Új privát üzeneted érkezett!

Orsi :)
Nagyon jó volt olvasni a szüléssztorit...Remélem a második gyerkőcnél nekem sem császáros élményeim lesznek. :D
És igen, babaproject indult! :D

Nanda :)
Köszi! :) Mi újság Miamival? :)

Milyen idő van otthon? Itt lassan jön az ősz, ami azt jelenti, hogy nem nagyon megy 3O fok fölé a hőmérséklet és éjszaka 15-2O körül van. Már a fűtést is bekapsoltuk, mert Berit nem lehet betakarni és már így is kicsit folyik az orra.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Vendég

Sziasztok!
Orsikám:nagyon gyönyörű Flóra baba!!! :lol: Jó volt olvasni a szüléstörténetet,kicsit nosztalgiáztam én is.Nálunk Kata volt ilyen mintababa.Hiába no,hát lányok.......
Gergő rendbejött teljesen?Tök jól nézel ki a képeken!!!!!! :D

Egcsi:babaproject:hajrá,hajrá!!!Apuka kisimult már,hogy nálad vannak a lányok? :x
Timinek nagyon drukkolok!
Reggeli kávé most már megint ízlik! :D Olyan jó,hogy tudsz írogatni.

Mese:képek??????
MI is úgy fürdettünk,hogy Gergő a nagy kádban,Kata a kicsiben.Nekünk kádra helyezhető kiskádunk volt,úgyhogy végülis együtt fürödtek így.

Eszter:ugyan már nem olvasod,de vigyázzatok magatokra,jó utat!

Andi:derekad? Bölcsi :) örülök,hogy jól alakul.

Vera:Te mit is dolgozol?Elfelejtettem. :oops: Ügyes a lánykád.Bölcsi :)

Macs:jó lehet az új lakás! :) melót hogy bírod?

Rita:édesek a lánykáid. :D Egyszer összehozhatnánk azt a talit,tervezgetünk felújítás ügyben,hátha van valami új ötleted,mint szakember. :wink: Most várjuk,hogy kapunk-e hitelt. :roll:

Hajni:üdv :)

Manó:merre jársz????

Hú,most ennyi jutott eszembe,mennem kell fürdetni.Ja,szombaton börze lesz Újpesten,ha valakit érdekel.
BENCUS TEGNAP NÉGYSZER PISILT WC-BE ÉS BILIBE! :D :D :D

CSÓK A TÖBBIEKNEK IS:

Anikó
vakili

Sziasztok :D

Csak beugrottam gyorsan képeket felrakni. Flórácska 4 órát szunyált, így most kicsit csúszik a fürdés 8-ra.

Nanda
Aranyos vagy! :) Én is azt hiszem, hogy be fog állni minden, és tényleg egy szavam sem lehet. Csak még elég hamar elfáradok, de majd ez is jobb lesz. :)
Maxi alvása :D Nem is írtam a múltkor, hogy tök jók lettek a képek a fiúkról, főleg az ölelgetős! :D

Egcsi
Akkor hajrá! :D

Anikó
De jó, hogy jöttél!!! :D Hiányzol nagyon, írhatnál többet, ha van időd néha. :)

Bocsi, de sietnem kell, többet nem tudok írni, mert a képeket fel akarom rakni.
Ja, azért most sajna sikerül olyan fotót is látnotok, amin nem nézek ki túl jól, de sajna a hajmosás egyelőre nem jött össze. Talán holnap? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Puszi :D

Orsi

avocado

Sziasztok!

GUMICSIZMA - mi a Deichmann-ban vettünk olyat, ami öszehúzható. 2490.- Ft ért.

Orsi
nagyon jó, hogy ilyen szépen élted meg a szülést! Érdekes, de én egyáltalán nem éreztem, hogy a gyerek hogy halad lefelé - valószínűleg a fájdalommal voltam elfoglalva. Sokan mondják, hogy az milyen jó érzés, amikor kicsusszan a baba.

Bölcsi- Bence nem akar hazajönni, mert még csak délig vagyunk. Lesz ez még így sem!!! Nagyon anyás.

Puszi mindenkinek - Hajni
maci2

sziasztok!

Nem dugdosom a kiscsajt, reméle már kellően kiváncsiak vagytok Tündérkére :-)
akkor jövök én is a képekkel, kis késéssel -Orsika is megelőzött, de mentségemre, még csak a férjem laptopján van net, az itthoni gépet meg elkapta v.mi vírus, de már alakulnak a dolgok.
Már voltam itthon egyedül (azaz hármasban) apa nélkül, mert el kellett már mennie külföldre- holnap is megy 2 napra :-( a fürdéssel is haladunk..

Tündike angyal, de nem annyira mint Flóra baba, ő inkább kézben óhajtana lenni, és panaszkodik, ha "félrerakjuk" a kiságyba. Igy most a babakocsi a nappali közepén van. (Vera, mózes szombaton? majd az iwiwen is érd)
na 4 órát még nem aludt :-) de tényleg nagyon más mint Levi, őt megszoptattam éjjel, majd leraktam, és mentem fejni, Tündi nem akar beleájulni a szopiba, utána óriásit röfög- büfög- vicces.. mjad jó esetben megnyugszik, vagy épp hascsikarás, nagy, hangos trotyik a pelusba, én meg agonizálhatok, hogy akkor most megint kéne cserélni.. már kicsípte a popsiját- nagyon is, épp hogy meggyógyult, egész kis hólyagos volt- hiába a szopinkénti peluscsere, úgyhogy most a trotyakok után szinte azonnal kicserélem. Kaptam is sugárba kakát, az ágyneműmön landolt az adag, hiába vagyok gyakorló mama, aki már elkapja a pisit is pelusozás közben- tegnap kifogott rajtam :-)

ezt most elküldöm,
pussz
Mese
meske

Kép A nagy találkozás

Kép tejciről álmodok

Kép ágyikómban

Kép szia, már most élvezem- első fürdésem itthon

Kép igéző szemek- apa fésült..

