Új privát üzeneted érkezett!

Kijavítottam Orsit! Köszi Fioona. Szóljatok ha van még hiba, vagy változás!

Kép

meriann

Hello csajok!!!

Olllllyyyyan jo delutanom volt,hogy csa na!

De eloszor is
Fanny,hat nem konnyu dontes..Parod hogy gondolja a dolgot?

Meriann,nagyon nagoyn drukkolok am!!En tutko bizto vagyok mar benned :lol:
Ja, nem olyan lenyeges,de neztem a tablat,hogy a nevem melle irtal egy plusz a-t,szoval csak Arwen07,nem Arwena :lol: :lol:

Ezzel a pitaval meg kikeszitetek,hat en is ugy megkivantam,hogy aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Es pont multkor lattam a Kaisers-ben,meg szemeztem is vele,erre most mit kivantattok meg velem...?Hat nem azt? :D

Angyalkrisz,sztem ne aggodj,nem lesz baj,de amint tudsz beszelj a dokiddal!En nagyon gondolok Rad!!!

Benita,remelem mielobb tudsz jonni..nagyon sajnalom,hoyg fekudnod kell,de az elso a baba,ez egyertlemu!!!!!!!
Mi visszavarunk!Es nagyon-nagyon jo egeszseget a babahoz!!!!!

Fiona,akkor mar ertem az UH dolgot:)

Kép

Kép
arwen07

Rendben javítom.
Köszi a drukkot.

pusz

meriann

Bodzi nagyon jo utat!!!!!!!!!!!!!!
Ferjemmel az egyik kedvenc varosunk Parizs,szerelmunk elejen,3eve osszel voltunk ott...Annyira de annyira szerelmes varos (legalabbsi nekunk azota azt jelenti),hogy az most Nektek csucsszuper lesz!
Mi is tervezzuk a visszaterest :wink:

Szoval a delutanom:Dragam ertem jott a mh-re es mondta,hoyg estig raer,csak akkor megy vissza az etterembe..ugyhogy setalgattunk a napsutesben,meg vasarolgattunk,es oooooollllyyyyan jooo volt!!!!!
Imadom az ilyen oszi gyonyoru delutanokat!!!!

Kép

Kép
arwen07

[quote="meriann"]R írta:meriannendben javítom.
Köszi a drukkot.

pusz

Hu ez gyors volt,koszi!!!!!!!!! :wink:

Kép

Kép
arwen07

Húúú de rendes férjecskéd van.

Bár én sem panaszkodhatom. Csak meg ne tudja, mert még elbízza magát. :wink:

meriann

Kép

meriann

Na igen,nehogy elbizzak magukat :wink: :lol:
Bar ugyis tudjak,hoygy imadjuk oket!!!
Egy szavam sem lehet!!
Engem nagyon fel tud tolteni az ilyen egyutt toltott ido.

Kép

Kép
arwen07

Kép

meriann

Meriann jó a képed! :lol:
Tök jó, hogy már arc is van a névhez. Nagyon aranyosak vagytok!
Mi is csaviztunk, voltunk kacsát etetni, meg labdázni. Készítettem képeket, de telóval. Ha sikerül felvarázsolni a gépre, megmutatom. :wink:
Arwen örülök, hogy neked is szép volt a mai du. Remélem a többiek sem panaszkodhatnak.

KépKép
KépKép
fioona

Meriann Ti miota probalkoztok?
Latom Tettel fel kepet magatokrol:wink:

Kép

Kép
arwen07

Koszi Meriann,most mar tutko az en sorom!Bar meg lehetne tutkobb,pl ha ott lenne mar,hogy pozotiv teszt vagy ilyesmi :wink:
De majd az is ott lesz hamarosan!!!!!
Nagyon edesek vagytok a kepen!!!

