Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Kata, én is nyomom befelé a mézes-citromos kamillateát...

Mariann

Kép
g2
 
 


Mariann, tényleg Manó lesz a baba neve, vagy csak amolyan becenév? csak mert van ám Manó keresztnév! ha nem akkor mi lesz a neve?
kerekpocak
 
 


az fiú név ugye?
tippem hogy még nem is tudják a nemét, csak manózzák a picúrt :D :wink:
lmkata
 
 

 
 

ez a kép gyönyörűűűűű
Kép
lmkata
 
 


Zsófi, (Ugye?)

Áááá, csak azért írtam így, mert mindg manócskának hívjuk, de amikor a vonalzót beállítottam, az nagyon lányosnak tűnt. És mivel nem tudjuk még a nevét, a semlegesebb manót választottam.

Nincs még nevünk, még kedvenceink sem nagyon, de ha majd kiderül a neme, komolyabban nekiállunk gondolkodni!

A Samu aranyos....

Mariann

Kép
g2
 
 


kata ment a mail
kerekpocak
 
 


jujj belépek és olvasom! :)
pusz
lmkata
 
 


A Liza is aranyos.

Nekem pl. tetszene az Alíz, de Balázs leszavazta. Ez történt a Zsófival és a Boglárkával is. Talán a Luca már az esélyesek közt van.

A fiúnevekkel még így sem állunk. Felmerült már a Bálint, Márk...

Mariann

Kép
g2
 
 


Luca is aranyos !! Nálunk volt még Dorka, Janka, Lili lánynévnek
fiúnak Levente, Alex... :wink:
bár nekem a Liza még akkor meghatározó lett amikor tervben sem volt a babóca. szerencsére kedvesemnek is tetszett a név úgyhogy végülis most nem is nagyon gondolkodtunk :) majd a másodiknál! :wink:
lmkata
 
 


Jó reggelt Lányok!

Melba, de jó hogy jelentkeztél!!!!! :D
Tegnap fél 12-re kaptam időpontot a ctg-re, hát lányok nekem nagyon nagy csalódás volt :(, behívtak, aztán ott hagytak jó sokáig csak vártam, aztán rákapcsoltak a gépre és a Picur alukált, kb. olyan 10 perc múlva a nő bedudált, de nem is számítottam rá, hisz először voltam azt sem tudtam, hogy mit csinál. Annyira elkeseredtem, hogy még szipogtam is ott titokban.... Szóval Melba, én is sírok mindenen.....de ez a dolog nagyon kikészített tegnap, én is hétfőn megyek legközelebb 8-ra, de már az Annamarihoz a szülészetre, utána lemegyek a dokihoz, mert pont ő fog rendelni ott lent, jó lenne találkozni :)
Melba, a költözés miatt nem lesz netünk :( de megpróbáljuk megoldani hamar, mert ahogy Kata is írta kezdek függő lenni :)
és mennek Nektek a drukkok!!! Tényleg gyönyörű az ágyiko, apa nagyon ügyes!!!!

Köszönöm a név dicséretét Lányok :)

Mariann szia Neked is, én úgy tudom, hogy Jánosban most indult be csak a 4D-s, szerintem azért nem volt még ott senki innen, legalább is azt hiszem :oops:

Kata, én vettem pár nagyobb betétet, Judit az előkészítön javasolt attent betétet (remélem jól írom, és a Jánosban darabra is meg lehet venni), meg vettem izgi, sexi necc bugyit is :lol:

Edus, ezt a koktélszerű dolgot lehet kérni, vagy ezt adják?

puszi
Mangó
mangó
 
 


:) tetszik mangó az izgi szexi neccbugyi :)

azért kérdeztem a betétet, merthogy császár lesz, aztán nem tudtam hogy olyankor hogy szokott lenni........

nemtom tegnap mi lehetett a levegőben, de én is totál rosszkedvű, borúlátó, sírós hangulatomban voltam egész nap :?
pedig du. még napoztam is egy órát a teraszon, szal nem a borús idő miatt voltam depi... :roll:

na mind1, ma már azért jobb picit..

pusszok

ui.: nem ide tartozik, de hátha tudtok segíteni - épp kiadó házat/házrészt vagy lakást keresek a Görögo-ból hazatelepükő unokatesóméknak. 3 vagy 4 szobás kéne. ha valaki tud ilyet pls írja meg priviben !!!! 1000 köszi
lmkata
 
 


Ide is csak röviden, Mangó a koktél csak a kiváltságosoknak jár! Na de félre a viccet, én nem vagyok egyedi eset, fellépett pár probléma, :cry: és azért kellett, alapból -gondolom- mindenki a szokásost kapja: infuzió, oxct. NA megyek!
tetszett a szexi bugyis dolog! :D :D
Ja és ez a duda dolog? :roll: :shock: én midkét esetben odajártam ctg-re, de duda nem volt 1x sem! :shock: :?

