Új privát üzeneted érkezett!

Boldog szülinapot kívánunk Jacknek!!!

Judit+Gergő+Balázs

Kép

Kép
jucc33
Érd

Hahó.

Boldog szülinapot Jacknek!!

Rohanok mert szalad a ház! :(
Szerdán anyukámmal csavarogtunk,tegnap Pesten voltunk,úgyhogy van mit csinálni!!

Edina.
Nagyon édes Panda!!
Mintha ezt a bicajt láttam már volna valahol!! :lol: :wink:
Majd elvisszük a csajokat túrázni!!

ancsi26

BOLDOG 1.SZÜLINAPOT JACK!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kriszta&Bence

Kép
cristi

Hahó.

De nagy a csend!! :roll:

Na addig rakok fel egy még nyáron készült videót,ha nem baj!!

Apát se kell a boltba küldeni egy kis hülyeségért: :lol:
http://s58.photobucket.com/albums/g249/ ... ABA705.flv

ancsi26

SZiasztok Lányok!

Először is a 22-i babáknak egytől egyig nagyon Boldog Születés Napot kívánunk.

Az én nagyobbik kisfiam annyira belejött a csavargásba, hogy ma elmentünk az IKEA-ba. Amúgy is szeretnék venni egy kihúzható kanapét, mert ha jön a harmadik baba, akkor át kell rendezni a mostani vendégszobát, mert most egy akkora ülőgarnitúra van ott, hogy semmi nem fér el mellette.
Indulás előtt telefonált egy barátnőm, akinek 3 hónapos a kisfia, úgyhogy ők is csatlakoztak hozzánk.
Az én két gyerekem nagyon jót játszott, én nagyon jót babáztam, találtam kanapét is és vettem fajátékokat a fiúknak.
Utána átmentünk az Árkádba a H&M-be. Hát nem voltam elragadtatva a kínálattól. Vettem pár cuccot a fiúknak, meg persze Dórikának egy édes gatyót felsővel.

A nagy kaland a napban az volt, hogy Bazsika buszozni akart, úgyhogy apa bevitt minket reggel és utána busszal mentünk el az Árpád-hídig és onnan haza. Jó kis túra volt. A közeljövőben nem hiszem, hogy vállalkozok ilyenre. Max. kocsival vagyok hajlandó csavarogni.

Duda
Képzeld, Bazsi mondta az Árpád-hídi buszmegállóban, hogy itt lakik Natika. Igaz, hogy a rendőrség székházát mutatta, de gondolom az volt a legfeltűnőbb neki. :lol: :lol:

Judit
Nálunk mindkét fiú kidőlt a kocsiban. Aztán itthon Laci felébredt, megfürdettük és visszaaludt, de kicsit túlpörögte magát, mert nem tudott elaludni és kicsit meg kellet dajkálni.
Bazsi nem ébredt fel, amikor behoztam, aludt egy órát, aztán felkelt, hogy kialudta magát. Kb. 10 körül aludt el újra.

Davalia
Panda nagyon aranyos. Minden képen. Alvótündérke különösen.

Kép
Kép Kép
sildike

Manka!

Boldog szülinapot kívánunk Jack bébinek! :)

Dóri & "kis" családja :lol:
Vendég

Halihó!

Ildi!
Rendben, akkor viszem én a kaját Kriszta talijára. Remélem végül nem csütörtökön lesz, mert akkor úgy néz ki, sajnos nem tudunk menni. :(
Puszilgasd meg a nevünkben Bazsikát légyszi, hogy ilyen kis okos tündérbogár! :lol: :lol:
Mi a múlt héten voltunk bevásárlókörúton, C&A és H&M sem maradt ki, de végül nem vettünk semmit. Vicces, hogy akkor még nem nagyon láttam pl. hosszú ujjú bodyt. Nem tudom, mire várnak, mindjárt itt az október, azért nem mindig lesz ilyen jó idő. :roll:
Téli overállt is néztünk, de persze az sem volt még.
A 3. baba külön szobában lesz?

Davallia!
Annnnyira huncut csajszi ez a Panda! :lol:

Ancsi!
Vidijó nem semmi! :lol: :shock: :lol:

Ma elvittem Natit kontrollra a kórházban, ahol született. Mindent rendben találtak, többet nem is kell mennünk, csak ha valami nyűgünk van. A dr. néni felhívta a figyelmemet arra, hogy figyeljük majd, mennyire ügyes a kis kezeivel, mert előfordulhat, hogy a finommozgása fejlesztésre szorul. De ez csak 3 éves kor körül derül ki állítólag.
Belenézett Nati szájába,azt mondta elég brutál módon fogzik, ha nagy fájdalamai lennének éjszaka, esetenként adhatok neki cataflam cseppet, amit most fel is írt.
Én úgy tudom, az egy bazi erős gyógyszer. Használta már valaki gyereknél? :shock: :shock:

Egyébként 9720gr és 78cm.

