Új privát üzeneted érkezett!

Anyusziszi, szegény, nagyon sajnállak:(
Sok erőt kívánok, ne keseredj el, bár tudom, most nagyon nehéz bármi pozitív dolgot találni, de ne add fel a reményt!
Pihenjetek egy kicsit, aztán biztos sikerül legközelebb!

Málna, felvennél engem is a táblázatba? Milyen adadtok kellenek?

Vikike, én is szeretem az ikreket, de most sajnos mióta elköltöztünk, nem tudom nézni, mert itt nincs spektrum:(

Anna és Marci
KépKép
Kép
anna78

Mamen, a Margit kórházban szültem, nagyon meg voltam elégedve a terhesgondozással is meg a dokimmal is. Marci sajnos farfekvéses volt, így császárral született. Ami kicsit rossz emlék, hogy a csecsemősök nem voltak igazán segítőkészek, pedig az első gyereknél fontos lett volna, hogy megmutassák, mit hogyan kell csinálni. Volt egy aranyos fiatal védőnő, ő segített sokat, meg biztatott a szoptatással kapcsolatban is, mert elég későn indult csak meg a tejem. De végülis jó emlékeim vannak róluk, úgyhogy a másodikat is ott szeretném a világra hozni.
Te melyik kórházban fogsz szülni?
Megértem az aggodalmadat, én is sokataggódtam az elején, hogy minden rendben legyen, de szerencsére semmi probléma nem volt. Kívánok neked is egy hasonló problémamentes terhességet! (kivéve a farfekvést)

Anna és Marci
KépKép
Kép
anna78

Sziszi, sajnálom :cry: :cry: :cry:

Musz

KépKép
muszkuru

Bea, tééllleg? És milyen volt Hawaion? :shock: :twisted:

Nektarin, nem lehet, hogy túl drasztikus a szervezetednek a gyümölcsdiéta, és ezért nem jön a piri? :?

Meli, jó ünneplést a házassági évfordulótokra, bár nem féltelek… :oops:
Mi 1997-ben ismerkedtünk meg, abban az évben szeptember 6-án volt első khm… nagy nap :oops: , és 2003. december 6-án házasodtunk össze. Szóval már régi motorosnak számítok… :lol:

Vvviki, ma reggel feladtam…mármint a küldeményt :wink:

Hurrá, 3 napig nincs főnököm (egyik sem), Prágában magyarázzák a számainkat (ez volt a határidős munkám, ami miatt félhullán is dolgoznom kellett), de most aratom a gyümölcsét. :D
Úgyhogy kellemes irodai semmittevéssel töltöm az óráimat. 8)
(Bár Edit (HR főnök) hagyott itt nekem pfúúúj munkát, hogy ne unatkozzak, de nagyon nem fűlik hozzá a fogam.)

Nyúlgyerek jobban van, sőt kimondottan zombi, ahogy fel-alá rohangál, mászik rám, és pattog… Talán túlságosan is sikerült meggyógyítanom? :shock: :D

Musz

KépKép
muszkuru

Anyusziszi!Sajnálom! :cry: Erre nem számitottam! :cry:

Kép
bea27

Szuper volt Hawaii-on!! 8)
Majd rakok fel képeket! :wink:

Kép
bea27

Sziszi nagyon nagyon sajnálom :cry: . Nem is tudom mit mondjak!

Kép
vikike_

Bea, megelőztelek :lol:
íme a képeid

nekem már "csak" 478 hsz kell, és csomagolhatok
Kép
Bea Hawaiion... :twisted:
Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Képzeljétek voltam Pesten az 1-es számú női klinikán az afp-ém miatt, megultrahangoztak, de ők sem találtak semmi rendellenességet, aztán át kellett mennem az uh-os leletemmel a genetikai tanácsadós szobába, ahol a doki azt mondta, hogy nem találtak semmit, de vállalnék e egy genetikai vizsgálatot(gondolom mikor a magzatvízből mintát vesznek) ami kis vetélési kockázattal járhat. Mondanom sem kell, hogy elutasítottam. Ja és még azt is mondta, hogy csak "sikítva" közelíti meg azt az értéket amikor csináltatni kéne ilyen vizsgálatot. Abban egyeztünk meg, hogy akkor két hét múlva kontroll meg szívhang vizsgálat(egyébként a szívhang is rendben volt a 4dim.uh-on). Mi viszont úgy döntöttünk a párommal, hogy nem megyünk vissza, mert már négy orvos is látta ultrahangon és semmi rendellenességet nem találtak. Egyébként magas afp ami úgy tudom, hogy a jobbik eset, mert azt uh-on észre lehet venni ha nyitott a gerinc stb... Aztán a másik meg az, hogy úgy tudom, hogy a betöltött 16.héten kell végezni ezt a vizsgálatot különben lehetnek eltérések ha nem akkor csinálják, mert a terhesség előrehaladtával emelkedik, márpedig én ha jól számoltam kb. 18 hetes voltam, azért mentem akkor mert pont nyaralni voltunk Erdélyben. Aztán még ott van a testsúly aminek szintén pontosnak kell lennie, engem pedig akkor mértek meg ruhástól az SZTK-ban. A lényeg, hogy szerintetek jól döntöttem, hogy nem akarok ennyi vizsgálatot ha már négy doki nem talált semmit? Nem szeretném szegény Levikémet ennyi bolygatásnak kitenni nehogy aztán abból legyen a baj. Fejlődni is rendesen fejlődik, a terhességi kornak megfelelően. Mindenesetre akkor leszek nyugodt ha már megszületik és látom, hogy egézséges.