Kata köszönjük a puszikat a fogacskákra! Reméljük, gyógyítólag fognak hatni! :D

Na még jövök, addig is puszi! :D

Ja és Mariann akkor én még nem láttam 4d-s dolgot a Jánosban, mi a Praxisan voltunk, meg voltunk elégedve, de ha visszaolvasol, akkor tudsz mazsolázni! :D
mazsolák
 
 


Sziasztok!
Hát végül nem jöttem tegnap, mert nagyon sokat kellett várnunk a dokinál, utána meg anyósékhoz mentünk. :cry: De legalább jó fej volt a Dévai nagyon. :wink: Sajna pocifájásomnak semmi eredménye, teljesen zárt vagyok. :cry: Egyébként minden ok, vörösvérsejt a vizeletemben sem probléma. Azért köszi Zsóka a megnyugtatást, így nem aggódtam végig miatta a napot! :wink: A doki mondta, hogy babóca már igyekezhetne kifele... De igaza van a páromnak, azt mondta, ne zavarjuk már össze szegény gyereket! Eddig a 30-át szuggeráltuk neki, most meg számonkérjük rajta, hogy mi van? :lol: Szóval türelmesek leszünk, csak fájdogál a pocim, meg hát nyűgös vagyok, nem nagyon férek már a bőrömbe. Pocim hatalmasat nőtt 1 hét alatt, magam is megdöbbentem. Hízni viszont csak fél kilót híztam. Hát ennyi volt a dokinál.

Köszi Nektek a dicséreteket! :oops: 5 kg-t híztam, az kb. pont a baba. Mert ugye kb. 3 kilót mondtak tegnap, hogy annyi már van, meg kb. 2 kiló a kellékek (magzatvíz, magzatburok, méhlepény). Hát nem így terveztem, meg közben idegesítettek is vele, hogy ez nem egészséges, de most már jól érzem magam tőle. Így nem viselte meg annyira a szervezetemet a terhesség. :wink:
És hát tolmácsoltam a páromnak a kiságy dicséreteket is, ráfér. :wink: Ahelyett, hogy büszke lenne magára, mindig a hibáit keresi és hasonlítgatja a bolti kiságyakkal. Úgyhogy jó sokat dicsérem, el vagyok ájulva tőle! :lol:

Köszi a drukkokat is, ránk fér! :wink: Bár mára jobb a hangulatom, biztos a tegnapi dolgok, a napsütés és a Ti hatásotok! :lol:

Ja és megnyugtató, hogy nem csak én vagyok ily sírós a végén. :wink: Azért próbálom összeszedni magam... :wink:

Edus, Brüsszelben jó lehetett, én egyszer jártam "csak" ott egy napot, de jó volt. Majd mesélj, kíváncsian várom! Srácoknak hogy tetszett? Képeket még nem kukkoltam meg, babaképek terén is vannak elmaradásaim, ma pótolom, az is mindig feldob. :lol:
Remélem, Zsigu hamar elhagyja a reggeli sírásokat, drukkolok! A mosolygós fogadtatás megvolt?

Hú Zsóka, nem semmi volt Marci buksi mérete! De így sok ész elfér benne! :wink: Nehéz lehetett megszülni. De nagyon helyes a srác, imádom a képeiteket! :wink: Azért nagyon örülök, hogy a mi buksiméretünket kisebbnek mondják.

Üdv Mariann itt! Így lesznek pocakosaink tavaszra is! De jó, lesz kiért izgulni nekünk is! :lol: Gyere gyakran!
Kata remélem, nem fog megharagudni, de én javaslom Neked, hogy most gyorsan menjetek el még 4d-re. Mert most még egészben ráfér a babátok a képre! Hamarosan már esélyed sincs erre. Mi 14+5-kor voltunk először és hatalmas élmény volt! Még nem éreztem a babamocorgást és ekkor tudatosult bennem, hogy igen, ő ott van, kész kis ember, hatalmasakat lubickol, bár nem érzem még, és már csak növegednie, erősödnie kell. Akkor és ott még sírtam is boldogságomban! :wink: Mi a Praxisban voltunk, csak felsőfokban beszélhetek róluk. Ha regisztrálsz a babaneten, akkor 9000-ért mindent kapsz (cd képekkel, dvd a vizsgálatról és fotók). Utána 19+5-kor voltunk genetikain, mert az AFP-nk pocsék lett és az amniot nem akartuk. Az is nagy élmény volt, de akkor már csak a buksija fért rá egyszerre a képre. A Jánosos 4d-s infóid majd érdekelnének, közkinccsé tehetnéd. :wink:
Gondolom, már Ti is túl vagytok az AFP-s vérvételen.
Bocs, Balog dokiról nincsenek infóim.
Mielőbbi jobbulást! És várjuk a mai uh-beszámolódat! :wink:

Kata, izgulhatsz is a nagy találkozás pillanatáért! Mert annyira szép és egészséges hercegnőt még biztosan nem láttál, mint akit akkor majd megmutatnak Neked! Csak hidd majd el, hogy ő növekedett Benned! :wink:
Nem kérdezte meg a Jánosos dokid, hogy van-e még kérdésed? :roll: Kihez is jártál?

