Angel!
Gratulálok a nagy babócához. Gondolom, akkor az 56-os rugikat már nem is tudtátok használni
. Örülök, hogy ilyen pozitív véleménnyel vagy az Istvánról, mert én is ott fogok szülni és okt. 6-ra vagyok kiírva. Elvileg már csak öten vannak előttem
. Nagyon gyorsan eltelt az idő.
Rolex!
Szerencsére egyre jobban vagyok és a gyulladás is sokat javult az utóbbi pár napban. Most már nem erőteljes nyilalásokat és pokoli fájdalmat érzek, hanem inkább feszítést és nyomást, amit valószínűleg a babóca okoz azáltal, hogy tolja szét a csípőmet és a lenti részt. Ez viszont már meg sem kottyan ahhoz képest, amit két hétig el kellett viselnem
. Akkor csak állva tudtam zuhanyozni, de 2 napja kész megváltás volt, hogy újra bele tudtam ülni a kádba és csak folyattam magamra a fincsi meleg vizet
.
A babyfun-ban mindig mondott valami olyat a pasi, amire nem gondoltunk vagy 1 db-ot vettünk és kiderült, hogy az nem lesz elég
. Egyébként már szinte mindenünk megvan kivéve a kiságyba való kókuszmatracot, amit valószínűleg szintén a babyfunból szerzünk be, hacsak nem találunk valahol olcsóbban.
Hettie!
Igen ezeket lehet egy napon szedni, de azért ne pont egyszerre vedd be. Egyébként nekem azt mondta a drnő, hogy az arnicát (c30) 3-4 napig szedjem napi 1*5 golyót és a staphisagriából (ch9 vagy c12) 2*5 golyót naponta. Ezeket azért el lehet osztani 3 részre és így nem aggódsz te sem.
Sue!
Igaz még nem vagyok anyuka, de nekem azt javasolták, hogyha nagyon feszül majd a mellem a két etetés között, akkor nyugodtan fejjem le. Így kisebb a gyulladás kialakulásának kockázata is.
Dorka!
Szurkolok, hogy holnap minden rendben menjen és várjuk az sms-t a jó hírekkel.
Beuka!
Mi úgy voltunk a párommal, hogy a babóca biztonsága mindennél fontosabb és egyébként is az első babánál egy "kicsit" biztos parázni fogunk, de ez megkönnyítheti a helyzetünket és nyugodtabban leszünk. Ráadásul tervezünk még majd neki kistestvérkét, tehát ki lesz használva a légzésfigyelő és több babánál már nem is olyan vészes az ára.
Jadey!
Jobbulást és bízom benne, hogy hallgat rád a kisfiad és tudja, hogy most nem éppen a legjobb időzítés lenne a kibújás
. Remélhetőleg pár nap alatt rendbejöttök és akkor nem lesz gond.
Tina!
Tegnap este én is eléggé keményedtem és szinte táncot járt bennem a kisfiúnk, de szerintem csak ezek az időjárási változások okozhatták. Esetleg olyat ehettél, amitől egy kicsit jobban beindult
. Ha nincsenek fájások, akkor szerintem nem érdemes a dokit hívni. Egyébként mostanában nálunk is egyre gyakoribb a jósló fájás, de az igazi biztos intenzívebb lesz és ráérzek arra, hogy igen, most kell mennünk
.
Bujka!
Már most hiányzol. Remélem mihamarabb beszerelik az internetet és újra ránk tudsz majd kapcsolódni
. Addig is vigyázzatok magatokra és gyarapodjatok.
Gesztenye