Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! :)

Na, hát ez is elérkezett… holnap reggel punkció. Para kezd lenni, de még nem vészes, jön Zozó is, úgyhogy majd nyugtatgathatom Őt :D
Amúgy pocim már nagyon feszít (főleg a bal oldalon), úgyhogy remélem lesz megkönnyebbülés is holnap. :D

Edua drága,
Tudom, hogy nem tudok neked igazán vígasztalót írni, de ahogy a lányok is írták próbálj túllenni rajta, és arra gondolni, hogy a csoda már egyszer megtörtént, és hogy sikerülhet legközelebb is spontán és akkor már nem lesz semmi akadály :) Tudom, hogy a lelki sebek nehezen gyógyulnak, de idővel hidd el, túl leszel rajta.

Mot,
Köszönöm szépen a drukkokat, tudom, hogy sikerülni fog! :D

Kriszti,
Előre is sok kitartást a holnapi napra, és majd küldök sms-t, ha tudok :)
Igen, tegnap este megvolt a tüszőrepi injekció, nem fájt, meg semmi. A torkom még mindig fáj, de nem érdekel. Ittam ma sok mézes teát, ettem egy mucoangint, ennyi. Csak elég :) Hát arról, meg hogy ne dolgozzak sokat a nagy nap előtt… 7:30- 20:45-ig sikeredett…:? Ez van…

Chesti,
Persze Neked is küldök majd SMS-t. Majd írjátok meg légyszi a lányoknak a helyzetet, nem tudom mikor jutok gép közelbe - este, ha jól leszek, jelentkezni fogok!!!

Nviki,
Köszönöm, és igyekszem nyugodt maradni, amennyire lehet :D

Lucia,
Neked is nagyon köszi! :D

Share,
És neked is! :)

Taptau,
Persze neked is :)

Aranyosak vagytok nagyon!

Na, a topiktaliról annyit, hogy dobok egy táblát, hogy hogy állunk, Wolves kérdezte a babás topikban, hogy a MOM-on belül hol talizzunk, merthogy elég nagy, ha nem konkretizálunk… Úgyhogy várom erre is az ötleteket!!!
Akik még nem jelentkeztek, jó lenne, ha megírnák, hogy tudnak-e jönni - ennek fényében kell szerintem meggondolnunk a helyet.

Kép

Na lépek, mert pakolni kell még a motyót, meg egyéb dolgok.
Huhh, hajrá. A mottó holnapra is magamnak: "Mindent babóért!" :lol:

Kép

Kép
zsókuci

Nagyon szépen köszönöm, amiket írtatok!
Amint jól leszek, és érzem, hogy neki tudunk újra futni, mindenképpen jövök majd Hozzátok.
Köszönöm még egyszer!
edua

Már vagy 1 hete "várom" hogy megjöjjön, nem tudom miért nem akar (persze terhes nem vagyok) szinte minden nap úgy érzem, na majd most, aztán semmi. Vagy jöjjön meg, vagy soha többé ne, de ezt már úgy unom. Mostanában mindig ez van, érzem baromira fog fájni a hasam megint. Remek. Úgy látszik visszatérek ezekre a 33-40 napos hónapokra. Látjátok, nem kapom a hormonokat és ezt műveli a szervezetem. :(
esperanza

Sziasztok,

Itthon vagyok.

3 petesejtet sikerült végül nyerni... Kicsit csalódott vagyok, bár tudom, nem kellene.
Amikor kiadta W.doki a zárójelentést, mondta, hogy több lett volna, de a bal petefészkemet sehogy nem tudták elérni - amúgy már UH-on is mondta, hogy problémás a helyezkedése.
A pocim eléggé fáj még, feszít, nyom - ez ugye normális? A járás a legrosszabb...
Vérezni egyáltalán nem véreztem! :)
Mától 4 napig kell szednem a Doxicyclint + valamit, aminek nem tudom így a nevét + mától 3x3 utrogestan és napi 2 ampulla progeszteron injekció.

