Új privát üzeneted érkezett!

Dorka,
nyugodj meg egy kicsit! Nem lesz semmi baj. Az assisztensétől jobb lett volna, ha inkább nem szól...
Petivel is pont így voltam, de a kzsinór nem volt rövid, semmi gáz nem volt, nem tudni mi az oka, hogy nem akart kijönni. De azért indukcióval is meg lehet szülni Bendegúz babát biztosan.
Peti súlya semmit nem növekedett a túlhordás során, akkor már nincs a toppon a méhlepény.
Én szurkolok, nem lesz semmi baj! :wink:

Ági
potter_76

Boróka!
Emiatt valóban nem kell aggódnod, a 40. hét után már nem nőnek tovább, sőt általában veszítenek a súlyukból! :shock:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Sziasztok!

Milyen érdekes, nemrég hívott a nagynéném, hogy mi újság velünk, és Ő is említette ezt az álometetést, hogy látta a tévében délelőtt. A könyv címére nem emlékezett, jó hogy írtátok. Hát ez nekem nagyon érdekesnek tűnik, ugyanis nem tudom elképzelni, hogy ha Geszti alszik, hogy etessem meg?... :roll: Bár biztos bennem van a hiba, mert ezek szerint működik. De volt már olyan, hogy evés közben bealudt, gondoltam hagyom, de aztán kb. 10 perc múlva arra gondoltam, jó lenne ha enne még, mert nem evett túl sokat, és próbáltam álmában a cicivel "bökdösni" azaz a szájához érintettem, arcához is, és semmi. Úgy aludt, hogy nem volt hajlandó kinyitni a száját. Ha meg néha sikerül, akkor elfintorodik, mintha azt mondaná: "ki macerál alvás közben???" - és ilyenkor a kiszívott első korty tejet szépen kicsorgatja a száján. Azaz, ezek szerint nem éhes.
Na mindegy, majd azért megpróbálom mert a nagynéném is azt mondta, hogy ódákat zengtek erről a módszerről, hogy milyen jó és hatékony. :roll:

Maass!
Én is akartam írni korábban is, de most látom hogy megbántva érzed magad, szerintem nem kell így érezned, itt mi senkivel nem kivételezünk. Csak elég ritkán írsz, és akik sűrűbben jönnek, van esetleg egy téma ami lefut, akkor úgy tűnik hogy csak ők beszélgetnek egymással. De ez nem jelenti azt, hogy bárkit is mellőznénk!

Juborka, Viola!
Nem tudom, ti hogy álltok ehhez a témához, de mivel ti is hasonló problémákkal küszködtök (tej), olvasgattam tegnap a neten, és találtam egy oldalt: www.boldogmama.hu. Ezen mindenféle termék kapható, többek között egy More Milk Plus nevű gyógynövény kivonat kapszula. Azok alapján amiket olvastam róla innen-onnan, úgy döntöttem hogy megrendelem. Igaz nem olcsó de állítólag nagyon jó, 24-48 órán belül megindítja a tejet, és ha már beindult akkor úgy is marad (remélem is!) azaz nem kell hónapokig szedni. Nézzétek meg, ha gondoljátok, hátha...

Most ismét mennem kell...

Kép
mamy

Sziasztok!
Eladnám Emma lányom ruháit, illetve játékait, többnyire márkás, de mindenképp szép állapotű, főleg csajszis, de van közte pár kimondottan pasis ruhácska is. Ha van kedvetek nézzetek be!
18-án volt egy éves a kislányunk, hozzátok járok nosztalgiázni!
Babáitok gyönyörűek, akik még egyben vannak azoknak kitartás!!
http://babaszoba.hu/forums/topic?tid=143259
Üdv.:
Angi

KépKépKép
angella1972

Siba:

köszönöm hogy hiányoltál! Igen valoban az OGYK-ban fogok szülni mert közben orvost váltottam.Távolságra amugy mindegy melyik korház lenne a nyerö.
Papád sulya tényleg hajmeresztö.

.Mérleg :evil: :Látni sem akarom!!!!Dobok egy pocis képet ma készült, remélem az én fiam betartja a családi hagyományt és nem lépi tul a 3000-3300gr-ot..

Kép
Vendég

Sziasztok!

Csak beugrok egy pillanatra, több időm úgy sincs... :cry:

Sue, Manka!
Szívből gratulálok a Babák megszületéséhez! Sok-sok boldogságot és még annál is több tejet!!! Puszi!

Minden finiselőnek türelmet (különösen Dorka Neked!), és élménydús szülést, születést kívánok!!! :D

Minden babázónak minél kevesebb sírást, nyugodt éjszakákat és sok tejecskét! A babák nagyon szépek! :D

Velünk a helyzet nem egyszerű. A hétvégén Benire valami rájött, egyszerűen nem lehetett esténként elaltatni, csak ordított. Gondoltuk a hasa, azóta kapja az Infacolt és erősen javult a helyzet. Olyannyira, hogy a nappali felületes alvása, izgágasága is elmúlt, de annyira, hogy tegnap és tegnapelőtt szinte végigaludta a napot (a délelőtti 2-3 órás fennléttől eltekintve). Ma viszont egyszerűen nem alszik!!! Délelőtt talán 20-25 percet aludt, meg most kb. 3/4 órát, épp most ébredt :(
Emellett Marci sem könnyíti meg a napjaimat, két napja nem hajlandó napközben aludni :( Úgyhogy baromi fáradt és ideges vagyok, sokat sírok. Nektek inkább tovább nem is akarok itt nyavalyogni...

