Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Segítséget kérnék, igaz ez nem lep meg senkit, hiszen általában ilyen vagy olyan formában, de ezért járnak a nők.

Most kezdtem a Kaálit, Dr. Kovács az orvosom, szedtem marvelont, 27-ig szurom a suprafagt-ot. 28-án megyek vissza. Mire készülhetek? Ezek után mi szokott jönni? Mennyi idő még a lombikig? Bocs a sok kérdésért, de sok mindent úgy kell kalkulálnom és persze borzalmasan izgulok, persze jó értelemben.
Köszönöm előre is.
Üdv Mindenkinek!
pézsé

Sziasztok!

Bocsássátok meg, ha ma nem írok külön-külön!

Mindenkinek köszönöm a drukkot, én is remélem, hogy még idén, de legkésőbb januárban újra nekiugorhatunk a dolognak, és addigra kiderül, h tulképpen mi is a gond.

Akinek szüksége van pihenésre, pihenjen! :wink:

Iza2!
Üdvözlet közöttünk. Sajna nem tudok én sem nyilatkozni, mert nem volt fagyibabám. De nézd meg a táblázatunkat, abban találsz olyanokat, akiknek volt már fagyisuk. Őket kérdezd, akár privátban is!

Szép estét Mindenkinek!!

Csibe
csibe73

Pézsé!

Hányadik napon vagy? Általában 3-4 naponta van vérvétel és UH, ez végefelé akár sűrűsödhet. Általában a 12-15. napon van a punkció (petesejtleszívás), de pl. nekem idén a 17. napon volt, mert nekem a mensim is 38 napos ciklusú. E nemes napon Apa is adja a fiúkat, amiket összeeresztenek a lányokkal. Ezután kb. 2-3 (ritkán 4-5) napra ET= embriótranszfer, vagyis a visszaültetés. Aztán jön a sokat vitatott pihi :lol: . (Mindenkinek az orvosára és saját belátására van bízva, hogy kifekszi-e a 2 hetet.) Hát, röviden, tömören ennyi. Persze az, hogy mennyi szurit kell kapjál, azt a vérvételek alapján határozza meg a dokid. Remélem erre voltál kiváncsi, és nem értettelek félre! :oops:

Mindenki! v. Bárki
Ami pedig Harcimókus felismerési esélyéről szólt, tehát, h ritkán mosolyognak a nővérek, vagy magánügyekről beszélgetnek, miközben Te vársz rájuk, hát annyi a hozzáfűznivalóm, hogy ilyesmikért nem Pestet választottam. Mikor kérdeztétek annak idején, hogy miért is Debrecenbe mentem, holott Pest közelebb lett volna, erre gondoltam. Mesélték, hogy nem úgy bánnak az emberrel, ahogy az jólesne. Én Debrecenben úgy érzem magam, hogy érzem, mindenki értem, és azokért a párokért van, akik a segítségükre szorulnak. Oda sztem nem is vesznek fel mosolytalan embert!!! Mindenki mosolyog, rögtön köszönnek, szia, mondja, miben segíthetek, vérvételre jöttél.... stb. Persze, h beszélgetnek Ők is magánügyekről, de ha odalépek a pulthoz, azonnal rám figyelnek. Szóval nekem nem lehet egy rossz szavam sem rájuk, ha Harcimókus debreceni lenne, nehéz lenne megmondani, melyikük az! :D És ez jó! Nagyon jó! :)

Jó éjszakát Nektek!!!

Csibe
csibe73

Hmmm... engem meglep, amit itt a kaális nővérkékről írtatok.
én sosem tapasztaltam olyat, hogy nem lettek volna kedvesek, vagy nem figyeltek volna.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kedves Lányok! :)
Nagyon köszönöm, hogy ilyen sokat gondoltok rám és drukkoltok Nekünk!! Én is nagyon sokat gondolok rátok és drukkolok mindenkinek nagyon!!
Végül egy kisbabánk lett, kezdetben nagyon elvoltam szomorodva, de harcimokuci nagyon megnyugtatott, mert annyira gyönyörű Ő egyedül, mint másnak három!! :) De hát persze, hogy gyönyörű, hisz a Mienk! :) Nagyon szép (meg is nézhettük, nagyon jó volt!) és remélem nagyon akar Élni is! Most kezdődik majd az a szőrnyű 14 nap, amiből még csak 2 telt el. :( Kedden volt a beültetés és 10.03-án kedden kell tesztelnem és 10.05-én lesz a születésnapom!! Gondolhatjátok mit fogok kérni rá!! :) :lol: Ennél szebb ajándékot még álmodni sem lehetne!!
Sajnos ritkán tudok jönni, lehet, hogy a tesztig már nem is tudok, de amint megtudok valamit mindenképp jelentkezem!! Pusszilok Mindenkit, Mindenkinek minden jót kívánok!!

