Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Már jó régen írtam, de azért olvastalak Benneteket...Így (talán) nem maradtam le semmiről:
Babancs, Szerika, Melcsi: boldog Anyáknapját :lol:

Athiz, Ceni, Sonjus, Eliza + tesztközeli többiek: ittam egy pohár bort, dupla csíkokat látok!!!

Áfonya: remélem minden jól megy majd a jövő héten!!

Mindenkinek, aki a fenti kategóriák egyikébe sem tartozik: mindent bele!!!!!!!!

Itt az én görbém:
Kép

Az igazság az, hogy a 15. cn-n volt egy hajszál híján pozitív LH tesztem. DE ugyebár a hőm szerint az lehetetlen, úgyhogy kitöröltem. LÉgyszi véleményezzétek a görbém, ilyen korán még sosem volt pé-m...Nem tudom, mi van...Szerintetek lehet, hogy az E vitamin ennyire bekevar?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szia szezsó!

Mi még nem találkoztunk! :) Én amennyit tudok nyilatkozni görbe ügyben, szerintem jó! :) Drukkolok! Neked hány napos a ciklusod és mikor kéne NEM megjönnie?

Kép
elizabeth25

Szevasztok csajok!

Megjöttem a melóból...szépek a görbéitek!
Köszönöm a grat-okat a vizsgához..a férjem azt mondja, szívesebben fogadná már a grat-okat a kis utódunkhoz.
Amúgy semmim nem fáj..azt leszámítva, hogy végigfostam a délelőttöt (bocs)..de bármit ettem, akár egy csokit is. Aztán telezabáltam magam anyósomnál vadassal, ennek ellenére du. már semmi nem volt. Valószínű ez terhességi rosszullét. Ilyen hányingeres, szédüléses. Ha beszélgetek valakivel olyan érzésem van, jaj le kell ülnöm.
A teherbíró-képességemen nem változtatott semmit. Jól bírom a melót, ha nem ülök épp a WC-n.
2 kolléganőm is terhes és egyik se dolgozik :? . Az egyik már 2* is bevérzett, a másik meg pajzsmirigy-beteg. Megjegyzem én is. De sztem emelett lehet dolgozni. Én nem akarom végigdögleni a 9 hónapot, hacsak nem leszek nagyon szarul. De hát még bármi lehet..10 nap múlva újabb UH.

Elizabeth!

És elvállalod a melót?
Jó hamar elmentél nődokihoz, nem vagy semmi. Nekem meg azt mondták, túl korán mentem :shock:

Kép
babancs

Hello, Eliza, még nem találkoztunk, mert pont akkor voltam mélyponton és kezdtem el nem írni ide, mikor Te írni :lol:

Szóval a ciklusom 27-31 nap közt szokott ingadozni, kb. 16. dpo-n szokott megjönni. Szóval még kb. 10 nap, ha tényleg akkor volt a pé-m. Nem reménykedem semmiben, nem akarok úgy járni, mint múltkor, amikor a negatív teszt után fél órával megjött :(

Te, azon nagyon jó, amit a doki mondott Neked!!! Szerintem az felér egy fél pozitív teszttel....Végülis neki aztán biztos van hozzá szeme :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Babancs, ha te is végigcsináltál volna 6 k....ra görcsölős és nem alvós éjszakát, te is elmentél volna, elhiheted! :)

Nem tudom, hogy elvállalom -e, attól függ jön-e baba vagy sem!
Én nem akarok még tesztelni holnap, mint Enikő, lehet, hogy szombat reggel sem fogok, csak ha nem jön meg hétfőn, akkor kedd reggel! Inkább kivárom a 30 napot, azthiszem, akár milyen nehéz lesz!

Kép
elizabeth25

Szezsó, jó persze, de én is csalódtam már eleget, mi 15. hónapja próbálkozunk! Többször nem szeretnék! :(

Akkor még 10 napig izgulhatsz! Nekem még van 2 a 28 napos ciklusig, de inkább várnék 30 napot...és aztán ha nem jön meg, kezdhetek egy picit örömködni! Remélem nem fog! Ha még is, megyünk a Nyírőbe a Meddőségibe, már bevagyunk jelentkezve!
Ti mióta próbálkoztok?

