Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Lola,
láttam :wink: Véletlenül odakapcsoltam és ott is maradtam!

Szia Mka! :)
Hormonokhoz ugyanazt tudom megerősíteni, amit táblakészítő Kismókusunk írt! :)

Babylon
gratula a HSG-hez! :)
Ha más kizáró ok nincs, akkor lehet, hogy már a következő ciklusban természetes úton összejön a baba! :wink:

Erika,
egy csöppet se véreztem, pedig mondta a doki is, hogy lehet!

Kiscsillag,
mi hír a dupla randiról? :D
angel37

Sziasztok

Babylon
Örülök hogy jó eredményt hozott nálad a HSG, és hogy neked nem fájt. Akkor most jön apuci kivizsgálása, vagy már az is megvolt?

Sziasztok

Erika
erika13

Kismókus és Angel
Köszi a választ.
Nem hiszem, hogy a táblába szeretnék visszakerülni, olyan gyakran nem fogok jönni azt hiszem, a lombik alatt sem.
Mka
Vendég

Mka!
Örültem mikor megláttam a nevedet. Hogy vagy. Oly sokat gondolok rád és drukkolok hogy egyszer végre a te sikerednek is örülhessek.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok

Mindenkinek szép álmokat

Erika
erika13

Kedves Babylon!
Örülök, hogy Neked nem fájt. Én azt hallottam róla, hoyg akinek átjárható, annak nem fáj, mert nincs akadály. Nekem nagyon fájt, és egyik sem átjárható.
Gondolom, a hormonjaid is rendben, akkor tehát lassan kizárva, hogy Nálad legyen gond. Párodat is vizsgálják?
Csibe!
Uram gyászosan jelentette, hogy a kinézett koporsót elvitte az ördög :lol: Majdnem meggyógyultam már. :)

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Szép jó reggelt mindenkinek!!

tegnap voltam UH-on és Doktornő volt bent, megvizsgált és most már jó nagyok lettek a tüszők...7-8 db van, nem bírtam követni a számolását :oops: és mind szép nagy :D Holnpa kell mennem 1/2 9 -re hogy leszívják őket( lehet hogy nem ez a helyes kifejezés rá :oops: ) és ha minden jól megy akkok pénteken kapom vissza őket!
Most egyre jobban tele a gatya nálam.. Ti is így voltatok vele?
Lenne pár kérédsem, Én úgy terveztem, hogy csak honap leszek szabi, és után 2 napot még dolgozom..., de pénteken a transzfer napjától otthon maradok, Ti is így csináltátok, vagy így csinánátok?
pbj12

Sziasztok

Pbj
Én otthon maradtam, már az injekciózás elejétől, szerintem a héten már ne dolgozz, inkább csak otthon pihenj és koncentrálj a babókra és tartsál velük gondolatilag eszmecserét, hogy mikor mit csináljanak,
nálam bejött

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13

Pbj!
szia!téged az inszemesből ismerlek!
hát én az inszemeknél nem maradtam otthon,az 1.lombiknál.előtte pár nappal nem dolgoztam,mert menni kellett uh-ra és kitakarítottam,rendbetettem a lakást.a beülti után 10 napig voltam otthon.
most a 2.nál melóztem beültiig,és most a héten nem melózom.10 napot leszek itthon.
ezt neked kell eldöntened!hogy tolerálják a mhelyen,az se jó, ha nem adj isten nem jön elsőre össze, akkor minden hónapban két hét táppénz!főleg a mai világban.én is osztok,szorzok.
sok sikert neked!
lola29

Sziasztok!

Újra itt vagyok!
Most jöttem a 2. gynevacról, holnap 2. inszem, 2 tüszôm van!

Visszaolvasok és jövök!
Lona
lona1

Szonya!
Tiszta szívembôl GRATULÁLOK!!

Csibe!
A többiek olyan jól leírták, amit érzek veled kapcsolatban.
Nem ismételném meg. Ha nem haragszol, írok egy idézetet, én ezzel szoktam magam vígasztalni:
" A megtermékenyítés elôtt álló nô teste
a csatorna, amelyet arra választottak,
hogy az istenséget megnyílvánítsa az anyagi világban.
Bár a peteérés a természet törvénye,
A fogamzás Istené." Edgar Cayce
Óriás vagy a szememben, példaérték?, ahogy veszed az akadályokat.