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag :)
drukkolunk nagyon!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

kicsit naív a kérdés, de miután Cetrotide-t kapok, nehogy idő előtt megrepedjena tüsző, ezért elbizonytalanodtam: szabad szerelmeskednek 4 nappal a leszívás előtt?
zsofian

Csibe73: Köszönöm szépen! Most vagyok a 12. napon, 28.-án leszek a 18. napon. De hiszen akkor csak vizsgál, hogy hogyan tovább. Vagy nem?!
Ez a mostani injekció(suprafakt) nem simuláló csak hormonszint csökkentő és szerintem csak ez után jön a stimulálás. De hiszen akkor már hanyadik napon leszek?????
Vagy ez most nem számít :?: :?: :?:

Most már tényleg bizonytalan vagyok, kérlek írj Csibe, vagy aki járatos ebben.

Kiscsillag: Én 10.01-én ülön az a neves napot. Tiszta szívből kívánom a legjobbakat!!
pézsé

Pézsé :)
neked akkor valószínűsítem, hogy long protokollod lesz. ilyenkor a 28-i vizsgálaton dől el, hogy mikor és hogyan indul a stimu. A petefészkeid állapotától függ.
Az amit Csibe leírt a short protokollnál van. Más a stimuláció menete.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsofian :)
szerintem szabad :D
punkció előtt olyan 2 nappaltól nem... hogy pont megfelelő állapotban legyenek a kiskatonák.

Orsi
KépKépKép
icsilya

icsilya. Köszi, de akkor ez a long protokoll (valami hosszú), mit is foglal magába. Nem baj ha csak saját vélemény, hiszen nekem már azzal is rengeteget segítel.

Köszi előre.
pézsé

Icsilya! Köszönöm!
zsofian

Pézsé :)
szóval :D
a long protokoll: úgy megy, hogy stimu előtti ciklus asszem 21. napjától szúrod magad a suprefacttal. (a 21. nap nem tuti) ez fogja vissza a petefészkeket. Az UHn azt nézik, meg megfelelő állapotban vannak-e. a igen, akkor indul a stimu.
short: a stimu előtti ciklusban fogamzásgátó van 18-28. napig, majd a fogigátló abbahagyása utáni 5. napon indul a stimu.

tudtommal mások a gyógyszerek a két módszernél. de nagyon-nagyon a longot én nem ismerem, mert nekem short volt és lesz most is.

az, hogy ki melyiket kapja egyénfüggő. Az orvos dönti el a hormoneredmények, előzmények alapján.

Orsi
KépKépKép
icsilya

sziasztok!

először is ANIKó, hadd gratuláljak a kisporontyhoz. Boldog kismamásodást kívánok!

Kiscsillag!

gondoltam rád, kívánom, hogy a születésnapodra a legszebb ajándékot kapd!
szorítok nagyon! Kép

iza!

nekem volt fagyi babás!
normál ciklusba ültetik be, ha jól emlékszem a 10. nap és 14. nap voltam uh-on, hogy ellenőrizzék a ciklust. Ovuláció előtt ovitrell-t kellett szúrnom, hogy tudjuk az időpontját a beültetésnek. A beültetés teljesen ugy zajlik, mint a teljes lombik esetén...
hirtelen ennyi jut eszembe, de kérdezz nyugodtan, ha valamit tudni szeretnél.
szerintem lolának most ültettek vissza fagyibabát!
bocs, lola, ha nem jól emlékszem, de neked is megy a drukk

Ja és a lényeget meg majdnem elfelejtettem!
HÉtfőn reggel megyek punkcióra!!!!!! már nagyon izgulok!!!
Ági!
neked mikor lesz a nagytalálkozás? holnap, vagy hétfőn?

puszi mindenkinek

katyerina

Sziasztok lányok!

Katyerina!

Köszi, hogy válaszoltál.Nektek ez ezekszerint nem sikerült a fagyis, hogy újból punkciód lesz? Az esély ugyanakkora mint normál beültetésnél?
A tizedik napon voltam Uh-on és injekciót kellett szúrni 3x(menocurt), holnap megyek megint Uh.

