Új privát üzeneted érkezett!

Zituska: köszönjük a dícséretet, nekem meg Boti tetszik nagyon - azt hittem Ádám is barna lesz az apukája után.
Milyen babapudingot adsz neki? Hol lehet kapni? A doki néni mondta, hogy adhatok Ádónak pudingot, de csak itthon jutott eszembe hogy hát az tejjel készül...
Ádám 8800 gramm és 72 centi 8 hósan. Boti tényleg karcsúbbnak hat!

Ági: köszi! Én is drukkolok nektek - bátraké a szerencse!!

Cat: úúgy sajnálom szegény Törpördögöket! Inkább ne legyenek jók! :roll:

Noémi: köszönjük! 1 hónaposan már nézelődik evés közben? Kíváncsi egy gyerek lesz ez a kis Dani! :P

Beus: jobbulást kívánok!! Jövő hét közepére tessék meggyógyulni. Pont ma gondoltam, hogy beugrom hozzád a pelenkákkal ha megyünk a Spar-ba, de akkor inkább mégsem. :(

Lányok! Elképzelhetőnek tartjátok, hogy egy gyerek antibiotikumos kezelést követően amikor már egy hete láz- és tünetmentes még mindig fertőzzön (torokgyulladás)??

Virág

KépKép
virág33

Virág :)
ha van még a torkában baktérium akár fertőzhet is, ha "seb" is van, akkor biztosan fertőzhet.
de ezért nem túl valószínű.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi: köszi!

KépKép
virág33

Sziasztok!

Tegnap voltam dokinál, 1,1 cm-es a mi kis édes picikénk! Nagyon boldog vagyok, de félek is. Már megint pecsételgettem egy kicsit az elmúlt hetekben.
De most olyan rosszul vagyok, mint eddig soha. Remélem, ez jót jelent.

Köszönöm a drukkokat!

Üdv:
Gitta
gitta

Virág :)
A Nestlének van babapudingja, vaniliás és csokis. A dm-ben szoktam venni.
Mostmár el lehet kezdeni a tejtermékeket, csak magát a tejet nem.

Gitta :)
Gratulálok!! :D

Kép
Kép
zituska28

Cat :lol:

Nekem a délelőtt jobb lenne, mert délután nem tudom, mikor alszik a csajszi. A szabi miatt egy kicsit összekeveredett a napirendje, de a délelőttöt tuti kibírja. Ja, és akkor hol lesz helyileg?

Bea
regibeus

Jaj, de bunkó vagyok, Gitta gratulálok! :lol:

Bea
regibeus

Gitta :)
gratulálunk mi is!

Csajszik :)
a szerda de. nekem még nem jó, mert mi csak szerda du. megyünk fel Pestre. Viszont a péntek de. jó lenne, ha már a délelőttökben gondolkodunk.
Mit szóltok?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok lányok
A friss babásoknak gratulálok mindenkinek jó egészséget főleg annak aki betegeskedik.
Nekem lenne egy hülye kérdésem (már csak azért is mert inkább mindenki leszokatni akarja a gyereket) hogy lehetne rávenni egy 3 és fél hónapost hogy cumizzon? Nem akarja elfogadni és olyan rossz hogy semmivel sem tudom megnyugtatni ha olyanja van pár másodpercen belül kiköpi. Köszi előre a tippeket.
cinci

CInci :)
ha cumifóbiás, akkor sehogy :D
nekem Levi 1 évesen tanult meg cumisüvegből inni, sosem volt cumija, be sem kapta... szóval ha ilyen, nem tudsz mit tenni.
Idővel lehet, hogy megtalálja az ujját és azzal megnyugszik.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi :)

Levi sem ivott cumisüvegből sokáig?!
Boti sem akar egyáltalán, csak rágcsálja. Csak kiskanállal tudok neki pár korty folyadékot adni kaja után, még pohárból se nagyon kell neki - gondolom a cici miatt. Akkor ezekszerint kinövi! :lol:

Z.

