Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok,

Edi,

húha, igazi kis zabagép a lányod :lol:
köldökcsonk: ha leesett és látsz még kis nedvezést,akkor egy fültisztitó pálcikát márts alkoholba, vagy én javaslom a teafa olajat és kicsit tunkold meg. sztem, más dolgod már nincs vele.

mi ma voltunk először sétálni :) az elején nagyon nem tetszett neki a babakocsi, így kézben vittem, apa meg tolta mellettünk az üres kocsit. aztán a következő saroknál beájult, és egy órát kocsikáztunk. annyira jó volt végre szabad levegőn lenni.

Sue,

végre :lol: :lol: gratulálok!! ugye hogy a babád mérete "pont jó"? :wink: :lol:

Rolex,

mi az hogy nem 100%?
VK: és jössz?
sz_kata

Kata,
Szerintem megyek. Ha Ti jöttök! Különben hogy nézhetnélek meg!?
Már csak asztalos munka van hátra. Tőle függ minden, h mikor jön., Aznap készen is leszünk. Utána már csak a takker néni fog tevékenykedni.
Jó a kocsi?
rolex

Sziasztok!

Sue!
Gratulálok a babához. Nem is lett kicsi. Pont szép, formás. :)
Sok boldogságot, egészséget és sok tejet kívánok.
Kérjük majd a részleteket és képeket. :)

Edit

Kép
Kép
edi78

Sue,

nagyon-nagyon gratulalunk, pompas meretei vannak a kislanynak, nem ertem miert volt ez a huza-vona... Majd kerunk reszleteket!

Viola
fj35

Sue,
Ahhoz képes, h írtad Te is milyen pici vagy, Viki majd jól a fejetekre nő.:)
R.
rolex

GRATULÁLUNK SUE!!!

Nagyon várjuk a képeket!!!
Te áprilisban jöttél közénk és akkor ezt írtad:

Sziasztok!
Nem nagyon olvasgattam eddig a forumot, mert kicsit kikészültem ,rémálmok, meg mindenféle ,kezdődő depi vagy mi a szösz.De azt hiszem túlvagyok rajta, vagyis majd meglátjuk.
Rejo!
sajnálom, hogy még mindig barnázol.Reggeli többlet, szerintem azért van mert fekszel és nem ürül.Mikor én is ezt csináltam ,nekem is reggel volt több, meg amikor menses van és reggel kikelek ágyból érzem megindul.Szóval türelem.elmúlik biztos.
Piciza!
Én cickafarkfüvet ittam, tényleg beállította vérzést és azt a menses első napjától kellett inni 2 hétig, majd a köv. mensesnél ismét.de én ittam folyamatosan mert egy bögre naponta nem árt.

csütörtökön voltam egy magán rendelőbe uhn, megnéztük babát, méretei alapján 2 héttel kissebb.De ezerrel rugdos amit én nem érzek még.doki megnyugtatott kb 20. hétnél fogom érezni.Egy hete folyamatosan feszülgetek olyan nagyon fura és kellemetlen érzés szedem a magneB6ot.
és hihetetlen de még minden nap reggel Wc felett hajolok és szenvedek.Valószínűleg Engem ez már végig kísér!
Pilchard!
Kitartást Nektek, tényleg nem sok van hátra.
Mindenkinek szép napokat, megyünk fagyizni és megnézzük a hatalmas Dunát.
suezika
16+6

KépKép
Kép
jadey

Melódia: Gatyafirka :shock: Nálunk is mindig van valami a műsoron, de általában megbeszéljük. No persze másnapra elfelejti és ugyanúgy megszidom érte... Bezzeg a Spongyabob, a kedvenc dalok, filmek zenéje, reklámok, az kívülről betéve megy :lol: Lehet, hogy mi is ilyenek voltunk????