Kép szeretjük egymást

Kép
meske

Kép vigyázok rád, kicsi Tünde

Kép

Kép Én is itt vagyok ám!

Kép Van egy hugim :-) Mama kedvenc képe

Kép Mamával első napunk itthon

na eldugultam,
Mese
meske

Jó reggelt! :D

Mese:GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰ!Levi is igazán szép kisfiú (vagy nagyfiú ? :wink: )lett. Gratulálok még egyszer!Nem irigyellek a sok egyedüllétért. :cry:

Orsi:csodaszépek vagytok! :D Gergő nagyon sokat változott!!!!!
Sajnos nem sikerül gyakrabban jönni,bár olvasgatlak azért Titeket,de az,hogy mindenkinek írjak is,az nem megy. :oops: Úgy meg nem az igazi.

Andrea:Téged kihagytalak tegnap :oops: :oops: :oops: :oops: .Hogy vagytok? Nem válaszoltál a múltkor,hogy az általam ajánlott takinéni nem volt jó? :cry: Mert akkor nem ajánlanám másnak sem.

Szép napot:Anikó
vakili

Hú,Nandát is kihagytam. :oops: Hiába no,hát öregszem!!!!

Nanda :nagyon sajnálom a gondjaidat,nehéz lehet Mayával. :cry: Remélem,hogy hamar helyreáll a kis lelke.

Eszter:3.gyerek szerintem is KELL!!!!! :D :D :D Apa szerint is? :wink: Minket most mindenki a 4.-kel cukkol. :oops:

Egcsikém:kávé? :D :D :D

Na,megyek ébreszteni.

Puszi:Anikó
vakili

Mese :) Orsi :)
Nagyon aranyosak a kistesók és a nagytesók! :)

Anikó :)
Igyekeztem, de úgy látom lekéstem a kávédat.... :(

Képzeljétek, lerobbant a párom! :( Meghúzta a hátát, alig bír mozogni, benyalt valami vírust, fáj a torka, a gyomra, tüsszög...
Berci is taknyos kicsit, de nem olyan vészes. Nekem is kezd kaparni a torkom, pedig nem bánnám, ha elkerülne a nyavalya....
Ma is voltak a lányaim, persze ők is betegek...Mit írjak még...csak "jó" híreim vannak. Megyek is.

Üdv mindenkinek!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi:most iszom a kávét. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vakili

Mese
De jó, hogy jöttél! Nagyon szépek vagytok mind a hárman! :D
Édesek a képek, amin Levi fogja a picurkát! Nekünk ilyen még nincs, de lassan kéne.
Egyedüllét :( Nekünk is vannak órák, pl. most is, mikor Karcsi már nincs, Anyukám meg még nincs. De Flórácska alszik, így Gergővel jól elvagyunk.
Fürdésért nagyon irígyellek, nekünk egyelőre sír a drágám, de máskor nem így kibírjuk :wink: . Ma én fogom fürdetni, mert Karcsi koncerten játszik, hát kíváncsi vagyok!

Anikó
Köszönjük szépen! :D
4.babóca? :shock: :D De azért tök jó lenne, akkor most majd én izgulnék érted! :D

Egcsi
Neked is köszi! :D
Jobbulást nektek!

Na, megyek öltözni, még hálóingben lófrálok itt. Ja, mértem magam és a 12 kilóból már csa 2,5 van meg!!! És érdekes, de a hasam is jobban lement, mint annó Gergővel.

Orsi

avocado

Egcsi:jobbulást a párodnak és Bercinek is! :(

Orsi:nem valószínű,hogy lesz 4.,csak mindenki ezzel piszkál. :?
Nálunk Bence sírt mindig a fürdésnél nagyon sokáig,meg előtte és utána is az öltözés,vetkőzésnél.Az utána való sírós öltözés egész mostanáig tartott,amíg szopott. :cry: Most már nincs gond. :lol:
Látod,jövök,ha tudok. :lol:

Puszi:Anikó
vakili

Sziasztok!

Reggel írtam kisregényt lányom egyetlen gombnyomásra törölte :evil: Imádom :)
pedig én is hajnalban akartam írni :) 5-től fent vagyunk :)
Már a szilvásgomnbócom is félkész állapotban :)

Mese!

Nagyon szép Tündi,alig bírok betelni vele :) Még újszülöttként is gyönyörű volt :) Mekkora haja van :) Pukik és popsi miatt sajnállak
:( babamasszást csinálod neki pocakfájásra? Levi is nagyon megnőtt és ő is szép :)
elméletileg jó a szombat,gyakorlatilag még képlékeny,de a mózest előkészítem iwiwen válaszolok :)

Orsi!

A ti lányotok és fiatok is nagyon szépek :) A családi kép is jó :)
Akkor nemsokára visszanyered a kezdősúlyod ? Tök jó :)

Anikó!

Tök jó volt téged is olvasni :) Derekad?
Novetexnél dolgoztam(matracos cég),megyek a fenekemet növeszteni,adminisztrálni fogok :) De ahogy közeledik okt.2 egyre feszültebb vagyok :(
bencus,Gergő,Kata hogy vannak?
4-dik gyerek :) Tök jó lenne :) Mondjuk még1 kislány? :)

Nanda!
Igen megyek vissza dolgozni :(
Gumicsizmát meg esetleg kínai boltba (én múltkor ott láttam)
Én is szerettem volna ha Mírám a mi hajunkat örökli(mindenkié göndör,hullámos)erre apja fajta :(
Nem tudod Csabankó hazajött-e már?

Maccs!

Ha benézel:Lili szopizik még v. sikerült leszoktatni v. leszokott magától?
Abban reménykedem ha már bölcsis lesz nem akar majd szopizni .

Maci!

