Új privát üzeneted érkezett!

Tudod mi a furi, hogy szinte most nem is fáj, néha - néha egy picit!
Nem lehet, hogy ez a három-négy napos nagy fájdalom (feltéve, ha terhes vagyok) az volt, mikor a baba befúrta magát végleg? :) Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de érdekel!

Kép
elizabeth25

Halvány lila gőzöm sincs róla, de már miért is ne lehetne. Nagyon is elképzelhető. És mivel tegnap volt egy hőesésed, akkor fejeződhetett be a honfoglalás! :lol: Mondjuk nem tudom, hány napig tart egy lurkónak az, hogy begöncöljön a mami hasijába.
Vendég

Athiz, azt mondják, hogy a beágyazódás kb. 10 nap. Mi szept. 8án voltunk együtt utoljára (Ur Isten, ilyen régen? Mostanában fel sem tűnt, mert nem hiányzik!)....szóval hétfő-kedd-szerda görcsölt k...a a hasam, most mintha elvágták volna! Most néha kapok egy szúrást a jobb oldalon (ott volt a peteérésem), de ennyi! És újra éhes vagyok! :)

Kép
elizabeth25

Kép
elizabeth25

Na megjöttem. Vizsga sikerült, a férjemnek is. Jó szarul voltam, olyan hányingerem volt...de a lényeg, hogy megvan.

Voltam nőgyógyásznál, megnézett UH-n. Most teljesen kétségbe vagyok esve..látta a petezsákot (6*3 mm tágulat???) a méhemben, de a jobb petefészkemben is van valami..azt írta a papírra, hogy jobb ovariumban felritkulás. Szerinte nem zárható ki a méhenkívüli terhesség sem. De hogy a rákba, ha a méhemben ott van a petezsák?? 10 nap múlva mennem kell megint, akkor már a kórházban néz meg. Addig vigyázni kell (?), ha panasz, azonnal kórház.
Szerintetek parázzak, vagy még annyira korai a terhesség, hogy nincs értelme izgulni???

Kép
babancs

Szia babancs!

Az tök jó, hogy sikerült a vizsgád! Akkor a tanuláson legalább túl vagy! :)

Az, hogy látta a petezsákot csajszi, az nagyon jó hír! :) Mi az a jobb ovariumban felritkulás? Nem kérdeztél rá???
Nagyon - nagyon vigyázzál magatokra!

Kép
elizabeth25

Állítólag visszamaradt tüsző. Dehát a méhen belül ott a petezsák..ennyire számít mi van a petefészekben?

Kép
babancs

Nem tudom, annyira sajnos nem értek hozzá! :(

Kép
elizabeth25

Babancska,
GRATULA a vizsgádhoz!!! :D
A paráról: beszéltél már olyan kismamával akire a terhessége alatt legalább egyszer nem hozták rá a frászt? Ha a méhedben a petezsák, én sem értem hogy lehetne méhenkívüli, egyáltalán hüvelyi UH volt? Lehet hogy a petefészkedben a PCO nyomait látta. Szerintem ne parázz, örülj a vizsgádnak, pihizgess, 10 nap múlva az UH után írd szépen le: Igazad volt Áfi! :roll:
Vendég

Szia Babancs, gratula a vizsgaletételhez.

Az nem lehet esetleg, hogy elindult egy másik petesejt is a méhed felé, de közben meg már egy blasztocita beépült a méhedbe?
Hát sajna én se nagyon konyítok hozzá.

Eliza, érdekes volt az olvasmány, én is mutatok neked valamit, hátha nem láttad még:

http://www.ehd.org/resources_bpd_illust ... anguage=38
Vendég

Így van Babancs, próbálj pihenni és megnyugodni, ha netán méhenkívüli, úgysem tehetsz semmit, de szerintem nincs itt gond, és 10 nap múlva remélem megnyugszol, és boldog kismamiként tengetheted napjaidat 8 hónapon át! :wink:
Vendég

Elizabeth! Áfonyaa!

Édesek vagytok! Áfonyaa annyira megnyugtatóak a szavaid. Én érzem és tudom, hogy ez terhesség, csak még baromira korai. Ez a nőgyógyász nagyon körültekintő, ő volt az egyetlen, aki a PCO-t is észrevette. Az összes többi csak elszedte a pénzt..