Mindenkinek minden szépet és jót!!!
Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Egy ideje nem írtam, mert csak olvastalak titieket, már írni nem volt erőm. Főleg hogy mindig volt mit csinálni, de már annyira nincs kedvem semmihez, meg erőm sem.

Juborka
Nagyon aranyos Jázmin ahogy alszik!

Boróka
Ne aggódj, biztos nem lesz semmi baj, ne gondolj rossz dolgokra. De sztem mond meg az orvosnak, hogy ha valami aggaszt, biztos hogy meg fog nyugtatni.

Jadey
JO nagy a hasad, hasonlóan, mint az enyém :)

Krisszi
Nagyon csinos vagy, nem is gondolná az ember hogy most szültél. Remélem nekem is valami hasonló lesz az alakom.

Sue
Gratulálok a babához, csak kibújt :)

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie

Lányok!

Hihetetlen, de mióta elküldtem az utolsó hozzászólásomat, amiben a tejserkentő szerről írtam, megbolondultak a melleim, ömlik a tejem!... :shock: :lol: Nem győzöm fejni, mert Geszti édesen alszik még mindig. Minden cseppért kár! :lol:

Tina!
Olyan a hasad, mint ahogy a "nagykönyvben meg van írva" - igazi szép kismama pocak. Remélem, nem bukkan fel a pocakfétisiszta degenerált "látogatónk" nem is írom le a nevét.

Mindenkinek drukk hegyeket küldök akinek szüksége van rá!

Pusz

Kép
mamy

Sziasztok!

A Dvitamint kéthetes kórtól, napi 1 cseppet kell adni.
K vitamint, (Konakoint) kéthetes kórtól hetente egy cseppet vagy egy ampullát? A papírján más van, mint amit nekem mondta a dokinő. Meg aztán elfelejtettem, mintha egy cseppet mondott volna. A maradékot meg be kell tenni a hűtőbe? Fel is írtam, de összekavartam a dolgokat. Ti hogy adjátok? Köszi.

Edit

Kép
Kép
edi78

Helyesbítek. De szopikázós babáknak kell a K vit. és egy ampulla. :shock:

Kép
Kép
edi78

Edit!
A Konakionnal én is gondban voltam, mert a papírján az van hogy havonta 1 ampulla. Ezzel szemben a védőnő és dokinő heti 1 ampullát mondott. A gyógyszertárban is ezt írták a dobozra. Direkt le is mentem a betegtájékoztatóval a rendelőbe, hogy most akkor mi van? Végül nem derült ki, hogy a papíron miért van 1 hónap, de a lényeg hogy a csak anyatejet fogyasztó babáknak hetente 1-et kell adni, egy egészet, tehát nem 1 cseppet. De végülis az egész csak pár cseppnyi. Egy kis kanál tejben kell feloldani, én legalábbis így adom, és bevált.
1 kúra 1 doboz (5 ampulla), ha továbbra is csak tejet kap, akkor kell még egy kúra, egyébként elég az első is. Nekünk csak 3 ampullát kellett adni (2-3-4 hetesen) mert ahogy írtam, tápszert is kap, és abban van elég K vitamin.
Legalábbis nagyon remélem, hogy nem mondott hülyeségeket ez a védőnő, mert nem állok jót magamért, ha kiderül hogy mégis kellett volna mind az 5 ampulla. Okt.4-én megyünk a dokinénihez a rendelőbe, majd jól kifaggatom.

Kép
mamy

Mamy!

Haragszol Rám? :oops:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Sziasztok!

Még mindég itt vagyok on-line.
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a megnyugtató szavakat - már hatottak is, megnyugodtam.

Jadey:
Neked külön a telefont, nagyon aranyos vagy, forró fürdőtől teljesen ellazultam este!

Arra készülhetünk, hogy még kaptunk keddig időt hogy Bendus magától kibújjon - ha nem kedden indítás.
Méhszáj továbbra is zárt, s baba feje továbbra sem illeszkedett be.

Mindenestre a gyerek továbbra is nagyon jól van odabennt.

Gesztenye:
Igazad van, biztosan nem olyan szörnyű az indítás sem, de valahogy az én fejemben indítás nagy eséllyel egyenlő császár a végére... De ne legyen igazam.

Suttogó:
Megjelent egy harmadik része, nagyon hasznos, mert tele van praktikus konkrét napirend/etetés, stb javaslatokkal címe: A suttogó mindent megold. Én már megvettem.

Mamy:
Neked hogy vették észre azt a köldökzsinór dolgot Geszti születésénél? Megultrahangoztak? és mi is volt pontosan?
Nem aggódom - de tényleg - csak érdekel.