Nika, én a testsúllyal hadilábon állok, mert nem igazán hízok még mindig kb. 1kg plussz, talán most indul be.

Kép
vikike_

Sziszi: :cry: :cry: :cry: :cry: Veled sírok! Nagyon sajnálom!

Andi
candi

Sziasztok!

Szisz, annyira sajnálom, légy erős, rendben lesz minden.

Meli, boldog évfordlót, ügyesen:)

Musz, nem csak gyümölcsöt eszem, gyümölcsöt csak déleőtt eszem, amúgy eszem, odafigyelek, nem eszem édességet, nagyon kenyeret, sok zöldség, csirkehusi, jogurt, sajt, müzli, szóval egyáltalán nem éhezem, úgyhogy nem hiszem, amúgy egy hete kezdtem bele, előtt sajnos ettem rosszakat is, de muszáj odafigyelnem, mert a kilók csak jönnek:(

Kép
Kép
nektarin

Szóval az úgy volt, hogy a gastroyal krumplifőzeléket főzött nekem, tükörtojással (meg karfiollevest, de azt nem kívántam :? )
Viszont úgy éreztem, hogy a főzi meg sem kottyant, ezért riasztottam Don Pepét egy háromhúsos tésztatálért... :oops:
Most azt falom...
Segítség...
Szóval ma már kétszer ebédeltem, és még csak 2 óra van :shock:
Mi lesz így velem :shock:

Musz

KépKép
muszkuru

Vikike, szerintem jól döntöttetek, hogy nem mentél bele a magzatvíz-vételbe! Nekem anno alacsony volt az afp, de a genetikai uh-n minden rendben volt, aztán megismételték az afp-t és jó lett. A dokim azt mondta, hogy ez az afp-dolog nem valami pontos, nagyon sok függ attól, mikor vették, testsúly stb. Amerikában pl. már megszüntették ezt a vizsgálatot, mert nem ért semmit. Egyébként a HCG-vel együtt kell értékelni, nem tudom, neked, vettek-e. Mert ha mindkettő rossz, akkor kell csak újabb vizsgálatot csinálni. De ha 4 doki látta uh-n és minden rendben, akkor nem kell aggódni szerintem. Úgyhogy csak nyugi!

Anna és Marci
KépKép
Kép
anna78

Sziasztok!

Sziszi
nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry:
Pihenj sokat majd a műtét után, és legyél sokat Tomival, az együttlét csodákra képes. Erőt meg rengeteget tudsz meríteni "belőle".

Musz
én most épp aban a stádiumban vagyok, hogy nagyon ennék valamit, de gőzöm nincs, hogy mit :roll:
Délelőtt hamburgert ettem, az vérré vált bennem :D :oops:

Vikike
én sem szeretnék több magzatvízvételt. Sőt azért azt általában a 18-20. héten szokták végezni, Te pedig azt bőven túllépted.
Nem lesz semmi gond.

Musz
jók a képek Bea Hawaii nyaralásáról. Te ott kukkoló voltál :lol:

Anna
Marci nagyon aranyos :)
Kb. hetente eláraszthatsz minket képekkel, azokat imádjuk :lol:

Bea
lassan Ádám képeiben fogunk itt gyönyörködni.
Olyan gyorsan telik az idő :roll:

Na most ennyire voltam képes :oops: , puszi mindenkinek:Gabi 15+6

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Helló Mindenki!Muszkuru!Köszi a képeket! :wink: Már el is felejtettem,hogy néz ki Hawaii!! :lol:
Pltó!Már nem kell olyan sokat várni! :)
Voltunk a fehérnemű zletben,vettünk melltartót!Nagyon szépet,és kényelmeset!Mindjárt kettőt!Nem volt semmi az ára,de már MUSZÁLY volt! :? Tehát már minden megvan a tornához is akár!Sőt a szabónál is voltunk felvarratni a nacikat!Igy már TÉNYLEG minden megvan a tornához!Holnap MOSTMÁR tényleg hivom a tornász csajt!
Melikém!!Hol vagy?? :roll:

Kép
bea27

Köszi a nyugtatgatást, aranyosak vagytok, egyébként én is olvastam már másik topicban, hogy már kevés helyen végzik az afp-t. Remélem tényleg jól döntöttünk. Most megyek kismama tornára, jók legyetek majd még jövök.
Puszi mindenkinek!