Üdv mindenkinek!
iza2

szia iza!

sajnos nekem, 2 fagyibabás beültetés volt és egyik sem sikerült, de ne keseredj el ugyan annyi az esély a fagyibabákkal is. Max a felolvasztásnál előfordulhat, hogy nem mindegyik ébred fel.
ezekről már régebben írtam. esetleg ha rám kattintasz akkor meg tudod nézni a régebbi hozzá szólásaimat.
upsz a menocurt nem ismerem :( , arról majd a többiek írnak.
üdv

katyerina

Kiscsillag!
Kivánd erősen! Nagyonr szoritok Érted!Meglátod, az a picurka, nagyon szép kis embrike befutó lesz!
Pézsé!
Üdv közöttünk!
A Suprefact után, ha megjön, a 2-6.nap között megnézik vérvétellel a hormonszintedet, és ha megfelelő, akkor indul a stimu. Elkezded az injekciót, és a 8.napon van az első UH, ahol megnézik, hogy indultak el a tüszők, és döntenek, hogy kell-e, meddig, és milyen adagban még a gyógyszer. Utána ált. még legalább 1x megnéznek, majd jön a tüszőérlelő éjjeli szuri, és azt követő 36 óra mulva a leszivás. Tehát a stimu 2. hete az izgalmas, akkor többször kell menni.
Az október a születésnapok legjobb hónapja! Én 2-án születtem (de az évjáratot le sem merem irni :lol: :oops: )
Katyuska!
Hétfő mindjárt itt van! Küldöm a drukkokat, remélem érzed! És privi is ment!
Orsi!
Közgazdász :shock: Én azt hittem, vmi egészségügyis... Bocs. Magánszorgalomból tudsz ennyi mindent?

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Zsófi!
Szabad. A doki majd mondja, hogy mennyi megtartóztatás kell előtte.
Lassan Érted is izgulnunk lehet?

melcsi1967

Szia Melcsi!

Ne izguljatok értem, mert én is túlzásba viszem, azt hiszem :))
De egyébként igen, valószínűleg hétfőn lesz nekem is a leszívás.
Szerdán 12-13 millinél tartottunk.
Ti jól vagytok? Küldhetnél egy-két képet a pirosruhás mosolygyárról! :) zsofian@freemail.hu

Van vki, aki kapott Cetrotide-ot? Kiváltott allergiás reakciókat?
zsofian

sziasztok!

zsofian!
én ugy tudom, hogy 3-5 nap az "anyagadás" előtti megtartózkodás, de nálunk a férjecském már hétfőn közölte, hogy feltette a lila süveget és elővette a rózsafüzérjét. :) Mondtam neki, hogy nehülyéskedjen még ráér, de közölte ezek az adatok nem rá vonatkoznak, mert neki többet kell gyűjteni, mivel kisebb létszámmal indul :) és persze nagyon izgul, jönnek a mi lesz ha nem... kérdések :D
Ma kiderül, hogy hétfőn lesz-e leszívás? lehet hogy együtt megyünk?

Melcsi!

Köszi a drukkot! Már hat! Írtam válasz privit!

Angel!
mi ujság veled?

katyerina

SZiasztok!

Napok óta szórakozik velem a babanet, egyszerűen nem tudtam elérni a topicokat :evil: Egyedül a privijeimhez tudtam hozzáférni, nem is értem, mi van! :shock: Most vmi csoda folytán kerülőúton eljutottam idáig :roll: Nagyon visszaolvasni sem tudok...

Kiscsillag :)
örömmel látom, hogy jelentkeztél, és nagyon szorítok a picidnek!!! :) :) Hogy szép azt már tudjuk, biztos ügyes is! :)

Katyerina, Zsófian :)
drukkolok nektek a hétfőhöz! :) Apának is! :wink:

Üdv az újaknak és MEGY A DRUKK MINDENKINEK! +++++++++++

Velem semmi, nagyonnagyon várom a vérzésemet!!! :D
angel37

Angel37!

holnap megyek ultrahangra és akkor már tudni fogom a pontos időpontot. Majd megírom.
zsofian

Sziasztok lányok!

Én a babavárósba kezdtem írni mostanában (épp csak most teszteltem pozitívat, de azért bizakodom ). Most csak Katyerinának szeretnék írni pár szót.

Katyerina,
a párodnak sajnos nem lesz jobb minőségű spermája, ha több napig érleli, SŐT! A spermák 2-3 nap után elkezdenek öregedni és lassulni! Nálunk is az a baj, hogy nagyon kevés és gyenge minőségű a spermium. Mi 2 napos önmegtartóztatással mentünk a punkcióra eddig mindig - az elsőt kivéve (ez volt a 4. lombikunk, a mostanin kívül még pozitívat se teszteltem soha! ), és az akció után visszahívták a páromat, hogy egyetlenegy darab(!) jó minőségűt találtak. Úgyhogy szegénynek még egyszer el kellett intéznie a dolgát, így sikerült mind a 15 petesejtemnek párt találni. Úgyhogy a második adag sokkal jobb is lett, mint az első, pedig kb. 20 perc volt a két akció között!