Míra is szeret menni,minden reggel mondja(v. oviba akar menni :) ),
eszik is rendesen ebédkor :)

Míra már sírta bölcsiben :( kezd rájönni ez nem szabadon választott program,hanem mindennapos kötelező :)
Már hétfő óta próbálják ott altatni,de eddig nincs siker,nagyon tiltakozik ellene.Jutka néni mondta aranyosan:csend van erre Míra mint egy oroszlán éjszaka üvőlt egyet :) Mondja h. alszik a maci,játékok,Míra leteszi lábát,kimegy :)
Ma mondjuk reggel 5-kor kelt h. cicizni akar,de én meg mondtam h.majd ha világos lesz :) Inkább nem aludt szórakoztatott :) de lehet h. ma elalszik a bölcsiben.A gond az h. kevesen vannak még a csoportban,és hamar végeznek az ebéddel,dél előtt már fektetik őket Míra meg mindig később alszik el :(

no fejezem is mert be kellene fejezni az ebédet :)

Pusz mindenkinek :)
vera

KépKép
viranka

Andrea!

Elképzeltem szemeim előtt ahogy Balázs mosógép mögé bújt és te meg keresed :) :)
Dávidnak nem hiányoznaka a nagyok?
Gondolom te meg pihengeted a nyár "fáradalmait" :)

Egcsi!

Lányok apukája kipihente már magát? Gondolom azóta megbecsül Téged és imába foglalja a a nevedet :)
Párodnak,bercinek Jobbulást :)

ez az előbb lemaradt :)
pusz

KépKép
viranka

Sziasztok!

Mese, nagyon szépek vagytok! Levi nagyon szép kisfiú lett.

Orsi, nagyon jók a képek, látom apuka nagyon büszke a lányára!
Hamar visszanyerted a súlyodat, ügyes vagy!

Anikó, nálam F.M. párjának unokahúga takarít. Első 5 alkalommal gyönyörűen, el voltam ájulva hogy így is lehet. Most már csak úgy mint az előző. Szólt hogy szerezzek máshol is takarítást, sógornőmnél volt is kb. 2 hónapig, majd telefonált nekem hogy szóljak a sógornőmnek hogy nem megy többet hozzá. Mondtam hogy ez nem az én dolgom. Majd a s.nőm hívta hogy akkor mi van ő meg fel volt háborodva hogy de nekem mondta hogy szóljak.
Sógornőm is szerzett neki máshol takarítást, de fel sem hívta őket, még azt sem mondta hogy meggondolta magát. Anyósomnak is ígérte hogy megy 8-ra, majd 9-kor telefonált hogy mégsem megy. Nyilván nem is hívta többször.
Alapjában jól vagyunk, kisebb gondokat leszámítva. Kata megbékélt már a sulival? Gergővel gondolom most sincs gond, ugye?

Vera, nekem most arany életem van, egy gyerekkel simán elvagyok. A testvéreit nagyon keresi, ezért játszótérre járunk amit én utálok (gyakorlatilag 7 éve játszóterezem), de Dávid szeret a többi gyerekkel játszani. Tegnapi esős időben meg gyurmáztunk, rajzoltunk. Érdekes hogy ő imádja az ilyen dolgokat, Balázst meg nem tudom rávenni, pedig sajnos nagyon rossz a kézügyessége és a nagyobb baj az hogy nem is akarja megpróbálni.

Egcsi, párodnak jobbulást!

Nanda, pszichonénit nem sikerült utolérni?

Sziasztok
Andrea
Vendég

Ja, még annyi hogy szombattól járok egy tanfolyamra ami az Astoriánál van. Lehet hogy hülyeség de félek bemenni a városba. Szerintetek? Túlélem?
Vendég

Anikó
Pedig még korban beleférne! :wink: De akkor már tényleg nem férnétek el a lakásban!

Vera
Köszi, aranyos vagy! :D
Kezdősúly: hát igen, de az 6-tal több, mint a Gergő előtti! Szóval van még mit leadni, de szerintem majd csak akkor fog meni, ha Flóra 2 év múlva befejezi a szopit. Ha befejezi! :wink:
Bölcsi :( Nem lehet túl könnyű! Szurkolok nektek!

Hoztam megint pár friss képet, ma délelőtt csináltam őket.

Kép

Így szokta símogatni Mókuska a Hugicáját :D
Kép

Megmutatta neki az autóit :D
Kép
Kép
Kép

A két gyönyörűségem :oops:
Kép

Orsi

avocado

Egcsi,
Nálatok azt jelenti az ősz h nincs több 30 foknál? Azt hiszem nekem is ott kellene élni :D Jobbulást a párodnak. Hogyan húzta meg a hátát?

Orsi,
Olvasván a szüléstörténetet és látván a képeket a gyönyörű szép kislányodról engem is megint elkapott a babázhatnék. Úgy tűnik hogy Gergő jól fogadta Flórát, igaz?

Andrea,
Milyen tanfolyamra fogsz járni? Pesten én is utálok vezetni de már kezdek elég jól belejönni. Te is meg tudod csinálni, ügyi vagy :)

Vera,
Manó is sír minden reggel :( De ma tényleg csak fél percig mert mire kiértem a bejárati ajtóig már nem hallottam. De azért elég rossz így otthagyni. Én ma már voltam egy fél napot dolgozni. 8-ra bementem és 1/4 12-ig voltam mert utána rohantam a bölcsibe. Nálunk holnap lesz az első ottalvás. Vagy nemalvás? :D Tegnap este jól átgondoltam h mikor kell felkelnem, mi mennyi időt vesz igénybe h időben elinduljunk a bölcsibe és még én is beérjek. Hát furcsa egy kicsit.

Meske,
Tündérke is gyönyörűűű :D Már milyen szép fülbevalója van. Sajnos manónak begyulladt tőle a füle ezért ki kellett szedni. Hogy oldottad meg a fürdést? Ki fürdött először? Gyűjtöm előre a tapasztalatokat.

Anikó,
Nem akarom elkiabálni de mintha egy kicsit használnának a kezelések. Sajna már csak kettő van, nem tudom mi lesz utána. te hogy vagy?

Eszter,
Remélem épségben hazaértetek.

