Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nos, érdekes tanulmányban volt ma reggel részem.

Ugyanis a digitális hőmérőm 36.5-nél ciripelt. Na, mondom, akkor ennyi. De... Úgy döntöttem, sebtiben megmérem már mégegyszer, mert elég gyanús volt, hogy ilyen gyorsan méricskélte meg. És lássatok csodát, már 36.8 C fok lett. Pedig fél perc nem telt el a két mérés között, és nyugis helyzetben voltam, stb.
Na akkor most mi is van? Kimásztam klottyantóra, és csak úgy heccből megmértem a hőmet ott is. 36.6 lett.

Hát ezt nem hagyhatom annyiban, gondoltam, így beköltöztem a gyerekszobába, mivel a baba az nagyszobában aludt, és előkapartam a jó öreg analóg higanyos mércét, és elkezdtem mérni. Közben félúton a számba préseltem még a digi hőmérőt is, és lássatok csodát, a digitálison 36.9, a higanyoson pedig 36.8-36.9 között állt meg a szál.

Nos, összefoglalva:

mivel nem valószínű, hogy a hőm egyik percről a másikra ennyire kilengne, ezért úgy vélem, hogy csak a hagyomásos hőmérő felel meg az ilyesfajta hőmérőzés kívánalmainak.

Még az is lehet, hogy az eddigi alacsony hőimet is ennek köszönhetem, hogy digitálissal mértem.

És most jöjjön a várva várt hőtáblám, amibe a magasabb értéket írtam be, szerintem ez lehet a valós érték:

Kép

Eliza, na látod, nem kell mindjárt kétségbeesni! Gratula! Remélem, együtt babásodunk, ahogyan terveztük! :wink:

Erika, remélem nincs több pötty!
Vendég

Íme a hőgörbém! :lol: vagy inkább :( , de nagyon sejtettem. Ha egyzser a végén leesik, akkor nem mászik vissza...., ha visszamászik, akkor úgyis megjön...
Kép

moni

Athíz,
Én is a hagyományos higanyos hőmérő párti vagyok, bár fél év alatt kettőt is sikerült eltörnöm.. :cry: :cry:

Áfonya,
Nekem pénteken kell a dokihoz menni menszi 5. nap. A tüszők száma szerint fogja a doki eldönteni hogy mennyi merional injekciót kapok majd, és mikor. Ebben a hónapban clostyt nem kapok az tutti. Sztem még ebben a hónapban adok magunknak egy esélyt az otthoni próbálkozással (hacsak a doki rá nem beszél az inszemre), de ha most sem fog összejönni, akkor jövő hónapban bevállalom az 1. inszemet!! :lol: :lol:
macspacs

Jó reggelt!

Lizi: Örülök, hogy visszament a hőőőd :) Alakulamolekula :wink: :lol:

Sonjus: Ti is alakultok, szuper :)

Enyim gőőőbe:
Kép

Megyek reggeliztetek, mert a picilányom éhenhal, azonnali hatállyal... :lol: :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

A hőmérőzés 20% pontosságú csak!
Nekem a görbém alapján ebben a ciklusomban a 13. napon volt a pém, átlagos cikl. hosszom szerint a 14. napon kellett volna lennie, UH szerint pedig 16. napon volt. És szépen meg is jött a 31. napon a mensim. Én mint eddig is nagyon óvatosan tekintek a hőadatokra, mert azok nagyon csak kb. dolgokat mutatnak! Semmi nem dől el általuk!

moni

Áfi, Megnyugtat hogy neked is megváltoztatták a hormonok a menszid, akkor nincs nagy gáz velem.. :lol: Nekem akkor pont jól fog kijönni, mert most szombaton lesz a lagzim :lol: , és nem kell majd állandóan attól rettegnem hogy véres lesz a menyaszonnyi ruhám!! :lol: :lol:
macspacs

Athiz: Szupi a görbéd, a digit hőmérő monnyon le! :lol:
Én is hagyományos higanyossal mérem. Sztem sokkal pontosabb!