Lola!
Szurkolok a két kis paránynak!

Melcsi!
Remélem mára teljesen rendbe jöttél! A nôi megérzésed ezek szerint nem csalt!

Pbj!
Gratula a sok szép tüszôhöz! Az otthonmaradással kapcsolatban nem tudok segíteni, de a többiek biztosan sok jótanáccsal ellátnak majd!
Szurkolok holnapra!

Anikó!
Megint egy nappal idôsebbek a picúrok! Nemsokára 20-a!

Tegnap megkaptam a repesztô szurit! Hát, én ma reggel úgy bôgtem
a semmin, mintha valami szôrny?ség történt volna :?
Lehet, hogy nem csak a tüszôimet, hanem a könnyzacskómat is megrepesztette a szuri :lol: ?

Kiscsillag!
Ügyes voltál! Büszke lehetsz magadra!

Szép napot!
Gyönyör? tüszôket, petécskéket, méhnyálkahártyát mindenkinek!
Kismamiknak boldogságos babavárást!

Lona :D
lona1

Sziasztok!
Hát 4 év próbálkozás után mi is eljutottunk a Kaáliba...Múlt héten voltunk Kováts Tímeánál konzultáción. Bíztatott nagyon, ha minden rendben van a következő ciklusban (okt. közepe) megtörténik a beültetés. 4 inszem után és endometriozissal a hátam mögött, már reménytelennek láttam a helyzetet, de azt mondtam ezt még megpróbáljuk.
mindenkinek sok kitartást és mihamarabbi sikerélményt kívánok!! :P
szivvi

Szivvi!

Üdvözöllek!
Mi is a doktornôhöz járunk, szeretem nagyon.
Én is mihamarabbi sikert kívánok nektek!

Lona

Kép
lona1

Csibe!írtam privit!
csiperke

Szia Szivvi!
Üdvözöllek közöttünk! Kép
Én is a doktornő betege vagyok! :D
És a második lombikom sikerült nála! :D
Csak jot tudok mondani neked! :D

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok lányok! Kép
Köszönöm az érdeklődést már picit jobban vagyok! :D
Elég csunyán beleestem ebbe a betegségbe! Kép
De talán ma elindultam a gyogyulás felé! :D

KépKépKépKép
aniko24

anikó!
jobbulást!hány baba lesz?
képzeljétek a másik topikban,beülti előtt és után...4-en egyszerre tesztelünk!!!!!!!nagy a dömping!
lola29

Szia Lola!

Akkor biztos a zebrák is legalább 4-esével jönnek :D :D

Lona

Kép
lona1

Lona hajrá, nekem ugya pár nappal később lesz az inszem, szerintem péntek, vagy hétfő. Szorítok, hogy a fiuk ügyesek legyenek.

Nekem 7 tüszencs van, a balban 4 a jobban 3. abalban már van egy 13-as és egy 11-es a tövvi 10 körül van!! :-)
Ági28

Szia Ági!

Hej, de ügyes vagy!! :D
Mennyi tüszô! És szép nagyok! Hogy csinálod?
Dévai pedig tényleg ne készüljön másra, mert ez sikerülni fog!!

Vettem én is méhpempôt... hátha.
A méhecskéket is kiengedtem a kaptárból
:D

Lona

Kép
lona1

Nem tudom hogy csináltam, de nekem mindíg 7-8 -ról indul, és az inszemnél is 3-4 szokott lenni, ami megfelelő méretű. Szerencsés alakt vagyok, bár csak a tüsszencseimre mondhatom ezt.
Ági28

babylon látod látod egy kis semmiség az átjárhatóság!! :-)

katyerina mi volt ma?? Peték??

Kiscsillag szoritok a két csöppnek,hogy osztódjanak szépen!!
Ági28

Ági!

