Sziasztok!
De jó hogy végre van egy kis forgalom. Mert én mindig olvasok ám, csak az írásig nem jutok el.
De, most hogy így Andi rákérdezett...
nálunk tényleg helyzet van. Pont ma vagyok 6 hetes. Még nincs 2 hete hogy pozitív lett a teszt, pénteken voltam UH-n, látszik, hogy van ott valami.
Azért én még óvatosan kezelem a helyzetet, mert volt már nekem réges-régen pozitív teszt aztán meg a 7. héten vérzés, meg a hugicámnak is volt egy 11. héten elhalt terhessége. Szóval kérek szépen drukkokat. (Bár úgy érzem nem lesz gond, de csak súgni merem.)
Nekem csak tavaly októberben volt az első mensim, aztán nem igazán sikerült teherbe esnem, tavasszal voltam kivizsgáláson, mindkét petefészkem tele volt pici tüszőkkel. De azt mondták várjuk meg a nyarat, pihenjünk, aztán szeptembertől irány a Káli, kivizsgálásra. (Ahova Szöszi is járt.) Én már fel voltam rá készülve lelkileg, de most...
Cat, Bromot sem szedtem.
Érdekes, hogy 2 nappal későbbre leszek kiírva mint Danával voltam. Úgy látszik nekem ez a legfogékonyabb időszakom.
Orsi, Andi, Egcsi, minden kistesó projectes, nagy drukkok mennek! Már aggódtam, hogy egyedül leszek a táblázatban.
Engem érdekelt volna az őszi tali, sajnálnám ha nem lenne.
Cat!:)
Próbáltál Béres cseppet vagy Bronchovaxumot (vagy valami ilyesmi) adni mielőtt bölcsibe mentek a fiúk. Több anyukától hallottam, hogy segítenek egy kicsit az immunrendszernek. Bár a közösségbe szokatás ilyen betegeskedésekkel jár. Én még nem vagyok tapasztalt a témában, majd csak jövő szeptemberben, ha Dana kezdi az ovit.
Hurki!:)
Sajnálom a fogad. Pedig valamit tenni kell, mert a kistesó projectnek sem tesz jót ez a helyzet. Bár gondolom tudod szamár nélkül is.
Gitta!
Nagyon sajnálom, már nagyon megérdemelted volna...
Dana az elmúlt napokban annyira belelendült a mesélésben, hogy folyamatosan csak olvas. Legjobban a Boribon sorozatot szereti és tudja. Tegnap úgy döntött, hogy ő nem alszik ebéd után, de a várandós anyukája nagyon álmos volt, ő olvast anekem a mesét, 1 óra 20 percen keresztül, én meg aludtam. Persze 15 percenként ránéztem, egyszer még a bilit is kivittük, meg időnként hallottam még mindig olvas, de amúgy jót aludtam. Igaz nam lesz több ilyen, mert fél 5-kor el akart aludni, nem bírja még.
Danának június júliusban a "hol van?" volt a kedvence. És szerintetek hol van a repülő, a repülőtér, Noddy, Micimackó...stb, a nád a házunk teteje, a lagzi (hétköznap délben hol van?) a zenészek (akik a lagziban játszottak). Néha nem volt könnyű válaszolni úgy hogy meg is értse.
Nálunk most a bilizés a központi kérdés. Már 3 hete eljutottunk odáig, hogy ha én eltalálom hogy mikor kell pisilnie akkor sosem csorog be, ráül és 5-10 percen belül belepisil, mostanában, ha kérdezem hogy jön-e a pisi 90% hogy jól megmondja hogy kell-e neki, de sosem szól magától. Ha én nem figyelek, hogy ideje lenne a bilizésnek, akkor simán bepisli, be is jelenti, hogy pisiltem. Már nagyon várom az áttörést. Ha elmegyünk itthonról mindig pelenkát adok rá, mert nem lenne jó ha az autósülésbe pisilne. Így aztán csak itthon gyakorlatozunk.
Bogár, mi van veletek, merre jársz?
Jó éjt!
Leone