Puszi
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Andi, nem a vezetéstől félek hanem a "zavargásoktól". Ráadásul nagygyűlés lesz, erre értettem hogy túlélem-e. Azt már eldöntöttem hogy nem kocsival megyek.
Vendég

Sziasztok!

Köszi a gumicsizmás tippeket,lesz miből választanom! :)

Egcsi :)
Nagyon mennék el innen,de most már akárhová! :)
Miami a cél,de sajnos nagyon úgy néz ki,hogy nem jön össze :cry:
Itt Tbálinton nagyon jól érezzük magunkat,nem is ez a baj,csak egyszerűen mennék főleg most hogy itt jön az ősz,a tél :(
Itt egész jó idő van,ma egy kicsit esett,de 20 fok van napközben is.Hétvégén jobb idő lesz,napsütéssel.Megyünk kirándulni.

Vasárnap délelőtt a Vadaspark a program,nem akar vki csatlakozni?

Anikó :)
De jó hogy jöttél. :)
Hogy megy a suli a nagyoknak?Kata?Megszokta már a iskolát?
Mit csináltok Bencussal napközben?
Felújítás,nekünk is kéne festetni,május óta vagyunk itt,a falak akkor még fehérek voltak,most?Igazi művészek vették birtokba :(

Apa-lánya szerelem?Nálunk is nagyon nagy .El sem hiszed mit képes a Maya az apjának előadni,hogy a szívét lágyítsa.:)És azok a puszik,ölelések,símogatások.Csak azért nem vagyok féltékeny :),mert a Maxi meg nekem teszi a pasit :)

Hajni :)
Irigy a bölcsi miatt,nekünk nem sikerült,120.-ak voltunk a várakozó listán :(Te mit dolgozol?

Mese :)
Gyönyörű a kislányka,hihetetlen mennyi haja van :)
Kakahajkurászás?Pisi röptében?Nem vagy semmi!

:lol:
Látom ti is bringáztok,mi is tekerünk hétvégenként,Maxi velem,Maya az apjával utazik.Nagyon élvezik :)

Andrea:)
Nálunk Maxi az első héten nagyon kereste a Mayát,szegénycsak kóválygott a házban,és folyton kérdezgette,hohy hol van,mikor jön haza :(
Most már jobb :)
A játszóteret én is kerülöm,nem az unalom miatt,hanem az anyukák miatt :)Bocsi senkit nem szeretnék megbántani,de nyáron voltak érdekes élményeink :(

Vera :)
Asszem még Miamiban vannak,én úgy tudom,hogy még nem jöttek haza.
Mira meg meg fogja szokni a bölcsis rendszert,csak hirtelen lehet,hogy kicsit nehéz ennyi mindenhez alkalmazkodnia :)
Munka :)Én már nagyon mennék :)

Andi :)
Ti ugye Érden laktok?
Nem tudsz véletlenül olyan helyet ahol gyerekeknek van torna,balett,vagy valami ilyesmi?Hetek óta keresek itt a környéken de nem találok olyat ami gyerekeknek van :(

Remélem nem hagytam ki senkit.!
Puszi,Szilvi
nanda

Kedves apuka most már normális és fizet is, ez sem utolsó szempont. :D

Hátsérülés:Valami nehezet emelt a munkahelyén. :(
Ősz:25 fok átlag nappal, éjszaka 15-2O.
Tél: Nappal 1O-15, éjszaka nem nagyon megy le fagypontig.

Szilvi :)
Én a helyetekben megpróbálnám a zöldkártyalottót is! Soha nem lehet tudni... :)

Nagyon édesek a tesók együtt. :)

Mindenkinek köszi a jobbulás kívánságokat, úgy néz ki működik! Most volt itthon a párom ebédszüneten és mondta, hogy már egész jó a háta. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Vera,
szóval nem könnyű a bölcsis élet. Ma Bencus mindent megevett, jól is érezte magát. Aludni csak jövő héten fogunk. Na ettől nagyon félek!!! - mert még mindig cicizik .....
Ma kimentem kb. 3 percre egy kávéért - na ne tudd meg!
Ordításra értem vissza: Anukám, anucikám....

Nanda-
én nem irigylem magunkat a bölcsi miatt, habár lehet hogy mindkettőnknek jót fog tenni egy kis elszakadás. Már most lelki beteg vagyok, hogy reggel 7- fél 5 ig nem látom az én kis szerelmemet. Nehéz!

Egcsi,
boccs a lemaradásért.... de hogy kerültetek Las Vegasba ???
Mit csináltok és milyen az élet odakinnt?

HajniMaci
maci2

Nanda
már kérdezted, de elfelejtettem... bocsi
Gazdasági tanácsadóként dolgozom- tök jó helyen :evil: (APEH)

Hajni
maci2

irtam mindenkinek, de elszállt :-(((
kivagyok, bocsi, de nem kezdem újból.

pusz mindenkinek
Mese
meske

Kihúztak minket a zöldkártyalottón. :D Ha jól emlékszem 1O millióból 5O ezren kapnak vízumot, tényleg a jó Isten keze volt a dologban.
Tavaly augusztus óta vagyunk kint és nagyon jól érezzük magunkat. A férjem villanyszerelő egy kisebb cégnél, ahol nagyon szeretik, jól keres és szeret ott dolgozni. :)
Én itthon vagyok a manóval és mellékjövedelemként 2 kislányra vigyázok(15 és 26 hónaposak). Bérelünk egy 3 szobás házat, de ha minden jól megy 2-3 évn belül venni akarunk. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Eleg regen nem irtam. De Lili mellett keptelenseg netezni. Igy most o teletubbies-t nez, Kitti meg alszik, igy megprobalok gyorsan reagalni mindenre. Mi jol vagyunk. Natha mar kimenoben, bar Kitti meg benne van. Szivom az orrat. Ejszakak csodasak jol alszanak a lanyok. :) Lili rossz ejszakaihoz koze lehetnek a fogai. Mult heten vettem eszre, hogy hatul kibujtak az utolso fogai. :? Tegnap voltunk zenebolcsiben. Hat Lili nagyon elvezte. Meg is dicsertek, hogy milyen ugyes kislany, vidam es mindent megcsinal. Ma elmegyunk egy jatszohazba. Nem messze tolunk nyilt egy hete azt mondjak nagyon jo. Hat majd meglatjuk. Kivancsi vagyok. Ugyis jo ido van, igy lehet setalni.

Vera: Beszeltem Endrevel, hogy mi lenne ha Lilit 1-2 orara beraknam bolcsibe delelott, mert nagyon szeret gyerekekkel jatszani es tarsasagban lenni, de hajlhatatlan. :) Igy velem marad itthon. Nem mintha en is akarnam, de 1-2 ora nem a vilag. :) Igy marad velunk itthon es megprobalok mindent, hogy lefoglaljam. Meg sokat eljarunk. Ha ez a jatszohaz bejon, akkor gyakrabban elmegyunk oda. :) Orulok, hogy Mira jol veszi az akadalyokat, megha neha sirni is kell.

Orsi: neked meg a forumon nem gratulaltam Flora babahoz. Sok egeszseget es sok tejet kivanok nektek. Legyen oromotok benne. :) Milyen erzes fiu utan kislany? :) Flora nagyon edes kislany. Kire hasonlit? Szep hajas baba. :) Jol neztek ki egyutt is. :)

Orsi, Mese: Nagyon elvezet volt olvasni a szulesstory-tokat, mindkettotoknek szep es gyors szulese volt. :)

Mese: Gyonyoru Tunci. :) Hogy mekkora haja van?? Es a szeme milyen? Hogy latod? orokolni fogja a te kek szemedet? :) levente nem feltekeny?

Egcsi: Munka. :( Hat nem semmi, hogy nem fizetnek, de jol tetted, hogy megmondtad az apukanak. Igy kell uzletelni. :) Nagyon jo lett Berci haja. :) En nagyon szeretem, ha egy kisfiunak ilyen rovid haja van. :) Huuu, de klassz az ugralovar! :)
Parodnak jobbulast. Nem lehet igy konnyu. :(

Nanda: sajnalom, hogy nehez napjaitok van. Ez az autolopas furcsa. Nem valami osszeeskuves volt? Ekkora veletlen nem lehet.
A teletubbies figurakat az interneten vadasztam le. Kerestem, hogy hol lehet venni es talaltam egy hirdetest miszerint egy lany, akinek amerikaban ismerosei vannak, az ott megunt teletubbies babakat elkuldik neki, o meg eladja itt. Igaz, hogy hasznaltak, de egesz jo allapotban vannak es tisztak. Ha erdekel megadom a lany szamat es megkerdezheted tole, hogy van-e neki meg. Szerintem biztos van. Anyukam megvette mind a negyet a Lilinek es a masik unokajanak Matenak is. :) Tehat osszesen 8-at. :)
A te nagymamadnak is jobbulast. Nagyon jok a kepek. Szepek a gyerekek. :)
Koszi a bokot a gyerekekre. :) Tenyleg hihetetlen, hogy mindketten kek szemuek, de ugy tunik eros ez a szin, meg ha csak nekem van az egesz csaladban. :) Fentebb irtam, hogy most jhok az ejszakak. Jol alszunk. :) Ugy tunik az ejszakai felriadasok a fogzastol voltak, de talan nem veletlen, hogy a teletubbies babakkal nyugodtan alszik. :) Mert azota amiota megkapta Lili teljesen atalussza az ejszakat. :)
Miert ugrott Miami? Vasarnap papamek jonnek, mert szuletesnapja van. :)

Macs: Koszi. :) Bar meg mindig valtozatlan nagymamam allapota. Mar arra se emlekszik, hogy megmutottek a labat es nem erti miert nem kelhet fel. Igy elofordul, hogy ki kell kotni. :(

Andi: Jo hogy jobban vagy. :) Veronika ugyes a bolcsiben. :)

Eszter: Jo utat! Majd szamolj be milyen volt. :)

Aniko: Orulok, hogy jobban van a derekad. :) Szombaton hol lesz a borze? Ott a muvelodesi hazban?
Taliban benne vagyok. :) Szolj mikor lenne aktualis es akkor megbeszelhetnenk. Akar en is el tudnek menni hozzatok a 2 gyerekkel, de meg kell varni mig leaszfaltozzak az utcat, mert most nem tudok kiallni a kocsival. Borzsaszto ami itt van, de nemsokara vege lesz. Bilizes. :) Gratulkalok! Nalunk hol szol, hol nem, de azert pelenka van rajta. :)
Nalunk nem lesz harom gyerek. :) Mi vegleg lezartuk a babaprojektet. :) A ket lanyt is fel kell am nevelni. :)

Andrea: Szerintem nyugodtan menj a varosba tanfolyamra. Nappal nem szoktak gondok lenni. Csak ejszaka. A nagygyules meg Szombaton lesz. Aznap kell bemenned a varosba? Szerintem a metrok zavartalanul kozlekednek.

Na, most ezt elkuldom. Cicim jelzi, hogy Kittinek ideje felebredni. :)

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Andi
Babázáshoz nem csoda, hogy megjött a kedved! Amúgy mikorra terveztek kistesót?
Gergő nagyon jól fogadta a picit, enyhe féltékenység volt eddig, mikor szoptattam és azt szerette volna, ha kimegyek vele, mire én kérdeztem, hogy akkor Flórácskával mit csináljak, mire Gergő megmutatta a kiságyat és mondta, hogy tegyem bele. 8) :lol:

Nanda
APa-lánya szerelem tuti, hisz már Gergővel is nagy a love! :wink: Sajna szegény Karcsi mostanában annyira keveset van itthon, hogy alig látja a gyerekeket. :(

Egcsi
Köszi! :D
Örülök, hogy javul a férjed háta! Nekem egyszer volt egy zúzódásom, elcsúsztunk az egyik kollégámmal és ráestem a karjára, az ütötte meg a hátamat keresztben, hát azt a kínt nem kívánom senkinek! Ráadásul turnén voltunk a zenekarral és így kellett fújnom, méghozzá piccolóznom...szóval elég gáz volt. :(
A hőmérséklet tisztára olyan nálatok, mint annó Madeirán volt. Csak ott nem volt fűtés és én mindig fáztam télen a lakásban. :?