Kép
babancs

Babancs, GRATULA a vizsgádhoz! Hála... emiatt nem kell többé izgulnod.
Hogy kerül a petefészkedbe tüsző??? Ottmaradt? Én ezt nem értem. Szerintem ne izgulj, nyugi, pihenjél. Ha látta a méhedben a petezsákot, akkor a jobb petefészked csak éppen megtréfál.
Ugye, hogy a terhesség se egyszerű? Mindenki vágyik rá, aztán amikor kiderül, hogy az ember terhes, kezdődik a para 9 hónapig, majd utána amikor megszületett a bébi, akkor meg azért...
Hogy-hogy ilyen korán mentél dokihoz? Én úgy hallottam, hogy 6 hétnél hamarabb nem érdemes menni...
szerika

Babancs NO PARA, nyugi és pihi, tudod, odabent van valaki :). Vigyázni rá!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ok, Athiz, megnézem! (Remélem valami jó! :))

Kép
elizabeth25

Athiz!

Köszi!

A digihőmérőhöz: nekem is szokott érdekes dolgokat mutatni. Volt hogy 10 perc alatt 3 különböző hőt mutatott..dehát a görbém értékelhető lett.

Visszaolvastam, de kérdeztél még valamit?

Szerika!

Én nem véreztem, egy csöppöt sem..de sztem a vérzés sem gond, ekkorka mennyiségben.

Kép
babancs

Háát azért mentem, hogy megnézze, méhen belül van-e..meg hogy adjon beutalót vérvételre, de nem adott.
Mindenesetre jó volt látni a petezsákot.

Kép
babancs

Babancs, jó hogy te már itt tartasz! :)

Athiz, nagyon jó volt ez a weboldal! :)

Kép
elizabeth25

Babancs, amúgy a pocifájásod hogy van? Milyen a közérzeted, a hányingert leszámítva? :?

Kép
elizabeth25

Babancs, és melyik értéket vetted alapul? Az elsőt? Mert az volt a gond, hogy én az első 2 mérést alig 1 percen belül csináltam, mozgás meg minden nélkül, és az első mérés olyan kurtának tűnt nekem, amelyik 36.5 lett. A 2. már normálisabbnak tűnt, az lett 36.8. Én ezt írtam be. Szóval az eddigi mérések sem lehettek ezek szerint megbízhatóak, és lehet, hogy sokkal szebbek lettek volna a hőgörbéim is, nem pedig olyan cikcakkosak, mint most. De holnap ill. hétvégéig minden kiderül.
Vendég

Babancs, egyébként nekem anno a doki, aki először a terhesgondozásomat végezte azt mondta, hogy minél rosszabbul van valaki, annál biztosabban működnek jól a hormonjai. Mivel egy marha nagy átalakulás megy végbe a szervezetében az ember lányának terhességkor, ez valahol érthető is, na de persze nem az a doki éli át a rosszulléteket! Meg persze annak is van határa!
Vendég

Hát én nem vagyok rosszul...csak az alhasam sajog.
Hőmérőt? Az első ha túl alacsony volt, beírtam a 2., magasabb értéket.

Kép
babancs

És babancs, neked volt vagy van ilyen kutykorgás a pocidba? Mint amikor az ember emészt és gyomrában van ugyanez...?

Kép
elizabeth25

Babancs,
nekem is húzódik még a pocim néha-néha, bár most pár órája nem érzek semmit... Ja és hatalmas. Neked is? Tisztára fel vagyok puffadva, szorítanak a gatyóim. Ez normális egyébként ilyen korán? Másnak még 3 hónaposan se nő a hasa, az enyém meg majd kidurran.
Neked van hányingered? Én csak néha beszédülök,de még a hányinger elkerült szerencsére...
szerika

Babancs, ha minden simán megy, akkor szinte egyszerre fogunk szülni... Tök jó! Legalább lesz sorstársam, akivel megosszam a tapasztalatokat. :lol:
szerika

Szeri, neked anno nem volt erőss hasi görcsölgetésed pár napig, vagy ilyesmi? Mert nekem tudod végig fájogatott, és az utolsó 3 napban nagyon görcsölt, mikor volt ez a 37,1-36,6-37,1-es ingadozásom, mióta hazaértem 6 óta, mintha elvágták volna!