Rolex: Jó, hogy minden rendben Veletek. Tényleg, még én is csodálkozom, hogy egyben (bocsi, 2 in 1 :wink: ) vagyunk. Minden nap úgy érzem, hogy na majd ma... Állítólag nekem is kezd "szétesni" az arcom, de tudjuk, hogy ilyenkor mindenki mindent mond :roll: A hasam az viszont tényleg gigantikus :shock:

Puszi Nektek

KépKép
Kép
jadey

Jadey,
Milyen az arcod??? Nem tudsz felrakni képet a pocakodról?
Bencuska valszeg betartja az időpontot!!!:)
rolex

Jadey,
Mkor csinálják az utolsó labort? Még milyen vizsgálatok vannak hátra?
R
rolex

Rolex,

egész jó a kocsi, főleg hogy irtó szar minőségű a járda, szóval kellett a nagy kerekű. És Petike kényelmesen tud nyújtózkodni benne :lol:
lakás: most én mondom, amit Te nekem: hidd el, még a végén unatkozni is fogsz, annyira időben elkészültök. Nálam tudod, ez jött be végül, pedig mennyit paráztam :wink: :lol:

Jadey,

Megnéznénk az a pocakot :lol: (és dune-nek is lenne egy jó napja :twisted: )

Lányok, akik már szoptattok:

Ti is érzitek, hogy nem tudtok mit felvenni? Én itthon kigombolt melegítőben járok, hogy bámikor szabaddá tegyem a cicit fél másodperc alatt, de fogalmam sincs mit vegyek fel utcára, ha majd hosszabb időre kimerészkedünk. Főleg télen. Miben lehet jól szoptatni?
ja, és a kifejezetten szoptatós hálóingnek árult förmedvény pedig egy rakás sz@ar. Az a felhajtós izéje állandóan a kisfiam arcába eseik, nekem meg ugye nincs harmadik kezem, hogy azt is tartsam...

plusz: haskötőről van valakinek valami infója? egyáltalán kell az? Ti mit tesztek, hogy a hasatok visszanyerje eredeti állapotát?

Siba,

azt a csodaszép művészi képet hol csináltattad? babás képeket is csinálnak? előre is köszi az infót

Kata
sz_kata

Rolex,

a 37. héten van még egy UH. akkor van labor is, meg mostanában kell legyen egy knetvétel, hogy megvizsgálják, nincs-e gombás vagy bakteriális fertőzésed. Azt nem tudom, hogy csaszinál ez kell-e. Aztán már csak NSt.
sz_kata

Köszi Kata a választ! :lol:

Kép

Kép
rejo

Sz_Kata,
Köszi!!! Úgy unatkoznék már 1 kicsit.
rolex

Sziasztok!

Sue!

Jaj, de jó!!!!! :D Gratulálok! A méretei valóban tökéletesek... :)

Bezzeg az én fiam összement :shock: ,
két hete: BPD:96, kb. 3200gr
ma: BPD:93, kb. 3000gr :shock:
Ugyanaz mérte, de biztos állítottak valamit a gépen, mert az előttem lévő anyuka is hasonló tapasztalatokról számolt be :? :)
Nem kell erre adni, igaz!? Jól van úgy, ahogy van? :roll:

Nálunk az utolsó héten már két NST-re kell menni, (nekem 3-ra, mert szombatra vagyok kiírva és aznap is kötelező) + hétfőn védőnő, úgyhogy a hétvégén szeretnék "szétesni" :) Kérek majd apustól hormont, hátha... Bár egy porcikám se kívánja...
Vajon milyenek azok a jóslófájások? Én is akarok!!!!

Jadey!
Miért érzed, hogy "na, majd ma!" Neked vannak fájásaid, vagy csak női megérzés? :wink:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Sue:

Gratulálok!!!!

Gabriel:

Nagyon szép lett a babaszoba.Tényleg te nem jársz tornára?Én múlt héten voltam kismamaklubban is.Végre lett szülésznőm is,és megnéztem a szülőszobákat is.

Siba:

Nagyon szép rólad az a művész fotó.

Lányok:

A babákhoz gratulálok,egytől egyig gyönyörűűűűű.

Jadey:

Már Mamynak is ajángatod Bencust?Na szép!!!

Rolex:

Vettél pelustáskát?én igen,merev falút,(brevi).Piros színű nagyon vagány.A soroksári diszkontban,de ott sem volt túl olcsó.Viszont ezt később is lehet majd utazáshoz használni.

KépKép
rönci

Sziasztok!

