Új privát üzeneted érkezett!

Na megjöttem,igaz hogy itt alszik a karomban,de mindjárt leteszem aludni csak ki kell pakolnom az apját a szobájából mert ő meg ott alszik:)
Hát én is úgy gondolom hogy ő rá bízom inkább meg ha van valami csak hazaugrok de talán nem lesz semmi,csak az a baj hogy nem nagyon merem rá bízni a múltkori sírás miatt,meg nem lesz időm megfürdetni mert 7 óra fele kéne menni és akkor ő neki kéne vacsiztatni stb.
De nem tudom mit aggódok,elvégre ő az apja neki is el kell tudni látni.
Már anyura sem merem rábízni mert csak akkor vagyok nyugodt ha velem van,de gondolom ez természetes.
Na megyek lerakom mert beszakad a hátam.

[url=https://babafalva.hu]Kép[/url/]

[url=https://lilypie.com]Kép[url]
ESZTER ÉS LILIÁNA
berta eszter

Sziasztok!

Edit: Jó lett a frizurád! Nekem nagyonn tetszik! István mit szólt hozzá?
Pocakod jobban van már?
Hétfőn ha megyünk doki nénihez, akkor megkérdezem, hogy jó-e még ez a tápszer: Milupa aptamil 2 (5 hós kortól ajánlott)

Eszter: Én nem gondolom, hogy a "kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond" szólást én nagyon tudnám értelmezni, mert Réka még csak 6 hónapos. De mindig vannak újabb feladatok amivel meg kell birkózni. De ettől ne félj, mindenki megtalálja a helyes utat és biztosan segítségedben lesz ebben a párod is.

Jó éjszakát mindenkinek!

puszi Eszter, Réka és Zalán

Kép
Kép
etterke

Sedith nagyon jó lett a frizud.Én is melíroztattam magam szülés után.Én is egy újabb pocaklakóra gondoltammm... :P :P :P :wink:
Morzsi kap még vitakalcid(kalcium) vitamint is,de azt nem tudom,hogy miért :roll:

Rita üdv Sudiékak.remélem ti is jól vagytok.Tomi élvezi a hintát :?: :?: :?:

sajna csak jövöhétre kaptunk időpontot a dokitól,úgyhogy a 3hós oltás még mindíg csúszik :( :( :(

na megyek,mert lesz a kész átverés...imádommmm :P :P :P

puszika Emőke és Krisztián

Kép

Kép
emoke1

Sziasztok!!!

Csak el szeretnék köszönni mindenkitöl,mert egyszerüen nincs idöm fórumozni :cry: Legalább is hüségesen irni.Olvasni olvaslak és foglak is benneteket.Képeket ha küldöttök ne haggyatok ki engem légyszi,örömmel fogadom öket!!!!
Köszönöm mindenkinek a sok hasznos tippeket és a barátságos válaszotokat ezalatt az egy év alatt!!!!!
Legyetek jók,vigyázzatok a picurkáitokra!!!!!
sok puszi mindenkinek
Betty

betty30

Szia Betty!

Sajnálom, hogy megválasz Tőlünk. Picit sírok :cry: De nagyon örülök, hogy megismerhetelek! Töltsd minnél több időt a kis Lénával! Ha van módod akkor néha azért jelentkezz, hogy hogy vagytok! És persze képeket is várunk és mi is küldünk majd neked!
Nagyon sok puszi Nektek:

Kép
Kép
etterke

Edit: Én is pocaklakóra gondoltam :D mint meglepetés!

Kép
Kép
etterke

Edith: Jo volt hallani hangod. Kepzeld el en lokott, nezem a kepeket es mondom magamba hogy eszre sem vettem amig beszeltunk hogy mellir van a hajadba :lol: :lol: :roll: :roll: Jo mi? Nem is lattalak :lol: :lol: :lol: :lol: Jo a hajad!!!! :!: :!: :!:
jovok meg csak kisfiam nagyon nyugos ma

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Sziasztok!

Betty!!! De sajnálom, hogy nincs idôd írni! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Persze hogy küldünk képeket és olvasom a naplótokat is, így tartjuk majd a kapcsolatot.

Edith: nagyon szuper a frizurád!!!! Én nem gondoltam babára :wink:
Itt is fél éves kortól kell vas, de az itteni tejpépekbe - amivel el kell majd kezdeni a hozzátáplálást - tesznek vasat, így nem kell külön adni, aminek nagyon örülök. Elég sokat fintorog a D-vitaminra is.
Alida álomszuszék lett!!!! Tegnap du 4-tôl egészen 1/2 12-ig aludt, aztán evés után pedig 1/2 9-ig!!!! Most is alszik, ma már harmadszor (1/2 4 van) :o :o :o

Emôke: hogy vagytok? Jobb már Krisztián kedve? Majdnem 4 hónapos lesz, mire megkapja a 3 hós oltását! A következôvel majd megint egy hónapot kell várni, vagy elôbb beadják?