Holnap 9-kor kell telefonálni, hogy mennyi termékenyült meg, úgyhogy ezermilliónyi drukkot kérek a piciknek! :D Remélem mind3, és akkor persze mindet visszakérem :D

Na, lépek pihizni, este még jövök! :) Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci :D :D
Ne legyél csalódott, bár tudom szerettél volna fagyasztatni is; de induljunk ki abból, hogy arra semmi szükség nem lesz!!
Nem elég neked három gyerek? :lol: :wink:
Én nagyon sokáig féltem,hogy jaj csak ikrek ne legyenek(persze itt is csak két gyerekre gondolok)de most,hogy már ennyit küzdöttünk érte most már azt hiszem nem bánnám. Pl.: A második inszeminációra annyi tüsző érett meg, hogy a beavatkozásnál Szűcs doki azt mondta négyes ikrek lesznek.Mondtam, jó de nekem csak egy kell a többi az Övé lesz. A kis petikék meg is sértődtek és nem lett egy sem. :?
Jaj bocsi elkalandoztam!!
Küldök Neked természetesen sok-sok millió drukkot holnapra!!!!!!!!

Kismoni
kismoni

Zsókuci:ezermillllllllllliódrukk!!!!!!!!!!!!! Mára is és holnapra,főleg!

Bocsi,mennem kell felébredt a főnököm!
taptau

Zsókuci!

Egyetértek az előttem szólóval,neked már a fagyikra úgysem lesz szükséged... :D
Nem voltam itthon pár napig,már alig vártam,hogy elolvassam,kivel mi van.Akkor pénteken lesz a beültetés?Nagyon szorítok!!!!!

Lanett,

neked is küldöm a tüszőnövesztőket ezerrel...++++++++++++++

Mamm,

Nekem is furi,hogy nem ultrahangozott meg a Zeke.Ez azért nem jelenti azt,hogy nem rakták fel az adagot,ugyhogy csak optimistán!!! :D

Zsókuci,

én bejártam bécset-budát a könyvért,mert én is a nyáron vettem meg és már sehol nem lehetett kapni.Aztán megrendeltem vhol,mire megyünk a talira,megpróbálom előkeríteni a címet(nem lesz egyszerű)

Edua,

Nekem is volt méhen kívüli terhességem másfél évvel ezelőtt,akkor nekem is felfoghatatlan volt,aztán helyreraktam magamban,hogy mindennek oka van,(talán az a baba nem lett volna egészséges) vagy bármi,amire az élet ezzel tanítani akar.Azt sokszor kérdezi az ember "miért pont velem?" na de ez bármely "fórumlakónak" is jogos kérdése lehetne,nekünk miért megy ilyen nehezen,miért kell ennyire megkűzdenünk azért ,ami másnak természetes.Az élet tanítani akar,valami miatt mi nehezebben érjük el a célt,mint mások,DE ELÉRJÜK!! :) Most szomorkodd ki magad és meglátod,sikerülni fog,megkapod Te is ,mi is,mindannyian.Ebben kell hinnünk.

Kép
lukrécia

Hello Lányok!

Edua!
Nagyon sajnálom! :cry: Fel a fejjel, szívből kívánom Neked, hogy az Élet mielőbb kárpótoljon ezért a csapásért.

Zsókuci!
Jaj megy a drukk Neked és a kis családodnak!!!! Remélem mind a 3 szépen megtermékenyül és szépen osztódnak is!!!!
Nagyon izgulok Értetek!!!! :wink:

Te hány napig kaptál tüszőnövesztőt?
És leírod hogy hogy van ez az egész punkció?

A talira sajna nem tudok menni ugyanis akkor lesz az anyukám 50 éves.Nagy családi banzájt terveztünk, de számításaim szerint valamikor akkor lesz a beültetés.

