Új privát üzeneted érkezett!

Igen, arra gondoltam, hogy nem volt nagy esélye annak, hogy a hormonszinted megfelelő mennyiségű lenyen, a teszt értékelhető elvégzésére.
Most megyek pocitakaróz szabunk a Lillával!

Orsi mióta is próbálkoztok? Egész felismerhető a kisfiad arca a képen. Ez az időpont is szimpatikusabb. Majd megmutitom apának, ha felébredt. :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok Lányok!

Nagyon remélem, h. mindenki jól van (kismamik és leendők :) ), és a babák is szépen fejlődnek. A vonalzók legalábbis szépen haladnak előre....
Mindenkinek köszönöm az aggódást és az együttérzést a keresztlányom betegségéhez, nemkülönben a jókívánságokat.
Már jobban van sokkal, egyedül eszik-iszik, és már infúziót sem kap. Fel tud kelni, úgyhogy már csak jobb lesz remélem. Megterhelő volt számunkra, de talán most már fellélegezhetünk. Egyébként szalmonella-vírust kapott. Nem tudni mitől, de nem is érdekes.

Angyal
Nagyon örülök, hogy neked is sikerült + tesztet produkálnod! Éljen!!!! Lányok, nem semmi tényleg ez az arány!!! :P :P

Meri és Fanny
Ne izguljatok, amíg meg nem jön! Meri, te aztán tényleg korán teszteltél, még szinte egy teljes heted van (a vonalzó szerint). Ezt még keresztezheti egy másik csík, és akkor -- -ból + lesz! Hajrá!!!! És ezek a tünetek????? Nem semmi lehet ilyen korán már érezni. Drukkolok!!!
Fanny
Remélem, mire ezt olvasod, még mindig nem jött meg!!!!!!!!! :P :P .......és nem is fog!!!! :wink:

Porsika
:( :( Sajnálom! Én úgy gondolom, kellenek új kismamik a köv. hónapban is, kicsit 'nonszensz' lenne, ha mindannyian most zebrásodnánk. :shock: Egyébként úgy néz ki, nemcsak te erősíted a kivételt! Azt hiszem, nekem úgy néz ki, ma megjött, vagy csak SZÓRAKOZIK velem!!!! :evil: :evil: Ma van a 28. napom, de valami pecsétszerű jelentkezett, enyhe hasfájással. Ez volt reggel, azóta semmi, de ami késik....... :oops:

Nem baj, majd legközelebb. Csoda is lett volna, ha összejön, mert most sajnos nem nagyon szeretgettem apát. Ne kérdezzétek, hogy miért. :? Így jött ki.
Ez az inga-dolog meg???? Egyszerűen nem értem! Becsapott???? :evil: Hát én úgy éreztem, hogy nem koncentrálok! :shock: Én már magamon sem igazodok ki!
Ragota, segíts! Te ehhez jobban értesz! Tényleg, azóta sem írtad meg az elemzésemet. Ha van időd és kedved, légyszi!!!! Priviben küld meg. Ezer puszi érte! Egyre jobban érdekelne, hogy mit van benne (emlékeztetőül: 1976.01.08. 19.00 óra, Szombathely - Bak)

Bodzi
Szurkolok a vizsgálathoz! Tűntesd el nekem azokat az átkozott cisztákat!!!! :wink:

Vani, Orsi
Hajrázzatok ezerrel a pocakosok felé! (én is igyekszem)

Timi
Sajnálom, átérzem. :(

Lányok! Egy nagyon fontos dolgot közölnöm kell veletek! Két hét múlva (október 1-től) már nem vagyok, megszűnik a munkaviszonyom. :( Nem tudtam otthonra még internetet köttetni, de igyekszem, ígérem. Lesz módja annak is, hogy bejelentkezzek hozzátok néha (ezt megígérem ), de az más lesz. Nagyon fogtok hiányozni - de addig még vagyok. Ja, és még valami: a benrita@citromail.hu -ra nyugodtan írhat, aki akar.

Benita
benita

Fanny úgy látom kezet foghatunk. Neked 28 napos a ciklusod és 27-en, nekem 31 napos és 30. napon csináltuk a tesztet.
A lentebbi idézetben is a vérzés elmaradása után van. De hát még nem is maradt el nekünk?!!! Elvileg nekünk ha nincs mensink, akkor szombaton vagy vasárnap telik le a 4-5 nap.
Szóval még ne aggódjunk!

