Jó reggelt!
Igéretemhez híven kicsit bővebben
Na egész jól haladunk a javításokkal, ha minden igaz, és az idő is kedvező, akkor 2 hét múlva kb. teljesen rendben leszünk. De, jó is lenne
Tegnap már két szőnyeget kisúroltam, olyan igazi ligtos kismama torna
ma folytatom.
Bea
ne félj, minden megy ösztönösen. A fáradság néha az rossz, de egy kis segítséggel, míg baba alszik napközben, Te is lepihensz.
Nekem Adri először álom-baba volt. Aludt evett, nézelődött, keveset sírt. Éjszaka egyszer volt fennt. Ez kb 2 hétig ment, utána megcserélte az éjszakát és a nappalokat, az már kicsit gáz....
Anna
nekem egyik gyerek sem aludta korán végig az éjszakákat. Amíg szopiztak, addig ébredtek, és bizony sokáig szopiztak. Adri 21, Krisztián 18 hónapig.Szerencsére mi pici koruk óta járunk haza úgy anyuékhoz, hogy ott is alszunk, és ott sem volt sosem gond az alvás
Málna
várjuk ám az élménybeszámoló mellett a a képes jelentéseket is
Máténak jobbulást!!!!
Vvviki
utólag boldog szülinapot!
Meli
remélem jól telt a hétvégétek
Az idő szuper volt
Reméljük az időzítés is
Candi
sajnálom, hogy ilyen vizsgálatot kell csinálni Neked.
Mamen
nyugi, minden rendben lesz.
Nálam is az idegesség jobban előhozza , remélem lassan hozta a rosszulléteket.
Musz
a kisróka nálam is 8 hetes terhességnél jött először.
Páér hétig a háztartási keksz bevált, viszont amikor attól is rosszul lettem, és kijött, azóta rá sem bírok nézni.
Ma reggel "csak " szimplán rohadt éhes voltam fél 6-kor, nem párosult rosszullét is. Remélem most máe ez állandósul.
Egyenlőrenem valami aktív a kicsikém, de azért már érzem többször, hogy mocorog.
Szombaton vasalás közben, csuklott is, pont elől volt, és éreztem, egy darabig ki is bírtam, hogy ne tegyem oda a kezem, mert mihelyt odaraktam el is úszott onnan
Az állatkínzást én is nagyon gyűlölöm. Én nem láttam ezt a lovas-dolgot, de látatlanul is el tudom képzelni
Most jelenleg nincs se tv, se dvd, se rádió, semmi a szobánkban csak számítógép
Mókuska
így utólag Neked is nagyon boldog születéésnapot kívánok. Bocsi tegnap réfelejtettem
egy kis engesztelés
Egy kis torta...és egy csokor
Virág
Sziszi
Lelkednek jobbulást kívánok. Ne csüggedj, ha ott tartasz, hogy ujra babát vársz, nem fog számítani, hogy mennyit vártatok rá
A december pedig olyan gyorsan itt lesz. Próbálj sokat levegőn lenni, az nagyon jó, most meg az idő is kedvező.
Zsizsik
nálad javulnak a dolgok? Az már nagyon jó, hogy volt az előző ciklusban pé.-d. Most kívánom, Neked, hogy már más is legyen
Egy kis segítség, mielőtt még elköltöznek
Icus
Veled mi ujság? Nagyon régen nem jelentkeztél.
Hoppá
örülök, hogy Te már jobban vagy.
Elkezdtél már dolgozni?
Nika
jó sokáig akarsz dolgozni
Bírod még ilyen hosszútávon a sok ülést? ha beindul nagyon a pocakosodás, már nem biztos, hogy egész nap kényelmes lesz.
Vikike
majd Te is jelentkezz!!
Rólad még nem láttunk pocis képet
nem lehetne
Na remélem senki nem maradt ki, és a Babanet sem szúr ki velem
Mindenkinek szép napot, puszi:Gabi 16+5