Berta Eszter: nagyon örülök, hogy végre van egy kis szabad idôd. Foglalkozz magaddal is, pihenj sokat! Nagyon jó, ha sokat beszélgetsz Lilikéhez. Én már pocakosan rászoktam, hogy folyton dumálok hozzá, de annyira hogy már magamban is beszélgetek :lol: :wink:

Na megyek, hazajött Gyuszi és ebédelünk!!!
zsuzsi 81

Sziasztok!

Szoba már majdnem kész, már csak a szönyegszegő csíkot kell felrakni, és átcuccolni, meg dekoráció, de az ráér akkor is, ha már kész vagyunk. Jah! Még kell valami lámpa a mennyezetre is, mert a kovácsoltvas lámpa elég hülyén nézne ki a gyerekszobába. :lol:
Ha minden jól megy, kisasszony ma már ott alszik(szerintem én is)!

Edith!
Én sem babára gondoltam a meglepiddel kapcsolatban.
Jó lett a hajad!
Én most azon gondolkozom hogy levágatom,meg beszineztetem valamilyenre. Egyszer volt vöröses barna, az nagyon tetszett!
Mondjuk a vágást nagyon meg kell gondolnom. Mindig s..gig érő hajat szerettem volna(most hátközépig ér), jó úton haladok felé, d emost valahogy nem érdekel.
Azért félek levágatni, mert tuti pár hét múlva megbánnám.
majd a fodrászom kitalál valamit, úgyis nagyon ügyes.

Mára ennyi, megyek a dolgomra!
Szerintem jövő hétem még nem, de utána remélem sűrübben tudok jönni.
Addig is mindenki vigyázzon a babókra, és magára!!!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi

Szép jó reggelt mindenkinek!

Én már kibőgtem magam, mert Kriszta egyszerűen szemberöhög, amikor etetni akarom. Az este 100 ml-t evett meg, ma reggel meg (több, mint 10 óra szünet után) 65-t. Én bőgök, ő meg jóízűen nevet engem, mert azt hiszi, játszom vele. MOst már tényleg felhívom a dokinőt. Vagy nem tudom, tápszert kellene váltani, vagy mi, de így nem mehet tovább. Enni - normál ételeket - még nem eszik annyit, hogy az elég legyen neki.

Örülök, hogy tetszik a frizurám, de mondom, csak egy kis próba volt, nem tudtuk (a húgom is most végzett melírozást először, amióta végezte a fodrászsulit) mennyire sűrűn kell kihúzgálni a szálakat, mennyi ideig hagyjuk, hogy jó legyen, de most már tudjuk. Megismételjük nemsokára. Nekem és Istvánnak istetszik. Ő mindig próbál lebeszélni a frizuraváltoztatásról, de amikor megvan, akkor mindig az új tetszik neki. Mondjuk olyan radikális változtatásokba már rég nem megyek bele, de akkor is mindig tetszik neki.

Sancsi: Én is megbánom egy idő után, amikor levágatom. Most nem is akarom, mert a múltkor túl rövidre vágták, de aztán egyszercsak rámjön és zsupsz. Jó munkát továbbra is! Biztos szép szobát fabrikáltok a tündérkéteknek! Majd küldj vagy tegyél fel képeket róla! :)

Betty: Nagyon sajnálom, hogy nem írsz többet nekünk. Biztos nagyon nehéz neked egyedül mindent elvégezni és még fórumozni is. Remélem meggyógyultatok, és akkor a naplóból értesülünk mindennapjaitokról, Léna fejlődéséről. Képeket azért termésuzetesen mindig küldünk és te is szánj meg héha minket egy-egy fotóval teli maillel vagy egy-egy villámbejyegyzéssel a fórumba. Nagyon szeretünk titeket!!! Legyetek jók, sok boldogságot kívánok nektek és sok-sok örömöt a tündéri kislányotokhoz! :)

Emőke: Ne is aggódj a szurik miatt. Kriszta jövő héten fogja bekapni a 4 hós szuriját. Igen a 4 hónaposat. Itt csak 2havonta jár szuri 6 hós koráig, majd csak 1 és utána másfélévesen kap. Itt legalábbis megtartják a szurik közötti 2 hónapot, nem adhatják be hamarabb, ezért Kriszta kap majd egyet 8 hónaposan is.

Zsuzsi: Az jó, hogy a tejpépekben van, de honnan tudják, hogy mindenki tejpéppel kezdi el a hozzátápit? Vagy akkor ez kötelező? Na nem semmi az Alida alvása, vannak Krisztának ilyen alvónapos időszakai. Aztán várom a mailt!

(Na képzeljétek, közben ismét megkínáltam Krisztát és még megevett vagy 60ml-t. Haladunk. :roll: )

Andrea: Én is örülök, hogy hallottam a hangotokat. Mondjuk, én inkább csak a Petikéjét hallottam tisztán, szerintem az volt a helyzet, hogy ő sokkal értelmesebben mondta ki a szavakat, mint Ti. :lol: :lol: :lol: :P :P :P VAlóban, abból, amit te mondtál inkábbcsak sejtettem, hogy mit mondasz, de nem mindig értettem. Úgy látszik, sokat számít közöttünk az óceán, mert nemsokára Etterkével is beszéltem vagy 2 percet, de őt viszont én is tisztán hallottam.
Ne haragudj, hogy aztán nem léptem vissza, de ti sem voltatok gépnél, és mi aztán megnéztünk egy filmet.

