Új privát üzeneted érkezett!

Chesi Drága :)

Továbbítom az üzetetet, csak az a hülye babona, szóval még szerintem egy kicsit várunk. Bár tegnap egy kollégám ahol két leány babuci van, hozott egy zsák ruhát!!! :)

Megnézegettük a rucikat és hát bevallom férfiasan megkönnyeztem a dolgot!!!! Már várom, hogy én is vegyek egy király kis rucit a Drágaságomnak!!!
mot

Mot :lol:
Ahogy olvaslak Téged, asszem az a baba nagyon "királylányosan" el lesz kényeztetve. :lol: Te mindent meg fogsz neki venni, de hát ez is a dolgok rendje, a kislányoknak igenis szépen kell öltözködni az első pillanattól :D
Mi is pont mostanában gondolkoztunk rajta, hogy vegyünk-e még bármit a babáknak, de most úgy döntöttünk, hogy szeptember végéig várunk és utána mindent bele. :wink: Kiságyak,pelenkázó ingyom-bingyom stb. Bár, már vettem egy kiskádat meg egy szoptatós párnát, de le is álltam ezzel a vásárlás dologgal.
Ti a babaszobát már megcsináltátok fullra?

Chesti :lol:
CTG-s élményeidre én is kíváncsi vagyok, majd írjál ha voltál már!

Hali
Viki
nviki
Budapest III. kerület

Ja, a mocorgás.... András egyáltalán nem érzi mikor én érzem, hogy mozognak bent, anyu viszont megérezte őket :lol:
nviki
Budapest III. kerület

Szép jó éjszakát Pocakosok és Mot papa!

Küldök nektek egy huncut kölköt és egy apás fotót! Kép Kép

Ezek kb. 2 hónapja készültek!

Pusszantás!
taptau

Jó reggelt Mindenkinek! :)

Viki :)

Mi egy másfél szobás lakásban éldegélünk. A hálószobában volt egy íróasztal, polcokkal a sarokban. Na, azt szépen eladtam, helyette odakerült egy IKEA-s komód, az ágyikónkat pedig egy kicsit eltoltuk így lett hely egy 120x60 ágyikónak!! Még zsúfolt se lett a szoba!! :)
Szóval így lett megoldva a "babaszoba"!!!

Így viszont mindig a közelünkben lesz Krisztina Királynő!!!! :)

Majd beosztjuk ki, mikor alszik azon az oldalon ahol a kiságy lesz :) :)

Holnap elkezdődik a 6. hónap!!!!
mot

Az tök mindegy, hogy mekkora helyen lesz a babaszoba az a lényeg, hogy lesz BABA!!!
Boldog 6. hónapot!!

Mot és Csajok!

Az RTL Klubon most megy a Balázs Show és lombikosok vannak benne, ha valakit érdekel.

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Viki:)

Hogy vagytok????

Kép
mot

Jó reggelt!

Tegnap jól megszívtam lányok :( Ezt hallgassátok:
Mentem dokihoz, kiderült szülni van, de van helyettes. Bekopogok, kijön egy cigányasszony, hol van foga hol nincs, flegma fejjel, mi van.
Mondom hallottam nincs doki, de van valami helyettesítés...
Ja van valami..VALAMI, majd végig néz rajtam. NA szép mondom a mondatot nem hallotta meg csak kiemelte a szövegkörnyezetből a valamit...
Üljön le majd szólítjuk..
Na mondom ez jóó lesz. 5 perc behív, gondolom a dokinak is előadta a dolgot, mert már az is flegmán indult nekem.
Te komolyan mondom, majdnem úgy voltam vele ki jövök a francba, és azt is kellett volna hogy tegyem. Ekkora tahókat komolyan mondom. Lecseszett miért nem szedek magnéziumot, utána lecseszett miért nem szedek vasat..mondom talán, mert nem mondta senki...
Feküdjek fel megvizsgál.. úgy nyúlt hozzám...úgy éreztem mint akit megerőszakolnak, tök durván, keményen többször belém nyúlt...gusztustalan, és megalázó volt az egész. Zárt méhszáj és ennyi, utamra engedett.
Vett tőlem kenet vizsgálatot, azt levittem, sorba állok, holott ki van írva kismamáknak, és gyerekkel lévőknek nem kell, de mondom ketten vannak előttem kibírom. Van kirakva, egy olyan várakozó táblácska tudod, hogy ne másszunk egymás nyakára, már csak 1 nő intézi előttem a dolgát. Jön egy 60 év körüli, vörös karmok, nagy dizájn napszemcsis nő, beáll oldalra közvetlen az ablaknál lévő nőhöz. Na mondom ez tuti bepofátlankodni akar...és igen, naná. Persze odaléptem, mondom, maga szerint én viccből állok itt? Erre ő sértődötten jól van na, tessék csak. Agyam eldobom komolyan!
Hgggrrrrrrrrrr.
Na mindegy, még aznap új időpontot kértem a dokimhoz, persze 25.-ke a leghamarabbi. Na mindegy. Megfogadtam egy helyetteshez sem megyek többet, inkább várok.