Maci
Bölcsi: nem irígyellek! most a kórház alatt jöttem rá, hogy milyen nehéz is megélni ezeket a dolgokat és örülök, hogy még itthon lehetek 2 évig. Sajnállak ám nagyon! De bele fogtok rázódni! :wink:

Házunk táján minden ok, tegnap leesett Flórácska köldöke, már alig várom, hogy teljesen begyógyuljon, nekem tiszta horror ez az egész Gergő óta. Neki ugye nem gyógyult be rendesen, sebészet lett a vége 8 hetesen. :cry: Remélem most minden ok lesz!!!

Most megyek, végre megmosom a hajam. A fiúk elmentek a Corába, Flóra alszik, így talán sikerül kicsit emberibb formát öltenem!

Orsi

avocado

Rita
Jó, hogy jöttél!
Köszönjük a gratulációt! :D Flórácska még nem jöttünk rá kire hasonlít, tesóm szerint tiszta Karcsi, de én még nem látom. Csak azt, hogy gyönyörű! :D
Nagyon jó érzés egy kisfiú után kislány! Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy így sikerült! :D

Sajna mennem kell, sok puszi nektek! :D

Orsi

avocado

Sziasztok!

Maci!

Még Míra is szopizik igaz csak reggel-este :)
Ordítás :( Tegnap először ott aludt ott,alig bírták elaltatni,összesen 1 órát aludt :( Ma kijelentette nem megy :(
Volt is nagy üvöltés mikor bementünk az udvarra akart menni :)
Én is az alvástól tartottam,bejött,de nyugtatnak a bölcsisnlénik h. pár nap és minden jó lesz :) Remélem :)

Egcsi!

Tök jó meleg van nálatok :) Mondjuk még itt is tűrhető :)
Párod háta :)
Fizetős apuka :)

Mese!

mi nem leszünk itthon szombaton,de apuék igen gyere és akkor odaadják a mózest :)

Mírától tegnap kérdeztük mi volt az ebéd: pelikánfőzelék :) (káposzta)
Du. mondja az apjának :nagyon éhes vagyok,eszem kekszet,szédülök :) (de előtte evett )

vera

KépKép
viranka

Sziasztok!

Vera-
bölcsi ma KATASZTRÓFA volt. Összesen 20 percre hagytam magára az udvaron, de 2 perc alatt rájött, hogy sehol sem vagyok. Torkaszakadtából üvöltés, hiába vígasztalták. Amire odamentem hozzá belázasodott a stressztől! Teljesen kivagyok, nem tudom hogy mi lesz velünk. Holnap egész délelőtt ott kellene hagynom.....

Egcsi- ez tök jó, a szomszédunk is így ment ki. Legszívesebben és is mennék, mondjuk nem tudom, hogy hogyan bírnánk külföldön. Nektek vannak ismerősök, barátok a közelben?

Lányok-
van valakinek jó ötlete bölcsi beszoktatás ügyében? Nem tudom, hogyan könnyíthetném meg Bencusnak ezt az egészet, félek hogy sűrűn el fogja játszani ezt a belázasodást.

HajniMaci
maci2

Pelikánfőzelék :lol:
Szopi :shock: El sem tudom képzelni milyen lehet egy ekkora gyereket szoptatni. :)

Szegény Bence és szegény te. :( Berci is nagyon kiakadna, a gyüliben sem tudom otthagyni a gyerekekkel, apa vigyáz rá itthon vasárnap délelőtt. Most elkezdtem kisegíteni a gyerekfelügyeletnél és viszem magammal, hátha egyszer ottmaradna... :roll:
Sajna ötletem nincs... :(

Rita :) Orsi :)
Pussz. :D

Megyek elintézek egy-két dolgot, mielőtt apuka hív, hogy hozná a lányokat. :?
Mindenkinek szép napot!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hajni!

Nyugodj meg,inkább most sírjon mint később.Nálunk van olyan kislány aki már 3. hete jár és most kezdi elfogadni.
Ha elmegy anyukája nincs semmi baja,amíg látta addig pityergett.

Egcsi!

Kávéd?Lányok megérkeztek?A 2. vonalzón mindig meglepődök aztán rájövök még nem baba :)

Andi!

Nálatok bölcsi h. alakul?

no mék reggeliztetni :)

szép napot nektek:)

vera

KépKép
viranka

Itt vannak a lányok, mindkettőnek folyik az orra, remélem ennek ellenére jól alszanak majd. :)
Berci is náthás, de olyan ügyesen fujja az orrát, hogy nem kell neki orrszívó. Utálja. Megjegyzem én is.... :?
Remélem a 2. vonalzót hamarosan lecserélhetem. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok,

Vera,
Lekopogom egész jól alakul. Tegnap aludt ott először, mentem érte fél 1-re de hazaküldtek mert még aludt. Azt mondta a gondozónéni h odaült mellé, kicsi lányom énekelt, mondókázott majd befordult és elaludt. Néha olyan érzésem van hogy csak kábítanak engem a gondozónők h ne aggódjak :D Szerencsére már tegnap reggel és ma sem sírt. Ma már teljes napra ott marad. Délutáni fenekembe bújás megmaradt, de ezt nem is bánom.