Puszi mindekinek:

Dorka

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973

Tina:

Szép a pocid, és egyáltalán nem vagy kövér!!!

Siba:
Figyu, én most a túlhordás alatt híztam még 2 kilót, vagyis összesen 11 Kg, és tökre kiakadtam tőle.
Mondjuk ha 6-8 lemenne a szüléssel az szuper lenne.
És lehet, hogy nálad a magzatvíz is sok, nem?

És nagypapád tényleg 6 kilóval jött a világra? Császárral gondolom.

Ciao,

D.

boróka1973

Sziasztok!

Csak gyors bekukkantok! Sajnos visszaolvasni most nincs időm, de mindenképpen bepótolom mert elég érdekes témákról volt szó.

Zsoltika nevében köszönjük a bókokat!

Mamy nincs mit! :) Most olvasom, hogy ömlik a tejed, nagyon örülök, lehet, hogy bogyók nélkül is lesz elég! :)
Anyós nálunk ugyanezt csinálta, mint nálatok. Na mind1, mert amikor itt volt akkor még rend volt, azóta...
Ma viszont van egy kis időm így takarítok, mert igazad van: előbb utóbb meg kell csinálni a háztartási munkákat is és most nem az olyan extra dolgokra gondolok mint a vasalás -egyszerűen időnként fel kell mosni, port törölni stb. Szerencsére Zsolt most alszik.
Fúrás-faragás: ha valaki, hát én megértelek!:( Bár annyit sikerült a zajos szomszédnál elérni, hogy megpróbál éjjel halkabban élni, de pl. most megint bömbölteti a basszust. Még túl se vagyok a gyerekágyon... Ilyenkor imádkozom, hogy az éjszaka ne ébresszen fel minket, vagy mindegy engem felkelthet, de a gyereket ne! (mert éjjel ő ébreszti a gyereket, különben miért kelne mindig ugyanakkor, bármikor is fekszünk le?)

Babóka köszönöm a múltkori bíztatást, tényleg jobb lett a helyzet. Három napig csináltam, hogy kihúztam a szopik idejét (de csak nappal) - mert másfél óránkénti szopi egy kicsit sűrű volt nekem is, ráadásul a baba túrós savanyú tejet hányt egyfolytában - tehát túlette magát és kihányta, ami belement az orrába és mindig sírt. Most jobb a helyzet, és vissza lehetett térni az igény szerinti szopira, mert most már kicsit több időt alszik, és talán ettől jobb a kedve is.
Ne hari, de valahogy elkerülte a figyelmemet: hány évesek a gyerekeid? És most hányadik hétben vagy?

Szkata kösz az infót! A múltkor válaszolni is szeretem volna, hogy Zsoltika még sose aludt annyit, hogy félnem kellett volna a mellgyulladástól, erre tessék: azóta többször volt, hogy három-négy óránként kért enni. Na ekkor már fejtem én is.
Szopis hálóing: szoptatáskor nekem se vált be. A szopis melltartó csatja megnyomta a babám kezecskéjét! Úgyhogy inkább nincs rajtam semmi felül mikor szoptatok. Cipzáros melegítő jó ötlet!
Hordózókendő használat érdekelne engem is, előre is köszi hogy leírod!
Hátfájás :(

Siba jó ötlet lenne a vállalkozás! Gyönyörűek a képek!

Dorka Lehet, hogy a szülinapi ajándék lesz a kicsi? :o :D

Á_kata jobbulást a lányoknak! Olyan jó, hogy túlvannak a műtéten!
Szopizás: :D
A csodálkozós kép nagyon ari!

Bujka hát nem csodálom, hogy elfáradtál. Én egy gyerekkel is hulla vagyok, alig alszom. Jelenleg ha kérdeznék, azt mondanám: NEM, nem akarok kis korkülönbséget, a tesó jöhet jóval később is!
Szóval tudom, hogy neked nem egyszerű...

Jadey nagyon csini vagy! Nincs szétesve az arcod - pedig valószínűleg nemsoká szülni fogsz!

Mennek a drukkok neked is és Livinek is és Dorkának is ++++++++++++++++++++++

Az összes baba nagyon szép és aranyos!

KépKép
nózi

Boróka:

Sajnos én csak most olvastam vissza,de örülök,hogy megnyugodtál kicsit.Tanácsot nemigen tudnék adni,mert ha valamicskét értek a babákhoz,az születés után van.(remélem nem hangzik nagyképűnek).
Szerintem is bízz a dokidban,hisz azért választottad.2 hét túlhordást még jónak tartanak,mi van ha tényleg később fogant.
Ne izgulj,nem lesz semmi gond,pláne ne gondolj a legrosszabbra.A császártól meg pláne ne tarts!!!!Ha nálam bármi komlikáció lenne én rögtön császárt szeretnék,de ebbe most nem is mennék bele,szakmai ártalom.
Hátha hétvégén kibújik,szorítok!!!!