Lányok, iszonyú sok erőt és kitartást kivánok nektek,és nagyon szorítok mindannyiótoknak! Tényleg sikerül előbb vagy utóbb, de mindenkinek!
:lol:
Hajni
20140901102739

Sziasztok

Drukk ezerrel mindenkinek

Hajni
remélem, hogy most már nem izgulsz annyira, és sokat de nagyon sokat pihizel

Angel
nekem is valamelyik nap besejött, csak 1 fehér háttér és kész, de másnap a párom bevarázsolta, azt mondta hogy ilyenkor kattintsak a frissítés gombra, és sikerült, mert hiába jött már be a babanet, a társalgó nem akart és láss csodát a frissités után sima ügy lett

Katyerina
növesztgesd még őket (legyenek szép nagyok és jók, és persze kellő létszám), a drukkok mennek ezerrel

Kiscsillag
gratulálok nagyon de nagyon

Üdv mindenkinek

Szép napos délutánt

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Melcsi1967: Nagyon köszi! Igaz kicsit csalódott vagyok, hiszen mindig sokkal gyorsabban szertném a dolgokat, mit ahogyan történnek.

Igaz köszi mindenkinek aki eddig segített! Jó itt lenni! Sok sikert mindenkinek!!
pézsé

Icsilya: Nagyon jól néznek a babáid!
Sajnos 1 kicsit bánatos vagyok, hiszen nekem soha semmi nincs rendbe (sem a menzesz, sem a peteeérés, sem a stimu) és már annyira szeretném a babákat. Elmondom, leírom az álmom: nekem kettő kell, nem tudom miért ha a baba eszembe jut, csak kettőre tudok gondolni. Néha nevetségesnek érezem magam e miatt, hiszen még az egy is távlati.
Tudom, hogy erő kell és nekem lesz is, mert addig megyek míg nem lesz. Köszi, hogy meghallgattatok.

Most már próbálok többet jönni és olvasni a többiekről is, hogy együtt tudjak örülni és érezni veletek.
pézsé

Sziasztok

Pzs
kitartás, türelem babát terem, tuti, én is többet szerettem volna, 1 lett, de nagyon remélem, hogy jövőre a tesóprogram sikeres lesz, mert csak 1x tudok neki indulni (pénzszűke miatt sajna) és miért lenne nevetséges hogy te 2 babóban gondolkozól? Mint írtam én is többet szerettem volna, de mostanában néha nekem meg az jut eszembe hogy talán mohó vagyok, hogy tesót akarok. Úgyhogy ne érezd magad nevetségesnek, szerintem ezek természetes gondolatok.

Icsilya leírása alapján tavaly nekem is long volt - miket megnem tud itt az ember lánya

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Erika: De jó, hogy vagy! Szerinted én mikor kerülök sorra? Neked milyen volt a long?
NÉhány info rólam: szept. 10-én jött meg a menzesz, 10-22 ig kellett Marvelont szedni( ma az utolsó), 17-27-ig Suprafact és 28.-án megyek vissza.

Tételezzük fel, hogy azt fogja látni amit kell, aztán mi jön? Neked hogy történt?

pzs
pézsé

Sziasztok

Pzs
én csak suprefactot szúrtam és Gonal-F-et, ill. + Chlion D100 hüvelykúp, + Doxycyclin kapszula, + Choragon injekció, + a Utrogestan hüvelykúp kellett
A Doxycyclin kapszula a punkció napjától kellett
Az Utrogestan hüvelykúp a másnapjától + folsav + Magne B6
ha jól emlékszem a füzetemben legalábbis csak ennyi van.
Előszőr suprefact és ha jót lát akkor az emlékezeteim szerint jön a Gonal-F (déli gyógyszertárban mindig van), auzán majd az éjjféli tüszőrepesztő és így tovább.....
Hát nagyon remélem, hogy Te is és a Többiek is még az idén sorra kerültök, már csak azért is hogy ne tudjak veletek jövőre találkozni a Kaáli Intézetben csak Harcimókussal!