Dr. Nagy László szavait idézem:

A tesztek biztos pozitivitását reggeli első vizeletből és (bárki vagy bármely reklám állít is mást) a vérzés elmaradása után legalább 4-5 nappal lehet kimondani. Pár napra rá az ultrahang is kimutatja a gyanújeleket.

meriann

Benita:
örülök, hogy jobban van a keresztlányod és nagyon sajnálom a melóhelyedet.

Holnap kellett volna tesztelnem, csak átállítottam a vonalzómat, hogy ne tévesszen meg senkit.

meriann

Benita: köszi a biztatást, remélem ez a hónap már az a hónap...Bár az inga egyre jobban kileng, ezért reménykedem.
Jobbulást a keresztlányodnak!!Remélem hamar felépül!

Kép
vani

Csajok
Ha valakinek volt ilyen (vagy a barátnői között), hogy reggel folt, és du. 4-ig :shock: (!!!) semmi, még csak hasfájás sem, írja meg!!!!! És azt is, hogy mi lett a vége... Köszi

Benita
benita

Benita nekem volt az első terhességnél.
Egész pontosan: volt hasfájás, volt derékfájás és némi vérzés is. A vérzés mennyisége annyi volt 1-2 napig, hogy nem is gyanakodtam, csak pár nap múlva, hogy valami nem stimmel. Baba volt!!!!!! Az nem jelez gondot, ha mensi időben van vérzés. Sőt, gyakori úgy olvastam, hogy 1-2 esetleg több mensi is jelentkezik időben.

meriann

Jéé, Benita, most látom, hogy egy napon van a szülinapunk:):):) Remélem a legközelebbit már mindketen pocakosan ünnepeljük:) A ingát illetően velem is ugyanez volt:) Sajnos nekünk sem volt most túl sok időnk a "kivitelezésre" , építkezünk, hulla fáradtak voltunk egész hónapban. Így én sem gondoltam/reméltem egyáltalán, hogy terhes vagyok, mégis jelzett az inga. Úgyhogy vagy tényleg nagyon erős a tudatalattim, annyira mélyen reménykedtem a babában, hogy még én sem tudtam róla, de az ingát befolyásoltam, vagy én is a kivételek közé tartozom:) Nagyon szorítok neked, és én amondó vagyok, amíg nem jön semmi, addig minden okés:) Hajrá!!!!:) :) Nagyon sajnálom, hogy októbertől nem leszel, de majd úgyis megtaláljuk a módját, hogy ne veszítsd el a fonalat, és mindíg tudd, mi a helyzet errefelé. Megkérdezhetem, hogy mi történt a munkahelyeden? Eleve meghatározott idejű szerződéssel voltál, vagy egyszer csak bejelentették hogy ennyi volt? Én nagyon hiszek abban, hoyg minden rossz azért történik velünk, hoyg utána valami sokkal jobba kapjunk az elvesztett dolog helyébe...úgyhogy remélem nem vagy nagyon elkeseredve.
Fanny, Meri :D :D Nagyon drukkolok!!!!
És Meri, köszi a vonalzó-tippet, az eredményt már láthatod is a hozzászólás alján;)

Sok-sok puszi mindenkinek

porsika

Lányok,
köszi a biztatást, remélem, tényleg minden ok. Majd reggel megírom az eredményt.

Benita,
örülök, hogy jobban van a keresztcsaj.
És sajnálom, hogy ritkán leszel :(
De azért gyere, ha tudsz.
És én azért még szorítok Neked erre a hónapra! +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vani, Neked kimaradt a drukk +++++++++++++++++ :)

Kép
bodzi

Hú Benita én is sajnálom, hogy nem leszel. :( Azért nézz be néha. Főleg, ha jó hír lesz nálatok! :D
A szalmonella fertőzés még a felnötteknek is rémálom, hát még ilyen kicsiknek. Örülök, hogy a nehezén túl van szegénykém.