Kép
vikike_

Anyusziszi
nagyon nagyon sajnálom !
ne adjátok fel ! ITT MINDENKI BABÁS LESZ !

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

helló !

bocsánat, de ma megint dili volt a melóban, a főnököm már a 2010-es terveket ecsetelte és elmondta, hogy nagyon számít rám...
holnaptól szabin vagyok, szülinapunk lesz a párommal, hátha most jön össze az utánpótlás :wink:

vvviki

Sziasztok!

Anyusziszi!
Nagyon sajnálom :cry: :cry: nehéz bármit is írni.

Meli!
Jó ünneplést a házassági évfordulótokon.Remélhetőleg gyümölcsöző lesz.

Vikike!
Szerintem is jól döntöttetek.Mindenhol azt hallani,hogy a genetikai UH sokkal fontosabb,és többet mond,mind az AFP.

Vvviki!
Boldog szülinapot nektek :D

Muszkuru!
Használd ki a főnökmentes napokat,és pihizz :!: 2x ebéd?Nem semmi.Egyél még egy tányérral,és fogd rá a nyuszira :D

Bea!
Örülök,hogy sikerült melltartót vásárolni,akkor holnap irány a torna?
Nálunk holnap kezdődik a szülés előkészítő tanfolyam,én arra szándékozom menni.

Kis_Plutó!
Én is megkívántam a hamburgert,úgyhogy el is ugrunk a Mecibe.

Rólam annyit,hogy ma voltam dokinál.Megcsinálta a 26.héten esedékes hüvelykenet vizsgálatot.(2 hét múlva lesz eredmény)És kértem,hogy nézzük meg kisfiú-e,vagy kislány,de sajna úgy feküdt,hogy nem láttuk:cry:

KépKép
takido

Sziasztok,

Sziszi, rettenetesen sajnálom :cry: , veled tudok érezni!! Sajnos ezt el kell fogadni, ami baromi nehéz, de nincs mit tenni :cry: Annak örülj (bár ez így hülyén hangzik), hogy holnap túl leszel rajta.

Jó éjt, puszilok mindenkit

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Jó reggelt mindenkinek!

Sziszi, gondolunk ma rád :cry:

Dóri, jó ötlet :D , az alany még kéznél is van :lol:
Tünci ezek szerint továbbra is nagyon szégyenlős :D

Gabi, én azóta, hogy a hamburgeres filmtől begerjedve bevágtam egy csirkemenüt, gondolni sem tudok rá, rögtön erősödik az émelygés.

És már a májkrémes kenyér sem játszik.
Amiért egyszer megőrülök, megszerzem, és legközelebb már a gondolata is rosszullétet kelt bennem :?
Nagyon izgalmas :twisted:

Vvviki, boldog szülinapot mindkettőtöknek :D . Az én ajándékom remélem hamarosan megérkezik :roll:

Musz

KépKép
muszkuru

Na sziasztok,bocs,hogy tegnap nem jöttem,de nagyon sokat dolgoztam,este meg elcsíptem magamnak apát,mert úgy tűnt,hogy tojásfehérjézek és +a Jónás szerint most vannak az esélyes napok....szóval utána több mint fél órát feküdtem hason kispárnával a hasi alatt,hátha ez a pozíció tuti befutót hoz....

Sziszi,nem tudom mit mondhatnék.....legyél nagyon erős és minden rendbe jön.....nagyon sajnálom.....

Beácskám,figyelmedbe ajánlom Mexicot!!!!!!!!!És megyek veled,csak közlöm 8) 8)

Dóri,Tünci most már tuti kislány....ilyen szemérmes legyen....

Esztike,a tüneteid teljesen jók,de ha áttértél egy újféle táplálkozási szokásra,akkor azért két dologra gondolj:ha nem vagy terhes,akkor emiatt is késhet....ha az vagy,akkor viszont a babád is azt eszi,amit te megeszel és az első néhány hét nagyon fontos a fejlődéséhez,szóval kell a szénhidrát és a cukor is.....és persze a fehérje....szóval ne éhezz!!!!Kit érdekel,ha rajtad van egy pár kiló plussz????Így is szép vagy!!!!

