Sziasztok lányok!
rólunk:
Na itt volt anyukám, és sok dolgot elintéztünk. Megvettük a kisruhákat, meg az összes textilből készült gyerekhozzávalót. Már csak mosnom kell, meg Tominak vasalni
Voltunk tagnap védőnéninél, és a szívhang hallgató fejet mindenketten lerúgták, alig lehetett elvégeznia vizsgálatot. Ebbe a balhéba Angelika is benne volt. Kezd ő is virgonc lenni
Anikó!
Nagyon- nagyon szorítok, olvastam ám, hogy ma mégy
remélem meggyógyultál közben.
Csibe!
Remélem minden rendben lesz, szorítok neked nagyon. Ha hazaértél mesélj, hoyg mi volt .
Brill!
GRATULÁLOK a babóhoz.
Én is örülök, hoyg megismerhettelek, mert másnak gondoltalak, de azt hiszem az összes topiklakóval így jártam. Így tapasztalat rókakaént már nem képzelek senkiről semmit
Hát hangulatemberként éppen úgy vagyok, ahogy vagyok
Néha kimért, néha felszabadult.
De örülök, hogy a férjem talált megának beszélgető partnereket, mert rossz lett volna úgy beszélgetni, hogy közben ő rosszul érzi magát. Viszont mindenképpen jönni akart, mert szerinte vigyázni kell rám.
Annácska!
Biztosan lesznek kérdéseim, nem szabadulsz
Kati!
Igen, jó lenne ha a következőre el tudnál jönni. Azt nem garantálom, hoyg én is ott leszek, de akkor még szuperebb lesz a tali
Heni!
Igen, még jártunk Salsára, ahogy hallottam te is
Hát a problémákat majd kivesézzük itt
Pankaa!
Nahá, már te is hogy előre szaladtál, lassan túl vagy a felén.Addig nekünk is úgy ment az idő, most anniyra már nem akar, de lehet, hoyg én sem siettetem.
Nem baj az, ha eltérő a súlyuk. De most egy olyan veszélyes időszakban vagyunk, illetve kezdődik még szép lassan, hoyg nagyon kell vigyázni rájuk. Na ezt mondta a doki, hogy jelenleg nincs baj. Tudja, hogy szülni szeretnék, és nem császárt, erre megyünk
Anácska, Juca!
Köszönöma nyugtatást. Lehet, majd rámfér majd.
Látod Brill, aggódni mindig lehet
Angie!
Köszönöm, jobb lett a z epém, ez olyan rohamokban jön, amikor éppen Noéminek kedve van belefeküdni
Örülök én is, hogy megismerhettelek
Zsúka!
Olvastam, hogy kicsit ki vagy borulva ezek miatt. Remélem elmúlik a probléma már végre, nagyon szeretném. mindenképpen mesélj, hogy mi van.
Pocisismi átadva sokszorosan
Legközelebb remélem azt is meg tudom mutatni, hoyg milyen kis virgoncak ők ketten.
Juca!
Elkezdtem olvasnia könyvet. Sokat tanultam belőle. Pár problémaára már most rájöttem, rendeztem Angelikával a helyzetet, és azóta ő is nagyon sokat rugdos.
Még nem tart ott, mint Noémi, de sokat bezsélgetek vele, így remélem a kapcsolatunk jó lezs majd. Még egyszer köszönöm neked
Tina!Köszönöm.
Norwell!
Gondolom, hoyg kende is csinált ilyesmiket
Mi újság veletek?
Évi!
Akkor most újra fogorvos? Nem vagy egy parás alakat, vagy mindent a jó cél érdekében
Jucmuc!
Fogsz te még ami utcánkban járni!!!! De akkor mindenképpenzsólj, hogy lemenjek traccsolni
Kacsa!
A fehérjeundort sokan említették, de a szervezeted úgyis tudja mi kell neki. Egyél sok gyümit, most, amíg lehet.