Gépem van, photoshopot kell telepítenem, és azonnal dobok egy új táblácskát, bocsi addig is.

35.hét
chesti

Chesti :)

Basszus miért kell egy ilyen tahó állattal talákoznod??? Ezt nem értem!!! Néha produkál az élet érdekes dolgokat!!!!

Figyú!!!

Neked van szoptatós párnád?? Az mondják fekvésnél jót tesz!! Hol vetted??? Jó???
mot

Viki:)

Neked van ilyen párnád???
mot

Jó reggelt!

Hát Chesti,ez tényleg felháborító!Én egyszer jártam úgy hogy fél napot kellett várnom a ctg-nél,mert egy tahó öreglány volt bent egyedül,és mikor már a doki rátelefonált hogy behívott-e már/ekkor már 2 ujjnyira ki voltam tágulva/ majd leharapta a fejem:mintha én miattam állt volna a sor!Komolyan mondom nem értem ezek az emberek mit keresnek ilyen helyen?
Szerencsére helyetteshez én nem kerültem!

Na de kitartás,nem sok van már!!!!!!!És ott lesz a BÉBI!

Szép napot! :lol:
taptau

CSAJOK HELP ME!!!!

:)

Nagyon kedves távoli kolléganőm 9. hétnél tart!! Én a Munka Törvénykönyvében ill a KTV-ben, megtaláltam, hogy a terhesség alatt védve van (ugye ezt módosították nemrég, hogy a reprodukciós eljárás ideje alatt is már védettség van), de szegényke hallott ezt-azt és most nem tudja, hogy mi a szitu.

Akinek infója van írjon!!!

Köszönöm!!!

mot

Igen, nekem van ilyen párnám. A Babyfun-ban vettem, úgy emlékszem
4.000 Ft körül volt, de eddig mindenhol csak drágábban láttam.
A Babyfun van a Csalogány utcában, ott vetem a kiskádat is, ugyanaz a kád ott 1.800 Ft volt a Brendonban pedig 2.500 Ft. Jó árak vannak.
Fekvésnél még nem próbáltam, de lehet hogy most kellene, mert tiszta izomlázam van. Tegnap előtt is egy jó nagy túrát tettem a lakótelepre meg vissza a hegyre /faluban lakunk Békáson/ meg ma is.
Tiszta nyomorék vagyok :cry: , de muszáj mozogni, mert bepunnyadok és nem fogom tudni őket megszülni. :lol:

Chesti,
Részvétem a faszkalap orvos miatt :cry: , sajnos vannak ilyenek.

Mot,
Én is úgy tudom, hogy a lombikozás ideje alatt nem rúghatják ki, de csak a saját szabijából tud eljárni a dokihoz vagy fizetésnélkülire mehet. Ezt "engedi"a törvény, ki vagyunk vele segítve.
Próbálok még utánna nézni valahol.