SzKata!
A szoptatós hálóing szerintem is szar, már a kórházban is ki voltam tőle. Hiába a hosszú gombsor, még kellene 2 kéz, akkor 100% tudnék szopiztatni. Én ha szopiztatok, akkor felteszem a nyakam mögé a rucit, máshogy nem megy, vagy bő polóban vagyok. A legjobb, ha csak egy melltartó van rajtam, esténként így járkálok +bugyi. Az a helyzet, közepes méretű melleim vannak (nem lógnak), ugyhogy teljesen szabaddá kell tennem a felületet, hogy tudjon a baba nyugodtan, mindenféle kilógó ruhadarab nálkül szopni.

Ti nem izzadtok éjszakánként? Már a csaszi első nap éjszakáján izzadságban úsztam. Azt olvastam ez hormonális átállás miatt van.

Edit

Kép
Kép
edi78

sziasztok,

1kezesezek, Liza cicin. Tegnap a Jánosban megműtötték mind2 lánykám sérvét. Ma már itthon, és jól vannak Részketekkel jövök később.
Puszi - kata

ákata2

Rönci: Mindenkinek ajánlgatom, hogy jó dolga legyen :lol:
Tudod, hogy Mírácska előnyt élvez :wink: De úgyse mi döntünk...
ma megcsináltam a baconos csirkuszt, jó lett, de közel se olyan, mint a Tiéd :wink:

Rolex :Ahogy Kata is írta: vérvétel, kenet, nekem hetente ctg volt (nst egy daraab sem) és minden ctg alkalmával vérnyomi és pisiminta. Ahogy pedig tegnap írtam, volt még egy uccsó uh is. Túlhordásnál nálunk csak 3--4 naponta lesz ctg, amit azért nem értek, mert 6.nap megindítják... Tehát nekem logikusan már csak 1 van hátra, ha addig nem... De remélem igen!!!

Kata- Rolex :Nem Ti vagytok Dune? :lol: :lol: Na jó, megpróbálok felvarázsolni egy képet, bár Jade gépéről nehézkes, a miénk meg még mindig szxr. Peti képet kérhetek cserébe??? KAtától, nem Rolextól :wink:

Livi: Én minden nap most már úgy érzem, hogy na ma.... De ma tényleg úgy érzem... Kósza fájdogálások vannak, de semmi rendszeres egyelőre. Csak a hangulatom más. Olyan készenléti :lol:
Te jól vagy???

Dorka :Csak nem?

KépKép
Kép
jadey

Drága Kata!!!

MILLIÓ PUSZI A LÁNYOKNAK ÉS GYÓGYULJATOK MEG MINÉL HAMARABB!!!! SZEGÉNYKÉK...

KépKép
Kép
jadey

Jadey!

Igen, jól! :evil:

:D ... tényleg nem akarok ilyen jól lenni...

Miért égetnek a honfitársaim? :shock: :evil: :evil: húúúú, de ciki! komolyan mondom!

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Ákata
Jobbulást a lányoknak!

Tejcsi
Szerencsém van... semmi extra dolgot nem csinálok... szoptatok, fejek, igyekszem minél többet pihenni...

Jadey
Kép

Szégyenlősek vagyunk :wink:
Vendég

Jadey,
Mi a különbség a CTG és az NST között? :oops: Elég ha a ctg-t elmondod...Az NST-t tudom....

Ákata, Remélem minden rendben Veletek!!Puszi a lányoknak!!

Rönci, még nem vettem... Mégis mennyi???:)
rolex

Hello Mindenki!

Annyira örülök, hogy ennyire tetszett a kép, a végén fel is teszek még pár babafotót, magamról többet nem, mert azok már arcosak és nem akarom, hogy a közértben lerohanjanak autogrammért :) Apjuk csinálta egyébként a pocakos képeket és házi műtermet eszkábáltunk össze állólámpákból, lepedőből. Tök jó érzéke van hozzá, bár elvileg én jártam fotósuliba (igaz csak fél évig, aztán Andrissal a pocakban már nem akartam a vegyszerekben kurkászni). Jó sok türelem kell, amíg az ember kikísérletezi itthon hogy mi működik, meg egy gép, ami tud manuális beállításokat. Hát van aki varr, nekem ez a hobbim.. :) De azért nagyon örültem, hogy így tetszett nektek!

