Hello Lányok!
Egy kicsit kiestem a ritmusból, de megpróbálok visszalendülni.
Nem panaszkodásként írom, de tegnap délután óta nagyon ég a gyomrom. Sajnos, én alapból is ilyen vagyok, de most aztán nagyon felerősödött ez az érzés. Volt már közöttetek valaki, akinek hasonló problémái voltak a terhesség alatt? Biztos van rá valami okos dolog, homeo bogyó, vagy olyan kaják, amik ezt enyhítik. Tegnap óta bármit eszek, folyamatosan érzem. Próbálkoztam háztartási keksszel, de nem igazán vált be.
Bogárka!
Örülök, hogy jobban van lelkecskéd. Szerintem, érdemes lenne mégiscsak elmenni arra a betervezett kivizsgálásra. Nem gondolkoztatok ezen? Mazsola biztos jó helyen van, és küld testvérkét majd közétek
Brill!
Jó volt tegnap dumcsizni. Akkor még nem gondoltam, hogy egy a gyomorégés így el fog húzódni, azért nem is mondtam. Azt hittem, hogy az ebédtől, de úgy néz ki, hogy nem.
Anikó!
Te hogy vagy? Tüneted van már? Legközelebbi UH?
Sikerült teljesen meggyógyulni?
Nárcisz!
Jó vásárlást! El tudom képzelni, milyen jó érzés lehet vásárolgatni, válogatni a dolgokat a lányoknak. Gondolom, anyagilag nem kicsit megterhelő most hirtelen mindenből duplát venni. Ha belegondolok, ágyból, szekrényből is mind-mind kettő kell.
Csibe!
Szegénykém! Ennek a gyönyörű egészségügyi rendszernek köszönheted a fogvatartásodat? Korházi áldozattá lettél? Elég sz*r lehet. Még azt a kötelező 4-5 napot is alig lehet kibírni, nem hogy még előtte megtoldják még egy annyival. Kitartást! Lényeg, hogy nem azért vagy bent, mert gond van a babóval. Tudod, a gyerekért mindent!
Heni!
Remélem, délutánra már jobb kedved lesz. Én megtanultam, hogy semmilyen érzésnek ne tulajdonítsak jelentőséget. Bármi, amit terhességtől érez az ember, lehet a menstruációtól is és fordítva. Én azért még mindig bízom, hogy ez a te hónapod lesz. Az én férjem is el fog utazni Csehországba 3 napra. Nem volt még ilyen nálunk. Várom a jókedvű Henit
Zsúka!
Hogy vagy drága? Olyan rossz téged szomorúnak látni! Annyira szeretnék segíteni neked, de nem tudok! Tudom, hogy neked is lesz babád, de addig kibírni, hát, tudom hogy nagyon nehéz. Hogy döntöttél?
Mátra!
Hétvégén is tanítasz? Merre? Mi ma megyünk S.tarjánba, és vasárnap jövünk vissza. Ha Terenyén leszel, akkor összefuthatnánk holnap.
Évi! Juca! Annácska!
Hiányoznak a gyerekek. Nincs kedvetek képet dobni?
Juca!
A Józsefvárosi piaccal dettóra így jártam. Halálfélelmem lett a kocsiktól. Apumnak egyszer rá is húzták a lábára. A Coraban én is láttam aranyos cuccokat, és tényleg jó árban vannak. Neked annyi jó tanácsod van. Nem tudsz erre a gyomorégésre valami okosat. Dokihoz csak jövő szerdán megyek, addig kellene vmi villám megoldás.
Annácska!
Nagyon gondolkozom, és hajlok-hajlok! Hamarosan megkereslek az infókért.
Pupy!
Hívtalak tegnap, de nem volt senki a vonal végén
. Mi ez a nagy elfoglaltság? E-mailemet megkaptad? Nagyon hiányzol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jövő héten minitali?
GracyMóni!
Sok sikert az új munkahelyhez. Remélem, nem fognak ferdeszemmel nézni rád a lombik miatt. A mai világ nagyon kegyetlen, és hát USA sem kivétel ebben.
Kacsa!
Én is azt hallottam, hogy a Clostynak van helyettesítője. Wish meg is írta a nevét. Szomorú lennék, ha el kezdenénk visszafejlődni a meddőségi gondok megoldásában egy ilyen piti dolog miatt.
Jucmuc!
Köszönöm a képeket! Gyönyörű helyen laktok. Még mindig nem tudok betelni a telketek méretével. Kész futballpálya. Mivel nyírjátok a füvet? Kézi fűnyíró, vagy az, amire rá lehet ülni, és kormányozni? Gondolom, a férjed dolga a fűnyírás. Már nem sok van hátra a HSG-ig, de hátha nem lesz rá szükség. Ha nem jött meg, akkor még reménykedünk. Drukkolok!!!
Ági!
Mi újság veled? Mikor lesz újból inszem?
Monyóka!
Hogy vagy?
Junkó!
Köszönöm, igen, most már én következek a pulzáló kisszívecske lesésben. Sajnálom a rossz eredményeket, de szerintem is el kellene menned a saját orvosodhoz, na meg betartani a szabályokat, mert különben nem lesz értékelhető az eredmény, és csak saját magadat keseríted el. Legközelebb le kell küzdeni a vágyakat
Anitta!
Milyen volt a nyaralás? Fel tudtad használni az infokat, amiket írtam?
Cs.Heni!
Akkor lemondtál az új munkahely keresésről? Sajnálom, hogy nem tudtál a talira eljönni.
MINDENKINEK szép napot!
Puszó