Moni: Nagyon sajnálom!!!!!!! :cry:

ceniko
Szeged

Moni,
Akkor te hőeséssel és alacsony hővel is el tudsz képzelni egészséges terhességet? Vagy csak a pé- napjának meghatározására mondod a 20 %-ot ?
Az tény hogy az uh-val nem versenyezhet egy hőmérő! Kár hogy nem lehet hőmérő áron otthoni uh készüléket vásárolni.. Csak minden reggel rátennénk a pocinkra, és moziznánk a tüszőket, psejteket, babócákat :lol: :lol: :lol:
macspacs

Macspacs: csak nem bekötik a fejed???? :lol: Éljen éljen :wink: Gratula, így előre is!!!!!! :wink:

ceniko
Szeged

Ceniko,
Nagyon baba szagot érzek :lol: :lol:
macspacs

Köszi :lol: :lol:
macspacs

Moni, sajnálom, és új remények ugye!

Macsi, hú de jó, nem hívsz meg? :mrgreen: Aztán kapunk sok szép képet, ugye? Nagyon gratulálok! Most egy kép rólatok nincs? Kíváncsi lennék. Milyen lesz a ruhád? Hol lesz megtartva?

Ceni, neked tuti babád lesz! Ezzel a hővel csak baba lehet! Ha nem, akkor tévedtem, de remélem nem csal az orrom! :lol:

Hát én már nem tudom, nálam akkor most mi van, legkésőbb valszeg vasárnapra bölcsebb leszek. Addig meg megüt a guta. :D
Vendég

Macspacs,
ÉLJEN A MENYASSZONY!!! :P
Az inszemtől ne félj, én nem tudok érvet ami ellene szólna. Hagyd magad rábeszélni ha a dokid felkínálja! :wink:

A hőmérő védelmében: nekem digitális van, ha 5x mérem egymás után max 1 tized az eltérés, annyi meg bőven belefér. (700 Ft-os Microlife!!!) Persze ha valakinek a higanyos szimpi váljon egészségére, de szerintem hót mindegy hogy jó digi vagy jó higanyos. Az UHgal ez a módszer persze nem versenyezhet, de aki ismeri nem is versenyezteti. Kell pár alapinformáció, és bizonyos szabályok merev betartása, de ha mindez megvan roppant informatív a módszer, ingyenes (ha valaki nem töri halomra a hőmérőit :D ) mellékhatása nincs, én nem tudok ellenérvet rá.
Vendég

Hát Áfi, nekem drágább, és állítólag a gyogyótárosnőci szerint egy nagyon pontos digitális hőmérőm van. Gondolom, azt Te sem hiszed, hogy egy percen belül, mozgás nélkül ennyit változik a hőm. Sőt, utána szintúgy egyszer alacsony lett, utána megint magas. Ennyire talán még én sem vagyok nyomi! :D
Persze lehet, hogy valamit rosszul csinálok a nyelvemmel! :shock: :lol: :lol:

A lényeg, hogy eddig én is meggyőződéssel használtam a digitálisat, de most kissé meginogtam, hogy mi van. Az is lehet, hogy kétszer is megmérem majd reggel a digittel, és a magasabbat veszem figyelembe. Mert jobb ötletem nincs. Vagy mérem a hagyományossal.
Vendég

Szuri ügyben ide is beírom, amit Gynavac-éktól kaptam:

"Ha kúra közben terhes lesz: ne hagyja abba, folytassa, mert csak így tud védekezni a szervezet egy gyulladás miatt bekövetkező vetélés vagy koraszülés ellen"

Én nem hiszem, hogy pénzéhségből írnak ilyet, hiszen 1 dobozban így is, úgy is 5 db van, az pedig egy kúra!
De hát, mindenkinek saját döntése szerint érdemes szúrkáltatni :)

Jobb, ha valaki hisz is abban amit csinál, nem?
sonjus

Persze majd felteszek pár képet!!!!! Sztem nagyon szép ruhám lesz, bár ízlés doga: nagyon halvány rózsaszín ujjatlan felsőrész, törtfehér alsórész, a közepén egy rátűzött rózsaszín virággal...
És már nagyon nagyon várom Szombatot. A lagzi 120 fős lesz, egy étteremben, (Faternak 10 testvére van, nagy a család :lol: )
macspacs