Képzeljétek már túlvagyok a 4. stimus napon is!Holnaptól jön az Orgalutrán is pluszba :wink:
lanett

Lukrécia, annyira szép, amit Eduának írtál, és én annyira egyetértek veled... Amikor 10 hetes terhesen elhalt a babám, azt hittem, én is belehalok. Nem értettem miért, kerestem a magyarázatot. Persze azóta sem találtam meg, de volt néhány jóbarát, akik mellettem álltak, és ők megértették velem, hogy oka volt a dolognak. Nem baj, hogy nem tudom mi volt az, a lényeg, hogy az ember tudjon előre tekinteni, és bízni abban, hogy a jövő jót hoz!

Edua, igaz, hogy én nem pontosan ugyanazon mentem keresztül mint Te, de hidd el, tudom hogy mit érzel! Légy erős, próbálj minél előbb túljutni a nehézségeken, én sok-sok kitartást kívánok!!!

Zsókuci, nagyon szorítok nektek, próbálj pihizni, és készülj, mert hamarosan kismami leszel!!! :D

Lanett de jó, hogy már Te is ilyen közel vagy, mindent bele!!!

Esperanza, egészen biztos, hogy nem lehetsz babás?

Puszi Mindenkinek!
Mamm
mamm

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm.
Igazából már kezdek túllenni, hogy nem lett olyan nagyon sok petike leszívva, nem baj, tényleg elég lesznek Ők 3-an! :) Ha telefonáltam holnap, mindenképpen írok.
Kicsit még aggódom, bár Chesti nagyon sokat segített msn-en, amit még egyszer köszönök is, hogy nehogy hiperstimum legyen, hiszen a bal oldaliból nem szedtek ki egyet sem :( És hát eléggé fáj a pocim, főleg ha lépek...

Kismoni,
én is sokáig úgy voltam vele, hogy jaj, csak ikreket ne... persze ez már megváltozott, és persze jöhetnek akár kettesével is, de akár már hármasával is :D - bár ezutóbbi nagyon veszélyes, azt mondják...

Taptau, Mamm,
nektek is köszike! :) Drágák vagytok!

Lukrécia,
ari vagy, tudom, hogy nem kell több, hiszen ebből úgyis sikerülni fog :D de azért jó lett volna még :D

Lanett,
nekem így történt:

1-4. stimus nap: Puregon + Merional
5-9. stimus nap: Puregon + Merional + Orgalutrán; valamint a 6. stimus napon Gynazol hüvelykrém, és a 6-8. stimus napon férjecskémnek 2x2 Sumamed
10. stimus nap: Orgalturan + este tüszőrepesztő (Ovitrelle)
11. stimus nap: Orgalutran
12. stimus nap már nincs, mert az MA van - a punkció napja :)
Ennyi :)

Sajnálom hogy nem jössz a talira :(

Puszi, és jó éjt, megyek, mert kezdőik a Születetett feleségek :D

Csók!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Zsókuci, ide is küldök Neked nagyon nagy gratulációt...Most értünk haza nemrég, meló után, gyors Tesco járatot szerveztünk...
Sajnos, lehet holnap páromnak menni kell föl pestre...Idióta Gyurcsány szította helyzet miatt...(nem akarok politizálni, de ezt muszáj volt leírnom, mert nagyon mérges vagyok).De ha valami baja lesz páromnak , akkor felrobbantom Gy-t... :lol:
De most ennél fontosabb dolog, hogy túlvagy a punkción...Nekem is nagyon fáj utána a pocim ,vagyis a petefészkem, de 2 nap után elmúlt!:lol: Persze ez nem azt jelenti, hogy neked is fájni fog!

ESperanza, én mégis reménykedem....Csodák igenis vannak...

