Sziasztok!
Csak gyors bekukkantok! Sajnos visszaolvasni most nincs időm, de mindenképpen bepótolom mert elég érdekes témákról volt szó.
Zsoltika nevében köszönjük a bókokat!
Mamy nincs mit!
Most olvasom, hogy ömlik a tejed, nagyon örülök, lehet, hogy bogyók nélkül is lesz elég!
Anyós nálunk ugyanezt csinálta, mint nálatok. Na mind1, mert amikor itt volt akkor még rend volt, azóta...
Ma viszont van egy kis időm így takarítok, mert igazad van: előbb utóbb meg kell csinálni a háztartási munkákat is és most nem az olyan extra dolgokra gondolok mint a vasalás -egyszerűen időnként fel kell mosni, port törölni stb. Szerencsére Zsolt most alszik.
Fúrás-faragás: ha valaki, hát én megértelek!:( Bár annyit sikerült a zajos szomszédnál elérni, hogy megpróbál éjjel halkabban élni, de pl. most megint bömbölteti a basszust. Még túl se vagyok a gyerekágyon... Ilyenkor imádkozom, hogy az éjszaka ne ébresszen fel minket, vagy mindegy engem felkelthet, de a gyereket ne! (mert éjjel ő ébreszti a gyereket, különben miért kelne mindig ugyanakkor, bármikor is fekszünk le?)
Babóka köszönöm a múltkori bíztatást, tényleg jobb lett a helyzet. Három napig csináltam, hogy kihúztam a szopik idejét (de csak nappal) - mert másfél óránkénti szopi egy kicsit sűrű volt nekem is, ráadásul a baba túrós savanyú tejet hányt egyfolytában - tehát túlette magát és kihányta, ami belement az orrába és mindig sírt. Most jobb a helyzet, és vissza lehetett térni az igény szerinti szopira, mert most már kicsit több időt alszik, és talán ettől jobb a kedve is.
Ne hari, de valahogy elkerülte a figyelmemet: hány évesek a gyerekeid? És most hányadik hétben vagy?
Szkata kösz az infót! A múltkor válaszolni is szeretem volna, hogy Zsoltika még sose aludt annyit, hogy félnem kellett volna a mellgyulladástól, erre tessék: azóta többször volt, hogy három-négy óránként kért enni. Na ekkor már fejtem én is.
Szopis hálóing: szoptatáskor nekem se vált be. A szopis melltartó csatja megnyomta a babám kezecskéjét! Úgyhogy inkább nincs rajtam semmi felül mikor szoptatok. Cipzáros melegítő jó ötlet!
Hordózókendő használat érdekelne engem is, előre is köszi hogy leírod!
Hátfájás
Siba jó ötlet lenne a vállalkozás! Gyönyörűek a képek!
Dorka Lehet, hogy a szülinapi ajándék lesz a kicsi?
Á_kata jobbulást a lányoknak! Olyan jó, hogy túlvannak a műtéten!
Szopizás:
A csodálkozós kép nagyon ari!
Bujka hát nem csodálom, hogy elfáradtál. Én egy gyerekkel is hulla vagyok, alig alszom. Jelenleg ha kérdeznék, azt mondanám: NEM, nem akarok kis korkülönbséget, a tesó jöhet jóval később is!
Szóval tudom, hogy neked nem egyszerű...
Jadey nagyon csini vagy! Nincs szétesve az arcod - pedig valószínűleg nemsoká szülni fogsz!
Mennek a drukkok neked is és Livinek is és Dorkának is ++++++++++++++++++++++
Az összes baba nagyon szép és aranyos!