KépKép
KépKép
fioona

Kismamik ezen az oldalon vannak tutko fehérneműk.

http://www.maternelle.hu/termekek/fehernemuk.html

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Van bennem egy kis aggodalom: szerintetek normális az ha fáj a hasam? Általában tompán, de néha a bal oldalomon beleszúr egy kicsit. Nem túl kellemes... És feszül az egész hasam.
Nem a méhen kívüli terhességnek vannak ilyen tünetei? Szóval eléggé elkezdtem aggódni emiatt.... :oops:
Egyébként a melleim is nagyon érzékenyek, de azt tudom, hogy terhességi jel.
Vajon az orvos ki tudja már mutatni ilyenkor, hogy méhen belül van-e?

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Angyal!
Ez a hasi szúrkálás, nálam is megvolt amikor a kisfiamat vártam.Én is agyonaggódtam magam miatta,de kiderült,hogy ez normális.Persze azért annyira nem fájt,hogy ne tudtam volna mozdulni sem.Szerintem nyugodtan elmehetsz már orvoshoz, és megtudja állapítani,hogy méhen belüli-e a babóca. Én pl.pont 4 hetesen voltam elösször Ultrahangon.

Fióna!

Ez a 7. hónap hogy próbálkozunk. Minden ismerős azt mondja,majd akkor aggódjak ha már 2 éve nem jön össze a gyerek... :?
Jó köszi,de 2 év múlva már rég meg kellene születnie a szocpol miatt is,meg amúgy is nagyon szeretnénk ha már beköltözne a mi kis családunkba még egy bébike.

Benita!
Kár,hogy nem leszel mostanában,de azért majd tényleg üzenj valahogy a jó hírrel!

Lányok drukkoljatok nagyon nekem is!!! :D Az inga tegnapóta kislányt mutat,de nagyon kis köröket ír le,nem úgy mint a tenyerem fölött.Ez baj?

Pusszancs,próbálok aludni.....

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!

Bocsi, hogy bele, meg minden, itt fecsegek...

Angyalkrisz!
Ha a méhed két oldalán érzel szúrkálást az legtöbb esetben jót jelent. Vannak az úgynevezett méhtartó szalagok. Ezek a várandósság folyamán kinyúlnak, hogy a növekvő méhedhez igazodjanak. Ezeknek a nyúlása, a méh növekedése fájdalmas szúrással, akár benyilalással, tompa fájással járhat. Mindenkit megijeszt először. Szóval csak a méhed növekszik.:)

drukk

Kép
sasha

Jó reggelt Lányok!

Angyal,
ne izgulj, én is hallottam, hogy ez a szurkálás normális.
Ha megnyugtat, akkor szerintem menj el dokihoz.

Orsi
megy a drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Na én meg voltam a dokinál.
Örülök is, meg nem is.
Egyrészt úgy tűnik, nincs ciszta :lol:
Viszont egy hónap múlva vissza kell mennem, hogy megbeszéljük a továbbiakat. Szerinte el kellene mennem egy meddőségi kp-ba, lombik baba ügyben. Elvileg van esélyem spontán is, csak nem sok. És minél több hónap telik el sikertelenül, annál nagyobb az esély, hogy visszajön a betegségem és azt már majd valszeg a méhem bánja. Na most itt a dilemma. Fogalmam sincs mit csináljak.
De jó lenne, ha most beköltözne a babó, akkor minden gondom megoldódna. Na majd dolgozunk rajta :)

Kép
bodzi

Sziasztok!
Köszi Lányok! Megnyugtattatok! Azért ha csütörtökig erősödne a fájdalom, akkor elmegyek dokihoz, biztos ami biztos.

Orsi! Nekem is az elején csak kis köröket csinált, aztán később kezdett nagyobbakat is. Reméljük 10 nap múlva egy pozitív tesztet látunk nálad! :lol:

Bodzi! Szorítok, hogy összejöjjön! +++++++++

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Bodzi: örülök, hogy eltűnt a cisztád.
A sógornőmnek is csupa ciszta mindkét petefészke. Náluk a papával is gond van, mert a hímivarsejtjei 10 %-a életképes. Nekik azt mondták, hogy elvileg lehet gyerekük, de bizonytalan. Ők belementek a lombikba. A sógornőmből kiszedték műtétileg a cisztákat és a második beültetés után megszülte a fiát. Jelenleg úgy tudom nincs cisztája, és most várják az ikreket, akiket lefagyasztottak még az első gyerkőc idején. Ők rögtön összejöttek, vagyis beültetés után bentmaradtak.

