Most csak egy gyors bekukk és panasz:
Tegnap este 10 órakor ráértem volna olvasni meg írni, de nem tudtam belépni, mindig azt írta ki, hogy „a lap nem jeleníthető meg”.
Most még 2 dolgozatot kell összeállítanom
, de pár mondatot próbálok gyorsan írni:
Mátra
Sokat gondolok Rád!!! Igen, menj el B és C orvoshoz! És most végre (szerintem nem önző módon!!) elsősorban magadra gondolj!!! Neked kell meggyógyulnod, tudom, hogy nehéz, de addig nem szabad a babára gondolnod!! Nagyon féltelek, és nem akarom, hogy az élet újabb csalódást adjon Neked, hogy megint megjárd a poklot, néha a purgatóriumot. És ha Veled minden rendben lesz, lehet a földön mennyei boldogság!! Vigyázz magadra!!!
Igen, éreztem, hogy Te megértesz. Köszönöm!!!
Brill
Olyan jó olvasni a tüneteket!
És a hangod kiegyensúlyozott, boldog, bizakodó!! Veled örülök én is!!!
Narco
Tetszik, hogy megnyitottad „Mosó Masa mosodáját”! Milyen jó, hogy ezek már a készülődés boldog napjai!!!
Jucmuc
Gyönyörű tájon laktok!!
És a fűnyírótok biztosan elnyerné a kisfiam tetszését, imád minden ilyen gépet!!
És amiket főzöl!!! Adhatnál nekem pár leckét!!!
Sajnálom, hogy megjött!
És hogy kell a vizsgálat így
, de meglátod, ez sikert fog hozni!
Drukkolok nagyon!!
És olyan jó, hogy te sem haragszol az eltűnésemért!! Köszönöm!!
Pupy
Téged is látni!!!
De jó!!! És hogy végre újra próbálkozhattok!!!
Ne haragudj, de lemaradtam arról, hogy most mit dolgozol???
(A sulititkárnő volt az utolsó infóm, sajnos nem nagyon tudok mindent visszaolvasni…)
Csibe
Drága, hidd el, hogy azok is gondolnak Rád sokat, akik nem írtak Neked (én most ezt többek közt magamra is értem, mert az elmúlt időben kis túlzássl mondhatom, hogy keveset írtam).
Azt viszont még mindig nem értem, miért is kellett befeküdnöd.
Annak viszont nagyon örülök, hogy minden rendben van!!!
Vigyázz Magatokra, hamarosan itt a nagy nap!!!
Ne haragudjatok, most muszáj abbahagynom, holnap megint korán kelek, 7 órám lesz, aztán értekezlet, aztán szülői, este 7 körül talán haza tudok indulni… nekilátok a dolgozatoknak.
Még annyit: ma 29. cn, még nem jött meg, de sokat fáj a hasam, sokszor van rosszkedvem, és ha már nem jött meg a 28. napon, azt kívánom, ne holnap jöjjön meg, amikor délután szülői értekezlet is lesz
. De hát, ez nem kívánságműsor ugye…
Sok puszi, jó éjszakát: