Új privát üzeneted érkezett!

Szia Mindenkinek!

Bocs, hogy tegnap nem tudtam írni, ezt most pótolom.

Jelentem, hogy MEGTÖRT A VARÁZS! Mégiscsak jó az inga??!!!!
Csajok!!!!

POZIZÍV LETT!!!!! KÉTCSÍKOS!!!! ZEBRÁCSKA!!! Éljen! Éljen! :) :) :P :P :P :P :P :P :P :) :) :D :D :lol: :lol:

Sajnos felrakni nem sikerült a képet, mert túl nagy. De nem baj.

SIKERÜLT!!!!!!!!!

Olyan erős csík volt 1 perc után, hogy még fogat mosni is alig tudtam!!!! Nagyon-nagyon boldog vagyok, és köszönöm nektek, hogy velem együtt izgultatok!!!!!!!!!!

Én tudtam, hogy baba van! Éreztem!!!!! És az inga is kilengett!!! Jaj lányok, olyan jó érzés volt!!!! :P :P :P

Porsika
egy napon születtünk? Te mikor? én 76-ban.

Bodzi
Szurkolok neked is, hogy mielőbb bébi legyen!

Fioona
Nyugodtan kávézzál, ha tudsz, de a capucchino is jó sztem. Ja, és én is szeretek kötögetni....... de már régen foglalkoztam vele. Mit kötsz?

Meriann
Sajnálom a pöttyöket! DE NE ADD FEL! NEKEM IS AZ VOLT!!!!! Megy a drukk!!!!+++++++++++++++ :P :P :P

Ada
Üdv. a topicban. Kívánom, hogy hamar teljesüljön a vágyatok. :)

Ágota
Hát ez mégis bejött. Valahogy úgy érzem, hogy nagyrészt neked köszönhetem ezt az abszolút bizakodást és pozitív hozzáállást, hiszen amióta kilengett az ingám, teljesen elhittem, hogy babám lesz!!! És látod, van is!!! :P :P Nagyon köszönöm.
Egyél nyugodtan, faljál fel mindent. Én is azt teszem. :wink: :shock:

Aki az iwiw-en bóklászik, keressen fel: benrita@citromail.hu (kösz)

Nemsokára vonalzót váltok, jó?

Benita
benita

Benita: NAGYON NAGYON NAGY HURRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁ :lol: :lol:

Jelöltelek az iwiw-en ;)

Kép
Kép
adrienna

Benita! Gratulálok!
Ebben a topicban tényleg nagyon jó arányban babásodunk!

Éljen, éljen , éljen!

MIndenkinek megy a drukk!

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok ha megengeditek én is csatlakoznék hozzátok én is 22 éves vagyok, idén július elsején volt az esküvőnk és elkezdtük a babaprojektet első hónap nem sikerült megjött :cry: de majd a szeptember talán. Látom van még rajtam kívül is fiatal kívánom hogy minnél előbb anyukák lehessünk
erzsebet0312

Benita :D :D :D [b]ÉLJENEK A ZEBRÁK!!!!!!
én 1984-ben, de szintén 01.08.-án:) Remélem hamar követem a példádat és gyorsan babás leszek :wink:

Merike, csillagom, nagyon nagyon örülök, hogy elmúlt a fránya pöttyözés! Nagyon drukkolok neked!!!!!!!

Adrienna:) , Angyalka:) Köszi a priviket, kereslek titeket és megy a jelölés.

Remélem mind jól avgytok, millió puszi és ölelés mindenkinek

porsika

Szia Erzsébet!

