Hellóka!
Meriann, alapvetően korán kelős típus vagyok, be vagyok igazodva a páromhoz, aki nagyon korán reggel kel. Ébredek én is vele, összerakom neki a kaját, meg ha előző este elmaradt, inget vasalok. Már totál hozzászoktam
AngyalKrisz, köszi az üdvözlést és gratulálok nektek
Remélem, nekem is hamarosan sikerül! Szeretnék és próbálok optimista lenni.
Adrienna, köszi az üdvözlést és a kedves szavakat! Találkoztam már nem egy nagyon rossz indulatú emberrel, de azt még a barátnőm kapcsán, aki alig hogy betöltötte a 21-et, már szült is. Szerintem semmi gáz nincs azzal, ha valaki a 30-as éveiben szánja rá magát a babára
Csak páran ne lennének annyira rosszindulatúak..
Benita: bár mi még nem ismerjük egymást,
TISZTA SZÍVBŐL GRATULÁLOK NEKTEK!!! Annyira jó mások sikereit olvasni és örülni
Gratu még 1x!
Köszi az üdvözlést és a jókívánságot!
Erzsébet, szia! Én is csak tegnap csatlakoztam a csapathoz, de mindenki hihetetlen kedves, nagyon jól érzem magam ebben a szuper társaságban!! És tök jó, hogy még egy 22-es. Én nem gondoltam volna, hogy ennyire sokan vagyunk, általában csupa rossz véleménnyel találkoztam..
Bodzi, nagyon aranyos a párod! Én is nagyon szeretnék eljutni Párizsba, és ha minden terv szerint alakul, akkor valamikor 2007-ben, de legkésőbb 2008. tavaszán kimegyünk. A nászutat is oda terveztük, de végül inkább megállapodtunk a Balcsinál.