Fiona,de jo,akkor Ti is szuper delutant csaptatok!!!
En is remelem,hoyg mindenki ki tudta hasznalni ezta gyonyoru idot..
Jovo hetre mar rosszabb idot mond :cry:

Kép

Kép
arwen07

Azt elhiszem. Ezzel én is így vagyok. Ezt remélni sem mertem. Több, mint 5 éve vagyunk házasok és jövő szombaton lesz 6 éve, hogy ismerjük egymást. Komolyan mondom még mindig tudom annyira imádni, mint a kapcsolatunk elején. Baromira meg vagyok a vásztásommal elégedve. Általában nagyon rosszul döntök, kivéve a párválasztást. Szerintem sikerült a lelkem másik felére rátalálnom.
Ahogy írogattok a párjaitokról, szerintem sokan vagytok Ti is így ezzel? Nyilván, különben minek is szülnénk nekik gyereket?!

meriann

Lassan megyek,mert megigertem az en Draga Uramnak,hoyg mire hazaer (kb ejfelre)sutok palacsintat,ugyhogy lassan majd nekilatok :lol:
Legyen nagyon szep hetvegetek!!!
Pihenjetek,hancurozzatok sokat :wink: !!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Köszi, aranyosak vagytok. Igaz nem friss a kép és jelenleg hosszabb a hajam és barna, de szeretem ezt a képet.

Lillának biztosan tetszettek a kacsák! Szívesen megnézném a fotókat!

Megyek aludni, mert fáradt vagyok, már megint. Holnap napközben nem leszek, de este visszaolvasok majd.

Holnap állítólag gyönyörű idő lesz. Használjátok ki!
Mindenkinek drukkolok lányok!
++++++++++

Jó éjt! Pusza!

meriann

Meriann,erre meg muszak irnom :)
Hat nem birok elszakadni a geptol..
Mi 3 eve vagyunk egyutt,es ugye augusztus ota hazasok.
De pont ma beszelgettunk arrol,hogy mennyi minden tortent azota,mennyi mindenen mentunk keresztul..
kapcsolatunk pl ugy indult,hogy o akkor mar 3 eve nem Magyarorszagon elt...de en kovettem oda is,nem volt kerdes.
Aztan 1 ev utan hazajottunk,mert csaladot itt akarunk.
Annyira a masik felem,lelki tarsam mindenben,hoyg hihetetlen.
3 ev utan is ugy tudunk turbekolni,(sot allandoan turbekolunk),mint az elejen..sot:)
Persze azert is hazasodtunk ossze,mert mi komolyan gondoljuk azt,amit Isten szine elott igertunk egymasnak...
Maskepp talan nem erdemes...
Olyan jo latni,hoyg Ti is (meg nyilvan itt a tobbiek a forumon) ilyen boldogok vagytok,hisz annyi rosszat hallani,hoyg jo ilyen peldakat latni,hallani!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Jo ejszakat!!!!!
Es bocs ezert a hosszu "omlengesert"... :lol:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Hát nem bírtunk várni reggelig, úgyhogy csináltam egyet már most este. Nagyon-nagyon halvány, de pozitív :D . Azért a biztonság kedvéért megcsinálok egyet reggel is.

Meriann, jól olvastam, hogy neked is fájdogál a hasad?
Nem túl megnyugtató. Vagy csak én parázok, mert hogy első baba?

Holnap megírom, hogy milyen lett a reggeli teszt. Remélem minden rendben lesz.

Jó éjt mindenkinek.
toti77

Jó reggelt mindenkinek én már javában dolgozom, de persze ti vagytok az elsők nekem mint mindig :lol: olyan vagyunk mint egy kis család nem? Ada én Vácszentlászlón lakom és a Stadionnál dolgozom Pesten pénztáros vagyok. Csajok hogy kell azt az ingás dolgot? mit kell nézni a kínai horoszkópba? látom fennt vagyok a táblán de az én rublikám üres :roll:
erzsebet0312

Sziasztok!