Mindenesetre ne keseredj el. Szerintem az hatalmas előrelépés, hogy felszívódott a cisztád. Szeresd a méhedet, a petefészkeidet. Örülj, hogy ennyit segített a tested, hogy nem kellett orvosilag beavatkozni és ha dolgoztok is rajta :) biztosan segítenek egy baba kihordásában is.

Nagyon drukkolok Nektek és ++++++++++++++++++++++++++++!
Pusza

meriann

Meriann,
köszönöm a szép szavakat. Sajna nem úsztam meg, kétszer műtötek már. Csak mivel az első után is rögtön visszajött, féltem most is.
De egyenlőre minden ok :) Ezért kell 2 havonta járnom, hogy felügyeljük, mi történik odabent.
De a sógornőd példája nagyon tetszik. Akár az ikreket is bevállalnám :)

Te hogy vagy ma? Érzel valamit?

Kép
bodzi

Sziasztok!

Tényleg Meriann ma kellene megjönnie ugye? Vagy pontosabban ma kellene kiderülnie, hogy nem jön meg. :lol:

Anygyalkrisz normális dolog a pocifájás. Azért a méhszalagok szurkálása kicsit még odébb lehet, de teljesen normális. Az enyém is fájogat. :wink: Ne aggódj. Akár még az aggodalom, idegesség isokozhatja. Ha nem tudsz megnyugodni, és lazítani magadtól, menny el nyugodtan a dokidhoz, majd ő megnyugtat. Lillával egyszer én is felkerekedtem, de a rendelő ajtajába észhez tértem. Nem is volt semmi gond persze.

Kismamik, hogy vagytok? Kávéztok ti? Én nem kávézom, de reggelente egy cappuccinot megszoktam inni. Mióta babásodom nem teszem, de nagyon hiányzik, mert ramatyul vagyok. Lillával is 80-as vérnyomásaim voltak, és szerintem most se jobb. Szóval mit gondoltok? Egy cappci belefér?

Bodzi reménykedjünk, hogy babára vár a méhed, és azért nem cisztásodott. :wink: Nagyon drukkolok, de nem agyalj sokat rajta. Úgyis úgy történik majd, ahogy a legjobb lesz. Fogadd el, a helyzetet. Így lesz a legtöbb esélyed! Azért mi drukkolunk neked! +++++++++++++++++++++++++++++

Orsi! 7 hónap tényleg sok. :( Miért kéne 2 évet várni? Nem 1 évet szoktak mondani? :shock: Remélem azért nem kell sehova menned, legfeljebb kiskönyvért! Neked is drukk persze! ++++++++++++++++++++++++++

Azt nem tudod mennyi idősnek kell lennie a magzatnak, hogy szocpolt lehessen igénybevenni utánna?

Az inga: Minap megnéztem megint, és nem mozgott az inga a hasam felett!!!! :|

Azt tudtátok a herhesség következtében akár a lábatok is nőhet 1 számot? Csak eszembe jutott. :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok Lányok!
Bodzi :D Örülök, hogy felszívódott a cisztád, és nagyon drukkolok, hogy a továbbiakban is minden rendben legyen. Mi most már 11 hónapja próbálkozunk eredmnytelenül, és mivel 17 éves koromban volt egy miomám (ami ugye a 30 fölötti nőknél fordul elő általában) és a műtét óta is van egy nyílt, be nem gyógyuló méhszájsebem (most vagyok 22) eléggé be voltam szarva, hogy biztos problémát okoz ez a gyereknél. Aztén elmentem a nőgyogyihoz, kiderült, hogy a gyógyszer "utóhatásaként" még mindíg nincs peteérésem....vékony, beágyazódásra alkalmatlan a nyálkahártyám..nekem is felajánlotta akkor, hogy kezdjünk bele í gyógyszeres kezelésbe, és én is nagyon sokat tipródtam rajta, hogy mit tegyek. Végül megkértem, várjunk még egy hónapot, és a "stratégiai" időpontkban csináljunk ultrahangot. Úgy is lett, és akkor már mindent rendben talált. Szóval van erre is példa, hogy egyszer csak magától helyreállnak a dolgok. Nagyon szurkolok, hogy a te kis szervezeted is megoldja a problémát, és remélem legközelebb már babástul mégy orvoshoz. Különben is megbeszéltük, az október a mi hónapunk :wink: :wink: Sok erőt és kitartást neked, nagyon drukkolok!!!!