Kép
Kép
zituska28

Zita :)
6 hósan a hozzátápláláskor kezdtem el tanítani cumisüvegből inni, és elmúlt 1 éves, mikor az első 10 ml lement.
csak rágcsálta addig, de egy kortyot nem ivott.
Pohárból sem ivott, csak cici.
De Levi kanállal sem evett 10.5 hós koráig :) addig szinte tényleg csak a szopi ment, alkalmanként 1-2 kanál egyéb kaját leszámítva.

de nem reménytelen az ügy, mert így 22 hósan egyedül eszik kanállal, és iszik pohárból :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Igen, én is 6 hónaposan kezdtem a cumisüveget, azóta is CSAK próbálkozunk! :lol:
Botinak is csak a cici az innivaló. de ezt én kicsit sem bánom! :) :wink:

A lényeg, hogy megtanul majd másból is inni! - ez megnyugtató!:wink:

Kép
Kép
zituska28

Jó Reggelt Topiklakók!

Elkezdem a beszámolómat, van egy csomó kép, nem raknám fel egyszerre, inkább csak apránként.
Szóval. Két hete megérkezett sógorom a barátnőjével, mindjárt ki is akadtam rájuk, mert hajnalig fent dumáltak a párommal, aki akkor még dolgozott. Az első 2-3 napban alig aludtunk. 2 nap után átmentek szállodába, mert jött anyósom, apósom-ők nálunk laktak, a sógórnőm a vőlegényével szállodában. Szerdától szombatig a rohangálás ment, intéztük az esküvőhöz a hivatalos dolgokat, kápolnát kerestünk, stb. Szombaton megvolt a ceremónia 2 órás késéssel, este fél 1O-kor kezdhettük az ünnepi vacsorát. Mondanom sem kell, hogy Berci csak az előételig jutott, ott kibukott, hoztam haza aludni. Akkor aludtam többet 4 óránál egyhuzamban.
Egyébként nagyon hamar megbarátkozott Berci a családdal, az első 2O perc után minden OK volt. Hoztak neki egy csomó játékot, DVD-t(magyar népmesék, Lúdas Matyi.stb.)
Vasárnap elvittem az ifjú párt vásárolni, Berci apukával és a nagyszülőkkel ment a horgászboltba.
Hétfőn lementünk pecázni, hajnalban keltünk-tök jól esett-lent voltunk korán a Colorádo folyónál. Napoztunk, fürödtünk, a fiúk fogtak egy csomó halat, szóval nagyon jó volt. Berci nagyon jól érezte magát, a strand részen alig lehetett kirángatni a vízből, ahol hullámok voltak ott visított. Elvittem a bilit, hátha...szépen ott is felejtette apuka. Most vehetek másikat. :roll:
A halak nagyon tetszettek Bercinek, az egyiket szájon is csókolta.. :shock:
Egész nap a napon voltam, egyszer kentem magamra naptejet, de szerintem alig barnultam. :(
Itt vége az első résznek. Itt vannak a képek:
Esküvő Kép
horgászbolt Kép
strand Kép
Coloradó folyó Kép
Berci a hallal Kép
Kép
Csak az autóban volt hajlandó elaludni Kép
Most ennyit, aztán holnap jön a folytatás. :D

Üdv:Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Itt vagyok egy újabb adag képpel. nagyon jó volt a Sea World-ben( ezt Berci élvezte jobban) és Disneylandben is(ez inkább 1O éven felüliek játszótere).Voltunk az óceánparton is egy kicsit, az is jó volt, de fürdőruciban kockásra fagytam volna...
Samu Show:
Kép
Kép Kép
Disneyland:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Óceánpart: Kép Kép

Bocs a sok képért.

Üdv: Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi :)
Én nagyon élvezem a képeket, szuperek! :D Klassz lehetett ez a 2-3 hét.