Kép
elizabeth25

Amúgy szerintem nemsokára elmegyek aludni, mert majd rádölök itt a monitorra. :)

Kép
elizabeth25

Szerika!

Nekem is tök nagy a hasam..ilyen lufiszerű :lol: Jó lenne téleg, ha egyszerre szülnénk.
Nem hinném, hogy méhenkívüli lenne a kicsike..láttam UH-n (ott figyelt a méhemben 8) ). És nem is fáj semmim..
Néha egy kicsit a derekam meg a hasam. De a hányinger csak a vizsgán volt..nem a babától :? A reggelek azért nem túl jók..hasmars, gyakori széklet.
2 kg+ a terhesség óta.
Atomfáradt vagyok..a mai stressz nem tett jót a kis "petezsákomnak" az tuti..bár a vizsga "csak" 40 perces volt..

Kép
babancs

Én elmegyek aludni, nagyon álmos vagyok és megint fájogat a pocim is! Remélem hasonló jó hőket tudunk prezentálni, mint ma reggel! Szorítok mindenkinek! :)

Kép
elizabeth25

Lányok nem akarom, hogy megjöjjön a mensim.......és azt sem szeretném, hogy bárkinek megjöjjön innen! :(

Kép
elizabeth25

Liza, nekem erős görcsölésem egyszer volt és a cn 27-en. Akkor tekert, mint állat és görcsölt (gondolom akkor jött volna meg normál esetben), húúúú az nagyon rossz volt, ez fél órát tartott talán, de utána a többi napon, csak kicsit mensimegjövetel szerűen fájt a hasam. Viszont minden nap fáj azóta is, sőt nekem szúrkálásaim is voltak a petefészkeimben...

Babancs,
akkor jó, ha neked is nagy a hasad. Mármint nem jó, de megnyugtat, hogy nem én vagyok kivétel, hogy így fel vagyok fúvódva, mint egy lufi. Az előbb mértem magam +1 kg. :?

Nyugi, nem méhen kívüli. Tutira. Az állítólag nagy görcsökkel és nagy rosszullétekkel jár. Azt biztosan jobban éreznéd.
Nekem is a hasam és derekam fáj, de csak néha. Húzódik.
Én például ma el tudtam volna aludni simán a munkahelyen. Ja és olyan fura, h ilyen nyugodt vagyok. Semmi nem tud felidegelni.

Jóccakát mindenkinek!
Holnapra meg szép hőgörbéket produkálni ám! :lol:
szerika

Sziasztok lányok!

Felébredtem, mert visszajött ez az borzasztó görcs a pocakomba, úgyhogy számítok pirire minden percben, már annyira fáj. :( Hányingerem is van. :(

Remélem ti jól vagytok, és már mndenki az igazak álmát alussza, csak nekem nem megy. :? :? :?

Kép
elizabeth25

Sziasztok

Szokás szerint az egész éjszakát végigszenvedtem a hasfájástól. :(

Én 90%-alákra mondom, hogy megfog jönni a mensim, csak már idő kérdése! Kutykorog a pocakom, ami nálam 3-4 nap múlva mensit szokott jelenteni! Ezúton is kiszállok a babát váró csapatból, és így kivülról drukkolok nagyon mindenkinek! :lol:
Úgy látszik nem ússzuk meg a Nyírőt, sajnos! Pedig réménykedtem!

Remélem lányok ti jobban vagytok, és tiszta szívből drukkolok a még csapatban lévő emberkéknek! :lol:

Im a reggeli görbém:

Kép

Megyek, mert páromat megint viszem az autószervízbe!

Este 7 körül jövök!

Puszi mindenkinek :oops:

Kép
elizabeth25

Ja reggel óta nagyon ingerlékeny vagyok....megint visszajött a ropbban a ponba effektus, és ez is mensi előtt szokott lenni! Csak ha megjön, nem fogom érteni, miért kellett egy hetet átszenvednem ilyen görcsöktől! :( Lehet, hogy a Gynevac csinált valamit? Már az is eltudom képzelni! Na tényleg megyek, mert elkésünk! Sziasztok

Kép
elizabeth25

Verőfényes szép jó reggelt!

Ma lustálkodtam egy kicsit, mert csak 3. órával kezdek. Juhéjjjj!