Lányok, el sem hiszem, most vasárnap estíg nem megyek dolgozni...Kikapcsolom a telefonom,és pihenek. Vagyis elterveztük, hogy péntek-szombatra elmegyünk welness központba, gyógyfürdőbe, de sajnos egyenlőre erről le kell mondanunk, mert nem tudom mi lesz...
Vendég

Csajok!
Mindenkinek kitartást!
Azoknak is akiknek ez vagy az fáj!
Erős palinak hiszem magam/a kis naiv/, de én is "eltörtem" párszor
amig idáig jutottunk.Olyankor 5 perc után nagy levegőt vettem
és tekintett előre.
Úgyhogy fel a fejjel és POZITÍV gondolkodás!!!!!!!!!!!!
üdv
wolves

Sziasztok!

Amit még elfelejtettem, a Nők Lapjában most indult egy cikk-sorozat a fagyasztásról:Mi lesz veled embrió? címmel
Konc doki és Kanyó Katalin nyilatkoznak a témában és most láttam, hogy ugyanez a téma lesz a Magellánban is.
A lényege végül is annyi,hogy a törvény szerint az embriókat max. 10 évig lehet fagyasztani többféle okból. A pároknak pedig akiknek már sikerült a bébi sokszor "elfelejtik",hogy van néhány emriójuk lefagyasztva és nem rendelkeznek sorsukról így azokra a megsemmisítés vár. Pedig ha eladományoznák, akkor sok meddő házaspáron tudnának segíteni.
Szóval ez a cikk lényege.
Én úgy gondolom ha egyszer abban a helyzetben lennék a párommal,hogy már nem szeretnénk több gyereket, akkor biztos az adományozás mellett döntenénk mindketten.
Különben a cikket elég morbid köntösbe tálalták;pl. a képen sok-sok kémcső egymás mellett bennük pici babák(és nem sejtek) ezzel is azt sugallva ha nem rendelkezel az embrióról akkor "megölöd" Őket.
Ami azért egy kicsit durva ebben a formában.

Jó éjszakát Mindenkinek!

Kismoni
kismoni

Mamm, Kriszti, és Többiek:

A vonalzómat sem tudom megcsinálni, mert csak 37 napig van, ma vagyok a 38.-on.
Tegnap csináltam egy egyértelmű negatív tesztet...nem tudom mi van. :(
esperanza

Jó reggelt,

gyors helyzetjelentés: :)

Már jobban vagyok, már nem fáj annyira a pocim szerencsére.

Zozóval mindenünk csuriban, hogy a kicsik jól fejlődjenek, és hogy mind jól megtermékenyüljön! Amint tudok valamit, jelentkezem.

Kismoni,
láttam messziről a BMC-ben is ki van téva a faliújságra. De mindenképpen megveszem a NL-t.

Esperanza,
dokihoz nem kellene elmenned? Nem lehet, hogy lelki alapon van?

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt Mindenkinek! :)

Zsókuci ezermilliárd drukkkkkk!!!!!!!
mot

Jó Reggelt Mindenkinek!!!

Zsókuci,
nagyon, nagyon gondolok Rád!!!!És kis manókáidra!!!!!!!!
Hamarosan megtudjuk az eredményt...
Szorítok nagyon!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok,

nagyon köszönöm a drukkokat.

A 3-ból 2 fejlődik megfelelően! :D:D:D:D:D:D Nemrég beszéltem Kanyó dr.-nővel, és úgy kezdte, hogy "Nagyon jó hírem van". Olyan kedves Ő is! :)

Amúgy még rákérdeztem pár dologra, remélem nektek is tanulságul szolgál :)

1. A bent maradt tüszőkkel mi lesz? - Mondta, hogy ne aggódjak, jó helyen vannak, a terhesség szempontjából még jól is jönnek :)

2. Elevit helyett szedhetek-e Pregnavit-ot? - Inkább az Elevitet javasolja, azért mert az már kipróbált termék, ami 100%, hogy nem károsítja a magzatot. Mondta, hogy valószínű, hogy a Pregnavit sem, de arról még nincsenek eredményeik. (Úgyhogy megyek Elevitet venni ma :))