Merike, mi újság? Hogy érzed magad?

Kismamik, jól vagytok?
puszka

porsika

Halihó Lányok!

Benita, sajnálom, hogy elmész, de a híreket valamilyen módon oszd meg velünk!!!!!!!!!!! :wink:

Angyalkrisz, Sashanak igaza van, ezt én is olvastam több helyen, emellett nálam is előfordul gyakran :-)

CSAK AKKOR VAN GÁZ, ha erőteljesen görcsölsz, és emellett még vérzel is.

Minden más, szerintem normális!

Bodzi! Nagyon örülök, hogy nincs ott az a fránya ciszta, de legyél szíves, legalábbis magán és asztrológiai szemmel, indítsd be a programot. Egyrészről annak az átfutási ideje elég hosszú, addig még magától is összejöhet, másrészt, ha az első bébi lombikként születik, nem törvényszerű, hogy a következőnek is úgy kell születni (a gyerek után megszűnik az a blokk, ami esetleg az elsőt gátolja tudattalanul, vagy az új élethelyzet segít ebben). Nem mellékesen a ciszta általában gyerek helyett szokott kijönni (mintha egy új életet dédelgetnél a pocakodban).
Legalábbis ez az én véleményem!

Képzeljétek, tegnap néztük Apával a Tróját. Amikor Hektort, szóval egy trójai hadvezér apukát megölték, én úgy elkezdtem bömbölni!!!! Neeeeem, nem pityeregni, hanem hangosan kitört belőlem. Éreztem, ahogy jön ki a feszültség. Persze Apa nevetett, így utána már csak pityeregtem. Közben mondogattam, hogy dehát Ő olyan jó ember volt!
Elég vicces így utólag!

Tegnap egész nap hamburgert ettem volna, és reggel és este ezt meg is valósítottam. De ez olyan jól sikerült, hogy azóta ha csak a hamburgerre gondolok, elhányom magam. No ezt egy ideig nem fogom kívánni... :roll:

Én amúgy jól vagyok, a kívánósságom és a zabáláson, ill. az imént említett érzékenységi kitöréseimen kívül más nincs.

KépKép
KépKép
ragota

Nekem tegnap este volt pár pötty vér. Szóval megint ott tartok, hogy van megjön rendesen, vagy nem.
Türelmesnek kell lennem és kivárni, hogy mi történik.

meriann

Jajj Lányok úgy szeretlek Titeket :)
Jó idejönni, mert mással nem tudom megbeszélni ezeket e dolgokat.
Instrukciókat elraktároztam, megfelelő időben majd előveszem őket :)

Azt mindenesetre megígérem, hogy nem görcsölök, csak szeretem apát nagyon :)

Porsi,
éljen az október!!!!!!

Kép
bodzi

Bodzika :D :D :D Úgy legyen :):):):):)

porsika

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok. Mi is augusztisban kezdtük a babaprojektet. Beférek hozzátok? :)

Üdv mindenkinek!
ada.

Szia Ada!

Persze gyere csak! :D
Mesélj magadról, ha gondolod. :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Szia Fioona!

Köszi a kedves fogadtatást :) Rendben, mesélek magamról. 22 éves vagyok, a párommal 5 éve vagyunk együtt, és nemrég házasodtunk össze. 9 hónapja élünk együtt. Augusztusban elkezdtünk próbálkozni, hát az a hónap nem jött be, de bízunk a szeptemberben és nem adjuk fel, amíg nem sikerülne a dolog! Talán kicsit fiatal vagyok, de nagyon szeretnék már babát. Egy ideje már beszélgetünk a dolgoról, és úgy döntöttünk, hogy az esküvő után jöhet a próbálkozós időszak! Én rengeteget olvasok mind a terhességről, mind az anyaságról, a neten is szoktam elég gyakran böngészni. Szeretnék minél felkészültebb lenni :) Bár tudom, hogy a legtöbb tapasztalatban majd "élőben" lesz részem, és nem könyvekből fogom szerezni ;)

Babanetről már -természetesen- hallottam, a barátnőm mesélte, hogy szokott itt böngészni, mert neki 3 hónapos babája van. Nálunk kb. 2 hónapja van Internet, de eddig valahogy mindig elfelejtettem idejönni. De most örülük, hogy eszemben maradt, remélem, sikerül beilleszkednem majd közétek! :)

Csináltam vonalzót, remélem, megjelenik, most pedig megpróbálkozom az avatarral is, hátha sikerül.