Szkata:

Óvatosan biztos le tudod vágni a körmét,próbáld ha alszik.2 hetes kor előtt nem nagyon ajánlott,de ti már mindjárt annyik lesztek.Ne vágd nagyon tövig,akkor biztos nem vágsz bele.

Gabriel:

A szülésznőm végül Csizmadia Erika.Én nem ismertem senkit,kértem a dokim,hogy ajáljon valakit.Persze több nevet mondott,én felhívtam az elsőt.
Hogy tetszett a szülészet?

Siba:

Mi nők ilyenek vagyunk,folyton foglalkoztat a súlyunk.A férjem is már kivan tőlem,mert nincs nap,hogy ne hoznám szóba,már mennyit híztam.

Gondoltam majd teszek fel nektek babamasszázst,biztos tudjátok otthon használni,a babák nagyon szeretik.
Már Jadeyvel is megbeszéltem,ha nekem nem megy,majd felteszik ők.Csak egy kis türelmet és felteszem.
Jó hétvégét mindenkinek!!!

KépKép
rönci

Livi!
Már miért haragudnék?... :shock:

Boróka!

Nem ultrahangoztak meg, (csodálkoztam is rajta), hanem utólag mondták a férjemnek, miután már Geszti megszületett. Tudod, császárosok voltunk. Nekem nem is mondtak semmit, csak a páromnak. Neki is csak annyit, hogy kétszer a nyakán volt, és ez miatt nem tudott rendesen beilleszkedni az utolsó pillanatig.

Nózi!
Sorstárs :?
Hát majdcsak valahogy beleedződünk a kapkodva elvégzett házimunkába is.
Szomszéd: :evil:

Kép
mamy

Sziasztok,

lányok, nagyon rossza napunk volt, Petike egész este sírt, szopizott, bukott, majd ez folytatódott egész nap. Nagyon sok a tejem, csak úgy ömlik a szájába és ezzel még nem nagyon tud mit kezdeni. Szóval, mást a hátamra fekve szoptatom. Ráadásul, este fürdetésnél én tartottam a babát, és nem tartottam jól, mert belebukott a feje a vízbe (szemből szoktuk a kádba tenni) és nyelt egy nagyot a hidroilicumos vízből. annyira sírt, én meg annyira ki vagyok, egyszerűen nem értem, hogy lehettem ennyire béna. még most is sírok, mert Petike nagyon kikészült, nem lég hogy amúgy is fáj a pocija, még a hülye anyja is... :cry: :cry:
Szóval körömvágást még nem merem bevállalni, előtte jól ki kell aludnom magam.

megyek, készülök az éjszakára

még egy csomót akartam írni, de majd holnap. talán jobb napunk lesz. a szívem megszakad, hogy nem tudok mit csinálni, még a dajkálás sem segít
sz_kata

Sz-Kata,

fel a fejjel, nagyon jol csinalsz mindent, ne keseredj el a mai kis ugyetlenseg miatt, Petikenek biztos nem lesz semmi baja attol az egy kortytol. Egyebkent mi ez a hidroilicum? Meg nem is hallottam eddig ezt a szot....

Boroka,

szoritok! Ne aggodj, tudod nekem is meginditottak a szulest a zselevel, de ezen kivul minden a termeszetes uton folytatodott utana.

Viola
fj35

sziasztok kismamák.örülök,hogy itt vagyok.ugye csatlakozhatok hozzátok.adri vagyok de mivel most ismerkedek a nettel igy a nevemet számokban adtam meg.majd ha rájövök hogyan kell átÍrom.5-ére várom a babám.kislány lessz>kiara.ő a második.pollika már 9éves.nagyon várja ő is.eléggé félek a szülstől,már tudm mire számithatok.föleg amilyen helyzet a korházakban van.itt veszprémben alig van már valami.remélem tényleg gyorsabb a második.sajnos nem lessz papás.a párom nem birná azt mondja.röviden igy állok.ha még van aki velem virraszt,várom.
nagyne.turocziadrienn

Nózi!
Örülök, hogy megoldódott a szopizás. A nagylányom 12 éves ,a kicsi 1 múlt. Ezért is tartok, hogy mit fogok csinálni ha meglesznek az ikrek, de a sors ezt adta nekem. Ne érts félre nagyon boldog vagyok és a nagylány is sokat segít a pici körül, de neki most elsősorban a tanulásra kell odafigyelnie. Én a 25. hétben vagyok.

Sz_kata!
Ne idegeskedj ez hidd el mással is előfordulhat! A babának ettől nem lessz semmi baja. Tudom könnyű mondani, de amikor ő alszik akkor te is pihizzél. Hidd el ügyes anyuci vagy!!!!

Adri!
Üdvözöllek itt a csapatban. Igen azt mondják, hogy a 2. könnyebb de nekem ugyanannyi idő volt a kicsi lányom születése mint az első. Igaz ,hogy mindkettő hamar kijött és nem kellett sokat várni rájuk. Remélem majd az ikrek is sietni fognak és nem akarják, hogy sokat szenvedjek. Én is úgy voltam a másodikkal mint te, tele félelemmel a szülés után meg csak mosolyogtam, hogy ettől nem kellett volna paráznom.Persze ezt mindenki másképp éli meg. De ne gondolkozz ilyeneken, úgy is kibújika kicsike!
baboka

Szép jó reggelt mindenkinek!