Látszik, hogy jó idő van, denki nem ül a gép előtt.
Erzsébet! Olvasd el a topik kb 1-4 oldalig, ott minden le van írva az ingázással kapcsolatban. Nagyon nagy a találati arány, úgyhogy érdemes!
Csináltam a kiskutyámról képet, felteszem ( ha tudom)
Meri! Gyönyörű lett a tábla, még ha - meg tudnád csinálni - a kisképeket is a nevek mellé lehetne illeszteni, ahogy a többi topikban csináljék. De így is nagyon szép!
Jó hétvégét Fanny Kép
fanny01

Hol vagytok lányok? na én is megcsináltam az ingát igaz én a csukló fölött de megcsináltam az egyik munkatársamnak és az összeset megmutatta neki szóval 100% na ez nem semmi. Megcsináltam a páromnak is és ugyanaz lett mint nekem :lol: szóval csak ő lesz az apja :lol: na egyébként 1984 03 12-én születtem Kerepestarcsán ha valaki tud elemzést légyszi légyszi köszi puszi :wink:
erzsebet0312

Hello!!!

En meg pizsamaban nyomom :D
Elegge rossz ejszakam volt,Dragam miutan hazajott meg fel3ig beszelegttunk meg tvztunk,aztan reggel meg a nagyokos felso szomszed ugy 8 korul elkezdett kalapalni,majd furni :evil:
Kiraéy volt!
Mostanara hagyta abba,de hat most meg mar,koszi.. :?
Dragam mar elment dolgozni,en meg pihengetek.

Toti77,wow,kivancsi vagyok a mai tesztre,de hat ha mar tegnap pozitiv volt akkor ma sem lehet mas!!!!!! :wink:
Hat ez szuperjo!!!!!!!!!!!Majd irj mi ujsag!
Miota probalkoztok?vag ez volt az elso honap??

Fanny ez a kutya valami tunderi es zabalnivalo!!!Meg tudnam dogonyozni!!!!!!!!

Erzsebet,majd en is attanulmanyozom rezsletesebben ezt az inga dolgot,negem is erdekel :)
A legviccesebb,hogy en is Kerepestarcsan szulettem :wink:

Remelem aki tudja,kihasznalja a jo idot!!!!
Pihenjetek!!!!
Mindnkinek drukkolok!!!!

Kép

Kép
arwen07

tényleg arwen? és mikor ha nem vagyok túl indiszkrét? na ténylegt jó ez az inga dolog próbáld ki
erzsebet0312

Sziasztok!

Toti nem írtál, pedig nyagyo kíváncsi vagyok. Milyen lett a reggeli tesz? :lol:
CSajok! Megcsináltuk a gyros. Nagyon állat lett. Igaz a szószokat az étteremből hoztuk, de nagyon tutko volt. Krumplit is sütöttünk hozzá. Orsi köszi a receptet, a husit a te instrukcióid alpján sütöttük. Végre egy kaja, ami jól esett. :wink:
A párom szerint most biztos boldogabban lubickol a babucink. :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép

Na így etette a kacsikat Lilla, és így rugta a bőrt. :lol:
Persze egy-két kenyér hari az ő szájába is landolt. Kicsit rossz lett a kép, de hát telefonna készűlt, és 7 ágra sütött a nap!

Fanny nagyon tündéri a te kutyusod is. Olyan érzésem támad tölle, hogy úgy meggyúrnám! :wink:
További szép hétvégét mindenkinek, és jó babásodást. :wink:

KépKép
KépKép
fioona

reméljük a legjobbakat na letelik a műszakom puszi mindenkinek hétfőn jövök
erzsebet0312

Erzsebet,en 1980-ban,ugyhogy "picit" elobb :lol: :lol:

Szia Fioona!!!
Hat Lilla egy tunderke!!!!Annyira edesen be van lelkesulve az 1.,2. kepen a kacsaktol!!!!!
Na meg ahogy focizik,wow!!!! :lol:
Huuu de ehes lettem,ahoyg irtad ezt a gyros temat...nyamiiii!
Az tuti,hogy a babocanak is izlett :lol:

Na megyek visszanezem ezt az ingazasos dolgot :)

Kép

Kép
arwen07

[quote="erzsebet0312"]r írta:erzsebet0312eméljük a legjobbakat na letelik a műszakom puszi mindenkinek hétfőn jövök

Szia!Jo pihenest!