Hétvégén csavargunk, nem nagyon leszek gépközelben, ezért most kívánok mindenkinek kellemes hétvégét, jó szülinapozást! :D

Andi&Nati

KépKép
duda

Halihó!

Ildi!
Rendben, akkor viszem én a kaját Kriszta talijára. Remélem végül nem csütörtökön lesz, mert akkor úgy néz ki, sajnos nem tudunk menni. :(
Puszilgasd meg a nevünkben Bazsikát légyszi, hogy ilyen kis okos tündérbogár! :lol: :lol:
Mi a múlt héten voltunk bevásárlókörúton, C&A és H&M sem maradt ki, de végül nem vettünk semmit. Vicces, hogy akkor még nem nagyon láttam pl. hosszú ujjú bodyt. Nem tudom, mire várnak, mindjárt itt az október, azért nem mindig lesz ilyen jó idő. :roll:
Téli overállt is néztünk, de persze az sem volt még.
A 3. baba külön szobában lesz?

Davallia!
Annnnyira huncut csajszi ez a Panda! :lol:

Ancsi!
Vidijó nem semmi! :lol: :shock: :lol:

Ma elvittem Natit kontrollra a kórházban, ahol született. Mindent rendben találtak, többet nem is kell mennünk, csak ha valami nyűgünk van. A dr. néni felhívta a figyelmemet arra, hogy figyeljük majd, mennyire ügyes a kis kezeivel, mert előfordulhat, hogy a finommozgása fejlesztésre szorul. De ez csak 3 éves kor körül derül ki állítólag.
Belenézett Nati szájába,azt mondta elég brutál módon fogzik, ha nagy fájdalamai lennének éjszaka, esetenként adhatok neki cataflam cseppet, amit most fel is írt.
Én úgy tudom, az egy bazi erős gyógyszer. Használta már valaki gyereknél? :shock: :shock:

Egyébként 9720gr és 78cm.

Hétvégén csavargunk, nem nagyon leszek gépközelben, ezért most kívánok mindenkinek kellemes hétvégét, jó szülinapozást! :D

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi!

Cataflam tényleg durva, és csak akkor adják, ha nélkülözhetetlen, nekem legalábbis ez az eddigi tapasztalatom, Gergőnél egyszer írták fel, de akkor nagyon fájt a füle, nem egyszerűen sajnos. A 8 év alatt egyszer, én a helyedben nem adnám. De ez az én véleményem csak. Annyira durva éjjel? :roll:

Dóri
Vendég

Andi

Nekünk a Cataflam vált be legjobban Bazsikánál lázcsillapítónak is. 1 éves kor felett már simán lehet adni.

Szerintem a gyerek csepp nem annyira brutál. Inkább a felnőtre mondják, hogy lórúgás. Abból gondolom, hogy a doktornénink indokolatlanul még lázcsillapítót sem szeret adni, had dolgozzon a szervezet.

Tavaly kaptunk mi is először, amikor Bazsikának jöttek a rágófogai és kőkemény szájfertőzést is kapott vele. Most is adtam neki, amikor mandula gyulladása volt. Minek kínlódjon szegény.

Nyugodtan adhatod szerintem. Annyi cseppet ahány kiló Nati.

Kép
Kép Kép
sildike

Andi, sztem a Cataflam nem annyira durva, nagyobb mennyiségnél előfordulhat gyomorfekély, gyomorvérzés, de ahhoz rendszeresen kell szedni, szóval sztem alkalmanként nyugodtan adhatod. Én nyugidt szívvel adnám Zitának, ha szükséges lenne, pedig láttam már a mellékhatását a kórházi múltamban.
Jó hétvégét Nektek!
Vendég

Ildi, Tünde, Dóri!
Köszi a véleményeteket!

Ildi!
Azt honnan lehet tudni, hogy gyerek csepp-e? :roll:
Vagy cseppet csak gyereknek írnak fel? :shock:

Dóri!
gyakorlatilag kb. 2 óránként sírva ébred. Ennyiszer dentinoxal sem kenhetem be az ínyét.
Nem szívesen adok neki gyógyszert, de inkább ez, mint hogy ennyire szenvedjen szegénykém.

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi

Most utánanéztem és csepp csak egyféle van, az adagolás a gyerek. :lol:
Annyi cseppet kell adni, ahány kiló a baba.
Szerintem is inkább add neki ezt, mint szenvedjen. Tudod, hogy mi nem vagyunk se betegesek, sem pedig gyógyszeresek, de én is beadom Bazsinak, ha látom, hogy kínlódik.