Áfi,
Te is úgy gondolod hogy az inszemmel nagyobb az esély a babára, mint otthoni szexel ? Neked volt már inszemed?
macspacs

Atzhíz,
sztem a didi hőmérőt is lagalább 5-8 percig szájban kell tartani, csipogás után is hogy jó hőt mérjen. Egy perc alatt nem tud pontos hőt mutatni, az tuti!!! Én kipróbáltam, egy perc elteltével 2-3 tizedes különbségeket mértem, de 5 pec után mindíg ugyanazt a hőt mutatta. Bár az egyik nődokim szerint csak higanyossal érdemes hőmérőzni babaprojekt ügyben.
macspacs

Macspacs: Nekem is van digi hőmérőm, de a csipogás után már nem mozdul az eredmény, azaz ha csippant utána már nem megy feljebb!!
De lehet hogy van ami még mozdul, de akkor minek csippant??????? :lol: :lol: :lol: :lol: :oops:

ceniko
Szeged

Macsi, az én digitem nem mér csipogás után, az a baj. Úgyhogy valszeg másképp oldom majd meg.
Egyébként azt írtad, didi hőmérő. :lol: :lol:

Na mennem kell, mert itt van jóanyám, és hápog, hogy már megint a gép előtt ülök, és hogy függő vagyok. Ami valszeg igaz is. :lol:
Vendég

Athiz!
Én úgy látom, az agyonagyalgatásom után :), hogy ha azt az időpontot nézem, mikor sokatok szerint, na meg persze szerintem is volt a pé-m, a 15. napon, akkor én is a 8. DPO-n vagyok ám :) Ha a ferty írta jól és csak a 18-on volt pé, akkor meg nem :)
Nekem 30 napos szokott lenni a ciklus.
De feltűnés nélkül követlek, úgyhogy tessék jó példával előttem járni és bebabásodni, hogy tudjalak követni :)
sonjus

Oké Sonjus, akkor Te is csatlakozhatsz a menethez. :D
Nagyon igyekszem majd, de sajna nem csak rajtam múlik, hogy baba lesz-e vagy sem. De annyira jó lenne!

És ha egyszerre 3-4-en zebrásodnánk, akkor beírunk a guinnis rekordok könyvébe. :lol:
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol:
macspacs

Athiz,
nem, nem hiszem hogy ennyit változik a hőd ennyi idő alatt. Azt hiszem: hiába drágább és űberpontos a patikusnő szerint, mégsem az. De nincs azzal baj ha csalódtál és váltasz (az új ciklusod első napján!!!) higanyosra. Csak azt mondom: nem mindegyik digit pontatlan, az enyém pl tök jó. (Mellesleg ez kb az 5. digit hőmérőm, a többi igen rövid időn belül elromlott, egy Samsung pl a második napon! :( Sajnos mint minden elektronikus cuccnál, ki kell fogni. )
Macspacs,
nem volt még inszemem, de jelenleg is azon töröm magam hogy legyen. Azt akartam múlt ciklusban is, de átjárhatósági nélkül nem lehet, nekem meg az nincs, de csinálnak most a laparral azt is. Remélem következő ciklusom már inszemes lesz. Az esély nem is kérdés hogy nagyobb-e!
Vendég

sziasztok.

15 dpo-n vagyok es az lenne a kerdesem hogy amit irtok gorcsoket azok pontosan gorcsok vagy ilyen huzodasok?
nekem olyan mintha valaki huzna a mehem.
tegnap volt egy barnas potyom ennyi.

Kép
monyoka

Monyóka,
neked jó a tickered??? :shock: :shock: :shock:
Vendég

Monyoka, hát kicsit olyan, legalábbis nekem a görcs, mintha izomláz lenne a méhemben és a petefészkeimben. Szerintem tesztelhetnél egyet. :wink:

Áfi, az tuti, hogy ki kell fogni a jó dolgokat. Hát én most akkor nem tudom, mivel is mérjem tovább a hőmet.