Kép

Kép
arwen07

Arwen, Erzsébet! Én is Kerepestarcsán születtem.... :D

Tényleg Toti, ma reggel nem teszteltél? Pedig kíváncsiak vagyunk az eredményre....

Én ma egész nap pihentem: jó nagy fürdőt vettem reggel, aztán szinte egész nap ágyban voltam, és sokat aludtam is. Nem tudom mi volt velem, azért ennyire fáradt nem szoktam lenni....

Aren! Hétvégén is dolgozik a párod? Az enyém is reggel óta munkában, és azt sem tudja, hogy még este hazatud-e jönni, vagy csak holnap reggel. :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok!

Timi!
Jaj de jó,hogy pozitív lett!!! Úgy látszik aki ide csatlakozik előbb utóbb biztos zebrás tesztet produkál. :lol:

Fanny! Édes a kis kutyuli,bár én macskás vagyok,de az ilyen pici kutyikat szeretem nagyon. :D (én is félek a kutyáktól egyébként)

Fióna!
Édes a kicsilányod! :wink: És tényleg gyönyörű! Fiam is szeret focizni,egyszer összehozhatnánk őket egy meccsre. :wink:
Örülök,hogy neketek is ízlett a Gyros!
Én is megcsináltam tegnap este. Ma is az volt és lesz a kaja. :D

Többieknek,puszi és sok-sok drukk! :wink:

KépKépKépKép
*orsi*

Angyal,szió! :D

Sajna enyém férj is dolgozik és kb. 23 órakor ér haza ha szerencsém van.... :?
Hogy vagy ? Barnázás van még?

KépKépKépKép
*orsi*

Szia Orsi! Ma szerencsére nem volt, de hétfőn megyek a dokihoz, és akkor minden kiderül....

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Tényleg Kriszti hogy vagy?
Az én párom most ment dolgozni. :cry: :cry: :cry: Megint 3 napig egyedűl alszom. :cry: :cry: :cry: Nagyon utálom az egyedűl alvást!

KépKép
KépKép
fioona

Krisztin akkor sztem minden rendben, de persze menj el dokihoz. Örülök, hogy már nem barnázol, és pihenj sokat. Nem tudom mi lehet, de ma én is aludtam egyet Lillával. Úgy látszik nagyon együtt haladunk. :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Én is nagyon remélem, hogy minden rendben van. Kihasználtam a mai napot a pihenésre, de sajnos holnap mehetek 8.30ra dolgozni, és hétfőn is ugyanígy. De szerencsére hétfőn este el tudok menni a dokihoz. Már nagyon várom....

Igen, én is utálom az egyedül alvást, pedig valószínű, hogy ma este nem tud hazajönni, csak holnap reggel.

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Nem iratod majd ki magad táppénzre? Te telefon ügyeletes vagy nem? Számítógép előtt ülsz egész nap?

KépKép
KépKép
fioona

Igen, telefonos ügyfélszolgálat, úgyhogy egész nap a gép előtt vagyok. Gondolom nem tesz túl jót a babának... Majd meglátjuk még ezt a táppénz dolgot.

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Gondolom ülni se lehet olyan jó sokáig. Nekem már most kényelmetlenebb itt ülni. :?

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok Lányok!

Csatlakozhatom hozzátok? Látom, hogy itt ketten is hasonló korú állapotban vagytok, mint én... Jó lenne a tapasztalatokat megosztani egymással :)
A többieknek pedig mielőbbi babásodást kívánok!
szerika

Szia Szerika!!

Udv kozottunk!!!!
Eloszor is gratula a pocilakodhoz!!!
Latom 5 hetes vagy,hoyg viseled a terhesseget?Rosszulletek?Hany eves vagy?