3. Mennyi fehérje bevitele javasolt naponta? Van valami mérőszáma, amit tuti nem árt bevinni a szervezetbe?
- 1/4 kg túró + 1 tejföl (persze lehet ízesíteni) megfelelő mennyiségű fehérjebomba naponta :)

Úgyhogy holnap 12-re kell mennem ET-re! :D:D:D:D Köszönöm az eddigi drukkokat, és továbbra is kérek még :)

Millió puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Holnapra mennek a mega-giga drukkok!
share

Zsókuci!
Nagyon örülök!!!!!!
És persze mennek a hyper giga drukkok!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Zsókuci :) Gratulálok és persze hogy mennek a drukkok továbbra is :) Örülök ha tegnap kicsit tudtam segíteni a lelkiállapotodon, és tudod számíthatsz rám, msn-en megtalálsz. :)
chesti

Zsókuci Drága!

Ezermilliárd drukkk!!!! :)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
mot

Sziasztok!

Zsókuci,ez ám a jó hír!Nagyon szorítok holnap!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pusszancs! :lol:
taptau

Sziasztok,

aranyosak vagytok nagyon köszönöm! :)

Annyira jó, hogy ilyen jó kis csapat drukkol nekünk! :D

Puszika! Este jelentkezem még! :D

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci :lol:
Én is drukkolok holnapra!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Zsókuci Drága:
Ezek nagyon jó hírek, drukkolok nektek!
:D
esperanza

Zsókuci :D
Olyan jó, hogy már itt van a nagy nap. :D
Tanulságos nekünk, leendő lombikosoknak amit a Kanyó doktornőtől kérdeztél úgyhogy köszönjük. :D
Persze mennek a drukkok holnapra is ++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kismoni
kismoni

Hello Lányok!
Most értem haza.

Zsókuci!
Jaj egész nap Rád gondoltam és arra hogy mi lehet a manókákkal.
Ezek nagyon jó hírek!!!!Nagyon szorítok holnapra!!!!!Mennek a drukkok holnapra!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tök jó hogy ilyeneket is megkérdeztél Kanyó doktornőtől. És a fehérjebombát mikortól kell csinálni?

Jaj holnap megyek UH-ra én is,nagyon kiváncsi vagyok hányan vannak a kis édesek ....
lanett

Sziasztok,

még mindig dolgozom, de persze lélekben teljesen máshol járok.

Mindig arra gondolok, hogy kb. innen 30 km-re, ott vannak Ők, a leendő gyerkőceink... És várják, hogy holnap Anya jó meleg és puha pocijába kerüljenek, ahol 40 hétig növekedhetnek, fejlődhetnek, és utána kerülhessenek a nagy betűs Életbe. Annyira furcsa ez az egész. Még csak két pici pötty, és mégis mennyire szeretem már Őket. A sírás kerülget. (tudom Chesti, ez ezzel jár :))

Kismoni, Lanett,
igazán nincs mit, örülök, hogy fontos dolgokat tudtam meg :)
Úgyhogy Apát már el is küldtem Elevitet venni :D
Drágák vagytok, hogy így drukkoltok, és hogy gondoltok Rám és a Manókákra :) A fehérjebombát amúgy a punkció napjától kell alkalmazni.

Lanett,
nagyon drukkolok a holnapi UH-ra... Lehet, hogy találkozunk is? Bár én máshol leszek, mint az UH. :) Mennek a tüszőnövesztők: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Millió puszi mindenkinek! :)

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!!!