Kép
Kép Kép
sildike

Andi!
Szerintem is nyugodtan add a Cataflam cseppeket Natinak, én is adtam már Bendegúznak kb. két-három hete, pedig ő még csak holnap lesz egy éves. Két éjjel volt, amikor baromi gyakran sírt fel a foga miatt, és nekem is azt mondta a dokinéni, hogy mehet a 8 csepp, mondjuk második nap csak 6ot adtam neki, gondoltam az is biztos elég lesz, és tényleg nyugodtaban aludt utána. Szóval így alkalmanként, amikor nagyon rossz a helyzet szerintem is nyugodtan add, így legalább megszabadul a fájdalomtól és tud aludni ő is, meg Te is.

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Andi!

Ha ennyire gázos a helyzet nálatok, akkor csepegtess neki szerintem is! Erre nem gondoltam, hogy így vagytok. :shock: :(
Dentinox pont a semmit érte Gergőnél a fogzáskor, így Vikinél már nem is vettem, sz@rt sem ért már anno. Inkább ez a Cataflam csepp, hátha enyíhti a fájdalmat.
Én azt gondoltam egy ez tök erős cucc, a felnőtt bogyiból kiindulva, és csodálkoztam, hogy ilyen lazán felírták. De ezek szerint tényleg nem lehet olyan gáz. Érdekes, ezt is megúsztuk eddig, belegondolok Gergő tök ritkán szedett be vmi gyógyszert. Mi vagyunk a szerencsés család hiába. :lol:
Vendég

Andi!

Nekem a Chamomilla ch 15 nagyon bevált(homeobogyó),Ayse ajánlotta!
Nem túl drága kb 400 ft.
Bence is brutál módon 4 fogat növesztett egyszerre,3 hétig alig aludtunk!
Szerintem próbáld ki,hátha jobb lesz tőle Natinak!
Délután 5 kor kell 5 bogyót beadni,és este lefekvéskor/előtte utána fél órával nem ehet,ihat/
A Cataflam cseppet általában fülfájásra írják,de nagyon jó fájdalomcsillapító,van benne lázcsillapító,és gyulladáscsökkentő is.

Üdv:

Kriszta&Bence

Kép
cristi

Sildikének figyelmébe:

"Na jó, akkor most boritom a bilit, mert nagyon rossz passzban vagyok.

Azt hiszem hogy majd 2 év aktiv topikozás után nekem is van jogom elmondani a véleményemet.

Kedves Sildike!

Immár másodszorra küldtél Nekem személy szerint MELEG BARÁTI, HANGVÉTELŰ, "SZMÁJLIZÓS" PRIVÁT ÜZENETET!!!!!!Előzőben egy olyan porblémámban adtál segitséget, amiben nem kértem a TE, sem a Társaid segitségét, sőt Másvalakitől kértem informácót, nevezetesen Barbapapától, és meg is kaptam játékbolt ügyben.
Jó rendben, megköszöntem egy sorban és slussz.
Most meg azügyben kapok tőled SZINTÉN MELEG BARÁTI HANGVÉTELŰ SZMÁJLIZÓS LEVELET, SZINTÉN PRIVÁTBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, amiben segitő jobbot nyújtassz, hogy mit is kezdjünk a betolakodó rosszindulatú emberekkel, hogy NE ZAKALASSÁK FÖL A MI!!!!!!!!!!!!!!!!!! TOPIKUNKNAK AZ ÉLETÉT!!!
Ez volt 2....

Nos kedves Sildike!
Nekem az a véleményem erről, hogy Te vagy itt a 2. számű unatkozó emberke, aki 2 GYEREK MELLETT LEGALÁBB 5 TOPIKNAK VAGY AZ AKTIV TAGJA, ÉS MINT KIDERÜLT A MI PÖRGŐS TOPIKUNKNAK IS MINDEN BETŰJÉT OLVASOD.
AMIT NEM ÉRTEK, HOGY HOGY TUDOD MINDEZT KIVITELEZNI 2 GYEREK MELLETT, GONDOLOM VALAMI MÁSVALAMI, VAGY VALAKI MÁS SZENVEDI EZT EL...DE EZ ENGEM NEM ÉRDEKEL....

AMI VISZONT ÉRDEKEL, HOGY MÉGIS HOGY GONDOLOD, HOGY NAGY SUTTYOMBAN, TITOKBAN, PRIVÁTBAN SMÁJLIZÓS LEVÉLKÉKET KÜLDESSZ NEKEM( ÉS MÁSNAK IS?) NEKEM, AKIT ELVILEG GYEREKGYILKOSNAK, HÜLYÉNEK ÉS BAROMNAK KIÁLTOTTATOK KI A BARÁTNŐIDDEL EGYÜTT KARÖLTVE.

