Sziasztok!
Megvagyunk még és még osztódás előtt!
Olyan kedvesek vagytok, hogy így hiányoltatok! Ne haragudjatok, de nagyon a "végét" járom.
Napok óta fáj a hasam, mintha erősen menstruálnék, de még nem szülünk. A tetejében egyfolytában bőgök, van hogy boldogságomban, van hogy aggodalmamban, van hogy egyszerűen zaklatottságomban. Azt hiszem, az idő visel meg ennyire, mert eső után mindig könnyebb. A tetejében megint álomkór van rajtam. Gondolom, pihizek öt percet, no ebből lesznek a több órás kómás alvások. De nem esik igazán jól, mert a pocim meg fáj. Babánk remekül van, bulizik nagyokat odabenn továbbra is. Tegnap voltunk ctg-n, minden ok volt, baba megint próbálta lerúgni a vizsgálófejet, így remek görbét produkált. Méhösszehúzódások folyamatosan vannak, csak nem túl erősek egyelőre. Ma voltunk uh-on, minden ok a picúrral, már van 3 kiló, fejecskéje rég beilleszkedve, akkora, amekkorának lenie kell. Bpd 93. És nem nőtt a vesetágulatunk, maradt 7 mm, ami most már nem is számít tágulatnak!
Ellátottsága egyelőre remek. De doki szerint bármelyik pillanatban szülhetünk. Ő is érezte a méhösszehúzódásokat. Molnár doki volt, és nagyon-nagyon kedves volt és alapos! Most egy kicsit megnyugodtam és feldobódtam.
Nagy az izgalom. Szóval most elkelne egy kis drukk nekünk... De mindenképpen jelentkezünk, ha van valami, már megdumcsiztam a párommal.
Most épp nagyon boldog vagyok, de már megint könnyezem.
Ti is így voltatok ezzel, vagy csak én vagyok ennyire béna? Ja és ma még a Dévaihoz is megyünk délután. Hát kíváncsi vagyok a méhszájra. Molnár doki nem piszkálta meg, mert délután Dévai úgyis megnézi. A vizelet üledékemben viszont most találtak vörösvérsejtet is, nem tudom, ez nagy gáz-e. Egy kicsit aggódom miatta. Vagy lehet, hogy "titokban" már tágulok?
Klári, juli gyönyörű, gratulálok!
Néztelek ma Mangó a ctg előtt, de nem láttalak.
Ne haragudj, hogy még mindig nem írtam.
Egyszerűen elfolynak a napjaim, kétségbeejtő!
Nekünk is benne volt a Benedek név a pakliban.
Aztán számolj ám be, hogy mi volt ma, mert nagyon kíváncsiak vagyunk.
Netszolgáltatót váltotok? Vagy miért nem lesz netetek? Ez nem túl jó hír.
Ja és hétfőn megyek fél 9-re legközelebb ctg-re, ha még aktuális lesz...
Kata, minden tiszteletem a Tiétek, fantasztikusan csináljátok!
Ehhez máshogy nem lehet hozzáállni!
Nem lesz semmi baj, majd meglásd! Nagyon drukkolok!!!
Nekem is olyan "bosszúállásnak" tűnt a volt dokid utolsó akciója.
Nem írtad, milyen az új dokid? Vagy csak én vagyok ennyire figyelmetlen? Szép nagy már Lizus is!
Vagy inkább Máté?
Szerintem, ha már csaszi, jobb ezt így előre tudni. Így felkészülten ér, és ugyanúgy klasszul megélheted, mintha hüvelyi úton szülnél!
Na és hol marad az ígért fotó? Megkaptad a Söfiben a leleted? Ja és okt. 2-re jól emlékszel!
Timi, hogy Te miket álmodsz?!
Még sok ilyet, ez jót tesz így pocakosan!
Remélem, a kis drága Bala már jobban van! Küldök sok gyógypuszit neki!
Logi, gyönyörűek a gyerkőceid! És ez az új frizura igazán nagyon nagylányos és csinos!
Zsófi, hogy ez a Samu milyen ügyes!
Nem semmi kis krapek!
No és nem utolsósorban ő is tüneményes!
Kki, még meddig dolgozol?
Edus, még nem meséltél a kiruccanásotokról! Merre jártatok? Zsombi hogy vieli a Zsigu nélküliséget napközben?
Hunny, nagyon köszi a véleményedet a Molnár dokiról!
Ma is nagyon jó volt a benyomás! Úgyhogy már mindegy, mikor szülök. És köszi a homeopátiás címet is! Nagyon aranyos vagy!
Nagyon köszi mindannyiótoknak a szüléssel kapcsolatos véleménynyílvánításokért!!!
Jó így eszmét cserélni. Hát Zsófi, kíváncsi vagyok, mit nyilatkozok utána. Majd elmesélem.
Most ennyi, majd doki után még jelentkezem terveim szerint. Hacsak nem alszom, vagy itatom az egereket.
Bár ez nem jó vicc, jut eszembe. Képzeljétek, hétvégén spejzot kellett pakolnunk, mert beköltözött egy egércsalád. Majd a guta ütött meg!
Hát ezen is túl vagyunk.
Szép napot Nektek, és egy kis napsütést, hogy mindenki tudjon sétálni is egyet!
Melba