Siba!
Ne gondold, hogy nekem bármit is használ a torna!!! Jelenleg a 32. hétben vagyok és már tíz kilónál és ezzel valahogy nemtudok mit kezdeni és nem is akarok, valószínűleg ez a természet rendje!

Rönci!
Köszönöm a kérdésedet, igen megnéztem a szülőszobát és rögtön besz@rtam (bocs a csúnyaságért)!
De irtóra tetszett, hogy a gyermekágyas osztályon az anyukák tologatják a babóikat egy bevásárlókosárszerű kocsiban!
Egyébként megnyugodtam egy kicsit, mert megbeszéltük a szülésznőmmel, hogy nekem bármelyik ügyis orvos jó- és helyeselte- ráadásul a fájdalomcsillapításos módszerek is tetszettek (szüléskor biztos nem fog tetszeni!!!)!
Hirtelen azt éreztem olyan közel van a november és mégis távol!
Húúú ez nagyon költői volt!

További szép napot!
gabriel79

Hello Drágák,

köszi a biztatást súlyügyben.. hát én már több mint 25 kilónál tartok pluszban. Csajok, a 10-12 kiló tök normális, a gyerek, méhlepény, magzatvíz stb kb. összesen 9 kiló, úgyhogy Gabriel az a tizes semmi...... szóval én nagyon durván elvizilósodtam... Tegnap este 9kor képzeljétek csöngettek és megjelent a baráti banda egy része (6an plusz egy kuty) az alábbi felszerelésekkel: lufik a hajba elektronizálva, 100as gyertya, fagyitorta, kajapia... egyből tudtam, hogy miről van szó, mert már hetek óta emlegetik, hogy meg kell ünnepelni, amikor elérem a 100 kilót.... volt minden, mindenki mérlegelt (még nem vagyok száz, de már nem sok hiányzik :oops: ), annyira jól esett, hogy itt voltak, mert én már tényleg átmentem remetébe és sehova nem megyek szinte. Meg tök jó, hogy együtt tudunk röhögni, de azért eléggé el vagyok kenődve, de sebaj, innen szép a győzelem, mostantól noédesség és korlátozom a szénhidrátot is.

Viola, Ádám nagyon édes! Köszi a képet.

Melinda, neked kitartás a kis álommentesítő manókhoz... Nem lehet egyszerű.

Tina, kimondottan szép a pocimocid! :)

Boróka, a 6 kilós születés a párom apukája és képzeld nem volt császár, sőt a nagymama kb. 60 kilós volt... nem is értem én sem. Ja és nekem elvileg kevesebb a vízem, ezért is mondták, hogy nem biztos, hogy Andris kivárja az október 4et.

SzKata, én valahol hallottam, hogy van aki nem vágja, hanem rágja a körmöt... Mondjuk a gyakorlatban nem tudom elképzelni, de hátha valaki hallott már erről.

Adri, üdv köztünk. Csak aztán nem beelőzni :)

Na lépek, sok puszi mindenkinek. Nagyon szurkolok már, adjanak hírt a finiselők magukról!!!

Kép
siba

Siba:

Lehet te vizesedsz is,és hát előttünk jársz azért jó pár héttel.Majd csak lemegy az a felesleg.
Különben meg mit parázol,tök csini vagy.
Én is hallottam a köröm lerágásáról,szerintem macerásabb.
De én nem vagyok mérvadó,sok körmöcskét vágtam már.A saját azért biztos más.
A barátaid meg tök jófejek.

Gabriel:

Fej-fej mellett haladunk,én 9 kg-nál járok.Tényleg azt mondják ideális,mégis soknak hangzik.Ráadásul én nagyon édesszájú vagyok.
Nekem is tetszett a szülészet,és én is úgy paráztam ahogy te.De nagyon jó,hogy már egyágyasak.
De van dokid úgy emlékszem.Nem lesz pont?És november is mindjárt itt van.

Adri:

Üdv,minket Gabriellel biztos beelőzöl,de sebaj.

Szkata:

Ne aggódj,egy kis ügyetlenség belefér!Ne gondold,hogy ezért rossz anya lennél.Majd belejössz.

Ha Jadeyről tudni fogok feltétlen beszámolok!!

Jó hétvégét mindenkinek!!!

KépKép
rönci

Sziasztok!
Mindenkinek szép napot és kitartást!

Súly
Terhesség alatt 16kg jött fel rám... most már csak 1-2 kg plusz van rajtam... :lol: :lol: :lol:

Körömvágás
Bőrvágó ollóval pillanatok alatt megvan... a babaolló szerintem nagyon bumszli...

Tegnap túléltük az első védőoltást... :lol:
Vendég

Jó reggelt Mamák és Babák!!

Szerintetek ez a pocak lent v fent van? Kép A HAS
Sok puszi Mindenkinek!
R
rolex

Szaisztok!!