Etterke: Hátha összejön máskor egy dumcsi. Nem kell mondani talán ezt sem, de mi is inkább az estéket tudjuk együtttölteni, íyg ki is használunk minden alkalmat.
Szerencsére rendbejött a pocim, bár az este ismét kezdett volna vacakolni, de aztán mégse. Hál'istennek, mert az nagyon rossz lett volna.

Eszter: Bízd csak nyugodtan a párodra és ne fuss haza semmiért. Ha sír, biztos sikerül neki is megvigasztalni, ha másként nem, hát ölben és ringatva. MAjd aztán kezdheted előlről a leszoktatást, de az a lényeg, hogy valóban ő is boldoguljon. Ami a fürösztést illeti, ő inkább ne csinálja, mert ha bizonytalan, még kiejtheti. Az égvilágon semmi baj nem történik, ha azon az estén kimarad a fürcsi, hisz sem kapálni sem gyárban dolgozni nem volt a kis Lilike, így elég, ha mielőtt elmész, egy kicsit megtörülgeted. :) Nyugodt lehetsz, hogy ettől te sem leszel rosszabb anya. Én sem fürdetem Krisztát minden este. Hiába a jó babatestápolószerek, a sok fürdés (a doki szerint is) szárítja mégis a bőrt. Viszont a popsiját pl. napjában többször is lemosom, és az arcát, mert én már nagyon ritkán használok csak popsitörlőt. Igaz, hogy mostanában többször kakil, mint szokott, ezért is, de amióta a múltkor kipirosodott szörnyen a posija, azóta csak egypárszor használtam a popsitörlőt.

Lányok, ha kipirosodik a popsi (Krisztának a múltkor, amikor a fogacskái bújtak történt meg először, mert valószínű, hogy éjszaka bekakilt és nem vettem észre, reggel meg pecsenye volt a kis popsija) akkor 2 bekenés után a BEPANTHEN már helyre is hozza. Nálunk elég drága, de én ezután már csak azt használom nála. Azóta sincs probléma!
NA, befejezem, mert ismét rekordokat döntögetek a hosszúságokkal! :) Ha esetleg zavar valakit, szóljon! :roll:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sedith épp a minap olvastam,hogy a popsi eléggé kipirosodik,ha jön a fogacska,úgyhogy szerintem attól volt kipirosadva a Kriszta popsija is. :roll:

BETTY:Megértünk,hogy nincs időd a fórumra.Mindenek előtt álljon a kis Léna.Nagyon örülök,hogy megismerhettelek.puszi nektek :cry: :wink: :D

Zsuzsi hát egyre rosszabb a helyzet... :cry: :( :(
külöben tegnap Morzsi is álomszuszi volt.délután 1kor elaludt...már én ébresztettem fél 6kor,evett és újra aludt 8ig,felkeltettem,játszottunk fürödtünk,este 9kor elaludt és az előbb 8kor ébredt.legalább én is pihiztem egy kicsit.

Találkoztam 2 barátnőmmel,elmentünk kávéra meg fincsi palacsintára.
Szerintem ma sütök is egy párat...nyami,nyami :P :P :P

puszika Emőke és Krisztián

Kép

Kép
emoke1

Köszönöm, megkaptama képeket Krisztiánról! Nagyon édes és tényleg nagyon nagy már!

Sedith: Nagyon bombázó a hajad!!!! Azért is áll ilyen jól, mert az eredeti hajszíned is elég világos.

Etterke: Nekem úgy mondták, hogy a baba 6 hónapos kora körül már kevsé neki annyi a kalória amennyi a tejben van és akkor kezdtünk el ebédként Hipp babakajákat adni Ákosnak, sőt gyümölcsöt már picit korábban is.

A héten nekem sem volt sok időm benézni, tegnap meg egész nap nem volt se netem, se telefonom, nem is tudtam dolgozni! Brrrrr!

Kép
mölli

Sziasztok!

Joci időközben már kétszer kapott almalevet. Tegnap délután elmentem és vettem neki finom édes nyári almát, nem is fintorgott annyira tőle, mint amire számítottam. Aztán tegnap estefelé még átmentünk a dédihez és ő is adott, mondjuk amit tőle kaptunk az savanyúbb annál amit vettem, de legalább egészen biztos, hogy nincs permetezve. Igaz, Jocinak nem is ízlett annyira, mint a tegnapi édes fajta. Nem baj, majd megszokja. Tudom, hogy nem szerencsés kizárólag az édes ízekhez szoktatni.