MÁR MEGBOCSÁSS, DE NÁLAM EZ ÚGY MŰKÖDIK, HOGY HA VALAKI NEM ÉRDEKEL AZZAL NEM FOGLALKOZOM, NEMHOGY LEVÉLKÉKET IROGATOK NEKI!

VAGY FÉLSZ, HOGY MIT FOG SZÓLNI EHHEZ A JELLEMTELENSÉGHEZ HAVTÜNDE ÉS SISOTRIS, A HÁRMASFOGAT MÁSIK KÉT TAGAJ, HOGY EGY KEREKFEJŰVEL TE ILY JÓINDULATÓ, ILY NEGÉDES, ILY BARÁTSÁGOS HANGOT ÜTÖTTÉL MEG, PONT VELEM, AKIT GYERKGYILKOSNAK KIÁLTOTTATOK KI KARÖLTVE??????
FÉLSZ A HARAGJUKTÓL???
VAGY HOGY TÉGED IS KIÚTÁLNAK????AHOGY TI MEGPRÓBÁLTATOK ENGEM KIÚTÁLNI???

De mondok mást IS...ha esetleg bánt a múlt, hogy valamit elkúrtál...akkor az lenne a jellemes, ha jönnél nyilvánosan, esetleg elnézést kérnél attól, akit úgy érzel megbántottál, és itt most sorolhatnám hogy kikre gondolok, de akár kezdhetnéd velem is..!!!, és akkor esetleg még javitanál is valamit a rólad kialakult jellemrajzon!
Vagy ez már fájna neked???HŰTLEN LENNÉL A KOCKÁKHOZ???

Sildike!
Szépen kérlek, hagyj engem lógva, felejts el, hogy létezem, törölj ki az iwiwes ismerőseid közül...hisz ezt azóta sem értem hogy PONT ENGEM MIÉRT NEM TÖRÖLTÉL KI????
Ne ostromolj engem privát üzenetekkel, mégha az olyan jóindulatú, segitő szándékú is mint az előző kettő, mert én úgy érzem hogy nem bizhatok meg benned, nem vagy igaz ember, és én az ilyenekkel semmiről de semmiről nem akarok beszélgetni.

Vadviri meg úgyis lekopik magától..pont mint múltkor...

Ja és mindjárt átmásolom ezt a kockákhoz is hogy biztos ami biztos, megkapd!!!!!!!!!!!!! "

Megann

Kép

Kép
megann

Lányok!

Ne lepődjetek meg, mindjárt fogunk kapni, azaz én fogok kapni Meganntól egy "kedves hsz-t".

Erre a privát üzimre lesz válasz.

Szia Megann!

Én a helyedben írnék Apának, hogy tiltsa le ezt a csajt, mert igazoltan csak bunkóskodni jár hozzátok.

Nincs is több hozzászólása.

Ilyen szarkeverőkre gondolom nincs szükségetek.

Anno Prüntyi is írt Apának, amikor Napsugár Davalia nevén lépett be, és úgy emlékszem, hogy segített is neki.

Biztos találtok rá valami megoldást, hogy az ilyen perverz állatok ne zaklassanak Titeket. Főleg, hogy már nem először fordul elő.

Sildi

A válaszom rá :( :(
ez volt.

Sajnos van egy szint, ahonnan már ne lehet keszon-betegség nélkül feljönni.
De igaza van, én vagyok a hülye, minek írogatok még ha jószándékú akkor is.

Kép
Kép Kép
sildike

Na már meg is jött. :lol: :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

TÜNDE ZITÁJÁNAK, MÁRTI BENDEGÚZÁNAK ÉS MANKA JACKJÉNEK (egy pici késéssel) NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK ELSŐ SZÜLINAPJUK ALKALMÁBÓL!!! :D :D :D :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Tünde!

Boldog 1. szülinapot kívánunk Zitának! :)

Dóri
Vendég

Tünde

Itt a nagy kavarodásban elfelejtettem Zitának nagyon boldog szülinapot kívánni.

Kép
Kép Kép
sildike

Megann

Gondolkodtam egy darabig, hogy válaszoljak-e, vagy sem a szavaidra. Eleinte nem is akartam, de most mégis úgy gondolom, hogy válaszolok.