Sue, gratula nektek és várjuk a részleteket!!
Mamy, a tesódnak is megy a drukk, hogyhogy ő nem ír hozzánk? :)
Livi, remélem sokkal jobban vagy!
Melódia, örülök, hogy jobban van a kislányod! És édik a képek! A szalagok nekem is nagyon fájnak, de nem is csodálom, ekkora hasat cipelni, mint az enyém.... lehet kapni egy terhes haskötőt, esetleg próbáld meg... én csak sima textil haskötőt hordok, de azt még éjszaka is, bár szerintem annyira sokat nem ér, valamivel csak jobb...
Iza, jobban vagy? Remélem!!
Viola, mekkora mázli, hogy végigalussza a kiscsávó az éjszakát! Azért ilyet elég ritkán hallani egy hónaposan!
Beáta, üdv köztünk!
Gabriel, örülök, hogy sikerült feltenni a képeket! :)
Krisszi, kár persze, hogy ilyen ritkán jössz, de azért köszi a képeket Ms Vonatfüggy, nem semmi, hogy milyen jól nézel ki, Ricsi meg egy kis tündér, már harcolnak érte a nők!
Edi, köszi a történetet!! :)
Boróka, benntrekedtek fórum!!! tök sokat gondolok rá, én már a múlt hétre vártam Andrist, úgyhogy tisztelettel jelentkezem én is ebbe a topicba, bár papíron még van vagy két hét... de én érzem, hogy már kinőtt a körme... :) persze azért ilyenkor rátok gondolok és befogom...:)
Jadey, Jade egy tündér, hogy ennyire várja a tesót.... :) Biztos nagyon megható lesz, amikor először találkoznak! Ebből a szempontból tök jó a nagy korkülönbség, hogy ennyire tud örülni és biztos nagyon sokat fog segíteni neked!
Nózi, Zsolti nagyon édes! Köszi a képeket.
Kata, puszi a lányoknak! Jó, hogy túl vagytok rajta!!! Gyügyuljatok meg gyorsan!

Igaz, hogy nem fórumos baba, de ideteszek akkor pár képet az unokaöcsénkről, 3 hónapos és imádnivaló, kétszer lepisilt, mialatt fotóztam....:)

Kép
Kép
Kép
Kép

Sok puszi mindenkinek!

Kép
siba

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a drukkokat - de továbbra is semmi - Vizipaci még dagonyázgat tovább...

Jadey:
Flowmetria tök jó lett, méhlepény II-es, de doki elég ideges volt, így hiába kértem nézze már meg a méreteit nem nézte.
Vagyis továbbra is titok, hogy mekkora lesz a babócánk - szerintem óriási.

Nem tom hogy fogom megszülni.

Hát nem cicóznak Nálatok sokat, ha megindítják a 6. napon. És mi van, ha csak elszámolták??? Neked módosította a dokid a kiírásodat az UH alapján?

(Nekem nem.)

Rolex:
A CTG az a Kardiotokográfia rövidítése latinul és nagyjából ugyanaz, mint az NST. Vagyis szerintem annyi a különbség, hogy a CTG-t ha szükséges csinálják úgy is, hogy oxitocint adnak (avagy mellbimbót ingerelnek törülközővel), és ennek függvényében nézik az összehúzódásokat.
De ne ijedj meg, ezt tényleg csak akkor csinálják, ha gond van a méhlepénnyle, alapból csak hallgatóznak szívhang és fájásügyileg.

Bali - Jadey:
Akkor már 3-an finiselünk!!!
Nem ér megelőzni.

Fájásom amúgy nekem sincsen.
Szülésznőm már kezdi tökre unni, hogy nem szülök meg és nő az esély, hogy hétvégén kell majd bemásznia (Fidesz tüntetésre akar menni).

Én meg lesz@rom a politikát - nehogy már érdekeljen kinek merre húz a szive.

Ciao,

Dorka

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973

Gigaboszi: Naaaaaaa, ez nem ér :lol:

Rolex: a baba szívhangját és az én "fájásaimat" nézik egy géppel, olyasmi, mint az ekg.

KépKép
Kép
jadey

Siba:

Hááát bárki csatlakozhat a topikhoz, aki úgy érzi benntrekedt a gyerkőc... Így akkor már ketten vagyunk :lol: :lol:

Azért a fotótudományod Neked sem kicsit jó!!!

nagyon profik a babás képek.