Ez egy siker széria. Tudod úgy működik, hogy minden hónapban lesz néhány, meghatározott számú zebránk. A lényeg, hogy nagyon hamar mindenki sorra kerül a pozitív energiáknak köszönhetően. :lol:

Kép
Kép
adrienna

szia Adrienna nagyon örülök hogy itt lehetek veletek már érzem is az energiát :lol: remélem nekem is hamar összejön mi ez az inga dolog mert érdekelne és igazat mutat:?
erzsebet0312

Sziasztok Lányok!

teljes szívemből gratulálok az új kismamáknak, sok boldogságot és gondtalan várandósságot kívánok mindenkinek. :)

Az újakat üdvözlöm, babásodjatok ti is minél hamarabb! Tényleg jó nagyon az arány! :P

Én sajnos kivételt képezek ez alól :( , bár az inga is megmondta másodjára, hogy nem sikerült, de ez most be is bizonyosodott. Ráadásul a 2. házassági évfordulónkon, ami nem tett jót se az én se a párom lelki világának. Most elhatároztuk, hogy ha decemberig nem jön össze, akkor tovább lépünk egy meddőségibe. 2 év az hosszú idő, mégha közben össze is jött. Nem tudunk tovább várni. Addig próbálkozunk, de jó lenne kicsit lazábban venni, ami nem tudom hogy fog menni. Most nagyon úgy éreztem megvolt minden és mégsem. Még a Jónás naptárral is egybe esett a peteérés. Totál csődenk érzem magam, úgyhogy most lehet egy kicsit eltünök, de lehet holnapra már összeszedem magam és újra jövök, még nem tudom. (asztológiához értő lányok azt meg tudjátok nézni, hoyg van-e remény még? 1979.05.12 Sárospatak)

Addig is vigyázzatok magatokra, szeressétek apucikat!

Puszi mindenkinek

Kép
csibebogár

Benita:

Hurrááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!

Hát ez szinte hihetetlen! Komolyan mondom a könnyem kicsordult az örömtől!

Jaj de nagyon örülök!

Azt hiszem ezt a kis csapatot az égiek is segítik ezerrel!

meriann

Csibebogár jól hallom, vagyis olvasom? Mi ez a pesszimizmus????
Tessék összekaparni Magad és nem eltűnni!

Jövő hónapban kinek fogunk örülni? Ha mindenki most zebrásodna, azt még magunk sem hinnénk, szerintem.

Szeretnélek emlékeztetni, hogy ez egy babás topic!!!! És muszáj bebabásodni, mert hozzánk tartozol. És itt mindenki pocakjába költözik a lakó vagy most, vagy a közeljövőben.

Tudod mi a Ti feladatotok jelenleg és még egy hónapig?
Ezerrel:

Kép

Tessék megfogadni! OK??????

meriann

Bocsi, rossz képet raktam fel.
Szóval ez a mostani házi feladatotok, nemsokára kiderül, hogy megcsináltátok-e? Figyelni fogunk!!! Kép

Erzsébet üdv közöttünk. Mielőbbi zebrás tesztet kívánok! ++++++

meriann

Csibebogár: úgy sajnálom, hogy ennyire el vagy keseredve. Megértelek, mert ugyan én csak 3-szor csalódtan mire összejött, de mindannyiszor úgy éltem meg, mintha egy világ omlott volna bennem össze. Pedig a 4 hónap teljesen normális idő. Szerintem is hosszú idő a 2 év, hiszen azt mondják, hogy 1 év után már érdemes vizsgálatokat csináltatni. Lehet, hogy valami könnyen helyrehozható dolog miatt nem jön a babó.

Kép
Kép
adrienna

Meriann: most akkor mi a helyzet veled??

Kép
Kép
adrienna

Csibebogár: a mi életünkben is volt kb. 2 év, amikor nem jött össze a babuci. Rágörcsöltünk, minden hónapban összeomlott a világ és ettől egyre jobban rágörcsöltünk.

Aztán az uncsitesóm 1,5 éves lányával találkoztunk egy családi összejövetelen. Na, az a kiscsaj úgy viselkedett, hogy a találkozásunk után annyira megrémültünk a gyerekvállalástól, hogy egyből védekezni kezdtünk. Ennyire rossz gyereket még életemben nem láttam. Egyből leálltunk a görcsöléssel ijedtünkben. Aztán pár hónap múlva összejött az első terhességem, épp hogy abbahagytuk a védekezést. Nekünk az hatott rendesen. Mondhatnám sokkolt.