Szia Mangó Neked is! :wink: Részvétem a duda miatt! :roll: :cry: Most egy kicsit szégyenlem magam, hogy nem meséltem részletesebben... :cry: :roll: Szóval Te tudod, mitől ébred fel a babád. Én mielőtt bemegyek ctg-re, közvetlenül előtte a kocsiban zene mellett megeszem egy banánt. Utána pedig háztartási keksszel megyek be a ctg-re, és azt rágicsálom, miközben a gépen vagyok. Azt imádja Dominik, arra mindig nagy ficánkába kezd. A múltkor megrezegtették a hasamat, attól eléggé kiakadtam. Csak váratlanul, fél órával előbb bemehettem és így felkészületlen voltam. Babám meg akkorát ugrott, nagyon megijedt szegény! :cry: Szóval lehet benn enni, ha ez segít! Kitartás! Mert egyébként meg tök jó hallani, ahogy felgyorsul a szívverésük a mocorgásoknál. :wink: Mi reggel járunk ctg-re, akkor persze esélyünk nem volt találkozni. :cry: Hétfőn 8.30-ra megyek, előtte még vérvétel. De mi a fszt-re járunk. Annamari bizti nem fog dudálni! :wink: No majd keressük egymást, esélyes azért a találka. :wink:
Net nélkül nem élet az élet! :lol:

Übi, nagyon eltűntél! :roll: Mi a helyzet? Jó tudom, ludas vagyok, nem írtam privit :oops: , de pótlom, ígérem.

Morzsa Nálatok mi újság???

Szép napot mindenkinek!
Melba

KépKép
melba
 
 


Melba, de haragszom!!! :evil:
:lol: :lol: :lol:

pussz
lmkata
 
 


muszáj ide is betennem :wink:

Liza 34h4nap (most keddi) 2d uh:

Kép
lmkata
 
 


Melba,

Szegény pici, hogy megijesztették... Köszi a tanácsot a 4D-re, lehet, hogy a jövő héten megcsináltatjuk akkor.

Igazából már láttuk őt lubickolni kb 12 hetesen, az is nagy élmény volt! Engem viszonylag sokat vizsgáltak az elején, mert lombikbabánk van, ill. lesz, de most már ugyanúgy kell haladnom, mint spontánterhességnél.

Kitartást a finisbe érő kismamiknak, nagy érdeklődéssel olvasom a leveleiteket, olyan sokat lehet ebből tanulni!

Mariann

Kép
g2
 
 


Bocs, rosszul írtam. Mangónak ijesztették meg a picinyét. Jajjj, már most összezavarodtam, bocsi!

Mariann

Kép
g2
 
 


Halihó!
Süt a nap és jókedvű vagyok! Sétáltunk egy nagyot, olyan jól esett!!! :lol:

Ugye Kata, mondtam, hogy gyönyörű! Már most! :lol:

Mariann, nekünk meg inszemes babánk van! :wink: De más 2d-n látni lubickolni és más 4d-n! Ha lombikos, akkor még inkább javaslom a 4d-t! Mert ezen procedúrák után az ember nehezen hiszi el, hogy most vele történik a csoda! Pedig IGEN!!! :lol:
Egyébként a múltkor meg az én babámat riogatták, csak nem dudával, hanem rezegtetéssel. De nagyot ugrott szegény ijedtében! :cry:

Mindenkinek pusz!

KépKép
melba
 
 


Sziasztok Pocakosok :-)!

Mindég olvasgatlag benneteket, és olyan jó olvasni a nagy készülődésekről, várakozásról! Eszembe jut, hogy mennyire vártam, hogy megszülessen Niki. Mindenből a legmegfelelőbbet válasszam neki. Mennyit izgultam, hogy milyen lesz meglátni, megérinteni először... Azóta sem tudom elfelejteni azokat a pillanatokat, és az első (fárasztó :lol: )napokat. Még írigykedem is néha rátok :D . Alig várom, hogy jöjjön a tesó, csak attól félek, hogy nagyon nehéz lesz két gyerkőccel. Na azért még 2-3 évet várnék persze!

Na nem fárasztalak benneteket, csak nosztalgiáztam kicsit :) !

Olyan furcsa, hogy nemrég még ebben a hatalmas pociban lakott, most meg már egy igazi kis emberpalánta!