Zsuzsi: Szívesen adnék Jocinak mindenből bio-t, de manapság szerintem már nem nagyon van olyan zöldség-gyümölcs, amit nem kezelnek valamiféle vegyszerrel. :cry: Vagy ha azt is állítják, hogy permetmentes, ki tudja, hogy valóban az-e!? :roll:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Betty: Igaz, hogy mi nem nagyon ismertük még egymást, ennek ellenére rendkívül sajnálom, hogy itthagysz minket. Ugyanakkor meg tudlak érteni, hogy Léna, a háztartás és az egyéb teendők rengeteg idődet lefoglalják. Én is bele fogok kukkantgatni a naplótokba, hogy lássam hogyan nő a kislányod és majd küldök neked is a Jocikámról készült legfrissebb képekből. Azért néha-néha, ha időd mégis engedi, írhatsz nekünk pár sort. Szerintem mindnyájunk nevében állíthatom, hogy örülnénk neki! :D

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Berta Eszter: Nagyon örülök, hogy jobban vagy és már valamelyest könnyebb a helyzet Lilikéddel! :D Az pedig még külön jó, hogy sikerült megbeszélned a szüleiddel a problémákat anélkül, hogy sértődés lett volna belőle! Meglátod, egyre könnyebb lesz, minél nagyobb lesz a kislányod, annál jobban elfoglalja magát és még több időd marad egyebekre. :D A fürdetéssel kapcsolatban ugyanaz a véleményem, mint Edithnek, semmi baja nem lesz Lilikédnek, ha egy este nem fürdik, 1-2X Jocival is megcsináltam, mert nem volt szívem felébreszteni.
Az érzést ismerem, miszerint nálad van Lilike a legjobb kezekben, én ugyanígy érzek mindig Jocival kapcsolatban. Ugyanakkor néha muszáj egy kicsit másra bízni és hidd el, semmi baja nem lesz. Abban pedig teljesen igazad van, hogy az apjának is tudnia kell ellátni. Ha mindent szépen elmagyarázol neki minden eshetőségre kitérve, meg fogja tudni oldani a helyzetet! Bár gondolom már magától is tudja, mert látta, hogy mit hogyan csinálsz. (Végszükség esetén pedig ott leszel 2 percre, azt mondtad. :D )

Nekünk valószínűleg sohasem lesz érettségi találkozónk, nem voltunk igazán jó osztályközösség. Egy próbálkozás már volt nemrégiben, de az osztály fele sem jött el!:(

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sancsi: Biztosan nagyon szép lesz Enéh szobája! Küldesz képet, ha elkészül?

Rita: Nagyon jó, hogy tolmácsoltad Sudi üzenetét, örülök, hogy jól telik a pihenésük!

Most megyek, mert Joci már éhes!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!!!

Csak beugrottam, még nem olvastalak Titeket!
Edith írtam mailt!!!!!!!!!

Igyekszem jönni még!
zsuzsi 81

Sziasztok!

Köszönöm Mirácska nevében is a névnapi köszöntést :!: :!: :!:
Sajnálattal olvastam,hogy elköszöntél tőlünk Bett, először azt hittem rosszul olvasok utána láttam ez nem vicc,nagyon-nagyon sajnálom,de remélem néha irsz egy pár sort magatokról,illetve én is nézegetem majd Lénácska képeit a fototárban.Hiányozni fogsz nagyon. :( De természetesen első Léna baba.
További jó egészséget és boldogságot kivánok az egész családnak!!!

Edit!!
Állati jó a hajad,nagyon jól áll,legalábbis nekem nagyon tetszesz. :) Gondolom a párod el volt tőled ájulva mikor meglátott,új nő a háznál!! :lol: :lol:
Pocakfájásod elmult teljesen?Nagyon rossz lehetett.
Képekről annyit,hogy igen a párom anyukája van a képen.Hasonlit ugyan a sógornőm is az anyukájára de a Norbi még jobban.

Már nemtudom ki irta,hogy mikor kismama voltam a hajam szine nekem sem ilyen volt,valóban nem mert vörös vlt a hajam,de ugygondolom ez a hajszin ami most van jobban áll egy anyának.
Illetve időm sincs 3 hetente hajat feteni,örülök ha hajat van időm mosni.

Etterke!!
Sajnos tisztában vagyok vele,hogy ha elkezdek majd tornázni 1x akkor mindent elejéről kell kezdenem,nem lesz olyan mint régen,hogy elmenetem 1 órára futni.Mire a 2. emeletre felmászok már abban ki elfáradok.
Egyépként rajtam is 6 kiló van felesleg de az mind háj és szinte a fenekemen és a hasamon van mind:-(
Jó neked,hogy már tornázhatsz,de majd nekem is eljön az időm.Nem sietek egyenlőre a MIra fontosabb!!
A párom vett is nekem vagyis a Mirának kekszet,tök jó,hogy szóltál.
Ma is lent voltam 4 órán keresztül a kis Mirával vittem könyvet és én is olvastam mellette.
Aranyos volt mert hagyott főzni,kaptam tőle kb 1 órát utána viszont kérte hogy vele foglakozzam.

Cs.Kati!!
Köszönöm a képeket nagyon szép család vagytok!!!
Már régóta kiváncsi voltam rád végre megismerhettelek képről is.Igy azért más irni egymásnak,hogy tudom hogy néz ki az akinek éppen begépelem a szöveget.Nem?

Balatonosok,milyen volt a Balcsin???Azthiszem Mölli és Sudi ti voltatok oda.Vagy vagytok is még?
Nem láttam,hogy irtatok volna róla.
Kiváncsian várom az élménybeszámolót.