Először is, nem sunyin írtam Neked egyik privát üzit sem. A játékbolt linkjét én tettem fel, nem Barbi és szerintem ő nem is tudta volna a nevét, mert Neki is én mutattam meg. De már akkor nyugodtan megírhattad volna, hogy húzzak a rákba és akkor ezt a mai kirohanásodat a többieknek nem kellett volna végigolvasni.
Igen írtam másnak is, Kuhának Gergő diétája és a csomagolási lista, Rókinak pedig a tápszerekkel és a kajákkal kapcsolatban. Mindketten meg is köszönték és normális emberi hangnemben leveleztünk. Tehát nemcsak én írtam, hanem ők is válaszoltak. Sőt hogy tovább menjek Tünde is írt Rókinak, amikor elnézte a tápszer kalóriáját és Róki ellene sem rohant ki, hanem még itt a topikban is megemlítette, hogy segített neki.Egyszóval nem hiszem, hogy ezek sunyi smile-s privi üzik lettek volna, egyszerűen segítő szándékúak. DE ok, tudomásul vettem, nem kell a segítség. Csak azt nem értem, hogy ezt miért nagyplénum előtt ilyen drámai kirohanásban kellett megtenni. Miért nem lehetett priviben, hogy ne szítsd a vitát megint a topikban. Lehet Megann, hogy Te élvezed ezeket a nagyjeleneteket? Vagy egyszerűen csak szeretsz veszekedni? Talán ezt az időt Neked is inkább Lénával kellene tölteni, ahogy azt nekem viszont javasoltad.

Másodszor, ha ilyen jól tudod, hogy én hány topikban vagyok aktív tag, akkor ezek szerint Neked is van időd olvasgatni ezeket. Igaz még csak egy gyereked van, talán így könyebb. Viszont akkor azt is észre kellett volna venned, hogy általában olyankor írok, amikor a fiúk alszanak, vagy Balázs itthon van.

Harmadszor pedig, nem hiszem, hogy én lennék a 2. számú unatkozó ugyanis szerencsére elég sok tartalmas programot csinálunk a fiúkkal, hétközben hármasban, hétvégén pedig apával együtt. Ezekről szoktam is képeket felrakni. A Te képeidet viszont nem láttam még. Ja, hogy a plázázásról nem nagyon lehet képeket csinálni? Hát igen ez így van.

Negyedszer. Kérésed számomra parancs. Téged is töröltelek az iwiw-en.

Ötödször. Nem bántam meg, hogy eljöttem e topikról. Ilyenkor meg főleg nem. Nem szeretnék bocsánatot kérni, azoktól, akiket megbántottam, mert szerintem Rajtad és Angelanin kívül nem is volt ilyen. Veletek szemben viszont továbbra is fenntartom a véleményem. DE nem miattatok jöttem el a topikból. Az nem érdekelt volna, hogy ha Titeket át kell ugrani. Igen, valóban azt bánom, hogy néhány emberrel nem találkozom, vagy csak ritkábban, mert sok mindenkit kedvelek onnan.

Ha elküldtem ezt a hozzászólást, akkor sajna az érzelem nyert az értelem fölött, ugyanis tök felesleges és meddő vita megint ez az egész, de jól kiborultam tőle.

Bocs Lányok, tudom, hogy ez nem a vitatkozós topik, de nem is én kezdtem. Remélem a stílusommal most senkinek nincs problémája. Hogy ne mondjátok, hogy ide jövök vitatkozni felteszem a kockákhoz is.

Kép
Kép Kép
sildike

Nem is mondok semmit :shock: :roll:

Egy kérdésem van, Megann.
Ki szerinted itt az 1. számú unatkozó emberke??

Dóri
Vendég

Sziasztok Lányok!
Megérkeztünk a nyaralásból. Kellemes volt. Marci is nagyon jól érezte magát.
Pár képet feltettem a másikba, ha vkit érdekelnek.

Tünde
Zitának boldog szülinapot kívánok!

Illetve mindenkinek akinek volt és nem kívántam. Elnézést, de kicsit lemaradtam ünnepileg :cry:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok.

ZITÁNAK ÉS BENDEGÚZNAK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNUNK!!!!

ancsi26

Sziasztok!

Lányok, köszönöm szépen a szülinapi jókívánságokat!!!!

Ildi, nem tudok mit írni a történtekre, úgy érzem, nem vagytok egy szinten.
Ne törődj vele, tényleg nem tudok mást mondani, intelligenciát nem árulnak, sajnos...
Vendég

Dóri!
Most lehet, hogy meg fogsz sértődni, de olvastam, amit Megannak írtál. Tudtommal 4 topicban szoktál előfordulni, és van egy 5. is, ahova írtál, igaz, ez régen volt, de éppen aktuális kérdésre válaszoltál, tehát akkor biztos nyomon követted.
Ne érts félre, nekem nem fáj, de ez van.
Vendég

Lányok Kép ! Nagyon szépen köszönjük a szülinapi jókívánságokat! Nálunk még mindig tart az ír megszállás, de majd egy tortás képet felteszek, ha lesz egy kis időm.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