Szia - Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Most írok ide először,mert eddig nem vettem észre,hogy van a Kaálisoknak is fóruma.Nagyon jó olvasgatni a tapasztalt lombikosokat.Szerintem ez nagyobb lelki segítség,mint az orvos.
Egy hét múlva kell elkezdenem a szurikat(Decapeptylt és Gonal-F-et) nagyon félek!Ti magatoknak adtátok(adjátok)?Nagyon fáj?Már most kimegy az erő kezemből,pedig még csak elképzelem.
Volt valakinek olyan tapasztalata,hogy a fogamzásgátló(Marvelon) szedése alatt végig vérzett?Már csak 3 szemet kell beszednem,dehát utána elvileg meg kellene jönnie és nekem még el sem múlt.Lehet,hogy a vérveszteségbe fogok belehalni és nem is a szurikba?
Még egy kérdésem lenne:tapasztaltatok valamilyen változást az injekció kúra alatt?Engem azzal rémisztgetnek,hogy fel fogok fújódni,mint egy lufi és hangulatingadozásaim lesznek.Nektek mi a tapasztalatotok?
Előre is köszi a válaszokat.
mereszt

Sziasztok

Szia Mereszt
a szurik: az első 1-2 furi és talán fáj is, de nem igazán, de utána rájössz hogy hogy kell, és a végére már meg sem érzed, NE félj tőle
fogamzásgátló val kapcsolatban nincs tapasztalatom, mert nekem nem kellett szedni
injekció alatti változások: szerintem ez egyéntől függ, hogy kinek hogy fogadja a szervezete, nekem csak a melleim feszültek és fájtak, ill. a leszívás előtt a petefészkeim akartak a helyükről kiszakadni (nekem 13-at szívtak le - úgyhogy volt mitől) de ezekre mind azt mondták, hogy természetes, hangulatváltozásokat nem vettem észre, és a párom sem mondta hogy lettek volna.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, de biztos lesznek olyanok is akik jóbb válaszokkal is tudnak majd neked szolgálni akik sajnos tapasztaltabbak mint én.

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13

Tudom, ritkán jöttem mostanában, de higgyétek el, volt okom :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma voltunk az első uh-n és ott van egy bébike, már pulzál a szivecskéje is, már majdnem fél centis.....
ez volt a 4. lombik!! ÚGyhogy mindenkinek: kitartás!!!!

anna
madaran

Sziasztok Lanyok! :)

Udvozlet mindenkinek Berlinbol!!! :lol:
Nem nagyon tudtam visszaolvasni, mert csak par percre jottunk be egy Internet-kavezoba megnezni az otthoni hireket.

Vasarnap jovok, es akkor reszletesen elolvasok mindent!

Udv:Kismokus
kismokus

Sziasztok

Madaran
nagy nagy gratula, vigyázz rá nagyon nagyon, és persze magadra is

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!
Szia Erika!

Köszönöm az infokat.Remélem végül lesz erőm beadni.Látom nektek már sikerült a baba.Gratulálok!A férjemmel már olyan sokszor elképzeltük,hogy milyen lesz amikor majd hoz minket haza a kórházból...Egyszer talán valóra válik majd nekünk is ez az álom.Az,hogy tesót szeretnél szerintem nem mohóság.Mi azt beszéltük ha egy összejön akkor a tesót majd örökbefogadjuk.Legalábbis most így gondolom.Még nagyon frissek az emlékek a fájdalmakról és megaláztatásról(nem a Kaáliban volt benne részünk).Bár az ismerőseim azt mondják,hogy mindezt el fogom felejteni ha egyszer a kezemben foghatom majd a gyermekemet.
Kedves tőled,hogy segítesz a kezdőknek.
Szia,Eszter
mereszt

Erika: Köszönök mindent! Remélem minden jól fog alakulni :wink: :wink:
A testvérrel kapcsolatban szerintem: mindenki csak arról a helyzetről mondjon véleményt amiben van. Nekem (nekünk) most az első baba a legfontosabb, de ha lesz egy bébi ( és miért is ne lenne :!: ), akkor biztos vagyok hogy úgyanúgy fogok harcolni azért hogy legyen kistesó, mint most!
Hiszen a testvérem az életem és nélküle nem lennék teljes értékű ember és akarom, akarnám hogy a gyermekem is érezze azt amit én érzek az öcsém iránt. Szerintem!!

Szia mereszt!
Én is új vagyok, 2 napja jöttem és a csajok engem is istápolgatnak. Sajnos nekem a stimulálás következtében rengeteg víz és súlyfelesleg jön fel. Ez nem ijjeszgetés, csak a miheztartás végett, de van a szomszéd asszonyom, akit 2kg felesleg lett, de 2hét alatt le is adta. Tényleg embertől függ. Sajnos én hajlamos vagyok rá.
A szuritól én is féltem. A férjemmel úgy ültünk és olvastuk az előirásokat mint az első szexnél. Persze hogy nehéz az embernek a hasába szurni a tűt, de meg kell csinálnos az első kettőt ahhoz, hogy rágyere, ez semmi ahhoz képest ami majd ezután jön. És idővel már ez lesz a legkisebb gondod.
Üdv.
pézsé

SziaAnna
El sem tudom mondani, mennyire örülök Nektek!!!
Drukkolok, hogy minden rendben menjen, és gyönyörű szép babátok szülessen!!!