Candikém,mi volt a dokinál??????Tudni akarjuk :lol: :lol:

Vikike,szerintem is jól döntöttetek,mindent a baba érdekében!!!!!!!!!!Puszillak

VVViki,hol leszel te már 2010-ben!!!??!!!Akkor már a babádat nevelgeted....és talán a másodikat várod :lol: :lol:

Ági,jó az étvágyad!!!Én nem is vagyok terhes,de azért nagyon jól nyomom...most pl.megettem 2 szendvics után egy halom szilvalekváros hókiflit :oops: :oops:

Gabi,hogy bírood a megterhelést???Egyik gyereket suliba,a másik otthon a harmadik a pociban....remélem pihensz is néha!!!!!

Anna,nagyon szép a kisfiad!!!!!Verőcén nincs Spektrum?????Az meg hogy lehet????

Málna????????????????????

Zsizsi,te is jó régen voltál!!!!Minden ok?????Remélem használ a gyógyszer!!!!

Mamen,örülök,hogy minden rendben,még ha ti csak halkan örültök is!!!!Biztosan minden jó lesz!!!

Kata,kipróbáltad a relaxációs tippek egyikét???Lehet,hogy szabadalmaztatom őket :lol:

Akit kihagytam,annak ezer bocsi!!!!!Ma itthon vagyok egész nap és főzök,mosok takarítok!!!!!!Már majdnem teljesen le van festve a házunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Olyan szép meleg barna lett.....naon teccik :lol: puszika

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!
Sziszi: gondolunk rád sokat!
Meli: ugye, ha teljesen kész van a színezés teszel fel képet?!
Remélem a bevetett póz nálad is olyan sikeres lesz, mint Beánál volt!
Málna azt hiszem nyaral éppen és élik a szerelmes napjaikat. Szerintem hétvégén jelentkezni fog.
Musz: ha nem megy a májkrém sebaj, szerintem nem sokat vesztesz vele,ha ilyen finomságokra viszont megjön az étvágyad, fejleszted a picikéd ízlését. Nyúlgyerek hogy viselkedik?
Dóri: hát Tünci aztán igazán titokzatos, csakis kislánylehet, aki korán megtanulta a praktikákat, hogy kell fokozni az emberek kiváncsiságát irányába. Hátha 4D.-n majd megadja nektek azt a kegyet, hogy láthassátok a titkát :wink:
Nektarin: hogy telik a szabi? Pirinek még nincs jele ugyi? Hőd?
Annácska megírod nekem ki a dokid priviben? Köszi
Plútó: hog van a gyomrod? Mi van az ablakokkal?
Mókuska: hogy vagytok, gyerekek nem nyűgösek ebben az időben?
Mamen: hogy vagytok? Uh mikor lesz?
Ninsc nagy beszámolni valóm az orvosról, jelenleg be vagyok tojva, emésztenem kell a hallottakat.
Jövő héten hétfőn vérvételem lesz, ésha addig eldöntöm mit akarok akkor ekg, tüdőröntgen, teljes vérkép.
És ha megjött rá max két hétre laparoszkópiás műtét.
Ezek az alternatíváim, majd, ha eldöntöttem írok róla még.
Írjatok ti is sokat, nehogy kihaljunk.

Andi
candi

Andi, milyen szörnyűségeket mondott a doki, amit emésztened kell? :( Mivel ijesztett meg? :(

A laparoszkópia elkerülhetetlen? Miért kell?
A hiszteroszkópia nem lenne elég?

Nyúlgyerek teljesen átment anarchistába. :shock:
Tegnap úgy megmetszette a növényeket az erkélyen, hogy csak lestem. Csaba meg azt hitte, én voltam, olyan szépen szabályosan rágta el az alsó ágakat, mintha metszőollóval estem volna neki... :shock:
Egy halom ág van két bokrom alatt is - teljesen nemnormális... :twisted:

Szia Meli, várjuk a képet a házikótokról :D

Sziszi, ha túl vagy a műtéten, kérlek jelentkezz, hogy a körülményekhez képest jól vagy e! :(

Musz

KépKép
muszkuru

Hellóka,majd csak akkor fotózom le,ha teljesen kész lett!!!!!Fenn van a korlát...stb....Mennem kellene porszívózni :twisted: :twisted:

Andi,jelentkezz!!!!!

Ági,most is éhes vagy???Most lett kész az ebédünk,mustáros flekkent sütöttem kuktában,lightosan....paradicsom és uborkasali lesz mellé a köret.....te mit ebédelsz ma?????

Kép Kép
meli1118

Hellló Mindenki!
Meli!Mexikó??Nem is rossz?Mikor induljunk?? :wink:
Foglald te le a szállást! :wink: Én intézem a repülőjegyet!
A többit a babanet rendezi!
Kivel mi a helyzet?
Megyek én is kajálni!
Majd még jövök!