Akinek nagyobb pocija van mint nekem volt, az jelentkezzen :lol:

Üdv!
Reni

Kép

Kép Niki

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Hát Reni, tényleg hatalmas pocakod volt! ...és meg kell jegyeznem, hogy nagyon szép kismama voltál! :wink:
Ha már nosztalgiázunk, én is teszek fel egy pocis képet, ami Marci születése előtt 2 nappal készült. Itt még nem tudtam, hogy egy 4,15 kilós 60 centis óriás lakik a hasamban. :? :lol: (a mai napig talány, hogy fért el a fiatalúr??!!)



Kép

..és íme a végeredmény, Marci pár percesen, mázsáláson..

Kép

További versenyzőket várunk!!!! :lol: :lol: :) :D :P

KépKép
logi
 
 


Sziasztok!

Húha, igazán szép pocitok volt és a végeredményük pedig egyenesen fantasztikus! :lol: Gratulálok!!! :lol:

Tegnap azt hittem, szülni megyünk. Tök erős jóslófájásaim voltak fél 4-től fél 5-ig, tízpercenként. :roll: :shock: Aztán egyszercsak mintha elvágták volna őket. :roll: :shock: De nem volt időm betojni vagy izgulni miattuk, erőt kellett gyűjtenem a továbbiakra. Már tudom, milyen lesz a kezdet. :roll: Hát kíváncsi vagyok, mikor indul be? Azóta csak egy picit fájogatok, ahogy napok óta, folyamatosan, menziszerűen. Babánk tegnap sokkal kevesebbet mocorgott, de este azért apjának műsorozott egyet. Lehet, hogy már csak egy újabb erős frontra várunk? :roll:
Remélem, nekünk is ilyen gyönyörű "végeredményünk" lesz! :wink:

Szép napot Nektek!
Melba

KépKép
melba
 
 


jujjj de jó hogy feltettetek ilyen képeket :) először amikor végigpörgettem az oldalt gyorsan az aljára, meg is lepődtem hogy rossz topikba léptem be - kik ezek az ismeretlen pocakok?? :D
persze aztán gyorsan elolvastam és már abszolute nem ismeretlenek... :wink:

na ma én is lefotózom... :roll:

pusszok

Hajrá Domi !!!!!!!!!!!!
lmkata
 
 


Sziasztok!

hú mekkora pocakok... Nekem nagyon kicsi volt. de képem nincs róla csak a telefonomban. Nekem senki nem hitte el hogy 9 hónapos terhes vagyok, az átlaghoz képest kb. 7 hónaposnak nlztem ki.

Melba nagyon drukkolok, lazíts amíg még lehet, élvezd ki az utolsó napokat!!!

Edus: Julinak már 7 foga van, de a képeken még ennyi nem látszik. És egyik sem viselte meg, mindig akkor vettem észre mikor már kibújt.
Mit írjak Juliról? Annyi mindent tudnék...
Cuki Zsigus beszólása "Zsombi babájáról" ... :lol:

Hát igen ők már nagyon korán megismerkedtek egymással.

Klári
ganti
 
 


MELBA, DRUKKOK MENNEK EZERREL!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HAJRÁ-HAJRÁ DOMINIK!!!! :wink:


MOSTMÁR TÉNYLEG PÁRMELYIK PERCBEN MEGINDULHAT A SZÜLÉS!

KépKép
logi
 
 


pármelyik= bármelyik
(Marcinak nem erőssége a helyesírás :lol: itt kapálódzik megint az ölemben)

KépKép
logi
 
 


na én is jövök :)

ugye hogy nőtt 5 nap alatt??
Kép

35 hetes (épp ma)
Kép
lmkata
 
 


a pocakok gyönyörűek! Reni, Zsóka ANNNNNNYYYYYIRA gyönyörű kismamák voltatok! Reni GIGANTIKUS A HASAD! te viszont vékony voltál. irigylésre méltó! Zsóka olyan vékony vagy te is! mennyit híztatok??
marcis mázsálós képről- samuról kb egy-az egyben ugyan olyan képem van!
reni: Niki napról napra gyönyörűbb!!!
Kata tényleg sokat nőtt! de szép kerek maradt!

Melba drukk drukk ezerrel! most már minden nap izgulhatunk! jelentkezz gyakran h tudjuk mi van - babázol e már vagy még nem?

Nekem sztem nem volt nagy hasam annyira mégis mindenki el volt szörnyedve h milyen hatalmas. többen meggyanúsítottak h ikreket várok...

íme: Kép

és az ugyanolyan kép: Kép
kerekpocak
 
 


Sziasztok Lányok!

Tényleg nagyon szépek a pocakok :) és a Babák is!