Hali
Viki

Amúgy holnap utazunk a Bükkbe, hétfőn jövünk haza. :lol:
Na, Csá!
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Mot, nem tudom miért vannak ilyen emberek komolyan mondom. Itt éli ki hogy megalázhassa a nőket, esküszöm.
Szopi párnám van, imádom, vele alszom. Babyfun ahogy Viki is mondta 4000, vagy 3500 már nem emlékszem.

taptau, nem is idegesítenem magam, tanultam az esetből! Csak a saját dokimmal, más szóba sem jöhet!

Jővőhéten akkor itt a nagy találkozó :) Nagyon kiváncsi vagyok :)

Kép
chesti

Emberek!

Csináltam vonalzót!!!!

Ügyes vagyok?????? :lol:

Jó hétvégét Mindenkinek!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, persze megint menet közben vagyok, bár most csak anyósomékhoz megyünk ebédre, utána meglátogatom a barátnőmet az Istvánban, tegnap előtt lett meg a 2. babája császárral.

Szóval tegnap voltunk 4d.-n, majd teszek fel képet. Úgy tűnik Jázmint várunk, de még nem biztos, mert semmiképp nem akart felénk fordulni, csak van egy kép amin úgy látszik, mintha... Bár apa és a nővérem szerint az Kristóf- zacsi.
:lol: Így hát mostmár a választott neveket is tudjátok. Igaziból teljesen mindegy mi lesz, nagyon boldogok vagyunk, hogy megint láttuk. Jó negyven perces felvétel készült róla megy egy csomó kép. :D

Majd még jövök. Szerdától teljesen szabad vagyok. :lol:

Talival mizu?
zuzmó

Jó reggelt!

Viki,jó lett a vonalzó!Az enyém sehogy nem akar idevarázsolódni!
Pedig próbálom egy ideje! :lol:

Zuzmó,várjuk a képeket!Örülök hogy jól vagytok!Kristóf vagy Jázmin tök mindegy szerintem is a lényeg,hogy minden okés!!!!!!!!Már te is szépen gömbölyödsz ugye? :wink:
taptau

További szép hétvégét mindenkinek! :lol:
taptau

Sziasztok pocisok! :)

Nem tudom, hogy szoktátok-e a másik topikot olvasni, így biztos ami tuti alapon inkább ide is megírom...
A jövő hét szombati tali időpontja a főszervező (tehát én :)) előzőnapi (tehát pénteki :D) ET-je miatt, egy hetet csúszik...:D

Tehát A TOPIK-tali ÚJ időpontja: 09.30. szombat - úgyhogy várom a jelentkezőket (remélem, még többen leszünk, mint jövő héten lettünk volna) :lol:
A táblázatot lenulláztam, úgyhogy aki akkor válaszolt, mindenképpen tegye meg most is :):):) Köszi!!! :D

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci Én megyek, vagyis Mi :) és akkor még mindig MOM-ra szavazok :)

Zuzmó, de jó látni, és nagyon örülök, hogy minden simán zajlik :) Jázmin gyönyörű név :) Szinte kis punisokkal leszünk körülvéve :)

Viki nagyon ügyi vagy :) Szép vonalzó :)

taptau hol akadsz el a vonalzóban hátha tudok segiteni :)

Kép
chesti

mot

Derűs reggelt!/Mint ahogy Németh Lajos mondaná/

Chesti,a babafalváról mentettem le,de nem akarja letölteni,pedig már a dokumentumokban van./Egy halacska úszik a tengerben!Pedig nagyon jó lett !/Azt írja ki,hogy a fájl típusa nem megfelelő!