Megyek mert még vasalnom kell !!

Puszi mindenkinek.

Kati , Mira,Iza babaKép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
kati28

Sziasztok!
Megjöttünk! Szupi volt!
Pár képet kaptok ízelítőnek!
Majd mesélek, csak most még nem.
VISSZAOLVASNI???!!???? Húúúú................ :lol: :lol: :lol:
Ja és köszi mindenkinek a képeket!!!!!!

Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

SZIA, SUDIIIIIIIIIIII!

Örülök, hogy visszajöttetek (Nem mintha gondoltam volna, hogy ott maradtok! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: ), és hogy jól éreztétek magatokat! Látszik is a képeken, hogy mindvégig jó volt a hangulat!!! :) :) :) :) :) :)
Jöjjön a beszámolóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Mi egy megszokott éjszakán vagyunk túl. Kriszta 8-kor bevágta a szunyát, hát persze, hogy éjjel felkelt. Fél 3-kor megevett 100 ml. tápit, majd aludt tovább. HOgy meddig, nem tudom, mert fél 8-kor arra ébredtem, hogy dumálgat magával. Azóta is jól van, játszadozik, csak most evett fáél 9-kor. És haladás, már 75 ml-t bevágott! :roll: :roll: :roll: Na, azt mondta a dokinő, hogy vannak a babáknak ilyen periódusaik, nem kell erőltetni semmit (nem mintha lehetne egyáltalán), majd visszajön az étvágyuk maguktól. HA jól van, játszik, kacag, akkor biztos, nem éhes. Na, ezt sejtettem én is, de legalább most megnyugtatott a dokinő is.

Berta Esztertől kaptam egy képet Lilikéről, inkább ide teszem fel! :)
Kellemes napot mindenkinek!

Kép Liliána, tegnap

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!
Most is még csak bekukk!
Annyi, hogy felraktam a képeket a nyaralásról Gery honlapjára, nézzétek meg, csak még szövegecskéket nem írtam, nagyon sok a kép, örültem, hogy feltöltöttem egyelőre! :shock:
Majd pótlom ott a kis szövegeket!
Meg majd itt leírom, hogy milyen volt az egész, de most csomó dolgom van még! Holnap meg megyünk anyámékhoz is, a nagyikámnak szülinapja van, :!: 91 :!: éves!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Na majd jövök ahogy tudok!!!!!!
PUSZI mindenkinek!!!!!

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Kép

IMÁD HARAPNI A GYEREK!!!!!!

Sudi És

Kép
Kép
sudi

BOCSI!!!!!!!!!
Ehhez a képhez akartam írni azt, hogy imád megenni Gery!!!!
:oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

www.gerybaba.g-portal.hu

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sziasztok!

Sudi: Örülömmel olvastam, hogy nagyon jó volt a nyaralás! Nagyon jók a képek is! Olyan édes Gery! Kikapcsolódtatok rendesen? HOl voltatok? Úgy látom a szálloda is szuper volt!
Hiányoztál! :D

Képzeljétek Réka ma megitta a vizet! Már kisebb korában is próbáltam adni neki, de nem itta meg, csak a kamillateát. Ma délelőtt adtam Rékusnak gyümit és mindent odakészítettem, amkor eszembe jutott, hogy teát nem raktam magam mellé, mert mindig szokott evés közben kortyolgatni. Aztán rájöttem hoppá nem is főztem regge. Így vizet adtam neki és boldogan megitta. Azt hiszem mellőzni fogom a teát most már, mert a kamillatea már nem szükséges a széklete miatt. Nagyon örülök, hogy így alakult! Persze már korábban is próbálhattam volna! Érdekes, hogy megváltozik az ízlésük! Azt gondoltam az ízlésüket azért részben mi is alakítjuk!
Tegnap vásárolni voltunk. Cukor kis kord kantáros szoknyát kapott, színes felsővel és ugyanolyan mintás harisnyával! Nagyon ari! Majd küldök képeket!
Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
etterke

Sudi: Én is várom a részletes beszámolót! Főleg arra vagyok kiváncsi, hogy vitted-e a fél házat Gery miatt vagy tök rugalmasan kezelted a dolgokat és megoldottad a helyszínen. Igaz, hogy mi már repültünk Rékussal, de más a nagyihoz menni, aki mindent előkészített az unokának és más egy szálloda.

Kép
Kép
etterke

Sziasztok.

Megvagyok én is csak elvagyunk havazva még mindíg.
Sudi:jól éreztétek magatokat?A képekből ítélve fantasztikus nyaralás lehetett.Gery jól viselte az idegen környezetet?
Várjuk a beszámolót!! 8) 8) 8)

Múlt hét vasárnapi bucsúról csak annyit,hogy nem volt igazán jó.Mindenki a gagyit árulta jó drágán.Nincs meg a régi hangulata.
Anyámnál jól tele kajáltuk magunkat egyből 43,5 Kg.-ot mutatott a mérleg itthon.Na ügyes voltam?Felszedtem fél kilót. :shock:

Mesi baba nagyon szereti a játszótereket.Imád homokozni meg mindent csak koszosak legyünk.De ez így van jól.Xénia tegnap odavolt 1 napos tanya látogatáson Ásothalmon a Majoros tanyán.Az egész osztály ment.Nagyon jó volt,mert lovagolhattak,kocsin vitték őket meg bográcsoztak.Lehet mi is kimegyünk egyik hétvégén.Mármint,ha lesz időnk.Nyaralás is így kezdődött aztán Horvátba kötöttünk ki.