Húú most jól lemaradtam :(

Nagyon nagyon édesek a babák, mindenkinek nagyon gratulálok hozzájuk!!!!!!!!!

És a pocakokhoz is!!!!!

Rolex :)
Szerintem középen van, de én nem nagyon értek hozzá :)
Látom Te is egyedül szoktad megoldani a fényékpezést :wink:

Siba :)
Nem semmi bulit rendeztek a barátok :) Ne aggódj, cask lemegy utána a felesleg!

Hette :)
MI a baj???? MIért vagy ilyen rossz kedvű???

Sz_Kata :)
Prbálj meg megnyugodni (tudom elég furán hangzik ez egy "zöldfülű" "tollából"). Biztos nagyon jól csinálsz mindent, ne aggódj!!!

A körömrágást már én is hallottam, de én sem tudom elképzelni :roll:

Anyukák!!! A babák buksijában ápolására milyen kefét használtok? Azért kérdem, mert tudom, hoyg vannak ilyen babahajkefék, de most azt hallottam, hogy az csak "simogatásra" jó. Jobb, ha valami gyengébb körömkefével kezeljük, hogy lejöjjenek róha az elhalt hámrétegek :shock: :shock: De ez olyan durván hangzik!!!

Van köztetek olyan, aki próbálja használni a suttogóban olvasottakat? Esetleg be is vált????

Dorka :)
Nagyon drukkolok Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jadey :)
Szintén küldöm a drukkjaimat, hogy a holnapi ebéd már kórházos legyen :wink:

Kép
Kép
beuka

Jó reggelt és szép verőfényes napocskát Mindenkinek!!!

Mindenkinek továbbra is köszi a bíztatást - ma éjjel sem szültünk.
Bár reggel nagyon happy voltam, mert valami barna cuccot fedeztem fel a budiba (bocsi a naturális részletekért), és azt hittem, ez a nyákdugó. De 15 perc eufória után beugrott, hogy lehet, csak a tegnapi belső vizsgálat miatt volt egy kis barna cucc most reggel. Pedig még a hasam alja is húzott egy ideig - de elmúlt...

Viola/Fj_35:
Húúú, de jó hallani, hogy inditás után is szépen megszültél.
Beavathatnál a részletekbe - pl. volt oxitocin infúzió, epidurál meg ilyesmi? Mennyi ideig tartott?

Sz_kata:
A felesleget nem lehetne fejéssel eltávolítani? csak átmenetileg gondolom ezt. Ha ennyit bukik, akkor valszeg túl sokat eszik, avagy túl gyakran (de ezt biztos Te is tudod...)

Nózi:
Honnan tudod, hogy most van a szülinapom??? :lol:

Mamy:
Köszi az infot.

Jadey:
Hol vagy? Csak nem szülsz??????????????

Ciao,

Dorka

boróka1973

Beuka,
Sűrgősen meg szerettem volna örökíteni a hasam....:)
rolex

Tegnap kész lett a babaszobánk festése / tapétázása:

ilyen lett:

Kép

Bea

Kép
Kép
beuka

Sziasztok lányok,

Mint látjátok, még itthonról :lol: Bár ma reggel egyre többet görcsölgetett, éjjel pedig meglepő módon "csak" 2x voltam fenn, mintha a természet is azt akarná, hogy legyek kipihent a a nagy napra :lol: És tényleg nem vagyok annyira nyűgi :wink:
Azért az álmaim nem hagytak cserben most sem :két részletben volt, az első: uh-n megállapították, hogy tuti császr, mert hogy hárman vannak!!! Csak eddig Bencus takarta a másik kettőt. Tibi pont nem volt velem és a "jó"hírek után nem is mertem felhívni... :lol: A másik álom, hogy csaszival született Bencus és hatalmas volt, mint egy 4-5 hónapos baba :roll: hosszú tüsi haj és végre láttam az arcocskáját: Úgy nézett ki mint az apukája, csak miniben :roll:

No comment, vagyis de: SZÜLNI AKAROK!!!!!

Siba :Én még nem vagyok túl, hétfőre vagyok kiírva, csak mindenki korábbra jósolta, Bencus pedig biztos azt mondja, hogy akkor "csakazértse" :lol:
Jaddel viszont 10 napot ráhúztunk :shock:

Tina: Nagyon csini vagy, egyáltalán nem nagy a hasad és lehet látni, hogy amúgy Te a mázlisták közé tartozol, mert sehol máshol egy deka sincsen 8)
Náthakirálynő hogy van???

