Új privát üzeneted érkezett!

Muszkuru!Nyugi!Lehet,hogy csak reggeli a rosszulléted! :wink:
De inkább kekszel kezd!Ne olyannnal ami savat csinál!Biztos ez nemtetszett a PICINEK!
Nem csoda,hogy eltőrt a mécses!Borzasztó,hogy ezek a SUTTYÓK mit művelnek!Ezek már nem tüntetők,hanem vandálok! :twisted: ROHADÉKOK!! :twisted:

Kép
bea27

Sziasztok!

Csak kutyafuttában vagyok....ha hazaér apa megyünk anyuékhoz :lol:

Candi
Köszönöm kérdésed jól vagyunk, Dani egyre többet sétál az uton is, elég hamar elunja a babakocsit :lol: A szökés nagy mestere :lol:

Muszkuru
Rókakoma :twisted: Ne izgulj, tul leszel ezen is...nekem is mindig uezek jártak az agyamba, de szerencsére megusztam. Lilivel egyáltalán nem hánytam, Danival 2-szer és csak itthon :wink: Viszont a sógornőm az elsővel nagyon sokat, mesélte, h ha ment vhová végighányta az utat is :shock:

Bea
Ne görcsölj, NEM LESZ SEMMI BAJ Ádival :!: Nem szabad mindig ezekre gondolni!

Nika
Vizesedés :( nálam is volt Danival, de már a legvégén. Otthon polcold fel a lábad pihenés közben...én sokszor párnával a lábam alatt aludtam :wink:

Meli
Már nem leszek csak hétfőn ugyhogy BOLDOG ELSŐ HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT KIVÁNOK!!!!
Kép
Sztem ez a leg aktuálisabb kép ehhez :wink:

Sziszi
Jó, h már minden ok, pihenj sokat!

Vikike
Sztem is jól döntöttetek, fölösleges lett volna zaklatni a picit ennyi jó eredmény után :lol:

Nektarin
Már az 50. napon tartasz :?: :!: A hőd is fent van :wink: Ebből már baba lesz sztem!

Szóval kivánok mindenkinek jó hétvégét, szép és legfőképpen eredményes együttléteket :wink: Akiknek ezt kivánom tuti sikerül, egyszer már bejött egy ilyen "boszorkányos" beszólásom :lol:
Sztori: apa barátja érettségizett, én meg mondtam neki, h sok sikert, kéz és lábtörést...stb.. Pár nap mulva felhivtuk mi ujság, sikerült-e a vizsga erre mondja, h eltörte a lábát :lol: :lol: :lol: Én meg mentegetőztem, h pedig nem szó szerint értettem :wink: :lol:

Megyek etetni :roll:

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok,

már szinte nem is vérzek, semmi fáradtság, semmi fájdalom.
Én nem érzek semmit sem. Tök jól vagyok.
Komolyan mintha nem csináltak volna semmit.

Holnap megyek dolgozni.

Musz
A reggeli felkelés előtti keksz segít, ha rossz a gyomrod.

Bea
A keményedésre jó a kismamajóga is. Van ilyen dvd is. Próbáld ki esetleg.

A vandalizmus engem is felháborít. Annyi művelt nyolckeres van az utcán és mi a petíciójuk első két pontja:
1. Mondjon le Gyurcsány.
2. Kerüljön vissza a Fradi a NB1-be.
:lol: És ezt fel is olvashatták a TV-ben.

Jó, mi????
Vendég

Helló csajok!!!Csak bekukk,mert az üzletből írok!!!!!!Van egy kis lightos melóm!!!!Este meg megyünk apával Tescoba!!!

Mókuska,köszi...akkor nekem ne kívánj soha kéz-és lábtörést...ha ilyen kis furmányos vagy,akkor megelégszek a kisgólyával....Lilikének tetszik az ovi???

Candi szívem,én őszinte leszek:szeretek dolgozni...nem mondom,hogy nem esik jól időnként egy kis dvd-zés és semmittevés...de mindig ott a zabszem a seggemben :lol: Az a jó,hogy mi nagyon szeretünk kirándulni és majdnem minden hétvégén megyünk valahová,ezért fel sem tűnik,hogy sokat dolgozom....most hétvégén a Balcsira megyünk ünnepelni és viszem a kispárnám :wink: :wink:

Ági sajnálom a rókát...de téged legalább nem csak egyedül látogatott meg,mint engem egy hete....így azért elviseli az ember...

Bea drága,a mai nyelvlecke:NO PARA!!!!Minden rendben a kicsi Ádival,nyugodj meg....a vandálokból elegem van...apa régen Fradi drukker volt és azért hagyta abba a meccsre járást,mert elege volt ezekből a csőcselékekből,akik mindig romboltak..és az a szomorú,hogy ő még mindig szereti a magyar focit(ezt mondjuk én nem értem :roll: )és ezek miatt nem teheti meg,hogy egy jó kis meccsre kivigye majd a fiát.....ez itt a szomorú

Sziszi,azért még a héten kicsit pihenned kellene..örülök,hogy jobban érzed magad!!!!!
Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!!!!!!!Ma már nem valszínú,hogy jövök!!!!!Puszika

Kép Kép
meli1118

Az a furcsa, hogy nem rögtön felkelés után jött a róka :shock:

Császkáltam a lakásban, zuhanyoztam, hajat mostam, szóval kb. már egy órája masszívan fent lehettem.

Nem éreztem magamat különösebben rosszul, csak a szokásos émelygés.
És akkor hirtelen kitört - minden előjel nélkül :evil:

Brrr, nem is akarok rágondolni.
De este programom van, régi egyetemi évfolyamtársakkal/barátokkal futok össze, kicsit be vagyok szarva. Biztos megértik, ha felpattanok és elrohanok, de akkro sem túl nyerő helyzet...

Sziszi,fogalmazzunk mi is kiáltványt, aztán irány a TV.