Cat
Kép
cateye

szuperek a képek!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Haho! Én sem vesztem el csak nyaraltunk 3 hetet! És mikor hazajöttünk éppen milyen hír fogadott? Na milyen? Marcsinak megszületett Annamari és könynen gyorsan 3 kg 50 cm. Rekordsebességgel azt írta.
1 hetet Balatonfűzfőn ebben a zord augusztusban, remek kirándulóidő volt de a Balatont elfelejthettük, 2 hét Bibione, homokos tengerpart, napsütés, Balázs popsija olyan csokibarna.na meg az egész gyerek..Nagyon élvezte az óriáshomokozót, de hogy itthon hogy fogom neki megmagyarázni, hogy nem hempergünk a homokozóban nem sarazunk nem visszük cipeljük a homokot stb még nem tudom. Alig lehetett kirángatni a vízből, élvezte a hullámokat is. Annyit beszél de annyit, és versikéket mond, több versszakosakat is. Alig párszor kell elénekelnem vagy elmnondanom és már mondja is vissza. Okos fürjem az unokatesójának (10 éves) elénekelte 2szer, hogy katonabácsi haptákban, beszarott a nadrágba, katonanéni mossa ki, hű de büdi dobja ki. NA ne tudjátok meg, onnantól kezdve felváltva és együtt kántálták...alig múlt 2 éves és máris tessék miket tud :) de a hülyeség talán még gyorsabban tanulható én úgy látom.

Virág, Ádi gyönyörű, remélem fogunk tudni majd újra találkozni nem csak az állatkertben hanem ahol látom majd mocorogni is. Olyan huncutul néz a plédes képen.

Nu lányok? Taliszervezés mikor indul? Edi felkészültél gondolatban már? Én már mennék :)
Üdv Erika :D
hurki

Erika :)
itt voltatok Balatonfűzfőn, és nem szóltál, hogy fussunk össze???
irgum-burgum! :D :D

téynleg időszerű lenne a tali :shock: :? :oops: :lol:

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

Én le vagyok maradva :oops: ...úgy sajnálom, hogy nem rémlett, hogy a közelben laktok, akkor biztosan találkoztunk volna mert semmi extra programunk nem volt. De olyan jól sikerült, hogy jövőre is menni szeretnénk és akkor mostmár nem felejtem el...tudom messze még az egy év, de akkor is szégyelem magam.

Képzeljétek Lányok, örültem a menstruációnak...hülyén hangzik ugye? De ebben a ciklusban volt 3 fog rtg+ meg fájdalomcsillapítók, ugyanis ismeretlen vagyok még Gödöllőn orvosi kérdésben és 2 marha fogorvost is sikerült kifognom, mire egy harmadik aki tényleg szuper, igaz drága de megcsinálta. Gyökérkezelni kellett volna a fogam, és azt mondta a nő, hogy ez a fog nem él nem fájhat, és ad ugyan szurit (nekem gyógyszerfüggő hisztis pszihopatának) de ez a fog csak pszihésen fáj blabla. :x . Hát csoda hogy otthagytam??? Hiába mondtam, hogy nem zsibbadt el nem hitte el, én generálom ezt és ne hisztizzek...na a másik egy szurival elzsibbasztotta a fél arcom...ez a hülye banya nem tud szurit jó helyre beadni...ki a fene ellenőrzi ezeket, hogy szakmailag és emberileg helytálló-e amit csinálnak?

Az előző majdnem-baba után szépen visszaálltam a 28 napos ciklusomba.

MOst próbálok nem kimenni a szabadba, nem szellőztetünk amíg le nem cseng a parlagfű mert nem szeretném gyógyszerekkel tömni magam, inkább távoltartom magam a pollenektől. De akkora bunkóságnak tartom, hogy itt is vannak szabad telkek meg az önkormányzati részen is burjánzik a parlagfű. Utunk során elhaladtunk egy napraforgótábla mellett (kiszáradt csúnya aszott napraforgók, hogy miért nem aratták még le? Hát szerintem azért mert tübb volt benne a parlagfű mint a haszonnövény....

