Sziasztok!
Most tudok jönni,már nagyjából összeszedem magam,meg belerázódok a dolgokba,hála istennek hogy ebéd után mindig jó nagyot alszik a lányom,így el tudok végezni.
Bár már ideje lenne felkelnie:)
Köszi mindenkinek a tanácsot,próbáltam anyuékkal is megbeszélni,nem volt gond.
Múltkor ott aludt náluk,nagyon jó kislány volt,de már siettem és érte másnap mert nagyon hiányzott.
Érdekes mert anyuéknál éjjel felkel 2-szer enni,itthon meg elvan fél 5-ig vagy fél 6-ig és csak egyszer kel föl éjjel.
Vagyis az már hajnal,csak az a baj hogy nem nagyon akar visszaaludni és ma reggel magam mellé tettem,5-ig elaludt és utána nyüglödött és ringatás nélkül beletettem a kiságyba és 9-ig aludt velem együtt,de én előbb fel is keltem és az volt az első hogy ránéztem az órára hogy jézusom olyan kipihent vagyok mi van ezzel a lánnyal.
Észrevettem hogy minél többet beszélgetek vele annál kevesebbet sír és jókat kacarászik egész nap,lehet hogy ez is volt a baj,pedig mindig beszélgettem vele,csak úgy látszik hogy nem eleget.
És mikor felébred rá akar kezdeni a sírásra de meglát és tátott szájjal vigyorog,hát meg tudnám zabálni
Most várom hogy felébredjen mert el akarom vinni a mamához,az családi ház mert babakocsi szoktatás lesz és van udvar is.
Remélem visszaszokik a kocsiba és nem kell mindig a kenguruba horpasztania.
Tudjátok én most érzem igazából hogy anya vagyok!
Nagyon jó dolog de persze nektek nem kell mondanom
Én is sokat vagyok vele egyedül mert az apja folyton úton van és általában este ér haza így nem nagyon tudok kikapcsolódni,de tegnap kávéztam a barátnőmmel,a Lili meg aludt a kenguruban.
Most osztálytalálkozót szervezünk,pont egy hónap múlvára,majd akkor egy kicsit kikapcsolódok,majd megy anyuékhoz addig a Lili vagy itthon hagyom az apjával,mert az étterem itt van tőlünk 2 percnyire.
ANDREA:nAGYON SAJNÁLOM ÉN IS A MAMÁDAT,én meg is örülnék ha valami történne a mamámmal,annyira szeretem,bár a másik nem nagyon nyitotta ránk sohasem az ajtót,az egyik papám már régen meghalt,a másikat meg megölték mikor megszülettem és mindig nagyon hiányoztak a papák
Na most megyek puszi mindenkinek!