Ó picinyeim, szép pattanások nőttem az arcomon. :(
Ez most rosszat jelent vajon? Habár ha jól emlékszem, akkor a terhességem elején klassz pattantások voltak rajtam, aztán pár hét múlva kisimult a pofim, mint a babapopsi.

Na jó, most megyek, mert anyám itt pattog, mint a nikkelbolha, hogy menjünk már. Ugyanis megyek szemkontrollra.

Na pussz
Vendég

Sziasztok!

Nem tudom még a végeredményt, de akkor is jó a kedvem a ma reggeli hőmtől.

Nézzétek csak: :lol:

Kép

Na? Mit szóltok?

Ági
ági 76

Monyoka, te terhes vagy! :lol: Én mensi szerű fájdalmakat éreztem, ma inkább ilyen húzódás-szerűséget...

Lányok! Én a higanyosra szavazok! Nekem a digi nem jött be. A higanyos teljesen bevált!

Athiz,
nincs már ma pötty. Remélem nem is lesz. Így már kicsit nyugodtabb vagyok.
A patik miatt ne aggódj, nekem is voltak, akárcsak mensi előtt. Vagy 5 db kijött. Ebből is hittem, hogy meg fog jönni, mert akkor is szokott jönni.

Moni, sajnálom :cry: Pedig én úgy bíztam benned! Na de sebaj, új hónap új remények, én nagyon szurkolok!!!!!++++++
szerika

Ági,
A hődből még bármi lehet :lol: :lol: , hajrá!!! ++++++++++++++
Áfi,
Ha októberben átesnél a lapar + átjárhatóságin, akkor nov-ben lehetne együtt inszemünk :lol: :lol: , és akár zebrásodhatnánk is :wink: :lol: !! Nekem egyébként 4 éve volt átjárhatósági vizsgálatom, ahol a bal pv átjárhatónak bizonyult. És most vmiért nem kell az inszem előtt átjárhatóságira mennem... Lehet hogy ki kellene eröltetnem. :roll: :shock: ..... Bár az a tény hogy 3 hónapja terhes voltam azt jelenti hogy 3 hónappal ezelőtt még mindíg átjárható volt a bal oldali pv, és nem kell HSG... Azért jobban örülnék ha saját szememmel láthatnám az árjárhatóságot...
macspacs

Húúú monyóka, 15 dpo no menszi, és méhúzódás érzés az nagyon nagyon biztató :lol: :lol: :lol: !!!!! Már alig várom hogy tesztelj egy zabrát!!!!! Megy a drukk!!!!!!!++++++++++++++++ A hőd hogy áll?
Moni,
Most látom hogy Cn1 :cry: :cry: :cry: . Hátha a jövő hónap lesz az igazi!!!!!!!!! :lol:
Kitartás, és drukk az e havi szép pé-hez!!
macspacs

Te Áfi,

Most jöttem a budiról, és már áttetsző fehér a h. váladákom, tehát a menszim véget ért. Tegnap csak ici-pici barnázás volt, hétfőn, amikor megjöt akkor pedig egész napra egy betét elég volt, alig volt rajta vér, csak pisiléskor jött ki , de akkor sem sok.. Bocsi ha vkinek ez gusztustalan, de attól tartok hogy vmi gáz van.... a vetélésem után 2 hónapig 12 napos volt a menszim, a múlt havi normál 5 napos, most meg 1,5 napos????? Ez biztos normális???
macspacs

Monyó!
Sokat gondolok rád, jó volna ha sikerülne nektek. :)
De én inkább nem mondok semmit, csak jelzem hogy szorítok.

Móni! :(
Vendég

koszi lanyok a szoritas.jelenleg nagyon gorcsolok:(ha a mai nap nem jon meg nyert ugyem van.

moni sajnalom.

Kép
monyoka

Monyoka, remélem, hogy nem mensigörcsök ezek nálad, hanem terhesgörcsök! :wink:

Erika, örülök, hogy nincs több pötty, és köszi, ami a patihozzászólást illeti. Annyira bizonytalannak érzem magamat. Az ovulációtól kezdve szinte biztosra vettem, hogy terhes vagyok. De most egyre jobban elbizonytalanodom, ahogy közeledek a szombathoz. A legszívesebben már hétfőt írnék!