Reni, én is ezen merengek mostanság, hogy milyen lesz először meglátni, megfogni, annyira, de annyira gyönyörű és csodálatos dolog a Baba :)

Melba, ne szégyeld magad kérlek, a nő nem volt valami kedves aki csinálta, folyamatosan hajtogatta, hogy ő milyen fáradt stb...., na mindegy túl vagyok rajta, beszéltünk a Babával is sokat erről :)
Nagyon drukkolok Neked, azért hátha még tudunk találkozni hétfőn!

Kata, tényleg csaszi, bocsi, hogy belekotyogtam, akkor lehet, hogy teljesen más lesz és más betétekre lesz szükség... :oops:
valóban nőt a pocid!!!!!

Edus, mi lett a fogacskával?
Timi, jobban vagytok?

puszi
Mangó
mangó
 
 


Zsófi sztem sem volt akkora hasad hogy ikreket nézzenek ki belőle?
:roll: bár lehet h a valóságban másképp hatott :wink:

Reni neked tényleg hatalmas lakosztályt kreált magának Niki :lol:

Zsóka hát valóban jól "belédbujcizhatott" Marci ezekkel a méretekkel :wink: már akkor is ilyen kis cseles volt :wink:

én egyelőre csak "before" fotóval tudok szolgálni, az "after"-re várni kell még 1 picikét :wink:

csináltam valamit! nem baj?

Kép
lmkata
 
 


Sziasztok!


Széééépek a pocakok! És a babák is. Én is nosztalgiázom Veletek egy kicsit....

Pocak 2006.03.04-én

Kép

Márk 2006.03.17-én

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 


Sziasztok Csajok :lol: !

Kata, nagyon szép a pocakod, és szerintem alig hízhattál valamit, mert amennyire ki lehet venni a képekből, semmi plussz nincs rajtad.
Nagggggggyon jó ez a két kép, annyira ügyes és kedves vagy, hogy megcsináltad! (hogyan csináltad?? :roll: )

Jé, Márkról is van egy szinte u.ilyen kép! De szuper!!
Olyan jó nézni őket, nem?? És tök jó, hogy mindhárom manó u.azon a mérlegen és helyen lett lemérve. :wink: :P
Panni, neked is nagyon formás pocid volt!
Zsófi, szerintem sem volt olyan nagy a hasid, teljesen normális méretű.Édes vagy és udvarisas, hogy azt írtad, vékony voltam, 21 kg-ot híztam Marcussal (Borival 20-at), de már csak 4 kiló van rajtam. A szoptatás nagyon leviszi nálam a zsírt, én Borkánál is nagyon hamar visszamentem az eredeti súlyomra (de nem vagyok ám most sem vékonyka, olyan átlagos, inkább húsosabb tipus vagyok:oops: )

Egyelőre szerintem Reni vezet a versenyben :lol: :lol: :lol: .
No de még a többiek még hátra vannak!!!!

De jó lesz, ha majd a többi babóról(a most még pocaklakókról is) lesz ilyen mérleges kép és csinálunk (vagyis Kata csinál-csinálsz?)egy sorozatot!

Olyan jó nosztalgiázni és felidézni, amikor megszülettek...nem?
Én a mai napig minden este újra meg újra átélem gondolatban a szüléseimet.

na puszi, megyek csinálok valami kaját...
Zsóka

KépKép
logi
 
 


Köszi Logizsóka :wink: igazából én +14 kg-nál jártam 1 hónapja szóval a végére meg lesz a 18-20 kg :wink:
de abból a szempontból szerencsés az alkatom (ami alapból nem vékony) hogy mindig tök egyenletes rajtam a "cucc" és ezért nem igazán szembetűnőek a kilok amikor rajtam vannak (most függetlenül a terhességtől..)

Panni, de jó h neked is van ilyen képed !! :) kinek van még ugyanilyen mérleges?? várom a jelentkezőket és csinálok sorozatot!
lmkata
 
 


Röviden, mert káoszbrigád beindult, meg szervíroznom kéne az ebédet. :shock: :roll: :?
Megnéztem az összes Pocakos képet! Nagyon gyönyörűek vagytok egytől egyig! Bár Reni pocakja nem kicsi, de szerintem Katájé sem kicsike... :D , nálam olyan holtverseny szerűség van. :wink:
Szerintem mindenki Pocakja nagyon formás, és csak pocakot látok, plussz kilókat sehol sem! Annyira szép pocakos kismamik, és anyukák vagytok! :D
(Egy kicsit elszomorkodtam, mert nekem az összes ilyen képem a másik gépen van, így sajna a mérleges képsorozathoz, és pocakos képekhez nem tudok csatlakozni, na talán ha majd hazamegyünk, vagy vki utánunkhozza a gépet, akkor tudom pótolni.. :( :cry: )