Na elmegyünk a játszóra meg ránézek a barátnőmre,mert hétfőn műtötték trombózissal a lábát.

:cry: :cry: :cry:

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Edit.

Küldtem mailt.

KIcsit későn bocsika. :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok!

Sudi: Nagyon tetszenek a képek a nyaralásotokról, megnéztem külön Gery honlapját is! :D Szemmel láthatóan nagyon jól éreztétek magatokat! Maradt olyan hinta, amit Gery nem próbált ki?! :lol: :lol: :lol:

Kriszta: El is hiszem, hogy Xénia élvezte a tanyalátogatást! Szuper lehetett! :D

Etterke: Én kezdettől fogva vizet adok Jocinak, teát csak az első kb. 3 hétben kapott, édesköményeset, mert hasfájós volt kicsit. A védőnő mondta, hogy ne szoktassam rá a teára, mert később majd nem akar mást inni! :roll: :roll: :roll: Látom Réka erre már rácáfolt! :D

Kati: Valóban egész más, ha az ember maga elé tudja képzelni akinek ír és nem csak látatlanban teszi azt! :D Én már egyedül csak Hajniról nem láttam képet! :cry: Ja, és Vikiről, de ő már nagyon régóta nem ír. Vajon miért? :roll:

Edith: Remélem hétfőn találkozunk a szokott helyen, 1-1 csésze kávé mellett!? :roll: :wink: :lol:

Holnap valószínűleg nem fogok jönni, mert nem leszünk itthon. Reggel lemegyünk a Balatonra a sógoromék nyaralójához (sógoromékkal együtt) és csak valamikor estefelé érünk majd haza. Nem kirándulásról van szó, hanem van ott a kertben mindenféle gyümölcsük és azt szedjük le. Jocit nem is viszem magunkkal, anyu és a húgom fognak rá vigyázni. Nagyon rossz lesz nélküle!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Puszi minden Mamának és Babának!

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok.

Mindenki eltűnt???? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Én pózolok csak a gép elött?

Szomorú vagyok,hogy senki sincs itt. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

És most sincs itt senki.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok!!

Sudi nagyon jók a képek Gery babáról.
Látszik a képeken is,hogy milyen jól éreztétek magatokat a Balcsin.
Várom nagyon a beszámolódat.

Edit!!
Jó hogy Liliána képét ide tetted fel,mert Emőke képei sem jöttek át tőled valamiért.
Pedig nagyon kiváncsi vagyok Krisztián babára.
Próbáld meg légyszives újra elküldeni vagy tedd ide fel.

Hát csajok én hulla fáradt vagyok.
Tegnap egyik mamánál voltunk ma meg a másiknál,de nagyon fárasztó ez a felpakolás és autókázás egymás után 2 nap is.
Mira is ki van nyulva már 7 órakor bezuhant az ágyba.
Apusom is fáradt a 2 szabadnapján jó sokat pihent,és még este 10-re megy a fogorvoshoz a héten raktak fel neki az egyik fogára koronát és nem jó állitólag nyomja az inyét nagyon a dokinő meg hetente 3 alkalommal a /vasárnap is bele tartozik/rendel este 8-tól amig van beteg ,van hogy még hajnali 3-kor is vannak nála
betegek.Szóval azthiszem apusom holnap reggel fél háromkor nehezen fog kicsit kelni.De gondolom ha hazaér eszik és ledől kicsit délután aludni,mert különben nem fogja birni a hetet munkával.
Na megyek tusolni.
Jó éjt mindnkinek.

Kati , Mira,Iza babaKép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
kati28

Sziaszt9k, Lányok!

Nem tűntem el, csak szombaton szarakodott a net, tegnap meg egész nap lazsáltunk. Filmet néztünk, egy kicsit vendégeket fogadtunk, majd egy gyors ebédet készítettem, és utána ismét filmet néztünk.
De olyan jó volt! Olyan rég nem volt ilyen közös lustizós napunk! :)

Látom, ti sem igazán törtétek össze magatokat :wink: :P :roll: , de hiába na, a hétvége az hétvége! :)

Kriszta evése nem igazán változott, talán annyit, hogy tegnap reggel megette a szokásos adagját, de utána ismét csak csipegetett.
A Krisztián képeit megpróbálom ide feltenni, de most nincs időm, mert ma megint megyünk anyósommal egy másik üzletnézőbe, és máris megyek készülődni.

CS. Kati: A mai, legalábbis a délelőtti találkozó elmarad, de ha esetleg délután vagy este mindketten ráérünk, bepótolhatjuk.