Tünde!
Nem sértődöm meg, és a véleményemet amit leírtam fenntartom. Miszerint azt is, hogy bár követtem nyomon jópár topikot, képtelenségnek tűnt ill. tűnik nekem, hogy ezt véghezvigyem. :shock: Egyrészt sem kedvem, másrészt sem időm rá, ahhoz folyamatosan képben legyek.
Valóban kimazsoláztad ügyesen, hogy hová írtam 2005.03. 21. óta (köztük van a kórházamé, 1-2x írtam az örökbebabásba és Flocika miatt az újpesti néhányszor, emellett, ha épp volt időm és kedvem akkor a gyermekek/magzatok részen az őszi "környékén" lévőkbe, ha úgy gondoltam van mit hozzászólnom.) Az utóbbi időkben azonban semmi időm ezekre (kedvem se :oops: ), és nem nevezném aktív fórumozónak magamat 4-5 akárhány helyen, mert olykor-olykor alkalmanként írtam különböző helyekre. Nyilván akkor képben voltam, amikor aktuális kérdésre válaszoltam, de sajna azóta két helyen vagyok képben, itt és a "rettenetesen pörgő" 2007. nyáriban. :lol: Meg azt tudom, hogy kinek a babája van 1 éves kor körül. :oops:

Dóri
Vendég

Dóri, örülök, hogy nincs harag! :)
De bevallom, én az őszire, a 22-esre, 2007 nyárira, és erre a topicra gondoltam, a többit nem is tudtam.
De számomra semmi jelentősége a dolognak.
Vendég

Tünde!
Nincs ebben semmi titok. :) Csak tényleg csomó minden érdekelne (nem csak itt a babaneten, hanem egyéb dolgok a neten), csak egyszerűen nincs rá módom, hogy böngésszek. :? Pedig Gergő suliban fél 3-ig, és Viki jól alvó. :lol:

na megyek, Peti behozta a vacsit a szobába és láttam, hogy volt a cukiban is, és hozott mindneféle finomságot (köztük Profiterolt is :D )

Dóri
Vendég

Dóri, mekkora mákod van Petivel!!! Én egyszer küldtem apát profiterolért, de sztem a nevét sem jegyezte meg!
Ránk is vár még egy kis szülinapi torta! nyaminyami

Juci, üdv itthon, tök jók lettek a képek!
Vendég

Halihó!

Atya ég, mi van itt már megint! :shock:

Ildi!
Mit szokott Balázs mondani rólad, hogy néha a végtelenségig naív vagy, ugye? Ne próbálj mindenkinek segíteni, mert van aki nem érdemli meg!
Ne emészd magad a történteken, nem ér annyit! :(

Tünde!
Zitának nagyon boldog szülinapot kívánunk! :D

Kriszti!
Köszi a homeos tippet! Nekünk is van itthon chamomilla, de Natinak nem ért semmit. Miután az elmúlt éjszaka volt az eddigi mélypont, ma bevetjük a cataflámot. :(

Andi&Nati

KépKép
duda

Jó estét Lányok! :?

Még mindig fortyogok a dühtől, de tulajdonképpen inkáb magasról teszek az ilyen Megann félékre.

Tünde
Valószínűleg igazad van. Nem vagyunk Megannal egy szinten és nem is szeretnék lesüllyedni oda, ahol tanult nő létére ő van, mert onnan már csak keszon-betegséggel lehet feljönni. Mint mindig most is elbeszélünk egymás mellett.

Hazudozó alak. Bár ha belegondolok Laci születése óta a gyerekekkel talán már vagy háromszor is voltam az Árkádban. Mivel ő folyton oda jár - persze csak Léna miatt, mert egy ilyen pici gyerek annyira szereti, ha egész nap be van suvasztva a kocsiba meg a babakocsiba, hogy ha tudna beszélni külön kérné, hogy plázázhasson - akár láthatott is.

Jól írta még a múltkoriban Ayse, meg Barbi, hogy inkább kiállításra kellene menni, mert a gyereknek mindegy, hogy cipőt, vagy képet néz.

Dóri
Szerintem lehet több topikot is követni egyszerre. Főleg most, hogy egyik sem pörög annyira, mert még jó idő van. Én délután meg este szoktam képbe hozni magam.

Na akkor most a szép dolgokról:
Ma nagy unalmamban, ahelyett, hogy a gépnél ültem volna, mint mindig inkább lementünk a fiúkkal meg apával a Duna-partra. Jöttek a tesómék is. Sétáltunk egy nagyot. Bazsika kavicsokat dobált és ámultan figyelte, hogy az apja kacsáztatni is tudja a követ.
Utána beültünk a parton egy jó kis étterembe ebédelni. Lacika elképesztő mennyiséget evett mindenből.
Utána átvittük a fiúkat anyuékhoz aludni és elmentünk apával - KAPASZKODJATOK - plázázni. Poncsót kerestem, de csak romlott hús színű volt. :cry: :cry:
Most meg mindjárt indulunk a tesómékkal és Balázs tesójáékkal bulizni.
Kicsit kirúgok a hámból (én leszek a sofőr). Rám is fér ez után a nap után.