De jó ötlet Zsókától ez a mérlegelős képsorozat! :D

Na megyek! Mindenki gyönyörű még1, 1-től1-ig! :D
mazsolák
 
 


Ja igen, és én igazolni tudom Klára pocakját! De sztem nagyon aranyos volt!!!!Meg hát Te sem híztál! Csak pocid volt!!!:D :D

Látod mennyire mások a gyerkőcök :roll: :wink: , Julcsi babának már mennyi fogacskája van szemben Zsomborral! különben Zsigunak is ennyi idősen már volt annyi, mint a Te Julcsidnak! (Ebben is totál mások!) :D

Zsiguval inkább Pannis, és Zsófis pocom volt, Zsomborral közelítettem Zsóka Pocó méretéhez, annak ellenére, hogy sztem Te jóval magasabb vagy, mint én... :?: :roll: :wink:

húú remélem, most nem voltam túl bonyesz... :roll: :wink:

na megyek, mert éhen hal a kis család.... :twisted:

Olyan jó volt megcsodálni a Pocitokat, én is nosztalgiáztam, és elérzékenyültem picit... :cry: :D :P

Örülök, hogy meggyógyultatok Reni! :D Niki továbbra is nagyon szép! (Tényleg majd megnézem az adatait..., a pocó méreted miatt...)

Zsóka tök jó a gyerekszobátok! :D (és szemben, h Marci milyen nagy baboként született nem volt annyira nagy pocid...)

na most már tényleg léptem!!! :mrgreen: :|
mazsolák
 
 


Kata köszönjük a montázst!!!! olyan klassz!!
kerekpocak
 
 


sziasztok lányok

végre újra itt !!!!!!!Bocsi, de egyszerűen annyi volt a meló aztán este meg hulla fáradtan ágybe estem. Sikerült vissza olvasnom benneteket.
Hát szép nagy pocakok mit mondjak..... Nekem sem kicsi azt mondják legalábbis, de a titetek de hát még nekem is hátra van két hónap úgyhogy lehet, hogy behozlak benneteket.

Jól vagyunk holnap megyünk orvoshoz azátn keddtől szülés felkészítőre megyünk mi is. Ki megy még ki lesz ott kedden, kit kell figyelnem ?
Nagyon szép oda kinn az idő, remélem ma sikerül időben haza érnem és akkor egy kicsit végre pihenek. Remélem mert közben oda haza folyik a festés és a takarítás ugye rám vár, de hál égnek apa sokat segít...
valaki kérdezte, hogy milyen volt a mozi a múlt hétvégén:
Tök jó volt olyan jó néha iylen kikapcsolódás bár a lányok jókat nevetnek rajtam mert alig bírom ki a film végét mindig pisilnem kell....
De majd ők is megtudják...

sziasztok
Iza

Kép
kki
 
 


Iza- én kérdeztem, és örülök, hogy hallok felőletek! :D

ja és nézzétek már mit találtam! :shock: :roll: :?: :idea: (Klári előtt, aki volt szobatársam csajszi is mintha ezt mesélte volna, hogy így szült..., a nődokija javaslatai alapján...)

http://www.mimnet.hu/0100_hun/index.asp ... ew/&pid=18
mazsolák
 
 


Sziasztok!

Úgy néz ki, hogy súlygyarapodásban is én vezetek :lol: :lol: :lol:
Én 27kg-t híztam!!!!!! És az a röhej, hogy senki egy szót sem szólt, hogy diétáznom kéne, se a doki, se a védőnő... Más meg panaszkodott, hogy 13kilót szedett fel és ki voltak akadva a dokik.
Szóval ne mondjátok,. hogy nem látszik a súlygyarapodás :lol: !
Még 8kg maradt rajtam. Azt majd ha már kevesebbet kell szoptatni, megpróbálom leadni egy kis fogyókúrával, addig nem mert félek, hogy nem lesz tejcsi.

Mindenkinek milyen szép pocija volt, van!!! Nem csoda, hogy a végeredmények is gyönyörűek lettek :lol:

Megyek mert megyünk vacsira és készülnöm kell....

Ja és a pocakos kép szülés előtt 2,5héttel készült :lol: !!! Van egy kép ami a szülőszoba előtt készült, majd felrakom ha megtalálom...

Üdv!
Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Reni - és hova "ment" Neked :?: :idea: :roll: az a 27 kg, mert tényleg nem látni!!! :!: Ez nemcsak bók volt, hanem TÉNYLEG NEM LÁTNI!!! :!: Ahogy sem Zsókánál, sem Katánál!!! :!: :shock: :roll:

Én Melba típus vagyok: Zsigával 8 kg ( 1 hónap mínuszban), de a végére már lehet, hogy 10 kg is lett, akkor már senki nem mért semmit. Zsombornál 6 kg, ami talán 7 kg is lehetett a vége felé. ( De súlyban Zsombor +700 g!) ( Talán még annyit, hogy mivel Zsiguval majdnem "cukros" lettem, így Zsombornál jobban odafigyeltem az édesebb gyümölcsökre, meg kevesebb cukorral ittam a kv-t, teát...)