Kép
elizabeth25

Hű, nekem azt mondták a nagyon görcsölés nem jó...méhenkívülivel ijeszteget az orvos, holott aki méhenkívüli, annál iszonyatos görcsök vannak..annyira hogy rohanni kell a kórházba.
Elizabeth biztos mindenki másképp éli meg a beágyazódást. Nekem is fájdogált, de én tudtam aludni.
Én azért tesztelnék a helyedben minden nap. Fontos sztem, mi a legkorábbi időpont, mikor már kimutatja a teszt. Ezért is gondolom, hogy nem lehetek méhenkívüli, mert akkor már nem teszteltem volna +at a 12. DPO-n.
Mindenestre, jó ha minél korábban megy az ember UH-ra. Engem megnyugtatott, hogy láttam a petezsákot méhen belül. Ami a jobb petefészkemben volt, abban nem volt petesejtmag..szóval az a sárgatest lehetett.

Kép
babancs

Na meg én olyan boldog és kiegyensúlyozott voltam végig, amellett hogy paráztam vajon + lesz-e. És ez az édeni nyugalom még mindig megvan. Semmi nem tud kihozni a sodromból.

Kép
babancs

Eliza, hidd el, megértem, hogy óvatos vagy ezzel a teszteléssel.
Nekünk ez a 12. hónap, hogy sikertelenül próbálkoztunk. A műltkoriból tanulva, ha eljutok odáig, akkor kivárom, hogy egy hetet késsen, nem akarok koppanni.

Jövő hónapban aztán irány a doki, erre a hónapra csak amolyan bónuszként tekintek...

Babancs, a nyugodt kismami :lol: Csak arra gondoltam, hogy majd biztos lesz olyan, hogy égnek áll a hajad a gyerektől :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Eliza, ez nagyon kecsegtető hír, mindkettőre nézve. Szerintem a melót akkor is vállald el, ha netán terhes vagy, hiszen remélhetőleg nem leszel veszélyeztetett terhes, és akkor legalább még 3 hónapig tudnál járni dolizni. Persze nem tudom, milyen lenne ez a meló, de remélhetőleg nem idegtépő munka. Persze ha netán terhes vagy, és a dokival meg tudod dumálni, hogy vegyen végig táppénzre, akkor is jól járnál, és végre meg is nyugodhatnál.
Na mindegy, örülök neked.

Szezso, de rég nem jártál errefelé. Gyere többször, és kapcsolódj be a dumcsikba! Drukkolok, hogy 10 nap múlva se jöjjön meg! :wink:

Mindenkit pusszantok! Reggel remélem jó híreket kapok, és magas hővel jövök!
Vendég

Szia Athiz!

Hát én tudod nem merek örülni, még nem látok egy + tesztet! Még mindig olyan érzésem van, hogy nem is fogok! :( Nem tudom miért, pedig elég jó "jeleim" vannak terhesség ügyben! :) DE hát az édes kevés! :?
Én is remélem, hogy jó hővel fogok jönni és , hogy te is és mindenki más is! :)

Kép
elizabeth25

én sem tüntem ám el...
Csak mire elolvaslak Benneteket, olyan fáradt vagyok, hogy legurulok a székről, mert bealszom a gép előtt.
Most is.
Megyek alukálni.
Jó éjt mindemkinek!

Ceni! Mikor kelsz?

Kép
zölddisznó

jajjj! Senkiiiiii?

Már csak péntek, aztán hétvége!!! :lol:

Kép
zölddisznó

Sziasztok, itt küldöm a görbeszemet!
Ez a ferty egy hülye állatfaj :(, mert most meg odébrakkta a peteérésemet, össze - vissza rakja! :( A lényeg, hogy 14 én volt és kész! :)
Amúgy most már jobban aludtam éjszaka!
JA Enikő, és nem teszteltem, mert nem merek! A pocim sem fáj most, csak állandóan kutykorog, ez mensi előtt szokott lenni pár nappal, eléggé félek! :( Kb. 36,4-36,5-el szoktam mensizni! :( Még van három napom....hétfőig, megvárom a 30 napot! Ha addig nem jön meg, utána már csak nem! :) Kép

Mindenkinek kellemes napot! Este 6 után jövök!

Puszi

Kép
elizabeth25

Szezso, Elizabeth! :)
A görbéitek biztatóak!!
Drukk!+++++
És persze mindenkinek, akinek kell!!
zsazsóka73

Jó reggelt!

