Jó estét LÁnyok!
Először is.
Apával mindketten elfelejtettük a házassági évfordulónkat.
Pedig apa eddig még mindig kitett magáért. Az elsőn meglepetés bulit szervezett. Azok a fiatalok voltak ott, akik az esküvőnkön is, és reggelig húzatta nekem a cigánnyal.
Tavaly csak lightos vacsit szervezett, mert már bazi nagy hasam volt.
Idén meg tegnap hajnalban szinte gyszerre jutott eszünkbe, hogy basszus szerdán voltunk 3 éves házasok.
Persze apa rögtön mondta, hogy ebből is látszik milyen jó a házasságunk, mert nem is számoljuk az éveket.
Jó duma mi?
Viszont, hogy kárpótoljuk egymás és magunkat a 15-i hétvégén elutazunk egy romantikus hétvégére Bécsbe.
Én dolgoztam kint egy évig, úgyhogy megmutatom apának azokat a részeket, amiket szimpla túristaként nem ismerhetne meg.
Semmi shoppingolás (max ha a gyerekeknek van valami otthagyhatatlan), csak nagy séták, kávézgatás, Sacher-torta stb.
Ayse
Erről jut eszembe, hogy ha a huginak szeretnétek küldeni valamit, akár nagyobb dolgot is, szívesen kivisszük.
Ma nyugis napunk volt. Gyengébb idegzetűek ugorjanak 11-kor keltünk.
Utána elmentünk a Siesta outletbe. Hát nem voltam elájulva, viszont férfi és női cipők kifejezetten jók voltak, nagyon olcsón.
Anyuéknál ebédeltünk. A fiúk már nagyon vártak minket. Anyu szerint nagyon jól viselkedtek.
Ebéd után a fiúk (mind a négy: Bazsika, Lacika, Balázs és apukám) szunyáltak egy nagyot, mi meg anyuval és a tesómmal megbeszéltük a világ nagy dolgait. Annnnnyira szeretem ezeket a családi délutánokat. Aztán hazafelé jövet bevásároltunk, hazajöttünk, még itthon játszottunk egy nagyot és most már durmolnak a fiúk.