Majd meglátjátok, ha már nem szoptattok olyan intenzíven, akkor megy le a súly, mert tejtermeléshez rengeteg energy és viz kell! Nagyon sok vizet megköt ilyenkor a szervezet. :roll: :shock: :wink:
és nem utolsó sorban, nem látni egyik Anyukán, és Pocakoson a többlet!!! Szerintem, ráértek még lefaragni!!!

Ja igen, még annyit, hogy a bőrötök hogy bírta a többletet? :roll: :wink:
Nekem Zsiga a születése előtti nap, amikor befordult, átfordul, balhézott, manöverezett odabent, akkor csinált egy kicsi repedést.
Aztán Zsombor, amikor nyomta magát ki, akkora erővel tette mindezt, hogy ő is rajzolt rám 2 csíkot, amik egy picit nagyobbak, de már azok is halványak. De nekem nem a súlytól letttek...
mazsolák
 
 


Bocsi Melba, hogy mindig veled példálozok (hangulat, súly). Ígérem, többet nem teszem, nem szeretnélek megbántani vele! :D BOCSI!BOCSI!

Aztán még annyit, hogy én miután megszültem Zsigát, és Zsombort úgy éreztem egy új SZERELEM költözött a szívembe!! Olyan, mint amit Apa iránt érzek, de még is egy másik! (na nem ömlengek.. :mrgreen: :| )
mazsolák
 
 


Sziasztok!

Hízás - én 17 kg híztam és mára csak 5 maradt, de +5-el indultam. De ez izgat a legkevésbé. Nekem a hasamon nem lettek csíkok, ill. alul egy vízszintes :D , de a csípőmön viszont igen, de azokat meg nem látom :D Az az igazság, hogy a hasamat kentem, ott hátul viszont nem és mire észbe kaptam már ott voltak. De most, hogy így beszélek róluk, mindjárt meg is nézem, mert kb. 6 hónapja nem láttam őket. De ki ér rá a tükörbe nézegetni, főleg azt ami hátul van?

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 


Panni - aranyos, amit írtál! Nagyon tetszettek: "alul egy vízszintes ", "De ki ér rá a tükörbe nézegetni, főleg azt ami hátul van?" :D :D :D (különben a képen a csipőcsíkok sem látszanak! :D )

Én is csak reménykedni tudok, hogy a fog recés lesz/maradt! :D

Néztem a képet a "másikba", annyira aranyos Márk!!! :D És mennyire más a két kép egymás alatt, a kis szelíd mosolygós kispasi, alatta, meg a vonalzón a összehúzott szemű dj-s kép! Tök jól mutat együtt a 2, nagyon tetszik! :D :D

Minden jót Márknak, drukkolok, hogy ne legyen semmi baj(a)! :D
mazsolák
 
 


Úgy érzem, ennek a hétnek soha nem lesz vége: Apa még mindig túlórázik!!!!! :cry: :(

Látszik a topikon is, hogy itt élem ki magam..., remélem, azért annyira nem fárasztalak Titeket! :roll: :?
mazsolák
 
 


nekem 5 apró vonal a bal csipőmön 2 a jobbon. kb 3 cm. kit érdekeeeel?????? inkább a 10 kg ami rajtam van. (a hasamon szokták is kérdezni h csak nem jön a 2.???)- he he he :(
kerekpocak
 
 


Zsófi -engem egy picit zavar, persze apát nem! :? A 10kg leröppen rólad hamar, hidd el! :D

Most képzeld, amikor engem is meggyanusított Zsiga doktornője, hogy jön a 2., Zsigu akkor kb 4-5 hónapos lehetett..., nekem sem esett jól, :roll: :shock: :evil: de a kedves szomszédasszony bnőm megvigasztalt, hogy csak a ruha teszi.... :?: :lol: Mire Zsombort vártam, akkor meg mindenki csodálkozott, nem látszik semmi. (Aztán hirtelen nagyot nőtt, és már lehetett látni simán a 12.héttől, de ez egy másik történet, most nem erről volt szó... :D )
mazsolák
 
 


nekem a hasam szerencsésen megúszta, a combomon meg a fenekemen azelőtt is voltak csíkok :cry: :? úgyhogy tulképp nagy változás nem lesz :)
talán több csík a csípőmön mert egyik este azt vettem észre hogy lilásak kicsit :roll:
no de sebaj :)
majd kozmikus tesómat megkérem hogy tüntesse el őket - ez lesz a kihívás jellegú feladata :wink:
oszt ha nem hát nem :wink:
lmkata
 