Az én első pontom: megfelelő védőfelszerelést a rendőrlovaknak :!: :!: :!:

Csajok, egyéb ötlet? :roll:

Musz

KépKép
muszkuru

És megfelelő védelmet a kirakatoknak, autóknak, na meg a vandáloknak is valahol kis rácsos ablakok mögött :twisted:
Hogy törne le a kezük.
Sziszi: jó hallani, hogy jól vagy! És holnap már munka? :shock:
Meli: akkor jó kispárnázós hétvégét neked, de holnap még gyere.
Zabszemeket meg lassan operáld ki onnan, nemsokára kelleni fog egy kis nugi neked is. :wink:
Musz: Lehet, hogy épp a járkálástól kavarodott fel a gyomrod, Babuci tuti aludt volna még egy keveset, aztán Ő csak egyféle képpen bír sztrájkolni. Ma este reméljük jól fog szórakozni veletek és nem akar bemutatkozni
Én is elköszönök mára tőletek!
Sziasztok

Andi
candi

Sziasztok!
Túl vagyok a vérvételen, és megvan az eredményem is.
Minden jó :D
16+1 napos vagyok ugye
Afp 36.95
MOM érték pedig 0.957

Szóval minden oké.
Megkaptam a beutalót genetikára, majd holnap kérek időpontot. :wink:

Ma végre itt voltak az ablakosak, de elég elkeserítő a helyzet :cry: Az előtérben vacakolniuk kellett egy csomót, ezen jól felidegesedtek, és Adri szobájában szó szerint kirángatták a régi tokot. Majd lefényképezem az eredményt. ja, tavaly potom 100000ft.-ot költöttünk arra a szobára, mert csináltunk állmenyezetet, stukkó, festés, élvédő az ablakhoz, le lett teljesen csiszolva a fal, és rigipszezve lett, na itt borzalmas az amit csináltak. Szóval lesz mit javítani majd. :(

Bocsánat de most csak ilyen gyors bejelentkezésre volt időm, majd reggel jövök bővebben.

Gabi16+1

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Már írtam ma egy kisregényt,de pont akkor romlott el a b.net,mikor el akartam küldeni.Ilyen ideges voltam :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Anyusziszi!
Örülök,hogy jó kezekbe kerültél,és hogy jól érzed magad,de nem biztos,hogy ilyen hamar sietned kéne vissza dolgozni.Nem kellene még egy kicsit pihenned?

Nektarin!
Pozitív tesztet a hétvégére,és jobbulást a rokonoknak.

Mamen!
Hogy vagy,mikor mész dokihoz?

Kis_Plutó!
Remélem odaértek az ablakosok,és nem kellett rájuk borítani az asztalt.
Na,milyen volt a vérvétel?Remélem neked jobban sikerült,mint nekem legutóbb.Mikor lesz me az eredmény?

Nika!
Szupi,hogy neked is jó lett a terheléses vércukor eredménye.
Nekem már ketten mondták,hogy csúcsos a hasam.Én is a 4D-ben bízom,hogy feltárja a nagy titkot.

Muszkuru!
Sajnálom,hogy ilyen közeli kapcsolatba kerültél a rókával.Remélhetőleg ez volt az első,és utolsó.
Majd a muskátlik téliesítésekor kölcsönkérném nyúlgyereket,ha már ilyen ügyesen tud rágicsálni :D

Bea!
Azt hittem már eltudom olvasni,hogy mi volt a védőnőnél.Beszámolót kérünk :)

Candi!
Bocs,hogy már nem jöttem délután,de megvettem a tapéta csíkot,és elmentem hozzá függönyt nézni :D Kezd alakulni a gyerekszoba.

Meli!
Biztos hamarosan eljön az az időszak,mikor kevésbé fogsz pörögni,és kissé aluszékony leszel :) Remélem jól sikerül a házassági évfordulótok megünneplése :D

Mókuska!
Nektek is jó hétvégét. Dani biztos édi,ahogy szedi a kis lábait :D

KépKép
takido

Kis_Plutó!
Most látom,hogy közben már írtál.Örülök,hogy jó lett az eredményed :) Hogyhogy ilyen hamar meglett az eredmény?
Az ablakosok a végén csak kiérdemlik az asztal borítás.

KépKép
takido

Sziasztok!
Megjöttünk végre!Minden rendben van Ádival!Szépen szabályosan ver a kicsi szivecskéje!Bár eleinte nemakarta mutatni!Aztán csak meglett!! :) De annyit mocorgott,hogy alig tudta megnézni!
Még egyszer kell mennem 5 hét múlva,és többször nem!A szülés előtt jön még egyszer,és kész!Nem az Ő kórházából választok gyerekorvost,igy el is búcsúzunk még a szülés előtt egymástól! :?
A vérnyomásom mint mindig alacsony,de az nembaj!Ez van!
Ő is mondta,hogy már nagyon közel vagyok a célhoz! :? DURVA!!
Holnap megyek a varrócsajhoz,akiről itt a neten vettem tudomást!(Egy csaj ajánlotta!)
Veszek tőle egy farmert,meg egy kord nacit!Amit rám is szab!
Márcsak pulcsi kéne!(DE SPORTOS!!)Azt honnan a fenéből szedek!!Ki tudja??!Ha vennék nagyobb méretet,az nagyon bénán áll!Látszik,hogy óRIÁSI rám!Mert a pocim még csak-csak felveszi az anyagot,de a hossza????Na mindegy!Majd megkérdzem holnap a csajt!Na mára ENNYI!!Jó éjt mindenkinek!

Kép
bea27

helló !!!!

bocsi, hogy csak most vagyok, de párommal kicsit kimentünk a szabadba, sétálni, erdőn-mezőn jártunk.

el is fáradtunk

mindenki vigyázzon magára !

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

[quote="takido"]K írta:takidois_Plutó!
Most látom,hogy közben már írtál.Örülök,hogy jó lett az eredményed :) Hogyhogy ilyen hamar meglett az eredmény?
Az ablakosok a végén csak kiérdemlik az asztal borítás.

Így kérte a dokim, hogy a genetikára minél előbb felmehessek. Ott lesz a 18. heti uh, elvileg, majd holnap kiderül mikorra sikerül berakniuk :?
Egyébként ez az eredmény megvan szerintem máshol is ilyenkor, de pl. itt a kezelőorvoshoz megy, aki megnézi, és utána a kismama az eredményt a 18 hetes uh.-on tudja meg.

Na mentem aludni :wink: olyan álmos vagyok.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok! 8)

Bea, örülök, hogy minden rendben veletek. A barátnőm a végén állandóan ctg-re járt, azt hittem ez mindenkinél így van. Neked nem mondták, hogy gyakran kell menni?