Ébredező zebragyanus az éterben?

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
Szerintem a mai hőm azt takarja, hogy elkaptam a páromtól a náthát, mert 4.50-kor mértem a 36,9-et és még mindig érzem, hogy meleg vagyok! MELEG VAGYOK!? NEEEEM :)
A hőmérőmet otthon hagytam, mert én nem szájban mérem és érdekes lenne itt a melóhelyen mérni ... :)

Kép

Az utóbbi egy hét képlete:
párom beteg+én is elkaptam+ő suliba megy péntek, szombat egész nap=no sex :)
sonjus

Coca,
az ébredező stimmel... :P
Sonjus,
Csakegyre emlékeztetsz, ő talált ki minden áldott nap valamit, hogy épp most miért magas a hője, nem a terhességtől ám! Vonatra riadt, vagy épp más dolog... na azóta nő a hasa a vonattól... :D

Velem semmi érdekfeszítő.
Vendég

Áfi!
Vettem az adást! :)
Bár nálunk nincs vonat, de akkor meg tudod mit, terhes vagyok mint állat :lol:
(azért csendben jegyzem meg, trüsszögök, meg folyik a nózim)

Babancs!
Gratula a vizsgához (ez az előbb lemaradt) és még egy hétig szerintem ne agyalj azon, amit még a doki sem tud biztosra mondani! Ott van az a bébi és most ez a lényeg!

Athiz!
Nekem is higanyos a rudam :) és 5 percig szoktam mérni, de nem zsibbasztom vele a nyelvem :)
a krém papírját természetesen ma is otthon hagytam :oops:
sonjus

Szép napot!

Nos Sonjuska, de kis Dunjuska, nem mondom, hogy butuska, csak hogy ejnyebejnye! :lol:
Remélem, azért kenni nem felejted el magadat!
A hőd gyönyörű, szerintem pár nap múlva nyugodt szívvel tesztelhetsz majd, ha nincs pirinénje a közelben, oké?

Eliza, nem tudom, mit mondjak, mert nagyjából egycipőben járunk, én is pont ma reggel gondoltam, hogy valszeg minden hiába volt, mert nagyon úgy érzem, hogy biza Piroska rátalál Athiz nagyira!
Pedig nekem is még magas a hőm, csodák csodájára!
Na de várjuk ki a végét szivi!

Zöldi és Áfi, azért jól eltűntetek a forgatagból! Persze biztosan sok a meló, csakhát hiányoztok ám! :wink:

És végezetül a hőgörbületem:

Kép

Nos, pusz
Vendég

Athiz "nagyi" :) !
hány éves is vagy, hogy már nagyizni kell téged?
Használom a krémet, de sajnálom, hogy ott belül nem vagyok szivacs, mert elég kellemetlen, hogy egész nap jön belőlem valami (bocsi) Nem kevés a cucc, amit be kell tölteni :?
Nekem a fertifriend-en még mindig szaggatott a piros vonalkám!
Én egy rejtély lehetek ffriend számára :)
sonjus

Tesztelési tervemiről annyit, hogy én 10.01-ig nem tesztelek!!!
A tickert 30 napra állítottam, mert ez az átlag, ami most 09.27-e, de volt már 35 napos, 26 napos is, és 31 az előző hónapban.
Most tutira kivárom a végét!
1 nap híjjjján majdem a 35 napot!
Szadista vagyok, mi?! :D
sonjus

Sziasztok!

Babancs! Gratulálok a vizsgádhoz, és vigyázz magadra! Nem tudom mit állapított meg nálad az orvos, de ha azt mondta vigyázz magadra, akkor úgy is kell tenni.

Elizabeth!
Igéretesen alakul a görbéd, meg hát a jelek! :D

Rólam annyit, hogy a hőm még fent, menzi sehol. Ma reggel mikor felkeltem baromi rosszul voltam, lehet, hogy beteg leszek, mert egész nap fáj a fejem sajnos :cry:
vivin

Te Vivin, nem lehet, hogy inkább mástól fáj a buksid? Nem kell feltétlenül betegségre gondolni! :wink:

Sonjus, hát én is bocsi, de belőlem is minden cuccos rendesen kifolyik, mint pl. a kúp is, csak már folyékony állapotban. :lol:
A ferty nem is fogja valószínűleg már nem szaggatottan jelölni a peteérésed időpontját, de pont ezért mondtam, hogy szerintem nem is akkor volt pé-d, mint amikor a program bejelölte. Ezért is gondoltam, hogy nyugodtan tesztelhetnél mondjuk hétfőn.
És ha netán addig nekem sem jönne meg, valami csoda folytán, akkor akár együtt is tesztelhetnénk.
Persze a te döntésed. Amúgy meg inkább mazochista vagy, nem szadi! :lol:

Cupp
Vendég

Szijasztok!!!