Elizabeth elég érdekes a görbéd..én sem tudnám a Ferty helyében hová tegyem a pé-det. Dehát ezt csak te tudhatod pontosan.
Nálam ilyen kutyorgás nem volt, csak 2 nap lüktetés.
Remélem babás vagy!

Találtam egy nagyon jót a Babamagazinban. Beírom ide Nektek.

A beágyazódásról:

"A beágyazódás úgy megy végbe, hogy a méh nyálkahártyáján vérrel és szövetnedvekkel, valamint szövettörmelékkel kitöltött üreg keletkezik, amelybe a pete belesüllyed, majd fölötte a méh nyálkahártyája összezáródik.
A mehtermékenyített petében a barázdálódás korai szakaszában - kifejlődnek a csíra táplálására szolgáló magzati függelékek."

Amúgy az egész fogamzás le van írva, nagyon jó a cikk. Már több* elolvastam, a férjemnek is megmutattam.

Kép
babancs

Szasztok!

Eliza, azért mennek a drukkok, szerintem jó a görbéd, és remélem, hétfőn pozitívat tesztelhetsz!

Babancs, érdekes leírás! Remélem, jól vagy!

Zöldi, talán hétvégén kipihized magadat!

Rólam: tegnap a férjem azt mondta, hogy eddig sem sikerült...
Szóval szerinte most sem fog, és biztosan igaza van, úgy érzem, meg fog jönni, és további kommentár nélkül:

Kép

Reggel már kisírtam magamat, de most már rá kellett jönnöm, hogy nem fogok teherbe esni csak úgy, ha eddig nem sikerült. Úgyhogy feleslegesen méricskélek, mert valami gáz van. Két lehetőségem van, vagy dokihoz megyek, és vizsgálatok, amihez most k..vára nincs kedvem, vagy hagyom annyiban.

Tudjátok, azt tartom nagy szemétségnek, hogy az unokatesóm, aki most 41 éves, a 4. gyerekét várja. Én meg annyira szeretnék egy második lehetőséget az élettől, de nekem még ezt sem adja meg! Persze ilyenkor eszembe jut, hogy igen, vannak, akik az első babáért küzdenek, de én is rengeteget vártam rá, és most a másodikkal is u.ez van. Nekem semmi nem jön könnyen, de már úgy unom ezt!

Na, most kinyafogtam magamat, és elnézést érte mindenkitől!

Puszilok mindenkit, drukkok és pocisimik!
Vendég

Jóreggelt Mindenkinek!

Csak jövök-megyek, mert indulunk mindjárt...

Eliza: alakul-alakul

Athiz: nem tudom, mi volt most éjszaka, mert nekem is 1,5 tizedet esett (36,85-ről 36,7-re). Szerintem még ne írd le a dolgot...

Na, csáó...

További szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Athiz!

Nyugi! Még van 5 napod..még rendeződhet a görbéd! Nekem is visszaesett ma reggelre 1 fokot a hőm, vagy inkább 2tőt. És jól meg is fáztam a nyitott ablak miatt. Szerintem jó hideg lehetett éjszaka. Még most is olyan hideg jön be kintről.
Te már voltál terhes, úgyhogy tudsz terhes lenni és leszel is terhes! Türelem!

Magamról: hasmenés, megfázás, volt egy erős görcs a méhemben, mingyá ablakot pucolok, aztán decoupage képet csinálok..csak elmegyek hozzávalókért (szalvéta, ragasztó stb.)
Összességében jól vagyok..a hülye nőgyógyász jól beparáztatott, azóta stresszben vagyok. :cry:

Kép
babancs

Sziasztok!

Drukkolok mindenkinek!

Athiz

Figyi nem volna szabad ennyire felhúznod magad ezen az egészen. Ez irányítja a mindennnapjaidat és ez nem jó. Van már egy egészséges kisfiad :) Hidd el hogy nekünk sokkal rosszabb akiknek még nincs egy gyerkőc sem. Szóval szerintem nem volna szabad ennyire erre koncentrálni. Éljétek az életet és ha akar úgyis sikerül. Ha pedig úgy érzed valami nem stimmel nálad inkább menj el dokihoz és vizsgáltasd ki magad, legalább megnyugszol. Azért drukkolok :) Ne hagyd hogy erről szóljanak a mindennapjaitok.
kokusz

Sziasztok Csajszik!

Liza, megy a drukk, biztos nem akarsz hamarabb tesztelni?