EMŐKE: BOLDOG HÓFORDULÓT MORZSIKÁNAK!!!!!!!!!!! :) :) :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van!

Enéh a ma-tegnap éjszakát már teljesen egyedül töltötte!
Nagyon jól viselte, csak reggel 6-kor sírt fel picit, de megkapta a cumiját, és minden rendben volt.
Lassan szerintem felkel.

Szombaton voltam suliba!
Huh!
Szerintem az első év elég kemény lesz!
Akarom kérdezni, hogy nincs köztünk közgázos, vagy nincs valakinek közgázos ismerőse?
Kaptunk házi feladatot, de nekem ez olyan, mintha valami teljesen idegen nyelv lenne, és jó lenne jól megcsinálni, mert beleszámít a féléves vizsgajegybe.

Küldök képet a szobáról. Igaz, itt még nincsenek bent a bútorok. Majd csinálok olyat is!

Etterke!
Enéhnek mindegy hogy mit adok neki inni, lényeg hogy ihasson. Rengeteget iszik!

Képzeljétek!
Már integet pá-pá-t!!!!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Nah! Akkor a képek!

A szőnyeg:
Kép

A szoba: (itt még nincs kicserélve a konnektor, és nincs feltéve a szegő)
Kép

Enéh is segített:
Kép Kép

Majd csinálok olyan képeket is, ahol a bútorok is bent vannak!
Már csak lámpát kell venni, meg némi dekoráció kell, és szerintem teljesen kész leszünk.

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Sziasztok!
Enéh szobája nagyon klassz, biztos jól érzi benne magát. És a szőnyeg!!! Nagyon szép!!! :lol: :lol:

Na akkor kicsit mesélek a Balcsiról!
Először is az utat nagyon jól viselte Gery, oda és vissza is szerencsére jó sokat aludt. Naggyából próbáltam úgy időzíteni az autókázást, hogy már fáradt legyen és így jól alszik. Amúgy nagyon izgága ott is. Feláll, megfordul és a menetirány felé fordulva ül, meg csimpaszkodik apa fejtámlájába, és huzigálja a haját miközban vezet. Jó móka. Meg hát ugye ha ezt a rendőr meglátná, biztos ejnye-bejnyézne!
:? :lol:
Na aztán a szállodai szoba egész jó volt, kicsit átrendeztük és így még kis játszó tér is maradt Gerynek. Vittem neki jópár játékot. :lol: Az ágya ilyen utazóágy volt, de szerencsére rendesen aludt benne, jó nagyokat is! Biztos a friss balatoni levegő miatt is, de sokkal többeket aludt mint talán, mint itthon. Igazából ettől tartottam a leginkább az egész nyaralással kapcsolatosan, de Gery ügyes volt, és jó nagyokat aludt. Sőt volt hogy már 8 után picivel húzta a lóbőrt, reggel fél 8-ig!!! Úgyhogy rá is tudtunk állni a korábbi lefekvésre és ugyanúgy kell mint régen! Tök jó! :lol:
Ahogy tudtunk sétáltunk ott füreden a Tagor sétányon, meg sokszor átmentünk Tihanyba. De ezeket a képeken láthatjátok is. Egyedül kedden volt elég szar idő, akkor nem jutotunk messzire. Meg a szállónak van egy bazi nagy parkja, szintén látható a képeken, na és ott pl minden reggeli után sétáltunk, megmutattuk Gerynek a kacsákat, hattyúkat meg a nagy magyar tengert! :lol: :lol: A park tele volt mindenféle jobbnál jobb játékokkal, Gery ki is próbálta a hintákat, nagyon tetszett neki! (Képek)
Reggeli és vacsi járt nekünk, a nagy étteremben voltak jó kis etetőszékek és abban magunk melé ültettük Geryt. Mindig amit tudtam adtam neki, főleg vacsinál főtt krumplit, csirkét, és gyümölcsöket. Meg oda is mindig vittem neki egy-két játékot és azzal elvolt. Meg persze bámulta a pincéreket meg a többi vendéget. De mindenki oda volt Geryért, a nők már megint olvadoztak a lábai elött!!! :lol: :lol: :lol:
Viszont az utolső vacsinál, csütörtök este hisztis volt Gery. Egész nap, akkor volt a legmelegebb, sétáltunk Tihanyban, mindenfelé, aztán a szálló parkjában is sokat piknikeltünk, ami Gerynek nagyon bejött, leheveredtünk a fűbe egy pléden és Gergő kertészkedett. Olyan apró részletességgel nézte a fűszálakat meg a faleveleket!! Kis drága. Akkor még fürödtek is páran a Balcsiban! Akadnak még bátor emberek!!!! :shock: :shock: Na szóval nagyon kifáradt Gery alig aludt és a vacsira teljesen hisztis lett. Nem akart megülni az etetőszékben sem, sokan is voltak, úgyhogy apa megkajált gyorsan, addig az ölemben volt Gery, és utánna felvitte a szobába én meg egyedül megvacsiztam. Hát nem volt valami jó érzés ott egyedül kajálni, de gyorsan bekaptam két husit és mentem is fel. Kicsit duzzogtam is, de hát mi basztuk el, többet kellett volna Geryt altatni. Ez van, tanul az ember! A párom monta, hogy inkább örüljek neki, hogy mindez csak egyszer fordult elő az egész nyaralás alatt. Amúgy végig mindig rendesen megtudtunk kajálni!
Aztán hazafelé 11 körül indultunk a szállóból, akkor még megint átmentünk Tihanyba, ott sétiztünk, aztán tovább indultunk és még megálltunk pont 1 körül azt hiszem Kenesén, de nem vagyok benne biztos. És ott is leheveredtünk a fűbe, átpelusolta és megetettem Geryt. Aztán ott is elmélyült a fű és falevelek világában. :lol: :lol: Erről is láthattok képeket. Aztán elindultunk haza olyan 3 körül végleg. A kocsiban megint alvás, és nagyon hamar hazaértünk, jól jöttünk, alig volt forgi is.
Amúgy Tihanyban nagyon sokan voltak, és elég sok kisbabát láttunk, szóval nem voltunk egyedül, voltak babakocsis társak. :D
Na, azt hiszem tömörem ennyi, nagyon jó volt, csak rövid. Imádtam, hogy nem kell háztartással foglalkozni, takarítani, mosogatni, főzni! Egyedül Gery két kis cumiját mosogattam reggel és este meg a kis tányérját. És Gery imádta, hogy vele foglalkozunk állandóan! Apjával iszonyú sokat játszottak, volt nagy vigyorgás, nevetés. Geryn is látszott, hogy boldog, jól érzi magát! :lol: :lol:

Aztán most lehet visszazökkeni a régi kerékvágásba. :? Hazajöttünk, egyből a takaritás, mosás stb............. :( :?
Remélem jövőre is el tudunk menni valahova nyaralni! De akkor már a melegben akark menni, és Geryt fürdetni a nagyvízban!
Ja azt nem is mondtam, hogy ugye kiskádat nem akartam vinni, ( elég vicces lett volna ) épp ezért is mindenképpen olyan szállót kerestem, ahol kád van és nem zuhanyzó. Így Gery először fürdött egyedül a nagykádban. Nagyon tetszett neki, azóta már itthon is így fürdik, a kiskád le van tudva. :lol: :lol:
Majd akarok valami csúszásgátlót, láttam már ilyen aranyos babáknak valót.
Hát valaki meg kérdezte, vittük e a fél házat. Háát, két nagy táskánk volt, abból az egyik a Geryé a másik a kettőnké apával. Jó sok cuccot vittem a Mütyürnek, de végülis azt hiszem felesleget nem. Nekem a lényeg a vízforraló volt és a sterilizálója Gerynek. Ez utóbbit azért, mert lehet benne cumit és bébiételt melegíten. Mivel mikro nem volt a szobában így abban melegítettem a kajáját. Meg vittem a kis cumimosó keféjét, egy kis mosogatólét, meg a cumikat és a kistányért meg kiskanalat. Igazából ennyi, és minden tökéletes volt. :lol: :lol:

Na abbahagyom a regényt, győzzétek olvasni. :lol: :lol:

Majd bekukkantok, látom Betty elköszönt, néha Én is így érzek ám, de azért Én próbálok néha írni pár sort. Így reggelente marad kis időm, bár ilyenkor se mindig. Ahogy felkelek, egyből csinálom a házimunkát. Muszály!
Na pusza mindenkiek!!!!!!

Kép
Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Jaa és amit nem mondtam!
Szombaton kibujt Gery 3 foga, a bal felső!!!!! :lol: :lol:
Szerintem napok kérdése és a jobb is kijön, mert már az is látszik, csak még az inyét nem törte át.
Most így sokat csücsörít meg cuppog Gery
.
Kép Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

És még egy.
Mölli!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Képzeld a nővéremnek is ugye fia lesz februárban és Ákos lesz a neve!!!!!!!!!
:lol: Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sziasztok!

Mi most értünk haza a dokitól. Enéh meg van fázva! Nem komoly, de kapott orrcseppet, meg orrspay-t.
Mondta a dokinő hogy ne csodálkozzak hogy bágyadt a gyerekem, hisz jön a foga. Teljesen fel van dagadva alul-felül a fogínye.
Nem akartam mondani neki hogy ez már kb. 1 hónapja ilyen, mert tuti akkor nem lettem volna megdicsérve! :lol:
Igen, megdicsért a doktornéni, hogy milyen gondos anyuka vagyok, mert vana ki "ilyen kis problémával" nem viszi orvoshoz a gyerekét.
Szép, mondhatom! Végül is alíg kap levegőt szegény gyerek.

Sudi!
Örülök hogy jól éreztétek magatokat!
Neámmá elköszönj tőlünk!!!!! Nekem sincs sok időm, de azért néha írok 1-2 sort!

Bettyt én is sajnálom, remélem azért egyszercsak visszatér közénk.
A naplóját azért továbbra is olvasom, remélem azt nem hagyja abba, és ha máshol nem, ott nyomonkövethetjük Léna fejlődését.

Majd még írok, de most megyek, rendbe teszem a lakást míg Enéh alszik.

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?