Plútó, ne stresszeld magad az "ablakon" tudod, nem tesz jót nektek. De el tudom képzelni milyen boszantó lehet, mert hasonlóan jártunk mi is pár éve. Örülök, hogy jók a leletek, a genetika milyen vizsgálat?

Takido, Candi köszi az érdeklődést, holnap megyek uh-ra. A dokim csinálja a kórházban. Már mondtam a férjemnek, hogy előre félek, mert nagyon kellemetlen a hüvelyi uh. ÚÚÚtálom, de mindent a cél érdekében. Émelygés már van, de ennél több nem volt az elsőnél se.

Meli, kellemes hétvégét, biztosan jó lesz a Balcsin, szép időt jósolnak. Hova mentek pontosan? Én sajnos 2 ! temetésre egymás után. Elég pocsék hétvégi program :cry:

Nektarin, drukkolok neked!

Sziszi, örülök, hogy ilyen gyorsan rendbe vagy. Azért vigyázz magadra! (én is fradista vagyok, de meccsen akkor voltam utoljára amikor széttépték a kaput)

üdv mindenkinek Mamen
Anna, Málna, Hoppá, Icus és a többiek merre vagytok???
mamen

Sziasztok!

Bocs, későn értünk haza, egész nap csavarogtunk (tücsökzene, vendégeskedés, torna, szülők látogatása).
Én is láttam a híradóban a vandálokat. Tényleg szörnyű, hogy mennyi kárt okoztak!

Mamen, drukk az Uh-ra! Gondolj arra, hogy végre látni fogod a kis pocaklakót! Nekem 2 mm-es volt, amikor először láttam, egy kis pötty a képernyőn, de teljesen elérzékenyültem tőle:)

Plútó,a 18. heti UH a genetika? VAgy nálatok van külön vizsgálat is?

Bea, te pesti vagy? Merre laktok? A XVII. ker.-ben tudok egy jó kismama-szabászatot, elég olcsó is, eldugodt helyen van, nemsokan tudnak róla. HA érdekel, megírom priviben.

Sziszi, örülök, hogy jól vagy, pihenj sokat, maradj otthon holnap, ha lehet! Az edzéssel szerintem is ráérsz még!

Na, én is megyek aludni, jó éjt!

Anna és Marci
KépKép
Kép
anna78

Jó reggelt!

Hát csajok, eddig nem volt semmi gond. Most viszont kezdek kiborulni, ezért inkább bejöttem dolgozni.
Már reggel is majdnem elkapott a sírás, de jött Tomi és akkor nem szabad...

Bea
Mire mi elkezdhetünk próbálkozni, addigra Te már babázni fogsz, sőt Takido is, ha mindenki időben érkezik :wink: .

Musz
Jobban vagy már? Nem sikerült találni valami olyat, amitől megnyugszik a gyomrod?

Többieknek puszi.
Vendég

Kis_plutó!
Nekem a saját apósom ablakszereléssel is foglalkozik, most volt anyáméknál de, hogymilyen munkát végeznek szörnyű a falat teljesen szétbarmolják anyámék is kiakadtak, amikor a régi ablaktokot kitépték, mondjuk meg se kérdezte,hogy kell-e valahova stb.
Ő lesz a kőműves az építkezésnél szép kilátások :)
Örülök,hogy jó lett az eredményed.

Mamen.
Várjuk a beszámolót!

Takido
Mikor mész 4D-re? Én majd csak okt.16-án olyan messze van még 3 hét.

Bea!
Tök jó, hogy minden rendben van.

Anyusziszi!
Nyugi egyszer ki kell jönnie a feszültségnek, csak ne Tomi elött.
Egy kis levendula illat megnyugtat ha kispárnádra csepegtetsz belőle alvásnál. Nekem bejött.

Musz!
Hogy vagy? Milyen volt a reggel?

Tegnap 18:30 dolgoztam a Csöppöm is elfáradt mert este nem is mozgott még apának se. :( Ma is hosszú nap lesz. Azt hiszem ez az utolsó túl órás időszakom, mert már fáj a bal csípőm is nemcsak a jobb.

Candi!
December közepéig szerettem volna dolgozni,de most már ne látom ilyen derüsnek az életet. Jan.16-ra vagyok kiírva.

Meli!
Boldog házassági évfordulót. A legszebb ajándékot már kívánta nektek Mókuska!
Mindent bele!

Mindenkinek jó hétvégét.
Nálunk betonozás lesz majd barátnőzök aztán vasárnap talán pihenek is egy kicsit. Holnap reggel 6:00kor kelünk vagy még előbb már most fáj. Imádok sokáig aludni

Kép
nika04

Anna!Köszi már nem érdekel!Annyi naci úgysem kell!!De azért arnyos vagy! :wink: Most kipróbálom ezt a csajt!(Más aztmondta,hogy jó)
Anyusziszi!Nektek is előbb-utóbb összejön a várva várt baba! :wink: Viszont neked már van!!!(Van valakid akire MI itt mindannyian vártunk!)Téged már egyszer megáldott a Jó Isten egy babával!
Mamen!Megyek majd a végén a szivhangra,de nem a védőnőhöz,hanem a Dokimhoz!

Kép
bea27

Szép napot nektek!
Sziszi: ez természetes, hogy előjönnek a lelki bajok, de szerintemha nem lát Tomi add ki magadból a bánatodat, sírd ki magadat, nem szabad ezt visszafogni, így nem tudod elengedni a picikédet.
Nika: ilyen hajtás mellett nem csodálnám, ha nem bírnál dec.-ig dolgozni, ráadásul karácson környékén már nem is tudsz sok dolgot elintézni és gondolom neke dis kell készülni Csöppérkezésére!
Musz: jól sikerült a csacsogás, megúsztad balesetek nélkül?
Anna: szép sűrű napotok volt, milyen volt ez a tücsökzene?
Plútó: örülök, hogy mindent rendben találtak, most nyugodtabb vagy ugye?! Mi megelőztük két éve az ablakososkat, kiszedtük magunk a tokot, de így is tudtak örömet okozni az új ablakot nekivágták a falank, van rajta egy szép hupli. :twisted:
Megtérítették a kárunkat: levontak 15 ezer forintot az ablak árából :shock: Azt inkább nem mondom mennyi volt az ablak :evil:
Dóri: akkor alakul már szépen a szoba, milyen színű lesz? És milyen lesz a függöny? Majd ha kész lesz kérhetek képet?
Mamen: szuper, hogy ilen szépen viselkedika szervezeted, semmi komolabb rosszullét, jó lenne, ha íg is maradna.
Ha ma végeztél jelentkezz mi volt Uh.-on, láttad e már a picúrkádat?
Bea: Biztosan szép nacijaid lesznek, lehet ez a nő varr felsőt isnem? Na majd meglátod!
Szerintem Málna is lassan hazatér és jelentkezik!
Meli: mikor indultok a Balcsira, még ma?

