Sziasztok!
Na, hát ez is elérkezett… holnap reggel punkció. Para kezd lenni, de még nem vészes, jön Zozó is, úgyhogy majd nyugtatgathatom Őt
Amúgy pocim már nagyon feszít (főleg a bal oldalon), úgyhogy remélem lesz megkönnyebbülés is holnap.
Edua drága,
Tudom, hogy nem tudok neked igazán vígasztalót írni, de ahogy a lányok is írták próbálj túllenni rajta, és arra gondolni, hogy a csoda már egyszer megtörtént, és hogy sikerülhet legközelebb is spontán és akkor már nem lesz semmi akadály
Tudom, hogy a lelki sebek nehezen gyógyulnak, de idővel hidd el, túl leszel rajta.
Mot,
Köszönöm szépen a drukkokat, tudom, hogy sikerülni fog!
Kriszti,
Előre is sok kitartást a holnapi napra, és majd küldök sms-t, ha tudok
Igen, tegnap este megvolt a tüszőrepi injekció, nem fájt, meg semmi. A torkom még mindig fáj, de nem érdekel. Ittam ma sok mézes teát, ettem egy mucoangint, ennyi. Csak elég
Hát arról, meg hogy ne dolgozzak sokat a nagy nap előtt… 7:30- 20:45-ig sikeredett…:? Ez van…
Chesti,
Persze Neked is küldök majd SMS-t. Majd írjátok meg légyszi a lányoknak a helyzetet, nem tudom mikor jutok gép közelbe - este, ha jól leszek, jelentkezni fogok!!!
Nviki,
Köszönöm, és igyekszem nyugodt maradni, amennyire lehet
Lucia,
Neked is nagyon köszi!
Share,
És neked is!
Taptau,
Persze neked is
Aranyosak vagytok nagyon!
Na, a topiktaliról annyit, hogy dobok egy táblát, hogy hogy állunk, Wolves kérdezte a babás topikban, hogy a MOM-on belül hol talizzunk, merthogy elég nagy, ha nem konkretizálunk… Úgyhogy várom erre is az ötleteket!!!
Akik még nem jelentkeztek, jó lenne, ha megírnák, hogy tudnak-e jönni - ennek fényében kell szerintem meggondolnunk a helyet.
Na lépek, mert pakolni kell még a motyót, meg egyéb dolgok.
Huhh, hajrá. A mottó holnapra is magamnak: "Mindent babóért!"