További szép napot!Jó pocakosodást!
taptau

taptau több mint valószinű png kiterjesztésű a legtöbb ilyen. A babanet viszont jpg-t enged. Átkéne nevezneg .jpg-re ugy próbáld meg.
chesti

Chesti,nagyon köszi!Megpróbálom! :!:
taptau

Chesti,átneveztem,de a típusa mégis png maradt.Hogy a csudába változtathatom meg?
Bénázok!Általában a Kriszti segít nekem,mert nem magyon értek ezekhez a bonyolult dolgokhoz!
taptau

taptau na hát megcsináltam. Amikor babafalván megvan a vonalzód jobb klikk ráé mentés másként. Jegyezd meg hova mented. Ez ahogy gondoltam egy png kiterjesztésü.
Nyiss egy paint-et, az minden gépen van, a start/programok/kellékekben. Ha meg van:
Felül file/megnyitás, és hozd be a vonalzód. Ha bent van akkor file/mentés másként és jpg-ként mentsd.
Remélem sikerülni fog.

De ezt bármelyik web lapról megycsinált vonalzóval meg lehet tenni

Kép
chesti

Chesti,sajna nem sikerül:A paint nem tudja olvasni a fájlt.(lehet, hogy béna vagyok hozzá,de a gép se valami szuper,egy csomó mindent nem enged.Kellene rá egy komolyabb program.)

Azért köszi a segítséget!

Más:
Amikor olvastam,hogy 32 nap van hátra:tök libabőrös lettem.Hú,ez már nagyon izgalmas!!!!!!!
taptau

taptau sajnálom :( nekem simán behozza a png kiterjesztést, és nem értem neked miért nem engedi :( A férjed esetleg nem tud segiteni? Lehet hogy csak egy apró mozzanaton múlik az egész.

Igen már jővő hónap ilyenkor meg lesz Niki ha időben jön :) Teljesen oda vagyok :)

Rozus te nem izgulsz ?:)
chesti

Taptau :)
Édes a huncut kölök! :)

Chesti :lol:
Úristen, tényleg már csak egy hónap! :lol:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Lucia :lol:
Mi van veletek? Ma vagytok 18. hetesek? Mikor akarsz 4d-re menni?
Nem vagy netközelben?

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok!

Nekem a 30-a sajnos nem jó, mert egyetemre kell mennem, és ezt most nem hagynám ki, mert következő alkalommal nem fogok tudni menni a szülés miatt, úgyhogy meg kéne mutatnom minden tanárnak, hogy nem lógós vagyok, csak az utolsó hónapban.

Ma voltam dokinál, és előrébb hozta a szülési időpontot okt 27-re, és azt mondta, minden már szülésre kész, a baba is fejjel lefelé, szóval minden rendben.
Most kezdem látni, hogy jaj jaj, tényleg, még 5 CTG és megszületik. Addig is szétrúgja a hasamat :) Mostmár minden héten menni kell a kórházba, úgy néz ki hétfőnként.

Remélem, a következő találkozón azért ott tudok majd lenni, bár az már szerintem nekem babás lesz :lol:

Puszi mindenkinek
Rozus

KépKép
rozus

Rozus már a finishben vagyunk :) én félek :) Mi csütörtökön megyünk az első NST-re, már másfél hónapja nem láttam Nikit, és nem tudom hogy helyezkedik vagy akarmit is :( Ez a bunkó csak annyit mondott zárt méhszáj...mondjuk csak ezt vizsgálta a bunkója :( Mondjuk a 28. héten Niki már befordult, szerintem nem fordult vissza, ezt csak onnan gondolom, hogy a rugásokat, meg a kis gömböket felül érzem mell alatt. Gondolom a lábai kalimpálnak. Hétfőn megyünk a dokimhoz ott lesz UH, akkor majd láthatom Nikit, és megtudom minden ok vele.

Viki igen már csak 1 hónap :lol: hihetetlen nem? és te is hipphopp igy leszel vele. Kettőt pislogsz, és már ott állsz a célban :) Hogy vagytok? Lurkók mocorognak rendesen ? :) Neveken már gondolkodtok? :)

Mot, Lucia, Zuzmo, Share miújs veletek?

Nálunk úgy néz ki mivel a babaszoba lassan kiszárad, hétvégén berendezhetjük...ideje volt már.

Kép

Kép
chesti

Sziasztok lányok és Mot!

Nem tűntem el.. csak mostanában annyi minden történik.