Most is inszem lesz, nem?
Vagy elvesztettem valahol a fonalat :roll:
Lona

Kép
lona1

de igen még egy inszem vár rám!!! :-(
Ági28

Lola!
Szerdán megyek ultrahangra és akkor derül ki! :D
Nagyon drukkolok mindenem csuriba érted! Kép

Ági!
Ezerrel szoritok az utolso inszemhez! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Kicsit sűrű volt a 7vége, nemigen tudtam jönni. Babáztam, illetve inkább gyerekeztem, nálunk töltötték a 7végét a barátnőmék 3 poronttyal. Hát, volt mit aggódnom! :lol: Részvétem a 3 gyerekeseknek! :wink:
Ami a hiperstimulációmat illeti, köszönöm, múlófélben. Néhány plusz kiló, sok-sok pattanás a dekón és az arcon, kissé nehézkes légzés, ez a hagyatéka, de legalább már nem olyan pocsék, mint volt!
Írtam már, h vettem méhpempő kapszulát? Herbáriában 1100-ért 45 db. Hátha...

Babylon!
örülök, h nem fájt az átjár6ósági, annak meg pláne, hogy jól jöttél ki belőle! :wink: Reméljük, ahogy Angel is írta, a következő hónap + tesztet eredményez! :wink:

Melcsi!
Én az ördöggel vagyok! :wink: Segítettem Neki cipekedni! :lol:
örülök, hogy jobban vagy!

PJB!
Én is féltem, de mint írtuk itt többen is, nem kell félni tőle! Elalszol, és mikor felébredsz, pihensz. Nem fáj, legfeljebb picit érzed a pocit (fészkeket), de nem vészes! Ne fo**ál, béke van! :wink:
Ami a szabit illeti, nekem 1szerű volt, pénteken volt a punkcióm, így aztán otthon voltam a 7végén. 2 éve viszont én is mentem másnap dolgozni, nem okozott gondot. De ha pihennél inkább másnap, vegyél ki még egy napot, ahogy a tested kívánja! :!: Most a babókákért kell mindent! És az természetes, h a transzfer után otthon maradsz!
Szorítunk a holnapi punkciódhoz!

Lona!
Köszönöm az idézetet, kimásoltam, nagyon tetszett!!!!!
Muszáj vagyok "könnyedén" venni az akadályokat, mert beleőrülni őrültség lenne :lol: , és vigyázni kell a környezetünkre is! A Férjemnek, a Családomnak és a Barátaimnak szükségük van rám, mégpedig úgy, ahogy ismernek, nem egy idegroncsként. Persze hogy sír :cry: néha az ember, de tovább kell lépni! Előre kell nézni, és a jövőt tervezni. Ez éltet. :roll: Most azt tervezgetem, h beadatom a Gynevac-ot, leadok a következőig néhány kilót, hátha akkor majd jobban szeretne a babókám :lol: , több vitamint fogok enni és beszedni, megyek vissza kondizni, amit már tavasz óta hanyagolok. Olvasok, barátokkal bulizok, és imádom a férjemet! :wink:
Tüszőrepesztő szurit kaptál? Holnap inszem? Akkor drukkkkkkk! :!: Csuri a kézre! :lol: (Gynevac fáj?? :roll: :cry: )

Szivvi!
üdv. itt közöttünk! Ha követsz minket, hamar beilleszkedsz, nagyon összetartó csapatra találtál! Itt - szinte - minden kérdésedre megkapod a választ, és tökéletes tudással mehetsz lépcsőről-lépcsőre! Hát... hajrá! :wink: :lol:

Anikó!
Jajjjajjjj! Vigyázz nagyon magatokra! Te most nem lehetsz beteg. Nem és kész!! :oops: Száll a jótündérke, és hopp... :lol: meggyógyulsz!

Lola!
Mi újság? Hogy vagy? Nem érzel semmit? Remélem azért, mert tökéletesen érzik magukat a lakók! :wink:

Puszi Mindenkinek!

Csiperke!
Privi

Csibe
csibe73

Sziasztok,

Köszönöm mindenkinek, amit írt!!! Nagyon aranyosak vagytok :D Nálunkotthon nincs gép, de szerdán vagy csütörtökön prónálok majd jelentkezni, hogy mi volt, és hogy hány lett :)
addig is mindenkinek puszi!!! :P
Judit
pbj12

Zsebi,
Aranyos vagy, köszönöm jól vagyok.
Nem volt még alkalmam, de szeretnék gratulálni a két kis porontyodhoz. Remélem jól fog alakulni minden mostmár Veletek.