Az egyik ismerősömék pedig szintén 2 éve próbálkoznak Bp-en vizsgálták őket, több dokinál is jártak. Egyiküknek sincs baja, viszont olyan sikeresen rágörcsöltek, hogy nem jön össze.
Hidd el, tudom, hogy ez a legnehezebb, de akkor is le kell állni a görcsöléssel és élvezetből kell szeretkezni, semmiképpen sem babagyártás ürügyén.

meriann

Velem az a helyzet, hogy hétfőn, vagy kedden kellett volna megjönnie, de pöttyözni előtte két nappal kellett volna.
Hétfőn este volt pár pötty vér és azóta semmi.
Hétfőn reggel pedig csináltam tesztet, de negatív lett.

Szóval várok, egyenlőre. Igaz türelmetlenül, de nem tudok jobbat.

meriann

Meriann: mindenképpen igazad lehet, mert nekünk akkor jött össze, amikor épp szanaszét idegeskedtem magam mindenen és problémák miatt szinte nem is gondoltam a babára
Nagyon drukkolok és türelmetlen vagyok én is +++++++++++++++

Kép
Kép
adrienna

Benita,
én szóhoz sem jutok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Annyira örülök, nagyon szurkoltam Neked!!!!

Csibe, :(
Ne menj sehová, gyere ide közénk, próbálunk segíteni.

Erzsébet,
üdv :)

Lányok, ennyi zebrát! Szinte hihetetlen!

Képzeljétek, muszáj elmondanom:
párocskám két hónapja meglepit szervez erre a hétvégére.
De azóta nem mondja meg, mit, csak tudom, hogy megyünk valahová 3 napra. Mindig csak pár infót kaptam, amiből ma reggelre kitaláltam, hogy repcsivel megyünk. És ha repcsi, akkor PÁRIZS :) Álmaim városába visz a kedvesem :)
Én olyan boldog vagyok! (ő kevésbé, hogy kitaláltam :) ) (Bocs a nem idevaló történetért, de olyan boldog vagyok, hogy muszáj volt megosztanom veletek! :)

Kép
bodzi

Bodzi: nagyon szuper párod van! Örülök, hogy boldog vagy!
Majd gondolj ránk és hozz egy pár fotót légyszíves!

Hátha sikerül hárman hazajönni?!!! Dolgozzatok az ügyön!
Pusz

meriann

Bodzi: ez szuper, de aranyos a párod :lol:

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!
Nagyon aranyosak vagytok, hogy hiányoltok, több oka is van, hogy eltűntem.
1. Nem tudom miért de nem működik az otthoni net, ezért nem tudtam a táblát sem frissíteni, pedig mennyi mindent kéne aktualizálni benne!
Gratulálok minden új kismaminak!!!!!
2. Tegnap vittem a gyerekemet rendőrségi meghallgatásra Ceglédre.( egy hétvégi bulin megverték és eltört a kulcscsontja.
3. Egy kicsit depis vagyok, nincs konrkrét oka, csakúgy...

Vasárnap hajnalban csináltam tesztet, negatív lett ( 27. nap volt) hétfőn minden jel arra utalt, hogy meg is fog jönni, de azóta semmi, a vonalzómat is átjavítottam,hogy a valóságot mutassa.
Benita! Gratulálok neked is. Azért ez az az inga dolog haláli. Nem? Én is teljesen úgy éreztem, hogy sikerült ebben a hónapban, de mint azt már írtam én leszek az ellenpélda.
Napok óta nem ingáztam, mert gondoltam, a negatív teszt ellen nincs mit tenni. De most, hogy írok gondoltam újra megcsinálom. Hát nem megint kőröz??? Pedig most aztán tényleg nem "befolyásoltam" az ingát, mert olyan beleszarok hangulatban vagyok, hogy az nem is igaz.

Csak egy gondoltat erejéig: én sem értem manapság miért csodálkoznak azon ha valaki huszonéves korban akar szülni, szerintem ( és az orvosok, pszichológusok szerint is) ez a legmegfelelőbb kor a gyerekvállalásra. Úgyhogy hajrá lányok!!!
Üdv.Fanny
fanny01

Bodzi: visszaigazoltalak ;)

Kép
Kép
adrienna

Meriann!

Ezek szerint mi tényleg egy cipőben járunk! Drukkolok!!!
Fanny
fanny01

Köszi Fanny, én is nagyon drukkolok Neked! pusz

meriann

írtok nekem?
erzsebet0312

Helóka!