Rönci :De cuki vagy, hogy majd beszámolsz rólam. Ha még jövő héten is itthon leszek, akkor beleőrülök. Persze hétfőig "türelmesen" várok, aztán elkezdem emelgetni a Tibit, vagy futok néhány kört a ház körül :lol:

Hettie : Még szép, hogy nagy a pocakunk, az enyémben benne lakik egy közel 4 kg-os királyfi :lol:
A lányom azt mondja, hogy Bence már biztos összecsomagolta a bőröndjét, szóval a bőröndje még plusz x kg :lol:

Rolex : Már megint mi a bajod a pociddal??? Teljesen jó helyen van szerintem, nagyon csini!!! :lol:

Boróka: Tényleg rosszul értelmezed, az indítás nem egyenlő a csaszival, az indítások 90% sima szüléssel végződik, csak a kezdő löketet kapod meg. Ha valamiért meg úgy sem indulna meg, na akkor csaszi, de akkor már nyomós oka van, hogy úgy vegyék ki és jobb is neki. Tényleg nem maradhat ott örökké :wink:

Szkata: Nyugi, ez még csak a kezdet: Én belevágtam a kisollóval Jadi ujjacskájábam na azt nem kívánom senkinek, majd kiesett az etetőszékből, blablabla... ÉS egész jó kis csj lett belőle, nem? :lol:

Adrienn: Üdv itt közöttünk! Nekem egy 8 éves lánykám van, de én is félek a szüléstől. Nem akarlak ijesztegetni, de azt mondják, 4 év után újra első szülőnek számítítasz... MAjd beszámolok, úgyis én jövök :lol:

KépKép
Kép
jadey

Beuka,
Gyönyörű. Ilyen bordűrt szerettem volna.
rolex

Dorka :)
Akkor NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!
Kép
(nekem tegnap volt :))
Biztos, hoyg nem a nyákdugó volt??

Rolex :)
Értem!

Kép
Kép
beuka

Dorka:

Egyszerre írtuk az üzit, szerintem ez egy égi jel és egyszerre szülünk ma :lol:

Barna cucc az jóóóóó!

Beuka: Gyönyörű a szoba, szép, friss színek, Boti imádni fogja!!!

KépKép
Kép
jadey

Rolex: köszi!

Kép
Kép
beuka

Dorka,

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!! AZT KÍVÁNOM NEKED, AMIT TE IS A LEGJOBBAN SZERETNÉL: LEGYEN MA A SZÜLÉSNAPOD IS :lol:

KépKép
Kép
jadey

Jadey :)
Köszönöm szépen! Hát nem semmi álmaid vannak!!!! :shock: :?
Kitartás! Továbbra is drukkolok Neked!
Bencus bőrönd :lol: :lol:
beuka

Jadey!!!
Hogy vagytok?
Nincs semmi bajom..kivételesen. Csak kiváncsi vagyok, h hol a hasam. kapom a megjegyzéseket, h ez bizony még fent van, utána közvetlenül, meg azt, h lent van. Végülis tök mindegy...
Lehet, h Bencus hétfőn akar kezdeni?:))
rolex

Dorka,
Szerintem is legyen ma a szülésnapod. Drukkolok!!
rolex

Beuka: Kórházi ebéd: sosem gondoltam volna, hogy egyszer ennyire fogom akarni :wink:

Siba : Nagymamim 5 kg-val született, aztán pedig szépségkirálynő lett. :wink:

KépKép
Kép
jadey

Rolex: Lehet, bár az apja tegnap megmondta, hogy ez az utolsó döntés, amit egyedül hozhat meg a kisherceg :wink: Én meg azt mondtam meg, hogy szerintem meg most kezdődik és még vagy 100 évig így lesz...

Hogy hogy vagyok??? Csak magamat tudom ismételni : Nagyon szeretnék már túllenni rajta. Iádom, szeretem, hogy itt ficánkol, de már úgy megpuszilgatnám! :roll: Hamarosan úgyis itt lesz, csak hát ilyen türelmetlen lettem az utóbbi napokban.
Nem lesz front a hétvégén??? :roll:

KépKép
Kép
jadey

Dorka,

Kínomban már ilyeneket gyártok magamban, persze csak viccből :

A túlhordás előnyei:

1. Addig sem kell a gyereksírást hallgatnod. :lol:

2. Még van néhány órád, napod, hogy felkészülhess a szülésre. :lol:

3. Tuti normális súllyal fog megszületni és nem fenyegeti majd az éhenhalás, amíg nem lesz rendesen tejed. :lol:

4. Még utoljára átaludhatod az éjszakákat, aztán úgy sem... :lol:

5. Büntetlenül kajálhatsz, legyen az akár 100kg édesség. :lol:

6. Mindenki csak felőled érdeklődik, aztán csak felőle fognak :lol:

KépKép
Kép
jadey

Beuka!
Nekem naggyon tetszik a szoba, ez irtó vidám!

Rönci!
De van orvosom, de ő azt mondta nemtudja megígérni, hogy bent lesz. Ezért mondta, hogy vagy válasszak orvost ,vagy ha gondolom marad az ügyeletes!
Én azt gondolom, hogy az ügyeletes is tudja a dolgát és talán így jobb.

Mindenkinek boldog szülinapot, aki ma ünnepli! :D
gabriel79

Sziasztok!

Gratula még egyszer minden újdonsült Anyukának és sok-sok boldogságot, tejcsit minden Babának!!!

Dorka, remélem, hamarosan Ti is ketten lesztek, mindenféle indítás és egyebek nélkül. szurkolok Nektek!!!