Melcsi :)
ragad az emberre.

én ma kezdem el a szurikat.

Orsi
KépKépKép
icsilya

hűű, Orsi, ha megint ikrek lennének!!!! :lol: :lol: mivel megy a stimu? Nekem most Suprefact nasal ill. Gonal-F volt, ami bejött....
Neked mekkorák voltak a 6. héten? Normális a 4.4mm??? A doki azt mondta,hgoy igen, de jó lenne, ha több helyről is hallanám...
a
madaran

sziasztok!

Ma mindenki hétvégézik? Komolyan, ha nem nézem két napig akkor nem győzök visszaolvasni, ha meg ülök a gép előtt akkor sehol senki :)

Madaran!
gratulálok! remélem ez a babásodás ragályos lesz és elkapom én is.

Tegnap véletlenül elkotyogtam a tanfolyamon, hogy lombikozunk, de asszem most megfogadtam, hogy soha senkinek többet! Most is meg kaptam, hogy miért, gyerek addig ugy sem lesz amig ő nem akar megszületni. Persze, biztos igy van, ha valaki mondana konkrét időpontot, hogy mikor, akkor nem próbálkoznék folyamatosan. Annyira felhúztam magam, hogy a hasam is belefájdult. Végül csak annyit mondtam, hogyha majd egyszer felnő arra, hogy gyereket szeretne, akkor majd gondoljon rám. Csapjatok agyon, ha mégegyszer rajtatok kívül másnak megemlítem a lombikot! Asszem igen éretlenek az emberek.

Ma este beadom a repesztő szurit! Apa nagyon aranyos volt, azt kérte, hogy ő adhassa be :) Kérdeztem miért, azt mondta ezzel szeretne hozzá járulni, hogy érezzék a petécskék, hogy ketten figyelünk rájuk :D

Amugy megsúgom, tényleg jobb saját magamat szúrni, nagyon gyorsan el intézem. Apa lassabb és fájdalmasabb, mert annyira vigyázni akar rám :)

zsófian, mit mondott a doki? mikor lesz a leszívás?

katyerina

Sziasztok

Mereszt
szerintem ha megszületik az első babótok, akkor majd újra terhes szeretnél lenni és te kihordani a babót, én úgy imádtam az lenni és érezni a kis mozdulatait, nekem nem igazán mozgolódott, másoknak meg mint a sajtkukac, ilyenkor mindenki azt mondták, hogy tuti fiú lesz, és hát fiú is lett a lelkem

Pézsé
tesó, hát én a tessómmal ugyahogy elvagyunk, ha 1 órát összezárnak minket hát az elég is egymásból, több már sok lenne nagyon de nagyon, mindenben mások vagyunk, v. a férjemék sem - végülis ők sokkal jobban számíthanak egymásra mint én és a tesóm, úgyhogy nálam ez nem mérvadó, inkább az hogy én sosem 1 gyerekben gondolkoztam, hanem 2 v. 3-ban.

Icsilya
drukk ezerrel már csak azért is hogy most lányok legyenek hogy meglegyen a családi egyensúly

Madaran
szerintem tök jó méret, ha baj lett volna biztos mondta volna a doki

Katyerina
a repesztő az az éjjszakai ügye (tudatlanságom miatt bocs - de én ennyire nem jegyeztem meg hogy mi micsoda csak mondta a doki ekkor ez akkor az én meg szúrtam rendületlenül) azt te adod be magadnak? Hát akkor nagyon ügyi vagy! Azt én nem merném.

Sziasztok
Mindenkinek szép délutánt

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Pézsé!
Szóval akkor minden rosszra készüljek fel?Igazából csak az Erikától hallottam pozitív visszajelzést a szurikról,de el is hittem azonnal,hogy velem is így lesz.Hamarosan úgyis kiderül.Az orvos szerint semmi mellékhatása nincs és táppénzre sem kell menni.Remélem a nagy megterhelés nem árt majd a petesejteknek.Elég kemény fizikai munkát végzek.Dehát a doki csak jobban tudja,mint én,hogy mi a jó és mi nem.Mi az amire céloztál?Ami még a szuritól is rosszabb?Neked mikorra várható a beültetés?

Erika!
Lehet,hogy igazad lesz.Azért is írtam,hogy most így gondolom.Mondjuk ezen igazából még fölösleges is gondolkodnunk,mert még egy bébi sincs,majd utána meglátjuk,hogy mi lesz.Nektek drukkolok a tesóhoz!!!

