Sziasztok!
Eleg regen nem irtam. De Lili mellett keptelenseg netezni. Igy most o teletubbies-t nez, Kitti meg alszik, igy megprobalok gyorsan reagalni mindenre. Mi jol vagyunk. Natha mar kimenoben, bar Kitti meg benne van. Szivom az orrat. Ejszakak csodasak jol alszanak a lanyok.
Lili rossz ejszakaihoz koze lehetnek a fogai. Mult heten vettem eszre, hogy hatul kibujtak az utolso fogai.
Tegnap voltunk zenebolcsiben. Hat Lili nagyon elvezte. Meg is dicsertek, hogy milyen ugyes kislany, vidam es mindent megcsinal. Ma elmegyunk egy jatszohazba. Nem messze tolunk nyilt egy hete azt mondjak nagyon jo. Hat majd meglatjuk. Kivancsi vagyok. Ugyis jo ido van, igy lehet setalni.
Vera: Beszeltem Endrevel, hogy mi lenne ha Lilit 1-2 orara beraknam bolcsibe delelott, mert nagyon szeret gyerekekkel jatszani es tarsasagban lenni, de hajlhatatlan.
Igy velem marad itthon. Nem mintha en is akarnam, de 1-2 ora nem a vilag.
Igy marad velunk itthon es megprobalok mindent, hogy lefoglaljam. Meg sokat eljarunk. Ha ez a jatszohaz bejon, akkor gyakrabban elmegyunk oda.
Orulok, hogy Mira jol veszi az akadalyokat, megha neha sirni is kell.
Orsi: neked meg a forumon nem gratulaltam Flora babahoz. Sok egeszseget es sok tejet kivanok nektek. Legyen oromotok benne.
Milyen erzes fiu utan kislany?
Flora nagyon edes kislany. Kire hasonlit? Szep hajas baba.
Jol neztek ki egyutt is.
Orsi, Mese: Nagyon elvezet volt olvasni a szulesstory-tokat, mindkettotoknek szep es gyors szulese volt.
Mese: Gyonyoru Tunci.
Hogy mekkora haja van?? Es a szeme milyen? Hogy latod? orokolni fogja a te kek szemedet?
levente nem feltekeny?
Egcsi: Munka.
Hat nem semmi, hogy nem fizetnek, de jol tetted, hogy megmondtad az apukanak. Igy kell uzletelni.
Nagyon jo lett Berci haja.
En nagyon szeretem, ha egy kisfiunak ilyen rovid haja van.
Huuu, de klassz az ugralovar!
Parodnak jobbulast. Nem lehet igy konnyu.
Nanda: sajnalom, hogy nehez napjaitok van. Ez az autolopas furcsa. Nem valami osszeeskuves volt? Ekkora veletlen nem lehet.
A teletubbies figurakat az interneten vadasztam le. Kerestem, hogy hol lehet venni es talaltam egy hirdetest miszerint egy lany, akinek amerikaban ismerosei vannak, az ott megunt teletubbies babakat elkuldik neki, o meg eladja itt. Igaz, hogy hasznaltak, de egesz jo allapotban vannak es tisztak. Ha erdekel megadom a lany szamat es megkerdezheted tole, hogy van-e neki meg. Szerintem biztos van. Anyukam megvette mind a negyet a Lilinek es a masik unokajanak Matenak is.
Tehat osszesen 8-at.
A te nagymamadnak is jobbulast. Nagyon jok a kepek. Szepek a gyerekek.
Koszi a bokot a gyerekekre.
Tenyleg hihetetlen, hogy mindketten kek szemuek, de ugy tunik eros ez a szin, meg ha csak nekem van az egesz csaladban.
Fentebb irtam, hogy most jhok az ejszakak. Jol alszunk.
Ugy tunik az ejszakai felriadasok a fogzastol voltak, de talan nem veletlen, hogy a teletubbies babakkal nyugodtan alszik.
Mert azota amiota megkapta Lili teljesen atalussza az ejszakat.
Miert ugrott Miami? Vasarnap papamek jonnek, mert szuletesnapja van.
Macs: Koszi.
Bar meg mindig valtozatlan nagymamam allapota. Mar arra se emlekszik, hogy megmutottek a labat es nem erti miert nem kelhet fel. Igy elofordul, hogy ki kell kotni.
Andi: Jo hogy jobban vagy.
Veronika ugyes a bolcsiben.
Eszter: Jo utat! Majd szamolj be milyen volt.
Aniko: Orulok, hogy jobban van a derekad.
Szombaton hol lesz a borze? Ott a muvelodesi hazban?
Taliban benne vagyok.
Szolj mikor lenne aktualis es akkor megbeszelhetnenk. Akar en is el tudnek menni hozzatok a 2 gyerekkel, de meg kell varni mig leaszfaltozzak az utcat, mert most nem tudok kiallni a kocsival. Borzsaszto ami itt van, de nemsokara vege lesz. Bilizes.
Gratulkalok! Nalunk hol szol, hol nem, de azert pelenka van rajta.
Nalunk nem lesz harom gyerek.
Mi vegleg lezartuk a babaprojektet.
A ket lanyt is fel kell am nevelni.
Andrea: Szerintem nyugodtan menj a varosba tanfolyamra. Nappal nem szoktak gondok lenni. Csak ejszaka. A nagygyules meg Szombaton lesz. Aznap kell bemenned a varosba? Szerintem a metrok zavartalanul kozlekednek.
Na, most ezt elkuldom. Cicim jelzi, hogy Kittinek ideje felebredni.
Puszi nektek Rita