:D :D :D Rajtad a világ szeme!!!!Én most pár napig nem leszek internet közelben,majd Bibartól érdeklődöm mi van veled!!
Nagyon-nagyon izgi!!!!! :D :D :D Szorítok nagyon holnap!!!!
Sok-sok puszi :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Mamm,

Volt utána egy rendes terhességem,ami a 6-ik hét végén elment,ugyhogy bennünk is van közös. :? A következő közös pedig az lesz,hogy a babás topik tagjai leszünk hamarosan. :wink: :wink: :wink: :D ÍGY LEGYEN! :D

Bibar,

Jó volt ma látni,de kár,hogy dumcsizni nem volt időnk.Mégsem olyan jó,ha csak ketten vagyunk Annánál? :shock: Na gyűjtsd a zsetont,mert jön a jövő hét!Puszika

Kép
lukrécia

Hello Lányok és Mot papa!

Zsókuci!
Holnap mi korán megyünk, megpróbáljuk elkerülni a csúcsforgalmat. De ha még ott leszek délben majd elkukkolok a kórtermek irányába.
Nagyon szorítok érted!!!
Képzeld, úgy meghatódtam a soraidon, és amit leírtál úgy ráillik az én lelkivilágomra (tudom, meg még jópár sorstársunkéra) hogy most elszorult torokkal itt pityergek a gép előtt.
Azért tessék pihenni is, hogy holnap a nagy napon csúcsformában légy!
Kívánok Neked minden jót holnapra!!!!! :P :P :P
lanett

Lukrécia,
köszönöm! :D Annyira drága vagy! :D

Lanett kedves,
nem akartalak megpityeregtetni :) Nemsokára Te is itt tartasz, és akkor remélem, hogy Te is annyira várod majd a beültetést mint én :)

Képzeljétek, Zozó adta be most a Progi-szurit nekem. Háát, még van mit tanulnia, de még lesz is rá alkalma... :D Olyan lassan nyomta a cuccot, hogy elkapott a röhögés :lol: :lol: Aztán a tűt meg hirtelen rántotta ki, szóval még nem túl rutinos :D De édi és ügyike, hogy egyáltalán meg meri tenni!!! :)

Puszika!

Ja, és bemutatom nektek a kismacit, aki a táblázatba fújja majd a szivecskéket, mindenkinek a neve mellé legalább egyet! :D
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci:
Nem semmi egy csajszi vagy. :D Drukkolunk neked nagyon!

Mi kedden megyünk a BMC-be apával, de asszem meglátogatom Pubit (alias Szűcs) is, mert ez a mensi dolog kezd idegesíteni. Hogy fogjuk így októberben elkezdeni az inszemet ha nincs mensi? Érdekes dolgok történnek itten. Asszem egy hormonvizsgálat sem ártana. Lehet már most klimaxolok csajok? És lehet meg sem jön többet? :?
esperanza

Jó reggelt!

Esperansa,nekem is ilyeneket produkál és hogy megjöjjön kaptam gyógyszert és el tudtuk kezdeni az inszemet!

Zsókuci,megy a drukk!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

További szép napot! :lol:
taptau

Sziasztok!

Zsókuci, mindent bele, én is szorítok érted és a babákért!!! :D :D :D

Lukrécia, legyen igazad, én már alig várom, hogy legyen újra egy közös dolog bennünk! :D

Amúgy képzeljétek, van egy barátnőm, neki hétfőn csinál majd inszemet a Szűcs doki. Barátnőm megkérdezte, hogy mire kell számítania (ez lesz neki az első), és konkrétan rákérdezett arra is, hogy lesz -e a bevatkozás előtt uh. És mit válaszolt a doki? Hogy nem, előtte már nem lesz semmi.... Szóval úgy tűnik, hogy új rendszer van kialakulóban, és inszem előtt nem csinálnak uh-t. Engem ez nagyon meglep, én úgy tudom régen nem így volt... Na mindegy. Amúgy Ti mindannyian megérzitek a tüszőrepedést? Vagy másképp kérdezem: meg kell hogy érezze az ember lánya a tüszőrepedést??? Én nem éreztem semmit, ezért sem vagyok túlságosan bizakodó! Jövő hét vége felé szerintem kiderül, hogy mi a helyzet.

Szép napot mindenkinek, JÖN A HÉTVÉGE!!!! :D :D :D :D :D
mamm

Kedves MAMM!