A 2. sikertelen próbálkozás után megfogadtam, hogy addig nem megyek újra, míg rendet nem rakok a lelkemben. Nem csak a sikertelenségekkel, hanem a gyermekkori traumákkal is meg kellett küzdenem. Hát sokáig tartott, pszichológusra is volt szükségem hozzá, de most végre úgy érzem egyenesbe kerültem. Lassan a kaali felé kacsingatok megint. Jó lenne még idén megpockosodni.
Mka
Vendég

Mka!
Nekem ez a harmadik tán törétn hogy tudtam nincs más hátra rendet kell tenni a fejemben. Ugyan nekem csak a jelen korral és azon belül is csak a babás dolgokkal volt gondom de külső segítség nélkül nem ment volna és mikor éreztem igen erős vagyok akkor vágtam bele a negyedik lombikba.
Köszönöm a gratulációt kívánom hogy minél hamarabb átélhessed ezt az állapotot mert csodálatos.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok
Köszönöm a kedves köszöntéseket! Most nagyon bizakodó vagyok...Nekem is nagyon szimpatikus volt a doktornő. Azt szeretném kérdezni, hogy az injekciók amik majd kellenek, könnyen beszerezhetők? Mik a mellékhatások? Nekem az inszemnél is voltak bőrproblémák, stb..Kellenek majd a beültetés után gyógyszerek?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
szivvi

Csibe!
Szóval Te segitettél neki! :lol: :wink: :lol:
Lányok, követhetetlen hogy Lona és Lola közül kivel mi történik!!! De mindkettőtökre szeretettel gondolok, és mennek a drukkok és a csuri!
Ági!
Tüszőnövesztő +++++++++++ megy Feléd!
Kiscsillag!
Talán ma lesz a beülti? Remélem probléma nélkül odajutsz ebben a helyzetben!
Pbj!
Neked is küldöm a csurit!
Aniko!
Remélem már jobban vagy, nehogy már tüsszögve menj az első láthatásra :lol: Gondolom tükön ülsz! Kiváncsi vagyok hányan vagytok?
Szivvi!
Üdv közöttünk!Ugy látszik, most a Kovács dr.nő szériája jön. Remélem sikerül hamarosan bebabásodnod!
Bocs ha véletlen valakit kihagytam vagy összekevertem, de ugy pörög a topic, hogy elég követni!

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

szivvi! :)
Üdv közöttünk! :lol:
Az injekciókról még nem tudok semmit mondani, mert nekem most lesz az 1. lombikom, de a többiek biztosan adnak majd választ!

Lányok! :)
Ma délelőtt megyek Krizsa dokihoz UH-ra, meg megbeszélni a "hogyan tovább"-ot! :)
Tegnap vettem méhpempőt, hátha nekem is bejön! :)

Délután még megpróbálok benézni, és feltenni egy táblát, mert este elutazunk :lol: :lol: :lol: , és csak vasárnap leszek megint.
kismokus

Sziasztok

Szivvi
az injekciókat mind betudod szerezni a déli pu-nál lévő gyógyszertárban, hogy vannak e mellékhatásai? nekem nem voltak - semmilyen

Mindenkinek szép napot

Erika

Kép

Kép
erika13

sziasztok!

Ági!

nagyon ügyesen növesztegeted a petécskéidet! Tegnap nekem is megvolt az uh, igyekeztem számolni, ahogy a doktornő diktálta az adatokat, de nincs túl sok és még picurkák. szurik maradtak növesztegetnem kell még őket. Csütörtökön megyek újra uh-ra, hétvége vagy jövőhét eleje a várható leszívás... de majd csütörötökön kiderül.

ma reggel meg rókakóma meglátogatott. nem tudom miért, de a reggelim azzal a lendülettel vissza is jött ahogy bement. most próbálom babapiskótával nyugtatni a gyomrom, de ha rá nézek a vízre rögtön fordul egyet a gyomrom, pedig kellene innom.
remélem nem a hormonok zavartak be, nem vagyok egy hányós típus, úgyhogy kicsit meg vagyok ijedve. infulzióra nem szeretnék kerülni

katyerina

Szivvi!
Az injekcikok nagyrészét a Recepcion is kiválthatod a Kaáliba!Ha esetleg elfogy náluk akkor a délinél mindent megkapsz!
Nekem nem volt mellékhatása semmi,fokozottan figyelték nálam mert pajzsmirigy beteg vagyok!De nem volt semmi!