Nálatok nem alszanak az utóbbi két napban rosszabbul a gyerekek?

Kép
Kép Kép
sildike

Andi

Köszi. Már én is rájöttem közben. :lol: :lol: :cry: :cry:

Kép
Kép Kép
sildike

Még amatőr vagyok, első körben elfelejtettem meggyújtani a gyertyát... :(/:D:D:D

Kép Kép Kép

Zita igazi kíváncsi nővé cseperedett:

Kép

És persze egy szülinaposnak se lehet mindig jó a kedve:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Apa elment dógozóba, és itt hagyta nekem a gépet, úgyhogy most kiélem magam :P

Először is:

ZITA, BENDEGÚZ, JACK:
Kép

KÍVÁNUNK NEKTEK!

Jucc,
köszönjük a névnapi köszöntést! :D:D

Ayse,
hosszabb beszámolót sztem hétfőn tudok írni, saját gépem még mindig nincs ugyan, de ez úgy néz ki, itt marad addig.

Ildi,
öööööö... hát... úgyis tudod :shock: :? :shock: :?

De tékit ízi 8) 8) 8)

Visszaolvasok bővebben.

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Benianyi, Davallia, Sis!
Köszönjük a szülinapi jókívánságokat!!
Megvotl, már tapossuk a második évet, illetve csak taposnánk, de Bendegúz még alig tapos, inkább mászik. Mindegy, majd rájön, hogy ő már nagyfiú. :)

Sis!
Máténak így utólag is boldog névnapot kívánunk!

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Sziasztok lányok!

Na visszaértünk Kehidáról...nagyon jó volt, bár sajna itthon hagytam Tüncsi ekcéma krémjét...így nem mertem sokat fürdetni...és így is nagyon viszketett mára neki...de összességében tényleg jó volt! Képek csak este várhatóak...még pakolászom... :shock:

Nagyjából visszaolvastam....látom volt balhé is...

Duda, a Panadol Baby-t próbáltad már? Nekünk az tűnik hatásosnak a nagyobb fájdalmakra...

ISTEN ÉLTESSE A SZÜLINAPOSOKAT!!!!

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi, kipihented magad? Én most rendeltem mosódiót, próbacsomagot, állítólag jó érzékeny, ekcémás bőrűeknek.
Úgy néz ki, nekünk is a Panadol Baby lesz a csodaszer. Tegnap megint nagy sírás volt, bekentem Dentinox-al Zita ínyét, és most úgy éreztem, hogy felül 2 foga jön egymás mellett. Sírás volt tovább, kínomban adtam neki a Panadolt, és 10 perc múlva aludt. Szegénykém, biztos fáj neki. :(
Vendég

Sziasztok!

Tünde!
Nagyon tetszenek a képek. :lol: Nekem is volt, hogy elfelejtettem meggyújtani a gyertyát :oops: :oops: Apa ebédje :(

Teszek fel pár képet Vikiről, ami ma készült a kertben, ismerkedett az unokatesója motorjával. :) Annyira ő is részt akart venni az eseményekben konkrétan fizikailag. Gergő focizott a tesómmal, uncsitesó rodeózott a motorral, Viki meg az ölemből magyarázott. :D
Kép Kép Kép
Vendég

Jó estét LÁnyok!

Először is. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Apával mindketten elfelejtettük a házassági évfordulónkat.
Pedig apa eddig még mindig kitett magáért. Az elsőn meglepetés bulit szervezett. Azok a fiatalok voltak ott, akik az esküvőnkön is, és reggelig húzatta nekem a cigánnyal.
Tavaly csak lightos vacsit szervezett, mert már bazi nagy hasam volt.
Idén meg tegnap hajnalban szinte gyszerre jutott eszünkbe, hogy basszus szerdán voltunk 3 éves házasok. :lol: :lol: :lol:
Persze apa rögtön mondta, hogy ebből is látszik milyen jó a házasságunk, mert nem is számoljuk az éveket. :lol: :lol: :lol: Jó duma mi?

Viszont, hogy kárpótoljuk egymás és magunkat a 15-i hétvégén elutazunk egy romantikus hétvégére Bécsbe.
Én dolgoztam kint egy évig, úgyhogy megmutatom apának azokat a részeket, amiket szimpla túristaként nem ismerhetne meg.
Semmi shoppingolás (max ha a gyerekeknek van valami otthagyhatatlan), csak nagy séták, kávézgatás, Sacher-torta stb.

