Mereszt!
Üdv közöttünk!
Figyelj, ezt az egészet ugy kell felfogni, hogy arra készülsz, hogy legyen 1-2-3 babád, akikért mindenre hajlandó vagy, és akkor a nehézséget és a fájdalmakat is könnyebben fogod elviselni.
Harcimokus, légyszi javits ki ha tévedek, de mintha azt hallottam volna, hogy a repesztő szuri után nem ajánlott a tulzott fizikai igénybevétel. Egyébként a leszivásig szerintem nem nagy ügy, van ugyan 1-2 UH, de az időben nem vészes. Viszont a leszivás napján ha hazamész, aludni fogsz, nem is dolgozhatsz, és az ET után 2 hetet is legjobb ha nem mész dolgozni, pláne nem fizikai munkába.
Vannak a bátor asszonyok, akik maguknak beadják (tisztelet, Hölgyeim), és vannak, akik félnek (mint én) és a férjükre bizzák.Van akinek fáj, más meg sem érzi, de mint irtam, a fájdalom a cél érdekében viselhető (gondolj a céltalan, és rossz végü fogfájásra
)
Pézsé!
Ez nekem uj! A ciklusod 7.napjától kaptad a Suprefactot? A stimut meg nem kezdték el? Akkor az a következő ciklusban lesz. Kb. 14-17 napot számolj a megjövéstől, akkor lesz kb a leszivás, de az első héten a szurikon kivül nem történik semmi, kukucska nem lesz.
Erika!
Nekem is voltak olyan érzéseim, hogy talán telhetetlen vagyok, de mára nem igy érzem. Szeretnék uj emberkét, akit körülvehetek a szeretetemmel és a gondoskodásommal, akinek megmutathatom a világot.
Pézsé!
Még annyit, hogy a türelem babát terem! Minden nap eggyel közelebb kerülsz a bébihez. És amikor belekerülsz, meglátod milyen gyorsan fog telni az idő.
Madaran!
nagyon- nagyon örülök, hogy sikerült Neked is! Vigyázz Magatokra, és növesztgesd szépen a kis lakódat!
Katyuska!
Még a repesztőt is te adod Magadnak! Na ez nem semmi! Remélem is hogy érzed az áradatot, mert nagyon drukkolok Neked!
Zsófi!
Hétfőre nagyon-nagyon drukkolok neked, +++++++++ és csuri! Küldök majd képet, van friss is, csak Máté nincs itthon hétvégén, és nem tudom, hogy hova kell dugni az áttöltő zsinórt és rajta van a gépen még.
Orsi!
Meggyógyultatok? A beteges kép olyan aranyos volt.
Kezded a szurit, látom! Ugy csináltok mindent, mint a fiukkal volt? Tüszőnövesztő ++++++++++++ energiákat küldök Neked!