Erika
hurki

Sziasztok!
Nincs ötletetek véletlenül mit lehet csinálni, hogy Balázson meleg takaró maradjon amikor alszik?
Ő mocorgósan alszik és ha betakarom kb 3 percig van rajta aztán kimocorog alóla. De ha még észnél van akkor meg utálja ha betakarom, mert "bejakadalába" mondja.
Hálózsákot már régóta nem tudunk használni, óriási cirkuszt csap miatta, abban ugyanis nem tud mozogni, amit megértek, mert én is így alszom és én is mindig utáltam a hálózsákot.
Na jó gondoltam megerőszakolom és ráadtam a zsákot, persze sírva aludt el, de olyan hideg van a lakásban és meg is fázott tegnapelőtt éjjel, így most tiszta takony. 2 óra múlva már nem volt rajta a zsák. Hudini kiszabadult...de valamivel meg takarni kell, mert badi, pizsi zokni az kevés, én is fáztam-kipróbáltam....:(
Erika
hurki

enyimek polár rugiban alszanak. Ők ragaszkodnak a betekaráshoz mint ceremóniához, de secperc alatt kimásznak alóla alvás közben.
hálózsákunk nekünk nem volt szinte sosem.

Orsi
KépKépKép
icsilya

sziasztok csajok
visszaolvasás megint reménytelen, csak gyorsban bejelentkezem. Most már tényleg két örökmozgóm van és a háztartásban sem érem utol magam.
megjöttünk Alsópáhok+Zalakaros kanyarból.
Nagyon klassz volt. Páhok tényleg gyerekparadicsom, a kaland játszótérről meg a Bobóországos dühöngőből Bálintot alig lehetett kirobbantani.
A Karos hotel egy 4 csillagos szálloda és azon kívül, h adnak kiságyat meg van pár etetőszék+medence+kis játszószoba nem gyerekeknek való sztem.

Milán 6 hónaposan rendesen mászik, stabilan kiül a mászásból és ülve játszik, valamint 1 hete állandóan állásba tolja magát (kiságy rácsában, trambulin, alsó polc szélében stb). totál kész vagyok tőle, nem tudom hova siet ennyire. Persze hatalmasakat esik.
Bálint nagyfiú, egy két éves akaratával és tudásával.

Néha úgy érzem megbolondulok és minden idegszálam az utolsókat rúgja (ez szép volt :lol: ), néha meg semmire nem cserélném el, hogy ilyen kis korkülönbséges manókat sikerült összehozni.
na pattanok, talán pár év múlva visszaolvasni is lesz időm.
pusza

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok! :)

Nagyon klasszak a képek!! :D

Editke :)

Én nem győzöm összeszedni az állam az asztal alól, hogy miket csinál 6 hónaposan Milán! :shock:

Boti ehhez képest jól le van maradva, mert ő még mindíg nem mászik, csak próbálkozik, inkább forgolódik és úgy járja be a szobát.
Ülni szépen ül, de magától nem ül még fel, meg fel sem húzza magát állásba - bár ha én felállítom, akkor imád állni, és szépen meg is tartja magát.
Remélem azért nincs gond, és csak a súlya miatt van - ebben bízom...

Na pusssz...

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok csajok!

Egy kis segítséget kérnék.Tesóm már hetek óta küzd a szájpenésszel, többféle szert is kapott már rá, de ha el is múlt, néhány nap után újra ott volt a baba szájában. Vkinek nincs vmi ötlete, esetleg homeós szer ? Már nagyon szenvednek tőle.

Cat! Irok majd, csak kicsit el vagyok havazva!

Köszi előre is mindenkinek!

Andi

Ui. Leone! NÁlatok mi újság kistesó ügyben? Régen irtál már!
andi28

Andi, küldtem pü-t, ha nem megy át a csatolás dobj egy levelet az enaszados@hktv.hu-ra és átküldöm mailen. Nekem Bálintnál volt nagyon durva szájpenész, az én mellemen is, oda-vissza pingpongoztuk. Glicerinborax semmit nem ért, a csatolt recepttől elmúlt. Remélem olvasható.

Zita:)
a te fiad a "normális" megnyugtatlak. Engem igazából zavar is, hogy Milán ilyen gyorsan fejlődik. Nagyon siet, néha eszembe jut, hogy talán ez is valami rendellenesség, aztán tiszta pillanataimban elhessegetem a hülye gondolatokat.
ma egyfolytában Bálint beszélő traktorját tologatja körben a lakásban és visong hozzá milyen ügyes. Persze néha a kezére csúszik.
Ezer százalék, hogy a nagytesó miatt pörög ennyire.