Én, mint rutinos inszemes válaszolok:
Az 1. inszem fájt, a többi nem. A tüszőrepedést mindig éreztem, de határozottan a legelsőnél éreztem. Szúró fájdalom és átlátszó folyás is volt.
Nem tudom mi ez az új rendszer a BMC-ben és miért nem nézik meg az embert UH-gal, utoljára nekem sem volt, érdekes. Pedig meg lehetne nézni, hogy mégis megrepedt-e, kiment-e az a folyadék vagy mi. Én ezt nem értem, na mindegy.
És azt sem értem, hogy először miért fájt (mondjuk pont az sikerült) szóval én már baromira nem értek semmit, de lehet hogy jobb is.
esperanza

Sziasztok!
Zsókuci,
nagyon nagyon gondoltam Rád délelőtt, csak írni nem volt időm!
Mennek a drukkok kismami! :lol: Vigyázz nagyon magadra, és manókákra....

Esperanza, jól is teszed, hogy meglátogatod Sz. dokit...Biiztosat csak ő tud mondani, miért is csinálja ezt a szervezeted!
De én nagyon szorítok Neked!
Juditnak légyszi mondd meg, a tollat nem felejtettem el, csak még nem jártam arra...(Tudni fogja miről van szó)!
Vendég

Hello csajok és Mot!

Most értünk haza, kb.3-kor jöttünk el a BMC-ből.

Zsókuci!
Nagyon remélem hogy minden rendben volt és mostmár otthon pihikézel!!!! Légy ügyes kismami!!!Mennek a bébitapik++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nagyon szorítottam Neked és láttalak is amikor megjöttetek, csak gyorsan elirányoztak Titeket a kórtermek felé, és ott meg már nem láttam hová lettetek.
Egyébként én ilyen pityergős vagyok, főleg a témával kapcsolatba vagyok érzékeny. Képzeljétek, ma egy csaj jött ki és sikerült neki és sírva újságolta az ismerőseinek és csak azt hajtogatta hogy nem hiszi el, olyan jó volt látni és akkor is kijöttek a könnyeim....
Félelmetes hogy elvileg :!: :?: most én leszek a soron következő....

Esperanza!
Hát nem semmi a ciklusod. Egy hormonvizsgálat biztosan nem fog megártani.

Ma nem volt Konc doki, Zeke vizsgált.
Szóval Velem meg az van jobb oldalon van egy 9 mm-es, meg 2 kisebb, de arra már nem emlékszem hogy mekkorák, de az rémlik hogy 7 mm-esek, a bal oldalon egy 11 mm-es, 2 9mm-es, 2 8mm-es, meg 4 6mm-es. De a doki nem mondott semmit, én pedig tök büszkén jöttem ki, örültem mint állat, aztán elmentünk vérvételre, és amikor annak megvolt az eredménye, akkor hívott be minket a Zeke és közölte hogy ezek a tüszőcskék még nagyon gyerekcipőben járnak, és a hormonom is alacsony, úgyhogy emeli a Menopurt napi 5-re és hétfőn megint UH. De hát van még egy hetük, nem? Vagy ezek tényleg olyan picik?Most tök el vagyok keseredve..... És hétfőn még mindig nem a Konc lesz mert csak kedden jön először. :cry:
lanett

Bocsi, na szóval ezt jó hülyén írtam.

Szóval az a félelmetes hogy mivel ma Zsókucinak megvolt a beültetés , így most én leszek a következő akinek beültetése lesz...kopp-kopp ha minden igaz.
lanett

Sziasztok! :D

A kicsik mától pocaklakók lettek! :D Beköltöztek a pocimba! :D

Csoportkép:

Kép

Az egyikük 2, a másikuk 4 sejtes - a biológus szerint teljesen jó, mert a 2. napon pont 2-4 sejtesnek kell lenniük :D és azt mondta, hogy szépen fejlődnek.

