő a felvevős???(amolyan adminisztrátor szerű?)Mert nem gondoltam, hogy szakorvos!
De kellemesen csalódtunk benne, és maximálisan végzi a munkáját, becsülettel, és mi nagyon nagyon meg vagyunk vele elégedve!
Sajnos a punkciót, és a transzfert nem ő csinálta, és annak tudtam be a sikertelenséget!Ha lesz legközelebbi alkalom, ragaszkodom hozzá! :wink: :lol: :lol:

További szép napot mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Lanett, ne haragudj, hogy nem reagáltam az üzenetedre, de estefelé már nem volt időm nézni a netet, reggel pedig a 4.45-ös busszal indultam. Én 1/2 8-ra értem oda és iszonyatos sor állt a bejárat előtt, még kint is nagyon sokan álltak.... 1/2 10 kor végeztem a vérvétellel! 8 fiola vért sikerült lecsapolniuk.Hétfőre kaptam időpontot a HSG-re.
Kriszti, Numato, Zsókuci köszi a biztatást és az infókat!!!!

Üdv: Jutka
lyutka

Sziasztok,

Nahát, jól beindultatok :) Alig győztem visszaolvasni! :)

Esperanza,

A Fogaras út Imrén van, ugye? Milyen kicsi a világ :)

Lanett,
Nem, itthon vagyok - szerdáig biztosan. A csuklás egyelőre maradt, szerencsére nem idegesít, csak furcsa jelenség nálam :) Amúgy kajáláshoz nem tudom kötni, csak úgy néha van ilyen.
Ne izgulj, nekem sem szurkált mindig a pocim, de attól még minden rendben volt! :) Majd mesélj, mi volt! :)

Lukrécia,
Köszönöm! :)

Kismoni,
Igen, sok volt az tuti. Úgyhogy mától óvatosabb leszek, ígérem! :)
Köszi a babatapit! :)

Bonya,
Nem főzök, amíg nincs eredmény, megfogadtam. Semmi nem ér annyit, mint a Kicsik! A szorítást pedig köszi! :)

Viki drága,
Nem volt ám az olyan sok - kb. 1 óra max. Tudom, és igazad van… Vigyázok magunkra, a Kicsik az elsők!

Amúgy ma voltam fogdokinál - 2 óra volt oda-vissza, de persze úgy kifáradtam, hogy utána aludtam 2 órát. Lányok, normális, hogy ENNYIRE fáradékony legyek? Meg izzadok is mint a ló - de persze ezt a hormonokra tudom fogni.
Már Krisztinek írtam, hogy kicsit aggódom, mert 36,7 a hőm, és nekem a normális a 35,7 - 36,1 körül van (a kihűlés szélén :D), bár Kriszti segítségével utána olvastam, és ez is ezzel jár.
Hááát nem tudom, hogy fogok így csütörtöktől dolgozni, de van egy sejtésem, miszerint sehogy… De még csak hétfő van, meglátjuk mi lesz.

Na lépek is eldőlni, ez a legjobb, bárki bármit mond.
Lehet, hogy este még jelentkezem.

Jók legyetek! :)
Puszka!

UI: tegnap is megvolt a 4 liter! :)

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a drukkokat!
Megjöttünk. Megnyugodtam. A pocim is szurkál megint, lehet hogy reggel csak később ébredt mint én.
:D
Volt már Konc doki is, ő nézett meg, nem bírtam megjegyezni hol mennyi, azt tudom a bal oldalamon talán 8, a jobbon 7 (ott még tudtam számolni). A legkisebb 14mm-es, de nem bírtam megjegyezni a paramétereket, olyan gyorsan mondta. Azt mondta hogy nagyon jó döntés volt emelni 5-re az adagot, ő még meg is fejelte egy kicsit ma és holnap 6-ot kapok. Azt mondta ez már jó, pénteken még tényleg kicsit kicsik voltak. Szerdán újra UH, és gondolom talán pénteken lezs a punkció, de még nem mondott semmit erről. Voltam EKG-n is, úgyhogy ez is letudva.

Jaj Lányok! Képzeljétek el Apa olyan taknyos!!!Nem tudom hol fázott meg ennyire. Szorítsatok hogy ne lázasodjon be, mert az most nagyon nem lenne jó.

Zsókuci!
Fogdoki? Juj Te szegény!Brrr.......
Pihengess sokat és ne törődj semmivel!
Ügyes vagy!

Lyutka!
Semmi baj, mi 10 után értünk oda. Kissé későn indultunk, szokásos hétfő reggeli szarakodás miatt. Amit múlt hét pénteken megbeszéltek a fővállakozóval az tutira más lesz hétfő reggelre. Úgyhogy még mire átszervezte Apa az embereket, meg még elment anyagért, meg még a kocsit bevinni a szervízbe, tök idegsokkos voltam, de úgy tekert az M7-en hogy észbe se kaptam már Érdnél voltunk.
lanett

Zsókuci:
A Fogaras út a XVIII.ker-ben van, az Pestlőrinc, nem? Bár én nem vagyok nagy pesti, de úgy tudom. 8)
esperanza

Jaj képzeljétek, van egy "kabalababánk", ő az a rendőr aki a konyhánkban ült amikor kapta a telefont, hogy mennie kell Pestre és Ő Apa legjobb barátja.
HA ő jött velünk, vagy ő vitt engem még a Schöpf Méreibe, ha Apa nem ért rá, akkor mindig jó híreket kaptunk. És így lett ő a mi kabalababánk, és képzeljétek szabit vett ki szerdától, hogy tudjon velünk jönni :lol:
Úgy nevettem, de olyan jól esett. Ő lesz a keresztpapi ha egyszer oda jutunk...
lanett

Sziasztok lányok!!!

Először is,Zsókuci,pihengessél inkább,tele vagy programmal... :D

Lanett,

nagyon jók az eredményeid,szuper hírek!! :D :D :D Kíváncsi vagyok mikor lesz a leszívásod.Szerintem költözz külön szobába az uradtól,nehogy belázasodj most!!!

Más:Nem tudok menni a talira,dolgoznom kell.... :evil:

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Megint itt vagyok, letelt a próbaidőm + 3 hónap, úgyhogy ma voltunk a BMC-ben az első konzultáción.
Szűcs dokit kértük és kaptuk, szimpi volt elsőre.
Most beindulnak a vizsgálatok, aztán majd meglátjuk.
Jó sokat vártunk...

Kellemes estét Mindenkinek!

Judit
jucicuki

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?