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Nem is tudom mit írjak... nagyon nagyon szomorú vagyok.

Elment a baba.

Tegnap óta egyfolytában bőgök.

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!

Edit ! Irtam mailt. Köszi! :D

Gitta! Nehéz bármit is irni. :cry: Rettentően sajnálom, tudom milyen nagyon régóta küzdesz Te is a babáért! Sok erőt és kitartást!

Andi
andi28

Gitta! Nagyon sajnálom! :cry:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Gitta :( annyira sajnálom.....van vmi támpont vagy csak kicsike magyarázat a miértre, Uh-k milyenek voltak hanyadik hét, doki mit mond, eddigi vérképek, idegeskedés stressz mittudomén bármi amin tudsz változtatni legközelebb? De ha nem akarsz róla beszélni megértem persze. Kívánom, hogy sikerüljön kisírni magadból az összes fájdalmat.
Erika
hurki

Gitta!
Én sem nagyon tudok mit írni...nagyon sajnálom! :( :( :(

Z.

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Edit! Még nem kaptam meg a receptet. :( Sikerült átküldened?

Holnaptól nagy drukkokat kérek, mert indul az első (és remélem ) utolsó lombikom. Endó után a doki igy látja legjobbnak a folytatást babaproject ügyben. Hát nem mondom, hogy nem félek. Rögtön attól, hogy biztosan be tudom adni magamnak a szurit? :? Szivesen fogadok mindenféle jó tanácsot, ötletet ezzel kapcsolatban.

Köszi!

Andi
andi28

Andi,
jó tanács, ne gatyázz a szuri beadásával. Ha gyorsan beledöföd sokkal kevésbé érzed majd. Ne aggódj nem fogod átszúrni a tested :)
Nem vészes, gondolj csak bele hány cukros kisgyerek is be tudja magának adni.
A fenékbeszuri már kellemetlenebb de nekünk az volt a tapasztalatunk, hogy ott is a gyors határozott szúrás volt a célravezető.
Mielőtt engedtem volna fürcsemet engem megszurkodni, azelőtt az ülőgarnitúra kemény párnáját döfködtettem vele, hogy megszokja, és jól is tettem, mert persze az elsőnél alig ment bele a párnába :) begyakorolta és szuperügyes volt. Sok sok ki se mondom mit :))))))
Képzeljétek összeszámoltam, Balázs 30 dalt tud több versszakosakat is, és imádja a mulatós dalokat. állandóan ilyeneket akar hallgatni :)
Olyan szomi vagyok. Van ez a rágófogam hónapok óta, hibátlan elvileg csak a csonthártya sajnos nagyon nem akarja ezt a fogat. Utolsó mentsvárként hajlandó vagyok egy antibiotikum kúrára is, de már abban sem bízom igazán, lehet el fogom veszíteni ezt a fogam. Ami így önmagában is rosszul esik, na de ha meg pótolni kell akkor 2 másikat csiszolnak le. De már elfogyott a türelmem, és mindent megpróbáltunk amit orvosi és ezoterikus értelemben lehet. De az se jó, hogfy hónapok óta gyulladás van a szervezetemben emiatt....
hurki

Andi :)
a mienk pénteken indul :D :D
mit kapsz?

Orsi
KépKépKép
icsilya

a Te fiacskád is szuperügyes :D :D
tali elmaradás meg no problem. legközelebb :D

hmmm.... sz őszi talira nem kapott rá a csapat?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Hurki :)
Fogad :( Nagyon ügyi Balázsod! Mi most lendültünk bele a beszédbe, ami azt jelenti, hogy az elalvás este tovább tart. Nálunk nem én mondom a mesét, hanem Berci. :D

Andi :) Orsi :)
Hajrá!!!!! :) Én is kérek drukkokat, nekünk is indul a kistesóprojekt! :D