Ági, ez naaaggggyyyyoon szép hőgörbesz, csak így tovább, remélem, babás leszel! :wink:

Puszi mindenkinek
Vendég

Kedves Hőmérőstársak!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy a hagyományos, vagyis higanyos hőmérővel vajon hány percig kell mérni? Én úgy tudom, hogy 2 percesek, de el tudom képzelni, hogy már 1 perc alatt megmutatja a valóságot.

Szóval segítsetek légyszi, hogy ki hány percig mér reggelente!

Előre is köszi
Vendég

Ági, szép a görbéd :)

Athiz, 5 percig kell mérni vele. És sajna ki kell várni az 5 percet, mert az mutatja a reális hőt.
szerika

5 perc???? :shock: :shock:

Hú, addig leharapom a végét! :lol:

Ez nem a nagyon régi típus? Mert manapság már nem nagyon van szerintem 5 perces. Én a 2 percesnél ragadtam le. És általában akkor le is áll a higanyszál, nem megy feljebb. Ezért gondolom, hogy annyi elég neki.

De köszi az infot.

Másnál hogy vált be?

Babancs, ha itt vagy, akkor légyszi Te is írd meg, mert kíváncsi vagyok.
Vendég

Athiz, én figyelemmel kísértem és tapasztalatból mondtam az 5 percet, nekem ennyi idő alatt állt meg... Próbáld ki, hogy mennyi idő alatt méri meg a hődet! Én is sokszor már leharaptam a végét, nem volt kellemes 5 percig szájban tartani :)

Egyébként nagyon drukkolok, remélem babás vagy :D
szerika

Köszönöm Erika, én is ezt remélem! Olyan csodálatos lenne végre, főleg, hogy ennyi friss kismamival állhatnék éteri kapcsolatban. :lol:
Vendég

Nekem el szokott zsibbadni a szám :lol:, nyelv alá kell tenni ugyanis és ahhoz hogy ne essen ki, ahhoz le kell szorítani nyelvvel, ugyebár :lol: Na én rendszerint pöpecül bezsibbadok :lol: :lol: :lol:
Hehe ez van :lol:

Babancsnak drukkok mennek, mert ha minden igaz ma van az ominózus vizsgája!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++

Szilviának a rókusi körúti bölcsiből, pedig nagyon nagyon drukkolok kistesóhoz :wink: :wink: :lol:

ceniko
Szeged

Athiz,
az én higanyosom 2 perces, le van írva a papírjában, de utána már nem is mér. Nincs a tiednek is papírkája, vagy a dobozán utalás erre?
Macspacs,
nem tudom hogy normális-e a másfél napos mensi. Úgyis mész dokihoz, felétlenül kérdezd meg tőle. És remélem épp a prófétabeszél belőled annál a résznél, hogy a következő ciklusban együtt babásodunk. Én akár abba is belemennék hogy szülésnél egymás kezét szorongassunk miközben fújtatva lélegzünk! :D (nagy kár hogy nem egy helyen lakunk)
Vendég

Áfi, hát már régebben vettem ezt a hőmérőt, csak a tokja van meg, és sajna semmi nem utal arra, hány perces lehet. Az előző hőmérőmön rajta volt. Valami japán termék volt, lehet, hogy ezért. De úgy rémlik, hogy azt mondták anno, amikor megvettem a patikában, hogy 2 perces, szerintem nem is vettem volna másmilyet.
De...
Erika tanácsára ma teszteltem a hőmérőmet, és bizony a 2 perc elteltével marha lassan ugyan, de továbbkúszott pontosan 1,5 C fokot. Ezt megismételve szintén. Mondjuk ez még mindig jobb, mint amit a digitális csinált, hogy több tizeddel mért félre!!!
Vendég

Sziasztok, helyzetjelentés:):

A mensis görcsök, köszönik jól vannak, már negyedik napja, éjszaka alig aludtam, de azthiszem ezt már írtam...most éppen annyira nem fáj...hogy ez mit jelent, nem tudom....remélem nem mensit :(

A mellem jóóóóóóóóóóóóóóóóó megnőtt.......és ma egyszerűen lekellett venni az alul merevítős melltartót magamról, mert azt hittem, hogy hülyét kapok! :( Olyan striás lett a bal cicim gyerekek, hogy teljesen kivagyok akadva, pedig nem volt! :?