Siba, nem semmi, milyen jó képeket készítesz!!!! Nagyon ügyi vagy! Lehet, hogy én is beállnék kuncsaftjaid sorába:)

SzKata, olvastam a szüléstöridet, örülök,hogy teljesült a vágyad és ilyen háborítatlanul szültél!!! Petike nagyon szép baba, látszik rajta, hogy milyen nyugodt. Valahol éreztem ám, hogy otthonszülésre készülsz. Bátor voltál, legközelebb majd megy repedés nélkül. A szülés egy elképesztően naturális élmény, legyen az kórházban, otthon, liftben vagy bankban:) Ősasszonyok vagyunk:)

Már üvölt is Ricsi, rövidre fogom.
Köszi a gratulációkat, Ordító Elsőszülöttem nevében is. :)

Milyen jó dolgom van Csajok! Ma reggel fél óráig állhattam a zuhany alatt, most meg Apa készíti az ebédet... Nem semmi...:)

Egy kis rossz hír... Sajnos hétfőn reggel a Tűzoltó utcai klinikán kezdünk: van egy kis szívzöreje a drágámnak és mennünk kell EKG-ra és szívUH-ra. Drukkoljatok...:(

Puszilok mindenkit, mert most már tényleg úúúúúgy üvölt.

Krisszi

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
krisszi

Krisszi,

nagyon szurkolunk, hogy rendben legyen minden azzal a franya szivzorejjel! Egyebkent hogyan derult ki???

Viola
fj35

Beuka
Ugy igazán nincs rossz kedvem, csak néha ugy rámjön, amit már más is írt. Hirtelen rámtör a szomorúság. Meg az is rossz egy kicsit, hogy régebben mindig mentem volna valahova, most meg már nemigen bírok. Ugyhogy itthon vagyok. Legalább azok a fránya barátok eljönnének néha. De nemigen jönnek. Kedves tőled, hogy érdeklődsz, jólesik :D Nagyon szép lett a szoba színe!

Jadey
4 kilos királyfi :D Vajon az enyém mekkora lesz? Tetszettek a pontok amiket írtál.

Rolex
Sztem középen van a hasad. AZ enyém mindig lent volt, érdekes.

Rönci
Most látom Te is a Szt. Imrében szülsz. MI hétfőn megyünk a szülésznőhöz, remélem megnézzük a szobákat is. Kinél fogsz szülni?

hettie

Boroka,

kb 2-3 hettel ezelott felraktam a szulestortenetemet, eleg reszletesen leirtam mindent, keresd vissza, abban minden benne van (zselen kivul egy injekciot kaptam, de nem tudom mi volt benne).

Viola
fj35

Siba!
Azon a képen egyáltalán nem tűnsz vízilónak! És ha ez megnyugtat, én 54 kg-ről kezdtem és 80 kg-al mentem be szűlni, és amikor kijöttem a kórházból, már "csak" 67 kg voltam. Most fogalmam sincs hol tartok, mert még nem vettünk mérleget. Addig nem is akarok, amíg szoptatok, mert csak idegesíteném magam, de utána, ha elkezdem a diétát, akkor minden nap mérem majd magam...tudom, azt mondják nem szabad naponta, de amikor a két fiú után diétáztam, akkor is így csináltam, és engem nagyon motivált, ahogy láttam a kilókat leugrálni magamról.

Sz_Kata!
Na ne már! Ez legyen a legnagyobb bénázás, amit csinálsz így elsőbabás anyukaként! :D Visszacsinálni már úgy sem tudod, legközelebb meg figyelmesebb leszel. Én például tegnap szoptatásnál Jazi alá gyűrtem az egyik kicsi lábát, persze egyből üvöltött, én meg nem értettem, hogy üvölthet, miközben előtte a várva várt cici :D Aztán észrevettem, kihajlítottam a lábát, abbamaradt a sírás, és minden ment tovább a maga útján :D

Beuka!
A babaszoba nagyon szép lett, nálunk is hasonlóak a színek. A múltkor a védőnő meg akarta nézni Jazit, hogy múlik-e a sárgaság, de a kisasszony éppen a kiságyában aludt. Sárga body és narancssárga tipegő volt rajta, a falak ugye narancssárgák, a sárga függönyön keresztül pedig sütött be a nap, így hát a védőnő feladta, mert minden sárga volt a szobában :D

Szép napot, nyugodt babákat, könnyű gyors szüléseket - mindenki ossza be, melyik vonatkozik rá :D :D
Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Dorka, Beuka
Boldog szülinapot!!!

Hát én is tudok ám álmodni. Egyszer azt álmodtam, hogy császárral született meg Arthur, de itt nem volt vége, mert még kivettek belőlem egy kislányt is, mindenki csak lesett.
Nemrég meg azt, hogy elment a nyákdugó, de annyira félálomban voltam, hogy nem tudtam hogy most csak álom volt, vagy tényleg elment. Aztán rájöttem, hogy csak álom volt.

hettie

Melódia
De jo, pont a szülinapodra várom a babát :D Hát majdmeglátjuk, hogy mikor bújik ki.

hettie

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?