Kép
bea27

Meli, a mai menü a tegnapi karfiollevesem volt, ami tegnap nem kellett, ma érdekes módon nagyon jól esett
Aztán sertéspörköltet nyamnyogtam galuskával

A mára hivatalos köménymagleves még vár rám a hűtőben

Most (egyelőre) nem vagyok éhes, így a mustáros flekken sem hozott tűzbe :shock: , magam sem értem, bár azért az ubisali - akár magában is - lecsúszna... :D

Bea, Ádi a sticker szerint már gyűjti a babahájat. Aztán nehogy túlsúlyt kelljen fizetnetek a repcsin :twisted: :lol:
És a szempillái is nőnek - nem csikiz, ha pislog? :roll: :lol:

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!

Meli
pihenés? Hol lehet azt kapni :?: :oops: :oops:
Este 9-től reggel 6-ig tart, közben kb. 5 pisilési szünet.
Szegény apára meg nincs energiám :oops: Egyszerűen nem vagyok képes megvárni míg elalszanak a gyerekek.
Majd kb. 10 év múlva már fogok tudni pihenni :D

Candi
gyomrom most jól érzi magát, most kapott 2 tányér káposztás nokedlit :D Azt imádom, és a kicsinek is minden teszik ami káposztás.
Viszont a reggelek szörnyűek, még normálisan nyújtózkodni sem tudok. Ha 5 percnél tovább maradok fekve főleg hanyadt, úgy kell az öklendezést visszatartanom. Reggel mostanában meleg teával indítok, és kacsazsíros kenyérrel, ez kitart kb. 8 óráig, amikor jöhet a reggeli.
Ablak, már Pásztón van. Elvileg ma délután hívja a forgalmazó Tibit mikor lesznek hajlandóak jönni . A baj csak az, hogy a mesékben már nem hiszek :oops: azért egy kellemes meglepi jól jönne :D

Holnap megyek délelőtt az afp.-re és délután a dokihoz az eredményekért, majd gondoljatok rám. Remélem minden jó lesz :wink:

Musz
olyan jókat mosolygok a nyuszidon. vele, hogy tudatod, hogy jön a "kistesó" és ne legyen féltékeny? :lol: :lol: A kicsire semmi zöldet ne vegyél, mert még képes lesz a picúr mellé bújni :wink: :lol:

Lányok tegnap úgy eláztam. Még a bugyimból is futott a víz.
Remélem nem lesz eredménye. A gyerekeknek még jutott esernyő nekem nem, ők szerencsére nem áztak el.

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Gabiiii!
De hát te már nem lehetsz rosszul!!!
Segítség!
Én úgy várom a 12. hetet, mint a Megváltót!
Lehet, hogy koppanni fogok :shock: :cry:

Valahol azt olvastam, hogy a mama szervezete tartósan 38 fokban tartja a babát, mert neki ez a legjobb hőmérséklet.
Szóval ne aggódj, Bütyi biztonságban van!

Nyúlgyerekenek már mondogatom, hogy jön a tesó :D
De nem tőle féltem a babát, hanem sokkal inkább a gyerektől a nyuszit. Ezek a fülesek olyan kis törékeny állatok.
Mindenesetre észnél kell majd lennem, meg szemet növesztenem hátulra is. :wink:

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!

Meli, a Jónással kapcsolatban írsz egy linket, hol lehet megtalálni a neten vmi infót róla? A pozícióval kapcsolatban: én úgy tudtam, hogy háton kell feküdni és a feneked alá kell tenni a kispárnát....

Candi, privi ment.

Gabi, holnap drukkolunk neked, hogy minden rendben legyen!

Musz, kitartás, közeledik a 12. hét, de nekem a MArcinál kb. a 16. hétig voltak émelygéseim, szóval nem olyan biztos a 12. hét. De nem akartalak elkeseríteni:)

Anna és Marci
KépKép
Kép
anna78

Muszkuru
megérkezett az ajándék !!!
nagyon köszi !!!!!
igyekszünk !!!!!

vvviki

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok,

köszi az együttérzést.
Jól vagyok, már itthonról írok. Vérzek nagyon, de nem fáj egyáltalán és tényleg nem volt vészes. Mindenki tündér volt velem.

10.15-kor hoztak ki a műtőből és 15 órakor eljöttem busszal.
Hoztam a szokott fakír stílusomat. A kábítás sem fogott ki rajtam. :lol:

Most 3 hét pihi, aztán kontroll. Ha jól vagyok, akkor 1 hét múlva indulhat a futás, kondi... Már nagyon várom, hogy mozoghassak.
Vendég

Szia Vvviki, nagyon örülök, hogy ilyen gyorsan odaért :D
Sikeres alkalmazást kívánok :wink:

De ahogy látom a tickered szerint csak a következő hónapban lesz aktuális az alkalmazása - már amennyiben egyáltalán szükség lesz rá :wink:

Musz

KépKép
muszkuru

Sziszi, nagyon örülök, hogy minden rendben.