Cat :)
Mi újság a bölcsiben? Hogy bírják a fiúk? És te? :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hajrá, hajrá :D :D
régi mailem és pü-m megkaptad?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Hurki, Egcsi! Köszi a drukkokat és a tanácsokat! :D Igyekszem gyors és határozott lenni.
Orsi! Gonal F napi 150. Én is akartam kérdezni, hogy mikor indultok, mert emlékeztem, hogy irtad a szeptembert. neked péntek lesz akkor az 1. cn? Én egy kicsit el vagyok veszve, mivel az endós kúra miatt ápr. 13-án volt utojára mensim. Mindig gondolkodóba esem, amikor megkérdezik, hogy hányadik cn-on járok. :roll: A lényeg, hogy a doki tudja, hogy mit, mikor.
Remélem együtt babásodunk. :lol: Egcsi, csatlakozz Te is! :)

Az én gyerekem még csak néhány hete kezdett igazán beszélni, egy csomó egyszerű, alapvető dolgot nem mond (pl. alma), de az, hogy "miért?" reggeltől-estig megy. Hát ez sem egy könnyű dolog most a kissé viharvert idegeimnek. :roll:

Jó éjt!

Andi
andi28

ugyanazt kapom, én még az 1-4 napban suprefactot kapok mellé. Pennel kapod?
azzal tényleg nem nagy ügy beadni magadnak, de simán tűvel sem volt vészes.
első stimus nap lesz a péntek, ciklusnapban én majd ha bababás leszek, akkor visszaszámolok, hogy mi legyen az első, hogy ne kérdezzenek 1000-t minden nőgyógyászati vizsgálatnál :D

nálunk a "mi ez-mi ez?" kérdés megy naponta 100000 szer :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

1 hetet jártunk bölcsibe, aztán a beszoktatás kellős közepén lebetegedett Samu. Lázas volt tegnap, ma már virgonc, de a torka piros. Csak csütörtökön mehetünk sajnos újból.

Nekem is az a tapasztalatom, hogy nem szabad gatyázni a szurival, hanem bumm be kell vágni, sokkal kevésbé fáj mintha lassan adnád. De gondolom a main már túlvagy, és simán ment.

Drukkolok nektek is a lombikhoz, de Te már öreg róka vagy! :wink:

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

A mai szurit sikeresen túléltem. :lol: Tényleg nem volt vészes, párom jobban félt, mint én, ki is vonult, amikor közelítettem a hasomhoz. Hiába, igazi pasi. :D
Orsi! Rendes tűvel kapom. Ezeket a ciklusnapokat nem igazán értettem nálad :( , hiába kis buta vagyok én még az ilyen lombik dolgokhoz. :roll: (Remélem nem is nagyon kell képezni magamat.) Ezek szerint neked sem volt egy ideje mensid? Vagy hogy van ez? Help!
Mitől függ, hogy Te kétféle dolgot kapsz? Első alkalommal is igy volt?

Andi, a kiváncsi :lol:
andi28

aha elsőnél is ilyen volt a stimu. Az, hogy ki mit kap itézetenként és orvosonként változik.
Miért nem a pennel kérted? árban ahoy néztem semmi különbség, és azzal sokkal egyszerűbb beadni.
Nagyon ügyes voltál a szurival :D :D

ciklusnapok: ha lombikozol ált. úgy számolják, hogy a punkció napját veszik elméleti 14. napnak és onnan vissza az elméleti mensi első napját, a terhesgondozás során.
nekem még nem jött meg... péntekig elvileg meg kell jönnie :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi! Nem tudtam én, hogy még választani is lehet. :D Tudatlanka vagyok én még ilyen téren.
De most már a cn számolást teljesen értem, köszi a magyarázatot!

Andi
andi28

aha van az önadagolós pen, olyan, amilyennel a cukorbetegek az inzulint beadják maguknak. Ezt csak a hasfalhoz kell tenni, és megnyomni egy gombot, kiugrik egy tű és ennyi.
úgy tudtam, hogy mióta van, azóta ezt használják.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

De jó hogy végre van egy kis forgalom. Mert én mindig olvasok ám, csak az írásig nem jutok el.