Andi
candi

Sziasztok!

Bea!
Bocs,hogy tegnap olyan hirtelen abbamaradt a beszélgetés,de unokatesómmal 20.30-ig csevegtünk.Megbeszéltük a jövő hétvégét.
Majd írd meg,hogy mi volt a varró csajnál.

Muszkuru!
Remélem nem azért nem jössz,mert róka koma látógatóba ment ismét.

Mamen!
Ne aggódj,a látvány majd feledteti a hüvelyi Uh kellemetlen érzését.Kérünk majd beszámolót :D

Kis_Plutó!
Hova kell menned pontosan genetikai UH-ra?Biztos hamar kapsz időpontot :D

Anyusziszi!
Nem biztos,hogy a munka a megfelelő gyógymód.Próbálj meg még pihenni,de legalábbis semmiképp se vidd túlzásba a melót.

Anna!
Ezt a tücsökzenét én sem értem..?

Candi!
Sikerült döntened a beavatkozással kapcsolatban? Vagy majd a vérvétel után? Hétvégi program?
Igen,alakul a szoba,ma megvettük a parkettát,meg a lámpát is :D Most nagybátyámra várunk,hogy jöjjön festeni,mert addig mást nem tudunk csinálni,pedig van még mit.Lesz új lambéria+tesóm lerakja a parkettát+a bútorokat is össze kell majd szerelni,vagyis legalább 1 hónap mire ezzel mind elkészülünk.Most max.részleteibe tudok képeket mutatni.
A színekkel kapcsolatban maradtunk a bézses árnyalatoknál,ha már egyszer ennyire titkolózik a kisasszony,vagy fiatalúr :D Úgyhogy minden naturális lesz.A fal,a függöny,majd a bordürt lefényképezem,az a kedvencem :D +jövők még pocifotóval is,szegény Bea már hetek óta várja.

KépKép
takido

Dóri: nem csak Bea várja azokat a fotókat, engem is furdal a kíváncsiság!
Biztos szép lesz a szoba,és mire Tünci kibújik biztosan kész is lesz minden. )6 nap van hátra az nem semmi, nagon rohan az idő!
Szerintem eldöntöttem, hogy lesz műtét, csak még nem emésztettem meg, vérvétel után tuti többet tudok, mikor van hely stb. Majd jövő héten beszámolok.
Hétvége : szeretnék találkozni egy gyerekkori barátosnémmal,ha ráér, nehéz összeszervezni a dolgot. Egyébként meg a szokásos takarítás, főzés.
Tényleg lányok ti mit alkottok a hétvégére éhenhalás ellen? Várom a jobbnál jobb tippeket.
Egyébként merre van mindenki, ennire péntek van?

Andi
candi

Candi!!Hol vagy??Várlak!! :wink:

Kép
bea27

Bea: nem láttam, hog kerestél, de azt láttam, hogy nem ment az msn.-em, bocsika!
Elköszönök, mindenkinek szép hétvégét kívánok!
Puszi: Andi

Andi
candi

Sziasztok!!!Lelkiismeret furdalásom volt,hogy ma sem jöttem,de úgy látom,nem vagyok ezzel egyedül!!!Mindenki elfoglalt?????
Én is csak beugrottam beköszönni,mert nem sokára zárom az üzletet,megyek masszőrhöz......aztán este apával kényeztetem magam a sok munka után....holnap még 11-ig,délig dolgozom,attól függ,lesz-e forgalom,aztán megyünk a Balcsira!!!!!Bfüredre megyünk,apa már lefoglalta a szállást áll.nagyon jó helyen pont a központban!!!Viszont még nem vettem semmit a drágámnak,valami kis apróságot akarok,de olyat,ami maradandó....holnap még lesz időm délelőtt....

Mindenkinek nagyon jó hétvégét kívánok!!!Menjetek ki a szabadba,mert nagyon jó lesz az idő és kell még a D vitamin a hosszú télre el kell raktározni!!!!!Legyetek jók és érezzétek jól egymást!!!!!Puszilok mindenkit!!!

Kép Kép
meli1118

Helló csajok!Voltunk a varrócsajnál!Nagyon aranyos kedves,szimpi csaj volt!Szerdán megyek vissza a két naciért,amit rám szab!Vettem egy kord nacit,egy farmert,meg két pulcsi félét!Nagyon jók!!!!! :)
Majd szerdán lefotózom magamon!
Meli Drága!Érezzétek nagyon jól magatokat (meg egymást!)
Candi!Sajnálom,hogy nem találkoztunk ma már!De annyira hamar elment az idő!Voltunk mindenfele!Meg még a baba butor boltba is bementünk,mert már nagyon kéne egy komód,meg egy pelenkázó!
Mára én is búcsúzom!Jó hétvégét mindenkinek!Puszi! :lol:

Kép
bea27

Sziasztok! 8)

Láttam a picikémet, 6mm és 4 hetesek múltunk. :lol: 2 hét múlva kell mennem újra, mert nem sok mindent tudott mondani a doki, olyan pici még. Boldog vagyok, de félek is. Előttem van Hoppá és Sziszi példája és persze az enyém is. Ma szóltam a munkahelyemen, hogy kiíratom magam, mert már betegek a gyerekek a suliban és tuti elkapok tőlük valami nyavaját. Szóval már csak jövő héten dolgozom, utána gyakrabban jövök hozzátok is! Kellett nekem mondani, hogy jól vagyok... Reggel olyan rosszul voltam, hogy alig bírtam bemenni a kórházba. A liftezés meg rátett egy lapáttal. :?
Vettem magne-b-t az bevált, remélem most is. Bocs, de megyek,mert nagyon fáradt vagyok és holnap két temetésre megyek. Mindenkinek jó hétvégét!
üdv Mamen
mamen

Sziasztok!