Orsi,
Mi jövő őszre terveztük a következő babót mert sajnos nagyon sok adósságunk összejött és szeretném ezeket lerendezni elöbb. Meg elkezdtünk egy előtakarékossági programot is hogy belátható időn belül el tudjunk költözni kertesházba. Erre is félre kell tennem egy kis pénzt mert a gyedből nem tudom annak a törlesztő részletét is kigazdálkodni. De már alig várom :)

Maci,
Nincs ötletem hogy hogyan könnyíthetnéd meg ezt az egészet. Nálunk más volt a menete mert már második nap ott kellett hagyni egyedül egy órára. Aztán kettőre és így tovább. Mond el neki sokszor h szereted és mindig visszamész érte. Talán hamarosan belerázódik.

Egcsi,
Bocsi ha tolakodó vagyok de akkor most ovulálsz? Ez volt tegnap a vonalzódon...

Anikó,
A Kismamás nagy börze mikor lesz? Most már szeretnék kimenni.

Pusz
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Hova lett a hozzászólásom? :?
Akkor mégegyszer....

Igen elvileg tegnap értem... :)
A lánykád meg nagyon ügyes a bölcsivel. :)
Na ennyire futotta, a fiam azt hiszem megint gyepálja a lányokat.... :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Röptében, mert fürdetünk, csak meglógtam egy pillanatra!

Köszi!
Jól jöttek a drukkok, úgy néz ki minden sikerült!mkopp-kopp-kopp....
Wertheim mellett egy kis kertvárosban lakott a Tantim, aki tavasszal sajnos meghalt. Örökösének engem nevezett meg, így ezeket az ügyeket kellett elinmtézni. Remélem a lakás bérbeadása is simán fog menni, bár amikor hazajöttem (nem volt tv se rádió, bár az autóban hallottam a német hírekben egy két dolgot) még lehet, hogy nekünk is jól jön. :( Nem értem ami itt folyik!

Marci nagyon jó baba volt. oda 12 órát autóztunk, vissza jobb volt, csak 9 és felet.

mennem kell! helló

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Vera, Hajnimaci
Nagyon szorítok nektek és a gyerkőcöknek a bölcsivel kapcsolatban!

Vera
Olyan jó, hogy még szopizik Míra! Én nagyon sajnálom, hogy Gergő abbahagyta, még jó, hogy megint van egy kis szippancsom, akit lehet ciciztetni! :wink:

Andi
Megértelek! De az tök jó, hogy nem akartok túl nagy korkülönbséget! így akkor 3 év lesz?

Egcsi
Puszi :D Jobbulást a manóknak!

Eszter
Örülök, hogy ilyen jól sikerült az út! Érthető, hogy menned kellett, és milyen izgi így kettesben a picivel! :D
itthoni dolgok :cry: Én is teljesen kivagyok, Anyukám meg lelkibeteg, múltkor majdnem elsírtam magam a Híradón! Ráadásul mi ott laktunk a Blahánál a József körúton, elég borzasztó volt belegondolni, hogy ha most is ott laknánk...még jó, hogy nem!!!

Nálunk ma kaka nap volt, Gergőnek 4 nap után sikerült, de nehéz szülés volt :( . Flórácska meg szenved a pocival, a tegnapi spenótra gyanakszom. :( Most hasra fektettem, talán úgy nyugodtabban alszik. De így is áldott jó baba! :)

Lányok
LÉGYSZÍÍÍÍ! HA VALAKINEK MEGVAN MÉG AZ A LISTA A SZOPI ALATT EHETŐ KAJÁKRÓL, KÜLDJE EL NEKEM!!!

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado

Hoztam pár képet is, de tényleg szóljatok, ha már sok belőlünk! :D

Mostanában állandóan az ölébe kell rakni. :D
Kép
Kép

"Úgy szeretem a Hugit!"
Kép

Kiájulva :D
Kép

avocado

Eszter :)
Ügyesek vagytok! Örülök, hogy mindketten jól bírtátok az utat. :)
Az otthoni helyzettől nekem is fennakadt a szemem, még az itteni híradóba is leadták..Nagyon ciki..Örülök, hogy ezt már nem kellett otthon megélnünk. :?

Jók a képek!(mint mindig :D ) A beájulós tetszik a legjobban. :D
Le se tagadhatnád, hogy boldog vagy, sugárzik rólad! :)
Látom Gergő is cumizik még. Mikor szoktatod le? Milyen módszered van? Az én cukorfalatom is használja még, de már nagyon szeretném, ha elhagyná. Mostanában csak alváshoz adom neki oda és ha nagyon nyügi. Már csak 2 db van, ha azokat elnyúzta akkor vége...Elhatároztam nem veszek több cumit! :)

Megyek, felkelt...

Üdv mindenkinek!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Szia Egcsi! :D

Én nem kávézok, de most itt reggelizek és a mellé jó volt olvasni. :wink:

Cumi: sajna használja, igaz most a betegsége alatt nem vette a szájába, mert annyira fájt szegénykémnek. Reménykedtünk, hogy akkor leszokott, de ahogy meggyógyult kérte. Viszont sokkal kevesebbet cumizik, és dugdossuk is rendesen, így nálunk is inkább alváshoz, vagy ha baja van, akkor kell. Módszerem nincs, de olyanokat szoktunk, hogy ha el akar menni Karcsival a boltba (pl.most reggel), akkor csak úgy mehet, ha nincs cumi. :roll:
Képek: köszi! :D

Olyan furi, hogy írod felébredt, itt meg még éjjel volt. :lol:

Orsi

avocado

Sziasztok!

