Hello Mindenki!
Annyira örülök, hogy ennyire tetszett a kép, a végén fel is teszek még pár babafotót, magamról többet nem, mert azok már arcosak és nem akarom, hogy a közértben lerohanjanak autogrammért
Apjuk csinálta egyébként a pocakos képeket és házi műtermet eszkábáltunk össze állólámpákból, lepedőből. Tök jó érzéke van hozzá, bár elvileg én jártam fotósuliba (igaz csak fél évig, aztán Andrissal a pocakban már nem akartam a vegyszerekben kurkászni). Jó sok türelem kell, amíg az ember kikísérletezi itthon hogy mi működik, meg egy gép, ami tud manuális beállításokat. Hát van aki varr, nekem ez a hobbim..
De azért nagyon örültem, hogy így tetszett nektek!
Sue, gratula nektek és várjuk a részleteket!!
Mamy, a tesódnak is megy a drukk, hogyhogy ő nem ír hozzánk?
Livi, remélem sokkal jobban vagy!
Melódia, örülök, hogy jobban van a kislányod! És édik a képek! A szalagok nekem is nagyon fájnak, de nem is csodálom, ekkora hasat cipelni, mint az enyém.... lehet kapni egy terhes haskötőt, esetleg próbáld meg... én csak sima textil haskötőt hordok, de azt még éjszaka is, bár szerintem annyira sokat nem ér, valamivel csak jobb...
Iza, jobban vagy? Remélem!!
Viola, mekkora mázli, hogy végigalussza a kiscsávó az éjszakát! Azért ilyet elég ritkán hallani egy hónaposan!
Beáta, üdv köztünk!
Gabriel, örülök, hogy sikerült feltenni a képeket!
Krisszi, kár persze, hogy ilyen ritkán jössz, de azért köszi a képeket Ms Vonatfüggy, nem semmi, hogy milyen jól nézel ki, Ricsi meg egy kis tündér, már harcolnak érte a nők!
Edi, köszi a történetet!!
Boróka, benntrekedtek fórum!!! tök sokat gondolok rá, én már a múlt hétre vártam Andrist, úgyhogy tisztelettel jelentkezem én is ebbe a topicba, bár papíron még van vagy két hét... de én érzem, hogy már kinőtt a körme...
persze azért ilyenkor rátok gondolok és befogom...
Jadey, Jade egy tündér, hogy ennyire várja a tesót....
Biztos nagyon megható lesz, amikor először találkoznak! Ebből a szempontból tök jó a nagy korkülönbség, hogy ennyire tud örülni és biztos nagyon sokat fog segíteni neked!
Nózi, Zsolti nagyon édes! Köszi a képeket.
Kata, puszi a lányoknak! Jó, hogy túl vagytok rajta!!! Gyügyuljatok meg gyorsan!
Igaz, hogy nem fórumos baba, de ideteszek akkor pár képet az unokaöcsénkről, 3 hónapos és imádnivaló, kétszer lepisilt, mialatt fotóztam....
Sok puszi mindenkinek!