Lizi: Ez már kééész depi részedről, na nem mááááár. Fel a fejjel, elég lesz majd akkor elszontyolodni ha megjön (ami nem fog :wink: ) mert még mindig nagyon babagyanús a görbéd! :)
Amúgy ez a "még a kakas meg a kandúrmacska is prostituált" hangulat rám is jellemző szokott lenni terhes állapotban! :lol: :lol: :lol: Hehe ez van!

Sonjus: Te télleg mazohista vagy, bár rám is ezt mondják amiért szeretnék egy 3. babát :lol: :lol: Drukkok ezerrel.++++++++++++++++++

Athiz: A görbéd elég hasonló az enyémhez :wink: Dátumilag is meg mindenhogy :)
Enyim:
Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ceni, továbbra is állati jó a görbéd, habár én nem annyira látok hasonlóságot az enyémmel, de azért köszi. Te ma vagy a 12. DPO-n, mikor is fogsz tesztelni? Szerintem akár már megtehetted volna ma is. De ha még vársz pár napot, azt is megértem. Én nagyon szeretném, ha nekem nem jönne meg a hétvégén, és akkor hétfőn tesztelek, remélem, addig kibírom!

Annyira érzem, hogy van ott valami a hasamban lenn, de meglehet, hogy bizony csak egy jó kis vesekő, ami már a hugyhólyagomban bújkál, és nem akar kipottyanni, mert sokszor kell pipilnem, és olyankor mindig olyan, mintha egy pici gombóc csücsülne a hólyagomban.

Na csőváz
Vendég

Athiz: Hát az eleje neked is lent a vége neked is fent :lol: :lol: Igazából az utcsó mensi ami majdnem akkor volt... 1 nap eltéréssel. Hja nekem a mai még csak a 11. DPO-m mert a Ferty rosszul jelölte be, nekem vasárnap volt PÉ-m ez tuti mert én mindig érzem! Úgyhogy vagy holnap tesztelek vagy szombaton vagy nemtom! :wink:

Csajok lakik valaki a belvárosba Pesten? Milyen a helyzet? Tudtok éjszaka aludni??? Nagy a gáz???
Enyém tesóm a Rákóczi úton lakik közel a Blahához meg a Köztársaság térhez!!! Mesélt egysmást :( Hmm ez van!

ceniko
Szeged

Ceni, ha így nézzük, tényleg hasonló a görbénk! :lol:

Én egyszerűen nem tudom eldönteni, hogyha netán esetleg véletlenül csoda történt, és babát várok, akkor inkább megvárjam a hétfőt, amikor a párom nincs itthon, és reggel tudok nyugiban tesztelni, vagy inkább vasárnap teszteljek, amikor itthon van, és esetleg együtt tudunk örülni a jó hírnek.
Persze ez mind csak HA, mert ugye a nagy kérdés az, hogy lesz-e vérzés addig. Most már teljesen be vagyok szarva, hogy megjön-e, és rettegek a gondolattól, hogy megtörténik, amit annyira nem akarok, és megint csalódnom kell. Pedig eddig nagyon tartottam magamat, és úgy gondoltam, majd most könnyedén veszem, de kezdem úgy érezni, hogy megzakkanok, ha megint nem sikerül!

Na, ennyit a nyafogásomról, és bocsi mindenkitől érte!

Szóval Ceni, gondoltam egy közös tesztelésre ugyi mondjuk vasárnap reggel, de ha te már holnap vagy holnapután tesztelsz, akkor persze okés.

Engem eléggé megrémisztett ez az éjszakai ramazurizás, és bevallom, betojtam, hogy most akkor mi lesz itt, háború? Főleg, hogy a sógorkám rendőr, és kint volt akkor éjjel és azóta is behívták éjszakára.

