Sziasztok
Na visszaolvastam! A kommentárok, az eddig olvasottakhoz! :
Köszi zsazsóka, remélem így is marad! Nagyon ideges vagyok én is emiatt!
Babancs, én is remélem!
(ha nem, kicsit kileszek akadva, de majd rendbe jövök!
)
Athiz, egyenlőre szerintem is jó, de majd meglátjuk! Sajnálom, hogy neked lejebb esett, még nekem is lehet akármi
, de nézzd meg a fertybe, hogy milyen "nevetségges" hőkkel lettek terhesek!
Úgyhogy nem feladni!!!!!
Szerika, még nem tudom! Lehet, hogy reggel csinálok, attól függ, hogy milyen lessz a hőm!
Móni, lehet, hogy az, még is rengeteg orvos ajánlja olyanoknak, akik babát szeretnének, ha ennyire elavult és nem jó, szerintem nem ezt tennék....és nem élem bele magamat! Ha látnád a cicimet hogy hogy néz ki, meg a hasamat, meg még egyebeket, rájönnél, hogy van más indok, amiért esetleg beleélhetném magamat, de nem teszem, mivel félek nagyon a csalódástól!
Majd meglátjuk mi lesz! Az orvos meg docenc, az egyik legnagyobb klinikán....de most ez itt nem a reklám helye! A lényeg, hogy nem mondta konkrétan, hogy terhes vagyok, az hitegetés lett volna, hanem azt mondta, hogy a jelek szerint megvan rá az esélyem!
Enikő, azért ne add fel, nincs még semmi sem veszve!!!!
A doki meg biztos, hogy fog tudni segíteni és kiderítik, hogy mi a baj, ha van...és kezelik! Az a lényeg, hogy időben észre vették.....vagyis, hogy észre vették!
Lányok, amúgy én is azt érzem, hogy megfog jönni, nem tudom, ha ez valakit vigasztal!