Á_kata:
Ha lesz időd, avass be a részletekbe, remélem jól ment a műtét. Miért éppen a János???

Üdv,

Dorka

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973

Dorka:

Mi az, hogy nem mondják meg? Nonszensz... Nekem már III-as a lepényem, de azt mondták, hogy még elég Bencusnak. Módosítás :25 helyett 24 :lol: Szerintem tök mindegy mit mond, jön, amilkor Ő akar :wink:

KépKép
Kép
jadey

Közkívánatra, engem lerohanhatnak :lol: Kép

Nem vagyok semmi smink néllkül :wink:

KépKép
Kép
jadey

Ez egy mai kép volt, rakok fel egy múlt hetit is, szerintem van külömbség... Kép

KépKép
Kép
jadey

Szerintem tényleg lejjebb van már a pocakom, nem? Lehet ezt még pocaknak nevezni??? :shock:

KépKép
Kép
jadey

Siba: Szerintem is rengeteg előnye van a nagy korkülömbségnek. Nagyon jók ezek a babaképek. Irigyellek a hobbidért, majd kiélheted magad, ha megszületik Andriska.

KépKép
Kép
jadey

Jadey:

Feltegyem a szombati 2-es fotót?Bár ezen sokkal nagyobbnak tűnik a pocid.Lehet 3 nap alatt is nőtt?Nem hinném,hogy nem lett fini a baconos csirke.nyamnyam....

Mírának jó dolga van,most 3 pasi közül is választhat a szűk környezetében.hihihihi :lol:

Rolex:13 e helyett 8 e volt a tatyó,de dögös..

ctg és nst ugyanazt jelenti.nst:non sressz teszt-magzati szívfrekvenciát néz,ctg maga a gép neve.

Boroka:

Elég érdekes így látatlanban a szülésznőd.Menjen majd politizálni ha megszültél!!

Ákata:

Remélem jól vannaka csajok!!

KépKép
rönci

Rönci: Szerintem elég ez a két kép is rólam, még sok is :lol:

Persze ha akarod, akkor felteheted. Hárem hapsi :lol: nam három

KépKép
Kép
jadey

Rólad még úgy sincs fent kép, rakd fel.

KépKép
Kép
jadey

Jadey:

Nem inkább nem.Bibibííí én inkognítóban maradok.Hogy telt a mai nap?Én uncsitesóm kísértem a varrónőhöz.Jó sok terhesrucit vett.Holnap sajna dolgozom.Holnap csüt....de lehet bencus a hétfőt várja.

KépKép
rönci

Jade,
Azta!!!!!!!Ez aztán a pocak!
Neked mennyi szokott lenni a fájás százalék? Sejtettem, h a 2 rövidítés uazt takarja...Nekem 10 és 20 között szokott lenni..
Boróka Neked milyen fájás eredményeid vannak igy a 41. héten?
Rönci, nagyon dögös lehet. Szóval szerinted amit a kocsihoz adnak nem teszi meg?
Siba, nagyon szépek a képek. Nekem is kéne még 1-2 pocakos kép. Hiányozni fog. :)
Nem tudom, Jadey, megállapítani h lent van e..Magamon se.
Nekem az utcán szólt egy férfi, h szokott figyelni és szerinte már lent van... :shock:
rolex

Rönci,
Vágd le a fejed. Én is úgy raktam fel képet. Én már úgyis híres vagyok.. :wink: .Még mindig kapom az iwiw-en, h "láttalak a fókuszban.". :oops:
rolex

Rolex:

Csak vicceltem az inkognító miatt.
A tatyival kapcsolatban azt néztem a tietekhez más fajtát adtak,a mienk annál is kisebb hátizsák.Max Míra plüssállata fog beleférni.