Izé, nekem se a futás, se a kondi nem hiányozna - még soha nem is hiányzott :oops: 8)
Apa nagy bánatára...

De meggyanúsítottam, hogy összebeszélt a dokimmal (akit akkor látott életében először, amikor mentünk a vizsgálatra... :lol: ), szóval hogy összebeszéltek, mert a doki ugyanazt kezdte szajkózni, amivel Csaba már évek óta rágja a fülemet: hogy mozogjak :evil:

Musz

KépKép
muszkuru

Na eldugultam, megyek haza :D

Andi, válaszoltam, de valami miatt elakadtak a kimenő fiókomban.
Próbálom rugdosni őket, hogy végre elinduljanak hozzád...

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru! :)
Nem érzem,hogy pislog a baba!! :) De ez aranyos!
A súllyával meg eddig sem volt semmi gond!
De viszont mostmár tényleg csak hizik! :?
Ma voltam a háziorvosomnál,és aztmondta a néni,hogy FITT mama vagyok! :) Dicsekedtem,hogy eddig mennyit hiztam erre ez volt a válasza:ÉS A NEHEZE CSAK MOST JÖN!!
Mit ne mondjak,elszállt minden bizalmam,hogy ne legyek a végére tonnabébi!Sajnos a BÁLNA jelző már rám ragadt a tesóm után!De csak Apa mondja ezt rám!Ezt meg Tőle még VALAHOGY elviselem!
Viszont sajnos a Magne B6-tól nem nagyon állt helyre a görcsölésem (láb),meg a keményedés (has)Pedig napi kettőt szedek!Jövőhéten megyek a Dokimhoz uh-ra,majd kérek valami erőset!Sajnos nemtudom sehogy sem megoldani,mert olyan vasat szedek,amit nem lehet együtt szedni a magneb-vel.Illetve csak 3-4 órát kell várni a két gyógyszer között!Tanácstalan vagyok!
Meli!Jól láttam,hogy ma nem voltál??Hol vagy? :roll:

Kép
bea27

sziasztok!

Egyre bővül a kisfiam szókincse, de néha elég meglepő szavakkal
viszont olyan ari ahogy ezeket monmdja. A múltkor az apja felöltöztete, és utána jutott eszébe, hogy nem balzsmozta be, erre mondja neki a kicsi, hogy apa tuta. :shock: Mai újjítása titigy puka (irigy pulyka) :shock: hogy ezt honnan szedte :roll: A mostani kedvencem az apja Lollókű-n dolgozott (Hollókőn)

Sziszi
örülök, hogy jobban vagy, és viszonylag poz. tapasztalataid vannak. Azért pihenj amennyit tudsz. Én a helyedben az edzéssel is várnék még.

Musz
tegnap közölte velem a védőnőm is, hogy már 12 hetesen el kellett volna múlnia a rosszulléteknek, ezt elég csendesen mondta, mert a kicsikém nem hallotta meg :shock: :D
A jó előbb a hasam alján akart csinálni valamit, oldalt, de alig tudtam visszaidomítani :roll:

Bea
Krisztiánnal én Magnerot rágótablettát szedtem, napi 3-at. Azt nem tudom az szedhető e vassal, nekem azt nem kellett szednem.
Most az Amwaynek a Calcium magnézium tablettáit szedegetem, de csak ha fáj a pocakom. Mostanában sajnos elég sokszor. :?

Ma már nem igen leszek, majd holnap remélem jó eredményekkel :wink:
Sziasztok, puszi:Gabi 16+0

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Anyusziszi
vigyázz magadra nagyon !!!!!

na, megyek mert éjfélig még szülinapunk van :wink:

mindenkinek a legjobbakat kívánom !!!! :lol:

vvviki

Szió,mejjöttem!!!!

Vvviki,boldog szülinapot nektek!!!!!!!!!!Ilyet,hogy egy napon legyen a szülinapotok!!!!És mit kaptál,mit vettél????

Beácskám,reggel voltam,elfelejtetted????Meg is beszéltük,hogy megyünk nyaralni Mexicoba!!!!Csak ebéd után kimentünk a kertet rendezni ismét....3 utánfutónyi szemetet,téglát,sittet vittünk ki a szemétbányába....hatalmas élmény volt....de legalább szépülünk....jövőre már csak füvet kell nyírni és lábat lógatni a tó partján....remélem összejön az idén....

Anna,Ági küldte a Jónást!!!!Ha van még valami kérdésed,csak bátran!!!