Látom, már mindenki elment aludni:(
Bocs, de most jutottam csak a géphez.
Ma suliban voltam, apa vigyázott Marcira, aztán este a romokat kelett eltakarítani a konyhában (mosogatás=szennyes edény halmok, de persze ez őt nem zavarta, csak édesen megjegyezte, hogy szerinte nem jó a mosogató, mert túl alacsonyan van a csap és nem fér be alá az edény...érdekes én még mindig el tudtam mosogatni). Teljesen lelkiismeretfurdalásom volt, mert apa szerint hőemelkedése volt a gyerkőcnek (ugye a lelkiismeretlen anya itt hagyja a beteg gyereket című dolog). Délután meg adott neki szőlőt, amit egyből befalt és aztán mind visszajött... Mindez persze bevásárlás közben (mármint a róka) mikor a pénztárosnő gügyögött hozzá (mármint MArcihoz)... Reggel meg a kefírjét öntötte szét a szobában.... Szóval tiszta káosz volt itthon az egész napjuk:(
A tücsökzene egyébként olyan mint a zenebölcsi, nem hallottatok még róla? Bevallom eddig én sem, nemrég indult Vácon, de Pesten is van több helyen. Nagyon tetszik MArcinak, sok gyerek jár oda, mondókákat, énekeket tanulunk, kapnak kis hangszereket (csengő, csörgő), zenét hallgatunk, szóval szerintem jó dolog.
Na, én is megyek mert fáradt vagyok, hétvégén megint dolgozunk a kertben + a kerítéssel, meg vendégek is jönnek.......
Puszi mindenkinek!

Anna és Marci
KépKép
Kép
anna78

Sziasztok!
Megint nincs időm hosszabb írásra :oops: de a hétvégén pótolom, és reagálok az előzzőekre. Amúgy becsületesen végigolvasom mindíg mit írtok, csak időm nincs válaszolni.

Tegnap mivel jó volt az idő, mi is elmentünk anyuékhoz szüretelni. Krisztiánnak a traktor nagyon tetszett, de ráülni ott kint nem mert.
Jól esett az az igazi tiszta levegő :wink:
Bár sokáig nem maradtunk kint, hanem bementünk anyuékhoz.

A másik ami történt velem, tegnapelőtt este megpuszilgattam először Adrikát, utána Krisztikét aki mostanában velem alszik el a nagy ágyban ahogy beszéltem hozzá, a pocaklakóm is rúgott egyet, hogy ő is ott van, neki is kívánjak jó éjszakát :D

Elkezdtük az ablakcsere utáni javításokat is.
Adri szobájában nem elég, hogy jól lemállott a falrész, még a radiátor is leszakadt :cry: Ráadásul a falba nem in nagyon tudjuk visszafogatni, majd Tibi csinál neki alulra valami tartólábakat.

Még egyszer bocsánat, hogy csak magunkról írtam, de elég nagy a káosz, ja és Krisztián is megint köhög, de elég csúnyán, szóval jó kis nyűgös, pedig ma vasalnom kell :!: :!: Ma még a mi szobánkban nem lesz porolás, de holnap már igen. :shock:

Puszi mindenkinek, aki valahová megy annak kellemes kikapcsolódást, és jó időt :!: :!:

Gabi 16+3

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Szép jó reggelt!

Mostanában ilyen korán kelő lettem,pedig máskor 10-ig is tudtam aludni :cry:

Meli!
Kíváncsi vagyok,hogy milyen ajándékot találsz ki a férjednek.Füred egyébként valóban nagyon szép hely.Lehet,hogy majd este összefutunk,mert mi is gyakran le szoktunk menni sétálni a barátokkal :D
Ill.bocs este nektek biztos jobb programotok lesz :oops: Nagyon jó ünneplést nektek :D

Candi!
Egy barátnős trécselésnél sokszor nincs is jobb :) Hát a takarítás,meg a főzés,az már nem tartozik a kedvenc hétvégi programjaim közé,de sajna nekem is lesz benne részem.
Főzési tippet most nem igazán tudok enni,mert a hétvégére Anyósomék elláttak minket kajával.Tegnap volt a 40.házassági évfordulójuk,és azt ünnepeltük asztalra nem férő kajamennyiséggel.Vasárnap meg hivatalosak vagyunk hozzájuk ebédre,mert most lesz náluk Búcsú.
A fényképező náluk maradt ugyhogy majd csak hétfőn tudom felrakni a képet.
A műtéttel kapcsolatban várom a jövő heti beszámolót.

Bea!
Biztos nagyon csini leszel az új kismama rucikban.Már nagyon kíváncsi vagyok rá,hogy milyeneket sikerült venned.Én bízom a bécsi kirándulás sikerében,mármint hogy találok normális ruhát elfogadható áron.

Mamen!
Ne aggódj,nem lesz semmi gond.Én is így kezdtem,hogy először csak a petezsákot tudta megállapítani,ezért két hét múlva visszahívott,akkora már ott pulzált a kis szívecskéje.

Anna!
Ne legyen lelkiismeret furdalásod,nem attól lett beteg Marci,mert Apával maradt.Ez az ősz velejárója.Egyébként nem semmi napotok volt.

Kis_Plutó!
Gratulálok az első figyelemfelhívó rúgáshoz.
Ahogy olvastalak,úgy kedvet kaptam szüretelni :)
Látom ti se fogytok ki soha a munkából,de azért jó lenne,ha te pihengetnél is egy kicsit,mert a végn Bütyike még ezt is "szóvá"teszi :D

KépKép
takido

helló Mindenkinek !

tegnap a szüleimnél voltam, ma reggel buszoztam vissza Egerbe.

csodaszép idő van, csak kicsit összevesztünk a párommal :(
remélem, hamarosan kibékülünk ! :lol:

vvviki

anyukámék 34 éves házasok ! mondtam nekik a múltkor, hogy ez már börtönből is sok ! :lol:
a párommal már két éve vagyunk együtt, hol van még a 34

vvviki

Anyusziszi, hogy vagy ????????