Rólunk annyit, hogy bébik jól vannak, növögetnek, már 250 grammosak! Hihetetlen! Volt némi izgalom az AFP körül, mert két eredményem volt két laborból, az egyik tökszuper, a másik mintha kissé magasabb lett volna... Vagy legalábbis annál magasabb, mint amit én szerettem volna, amúgy ikreknél belefér. Én izgultam nagyon úgyhogy elmentünk az Istenhegyi útra, Gasztonyi dr átbogarászta őket, és mindent rendben talált. Hű, hát az kicsit jobb gép, mint ami a Jánosban van!

Már kalimpálnak rendesen!!

Chesti, valahogy azt hittem, te azon szerencsések közé tartozol, akik otthonról dolgoznak.. Szomorúan olvastam, hogy nem ilyen vidám a helyzet... Amúgy ne aggódj nemsokára nem lesz időd unatkozni...

Viki, veletek mizujs? Nevek már vannak?

Zsókuci, innen is drukkolok Neked!!! Nekem jó a 30-a, a MOM meg egyenesen tökéletes.

Mindenkinek szép napot!
Lucia
lucia1

Kép
lucia1

Chesti :)

Húúú, már nagyon izgalmas a szitu!!!! :)
Nagyon szorítunk Nektek!!!!

Velünk minden rendben!

Kép
mot

Lucia igen egy darabig itthon dolgoztam, mert utánna találtam egy köztes megoldást, amugy tördelőszerlesztő vagyok. Találtam egy magazint ami kéthavonta jelenik meg és nekik dolgoztam. Egy iylen melóban az a szupi, hogy itthon dolgozol, és lapleadáskor kell bemenned, ez olyan 1 hét. De már azt leadtam ugyebár, meg az nem is igazi meló volt, mivel csak 2 havonta jelent meg. De jó volt addig is valamit csinálni.
Örülök, hogy minden rendben a babákkal :) Nevekkel hogy álltok? :)

Mot köszi a drukkokat :) Már ti is túl vagytok a felén :)

Kép
chesti

Sziasztok!

Jelentkezem. Jól vagyunk. :)

A szept. 30. nekem is megfelel.

Most csak ennyire futja. :roll:
share

Chesti,Lucia :lol:
Lurkók mocorognak rendesen, nevek még nincsenek. Két héten belül tervezem, hogy megyek 4d-re és ha ott látok tuti nemeket, akkor lesznek nevek. :lol: , ha nem látok ott sem tutira nemeket persze akkor is fogják őket valahogy hívni. :wink:
Lucia, és ti hogy fogjátok hívni a babákat???

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Chesti, akkor jól emlékeztem. :) Valami olyasmi rémlett, hogy tördelő vagy, és otthon dolgozol. Irigyeltelek is érte... És már én is mindjárt túl vagyok a felén!!! :)

Viki, jó érzés, ugye? Meg lehet különböztetni, éppen melyik aktívkodik, aztán van mikor mindkettő. Nálunk a puncik kukus felállást is megerősítették, rá is mutattak, nnna az B baba kukija, A baba pedig puncis lett. Egy 5 napig tartó köztes állapot után, mikor mindkettőt lánynak nézték! Fura ez a B baba, A baba elnevezés. Nevek alakulóban, egyelőre puncisnak meg kukisnak hívjuk őket. A nemi identitás kedvéért, ugye.

Share, vigyázz magatokra!

Hát lányok, eddig nem sok embernek jött be a jóslatom. :( Mondhatni, Chesti kivételével senkinek. Mármint a babák nemét illetően. :( :( Azért remélem ez lesz a legnagyobb bajunk. Ahogy így elnézem, igazi nőuralom lesz. :) :)

Mindenkinek szép estét!