De, most hogy így Andi rákérdezett... :oops: nálunk tényleg helyzet van. Pont ma vagyok 6 hetes. Még nincs 2 hete hogy pozitív lett a teszt, pénteken voltam UH-n, látszik, hogy van ott valami. :D
Azért én még óvatosan kezelem a helyzetet, mert volt már nekem réges-régen pozitív teszt aztán meg a 7. héten vérzés, meg a hugicámnak is volt egy 11. héten elhalt terhessége. Szóval kérek szépen drukkokat. (Bár úgy érzem nem lesz gond, de csak súgni merem.)
Nekem csak tavaly októberben volt az első mensim, aztán nem igazán sikerült teherbe esnem, tavasszal voltam kivizsgáláson, mindkét petefészkem tele volt pici tüszőkkel. De azt mondták várjuk meg a nyarat, pihenjünk, aztán szeptembertől irány a Káli, kivizsgálásra. (Ahova Szöszi is járt.) Én már fel voltam rá készülve lelkileg, de most... :D
Cat, Bromot sem szedtem. :)
Érdekes, hogy 2 nappal későbbre leszek kiírva mint Danával voltam. Úgy látszik nekem ez a legfogékonyabb időszakom.

Orsi, Andi, Egcsi, minden kistesó projectes, nagy drukkok mennek! Már aggódtam, hogy egyedül leszek a táblázatban.

Engem érdekelt volna az őszi tali, sajnálnám ha nem lenne.

Cat!:)
Próbáltál Béres cseppet vagy Bronchovaxumot (vagy valami ilyesmi) adni mielőtt bölcsibe mentek a fiúk. Több anyukától hallottam, hogy segítenek egy kicsit az immunrendszernek. Bár a közösségbe szokatás ilyen betegeskedésekkel jár. Én még nem vagyok tapasztalt a témában, majd csak jövő szeptemberben, ha Dana kezdi az ovit.

Hurki!:)
Sajnálom a fogad. Pedig valamit tenni kell, mert a kistesó projectnek sem tesz jót ez a helyzet. Bár gondolom tudod szamár nélkül is. :P

Gitta!
Nagyon sajnálom, már nagyon megérdemelted volna...

Dana az elmúlt napokban annyira belelendült a mesélésben, hogy folyamatosan csak olvas. Legjobban a Boribon sorozatot szereti és tudja. Tegnap úgy döntött, hogy ő nem alszik ebéd után, de a várandós anyukája nagyon álmos volt, ő olvast anekem a mesét, 1 óra 20 percen keresztül, én meg aludtam. Persze 15 percenként ránéztem, egyszer még a bilit is kivittük, meg időnként hallottam még mindig olvas, de amúgy jót aludtam. Igaz nam lesz több ilyen, mert fél 5-kor el akart aludni, nem bírja még.

Danának június júliusban a "hol van?" volt a kedvence. És szerintetek hol van a repülő, a repülőtér, Noddy, Micimackó...stb, a nád a házunk teteje, a lagzi (hétköznap délben hol van?) a zenészek (akik a lagziban játszottak). Néha nem volt könnyű válaszolni úgy hogy meg is értse.

Nálunk most a bilizés a központi kérdés. Már 3 hete eljutottunk odáig, hogy ha én eltalálom hogy mikor kell pisilnie akkor sosem csorog be, ráül és 5-10 percen belül belepisil, mostanában, ha kérdezem hogy jön-e a pisi 90% hogy jól megmondja hogy kell-e neki, de sosem szól magától. Ha én nem figyelek, hogy ideje lenne a bilizésnek, akkor simán bepisli, be is jelenti, hogy pisiltem. Már nagyon várom az áttörést. Ha elmegyünk itthonról mindig pelenkát adok rá, mert nem lenne jó ha az autósülésbe pisilne. Így aztán csak itthon gyakorlatozunk.

Bogár, mi van veletek, merre jársz?

