Sziasztok!
Kicsit sűrű volt a 7vége, nemigen tudtam jönni. Babáztam, illetve inkább gyerekeztem, nálunk töltötték a 7végét a barátnőmék 3 poronttyal. Hát, volt mit aggódnom!
Részvétem a 3 gyerekeseknek!
Ami a hiperstimulációmat illeti, köszönöm, múlófélben. Néhány plusz kiló, sok-sok pattanás a dekón és az arcon, kissé nehézkes légzés, ez a hagyatéka, de legalább már nem olyan pocsék, mint volt!
Írtam már, h vettem méhpempő kapszulát? Herbáriában 1100-ért 45 db. Hátha...
Babylon!
örülök, h nem fájt az átjár6ósági, annak meg pláne, hogy jól jöttél ki belőle!
Reméljük, ahogy Angel is írta, a következő hónap + tesztet eredményez!
Melcsi!
Én az ördöggel vagyok!
Segítettem Neki cipekedni!
örülök, hogy jobban vagy!
PJB!
Én is féltem, de mint írtuk itt többen is, nem kell félni tőle! Elalszol, és mikor felébredsz, pihensz. Nem fáj, legfeljebb picit érzed a pocit (fészkeket), de nem vészes! Ne fo**ál, béke van!
Ami a szabit illeti, nekem 1szerű volt, pénteken volt a punkcióm, így aztán otthon voltam a 7végén. 2 éve viszont én is mentem másnap dolgozni, nem okozott gondot. De ha pihennél inkább másnap, vegyél ki még egy napot, ahogy a tested kívánja!
Most a babókákért kell mindent! És az természetes, h a transzfer után otthon maradsz!
Szorítunk a holnapi punkciódhoz!
Lona!
Köszönöm az idézetet, kimásoltam, nagyon tetszett!!!!!
Muszáj vagyok "könnyedén" venni az akadályokat, mert beleőrülni őrültség lenne
, és vigyázni kell a környezetünkre is! A Férjemnek, a Családomnak és a Barátaimnak szükségük van rám, mégpedig úgy, ahogy ismernek, nem egy idegroncsként. Persze hogy sír
néha az ember, de tovább kell lépni! Előre kell nézni, és a jövőt tervezni. Ez éltet.
Most azt tervezgetem, h beadatom a Gynevac-ot, leadok a következőig néhány kilót, hátha akkor majd jobban szeretne a babókám
, több vitamint fogok enni és beszedni, megyek vissza kondizni, amit már tavasz óta hanyagolok. Olvasok, barátokkal bulizok, és imádom a férjemet!
Tüszőrepesztő szurit kaptál? Holnap inszem? Akkor drukkkkkkk!
Csuri a kézre!
(Gynevac fáj??
)
Szivvi!
üdv. itt közöttünk! Ha követsz minket, hamar beilleszkedsz, nagyon összetartó csapatra találtál! Itt - szinte - minden kérdésedre megkapod a választ, és tökéletes tudással mehetsz lépcsőről-lépcsőre! Hát... hajrá!
Anikó!
Jajjjajjjj! Vigyázz nagyon magatokra! Te most nem lehetsz beteg. Nem és kész!!
Száll a jótündérke, és hopp...
meggyógyulsz!
Lola!
Mi újság? Hogy vagy? Nem érzel semmit? Remélem azért, mert tökéletesen érzik magukat a lakók!
Puszi Mindenkinek!
Csiperke!
Privi