Szasz Lizus, mizújs?
Nyugi még mindig, a cickóm fájdogál, ahogy azt kell, és a hasam is szintúgy görcsölget, bár már nem oly intenzíven, mint eddig. Fingom sincs, hogy mensi vagy kölök lesz-e belőle, de majd megtudjuk idővel.
CSAK IDŐ KÉRDÉSE! Annyira cuki vagy, hogy ennyire izgat a téma, de hidd el, ha napjában hússzor felteszed ugyanazt a kérdést, akkor is csak egy a válasz, minden benne rejlik a pakliban. Az is, hogy lesz babád, és az is, hogy nem. Sajnos egyenlőre nincs más hátra, minthogy megvárod a megfelelő pillanatot és alkalmat, és akkor ha nem jön meg, tesztelsz.
Egyszerűen nincs jobb megoldás! Sajnos, mert hidd el, én is ugyanúgy izgulok, és annyira szeretném, ha végre összejönne nekem is ebben a ciklusban a baba, hogy beledilizek, de tudom, mert rájöttem, hogy nem szabad hergelni magamat azzal, hogy keresem a tüneteket. Nem érdemes, mert ha netán mégis megjön, vagy negatív lesz a teszt, annál óriásibbat fogsz csalódni, és teljesen belegebedsz a fájdalomba, hogy megint nem sikerült!
Nagyon is kell akarni a babát, és persze igzulni is kell, hogy összejön-e vagy sem, de ne hagyd, hogy másról se szóljanak a napjaid! Senkinek nem tesz jót, sem neked, sem a kapcsolatodnak, stb.
Remélem, nem bántottalak meg, mert egyátalán nem ez a szándékom, és igazán szimpi vagy nekem, csak szeretném, ha egy kicsit felengednél!
Tudom, könnyű mondani, de épp én is ezzel próbálkozom. És hátha akkor jobban beköltözik az a pici baba, akit oly régóta várunk! Persze külön-külön egy-egy legalább!