Sziasztok!
Köszönöm Mirácska nevében is a névnapi köszöntést
Sajnálattal olvastam,hogy elköszöntél tőlünk Bett, először azt hittem rosszul olvasok utána láttam ez nem vicc,nagyon-nagyon sajnálom,de remélem néha irsz egy pár sort magatokról,illetve én is nézegetem majd Lénácska képeit a fototárban.Hiányozni fogsz nagyon.
De természetesen első Léna baba.
További jó egészséget és boldogságot kivánok az egész családnak!!!
Edit!!
Állati jó a hajad,nagyon jól áll,legalábbis nekem nagyon tetszesz.
Gondolom a párod el volt tőled ájulva mikor meglátott,új nő a háznál!!
Pocakfájásod elmult teljesen?Nagyon rossz lehetett.
Képekről annyit,hogy igen a párom anyukája van a képen.Hasonlit ugyan a sógornőm is az anyukájára de a Norbi még jobban.
Már nemtudom ki irta,hogy mikor kismama voltam a hajam szine nekem sem ilyen volt,valóban nem mert vörös vlt a hajam,de ugygondolom ez a hajszin ami most van jobban áll egy anyának.
Illetve időm sincs 3 hetente hajat feteni,örülök ha hajat van időm mosni.
Etterke!!
Sajnos tisztában vagyok vele,hogy ha elkezdek majd tornázni 1x akkor mindent elejéről kell kezdenem,nem lesz olyan mint régen,hogy elmenetem 1 órára futni.Mire a 2. emeletre felmászok már abban ki elfáradok.
Egyépként rajtam is 6 kiló van felesleg de az mind háj és szinte a fenekemen és a hasamon van mind:-(
Jó neked,hogy már tornázhatsz,de majd nekem is eljön az időm.Nem sietek egyenlőre a MIra fontosabb!!
A párom vett is nekem vagyis a Mirának kekszet,tök jó,hogy szóltál.
Ma is lent voltam 4 órán keresztül a kis Mirával vittem könyvet és én is olvastam mellette.
Aranyos volt mert hagyott főzni,kaptam tőle kb 1 órát utána viszont kérte hogy vele foglakozzam.
Cs.Kati!!
Köszönöm a képeket nagyon szép család vagytok!!!
Már régóta kiváncsi voltam rád végre megismerhettelek képről is.Igy azért más irni egymásnak,hogy tudom hogy néz ki az akinek éppen begépelem a szöveget.Nem?
Balatonosok,milyen volt a Balcsin???Azthiszem Mölli és Sudi ti voltatok oda.Vagy vagytok is még?
Nem láttam,hogy irtatok volna róla.
Kiváncsian várom az élménybeszámolót.
Megyek mert még vasalnom kell !!
Puszi mindenkinek.