Kiscsillag! :D
Sokat jársz a fejembe!
Nagyon drukkolok! Kép

Melcsikém! :D
Nagyon magam alatt voltam a betegség miatt!Borzasztoan bántott és féltem hogy a babának-babáknak hogy ne legyen bajuk!
Tüsszögni nem már nem tüsszögök kicsit még köhögök!

Csibe! :D
Aranyos vagy,köszönöm!
Ez tényleg ugy van,hogy az ember amitől a legjobban retteg azt vetiti maga elé és be is következik!Nekem ez a rémálmom volt és sajnos bejött! :(

Kismokus! :D
Jo utat nektek!
Majd mesélj mit mindott Krizsa doktor!!!

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!
Megértem, hogy aggódtál a betegség miatt.
Úgy tudom az immunrendszer meggyöngül egy kicsit, ha terhes lesz az ember. Minden barátnôm betegeskedett a babásodás elején!( nátha, köhögés, torokfájás, herpesz)
Mindegyik baba egészségesen megszületett, ne aggódj!! :D :D
Holnap nagyon szép napod lesz!

Csibe!
Köszönöm, amit írtál! Jól jött! A Gynevac fájt, de neked meg se fog kottyanni :wink: . Kaptam tüszôrepesztôt :)
A terveid nagyon tetszenek, biztosan sikerre visznek!

Katyerina!
Jó növesztgetést!

Ági!
Nem sokára te jössz!

Melcsi!
köszi a drukkokat! Lolával megosztoztunk rajta testvériesen :)
Már teljesen meggyógyultál?

Kiscsillag!
:?: minden rendben?

Ma megtörtént a második inszem is. Az elmúlt két napban elég rossz volt a hangulatom, de most nagyon boldog vagyok, ugyanis a férjem eredménye nagyon szép lett: 80mill. Nagyon büszke vagyok rá!

A méhecskék remélem ügyesen megtalálják a virágaimat, és be is porozzák ôket!

Lona

Kép
lona1

Kismókus!

Mi volt ma Krizsa dokinál?
Jó utat!
Teszt idôpontom: okt.3

Lona

Kép
lona1

Sziasztok!

Úgy néz ki, van két cisztám :( :( Kaálitól függetlenül, más okból végzett hasi UH-n látták ma :( Nem vagyok tophangulatban, és félek, hogy nem lesz semmi így a fagyibabákból jövő hónapban :cry:

Tud vki mondani vmi okosat v. biztatót? :roll:

Lona, Ági, Katyerina, Pbj,
drukkolok nektek! ++++++++++++++++++

Anikó,
minden jót neked a holnapi UH-hoz! :)

Kismókus,
minden rendben volt? :wink:

Kiscsillag,
a duplarandi megtörtént? Ugye nincs baj?
angel37

Angel! :D
Én nem vagyok ebben járatos és javitson ki aki pontosan tudja de a fagyis beültetésnél nem igazán számit a ciszta mert nincs stimulálás!És a cisztára csak a stimu jelent veszélyt!Én igy tudom!
Sajnálom hogy oda"pofátlankodtak"!! :(

KépKépKépKép
aniko24

Angel!

Mekkorák a ciszták? Mondtak valamit még arról mit tartalmazhatnak?
Úgy tudom, ha folyadékot tartalmaz leszívják ôket és kész, várni is szoktak mert a menstruációval is eltünhetnek.
Remélem nem akadályozza a fagyibabás beültit!
Kaáliban beszéltél már errôl?

Szorítok:Lona

Kép
lona1

Angel!
Nekem is volt cisztám, de azt mondta a dokim, hogy nem gond!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

angel csak nem okoz gondot az a fránya ciszta. Én is Anikó véleményén vagyok, hogy a ciszta inkább akkor veszélyes, ha stimu van!!
Ági28

Anikó, Lona, Lois,
köszönöm a válaszotokat! Bár igazatok lenne!