Ayse
Erről jut eszembe, hogy ha a huginak szeretnétek küldeni valamit, akár nagyobb dolgot is, szívesen kivisszük.

Ma nyugis napunk volt. Gyengébb idegzetűek ugorjanak 11-kor keltünk. :lol: :lol: :lol:

Utána elmentünk a Siesta outletbe. Hát nem voltam elájulva, viszont férfi és női cipők kifejezetten jók voltak, nagyon olcsón.
Anyuéknál ebédeltünk. A fiúk már nagyon vártak minket. Anyu szerint nagyon jól viselkedtek.
Ebéd után a fiúk (mind a négy: Bazsika, Lacika, Balázs és apukám) szunyáltak egy nagyot, mi meg anyuval és a tesómmal megbeszéltük a világ nagy dolgait. Annnnnyira szeretem ezeket a családi délutánokat. Aztán hazafelé jövet bevásároltunk, hazajöttünk, még itthon játszottunk egy nagyot és most már durmolnak a fiúk.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Jucc a minap írt nekem egy sms-t, hogy mi van velünk. Köszönjük, jól. Napjaink mozgalmasan telnek, próbálom utólérni magam, járunk baba-mama klubba, tipegő-topogóra, sokat sétálunk és megyünk a kertbe, a gyerekek nagyon élvezik.
A kocsival, mostmár -kal mindig van valami, vettünk egy másik kacsát alkatrésznek, de mivel jobb állapotú, mint a mienk, azt fogjuk használni, a másik meg tartalék lesz.

Bubus rettenetesen anyás, szinte egy percig sincs meg nélkülem, és ez elég nehéz. Kapaszkodva már ügyesen oldalaz a bútorok és a fal mellett, de sokat mászik. Kezd szemtelenkedni is, ha azt mondjuk neki, Bubus, nem szabad, azt feleli:de.:)

Gergő is nehéz korszakban van, sajna elkezdett füllenteni.:(

Boldog szülinapot Zitának és Bendegúznak.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Dóri

Nagyon jók a képek.

Andi

Szerintem nyugodtan mehetünk Kriszta talijára, mert Megann Azt írta, hogy ahova én megyek, oda ő nem jön.
Így már nekem is van újból kedvem menni. Útáltam még a gondolatát is annak, hogy esetleg összefussunk.

Kép
Kép Kép
sildike

Zsóf

Jó, hogy jöttél.

Bazsi is füllentget néha. Főleg olyankor, ha megkérdezem,, hogy ki lökte el Lacikát? Olyankor mindig azt mondja, hogy elesett magától. :lol: :lol: Azt találtam ki, hogy nem büntetem semmilyen atrocitásért, amit az öccse ellen elkövet, hanem megülelgetem megpuszilgatom és elmondom neki, hogy ez mennyire csúnya dolog volt és ugye nagyon szereti a testvérét. Amióta ezt a taktikát alkalmazom azóta helyreállt a béke.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Dóri, tök jók a képek, Viki is milyen nagy lett!

Zsóf
, jó hogy jöttél, a múlt héten hiányoltalak! Köszönjük a köszöntést!!!

Zita is mondja, hogy nemnem, meg dedededede... :D:D:D:D

Zita babakocsitologató lett :D

Kép
Vendég

Tünde

Milyen cukimuki kis pocakod van. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

Ildi!

Kép
Vendég

Kis epizód.

- Képzeld, Anyu, Portnap van! - szaldt felém Lili pénteken, amikor mentem érte (persze tudtam, hogy így lesz).
Én voltam a jegyzőkönyvvezető. A gyerekeket négyes csoportban versenyeztették. Az egyik futam nevei (nem hülyéskedek):
Álmos, Renátó, Zoárd, Orion!
Lili 3. díjat kapott, a nyakukba is akasztották az érmet. Itthon így kommentálta:
- Ez egy aranyér!
(különben annyira rendes az ovitól hogy ilyeneket szerveznek).

Sildike!
Aranyos tőled, lehet, hogy élni fogok a felajánlott segítséggel!
Fiúk alvása :). Na erre szoktam azt mondani, hogy legközelebb én is fiúnak születek.

Göndörzsóf!
Már én is hiányoltalak. Igaz, csak gondolatban :oops: , de elég sokszor gondoltam Rátok!
Andris is kiszűri a beszédből a nem szócskát és rávágja, hogy de.
Füllentős Gergő :)

Tünde :)!
Nagyon jók a szülinapos+sütögetős képek. Kedvencem a nagyon síró Zita. Annyira meg lehet sajnálni őket!
A bordó falatok tényleg jól néz ki!

Dóri!
pár hét és kis királylányod száguldozni fog a motoron!

ayse

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?