KépKép
rönci

Rolex: Köszi az aztát :lol: tényleg nagy, de hát van benne egy readybaby :lol:

Rönci :Ma is takarítottam, aztán megcsináltam a kajcsit, majd átjött a Klári a Petibabával. Képzeld, kibújt az első fogacskája :D Amikor ettük a husit, Petibaba cuppogott úgy, hogy kilógatta a nyelvét, annyira cukor volt :lol:

KépKép
Kép
jadey

Mamy hogy ment egyedül a fürdetés? Gesztike szeret fürdeni? Zsoltika szerencsére szeret, és nem a 37 hanem a 38°C fokos vizet szereti (gondolom, mert az jó a pocijának)

A tornáztatás néhány egyszerű mozdulat, de érdekes, hogy eddig mindig bevált - igaz ma nem volt olyan hatalmas kaksi, de már nem olyan kemény a hasikája. Hihetelen jó napom volt a tegnapi, és a mai is egész jó. Tegnap sokat nézelődött, tök nyugis volt!
Húgodnak drukkolok ++++++++
A második képen akkor jó a mozdulat, ha a baba magától kirúgja a lábát
Kép

KépKép
nózi

A módszer jó!!! Most is bevált, igaz vagy fél órát is masszíroztuk, tornáztattuk, eredmény: hatalmas kaksi :lol:

Meglehet, jó éjszakánk lesz megint! :lol:

KépKép
nózi

Rolex: A fájásgörbét igazán nem néztem, mert hogy nem voltak fájásaim... :roll:

KépKép
Kép
jadey

Sue!
Gratulálok a babaához nagyon szép méretei vannak! Kívánok nektek jó egészséget és tejecskét.!

Ákata!
Örülök, hogy végre túl vagytok a műtéten és remélem minden rendben??? Hogy viselték a lányok?

Jadey!
Hát nem semmi a hasméreted, de hát már így a finisben érthető. Mennek a drukkok és remélem hamarosan azt olvashatom, hogy kibújt a kis drága!
baboka

Sziasztok!

Sue-nak nagyon gratulálok a csinos méretű kislányához!

Rönci!
Egyszer itt százhalombattán elmentem tornázni, de nagyon nem tetszett, így szigorúan (mivel hízásra hajlamos vagyok és mindig is sportoltam) itthon tornázom heti 5 alkalommal Rubint Rékára és Kállai Ildikóra.
Én most pénteken megyek szülőszoba látogatóba.
Jó a véleményed? Tetszett? Már amennyire egy kórház tetszhet!!!

Lányok!
Ez a flowmetria vizsgálat uh-on történik? Mit jelent, hogy lepény érettség I., II., III., ? Melyik a jó? MIkor van gáz?
Bocs ha buták a kérdéseim, de 3 hét múlva megyek és tök homály vagyok ez ügyben!
gabriel79

Sziasztok!

Ugyan engem nem hiányoltok, de azért idönként benézek egy kis monológot folytatni! Bocsi, ha sértödöttnek tünik a hangnemem, egy kicsit tényleg mellözve érzem magam, meg amúgy sincsen éppen valami jó kedvem.
Már úgy szeretném én a babámat látni! Hivatalosan van még két napunk, de én már letettem róla, hogy valaha is osztódni fogunk. Talán majd ha az úrfi betölti a 18. életévét, hajlandó lesz magát megmutatni...
Eddig mindkét lányomat két nappal kiírás elött kaptam, ez most valahogy nem jött be. Hacsak nem történik a nap folyamán valami csoda!
Nem akarom én a szülést siettetni, meg a babának se rosszat, hiszen ö tudja, mikor van indulásra készen, de az utóbbi napok már nagyon kiveszik a maradék energiámat. A baba változatlanul nagyon aktív, fájogat a derekam-hasam, hányingerem van már vagy két hete plusz hasmenés, vagyis olyan tünetek, amelyek eddig minden szülésemet megelöztek. Tehát van remény, csak valahogy mégse akar alakulni a dolog.
Kicsit félek a túlhordástól, vagy hogy amiatt nem tudom természetes módon megszülni a babát.
A lánykáim is fealdták a várakozást, már nem gyötörnek a napi kérdéssel, hogy már elég nagy a baba és most már ma biztos kibújik, inkább csak konstatálják reggelente, hogy ni a pocak még mindig ott van, ahol tegnap is, akkor nincs baba.
Ha már a technikai kérdéseknél tartunk: mi az az NST?
Mifelénk csak CTG-t csinálnak.
Gratulálok az legutóbbi hozzászólásom óta megszületett babákhoz és kinek-kinek a szép képekhez!
Nekem mintha már nem nöne egy ideje tovább a pocakom. Csak én leszek körülötte egyre nehezebb! :)

Kellemes várakozást nektek és vigyázzatok Pesten nagyon magatokra!