Athiz, ne keseredj el. Hidd el, hogy össze fog jönni ez a Babóca, hiszen nem is születhetne jobb helyre, mint hozzátok! :) Két tized esés még nem jelent semmit, ettől még simán lehetsz terhes! Valami jeleket érzel magadon?
Ez így van Athiz, nagyon igazságtalan az élet, van, akinek kőkeményen meg kell küzdeni mindenért, van akinek az ölébe pottyannak a dolgok.
Ha most megjön, akkor én a helyedben elmennék vizsgálatokra. Hány olyat hallottam már, hogy azért nem jött össze a baba, mert el volt záródva a petevezeték. Egészségesek vagytok, hiszen van már egy Szilikétek, úgyhogy emiatt ne parázz. Biztos valami rajtatok kivül álló ok kavar be, menj el vizsgálatokra és ki fog derülni! Fel a fejjel és nem keseregni! :wink:

Szezso: neked is mennek a drukkok! Meg persze mindenkinek, aki esélyes a tesztre!

Babancs, ne aggódj te sem, nincs semmi bajod. Szerintem próbálj kicsit pihenni. A megfázásod hogy kezeled? Ilyenkor nem szabad gyógyszerezni, ugye?

Én egyébként jól vagyok, már nem fáj a pocim, nem érzek semmit. Mindig szomjas vagyok és álmos. :lol: Már várom nagyon, hogy mehessek dokihoz. Én is kábé 10 nap múlva megyek, mint Babancs.
szerika

Oké csajok, köszi a vígaszszavakat!

Hát jeleket nem találok, csak olyat, amik terhesség esetén is lehetnek. Pl. A fonnyadt cickók helyett most duzzadtak vannak, hasfájás, olyan megjövősen, a derekancámat is kicsit érzem, de főleg, hogy lejjebb ment a hőm, az zavar. Persze tudom, az a két fokocska semmi, de eléggé lelombozódtam tőle. Viszont most felvettem egy bugyit, amibe eddig bőségesen belefértem, és most úgy feszül rajtam, úgy szorítja a pocómat, hogy lehet, hogy le is cserélem. Gondolom ez attól van csak, hogy meghíztam, nem mintha eddig nem lettem volna dagi! :roll: :lol:

Kokusz, na ja, én is ezt írtam pl. valamelyik nap Elizának. Jó duma, csak éppen nem annyira kivitelezhető. De azért köszi, majd próbálkozom.

Ja, és ha nem erről szólna minden napom és percem, hogy babát szeretnék, akkor közétek sem jönnék, mert minek is írkálnék, ha nem mérem a hőmet, ha nem gondolok erre az egészre. Márpedig igaz nyafogva, de könnyebb veletek átvészelni a nehezebb napokat! És ezt köszönöm nektek!

Pusz
Vendég

Szerika!

Kamillás teát iszom. Sajna ablakot pucolok, de nem igen teccik a hasamnak..de hát inkább most csinálom, mint nagy pocakkal..

Kép
babancs

Babancs, remélem segíteni fog a tea rajtad és gyorsan elmúlik ez a megfázás. Máskor jobban vigyázzál!
Nekem is kéne ablakot pucolni, a hétvégén meg is teszem.
Egyébként ha valami megerőltetőt végzek, akkor nekem is rögtön elkezd szúrogatni ott alul a hasam egy rövid ideig... már most jelzi, hogy nem tetszenek neki bizonyos dolgok :)

Athiz, nekem is úgy fel van puffadva a hasam, hogy új gatyák kellenek... Ez lehet ám a terhesség jele, nemcsak a hízásé :wink:
Nagyon szurkolok Nektek. +++++++++++++
szerika

Eliza!
Én nem élném bele magam ennyire. Egyrészt, a hőmérőzés már elavult módszer, elég "elavult" lehet a doki is, aki a hőgörbédre alapozva iyleneket mondott neked. Mint már írtam, én nagyon régóta hőmérőzök. Anno a fiamnál szerencsém volt, mert az első hőmérős cikl.-ban összejött. Lányom csak a 8. ban, most meg amint látod a vonalzómon a 25. ciklust taposom... Az orvosommal rengeteget beszéltünk erről, és nem ítéli el a hőmérőzésem, de mondta, hogy ne vegyem 100%-nak, mert csak 20%, és LH teszttel 30. Nekem most legutóbb nagyon jól bizonyította az UH, mert a görbe szeritn a 13. napon volt a pé, UH szerint a 16.-on. AZért ez tényleg nagy eltérés. És tavaly, hiába volt a görbém szerint ovulációm, hiába volt poz az LH tesztem, mégsem repedt meg a tüszőm, és lett egy 5 cm-es cisztám. Persze támpontnak nagyon jó nekünk, de azért csinján kell bánni vele! AZ orvosról aki ennyire hiteget téged meg no comment...