 


ja Edus, akartam írni. du megkukkoltam a fotóitokat, nagggggyon szuperek mint mindig :)
kicsit világot-láttam veletek :wink:

és abban a nagy hátizsákban vitt apátok minden cumót?? ti aztán tényleg jó kis kirándulósak vagytok :wink: - szuper a felszerelés
ez a kettős babakocsi is abszolute ideális ilyen esetekre, látni rajta !!

az a kerítés lécei közt kukucskálós kép klassz !
lmkata
 
 


Sziasztok,

Én még elbújhatok a pocakommal... De jó volt látni a János szülészetét a háttérben. Már nekem sem idegen a környezet, mert a nővérem 2-szer is szült ott, legutóbb augusztus 10-én. Lehet, hogy valamelyikőtök találkozott is vele.

Mind a két szülésnél beengedtek a szülőszobába kb. 1 órával a szülés után. Ezt azóta is furcsálom. A Jánosban azért elég lazák a higiéniai szabályok. Persze lehet, hogy nekik van igazuk. Nem tudok magasabb fertőzési statisztikákról náluk.

Még egy dolog feltűnt a levelezésetekből: lehet ráérni netezni újszülött mellett???? Azért nekem ez bíztató... Vagy egyszerűen minden szabadidőtöket itt töltitek, kedves anyukák?

Balog doki tegnap egyébként azt mondta, hogy tényleg van a Jánosban 4D UH, de valahogy nem nagyon reklámozta. Mármint a 4D-t egyáltalán. Ellene sem volt, de azt mondta, hogy inkább a 30. hét környékén csináljuk, mert akkor már több látszik. Mondjuk időnk sem nagyon lenne rá, hacsak nincs hétvégén is lehetőség erre valahol, ezt még nem derítettem ki.

Továbbra sem tudjuk a nemét a picinek, talán majd a 18 hetes genetkai UH-n...

Mariann

Kép
g2
 
 


muszáj leírnom a véleményem UH témában!

sztem a nőgyogyók döntő többsége valahogy ebből (4D) olyan presztizs-kérdés féleséget csinál!!!!!!!!!!

mintha ezáltal az ő uh-tudását, annak a helyességét degradálná az ember... pedig szó sincs róla! nem emiatt megyünk el 4D-re hanem mert fantasztikus élmény látni a picúrt valóságosan, vonásait, stb !!! ők (a kórházas dokik) egy-egy uh vizsgálat során nem is túl ráérősek, se nem magyaráznak, mutogatnak meg annyi mindent, nem ezen van nyílvánvalóan a hangsúly hanem az orvosi részén (ezt nem is kérdőjelezem meg).

persze, a 4d uh is tulképp a sima 2d-ből képezi le a látnivalót, tehát mint gép az sem tud többet megállapítani mint egy 2d uh

amúgy meg ha van valmi orvosi szempontból nézegetnivaló akkor nem az számít 4d vagy nem 4d a gép hanem a kezelő tudása !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(többféle szintű jogosítvány van. a legtöbb nőgyogyónak az alap van, gondolom ez a minimum ami a szakmához kell - nyílván ennyi elég nekik mert nem erre specializálódtak!)

én azt hittem többet látnak majd a kárpát utcában a 4d gépen, de ők valóban CSAK arra jók, hogy jajj de aranyos a kis keze meg a lába... meg csinálnak dvd-t. érdemleges tudásban :? sőőt!

ellenben halottam olyanról is hogy vmelyik ilyen magán 4d rendelőben genetikus szakorvos nézi az uh-t - na ez megint más tészta ! ott akkor már nem csak az élmény a szempont

felbontásban is különböznek a 2d gépek: ezért utalják át az embert gyanu esetén máshova a "sima" kórházból (Söfi vagy I.női klinika - hozátenném hogy a Söfiben lévő uh-emberke is csapnivaló volt tudásilag - de lehet hogy csak épp kifogtam, mert amúgy nekik sincs rossz hírük mint szakintézmény!!)

na uh témában ennyi :) sajnos nagy a tapasztalat... :roll:

szóval aki megteheti (mert azért nem 2 fillér), és bírja a baba a kiképzést :) érdemes sztem min. 2szer is elmenni 4d-re, egyszer félidő körül, egyszer a végén mert élménynek egyedüli !!!!

ha meg fontos vmi miatt orvosilag akkor megfelelő szakembert kell keresni erre specializálódott kórhában/klinikán, és nem feltétlen magán rendelőben.
lmkata
 
 


Sziasztok!

Most jutott eszembe, hogy nem tettem fel Boris pocakot..
Íme, Borkával a pocakban 34 hetesen (kisebb volt a hasam, mint Marcival, pedig a csaj is nagy volt, 4 kiló, 55 cm).

Kép

KépKép
logi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?