Angyalkrisz,de jo,hogy mar nem barnazol!!Akkor szerintem semmi baj nincs!De azert menj el a dokihoz,csak ugy ellenorzesre.
Te mikor szulettel Kerepestarcsan? :wink:
Ez a sok alavs a baba miatt van,de jo is,hogy igy pihengetsz,ilyenkor ezt kell,ha igenyli a szervezeted!

Hat latom Csajok a Parjaink nagyresze dolgozik ma is..hat ez van.
Nalunk mondjuk olyan nincs,hogy egyedul alszom,mert mindig megvarom,akarmikor is jon,es ez nalunk ejfel elott nem szokas.
Viszont annyi az elonye,hoyg mivel o a Nagyfonok,igy barmikor hazaugorhat,meg ilyesmi,de hat sok a hatrany is:(

Elkezdtem elolrol olvasni a topicot,es megcsinaltam a kezem folott az ingazast,es 2 kislanyt mutat :lol:
3x is megcsinlatam es ugyanaz.
Mar alig varom,hoyg megcsinaljam az Uramon is,remelem neki is ugyanaz jon ki :wink:
Akik megcsinaltak ezt,mit mutat?Kivancsi vagyok... :lol:

Kép

Kép
arwen07

Arwen,
28 éves vagyok és a 2. próbálkozásra összejött a bébi. Nem is gondoltam, hogy ilyen gyorsan fog, kicsit meglepett, de nagyon örülünk! :)
Rosszullét nincs, kopp-kopp-kopp. Nagyon álmos vagyok mindig és fáradékony. Megérzem, ha kicsit megerőltetem magam, akkor reklamál a szervezetem, olyankor gyors pihenni kell. A hasam már most fel van puffadva, olyan vagyok, mint egy lufi és folyton szomjas vagyok. Ezek a tüneteim eddig.

Olvastam, hogy itt Angyalkrisz barnázik. Ne ijedj meg, semmi gond,a barnázás normális, sokaknak szokott lenni ezt egy terhes barátnőm mondta. Akkor van gond, ha piros vérrel vérzel és amikor görcsölsz. Szóval, nyugi, semmi gond.

Lányok! Mi ez az inga dolog?
szerika

Visszaolvastam az elejerol az egeszet... :lol: :lol:

Meriann,mikor tesztelsz???Most mar lassan egy hete,hogy kesik,nem igaz?Szerintem itt gyerkoc lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szerika,az ingazassal kapcsolatban ha jol emlekszem a 4.-5. oldal korenyeken es a 10. oldalon olvashatsz!Nezd meg,aztan ha megcsinaltad,meselj mi jott ki!!! :wink:

Kép

Kép
arwen07

Jó reggelt Lányok! Megérkeztem.
Ok. Ahogy időm lesz frissítem a táblát.

Nem tesztelek, még egyenlőre mert tegnap reggel óta barnázom és fájdogál a hasam és derekam. Kivárom, hogy csak csúszik-e, vagy baba csinálja. Amikor korábban babát vártam, akkor az első mensim megjött elég sok vérzéssel, csak bocsánat nem volt foszlányos, darabos. Hát, eddig még nincs foszlány és darab most sem. Az ébredési hőmérsékletem 36.8. Egyébként meg napközben 36.3. Várok türelmesen. De ígérem ahogy tudok biztosat írok.

Lilla valóban gyönyörű szép. Nagyon dögös a farmerrszoknyácskában a rózsaszín kiegészítőkkel.

Üdv Szerika közöttünk! Gyors babásodást kívánok!

Toti: akármilyen halvány is a második csík, az pozitív. :D Gratula!
Ez gyors volt. Így kell ezt csinálni. Belépsz, másnap, vagy aznap meg csinálsz egy + tesztet!

