Sziasztok!
Egy gyors bejelentkezés mert "futunk" is tovább. Volt kolléganőimmel (már rég nem dolgoznak a cégnél) és gyerkőceivel találkozunk egy kerti parti alkalmával. De. búcsúban voltunk. Tegnap de. is mert apa egyébként dolgozik mindkét nap. Annyira jó volt, hogy korán mentünk mert a játékokon mi voltunk az elsők, és némelyiket csak a kedvünkért indították be mert egyébként csak du. 2-kor indult a buli. Ilyen volt pl. a dodgem is, ahol két autóval mentünk és rajtunk kivül senki nem volt, így tudtunk "fogócskázni". Egyszer jól nekem jött Zoli Annával, háááát, tud azért ütni az a kisautó. Nem is bántam, hogy nem a vadabb, idősebb srácokkal kellett megosztani a pályát. Anna felült apujával egy nem is tudom minek nevezzem körhintára, amitől fényképezés közben is hányingerem lett. Hogy ennyire ne bírja vki még nézni se ezeket a játékokat?
Azért a férjem is bevallotta, hogy amikor már vagy két perce hátrafelé mentek, az ő gyomra is felkavarodott. Anna meg kész Anettka 2.
, gyúr az űrutazásra és még élvezi is ezeket az izéket. Szerencse, hogy azt mondják, hogy az anya mindig tuti, mert ebben aztán nagyon de nagyon nem hasonlít rám.
Délután, apa híján kettecskén, kivezettünk Veresegyházra a macifarmra, amit egész szépen "kikupáltak". Szednek persze belépőt is, ami régebben nem volt. De enni is lehet, hintázni, lovagolni, ugrálóvárazni. A medvéknek nagyon melegük volt. Fürödtek, bújkáltak a hűst adó fák között de voltak napimádók is.
Sikerült egy szép képet elkapni, mindjárt fel is teszem.
Panda
Klassz, hogy már itt tartotok a házzal. Enyém pasi nem és nem akar építeni, elkényelmesedett a lakásban. Egyrészről megértem, és ha legalább egy kávézós, teregetős teraszom lenne már akkor sem vágynék ennyire egy kertesházba.
Rit
Dodidnak mi is nagyon boldog 4-et kívánunk!!
Ha nem túl márkás babát szeretnél, gondolok itt a baby bornra akkor szvsz nagyobb áruházban biztos kapnátok. Mi az ósanban vettünk egyet annó Annának. Azóta már a babaszobán akciósan vettem egy baby born-t is de nem játszik vele oly sűrűn. Bezzeg ha lenne kistesója.
Kata
Melyik nagykerben voltál? És milyen játékokat vettél Alexnek? Én mindig bajban vagyok a játékvásárlással. Bár a Minimaxról mindig van megrendelés de szerencsére vhogy el is felejti őket Pancsi, szal nem is szeretné sztem pont ezért azokat a játékokat annyira.
Csics
Köszönjük, meg is gyógyult Pancsi. A szülőin megtudtuk, hogy mi se reggel zargassuk az ovinéniket a kérdésekkel. Ha jól emlékszem épp te meséltél hasonlóról, igaz? Ne is lépjünk be a csoportszobába. Vinni mindent vihetünk, rajzeszközöket, gyümit, lekvár, mézet. Szal kicsit bekeményítettek úgy érezzük.
Én minden héten viszek kölesgolyót és szinte kikapják a kezemből, természetesnek veszik.
Nyuszika
Szia!
A múltkor nem látszott a hozzászólásod, ezért hagytalak válasz nélkül.
Hogy vagytok? Remélem, hogy megúsztátok és megússzátok továbbra is!
Zsuzsa
Búcsú? ki tudtatok menni?? Képzeld, Annával megbeszéltem itthon, hogy ma csak a nagy felfújható csúszda miatt megyünk ki és nem is veszek neki semmit csak egy kürtöskalácsot. És a gyerekem egy szó nélkül jött mellettem, nem is kért semmit, nem hiszizett. A kürtöskalács valami álom! Drága volt de kettőt is vettem mert egy darabig úgysem vehetek ennyire frisset, finomat.
Jaj, még hadd meséljek vmit! (ennyit a gyors bejelentkezésről, de most úgy látszik grafomán vagyok) Tehát: Pancsi kb. két hónapja extra hisztis lett. A szobába küldés sem használt. Ezért mondtam neki, ha jön Hisztimanó akkor ölelje meg saját magát és szorítsa ki "őt", a haragot a testéből. Tegnap este már X-edszerre kértem tőle vmit és a vége felé már emelt hangon. Erre megszólal: "Anya, hallom, mérges vagy! Öleld át magad, és nyugodj meg!" Rohantam be a hálóba, hogy jól kiröhogjem magam, amiért megkaptam azt ami járt
A másik ami már egész jól kezd beválni, hogy ha hisztizik kéri, hogy vigasztaljam meg, hiszen a feszkót kell leküzdeni ilyenkor. A vigasztalás ölelést jelent és azonnal átvált normális stílusra. szerencsére ez az idő, mármint a hiszti és a vigasztaláskérés kezd lerövidülni, ebből látom, hogy jó úton vagyunk.
Bocs a sok pofáért, bár aki nem akart úgysem olvasott.
És akkor a képek:
kedvenc macis képem
ezen a játékon is a 6 perc helyett min. 10-et játszott mert elbeszélgettük a tulajjal az időt.
És itt is mázlink volt, már úgy kértem meg a bácsit, hogy állítsa meg a hintát mert látom, Anna megunta. A bácsika egyébként nagyon aranyos volt, elmesélte az életét.
Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.