moni

sziasztok!

nem tudom, emlékeztek-e még rám, mindenesetre én szorgosan olvaslak benneteket és drukkolok az esélyeseknek és persze gratulálok a kétcsíkosoknak!

amiért most írok az az a (költői) kérdés, amit szezso vetett fel, h az e-vitamin bekavarhat-e?
hát nem tudom, mennyit szedsz belőle (az adag 200mg/nap két hétig, aztán két hét szünet - NEM LEHET TÚLADAGOLNI) és elvileg rendezi a ciklust minden szempontból. nekem például peteérést hozott :wink: és állítom, h a babát is ennek köszönhetjük, mert a hőgörbém nem sok sz.rt ért...
szvl e-vitamint mindenkinek!! :P

athiz! fel a fejjel, ennyi negatív gondolat rád igazán nem jellemző!

majus3

Ceniko!
Ne csigazz már minket! Tezsteltél?

moni

Moni, szerintem Ceni tesztelt, és babás, gondolom én. Csak húzza az idegeket, már akiét lehet. :D

Májuskám, örülök, hogy jelentkeztél. Ugye jól vagytok, és minden rendben! Nagyon aranyos a tickered!
Igaz, sok helyzetben pozitív vagyok, de valahogy ez helyzet nem az. Képtelen vagyok rá, hogy józanul gondolkodjak, és hogy tartsam magam. Elmentünk Szilivel ide-oda, vettünk ezt-azt, és valószínűleg senki nem látta rajtam, hogy bizony szomorúság van a szívemben, mert jókedélyűnek látszom, de belül nagy az űr!

Megmondom az őszintét, nagyon tartok a vizsgálatoktól, több okból is. Egy, nem akarom, hogy fájjon, és itt nem a vérvételes vizsgálatra célzok, kettő, ha rossz az eredmény, az nekem fájdalmas lelkileg, harmadszor pedig egyszerűen nem tudnánk kifizetni a sok gyógyszeres és esetleg más kezelések árát pl. inszem, lombik, stb. És még ha tudnánk is, egyszerűen képtelenség, hogy elfogadjam azt, hogy selejtes a szervezetem, és nem tudok megtermékenyülni, főleg, hogy már egyszer ez sikerült beavatkozások nélkül!

A párom azt tanácsolta, hogy mondjak le a 2. gyerekről, és akkor biztosan sikerül. Szerintem nem fog, és ennyi.

Na ennyit Athiz néni negatív hozzáállásáról, pusszantok mindenkit!
Vendég

Sziasztok!!
Nem teszteltem, mert a Bogi őrült köhögésére ébredtem reggel, majd hányt :cry: , és annyira ki voltam készülve hogy elfelejtettem begyűjteni a pisit! És ugye csak a reggeli első a mérvadó! De nem is tesztelek egyelőre, mert esélyes h megjön.....

A görbém nem valami.... :?
Kép

Ma voltam belgyógyásznál, nem mondott túl sok jót :( Pajzsmirigyre gyanakszik :( Úgyhogy jobb is lenne ha most nem esnék teherbe aszonta, amíg ki nem derül :(
Levették a pm-nek a vért, 4 kémcsővel, amit saját magamnak kellett a belgyógyászati klinika endokrin laborjába elvinnem. 6 hét múlva lesz eredmény!!!!
Jövő héten kedden megyek szemvizsgálatra (szemfenék) ez a terhességi toxémia alatt kialakult magasvérmonyomás miatt kell, állítólag a szemfenéken látszik szokott-e ingadoznia vérnyomás, és majd 24 órás vérnyomásmérőt is fogok kapni ha + lesz a szemfenék vizsgálat....
És végül 2007. január 15.-ére kaptam időpontot hasi és pajzsmirigy UHra! :shock: :shock: :shock:
Valami bajom tuti, hogy van, mert képtelen vagyok lefogyni, és álladóan izzadok, de olyan szinten, hogy míg más kabátban van és fázik és trikóban és izzadok.... hja és csupa pattanás vagyok... Szal ezekből követleztette ki az endokrinológus a pajzsmirigy gyanút, meg ugye a terhességi toxémiámból... mert ez is oka lehet...