Ő is mondta, hogy brutális volt, pedig nem egy félős ember, azt el kell hogy mondjam. Meg persze Ők nem használhatják pl. a fegyverüket, azt le kell tenni, mielőtt bemennek a tömegbe. És eltitkolták azt, hogy megöltek egy rendőrt, méghozzá úgy, hogy körbevágták a torkát. Szerintem nagyon durva!
Vendég

Sziasztok!

Monyoka!
Mi a helyzet????

Kép
Kép
ancsa81

Athiz: Sztem én holnap tesztelek:wink: úgysem birom ki tovább :lol: :lol:

Figy ez a rendőrhalál ez gyanús, ha ilyen lett volna tuti lenne óriási füstje, mivel a rendőrség a " jelenlegi kormánynak" dolgozik...és akkor baromira felfújnák mert érdekük lenne, szal én ezt nem hiszem el,de persze lehet h így van. Ha igaz a hír, akkor nagyon sajnálom....

Áfi, Coca, Lizi, Sonjus és a többeik hogy vagytok, merre vagytok??????

ceniko
Szeged

Vagyok én, olvasok ügyesen. :)
Politizálni nem akarok, bár tán Athiz megnyugtatására: szerintem nem lesz sem háború, sem forradalom.
A rendőrhalál nekem is gyanús, üvöltve mutogatnának valóban minden tüntetőre, és az egész jobboldalra (nem mintha tehetne bármiről is).
A görbémről sem tudok mit mondani, korán van nekem.
Enikő: neked mindösszes drukkjaim holnapra, sajna csak vasárnap tudom majd meg a hírt (hacsak nem írsz nekem egy SMSt) mert péntek és szombat egész álló nap este 8ig előadásokon fogok ülni.
Vendég

Sziasztok lányok!

No megjöttem!

Két hírem van:

1. Megvolt az állásinterjú. Egy órát beszélgettem a faszival, nagyon szimpi a hely, és a munka is tetszene. Rendesen belennék jelentve, ami nagy szó! Igaz, 15 000-el kevesebbet kapnék, mint a másik munkahelyen, de itt van a számban, 5 perc tőlünk kocsival, de busszal meg negyed óra kb. Amúgy is a mostani melóhelyre kocsival járok és a 115 000-es fizumból, kb. 35 000 csak a benzinre megy el. A fószer szerdán ad választ. Még egy másik lányt hallgat meg azt mondta! DE majd kiderül!

2. Nagyon begörcsölt ma a pocóm, pont a párommal beszéltem, úgyhogy amikor hazaértem, beültetett a kocsiba és irány a nőgyógyászat. A doki megvizsgált, közölte, hogy szépen kezdenek megduzzadni a mellbimbóim, és közölte, hogy lesz még rosszabb is. :) Kedves nem? :cry: Elmeséltem neki ügyemet, bajomat, elvittem a hőgörbeszemet is. Egyértelműre mondta az alapján a 14 cn-en a peteérést, és azt mondta, hogy ő arra a nagy hóesésre ami akkor volt mikor 37,1-36,6-37,1, a beágyazódást teszi, meg, hogy amikor peteérés után így megy fel a hő, az nagyon igéretes! Megvizsgálat és közölte, hogy nagyon bevan duzzadva a méhem. Mondtam neki, hogy a mensis fájdalmak állandóak, van, hogy kevésbbé van hogy erőssebben...mondta, hogy terhességnél normális. Egy hét múlva vissza kell mennem, ha addig nem jön meg, és akkor csinálunk uh-ot. Most nem csinált, mert a mensim alapján az mondta, hogy még nem látna semmit! Mondta, hogy a hőgörbeszemet továbbra is mérjem, de ne riadjak meg, ha 37,0 helyett csak 36,8 lesz, vagy 36,7 a lényeg, hogy ne menjen le a 36,5 körülire. Úgyhogy most lehet izgulni! Na bocsi, hogy hosszú voltam, de ezeket leakartam nektet irni! (most megint belelém magamat, jaj :? :? :? )

Enikő, te tuti, hogy babás vagy, drukkolok, mint állat! :lol:

Athiz, te sem állsz éppen rosszul. :)

Sonjus, hát a tiéd is igéretes! :D

(de jó ennyi jót írni!)

Kép
elizabeth25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?