Ezt a történetet egy másik topikban találtam, de muszáj nektek is elolvasni. :)

NEVELTETÉS

Anyukája ölében ücsörgő kisgyermek ütemesen rugdosta a vele szemben ülő néni térdét. Az idős hölgy örült, hogy talált helyet, a csúcsidőben tele volt a villamos. Két megállón keresztül tűrt -talán abban bízott, hogy leszállnak, vagy esetleg abban, hogy a kisfiú anyukája közbelép. Mivel egyik sem történt meg, halkan rászólt a kisfiúra, és hogy ne tűnjön gonosz boszorkánynak, azt is elmagyarázta neki, hogy fáj a térde, s a ruhája is piszkos lesz a cipőcskétől.
Ami ezek után történt, azt egy darabig nem fogja elfeledni az utazóközönség!
A kisgyermek anyukája kikelt magából: Hogyan képzeli a mami, hogy rászól a gyerekére, mi köze van hozzá, menjen gyalog, ha zavarja, egyébként is, ő a KORLÁTOZÁS NÉLKÜLI NEVELÉS HÍVE!
A néni szégyenpírral az arcán elhallgatott, az utasok pedig a fejüket csóválták, de senki nem szólalt meg.
Közvetlenül mellettük egy fiatalember állt, fülhallgatóval a fején. Egy lassú mozdulattal kiemelte szájából a rágóját, majd belenyomta a méltatlankodó ANYUKA hajába, s mikor az döbbenetében rámeredt a fölé magasodó fiúra, az csak annyit mondott:
-ENGEM IS ÍGY NEVELTEK!!!

Jó fej volt a csávó. :D Anyuka talán elgondolkodott... :?

Tegnap tortát kellett sütnöm. Berci állandóan tortát kért, mikor meglátta a vajat a hűtőben. Tegnapelőtt ki is csomagolta nekem, amíg nem figyeltem, jelezve, hogy nem viccel. :D Tegnap sütöttem neki tortát, volt rajta gyertya is, mert azt el kellett fújni. :D Hiába jól megy nálunk, minden második hónapban szülinapot tartunk a gyereknek. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi

Haláli a sztori!!! :lol: 8)
amúgy úgy látszik a hétvégén csak mi ketten tartjuk a frontot. :wink:
Tortasütés :D Irígyellek, hogy ilyen kis ügyi vagy! Nekem is kéne már sütnöm egy fincsi sütit, de annyira lusta vagyok! :oops: Pedig csak rá kell szánnom magam és akkor ok, de valahogy nem akaródzik. :roll:

Képzeld, ma megint nagy munka volt nálunk, Karcsiék megcsinálták az árok fölött átívelő híd szélesítését. Ezen a hídon lehet hozzánk bejönni, kocsival is és gyalog is és annó nem elég széleset csináltak, így most kiszélesítették. Klassz lett, majd teszek fel róla képet. Igaz még majd lesz korlát is a gyerekek miatt, de az majd csak tavasszal.

Na, most ennyi voltam. :D

Orsi

avocado

Nem vagyok olyan ügyes, csak piskótalapokat sütök, megtöltöm csokikrémmel, leöntöm mázzal és kész. Szerintem nem nehezebb mint más süti. Nem is recept szerint csinálom, csak úgy találomra. Nem hoztam otthonról mérleget, az ittenit meg hiába venném meg, a mértékegységek mások, mire átszámolom mennyi 25 dkg liszt, addigra lemegy a nap... :D

Kezdem leszoktatni Bercit arról, hogy velem aludjon el este. Elég jól megy, azt hittem nagyobb ellenállásba ütközöm. tegnap még kijött egyszer, de ma már ki sem jött miután elbúcsúztam tőle. :D
Nem lenne gond, ha hamar elaludna, de van amikor fél óráig is magyaráz, nézi, hogy alszom-e, matat a hajmaban meg ilyenek. Azt hiszem így jobb lesz, hamarabb elalszik. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hahó!

Az én kávémmal mi lesz? :? Én ilyenkor szoktam inni... Senki nem írt..... :cry:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi,
A kávéd mellé :D Egész hétvégén anyóséknál voltunk, voltunk szüreti búcsúban, megnéztük a pacikat, a néptáncosokat és hát a legjobb manónak a körhinta volt meg a kisvasút. Rettentően élvezte. Reggel olyan aranyos volt kicsi lányom, mentem zuhanyozni erre utánam szólt h valaki kilocsolta a vízet és vigyázzak, el ne csúszak :)

Na lépek mert fáradt vagyok és holnap már munka.

Pusz

A.

Kép[
Kép[
kostyika

Ma egyáltalán nem jutottam a gép elé, mert du.Flórácska elég nyugtalanul aludt. Este is nehezen aludt el, nem tudom mi lehet az oka. Remélem az éjszaka olyan nyugis lesz, mint eddig a többi!

Amúgy nincs velünk semmi különös, a nagy esemény, hogy ma más 20 percet volt kint a leányzó, holnap megyünk először sétálni egy rövidet. :D Eszméletlen jó, hogy Anyukám itt van, így Gergő sem érzi mellőzve magát, mikor a babával kell foglalkoznom.

Nálunk isteni idő volt ma, tiszta nyár!!! Olyan jó lenne még egy darabig, de sajnos lehűlést mondanak. :(

Egcsi
Sajnálom, hogy nem volt a kávéd mellé olvasnivaló! :cry:
Torta: akkor is ügyi vagy! :D
Altatásról leszoktatás: hát nekünk az még odébb van. Igaz Karcsival alszik el egy ideje. És általában Apuci is elalszik közeben. :lol:

na, most kifújtam.

Orsi

avocado

Jó lehetett a búcsú, gyerekkoromban nagyon szerettem. :) Mézeskalács is volt?

Na, hogy aludtatok?

Többiek :)
Hol csavarogtatok a hétvégén? :D

Timinek ez az utolsó hete a kórházban! :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi
Szuper volt az éjszaka, nem is tudom, hogy szopizott-e a drágám, nem emlékszem. Ettől mondjuk megszoptathattam, mert Gergővel is volt ilyen, hogy reggel Karcsit kérdeztem szopizott-e a gyerek, mert én alvás közben képes voltam lerendezni a dolgot. :shock: 8) az tuti, hogy reggel fél 6-kor ciciztünk. :D Most is alszik tündérkém, aztán ha felkel és szopizik, akkor 2 körül megyünk sétálni! :D

Timinek sok-sok puszit küldök!

Olyan rossz, hogy így eltűnik mindenki napokra. :(
Hahóóóóóóó! Hol vagytok????

Orsi

avocado

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?