"23mm és 30mm-es folyadéktartalmú képlet" Az van a leletre írva, hogy cysta vagy folliculus. Hogy tüsző lenne, azt annyira nem tudom elhinni, 22. napon vagyok, a PÉ 14. napon majd kidöngette az oldalamat :shock: Vagy egy stimus ciklus után bármi furaság előfordulhat? :roll:

Nem szóltam a Kaáliban, a doktornő, aki most felfedezte az UH-n, nem mondott tennivalót, úgy gondoltam én is, hogy megvárom a vérzést, utána 10-11. napon úgyis mennem kell UH-ra a fagyibabák miatt, majd akkor kiderül, mi van...
angel37

Ági,
neked is köszi!
angel37

Sziasztok lányok
Angel: Nekem is volt két nagy cystám, amit véletlenül fedeztünk fel, de kb 2 hét múlva már nem voltak ott. Talán nem is kell aggodni miattuk. :roll:

Erika: A férjecskémet még nem vizsgálták, mert jobb volt így a lelkemnek, minthogyha kiderül, hogy vele minden ok és hát akkor már egyértelműen én lehetek csak hibás. Így is néha azt gondolom, miért vagyok defektes. Egyébként meg a Krizsa doki ránézésre azt mondta, hogy 99% ra veszi, hogy nincsen vele gond, mert olyan masculin típus. Persze ha még mindig nem jönne össze a dolog akkor majd megnézetjük, csak én még nem akartam.

Melcsi: Furcsa dolog ez a hormon vizsgálat. Nekem az egyik doki azt mondta, h nincs értelme a ciklus elején nézni. A Krizsa meg ragaszkodott hozzá. De még nincsenek meg az eredményei. Így csak a ciklus végi hormonok vannak meg, azok jók. Csak közben rávettem a nőgyogyimat, h csináljuk már meg a Hsg-t, hogy haladjon a dolog.

Lona: egy kis sírás néha sztem belefér, ami ält. nem is akkor jön, amikor okod lenne rá, legalábbis nálam így szokott lenni. Okt 3-áig nagyon vigyázz magadra!

Csibe meggyógyultál már?
Többen betegeskedünk mostanában. Mindenkinek jobbulást!

Én most már alig várom, h megjöjjön, mert ebben a hónapban nem próbálkozhattunk. De a következőben rástartolunk csak olyan messze van az még. :?
Szerintetek milyen gyakran lenne ideális (hülye kérdés, de hát magunk kötött vagyunk :oops: )? Szóval hallottam már olyat, hogy csak kétnaponta, de olyat is, h minnél gyakrabban, sőt hogy a második „adagban” vannak a legjobbak.

A méhpempőről még pár dolog, feltétlenül hűtőben kell tartani vagy mézzel össze lehet keverni, de akkor már nem szabad a hűtőbe tenni. Reggel éhgyomorra a legjobb egy borsnyit a szájban szopogtni. Állítólag a beágyazódást segíti.Általános roboráló hatású, mivel nagy tisztaságú fehérje és vitaminok. Van aki azt mondta étvágyat csinál, de én ezt nem vettem észre.
babylon

Sziasztok

Lona
drukkok mennek ezerrel - mindjárt itt van okt 3.

Angel
szerintem az inszem mehet ciszta mellett is, mondjuk nekem tavaly adtak rá bogyókat hogy elmúlnak , de nem múltak el, és a laporoszkópos műtétem alkalmával leszívták, de tudok olyat is akinek már évek óta megvan és nem csinálnak vele semmit

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Erika,
köszi, örülnék, ha tényleg nem lenne gond! :oops:

Babylon,
Köszi neked is!

Nahát, a hormonvizsgára most hallom először, hogy vki azt mondja, hogy a ciklus elejinek nincs értelme! :shock: Kivéve persze, ha progiszintet akarnak nézni!

A gyakorisághoz: egész nyugodtan, ahogy kedvetek van! :wink:
angel37

Babylon :)
ezt a hibás dolgot meg azonnal verd ki a fejedből.
a párok 20%ánál nincs hibás, és mégsem jön össze.
Ha cukorbeteg lennél, akkor sem Te vagy a hibás, egy betegség. A meddőséget ugyanígy kell nézni. Arról, hogy egy pár meddő nem tehet. Nem ő választotta, ezt kapta a sorstól.
nem jó ez a hozzállás.

a hormonvizsgálatnak elég nagy értelme van. Alaphormonok sokmindent elárulnak.
persze van, amit máskor kell nézni (pl. lh, progi... stb)... de sokmint szűr ez is, ill. jó indikátor.

a párod meg szerintem nézessétek meg mihamarabb, mert ha gond lenne, nem mind1, hogy mi, mert lehet, hogy még azt is kezelni kell.
akár lombik, akár inszem, akár irányított ciklus.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Csajszik!