Barbi
maass

Drága Lányok!

Köszönöm a jókívánságokat és drukkokat a csajok nevében, nagyon jól esett. Jól vannak, esznek, alusznak, néha egy kis hiszti...

Akkor röviden a sztori:
miután szombaton Lizával voltunk a Péterfy-ben, mert neki aznap jött elő a sérve és nem tudtam visszatolni, vasárnap Lilivel rohantunk az érdi ügyeletre, ugyanis fájdalmasan zokogott, a sérv piros és duzzadt volt (már amikor előjött), és látszott szegény bébimen, hogy nagyon rosszul érzi magát. Az ügyeletes orvos (aki szerintem nem áll hivatása magaslatán) azonnal a János sebészetére küldött. Ebben a kórházban ugyanis 1. van ügyelet, 2. babákat is műtenek. (Mehettünk volna a még az aznap ügyeletes Heim Pálba is, de attól mentsen a jó ég! Aki rokon gyerek ott volt, annak a szülője mind panaszkodott. Bocs, kissé magyartalan vagyok, de rohanok, mert mindgyá etetés.) Sz'al a J-ban megvizsgálta őket egy nagyon szimpatikus főorvosnő, és elő is jegyezte őket keddre. Szerencsére nem volt akut a dolog, mire odaértünk, Lilikének (is) visszament a dudor. Hétfőn véreredményekért és koponya-UH-ért rohangáltunk (Lili fején van egy kis érdaganat, meg kellett nézni, befelé nem nő-e. Szerencsére nem. Viszont csináltak neki hasi UH-t is, és találtak egy cisztát a veséjében. Lányok, ha nem muszáj, ne vigyétek a gyerekeket orvoshoz, mindig találnak valamit :shock: :( :( A cisztával egyelőre nincs teendő, három hónap múlva megyünk ismét UH-ra. Azt mondják, fel szokott szívódni.)
Kedden aztán megműtötték őket, és műtét után fél-egy órával már bőgtek a kajáért :D Azóta úgy esznek, mintha elvenném tőlük, ráadásul kiderült, hogy mindketten jól átvertek, mert igenis tudnak már szopizni :lol: :lol: :lol: Mivel a hagyományos mérleg nem mérte rendesen, mennyit esznek, és simán lecsűrték cicizés után a százas adagot, meg voltam győződve róla, hogy csak nyammognak rajtam. Mivel a Jánosban volt digimérleg, hát megmértem Lizát szopi előtt és után, és a kölök pillanatok alatt (és egy teli cumisüveg után) ötvenet szopizott tegnap! Azóta cicivel indítjuk az evéseket, és ma veszünk egy digimérleget.
Visszatérve a műtétre: most három hétig nem füröszthetjük őket (illetve a 3. héten igen, de csak óvatosan), nem kaphatják meg a védőoltást, valamint el kell halasztani az ortopédiai vizsgálatot is. De nem baj, lényeg, hogy végre nincs az a szaros sérv. (Ja, és nem hagyhatjuk sírni őket, a varrat miatt.) A kórházról: mivel az intenzív részlegen töltötték a 24 órát, nem alhattam velük, de egyébként végig ott lehettem. Igaz, hogy csak egy sámlin, de legalább tudtam fejni, és etetni, vígasztalni őket. A kórházban nagyon rendesek voltak, nem lehet panaszom sem orvosra, sem ápolóra (sőt).

Jadey,
tyű, ez aztán a pocak! De nagyon szép kismama vagy ám! Mennek a drukkok, hogy mihamarabb jöjjön Bencus!

Most zárom soraimat, puszi mindenkinek.

ákata2

Sziasztok Kisnyanyák!

Önző módon magammal kezdem.Jobban vagyok sokkal.A közérzetem teljesen jó.Csak nagyon nehezen szakadozik fel a genya a torkomról.Így éjszaka eléggé kínoz a száraz köhögés :( Hiába a kanalas orvosság,kamilla tea,strepsils)Gesztenye,kérdezted,hogy viszkenek-e a piros foltok.Na azok csak akkor vannak ha lázas vagyok.És akkor mikor jelen vannak nem.Viszont utána nagyon.Tehát már napok óta nem vagyok lázas :arrow: nem vagyok foltos,és néha rámtör a viszketőroham,és vakarózok mint egy bolhás macska.Hogy van-e összefüggés... :?:
Most úgy tervezem,ha már eddig kibírtuk,a következő baba fogantatása úgy dec-január környékén lenne a legjobb.Nem tudom miért én ősszel szeretnék szülni.Az előző babát is úgy terveztük,és sikerült is elsőre.Tényleg, mára voltam kiírva...hmmm
Olyan furcsa.Bár így elnézve a táblázatot,kiírt napra senki sem szült :D

Jadey,nagyon szép vagy,nekem spec az első képen jobban tetszel.