Sziasztok
mereszt

Sziasztok

Mereszt
én a lombikot úgy kezdtem el, hogy 3 műszakba jártam dolgozni, könyű - ülő - nem igazán nevezném fizikai munkának, de én elmentem még a szurik legelején talán a 3 - 4 naptól táppénzre. Márcsak azért is hogy ne idegesítsen a sok bocsi hogy ezt írom de hülye munkatársam, persze azért akad kivétel is, de a többség néha elég idegesítő. Én azért mikor már majd a Gonál-F-et szurod (elmennék táppénzre, vagy szabira egészen addig amíg ki nem derül, hogy terhes vagy e vagy nem) mert egy 1-2 nap után a petefészkeid lehet hogy feszíteni és fájni fognak a sok petesejttől, és hát szerintem ilyenkor dolgozni elég érdekes főleg ahogy írod nehéz fizikai munkát.
Kérsz egy igazolást a Kaális dokidtól és azalapján a körzeti táppénzre vesz. De Te döntesz. Nálam ez is bevált.

Szia

Erika

Ui: mindenkinek egy hatalmas hatalmas hatalmas nagy kalappal

Kép

Kép
erika13

Mereszt!
Üdv közöttünk!
Figyelj, ezt az egészet ugy kell felfogni, hogy arra készülsz, hogy legyen 1-2-3 babád, akikért mindenre hajlandó vagy, és akkor a nehézséget és a fájdalmakat is könnyebben fogod elviselni.
Harcimokus, légyszi javits ki ha tévedek, de mintha azt hallottam volna, hogy a repesztő szuri után nem ajánlott a tulzott fizikai igénybevétel. Egyébként a leszivásig szerintem nem nagy ügy, van ugyan 1-2 UH, de az időben nem vészes. Viszont a leszivás napján ha hazamész, aludni fogsz, nem is dolgozhatsz, és az ET után 2 hetet is legjobb ha nem mész dolgozni, pláne nem fizikai munkába.
Vannak a bátor asszonyok, akik maguknak beadják (tisztelet, Hölgyeim), és vannak, akik félnek (mint én) és a férjükre bizzák.Van akinek fáj, más meg sem érzi, de mint irtam, a fájdalom a cél érdekében viselhető (gondolj a céltalan, és rossz végü fogfájásra :lol: )
Pézsé!
Ez nekem uj! A ciklusod 7.napjától kaptad a Suprefactot? A stimut meg nem kezdték el? Akkor az a következő ciklusban lesz. Kb. 14-17 napot számolj a megjövéstől, akkor lesz kb a leszivás, de az első héten a szurikon kivül nem történik semmi, kukucska nem lesz.
Erika!
Nekem is voltak olyan érzéseim, hogy talán telhetetlen vagyok, de mára nem igy érzem. Szeretnék uj emberkét, akit körülvehetek a szeretetemmel és a gondoskodásommal, akinek megmutathatom a világot.
Pézsé!
Még annyit, hogy a türelem babát terem! Minden nap eggyel közelebb kerülsz a bébihez. És amikor belekerülsz, meglátod milyen gyorsan fog telni az idő.
Madaran!
nagyon- nagyon örülök, hogy sikerült Neked is! Vigyázz Magatokra, és növesztgesd szépen a kis lakódat!
Katyuska!
Még a repesztőt is te adod Magadnak! Na ez nem semmi! Remélem is hogy érzed az áradatot, mert nagyon drukkolok Neked!
Zsófi!
Hétfőre nagyon-nagyon drukkolok neked, +++++++++ és csuri! Küldök majd képet, van friss is, csak Máté nincs itthon hétvégén, és nem tudom, hogy hova kell dugni az áttöltő zsinórt és rajta van a gépen még.
Orsi!
Meggyógyultatok? A beteges kép olyan aranyos volt.
Kezded a szurit, látom! Ugy csináltok mindent, mint a fiukkal volt? Tüszőnövesztő ++++++++++++ energiákat küldök Neked!

melcsi1967

látta vki a magellánt?
jaj nagyon okos ember volt aki csinálta ezt a felvetést!!!arra nem gondolnak, hogy nekünk ez az egy lehetőségünk van arra, hogy gyerekünk legyen!
és ha vki szeretne még,ezer oka lehet miért nem vállal újabb beültetést!
ezt tényleg az érzi,aki benne van!
lola29