Gabi,azért próbálj egy kicsit pihenni!!!Apa Hollókőn mit dolgozik??De jó lehet,úgy szeretem azt a falut!!!!!

Megyek lefekszem,mert nagyon kifáradtam!!Holnap nem biztos,hogy tudok jönni,majd meglátjuk mennyi munka lesz!!!!!Puszilok mindenkit!!!!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok,

Szisz, örülök, hogy túl vagy rajta és hogy minden rendben volt, azért csak pihenj és pihenj, az a legfontosabb, aztán jöhet a mozgás.

Meli, tudom, hogy nem szabad drasztikusan diétázni, nem is teszem, csak kevesebbet eszem, és próbálok odafigyelni, azért tegnap sütöttem apának meggyes sütit, persze szigorúan tönkölylisztből, ettem egy kicsit fini lett:)
Jó is egy ház, nálunk is mindig van valami, ma pl. lett riasztónk:)
No meg jövő étvégén festik a hálószobát fent:), eddig a fenti részen nem volt burkolatunk (3 szoba van fent, és egy fürdő) most meglesz az előtér és a háló, aztán jön a gyerek:)
És tornázatam is minden nap:)
Nagyon szuper volt:)
A piri sehol, a hőm 36,8 volt ma, hát még várok a héten, aztán hétvégén csinálok egy tesztet azért, de nem hiszek benne. Kedden megyek a dokihoz, tegnap bejelentkeztem, úgyhogy majd meglátjuk.
Sajnos a családban van baj, nagynéném kórházban, anyósom sincs jól, szóval baj van mindig.
Amúgy minden szuper és nagyon jó a szabadság:)
MIndenkinek jó éjt.
Puszi

Kép
Kép
nektarin

Sziaszto! 8)

Sziszi, örülök, hogy a körülményekhez képest jól vagy! Fő a türelem, ne siettesd a tornát. Én 2 hétig véreztem utána és elég gyenge voltam. Szóval türelem és kitartás!

Vvviki, boldog szülinapot!!! És babásodást!!!

Musz, egyél mindent, ami jól esik!
PLútó, a barátnőm 6 hónapig hányt szinte naponta (most nekem is ezt kívánta :) ), szóval a 12 hét nem tuti dolog. Azért reménykedj :wink:

Anna, bocsi, hogy eltűntem, de rohantam dolgozni. Szóval a Dél-pestibe járok. Elég szocreál, de az emberek normálisak és közel van.

Meli, ne dolgozd halálra magad, főleg egy akció után! Nekem hátrahajló méhem van és a dokim azt tanácsolta, hogy min. 1 órát maradjak hason akció után. Nálam már kétszer bevált elsőre. Szorítok nektek is.

Mindenkinek puszi, üdv Mamen
mamen

Jó estét!
Igen Meli!Aztán rájöttem!A terhesség miatt nem fog az agyam! :wink: De jó,hogy most van mire fogni! :oops:
Plutó!Köszi!Mindenképp kérek valami új magnéziumot a Dokimtól!
Holnap megyek a Védőnőhöz!Megnézik Ádi szivhangját. :)
Viszont ma mondta a háziorvosom ahogy mutogattam neki a 4D-és képeket,hogy nehogy a nyakára csavarodjon a köldökzsinor!Illetve nem is Ő mondta,hanem az aszisztens nő!!Tudnám,hogy minek kell rámhozni a "sz@rást"!?IDIÓTÁK!!Igy is Állandóan aggódom!!Erre még ez is!Egy másik topikban volt egy csaj,simán ment a terhessége,és az utolsó pillanatban csavarodot a nyakára a köldökzsinor!Mondjukaz már más téma,hogy be kellett volna feküdnie,és Ő ne feküdt még be!Lehet ha befexik akkor nézik már álllandóan szivhanggal,és semmi baj nem lett volna!Na mindegy!De most megint lett bennem egyfajta FÉLSZ!!! :(
Nektarin!Mensi???Baba??
Sziszi!Jó,hogy túl vagy rajta!Furcsa,hogy ezt irom,de gondolj arra,hogy új hónap,új esélyek!Új remények!Honnan a fenéből érezted,hogy baj van!Hihetetlen csaj vagy!BOSZI!! :wink:
Akárcsak a Meli!Aki megmondja a topikunkban a babák nemét előre!
Mára búcsúzom!Jó sokat irtam!Jó éjt!

Kép
bea27

Jó reggelt!