A hasam még fájdogál... ha hasra fekszem érzem a méhem nagyon is. na most hogy mi van az relytély, mivel az endokrinológus szerint így nem igazán fogok tudni teherbe esni (pm miatt)

Úgyhogy kurvára bánom, hogy nem vállaltam előbb a babát, "még csak" 28 vagyok, de "már" minden bajom van!
Ezért mindenkit arra fogok biztatni, hogy szarja le karrierjét, amint lehet szüljön gyereket mert egyre szarabb az egészségi állapotunk... :(

Remélem többiek jól vagytok!!+++++++++++

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ceniko!

Nyugi, gyógyszerrel 1 hónap alatt helyretették a pm-emet, a tiéd is rendbejön, ha gond van vele. Pedig én is úgy éreztem, hogy már végem van. Erre tessék..kapásból pé-t csinált, meg mensit..rá 2 hónapra meg babát. A görbéd viszont :cry: :cry: :(

Elizabeth!

Neked legalább ilyen biztató, aranyos orvosod van az enyémmel ellentétben. Én tuti, hogy terhes vagyok..mégis bizonytalankodik, hogy majd 10 nap múlva elválik. Valaki vagy terhes vagy nem, ha az, akkor nem 10 nap múlva lesz terhes, max. akkor láccik már jól, meg hallaccik a szívhang. Na majd kiderül mi van.

Kép
babancs

Sziasztok lányok!

Péntek!!!!!!

Mi ez a nagy letargia?

Május!
E-vitamin ajánlatodat szzívből üdvözlöm! szerintem nem kell periódikusan szünetet hagyni. Én 400 NE-t eszem. És még mimindenre jó...

Kép
zölddisznó

Sehol senki! :( Brühühühühűűűűű

Kép
zölddisznó

Coca: Én vagyok...Szóval akkor Te is azt mondod, hogy jó az E vitamin. Ezek szerint, ha rendben van a ciklusa valakinek, akkor azt nem barmolhatja össze, ugye? Csak azért kérdem, mert mióta szedem, azóta vannak furcsaságok (3 napos pé csúszás, ill. ebben a ciklusban bizonytalan, hogy volt-e pé-m).

Az Elevit nem tudom, kinek mennyire jött be. Nekem annyira feltornázta a vasamat, hogy most abba fogom hagyni. Ha folsavat szednék Elevit helyett, az nem rontana tovább a helyzetemen?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok

Na visszaolvastam! A kommentárok, az eddig olvasottakhoz! :

Köszi zsazsóka, remélem így is marad! Nagyon ideges vagyok én is emiatt! :(

Babancs, én is remélem! :) (ha nem, kicsit kileszek akadva, de majd rendbe jövök! :) )

Athiz, egyenlőre szerintem is jó, de majd meglátjuk! Sajnálom, hogy neked lejebb esett, még nekem is lehet akármi :(, de nézzd meg a fertybe, hogy milyen "nevetségges" hőkkel lettek terhesek! :) Úgyhogy nem feladni!!!!!

Szerika, még nem tudom! Lehet, hogy reggel csinálok, attól függ, hogy milyen lessz a hőm!

Móni, lehet, hogy az, még is rengeteg orvos ajánlja olyanoknak, akik babát szeretnének, ha ennyire elavult és nem jó, szerintem nem ezt tennék....és nem élem bele magamat! Ha látnád a cicimet hogy hogy néz ki, meg a hasamat, meg még egyebeket, rájönnél, hogy van más indok, amiért esetleg beleélhetném magamat, de nem teszem, mivel félek nagyon a csalódástól! :( Majd meglátjuk mi lesz! Az orvos meg docenc, az egyik legnagyobb klinikán....de most ez itt nem a reklám helye! A lényeg, hogy nem mondta konkrétan, hogy terhes vagyok, az hitegetés lett volna, hanem azt mondta, hogy a jelek szerint megvan rá az esélyem!

Enikő, azért ne add fel, nincs még semmi sem veszve!!!! :) A doki meg biztos, hogy fog tudni segíteni és kiderítik, hogy mi a baj, ha van...és kezelik! Az a lényeg, hogy időben észre vették.....vagyis, hogy észre vették!