Kép
ada.

Elösször is gratulálok a hazasság kötésetekhez! A képről itélve, szép menyasszony lehettél.
Én is örülök, hogy idetaláltál. Nem tudom mennyire olvastál vissza, de vannak itt veled egykorúak is, és mi többiek se vagyunk vének! :lol:
A kor amugy se árul el sokat egy emberről.

Eleinte én se nagyon bújtam a babanetet, vagy 1 év eltelt, mire rájöttem mennyi érdekes infót lehet itt megszerezni.
Kívánok neked mielöbbi babásodást. Majd meglátod, ez a "hamarbabásodók" topikja! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Ada, Isten hozott köztünk:) Én is 22 vagyok, és a másik Orsi is, akinek már van egy gyönyörű kisfia, úgyhogy szerintem egyáltalán nem vagyunk túl fiatalok:):):) Úgy látom eléggé egy helyen tartunk a ciklusban is, úgyhogy hajrá, jó lenne együt babásodni, és Bodzikával meg Vanival és Csibével, meg a Többiekkel már megbeszéltük, október a mienk:):):)

Merike! Nagyon szorítok, hogy a pöttyözgetés csak a beágyazódás jele legyen...annyira jó lenne, ha babásodnál...millió drukk neked, rajtad mionden anygalkám és pozitív energiám!!!! (na jó, azért egy kicsit hagyok a többieknek is :wink: )

porsika

Jaj, csajok, tök szivesen megkeresném iwiw-en azokat, akik fenn vannak! Úgyhogy aki nem bánja a dolgot, küld nekem adatokat, hogy megtaláljam? :oops: :D Köszke
Pusz

porsika

Porsika én is kiváncsi vagyok rád! :wink:
Egyébként szeretném mégegyszer mamikádnak megköszönni a leírást. Nagyogy ügyes lehet, mert könnyű követni az instrukcióit. Sajnos épp bontok, mert a tegnapi politikai események közvetítése közben, 15 sort rosszúl kötöttem. :cry: Így jár aki 2 felé figyel. :evil: Szóval haladok azért, csak még elötte Lillának is kötöttem sapit meg sálat.
Privi megy! (ha a rendszer is akarja)

KépKép
KépKép
fioona

Bunkó vagyok! Persze, hogy a többiekre is kiváncsi vagyok! Csak most megint több dolgot csinálok egyszerre. Csak nehogy túl sokat bontcsak most meg. :roll:

Szóval nekem is jöhet privi. :P

KépKép
KépKép
fioona

Porsi én is próbálok privit küldeni, de valamiért nem megy. De nem adom fel :)
De ne csodálkozz, ha végül 6szor megy át :)

És én is csatlakozom az előtem szólókhoz.
Olyan jó, ha tud az ember valamit azokról, akikkel cseveg :)

Kép
bodzi

Fióna, nem csodálom, hogy a tegnapi események elvonták a figyelmed...döbbenetes volt...
Mamikámnak -utólagos engedelmeddel- mondtam, hogy be is költözött a babuci, sok szeretettel gratulál, és reméli, hogy hasznát veszed az irományának:)

Nagyon köszi, hogy írtok nekem, én is nagyon kivánsi vagyok mindenkire, annyival személyesebbé tudjuk így tenni a dolgot, és tekintve, hogy már így is úgy érzem, hogy ezer éve ismerlek titeket, így még jobb lesz:)

puszka

porsika

Fióna, jelöltelek:) Tessék, máris mennyi minden kiderült, én is nagyon szeretem Márait:):)

Bodzi a te privid még nem jöttát:(

porsika

Porsi,
valamiért nem megy :(
küldesz esetleg Te nekem? És akkor bejelöllek én.

Kép
bodzi

Sziasztok!