Lucia
lucia1

Szasztok!
Egy gyakorlati kérdéssel zaklatnám a tali szervezőket.
Emlékeim szerint- bár négy éve nem voltam ott- a MOM park
elég nagy. Be lehetne szükíteni a tali helyét?
Jók legyetek.
üdv
wolves

Sziasztok,

Wolves - a kérdés jogos :lol:

A topiktaliról annyit, hogy dobok egy táblát, hogy hogy állunk, és ahogy Wolves is kérdezte, jó lenne kitalálni, hogy hol talizzunk, merthogy elég nagy a MOM, ha nem konkretizálunk… Úgyhogy várom erre is az ötleteket!!!

Akik még nem jelentkeztek, jó lenne, ha megírnák, hogy tudnak-e jönni - ennek fényében kell szerintem meggondolnunk a helyet.

Kép

Holnapra drukkokat kérek ezerrel :D
Lucia, nagyon köszi! :D

Jó éjt Pocisok! :D Remélem, hamarosan csatlakozhatom Hozzátok! :D

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt Mindenkinek ! :)

Mikor lesz a találka? A most hétvége nem jó! Cserkeszölő-láblógatás a program!
mot

Jó reggel Neked is!

09.30.-án lesz a tali!

Hogy vagytok?
4d-s képeket nem fogsz feltenni?

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Viki Drága :)

Köszönjük, jól vagyunk!!!! Minden ok!! Holnap védőnéni, aztán terheléses cukor játék!!!!

Nem teszek fel 4D-s képet, mert béna kép lett, sejtettük, hogy a 20 hetes királylány még nem lesz nagyon látványos, sokkal jobb a DVD-n a méricskélést nézegetni 2D-ben, sípcsont meg ilyenek, k..va jó!!!

Imádom!!!

mot

Én most vagyok 22 hetes és gondoltam, hogy 2 héten belül kéne menni, mert az Ikres fórumon a csajok azt mondták, hogy ebben az időszakban lehet jól látni őket, persze a dokim szerint meg a 30.hét körül kéne menni. :lol: Asszem a kettő között pont jó lesz :lol:
Vittél dvd-t vagy valamit?

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Jó reggelt Mindenkinek!

Viki :)

A praxis-ban adnak dvd-t, fotót és méricskélés van, és persze egy nagyon-nagyon kedves UH-dokibácsi!!! Legfőképp azért járunk és fogunk járni oda!!! :)
mot

Sziasztok Pocisok és Motpapa!

Nagyon szép napot nektek!

Pusszancs a babáknak! :lol:
taptau

Jó reggelt :)

Na tegnap meg volt az első NST :) Gyönyörű helyen fogunk szülni, ott volt a szülőszobán a vizsgálat, körbejárattak minket, az alternativ szobát is láttuk, é sminden minden nagyon megnyugtató, és barátságos. Niki köszöni szépen jól van :) Egy kütyüt raktak a pocimra ami nézte a szivhangot, meg a méh összehúzódásokat, é sminden oké. Beszélgettünk sok mindenről, de komolyan olyan érzésem volt mintha suliban lennék és vizsgáznom kéne. Meglepődött, hogy nagyon nincs kérdésünk, nem tudom mit kéne kérdeznem, én úgy érzem amit kell tudok, de aztán mondta ha jővőhéten megyünk készüljünk fel kérdésekkel :) Hát nem tudom.
Amúgy az a fajta ember vagyok aki " aminek jönnie kell jöjjön", és hagyom magam. Igy vagyok a szüléssel is, nem tudom mi vár rám, azt elterveztem, hogy természetesen szeretnék szülni fájdalom csillapító nélkül, de tudom ha beledöglök mert annyira fáj akkor természetesen jöhet a szuri. Fogalmam sincs ágyban, vagy kádban lesz majd jó akkor, ezt is majd akkor fogom tudni.

Hétfőn megyünk doki bácsihoz, szülésznő azt mondta a fejecskéje lent van Nikinek :) remélem úgyis marad :)

Kép
chesti

taptau ezeket a homeo dolgokat hol lehet beszerezni, amiket irtál? :)
Tündér kisfiad hogy van? :)
chesti

Sziasztok!

Egy kis izelitő :) Már az én pocim is ilyeneket csinál :)

http://www.youtube.com/watch?v=47eHirpN3Go
chesti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?