vvviki

Mamen
a hüvelyi UH nem legy leányálom, valószínűleg én annyira izgatott voltam annak idején, hogy most hátha lesz baba, hogy csak a hideget éreztem

vvviki

Helló!!
Én sem voltam ma gépközelben!Egésznap a konyhában tüsténkedtem! :? Nem,hogy kihasználnám ezeket a kellemes napokat!(Ami az időjárást jelenti!)Na mindegy!Majd talán holnap!
Tegnap belegondoltam,hogy Úr Isten!Már ne lesznek nyugodt napjaink,sem nappalok,sem éjszakák,stb.................!
Tudom,hogy hülye hasonlat,de egy baba nem olyan mint egy macska,hogyha unod,vagy éppen rossz,kiteszed aztán vagy visszaengeded,vagy nem!!Azthiszem kezdek félni a felelősségtől!! :x
Nagyon ilyesztő a téma!Remélem hamar elmúlik! :shock:
De tegnap volt egy aranyos eset!Nem volt egész nap valami aktiv Ádika,aztán lefeküdve néztem a TVét!Mondtam Apának,hogy szóljon már a kisfiának,hogy csináljon már valamit!Apa elkezdte simizni a hasamat :lol: ,és Ádi elkezdte!!Alig birt leállni!!Nagyon CUKI!!Már most imádja Apáját!! :lol: Ez tök jó!! :lol:
Mára ennyi!!Jó éjt mindenkinek!És jó hétvégét!

Kép
bea27

A hüvelyi UH-át emlegette itt valaki!!Nekem a dokim mindig aztmondta,hogy lazuljak el!(Mert ha nem lazulok el,akkor fájhat is!)De én mindig próbáltam ellezulni,és SOSEM FÁJT!!Ne kell ettől félni!!Erről csak ennyit!NO PARA!! :wink:

Kép
bea27

Sziasztok!!

Tegnap éjjel értünk haza.Minden nagyon jó volt ,és szép volt!Nem is akartam hazajönni :roll: ...
MA elmegyünk Jánoshalmára Apával.Legközelebb, csak kedden leszek!Akkor fogok tudni visszaolvasni is!
Máté itthon lesz velem a héten,egy kicsit köhög,meg nincs kocsim!!!!Pénteken indulás előtt eladtam :wink:

Puszi mindenkinek!!

málna2162

SZIA MÁLNA!
Már nagyon vártunk :D Örülök,hogy szerencsésen hazaérkeztetek,remélem Máté betegsége nem komoly.Majd várjuk az élménybeszámolót. :P

KépKép
takido

Sziasztok!

Sehol senki? Hol vagytok?
Végre befejeztük a kerítés lécekt csiszolását, már "csak" fel kell rakni őket, meg lekenni... 74 méter hosszan.......:(
Tegnap nagyon szomorú voltam, nem leszek sajnos a hónap kismamája:(((
Nemhogy késne, még hamarabb is megjött :x
Mondtam is apának, hogy nem voltunk ügyesek....
Bea, ne szomorkodj előre, úgysem lehet mindenre felkészülni. A terhesség előtt én is paráztam olykor, hogy fogok én egy kisbabával elboldogulni, aztán mégis csak megy valahogy... Nekem egyébként a nyugodt alvás hiányzik legjobban. Most már néhány hónapjaátaludta MArci az éjszakákat (este 8-fél 9-től regel kb. fél 7-ig), de most hogy elköltöztünk és új a hely, meg egy szobában is vagyunk vele, teljesen felborult a ritmusa! Este elalszik ugyan 8 körül, de fél 11-11 körül felébred, épp mikor mi is szeretnénk végre aludni, és elkezd vergődni az ágyban, sír és nem tud visszaaludni:(
tegnap éjjel is 2 óra hossza volt, míg visszaaludt végre :?
Na, megyek is aludni, remélem, ma nyugodtabb éjszakánk lesz:)
Jó éjt mindenkinek!

Anna és Marci
KépKép
Kép
anna78

Jó reggelt!
Igéretemhez híven kicsit bővebben :D
Na egész jól haladunk a javításokkal, ha minden igaz, és az idő is kedvező, akkor 2 hét múlva kb. teljesen rendben leszünk. De, jó is lenne :wink:
Tegnap már két szőnyeget kisúroltam, olyan igazi ligtos kismama torna :D ma folytatom.

Bea
ne félj, minden megy ösztönösen. A fáradság néha az rossz, de egy kis segítséggel, míg baba alszik napközben, Te is lepihensz.
Nekem Adri először álom-baba volt. Aludt evett, nézelődött, keveset sírt. Éjszaka egyszer volt fennt. Ez kb 2 hétig ment, utána megcserélte az éjszakát és a nappalokat, az már kicsit gáz.... :x

Anna
nekem egyik gyerek sem aludta korán végig az éjszakákat. Amíg szopiztak, addig ébredtek, és bizony sokáig szopiztak. Adri 21, Krisztián 18 hónapig.Szerencsére mi pici koruk óta járunk haza úgy anyuékhoz, hogy ott is alszunk, és ott sem volt sosem gond az alvás :wink:

Málna
várjuk ám az élménybeszámoló mellett a a képes jelentéseket is :wink: :D Máténak jobbulást!!!!

Vvviki
utólag boldog szülinapot!
Kép

Meli
remélem jól telt a hétvégétek :wink: Az idő szuper volt :wink: Reméljük az időzítés is :oops:

Candi
sajnálom, hogy ilyen vizsgálatot kell csinálni Neked. :(

Mamen
nyugi, minden rendben lesz.
Nálam is az idegesség jobban előhozza , remélem lassan hozta a rosszulléteket.

Musz
a kisróka nálam is 8 hetes terhességnél jött először.
Páér hétig a háztartási keksz bevált, viszont amikor attól is rosszul lettem, és kijött, azóta rá sem bírok nézni. :?
Ma reggel "csak " szimplán rohadt éhes voltam fél 6-kor, nem párosult rosszullét is. Remélem most máe ez állandósul.
Egyenlőrenem valami aktív a kicsikém, de azért már érzem többször, hogy mocorog.
Szombaton vasalás közben, csuklott is, pont elől volt, és éreztem, egy darabig ki is bírtam, hogy ne tegyem oda a kezem, mert mihelyt odaraktam el is úszott onnan :(

Az állatkínzást én is nagyon gyűlölöm. Én nem láttam ezt a lovas-dolgot, de látatlanul is el tudom képzelni :cry:
Most jelenleg nincs se tv, se dvd, se rádió, semmi a szobánkban csak számítógép :D

Mókuska
így utólag Neked is nagyon boldog születéésnapot kívánok. Bocsi tegnap réfelejtettem :oops: egy kis engesztelés
Kép
Egy kis torta...és egy csokor
Kép
Virág :D :D

Sziszi
Lelkednek jobbulást kívánok. Ne csüggedj, ha ott tartasz, hogy ujra babát vársz, nem fog számítani, hogy mennyit vártatok rá :wink: A december pedig olyan gyorsan itt lesz. Próbálj sokat levegőn lenni, az nagyon jó, most meg az idő is kedvező.