De jó újra itt lenni. Látom Fionna neked is új vonalzód van: Gratulálok!!! :):)

Ragota: az evést és kívánósságot már nem tudom hogy lehetne fokozni, bár pár falat után elmegy az étvágyam, de ha nem vagyok éhes is megéhezem egy jó illatra. Amellett hányingerrel küzdök és bélgyulladással , székrekedéssel már egy jó hónapja. Nem tudom mitől vagyok rosszabbul. Szerencsére a náthás 2 hetes nyavalyán már túl vagyunk. A sulik is mennek ezerrel, szerencsére ma elmaradt.

Nálunk egyenlőre semmi újság. Múlt héten már volt két szívhang , most legközelebb jövő kedden megyek a dokihoz. Majd írok. Remélem mire legközelebb bekukkantok lesz megint pár új mérce a 40 hétnek!!! :)

Puszi: Kata

Kata
KépKép
szdkata1

Fioona, köszönöm a gratulációt és a bókot is, nagyon kedves vagy :) És köszi a jókívánságot is! Hamarbabás topic? Hmm, jól hangzik ;)

Porsika, de jó, hogy azt mondod, nem vagyunk túl fiatalok, ennek nagyon örülök! És annak is, hogy itt van több velem egykorú babásodni akaró lány :) Hű, tényleg nagyon jó lenne együtt babásodni! Akkor viva október ;) Legalábbis reméljük!!

Kép
ada.

Sziasztok Leányzók!

Üdv Ada <:o)
Bizony bizony, ez nem a megint megjött topic, hanem a MÉG MINDIG NEM JÖTT MEG című :-)
Mielőbbi pocakosodást kívánok Neked, úgy ahogy a többieknek is!

Van olyan lányzó, akit én még nem ismerek iwiwen??????

De jó Kata! Nem túl sűrű ez az UHázás? Az ikrek miatt van erre szükség? Bélgyulladás???? Az gáz... Nekem szerencsére nincs problémám a WC-n... :oops:
No ezek szerint nem vagyok egyedül a kívánósságommal, örömmel hallom. Azt hittem, csak én beszélem be magamnak, mondván, hogy jó ürürgy, hogy most ehetek.

Jajj, mazsolás drazsét kívánok!!!!!! MOST! de nincs :-(

Jó éjt!

KépKép
KépKép
ragota

Bodzika :D Ment privi

Ágota :D Én is kívánós vagyok, pedig még nincs is baba :D Szimpátia-álterhességem van :wink: :lol: :lol: :lol:

Kata :D Nagyon jó ilyen klassz híreket hallani (mármint hogy rendben vagytok az ikrekkel, a bélgyulladás már kevésbé jó :cry: )
Vigyázz nagyon magatokra!

Ada :D Igen, szerintem is klassz mássasl is "találkozni" aki ennyi idősen szereten babát, pláne, hogy előtte rengeteg helyen megkaptam, hogy én mit aggódok a 22 évemmel :? De it a csajok egyből bűbájok voltak, és megnyugtattak, hogy az ilyesmivel nem kell foglalkozni:) Ahogy Ágota is írta, itt mindenki hiper gyorsan lesz anyuci, úgyhogy hajrá :wink:

Sok pusza mindenkinek

porsika

Ágota, köszi az üdvözlést :) Én is remélem, hogy hamarosan pocis leszek, köszönöm a jókívánságot :)

Porsika, igen, nekem is jöttek vegyesen a vélemények a koromra, egyrészről még nem kell aggódnom, ha nem jön össze, mert tök jó, hogy ilyen fiatalon elkezdtük a próbálkozást; másrészről jesszus, hűdenagyon fiatal vagyok még; meg azért van olyan is, aki azon a véleményen van, hogy ha összejön, akkor tök jó, hogy ilyen fiatalon anyuci leszek. Amúgy bevallom, még nem töltöttem be a 22-t, novemberben fogom csak ugyanis, de sztem azért ahhoz közelebb vagyok, mint a 21-hez..

Nagyon köszi még egyszer, hogy befogadtok, már most nagyon jó itt lenni :)

Kép
ada.

Porsi, megvagy :)

Ada,
hú de bunkó vagyok még nem is üdvözöltelek.
Szóval üdv itt kis családunkban :)

Ágota,
óvatosan azzal az evéssel! :lol:

Kata,
de jó hallani Rólad!