Az ET nem fájt kicsit sem, Szűcs doki csinálta, mert Wiegandt doki szabin van. Persze sikerült szereznem egy UH-képet is:

Kép

Van egy kis túlstimum, de nem vészes - kis folyadék van a hasüregemben, sok-sok fehérje és 3-4 liter folyadék...

Úgyhogy ennyi.
Nagyon boldogságos vagyok! :D

Puszika! :D

Kép

Kép
zsókuci

Ja, és ha jól hallottam, akkor 12 mm-es a méhnyálkahártyám :D
Az jó, ugye?? :D

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!

De jó!
Nagyon csinos a kis csoportképed! :lol: :lol: :lol:
Úgy örülök hogy minden jól ment! Nagyon ügyes vagy! :wink:
A 12 mm az tökéletes, nekem inszem előtt 10 mm-es volt, és már arra is azt mondták hogy jó.

Pihenj sokat és vigyázz magatokra!!!!
lanett

És miért van folyadék a hasüregedben? És mi enneka jelentősége?Bocsi én erről még nem hallottam.
lanett

Lanett,

túlstimuláció, de nem vészes, benne van a pakliban. Ez valószínűleg azért alakult ki, mert nem tudták a bal oldali petefészekből kiszívni a sejteket.

Na most viszont megyek eldőlni, mert nagyon álmi lettem :D
Hosszú, de eredményes nap volt ez :D:D:D:D

Csók!

Kép

Kép
zsókuci

Ja, Kriszti drága,

a táblázatba majd kérlek írd be, hogy vérvétel: 10.04. :D Kösziiii! :D

Csók!

Kép

Kép
zsókuci

Helló csajok!

Még nem ismertek, nem olyan régen találtam ezt a fórumot. Most láttam a tv-ben, hogy holnap este a Magellán című műsorban a BMC-ről illetve a lombikos eljárásokról lesz szó. A bemutatóban ott dolgozott Kanyó doktornő.

Mindenkinek sok sikert, remélem mindenki hamar babázhat.
málna79

Lanett.,
szerintem ne keseredj el, nekem sem volt az 5. napon nagyobb, (pontosan nem emlékszem), de mikor menni kellett 2 nap múlva, a duplájára nőttek, pedig nekem ugyanakkora agadot kellett nyomnom magamba tovább!
Úgyhogy nyugi, megnőnek azoka tüszöcskék...

Zsókuci,
a 12 mm az jó, 10 fölött már jó...
Nagyon örülök neki, hogy jól vagy, és nem fájt, és minden rendben!!!
Nagyon jó a csoportképed is....
Most aztán jöhet a fehérje ezerrel, sok folyadék...(Én bevallom 1 X ittam meg 3.5 litert, de egész éjjel 2 óránként pisilni jártam-így maradtam a napi 2 liternél)
Táblázatba már be is írtalak, csak vártam a megerősítést...
Vigyázz nagyon magadra Kép!!!
Mennek a babaragacsok++++++++++++++++++++(ezt szorozd meg ezermillliárddal)
Vendég

Persze a táblázat lemaradt:
Kép
Kép
Vendég

Erre vártam egész nap:Zsókuciikreskismama, hát nagyon örülök nektek és én is ezermillió babatapit küldök:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szép jó éjszakát! :lol:
taptau

Zsókuci
nagyon örülök hogy itt tartassz,jók a képek és a nyálkahártyád is.
végre lehet megint drukkolni valakinek :D
szóval csak ügyesen,nagyon-nagyon szoritok!!!!!!!!!

Málna
köszi az infót,én soha nem tudom mikor mi lesz,ugyhogy jól jön ha valaki szól! :lol:

Lanett
ne aggódj megnőnek a tüszőcskék,és bizz a Zeke dokiban mert ö nagyon jó szakember!neked is mennek a drukkok

jó hétvégét mindenkinek :P

bibar

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?