Lányok, amúgy én is azt érzem, hogy megfog jönni, nem tudom, ha ez valakit vigasztal! :(

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Íme a görbém:

Kép

Az a furcsa, hogy furcsán érzem magam. Nem fáj semmim, de mégis fáj mindenem. :shock: Biztos ismeritek ezt az érzést. Vagy nem? :oops:

na mindegy. Szerintetek ez mit jelent, a görbémet látva?

Ági
ági 76

Még valami! Ugye a 10. napon van beágyazódás? Nekem ez lehet a 10. nap! Nem? :shock:

Ági
ági 76

Szia Ági! Neked hány napos a ciklusod és mikor kéne NEM megjönnie? Szerintem tök jól alakult a görbéd! :)

Kép
elizabeth25

Igen, a beágyazódás 10 napos....:) Nézzd meg az én görbémet feljebb, hasonló , mint a tiéd!

Kép
elizabeth25

Szia Eliza!

A múlt havi 28 napos volt. Előtte 32.

Ági
ági 76

A www.babanet.hu-s ban, nézzd meg, van egy ilyen ovulációs kalkulátor, ott betudod irni az utolsó három mensid időpontját, és kiírja, hogy hány napos a ciklusod, és hogy mikor volt ovulációd, vagy lesz! Az egyik ismerősöm mind a két babájánál ezt alkalmazta, az egyikkel 4 a másikkal 5 hónap alatt lett terhes! Úgyhogy elvileg tud valamit ez a dolog :) Ti mióta próbálkoztok?
Nekem a 14. cn-en volt ovum, és a 13 cn-en voltam együtt a párommal.

Kép
elizabeth25

Eliza!

Megnéztem, 28 napot írt, és a termékenynek jelölt napokon voltunk együtt. :lol:
ági 76

Akkor az tök jó! Lényegében három nap múlva ha nem jön meg, tesztelhetsz!
Amúgy neked is a 14 cn-en volt peteérésed?

Kép
elizabeth25

Ági!

Elég határozottan terhesgörbe a tiéd! Én már tesztelnék a helyedben mihamarabb, akár holnap reggel. A lutheális fázisban ilyen mértékű emelkedés sztem beágyazódáskor simán lehet. Nálam is akkor ugrott 2-3 fokot fölfelé, addig nekem stagnált. A 10. dpo.-nál lehet beágyazódás, aminek nagyjából a 12. DPO-ig be kell fejeződnie. A 11. DPo-n vagy ma nem?

Kép
babancs

Babancs, akkor lehet, hogy az én görbémen is azért van az a nagy ugrás?

Kép
elizabeth25

Szeszo!
Az én "koktélom" 18 mg vasat tartalmaz, az elevitben 60 mg van. De szerintem nem gáz, ha többet szedsz. Nem okoz szorulást?
A folsav jóóóóó!

Kép
zölddisznó

Elizabeth!

Nemtom, írtam, hogy nekem nem olyan egyértelmű még a görbéd. A hőd még szép magas, de nemtom összehasonlítani az enyémmel. Teljesen más. A 3-4. DPO-n elvileg lehetett beágyazódás, de lehet még kicsit korai ahhoz.
Még csak a 6. DPO-n vagy a Ferty szt. Most még lehetetlen a görbédből egyértelműen megállapítani, hogy terhes vagy. Az esély nagy rá, de várni kell. Aztán ha a hő marad fenn, akkor teszt 6 nap múlva..de lehet korai lesz, mert a lutheális fázis kb. annyi, mint az ovuláció előtti. Bár nekem is 16. cn.-on volt ovulációm, aztán a 12. DPO-n már + volt a tesztem.

Kép
babancs

Babancs!
A luth. fázis mindig 14 nap!!!

moni

Babancs, a ferty szar...a 14 cn-en volt peteérésem, még nőgyógy is megnézte uh-al. Úgyhogy a ferty bekaphatja. :)

Kép
elizabeth25

Igencsak a 13 dpo-n vagyok! :)

A ferty szerin egyik nap ekkor volt másik nap meg máskor, ide oda rakosgatja a pé-met. Csak tudom és érzem, hogy mikor volt!
:)

Kép
elizabeth25

Számold ki, hogy szept. 9.én voltam a 14cn-en....és most hányadika van! Holnap kéne NEM megjönnie! És ami szokott lenni előjelek, az igen csak nincs! :) Hála Istennek, remélem nem is lesz!

Kép
elizabeth25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?