Szivvi!
Nekem korábban nem, most némi (kb. 3 kilós) hízást eredményezett, de lehet, hogy ezt inkább a hiperstimulációmnak köszönhetem. Semmi egyéb mellékhatás! Én már a szurik alatt is szedtem gyógyszereket, aztán punkció után turbóra kapcsolatunk, gyógyszerekből és vitaminokból is jócskán szednem kellett, mivel ET-m nem volt, nem tudok mit mondani, de az utrogestant (tudomásom szerint ezt kapják ET után is a csajok), még most is kell szednem. (ez lehet szájon át, illetve hüvelyi kapszula)

Melcsi!
Jól vagy már? :twisted:

Katyerina!
Az baj, ha hánysz! Hívd fel az intézetet, bár nem tartom valószínűnek a leírtak alapján, hogy hipereznél, de ki tudja! Az infúzió meg nem nagy ügy, én már csak tudom, kétnaponta kaptam. Viszel egy könyvet vagy újságot, megböknek, ránézel néha az egyenesen tartott karodra meg az üvegre, hogy jól megy-e, és közben olvasgatsz. Kb. másfél órák alatt ment le a 2-3 üveg. De inkább infúziót kapj, mint valami nagyobb baj legyen!

Anikó!
Örülök, ha már jobban vagy! Vigyázz a lakóidra! :wink:

Lona!
Jó porozgatást Nektek! :wink: :lol: Gondolod, h az én sej-hajom nem fog fájni? Dehonnem! :(

Angel!
Nekem is volt cisztám, 2 hónap kellett ugyan hozzá, de magától felszívódott. Ha nem megy, leszívják. Sajna lehet, hogy eltolódik picit a fagyisod :oops: , de inkább 1-2 hónappal később, de sikeresen! :!: Vagy lehet, hogy rosszul látták, és nincs is ott semmi! Majd a Kaáliban megnéznik!!! meg az is lehet, h Anikónak van igaza, és nem is jelent gondot!

Babylon!
Köszönöm, a mai igen erőteljes fejfájásomtól eltekintve már jól vagyok. A pisilés :oops: is alábbhagyott!
Szerintem nézessétek meg Apát is, mert anélkül nem célszerű belekezdeni semmibe. Tudja meg az ember fia/lánya, hol a gond. Ne adja Isten, de nála (is) lehet gond. Van, hogy mindként félnél probléma van. Ez nem ciki, erről nem tehet se Apa, se Anya!!! :!: Jobb, ha tisztába teszitek ezt a helyzetet. Ha nincs gond, pipa kerülhet Apa kukacára! :lol:
A "csinálásról" Én is hallottam már több mindent, de ami mostanság leginkább megállja a helyét az a két-három naponta. A régi 5 napos már elavult képlet, kidöglenek állítólag, viszont azt mondják, h a túl sűrű sem jó, mert akkor "üresjárat" van. Esetleg Harcimókit kérdezd meg priviben, hátha okosabbat tud mondani. (aztán oszd meg velünk is! :lol: )

További szép napot!

Csibe
csibe73

Angel!
Nagyon bíztató, amit a többiek írtak a cisztákkal kapcsolatban!
Szerintem legközelebb már ott sem lesznek!

Babylon!
Köszi, vigyázok :)
Most olvasok egy szuper könyvet, abban azt áll, hogy a szeretkezések gyakorisága egyenes arányosságban áll a sikerességgel. Szóval mindent bele! Viszont, nagyon bölcsen arra is figyelmeztet, csak akkor történjen meg a dolog ha mindkét fél nagyon szeretné, és ne csak azért, mert itt az idô... Sajna én beleestem ebbe a csapdába, nem tett túl jót! Amióta a Kaáliba járunk, és tudjuk, hogy inszem kell a babához, hatalmas szikla gördült le rólunk, felszabadultabban tudjuk szeretni egymást 8)

Erika!
Köszi a drukkokat!
Jó a vonalzód!

Lona

Kép
lona1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?