Adrienna, Angyl, Meriann, Porsi, Bodzi, Fanny ..... és mindenki aki velem örül - köszönöm.
Adrienna,
Átlépek mindjárt az iwiwre, és visszajelzek. Remélem jól vagy.

Erzsébet és Csibe
Üdv. a topicban, meglátjátok, itt hamarabb lesz babátok, mint gondolnátok.
Erzsébet,
1 hónap még nem a világ vége. Ne izgulj, mikor nem várod, akkor jön.
Egyébként Meriannak igaza van, amíg folyton rágörcsöl az ember, tuti nem jön össze. Most azt hiszem, nekem is úgy sikerült, hogy elszámoltam magam :shock: (magam sem értem hogyan) és nyugodtan hancúroztam apával, gondoltam még van néhány nap. És másnap ezerrel fájt a hasam, a vonalzóm meg középidőt jelzett. Akkor gondoltam és éreztem is, hogy tuti összejön, mert megfeledkeztem róla.

Csibe
Ha 2 éve már rendszeresen azon vagytok, hogy legyen babó, bizony kihat a sikertelenségre. :( Még nem vizsgált bennetek senki doki? Fontos lenne tudni, hogy minden rendben van nálatok, mert akkor pszichés oka van. Bárcsak ez lenne!!! Nagyon drukkolok neked. :wink:

Bodzi
Nem semmi párod van! Érezd jól magad Párizsban! Feledkezz meg mindenről és pihend ki magad! Csak aztán el ne tűnj! :shock:

Fanny
Én szurkolok neked nagyon! Főleg ha KILENG az inga!!!! A negatív teszt lehet, hogy korai volt. Bízz magadban!!!!!! Nekem is kilengett.

Benita
benita

Meriann, Fanny
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jajj Meriann, bár igazad lenne és hárman jönnénk haza!
Az lenne az igazi boldogság :)

Angyal írd meg Nekem is a wiwes elérhetőséged!
Már csak Te hiányzol :)

Kép
bodzi

Fanny: mennek a drukkok, ne add még fel.

Benita: köszönöm, jól vagyok. Ehetnékem van egyfolytában és hatalmas ronda pattanások nőnek a hátamra :( Serdülőkoromban sem volt ilyenem. Apa szokta kenegetni az arcszeszével, az elég jó :lol: Álomkóros vagyok, egyébként minden ok.
Már nagyon várom az október 9-et, mert akkor megyek megint UH-ra és utána a munkahelyemen is bejelentem. Na az lesz az igazi móka :twisted:

Kép
Kép
adrienna

Fanny!

Anyósomnak anno még békákkal csinálták a terhességi tesztet. Mindig olyan jót röhögök mikor meséli. Igazából nem tudom hogy hogy történt a békás terhesteszt, de a békák heteken át döglöttek tőle, viszot senki se tudta megmondani, hogy terhes. Pedig az volt. A párom nővére személyében

Kép
sasha

Bodzi, neked meg van mindenki az iwiw-en? Elküldöd őket priviben, én is bejelölném őket. Köszönöm

Kép
Kép
adrienna

Hát nem tudom, mindenki-e:
Porsi, Benita, Ragota, Fioona meg Te. Asszem :) Ha kifelejtettem valakit, bocsi.
Ki hiányzik Neked?

Kép
bodzi

Bodzi: Porsi, Fiona, Ragota nincs meg
Meriann-nak nincs iwiw-e. A többiek nem nyilatkoztak, hogy van-e. Ugye többiek?

Kép
Kép
adrienna

köszi arik vagytok! nem fogok rajta görcsölni az a helyzet hogy most én is érzek szurkálásokat talán most kell akciózni :lol:
erzsebet0312

Bodzi: köszönöm :)

Fiona, Agota, Porsi: bejelöltelek benneteket

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Annyit írtratok, és annyian, hogy kissé keverednek a fejembe a dolgok!

Egy biztos, itt az ideje köszönteni legújabb kismamánkat!

