Sziasztok lányok!
No megjöttem!
Két hírem van:
1. Megvolt az állásinterjú. Egy órát beszélgettem a faszival, nagyon szimpi a hely, és a munka is tetszene. Rendesen belennék jelentve, ami nagy szó! Igaz, 15 000-el kevesebbet kapnék, mint a másik munkahelyen, de itt van a számban, 5 perc tőlünk kocsival, de busszal meg negyed óra kb. Amúgy is a mostani melóhelyre kocsival járok és a 115 000-es fizumból, kb. 35 000 csak a benzinre megy el. A fószer szerdán ad választ. Még egy másik lányt hallgat meg azt mondta! DE majd kiderül!
2. Nagyon begörcsölt ma a pocóm, pont a párommal beszéltem, úgyhogy amikor hazaértem, beültetett a kocsiba és irány a nőgyógyászat. A doki megvizsgált, közölte, hogy szépen kezdenek megduzzadni a mellbimbóim, és közölte, hogy lesz még rosszabb is.
Kedves nem?
Elmeséltem neki ügyemet, bajomat, elvittem a hőgörbeszemet is. Egyértelműre mondta az alapján a 14 cn-en a peteérést, és azt mondta, hogy ő arra a nagy hóesésre ami akkor volt mikor 37,1-36,6-37,1, a beágyazódást teszi, meg, hogy amikor peteérés után így megy fel a hő, az nagyon igéretes! Megvizsgálat és közölte, hogy nagyon bevan duzzadva a méhem. Mondtam neki, hogy a mensis fájdalmak állandóak, van, hogy kevésbbé van hogy erőssebben...mondta, hogy terhességnél normális. Egy hét múlva vissza kell mennem, ha addig nem jön meg, és akkor csinálunk uh-ot. Most nem csinált, mert a mensim alapján az mondta, hogy még nem látna semmit! Mondta, hogy a hőgörbeszemet továbbra is mérjem, de ne riadjak meg, ha 37,0 helyett csak 36,8 lesz, vagy 36,7 a lényeg, hogy ne menjen le a 36,5 körülire. Úgyhogy most lehet izgulni! Na bocsi, hogy hosszú voltam, de ezeket leakartam nektet irni! (most megint belelém magamat, jaj
)
Enikő, te tuti, hogy babás vagy, drukkolok, mint állat!
Athiz, te sem állsz éppen rosszul.
Sonjus, hát a tiéd is igéretes!
(de jó ennyi jót írni!)