Jó reggelt!
Tegnap jól megszívtam lányok
Ezt hallgassátok:
Mentem dokihoz, kiderült szülni van, de van helyettes. Bekopogok, kijön egy cigányasszony, hol van foga hol nincs, flegma fejjel, mi van.
Mondom hallottam nincs doki, de van valami helyettesítés...
Ja van valami..VALAMI, majd végig néz rajtam. NA szép mondom a mondatot nem hallotta meg csak kiemelte a szövegkörnyezetből a valamit...
Üljön le majd szólítjuk..
Na mondom ez jóó lesz. 5 perc behív, gondolom a dokinak is előadta a dolgot, mert már az is flegmán indult nekem.
Te komolyan mondom, majdnem úgy voltam vele ki jövök a francba, és azt is kellett volna hogy tegyem. Ekkora tahókat komolyan mondom. Lecseszett miért nem szedek magnéziumot, utána lecseszett miért nem szedek vasat..mondom talán, mert nem mondta senki...
Feküdjek fel megvizsgál.. úgy nyúlt hozzám...úgy éreztem mint akit megerőszakolnak, tök durván, keményen többször belém nyúlt...gusztustalan, és megalázó volt az egész. Zárt méhszáj és ennyi, utamra engedett.
Vett tőlem kenet vizsgálatot, azt levittem, sorba állok, holott ki van írva kismamáknak, és gyerekkel lévőknek nem kell, de mondom ketten vannak előttem kibírom. Van kirakva, egy olyan várakozó táblácska tudod, hogy ne másszunk egymás nyakára, már csak 1 nő intézi előttem a dolgát. Jön egy 60 év körüli, vörös karmok, nagy dizájn napszemcsis nő, beáll oldalra közvetlen az ablaknál lévő nőhöz. Na mondom ez tuti bepofátlankodni akar...és igen, naná. Persze odaléptem, mondom, maga szerint én viccből állok itt? Erre ő sértődötten jól van na, tessék csak. Agyam eldobom komolyan!
Hgggrrrrrrrrrr.
Na mindegy, még aznap új időpontot kértem a dokimhoz, persze 25.-ke a leghamarabbi. Na mindegy. Megfogadtam egy helyetteshez sem megyek többet, inkább várok.
Gépem van, photoshopot kell telepítenem, és azonnal dobok egy új táblácskát, bocsi addig is.
35.hét