Na sziasztok,bocs,hogy tegnap nem jöttem,de nagyon sokat dolgoztam,este meg elcsíptem magamnak apát,mert úgy tűnt,hogy tojásfehérjézek és +a Jónás szerint most vannak az esélyes napok....szóval utána több mint fél órát feküdtem hason kispárnával a hasi alatt,hátha ez a pozíció tuti befutót hoz....
Sziszi,nem tudom mit mondhatnék.....legyél nagyon erős és minden rendbe jön.....nagyon sajnálom.....
Beácskám,figyelmedbe ajánlom Mexicot!!!!!!!!!És megyek veled,csak közlöm
Dóri,Tünci most már tuti kislány....ilyen szemérmes legyen....
Esztike,a tüneteid teljesen jók,de ha áttértél egy újféle táplálkozási szokásra,akkor azért két dologra gondolj:ha nem vagy terhes,akkor emiatt is késhet....ha az vagy,akkor viszont a babád is azt eszi,amit te megeszel és az első néhány hét nagyon fontos a fejlődéséhez,szóval kell a szénhidrát és a cukor is.....és persze a fehérje....szóval ne éhezz!!!!Kit érdekel,ha rajtad van egy pár kiló plussz????Így is szép vagy!!!!
Candikém,mi volt a dokinál??????Tudni akarjuk
Vikike,szerintem is jól döntöttetek,mindent a baba érdekében!!!!!!!!!!Puszillak
VVViki,hol leszel te már 2010-ben!!!??!!!Akkor már a babádat nevelgeted....és talán a másodikat várod
Ági,jó az étvágyad!!!Én nem is vagyok terhes,de azért nagyon jól nyomom...most pl.megettem 2 szendvics után egy halom szilvalekváros hókiflit
Gabi,hogy bírood a megterhelést???Egyik gyereket suliba,a másik otthon a harmadik a pociban....remélem pihensz is néha!!!!!
Anna,nagyon szép a kisfiad!!!!!Verőcén nincs Spektrum?????Az meg hogy lehet????
Málna????????????????????
Zsizsi,te is jó régen voltál!!!!Minden ok?????Remélem használ a gyógyszer!!!!
Mamen,örülök,hogy minden rendben,még ha ti csak halkan örültök is!!!!Biztosan minden jó lesz!!!
Kata,kipróbáltad a relaxációs tippek egyikét???Lehet,hogy szabadalmaztatom őket
Akit kihagytam,annak ezer bocsi!!!!!Ma itthon vagyok egész nap és főzök,mosok takarítok!!!!!!Már majdnem teljesen le van festve a házunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Olyan szép meleg barna lett.....naon teccik
puszika