Zsizsik
nálad javulnak a dolgok? Az már nagyon jó, hogy volt az előző ciklusban pé.-d. Most kívánom, Neked, hogy már más is legyen :wink: Egy kis segítség, mielőtt még elköltöznek :twisted: Kép

Icus
Veled mi ujság? Nagyon régen nem jelentkeztél.

Hoppá
örülök, hogy Te már jobban vagy.
Elkezdtél már dolgozni?

Nika
jó sokáig akarsz dolgozni :shock:
Bírod még ilyen hosszútávon a sok ülést? ha beindul nagyon a pocakosodás, már nem biztos, hogy egész nap kényelmes lesz.

Vikike
majd Te is jelentkezz!!
Rólad még nem láttunk pocis képet :D nem lehetne :?:

Na remélem senki nem maradt ki, és a Babanet sem szúr ki velem :twisted: Mindenkinek szép napot, puszi:Gabi 16+5

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Mókuska
bocsi, mellé nyúltam :oops: , szóval a csokor virág:
Kép

Puszi:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

sziasztok!
Ma volt az első olyan éjszakám, hogy a Csöpp nem hagyott aludni.
Apja beteg lett lázas volt, éjszaka ápoltam lehet, hogy ezt érezte meg.

Kis_plutó!
A hízás már most elkezdődött heti 1 kiló már 8 kilónál tartok ez aztóa tart mióta megmozdult. Pedig nem is eszek többet s tornázok is. A combomra jön meg a fenekemre. A pocim még nem olyan vészes.
A meló: most a héten még sok lesz a túlóra. Mondtam már a fönökömnek, hogy nekem ez az utolsó 12-13 órát ülök egy folytában munka pénteken 21:00kor mentünk haza.
Ez várható kedden és szerdán is.
A csipőm fáj néha de még nem állandó. Próbálom betartani a felállok játékot, de sokszor elfelejtem.

Mókuska!
Boldog szülinapot napot kívánok.

Sziszi!
Hogy vagy?

Vikike!
Tényleg nem látunk rólad még pocis képet!

Málna!
Akkor kedden várjuk az élménybeszámolót.

Mindenkinek: Milyen volt a hétvége?

Mi nálunk a padláson betonozás volt, szombaton este barátnőztem, vasárnap anyunak segítettem a konyhába, majd anyóséknál voltunk, délután már a páromat kellett ápolni. Dokihoz nem megy, ma elment dolgozni.

Puszi

Kép
nika04

Jó reggelt mindenkinek! :)
Málna!Üdv.jra itthon!Remélem nagyon jól érzetétek magatokat! :) És az idő is jó volt!Élménybeszámolót várjuk!Tudod?Fúrja az oldalunkat a kiváncsiság! :D
Köszönöm a biztatást Ádival kapcsolatban! :? Majd meglátjuk.........!Ezt mondta a vak is!De én tényleg meglátom 3 hónap múlva!Néha el sem birom képzelni,hogyha már most EKKORA a hasam,akkor később mekkora lesz?Ez hihetetlen!
Néha nagyon nyüglődök ám vele! :oops: Bár,ha megyünk az utcán SZIVESEN mutogatom!Na jó!Ez nem azt jelenti,hogy olyan passzos cuccokat hordok,hogy annyira nagyon kihozza a pocimat,hanem szép kis normálisakat!Jut eszembe!Holnap megyek a nacikért a varrócsajhoz!Ami nem is árt már,mert hideget mond!!Nem egész egy hónap múlva kpo meg a Tesómtól a kiságyat,meg a többi dolgot!Már nagyon várom!Most az fog jönni,hogy a 3 zsák ruhát kiszelektálom!(Kor szerint),és a legkisebbek maradnak egy zsákban,és ha megjön a kiságy,veszünk hozzá komódot,pelenkázóval,és már be is tudom majd pakolni!!HÚÚÚ!!De izgi!!Jut eszembe!Látni akar a nőgyógyászom!Megyek hozzá csütörtökön UH-ra!Kicsit már kezd elegem lenni abból,hogy ÁLLANDÓAN a privátjába hiv!Hiszen van neki sima rendelése is! :evil: Na ennyit hirtelen! :oops: Még jövök!

Kép
bea27

Sziasztok!

Anna!
Remélem nyugodtabb éjszakátok volt :)

Mókuska!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT :!:

Kis_Plutó!
Örülök,hogy 2 hét múlva kész lesztek,annak viszont kevésbé,hogy te súrolod a szőnyeget.Nem lehetne másra hagyni?

Nika!
Jobbulást a párodnak.
Én nem is értem,hogy hogy bírsz annyit ülni.Nekem 2 óra után minden bajom van.
A hétvégét kérdezted,nekünk is volt benne munka és pihenés is.Tegnap voltam búcsúba,nagyon jó volt,csak kicsit fájt a szívem,hogy nem ülhettem fel sehova.

Meli!
Remélem jól telt a füredi hétvége,és feltöltödve,hármasban jöttetek haza :D

Candi!
Merre vagy? Csak nem ma van a vérvétel? Várom,hogy jelentkezz.

Nektarin,Hoppá,Anyusziszi,Icus,Vikike,és a többiek.Merre vagytok :?:

És végre sikerült csinálni pocis képet:(bocsi,a vörös szemet elfelejtettük belőni)
Kép Kép

KépKép
takido

Helló csajok!!!!!!!
Nagyon jól telt a hétvégénk,köszi mindenkitől az érdeklődést!!!!És 'úgy'sem tétlenkedtünk,szóval remélem minden jól alakul és babás leszek!!!!Szombaton értünk Bfüredre egy nagyon szép panzióba!!!!Kipakoltunk és elmentünk sétálni,Dóri igazad van,nagyon szép város!!!!!Laknék ott!!!aA sétányon vacsoráztunk nagyon finom grillezett halat és bort ittunk hozzá...nagyon romantikus volt!!!!!Reggel pedig átadtuk egymásnak az ajándékunkat,én egy szép szobrot vettem a drágámnak,ő pedig teljesen meglepett!!!!!Mi ugye nem hordtuk a jegygyűrűnket,mert a munkánk miatt nem szerencsés,én nagyon félnék,hogy elhagyom,ő meg cipeli a ládákat,amikor szállítja a kenyeret,olyankor leveszi,aztán újra fel....szóval megegyeztünk,hogy csak alkalmakkor vesszük fel....erre ő most az ékszerésszel a gyűrűk alapján csináltatott ezüst karikagyűrűket,nagyon szép metszett...és ezt kaptam....ez a hétköznapi jegygyűrűnk,és az ünneplő meg az eredeti....Édes,nem????