Jó éjt!
Leone

KépKép
leone

Leone :)
Gratulálok! :D Csak optimistán! Igyekszem utánad! :D
Nálunk sincs még szobatisztaság, nincs türelme ülni a bilin amíg eredmény van. Szól, hogy kaki, ül 1O másodpercet a bilin, majd 1O perc múlva bekakál a pelusba.... :)

Cat :)
Jobbulást a gyerkőcnek! Hogy bírtátok a beszoktatást? :)

Ügyi vagy a szurival, sak így tovább! :)

Nem tudom mi lesz nálunk ezzel a hónappal, a férjecském meghúzta a hátát, de nem kicsit. Ráadásul összeszedett valami nyamvadt vírust is, fáj a torka, gyomra, tüsszög... :(

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

De jó ilyen hírekre bejönni! :wink: Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen a kis maszattal! Tudtam én, hogy nem kell a Bromo! :D

Szuper ügyes Dana! Bárcsak az enyémek is már mesét olvasnának nekem, én meg aludnék. Itt ez fordítva megy. :D

Most csináljuk a Broncho-vaxom kúrát, tegnap kezdtük. Ezen kívül gumimacis vitamint kapnak, nem tudom mire lesz elég.

Háát nem volt egyszerű a beszoktatás, és tulajdonképpen megint kezdhetem előröl. Még csak 2-3 órákra ültem ki, és ott ebédeltek, utána jöttünk haza. Az ott altatás az egy húzósabb project lesz, na meg az, amikor nem eltűnök előlük, hanem bejelentem, hogy sziasztok megyek el, majd jövök értetek délután. Oli nehezebben viseli, Ő nagyon anyás, de mindegy, hogy én vagy Zoli viszem őket, mert Samu meg apás.

Cat
Kép
cateye

drkkolunk nagyon!!! :D :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok! :)

Szuper hír!! :D :D Nagyon drukkolok én is! Biztos minden rendben lesz! :wink:

Drukkolok minden tesó-projectesnek is!! :)
Várom a jobbnál jobb híreket! :)

Cat
Jobbulást Samunak!
És kitartást Nektek a beszoktatás folytatásához! :)

Botimnak kibújt az első fogacskája!! :D
Szinte észrevétlenül, mert semmi nyügi nem volt, és az éjszakákat is átalussza!
Na azért nem kiabálom el, mert még nem tört át rendesen, és szerintem most kezdődik majd a java! :)

Tegnap voltunk méreckedni, és megint hüledezek, mert a kisfiam majdnem 10,5 kiló! :shock:
Hogy hol van rajta, nem tudom, mert tényleg nem kövér gyerek, de olyan nehéz, mint a sár! :)

Dobok pár friss képet:

Kép

Kép

Itt egy ismerős kislánnyal, akivel 5 nap különbséggel születtek:
Kép

Kép
Kép
zituska28

Aranyosak vagytok, drukkokat bezsebeltem. :)

Egcsi!:)
Mi Danával olvasni szoktunk a bilin, mostmár annyira megszokta, hogy körbe veszi magát könyvekkel és akkor sem akar felállni ha kész a pisi. Egyenlőre még kezelhető a dolog, ha meg majd tud már szólni és időben megyünk a wc-re majd nem kap könyvet, az lesz a cél, hogy minél hamarabb elvégezze és akkor olvasunk "jutalmul", így aztán remélem leszokik.
Apát meg azért kapd el, sose lehet tudni... :wink:

Cat!:)
Persze Dana sem olvasott még 2 évesen önállóan ennyit. Ahhoz, hogy így tudja olvasni a meséket nekem kellett 10000x elolvasnom őket. Sőt, most sem csak azokat olvassuk amik újak és még nem annyira ismeri, napjában többször kér olyat is amit már kívülről tud.
Akkor eddig még nem volt sírás a bölcsiben? Kívánom hogy ne is legyen. Én arra lennék kíváncsi, hogy te mit érzel majd amikor már ott hagyjátok őket reggel.

Orsi!:)
Én meg nektek!

Dana "hol van?" időszakában felmerült, hogy hol van a télapó. Én azt mondtam, hogy az északi sarkon, ott lakik, majd télen jön el hozzánk. Dana azóta ilyeneket mond: A télapó az "Északis Arkon" van. Hol van az "Északis Arkon"? :D Úgy látszik ennél a kérdésnél nem találtam el azt a választ amit már meg is ért.

KépKép
leone

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?