Rolex lehet,hogy Dune figyel... :lol:

Siba szépek a képek!Ügyi vagy.

Boróka mi van mááá?Kevebaba tényleg bennrekedt.Lehet arra vár,hogy megnyisd a topikot :lol:

Ákata,már túl is vagytok a műtéten?Remélem nem lesz semmi probléma a továbbiakban.Puszilom a kis drágáidat.Remélem jól vannak.

Barbi ne érezd magad mellőzve.Micsoda butaság ez.Akkor végül Németországban szülsz?Vagy ez nem is volt kérdéses?Bocs már nem emlékszem :oops:

Krisszi!Bombanő vagy!!!A picifiad meg egy cukorfalat.Gyere sűrűbben.

És Sue nagy-nagy GRATULA!Látod nem is lett pici a babád.Sőt!Szép nagyot növesztettél.Remélem jól vagytok!

Kép

Puszi mindenkinek Iza
piciza

Maas:

Ne izgulj,majdcsak kibújik a tesó.De elhiszem,hogy türelmetlen vagy,így hogy pár nap választ el a babázástól.

Az nst és ctg ugyanazt jelenti,a ctg maga a gép neve.

Gabriel:

Igen a szülészet nagyon szuper,5 egyágyas szülőszoba van,abban különböznek csak,hogy más színűek.És van egy alternatív szoba is franciaággyal,káddal.
Nem semmi,hogy van energiád 5* tornázni!!!!
Nekem az egy is megteszi.A kazin van légzéstanulás és gátizomtorna is?mert amire járok azért hasznos.

Ákata:

rülök,hogy minden rendben a lányokkal.A kis huncutak,hogy tudnak szopizni ha akarnak!!Jól tetted,hogy a Jánost választottad,én is ajánlottam volna.Még a Papp főorvosnő van?

Piciza:

Dec-jan is mindjárt itt van!!Érdekes,hogy pont őszi babát szeretnél,én pont fordítva voltam vele,ha választhattam volna akkor tavasszal.De sebaj,ősz lett.
Torokfájás brrrrr....

KépKép
rönci

Ákata!
Hát azért nemegyszerű amin keresztülmentek ezzel a 2 kis drágával. De a lényeg, hogy tényleg jól vannak és túl vagytok a műtéten. Akkor most az elkövetkező 3 hét nem lesz egyszerű, mármint, hogy nem lehet sírni hagyni őket. Főleg ha mindkettő együtt zendít rá. Minden elismerésem a tied és kitartást neked! A vese cisztáról már én is hallottam , hogy az magától felszívódik. Nagyon jó egészséget és nyugodt szép napot nektek!

Piciri!
Talán már otthon is vagytok? Bár gondolom nincs túlsok időd, de ha van egy pici akkor írj! Kiváncsi vagyok, hogy alakultak a dolgok? Ezúton is sok tejecskét és jó egészséget!!!!!
baboka

Rönci!

Ki lesz a szülésznőd?
hidd el meglehet szokni a heti több alkalmas tornát, sőt még az energiám is több tőle!
sajna gátizom torna nincs rajta pedig azt én is szeretném.
Amire elmentem itt tornára azért nem tetszett mert 40 perc csak beszélgetés volt és utána 10perc torna és vége. Amikor megkérdeztem a többieket hohy ez mindíg így van-e azt felelték igen. Ezért nem tetszett!
Egyébként mielőtt várandós voltam vizigimnasztikáztam és táncoltam.Még korábban pedig ritmikus sport gimnasztikáztam versenyszerűen.
Ennek ellenére nem látszik rajtam!!!Mindegy ez van, talán majd később meghozza gyümölcsét!
gabriel79

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?