Jó reggelt Lányok! Megérkeztem.
Ok. Ahogy időm lesz frissítem a táblát.
Nem tesztelek, még egyenlőre mert tegnap reggel óta barnázom és fájdogál a hasam és derekam. Kivárom, hogy csak csúszik-e, vagy baba csinálja. Amikor korábban babát vártam, akkor az első mensim megjött elég sok vérzéssel, csak bocsánat nem volt foszlányos, darabos. Hát, eddig még nincs foszlány és darab most sem. Az ébredési hőmérsékletem 36.8. Egyébként meg napközben 36.3. Várok türelmesen. De ígérem ahogy tudok biztosat írok.
Lilla valóban gyönyörű szép. Nagyon dögös a farmerrszoknyácskában a rózsaszín kiegészítőkkel.
Üdv Szerika közöttünk! Gyors babásodást kívánok!
Toti: akármilyen halvány is a második csík, az pozitív.
Gratula!
Ez gyors volt. Így kell ezt csinálni. Belépsz, másnap, vagy aznap meg csinálsz egy + tesztet!
Gyönyörű volt a tegnap nap. Jól kibabáztam magam. A fiúkkal kimentünk szőlőszüretre (a párom, a barátja és a 2 éves kissrác). Sétáltunk nagyokat a gyerekkel. Hát ez a gyerek több autónak is tudja a márkáját, típusát.
4-szer szaladt fel a hegyoldalon oda-vissza, így hazaúton már elaludt. Utána a barátnőméknél meg a pici fiúval is jól kijátszottam magam. Képzeljétek 2 hónapos és már hat kiló. Nem kövér, mert magas is hozzá. (a papa 2 m) Már gőgicsél. Nagyon édi. Igazi kis masszív baba. Nagy cicibarát már is.
Óránként kér enni, különben megeszi az öklét és visít.
Na, megyek, mert vár rám még egy kis mosás és vasalás.
Pár órát el leszek a vasalódeszka mögött a sok ing miatt.
Este még benézek. Puszi