Vasárnap Tihanyba mentünk,megebédeltünk egy nagyon jó kis helyen és vásárolgattunk a bazárban,aztán elindultunk haza....kicsit rövid volt,de mindenképpen jobb,mint itthon ülni...

Holnap este 6-ra megyek a dokimhoz kontroll vizsgálatra és megvan a hormonvizsgálat eredménye!!!!!A doki azt mondta,hogy nem akar telefonon kiértékelni,de elöljáróban annyit elmondott,hogy teljesen jók az eredmények!!!!!!!Holnap kérek apának beutalót spermavizsgálatra és ha az is meglesz és jó az eredménye,akkor talán tényleg nincs velünk semmi gond és hamarosan összejön....kicsit meg is nyugogtam....

Egyenlőre ennyi!!!!!Mindenkinek sok puszi!!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Szia Dóri,nagyon szép kismami vagy!!!!!!!!

A tickerem szerint ma ovulálok,de ez már nem igaz,mert ma reggel már fenn van a hőm-ergo beérett a tüszőm.....remélem jó napokon voltunk együtt :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
meli1118

Szia Meli!

Köszönöm :oops:

Akkor lehet,hogy mégjobban sikerült a házassági évforduló ünneplése,mint ahogy gondoltátok.Ez tényleg szupi,hogy felugrott a hőd :D
Sejtem,melyik éttermeben ettetek Füreden,unokatesóm dolgozott ott egy darabig :) Tihanyban a bazárban mi szépet vettetek?
Férjecskédtől tényleg nagyon szép ajándékot kaptál :D
Örülök,hogy jók lettek a hormon eredményeid,és reméljük,férjednél is minden ok lesz,illetve lehet,hogy mire a vizsgálat végére értek,már lesz is valaki a pocidban :P

KépKép
takido

Szia!!!Úgy legyen!!!!Vettünk hűtőmágnest,üvegképet,gesztenye-mézet,tihanyi bort,szülőknek tányéralátétet....csupa fontos,nélkülözhetetlen dolgot :lol: :lol: Puszillak

Kép Kép
meli1118

Sziasztok, itt vagyok.
Pénteken szabin voltam, kismama ruha beszerző körúton, mert már kínosnak tartottam nyitott sliccel rohangálni.
Egy zacskó háztartási keksszel vágtam útnak, hát alkalmaznom is kellett párszor...
Amin kiakadtam - persze a horror árak mellett - hogy a kismama butikokban nem lehet kártyával fizetni. Olyan helyeken, ahol a legolcsóbb gönc is minimum 6,900 Ft-ba kerül, nem tudnak bankkártyát elfogadni.

De a legklasszabb a Mammut I. első emeletén a Formesben volt - a csaj két sima egyenes szabású szűk térd fölött lévő szoknyát akart rámsózni, egy feketét meg egy barnát (ja a barna 42-es méret volt, simán leesett rólam, én 38-ast hordok, és amikor megkérdeztem, hogy ezt miért adta oda, akkor azt mondta, hát mert nincs kisebb...ja akkor jó lesz a 2 számmal nagyobb is...), darabját 24,900 Ft-ért, is ki volt írva a próbafülkében, hogy a vásárlóik megértését kérik, hogy nem fogadnak el bankkártyát. Nem most, hanem általában nem. Ahol egy nyomi szoknya is többe kerül, mint 20,000 Ft. Hát nem normálisak.
Na ezen jól felhúztam magamat. Hát én sem vagyok normális.

De persze azért nem én lennék, ha nem találtam volna valamiket, viszont nagyon elfáradtam, alig bírtam odavánszorogni a barátnőmhöz a délutáni randinkra.
Aztán a dumaparti végén úgy volt, hogy hazaviszem az öcsémet, aki szintén befutott, de az lett belőle, hogy az öcsém vitt haza engem, mert annyira szarul voltam.
AMi azért nagy szám, mert az én kocsim az indiai szent tehén, rajtam kívül senki sem vezetheti - de vészhelyzet volt

Persze útközben meg kellett állnunk, hogy kivegyem a csomagtartóban feljetett háztartási kekszet, mert nagy szükségem volt rá.

Hétvégén a róka meglátogatott egy párszor.
Korábban, amikor szarul voltam, azt hittem, nem lehet rosszabb, hát most megtudtam, hogy lehet...

Még nem olvastam vissza, de Dóri a csini a pocid rögtön feltűnt! :D

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!Dóri!Te nagyon kis csinike vagy!! :lol:
Alig hiztál valamit!
Nagyon jól nézel ki! :wink:

Kép
bea27

Muszkuru!Miért nem mész el ehez a varrócsajhoz??Nagyon szép ruhái vannak,nagyon jó áron!!ÉRDEMES!!! :wink:

Kép
bea27

Dóri
nagyon csini kismama vagy.
De a pocid olyan kis-fiúsan hegyes :D mondanák az idősebbek :wink:

Musz
sajnálom :cry: :cry: Látom nálad is úgy valahogy működik a dolog mint nálam. Viszont már jobb, igaz, hogy lassan 17 hetet is betöltöm :shock:

Kértem genetikára időpontot. Úgy bírom az ottani számolást, ugye nem mondhatom, hogy 17 hetes vagyok, ha még csak 16+5-nél tartok. Erre olyan szuperül kiszámolta, hogy 1 hét, 2 hét akkor okt. 16 hétfő. Mához 4 hét, hogy ezt, hogy hozta össze :roll:
18 hét helyett majdnem 20 leszek.

Voltunk a doktornéninél is. Krisztikém tüdejénél is hallott valamit, és a torka is csúnya :cry: Remélem amásfél órás várakozásnál semmi más bacit nem szedtünk össze :shock:

na, megyek ebédelni:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?