Gyönyörű volt a tegnap nap. Jól kibabáztam magam. A fiúkkal kimentünk szőlőszüretre (a párom, a barátja és a 2 éves kissrác). Sétáltunk nagyokat a gyerekkel. Hát ez a gyerek több autónak is tudja a márkáját, típusát. :o 4-szer szaladt fel a hegyoldalon oda-vissza, így hazaúton már elaludt. Utána a barátnőméknél meg a pici fiúval is jól kijátszottam magam. Képzeljétek 2 hónapos és már hat kiló. Nem kövér, mert magas is hozzá. (a papa 2 m) Már gőgicsél. Nagyon édi. Igazi kis masszív baba. Nagy cicibarát már is. :) Óránként kér enni, különben megeszi az öklét és visít.

Na, megyek, mert vár rám még egy kis mosás és vasalás. :( Pár órát el leszek a vasalódeszka mögött a sok ing miatt.

Este még benézek. Puszi

meriann

Sziasztok!

Tegnap este próbáltam belépni, de nem sikerült :( pedig meg akartam írni, hogí reggel is csináltam egy tesztet, ami határozottan pozitív lett.
Csak ne fájdogálna a hasam már megint...

Tegnap én is fáradt voltam, aludtam is 11-12.30-ig.

Meriann, szorítok, de szerintem minden ok lesz.

Arwen07, nekünk ez volt az első próbálkozás, azért nem nanyon mertem elhinni. A nászúton ráálltunk a projektre, aztán tessék...

Csak azért nem vagyok nyugodt, mert már kb 10 napja fáldogál a hasam. Nem erősen csak néha itt-ott.

Mindenkinek szép napot kívánok mára. Gyönyörűen süt a nap!
:D
toti77

Szia Toti!
Gratulálok! :lol:
Nekem is fájdogált a hasam, néha még most is előjön. Én holnap megyek orvoshoz, akkor kiderül, hogy ez normális-e. De egyébként a többiek szerint az...

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Szia Angyalkrisz!

Próbáltam készíteni én is vonalzót, de nem tudom, hogy hogyan kell feltenni ide a fórumba.

Nem tudom, hogy a neved-e az angyalkrisz, de képzeld volt egy Angyal Krisztina osztálytársam középiskolában. :)
toti77

Sziasztok!
Nekem is fáj a hasam, most éppen eléggé, meg a derekam is. :( Fel is vagyok fújódva, sztem attól. Nem kellett volna annyit enni tegnap. :twisted: De hát hetek ota ez volt az első kaja, amit jó ízűen ettem. MOst meg megakarok halni.........

Egyébként tegnap találtam egy oldalt, ahol pont arról írnak, mik a "normális" fájások, és mik nem. Ha valakit érdekel:
http://www.kismama.hu/kismamacikk.php?id=61&cid=23301

Kép

Timi gratulálok a gyors "eredményhez"! Szép kismamaságot kívánok neked is!

KépKép
KépKép
fioona

Hát, én nagyon béna vagyok...

Már több oldalon is csináltam vonalzót, de sehogy nem sikerül feltenni ide.
És én még azt hittem, hogy tudok angolul, meg hogy a számítógéphez is értek :D Még ilyet...

A Lilypie oldalon is csináltam egyet, ami nagyon tetszik. Ha valaki tudna segíteni, hogy hogyan tudnám feltenni annak nagyon örülnék.

Előre is köszi a segítséget.
toti77

sikerült!!!!!
toti77

sziasztok! meriann:nekem sajnos a szeptamberi teszt negatív lett(csak a tábla miatt)
remélem Neked nem lesz semmi baj.
nem csináltál még tesztet?

A hasfájás miatt ne aggódjatok azt mondta az orvosom, hogy az első időben teljesen normális.
timea toszegi

Szia Szerika!

Most látom, hogy mi egyidősek vagyunk. :D

Sajna nekem csak okt.3-ára van időpontom a dokimhoz.
Remélem akkor már UH-t is tud csinálni.

Te voltál már orvosnál?
toti77

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?