No én ma már a gonalt is böktem magamnak :D bízom benne, mindent jól csináltam :D
mert ez az egy adag még nem igen látszik, hogy eltűnt volna :D de csak nem rontom el :D :D

fiúk egyébként javulnak, én romlok :D de kúrálom magam :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Erika:én is 3 műszakba dolgozom csak nem ülhetek le és elég nehéz dolgokat kell emelgetni,békával húzkodni.Nekem a Gonal-F-fel kezdem a kúrát+a Decapeptyl.Sajnos szabim az már nincs.Január óta járunk dokihoz,úgyhogy elég gyorsan fogytak,pedig még nyaralni sem voltunk.Ha majd érzek valami furcsát a hasamban elmegyek a körzetihez és kikönyörgöm a táppénzt.
Melcsi:Köszi az üdvözlést meg a tapasztalataidat.A fájdalommal én is így kezdtem januárban,de most ott tartok,hogy egy sima UH előtt is remeg kezem-lábam,pedig tudom,hogy az nem fáj és mégis bennem van a félelem.Talán majd egyszer ez is elmúlik.
Sziasztok
mereszt

Sziasztok!
Őszi munkálatokon voltam és sajna csak a reggeli takarítás után tudtam jönni.

Melcsi: Nem mondjátok komolyan, hogy még mindig ennyit kell várnom! őrület. Igaz mondta a doki, hogyha most abbahagyom a marvelont (már 3 napja nem szedem) akkor meg fog jönni egy kis vérzés. (Ez az a vérzés amiről beszélsz?)
Gondolom mint már többször is megbeszéltük 28-án fogja a Gonálefet kiírni. Bánom is én csak már jó lenne.

Más: Én mindig is magamnak adtam mindent. Igaz tanárként dolgozom és végig dolgoztam minden beavatkozást, kivéve az inszem utáni 5 napot. Persze ez teljesen más ha az ember úgy érzi, hogy olyan munkát végez ami mellett nem tudja ezt csinálni. Akkor tényleg szabira kell menni.

Új kérdés: a Suprafanctból nekek a Kovács doki 0,5ml írt és ezzel ellentétben felírt 2 dobozzal, amiben összesen 4 üveg van. Nemsokára felszedem az előírt adagot és még az első üveg alján is van. Többször is megnéztem, 0,5ml , míg a gyógyszer papírján napi 3* kell szurni. Erősítsetek meg, hogy napi egyszeri 0,5ml kell.

Mereszt!
Isten őrizzen, hogy rosszra gondolj! Azokra az érzésekre gondoltam amelyek majd csak úgy felmerülnek az ember lányában, amikor valami nem úgy történik, mint ahogy kellett volna és az olykor letörünk, egy kicsit szomorkodunk. Aztán alig várjuk hogy mikor kezdhetjük újra és végre szurhatjuk magunkat, hiszen ez vezet a célhoz. Nekünk szurikkal van az út kikövezvez a sikerhez. Kinek hogy.

Bocsánat ha hosszú voltam. Akik már szúrnak ügyesek legyenek és pinenjenek. Szurkolok!!!! :P :P :P
pézsé

Mereszt!

Saját vélemény: Attól hogy valaki fog valamit érezni a hasában, márpedig a stimu alatt folyamatosan furi lesz és nagyra puffad, attól még nem leszel beteg! Igaz kellemetlen, mert volt olyan időszak, amikor olyan felsőt kellett vennem, hogy ne látszodjon, hogy nem tudom begonbolni a nadrágot. Ne félj.
pézsé

Na csajok holnap 1-kor drukkokat kérek,és kéretik a gólyákat a Dévai intézet felé hesegetni!!!! :-)

Katyerina szorítok!!

Kiscsillag neked is szorítok nagyon!!
Ági28

Sziasztok, lányok!

Olvaslak Titeket minden nap, kivel mi történik, de csak most írok.
Mindenkinek azt szeretném mondani, hogy annyira-de annyira különbözően reagálunk a dolgokra, hogy nem szabad előre túlaggódni semmit, hogy mi lesz. Én baromira féltem a stimu okozta hízástól, és szinte semmit nem éreztem szerencsére, sőt nem is híztam.

lola29,
hát az a Magellán tényleg a "borrrzasztóan-okos"-kategória volt, :roll: eleve kifejlett embriókat mutogattak, miközben lombikról beszéltek, meg arról, hogy szabad-e őket kidobni 10 év fagyasztás után. A nagyközönség lassan majd asziszi, gyerekeket dobnak a kukába. Újabb példa a média felületességére. Ilyenkor tsak arra gondolok, a dokik mit gondol6nak magukban... :shock:

pézsé,
megerősítelek: suprefact 0,5 ml

Mindenkinek mindenjót! pl.
pompomlány

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?