Sziasztok!
Hát végül nem jöttem tegnap, mert nagyon sokat kellett várnunk a dokinál, utána meg anyósékhoz mentünk.
De legalább jó fej volt a Dévai nagyon.
Sajna pocifájásomnak semmi eredménye, teljesen zárt vagyok.
Egyébként minden ok, vörösvérsejt a vizeletemben sem probléma. Azért köszi Zsóka a megnyugtatást, így nem aggódtam végig miatta a napot!
A doki mondta, hogy babóca már igyekezhetne kifele... De igaza van a páromnak, azt mondta, ne zavarjuk már össze szegény gyereket! Eddig a 30-át szuggeráltuk neki, most meg számonkérjük rajta, hogy mi van?
Szóval türelmesek leszünk, csak fájdogál a pocim, meg hát nyűgös vagyok, nem nagyon férek már a bőrömbe. Pocim hatalmasat nőtt 1 hét alatt, magam is megdöbbentem. Hízni viszont csak fél kilót híztam. Hát ennyi volt a dokinál.
Köszi Nektek a dicséreteket!
5 kg-t híztam, az kb. pont a baba. Mert ugye kb. 3 kilót mondtak tegnap, hogy annyi már van, meg kb. 2 kiló a kellékek (magzatvíz, magzatburok, méhlepény). Hát nem így terveztem, meg közben idegesítettek is vele, hogy ez nem egészséges, de most már jól érzem magam tőle. Így nem viselte meg annyira a szervezetemet a terhesség.
És hát tolmácsoltam a páromnak a kiságy dicséreteket is, ráfér.
Ahelyett, hogy büszke lenne magára, mindig a hibáit keresi és hasonlítgatja a bolti kiságyakkal. Úgyhogy jó sokat dicsérem, el vagyok ájulva tőle!
Köszi a drukkokat is, ránk fér!
Bár mára jobb a hangulatom, biztos a tegnapi dolgok, a napsütés és a Ti hatásotok!
Ja és megnyugtató, hogy nem csak én vagyok ily sírós a végén.
Azért próbálom összeszedni magam...
Edus, Brüsszelben jó lehetett, én egyszer jártam "csak" ott egy napot, de jó volt. Majd mesélj, kíváncsian várom! Srácoknak hogy tetszett? Képeket még nem kukkoltam meg, babaképek terén is vannak elmaradásaim, ma pótolom, az is mindig feldob.
Remélem, Zsigu hamar elhagyja a reggeli sírásokat, drukkolok! A mosolygós fogadtatás megvolt?
Hú Zsóka, nem semmi volt Marci buksi mérete! De így sok ész elfér benne!
Nehéz lehetett megszülni. De nagyon helyes a srác, imádom a képeiteket!
Azért nagyon örülök, hogy a mi buksiméretünket kisebbnek mondják.
Üdv Mariann itt! Így lesznek pocakosaink tavaszra is! De jó, lesz kiért izgulni nekünk is!
Gyere gyakran!
Kata remélem, nem fog megharagudni, de én javaslom Neked, hogy most gyorsan menjetek el még 4d-re. Mert most még egészben ráfér a babátok a képre! Hamarosan már esélyed sincs erre. Mi 14+5-kor voltunk először és hatalmas élmény volt! Még nem éreztem a babamocorgást és ekkor tudatosult bennem, hogy igen, ő ott van, kész kis ember, hatalmasakat lubickol, bár nem érzem még, és már csak növegednie, erősödnie kell. Akkor és ott még sírtam is boldogságomban!
Mi a Praxisban voltunk, csak felsőfokban beszélhetek róluk. Ha regisztrálsz a babaneten, akkor 9000-ért mindent kapsz (cd képekkel, dvd a vizsgálatról és fotók). Utána 19+5-kor voltunk genetikain, mert az AFP-nk pocsék lett és az amniot nem akartuk. Az is nagy élmény volt, de akkor már csak a buksija fért rá egyszerre a képre. A Jánosos 4d-s infóid majd érdekelnének, közkinccsé tehetnéd.
Gondolom, már Ti is túl vagytok az AFP-s vérvételen.
Bocs, Balog dokiról nincsenek infóim.
Mielőbbi jobbulást! És várjuk a mai uh-beszámolódat!
Kata, izgulhatsz is a nagy találkozás pillanatáért! Mert annyira szép és egészséges hercegnőt még biztosan nem láttál, mint akit akkor majd megmutatnak Neked! Csak hidd majd el, hogy ő növekedett Benned!
Nem kérdezte meg a Jánosos dokid, hogy van-e még kérdésed?
Kihez is jártál?
Szia Mangó Neked is!
Részvétem a duda miatt!
Most egy kicsit szégyenlem magam, hogy nem meséltem részletesebben...
Szóval Te tudod, mitől ébred fel a babád. Én mielőtt bemegyek ctg-re, közvetlenül előtte a kocsiban zene mellett megeszem egy banánt. Utána pedig háztartási keksszel megyek be a ctg-re, és azt rágicsálom, miközben a gépen vagyok. Azt imádja Dominik, arra mindig nagy ficánkába kezd. A múltkor megrezegtették a hasamat, attól eléggé kiakadtam. Csak váratlanul, fél órával előbb bemehettem és így felkészületlen voltam. Babám meg akkorát ugrott, nagyon megijedt szegény!
Szóval lehet benn enni, ha ez segít! Kitartás! Mert egyébként meg tök jó hallani, ahogy felgyorsul a szívverésük a mocorgásoknál.
Mi reggel járunk ctg-re, akkor persze esélyünk nem volt találkozni.
Hétfőn 8.30-ra megyek, előtte még vérvétel. De mi a fszt-re járunk. Annamari bizti nem fog dudálni!
No majd keressük egymást, esélyes azért a találka.
Net nélkül nem élet az élet!
Übi, nagyon eltűntél!
Mi a helyzet? Jó tudom, ludas vagyok, nem írtam privit
, de pótlom, ígérem.
Morzsa Nálatok mi újság???
Szép napot mindenkinek!
Melba