Kép

GRATULÁLOK BENITA!!!!!!!!!
(ha minden igaz, jelöltelek az iwiwen)

Az biztos, hogy mint utólag kiderült, én is 2 nappal odébb állítottam a vonalzot tudatlanságomba. :roll:

Bodzi, az ilyen utazások jót szoktak tenni a baba projektnek. És, hogy pont peteéréskor! :lol: Pedig gondolom a párod nem direkt időzítette. :wink:

Meriann fogadjunk Csibe egész életében áldani fog, ha ez a smile csere jelzés volt. Reméljük jó ómen lesz nekik! :wink:

Erzsi köszöntelek, és jó babásodást.

Adrienna nagyon irigylem az olasz nyelvtudásod. :oops: Imádom Olaszolszágot!

Csibe tényleg ne keseredj el, és gyere mindenképp. Ennek a topiknak nem az a lényege, hogy nevetgéljünk, ha minden rendben, hanem, hogy segítsünk egymásnak. :wink:

Ja Benita, hát én is régen kötögettem utóljára, de most belefogtam egy poncsóba, amibe (remélhetőleg) elfér a poci is. :wink:

És Sasha ha már irogatsz nekünk, illene bemutatkozni, nem!? :)

KépKép
KépKép
fioona

Jaj Orsit elfeledtem! Szóval mi nem "szerződhetünk" előre gyerekre, mert nem vagyunk megházasodva.
Így, csak a már meglévő baba után kaphatunk. Viszont azt nem tudom, hogy a pociba lévő babára lehet e, és mennyi idős korában.

Ágota kicsit macerás lenne vonattal feljárni. Nincs autónk. :(
Szóval nekem marad az itthoni videó, bár azt nem tudjuk most belőni, mert Lilla mindenfélét beledugdos. Múltkor pl. a körömreszelőm. :roll: Az is lehet, hogy már nem mükszik. Pedig a Kriston féle intimtorna is azon van, és az állítólag szülés elött (is) jót tesz.

KépKép
KépKép
fioona

Benita, Angyalka, jelöltelek titeket iwiw-en. Elvileg már mindenkit bejelöltem, aki fenn van, ha valakit mégsem , az szóljon -már ha nem bánja- és pótolom:)

Csajok, annyira örülök nekünkOlyan jó, hgy mindenki ilyen gyorsan, szépen babásodik, és hogy ennyire támogatjuk egymást...nagyon jó ide tartozni.

Csibe, kicsicsillag,nagyon átérzem a helyzeted, de ne keseredj el!!!Ne feledd, az október a mienk!

Bodzika :D De jó lesz!!!Egy ilyen helyen biztos összejön a bébike, meg különben is, tudod, most mi jövünk :wink: Nagyon klassz, hogy ilyen figyelmes a párod:)

Merike, Fanny, nagyon drukkolok:)

Erzsébet, Isten hozott!
Mielőbbi zebrásodást!

Sok-sok puszi mindenkinek

porsika

Hellóka!

Meriann, alapvetően korán kelős típus vagyok, be vagyok igazodva a páromhoz, aki nagyon korán reggel kel. Ébredek én is vele, összerakom neki a kaját, meg ha előző este elmaradt, inget vasalok. Már totál hozzászoktam :)

AngyalKrisz, köszi az üdvözlést és gratulálok nektek :) Remélem, nekem is hamarosan sikerül! Szeretnék és próbálok optimista lenni.

Adrienna, köszi az üdvözlést és a kedves szavakat! Találkoztam már nem egy nagyon rossz indulatú emberrel, de azt még a barátnőm kapcsán, aki alig hogy betöltötte a 21-et, már szült is. Szerintem semmi gáz nincs azzal, ha valaki a 30-as éveiben szánja rá magát a babára ;) Csak páran ne lennének annyira rosszindulatúak..

Benita: bár mi még nem ismerjük egymást, TISZTA SZÍVBŐL GRATULÁLOK NEKTEK!!! Annyira jó mások sikereit olvasni és örülni :) Gratu még 1x!
Köszi az üdvözlést és a jókívánságot!