Úgyhogy most már én is egyre kiváncsibb vagyok, hogy hoz e a gólya babát vagy sem! :shock:

Lányok, örülök, hogy mindenkinek jól alakult ma reggelre a hője....remélem, hogy mindannyiunknak sikerülni fog! :)) Nagyon bízom benne!!!!!!

Hőnérő téma: Én digitálissal mérek, nekem csipog mikor kikell venni, azután már nem megy tovább...vagyis nem szoktam tovább bent hagyni? Kéne? :? Amúgy ha én háromszor-négyszer-ötször megmérem egymás után, akkor is ugyanannyit mutat, mint elsőre, nem csalódtam még eddig benne! Már csak három nap a 28. napig. :D

Kép
elizabeth25

Ja lányok, amúgy ki, mikor tervezi a tesztelést? Én még nem tudom, talán szombat reggel, ha - lesz, utána már nem csinálok.....csak ha 27én nem jön meg. Remélem nem fog! :)

Kép
elizabeth25

Szerika, neked is ilyen mensi jellegűen fáj a pocid?

Macspacs, úgy fáj, mint ahogy mensi első napján szokott...nagyon.....de most valahogy gyengült a dolog! Remélem nem mensi lesz belőlle! :(

Kép
elizabeth25

Szasz Lizus, mizújs? :lol:

Nyugi még mindig, a cickóm fájdogál, ahogy azt kell, és a hasam is szintúgy görcsölget, bár már nem oly intenzíven, mint eddig. Fingom sincs, hogy mensi vagy kölök lesz-e belőle, de majd megtudjuk idővel.

CSAK IDŐ KÉRDÉSE! Annyira cuki vagy, hogy ennyire izgat a téma, de hidd el, ha napjában hússzor felteszed ugyanazt a kérdést, akkor is csak egy a válasz, minden benne rejlik a pakliban. Az is, hogy lesz babád, és az is, hogy nem. Sajnos egyenlőre nincs más hátra, minthogy megvárod a megfelelő pillanatot és alkalmat, és akkor ha nem jön meg, tesztelsz.

Egyszerűen nincs jobb megoldás! Sajnos, mert hidd el, én is ugyanúgy izgulok, és annyira szeretném, ha végre összejönne nekem is ebben a ciklusban a baba, hogy beledilizek, de tudom, mert rájöttem, hogy nem szabad hergelni magamat azzal, hogy keresem a tüneteket. Nem érdemes, mert ha netán mégis megjön, vagy negatív lesz a teszt, annál óriásibbat fogsz csalódni, és teljesen belegebedsz a fájdalomba, hogy megint nem sikerült!

Nagyon is kell akarni a babát, és persze igzulni is kell, hogy összejön-e vagy sem, de ne hagyd, hogy másról se szóljanak a napjaid! Senkinek nem tesz jót, sem neked, sem a kapcsolatodnak, stb.

Remélem, nem bántottalak meg, mert egyátalán nem ez a szándékom, és igazán szimpi vagy nekem, csak szeretném, ha egy kicsit felengednél!

Tudom, könnyű mondani, de épp én is ezzel próbálkozom. És hátha akkor jobban beköltözik az a pici baba, akit oly régóta várunk! Persze külön-külön egy-egy legalább! :lol:
Vendég

Athiz, de hogy bántottál meg, igazad van! :)

Kép
elizabeth25

Athiz, amúgy nekem is már csak negyed annyira fáj a pocim, mint eddig, inkább feszül nagyon! És visszajött az étvágyam, ami egy hete elment, most meg zabálni tudnék. :) Nálad ilyen nincs?

Kép
elizabeth25

Hű, dehogynem, már lassan csak gurulni leszek képes, járni nem! :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?