Bea
nyugi. Nekem Adrinak volt a nyakára tekeredve 1 -szer a köldökzsinór, de csak a zárójelentésből tudtam meg.
És itt van egészségesen, az agrar értékei 10/10 volt, szóval a legjobb.
Utolsó időben elég sokat nézik uh.-on a köldökáramlást, sőt már most is, szóval nyugi.
Ja, a Mg. mellett is sokat kell pihenni, egyébként nem sokat ér. :(
Én Adrival azt em tudtam mi az, hogy haskeményedés, bezzeg Krisztiánnal :( , de mióta hirtelen elkezdett nőni a pocim most is szokott keményedni. :(

Gabi 16+1

Mivel idő szűkében vagyok nem tudok írni mindenkinek, de este pótolom. Most megyek afp.-re.
Ha igaz ma jönnek az ablakosok, délután 2 óráig kaptak haladékot a páromtól, utána megy és rájuk borítja az asztalt :? Reméljük erre nem lesz szükség. :x

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok !
Bocsi,hogy eltűntem de kedden szabin voltam a 24. hetes cukor miatt.
Nincs semmi baj mindent rendben találtak.
Tegnap meg rengeteg melóm volt. Ilyen lesz jövő hét csütörtökig. Telepítünk ez azt jelenti,hogy túlóra túlóra pénteken, kedden, szerdán pedig min. 21:00ig meló. Kiváncsi vagyok, hogy bírjuk majd.

Én már sajnos elkezdtem vizesedni oka a sok ülés s szeretem a sót. Elfelejtek felállni napközben :(

Vikike én se csináltattam volna meg a vizsgálatot. Jól döntöttetek.
Én is szerdánként járok terhestornára.

Gabi!
Kitartást a vérvételhez.

Bea!
a torna is segíteni fog szerintem a görcsök ellen.
Hajrá! Ne olvass rémtörténeteket. Arra kell gondolni minden rendben lesz és kész.

Nektarin!
Szorítunk ++++++++++++++

Anyusziszi!
Pihenj sokat . Jobbulást. Sok pozítiv energiát küldök neked.

Meli!
Jó munkát!
Kezed vállad, hogy bírja?

Musz!
Kitartást bízzunk a 12.hétbe. Háztartási keksz nem jött be?

Takido!
Még én se tudom a Csöppöm milyen nemű lesz a hasam formájából mivel nem csúcsos kislányt mondanak. Majd meglátjuk okt. 16 hamarosan itt lesz, bár azt is hallottam, hogy a 4D-en se biztos, hogy látszani fog.

Málna!
Biztos nyaral, hogy nem jelentkezik.

VVViki!
Boldog szülinapot mindkettőtöknek.

Puszi a többieknek is.

Kép
nika04

Jó reggelt!
Sziszi: örülök, hogy testileg jól viselted, és hogy tapintatosak voltak veled, sokat számít ez. Pihenjél sokat. Ez a hazabuszozás azért nem volt semmi tőled :shock: .
Anna: köszi a választ, én is írtam ám!
Musz: neked is közi a hasznos tanácsokat, infókat :) .
Nyúlgyerekre tuti a frontok hatnak az én macsekjaim is kiszámíthatatlan érzelmekkel rendelkeznek, teljes eddigi házirendet szabotálják mostanában :shock: .
Plútó: remélem minden a legnagobb rendben lesz az Afp.-vel, de miért is nem lenne?! Napközben kéne behoznod a lemaradást alvásból. Mostanában ez nem megy?
Nektarin: várom már a hétvégét, hogy lesz e egy zebra a kezedbe, remélem igen.
További jó pihit othon.
Nika: örülök, hogy minden rendben van a cukroddal. A sóval szerintem takarékoskodj egy kicsit, nem jó a vízesedés. Vérnyomásod ugye rendben van? Meddig fogsz dolgozni?
Meli: Szép élményekkel gazdagodhattál tegnep a bánya safarin. Ezen a nyáron te nem túl sokat pihentél, ha jól látom. :roll: Nem lesz valami kikapcsolódós hétvége esetleg, tudod, ahol kipróbálhatod,hogy most hová is kell tenni azt a párnát! :wink:
Bea: nem kell minden hülyeséget meghallani a rendelőben, az utolsó hetekben úgy is fokozottan fognak figyelni rád is, mint mindenkire. Érhető, hogy aggódsz minden miatt, hisz Ádiról van szó, de nem tudom miért van mindenkiben, hogy csupán jóakaratból ijesztgetnek.
Dóri: nem láttalak tegnap, hol vagy, mizujs?
Mókuska: nálatok mi a helyzet, Dani teker ezerrel már?
Mamen: jó, hogy jelentkeztél, de nem írtál magadról! Hogy vagy ? Mikor mész dokihoz? Mikor lesz Uh? Látunk majd képeket?
VVVikike: remélem Ági ajándéka meghozza a várva várt eredményt :wink:
Fúj de randa nagy bogár környékez engem, megyek megvívom vele a csatát..brrr.

Andi
candi

Jó regglet!