Erzsébet, szia! Én is csak tegnap csatlakoztam a csapathoz, de mindenki hihetetlen kedves, nagyon jól érzem magam ebben a szuper társaságban!! És tök jó, hogy még egy 22-es. Én nem gondoltam volna, hogy ennyire sokan vagyunk, általában csupa rossz véleménnyel találkoztam..

Bodzi, nagyon aranyos a párod! Én is nagyon szeretnék eljutni Párizsba, és ha minden terv szerint alakul, akkor valamikor 2007-ben, de legkésőbb 2008. tavaszán kimegyünk. A nászutat is oda terveztük, de végül inkább megállapodtunk a Balcsinál.

Kép
ada.

szia Ada! remélem hamar babásodhatunk együtt. Tényleg tök jó hogy ennyien vagyunk puszika
erzsebet0312

Erzsébet, én is remélem, hogy hamar babásodunk, és tök jó lenne, ha valakivel úgy szinte egyszerre jönne össze ;) Sok sikert nektek!

Pusszka

Kép
ada.

Fiona!

Bocsi igazad van!

Ágota nyitott egy topikot a Germekek/Magzatok kor szerint-ben. Írt az ingázásról, majd mikor rákérdeztem azt írta, hogy olvassam el itt a 2,3,4 oldalt... elolvastam, de az elsőtől, és akkor még csak az 5. oldalnál jártatok. Ahogy olvastalak titeket, én is veletek izgultam, aztám most meg nem bírok úgy felállni a gép elől, hogy ne kukkantanék be ide megnézni, hogy akinek szurkolunk (igen én is, nagyon izgi, főleg, hogy már 3x át is estem rajta, tudom milyen jó érzés) sikerült e a baba.

Az István Kórházi élményekben és a 2002-es babákba írogatok többnyire, de inkább az elsőbe, hiszen 3 gyerek mellett nem sok időm van.

Mit szeretnél tudni? Azt már leírtam, hogy mi úton keveredtem ide, annak ellenére, hogy nem tartozom hozzátok, hiszen szóba se jöhet a babacsinálás, miután a legkisebb még csak 5 hónapos (tündér imádom!), és hát úgy néz ki egyhamar nem is lesz 4. baba. Egyrészről már nem bírunk többet anyagilag, másrészt az idegkimerültség határán állunk, főkén este.
A Gabi, 4 éves lesz most októberben és ő eléggé problémás volt mindig is. Hasfájós volt, majd kétemberes baba lett, mindig ölben volt, éjjel 10 ébredt minimum, és két éves is elmúlt, mire végre átaludta az éjszakát. Akkor meg már meg is született a tesóka a Dani 2 év 2 hónap van közöttük. Danci az ellentéte a Gabinak. Nem volt hasfájós, nagyon hamar átaludta az éjszakát, ha felébredt nem sírt egyből, hanem mindig csak arra lettünk figyelmesek hogy magyaráz, meg gügyög. Aztán történ egy kis baleset. Ő a Gergő. A Dani 7 hónapos volt, mikor megfogant. Megjött a mensesem és többet nem, azt hittem szórakozott velem a természet, így 10 hetes terhes voltam mikor végre vettem egy terhestesztet. 16 hónap van a két pici között. 5 éve folyamatosan terhes vagyok és szoptatok... most már kicsit pihenni szeretnék, de egy kislányról azért még nem tettem le. De az biztos, hogy jó pár év múlva lesz .

mennem kell...

Kép
sasha

Sasha!

Gratulálok a gyerkőcökhöz. Hát tényleg nem lehet egyszerű, viszont van egy nagy előnye, hogy szinte egyszerre fognak felnőni. (Így jártam én is csak kettő fiúval) és akkorra elfeljted az idegösszeomlásos estéket és jöhet egy kislány ! Tegyél fel képeket a gyerekekről!!!
Gyere amilyen gyakran csak tudsz!
Este jön végre egy számítógépes megcsinálni otthon a netet és akkor újra lesz táblánk.
Fanny
fanny01

Sasha,
tényleg nem lehet egyszerű három gyerekkel, de azért irigyellek :)
Bár én már azzal is megelégednék, ha egy üvöltözne mellettem :)

Ada, Erzsébet,
miénk az októberi babaeső :)

Porsi
a próféta szóljon belőled! :lol:

Fioona,
nem időzített apa, de a lehető legjobban jön ki a hétvégénk :oops: :wink:

Kép
bodzi

reméljük együtt örülhetünk minél előbb :lol: te ilyenkor dolgozol:? mert én igen.
erzsebet0312

Bodzi úgy legyen mindenkinek szorítok aztán csak jó hírt mondhattok :lol:
erzsebet0312

Halihó Lányok!

Elnézést, hogy nem jelentkeztem ma, de ezt a napot magamnak szenteltem. Kozmetikusnál voltam. 8ra mentem, és most végeztem...egészen elkényeztetett :-)

Benita! Nagyon boldog vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És nagyon kedves, amit írtál! :lol:

Szuper társaság ez! Hihetetlen.Szóhoz sem jutok!

Mindenkit puszilok, de most rohanok, mert Bogyó kutyával sétálnunk kell (majd küldök képet róla)

Az iwiwet én is pótolgatom!!!!!

Holnap bővebben jelentkezem!

Pusza

Ág

KépKép
KépKép
ragota

nagyon jó itt lenni veletek, írjatok
erzsebet0312

Sziasztok!
Ágota arcátültetésed volt? :D Bogyó kutyát én már láttam, de tündér, tedd fel mihamarabb, Lilla odalesz ért. :lol:

Sasha csak kicsit fura volt, hogy néha felbukkan itt valaki, akiről nem tudjuk ki az? :shock: Ágota is jól titkolta, hogy meghívott, és kíváncsi lettem. Tényleg nem lehet könnyű 3 ilyen kicsi gyerekkel, de gyanítom, pár év múlva ezek tűnnek majd a legszebb éveknek. Nem mintha hajnali 3 kor sokat segítene ez a tudat......... :roll:
De nem akarok senkit elijeszteni, megéri!!!

Ma végre sikerült pocitakarónak anyagot venni. Múltkor mire neki veselkedtünk, kiderült, hogy nem elég. Most vettem 2 félét is, abból remélem kijön 4 db. Néztem még anyagot kismama gatyinak is, de az fizu utánra marad. :oops:
Jojóba olajt is beszereztem, striák ellen. Az első 3 hónapban magában, később illóolajjal kiegészítve használható.
Bicóval mentünk, és volt egy érzésem, hogy nem kellett volna. Főleg a kis 14 kilós csomagommal hátul. Azt hiszem hamarosan vissza kell térnünk a buszozáshoz. :evil:
Megyek kötögetni, sziasztok!

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok Lányok!
Sajnos én nem tudok gyakran jönni, de azért igyekszem naponta egyszer benézni hozzátok, és mindig olyan jó hírek fogadnak!

Benita!Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok és vigyázzatok magatokra!
A tesztelőknek sok drokkkkk!!!
Kismamák hogy vagytok?Hányinger van vagy már elmúlt?
(nekem még van egy hetem addig, de az inga kileng :lol: )

Kép
vani

Benita!

:D Gratulálok! Jaj de jóóóóóó! :D

Fióna!
A szocpol kérdéseddel kapcs.: Sajnos ebben nem tudok segíteni.Mi erről nem kérdeztünk senkit mert össze voltunk házasodva.

Pocaktakarónak milyen anyagot vettél? Sztreccses,nyúlós? Mennyire kell szorosra varrni? Bocsi ha hülyeséget kérdezek,de én is kedvet kaptam a varrásához,bár nem tudom lesz-e rá időm. :?

Erzsébet!

Üdv, köztünk! :D

Ada!
Igen én vagyok az egyik 22 éves,de már inkább 23....Tök jó, akkor Te is nyilas vagy ugyi?:D

Bodzi!
De jó,hogy ilyen aranyos a párod! Ebben a kirándulásos,majd "potyautassal" hazatérős dologban tényleg van valami!
Dominik fiam pl. egy olaszországi nyaralásról jött velünk haza "potyautasként" :D

Vani!
Drukkolok! Kb. egyszerre fogunk tesztelni!
:D

KépKépKépKép
*orsi*

*orsi*
Tényleg együtt fogunk!!Neked jelez valamit az inga?

Kép
vani

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?