Kép
bodzi

Ágota
[quote]J írta:ó éjt!
??????????????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Még csak most viszem a 2 évesemet sétálni. Itt eddig többnyire esett. :(

Kata köszi a gratulációt! És vigyázz magatokra! :D

Porsi, Ada, én kifejezetten utálom, mikor valaki ilyen modortalan, és tapintatlan, hogy ehhez hasonló megjegyzéseket tesz. Pedig nekem nem is volt benne részem. Mért hiszik az emberek, hogy mindenkinek az ő mércéjük szerint kell gondolkodni? :shock:
Na mindegy!

Én nem vagyok kívános, viszon már szűk a nadrág!!! :? És a melltertót se bírom elviselni magamon. Pedig nem eszem többet, mert éppenséggel hamarabb eltelek az ételekkel.

Hallottátok, hogy van egy Béres Gravida nevű új magzatvédő vitamin? Állítólag az Elevittel hasonló tartalmú, és 1800Ft körűl van.

Ágota én küldenék virtuális drazsét, de még olyanom sincs. Úgy hogy be kell érd együttérzésemmel.

KépKép
KépKép
fioona

Szeretettel köszöntelek a csapatban Ada és mielőbbi babásodást kívánok! Szerintem sem vagy túl fiatal a babázáshoz. Különben is mindenki maga érzi mikor jött el az ideje.

Fioona: én a Béres Gravida-t szedem. Nekem jobban bejön, mint az Elevit. A kávéról azt olvastam, hogy napi 1-2 gyenge nem árt. Nekem is alapból nagyon alacsony a vérnyomásom és régebben 3-4 kávé is lecsúszott. Mostanában egyet iszom reggel, az is híg, de legalább extra adag tejszínhabot teszek rá. :) Így kárpótolom magam a semmilyenízű lőre miatt.

Kata: örülök, hogy hallunk rólad. Jobbulást!

Porsika drága vagy. Úgy tűnik átjött hozzám a sok segítséged és a többiektől is!

Nem akarom elkiabálni, de még lehet drukkolni!

Ágota már csak 6-ot kell aludnod, ha a mait nem számítjuk és uh !

Fanny: teszteltél?

Pusz-pusz MINDENKINEK!!!

meriann

Meriann! Én továbbra is biztos vagyok benne, hogy Nálad babáról van szó!!!!!!!!!!!!!!!! Éljen-éljen-éljen!
Legközelebb legyél olybá...hogy teszt elötti este ne igyál sokat, és a legsűrűbb pisit fogd fel. Na. :wink:

Hát, csak azért mondta a jó éjt, mert nem gondoltam, hogy ma még talizunk.

Gyerekek. Én már megint telezabáltam magam. EZ SZÖRNYŰŰŰŰŰŰŰŰŰ, miért nem tudom visszafogni magam?????
Anyu megjegyezte, hogy milyen pufi vagyok :roll: És hogy az arcbőröm, egyenesen csúnya...
Tényleg híztam :cry:
Ígérem, holnaptól visszafogom magam!
Apa csinált rólam egy képet olddalról, tervben van, hogy minden héten készít egyet. Hát az valami ocsmány. Háj-máj!

Figyeljetek, milyen mozgás javallott ilyenkor. Nem jön el velem valaki kismamatornára (gondoltam Fiona átruccanhatnál mondjuk szerdánként Budapestre). Mert ha így folytatom, bálnalady és bálnababy leszünk.

Na most már télllleg jó éjt!

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!:)

Hú mennyit írtatok ma is! Szerencsére! :D

Szia Ada!

Hidd el itt tényleg nagyon nagy a babásodási arány, talán a pozitív gondolatok miatt ! Drukkolok Neked,hogy minél elöbb kismami lehess! :wink:
November hányadikán születtél? Én 23. :D

Ágota!

Van egy kismamatorna dvd-m ha érdekel.... Vannak rajta táplálkozási tanácsok is,csak hát ugye ki tudja betartani...Viszont a cukorral és a sóval vigyázz. Én a 20. héttől diétára lettem fogva a cukor miatt.Még kenyeret sem ehettem. Így is óriásbéim született 3 és fél kilóval...(a 47 kilómhoz mérve legalábbis az volt...)
:D

Bodzi!
Köszi a drukkot! :D
Örülök,hogy eltűnt a ciszta!!!!
Lombikbébi mostanában az én gondolataimban is gyakran felmerül....De drukkolok Neked, hogy normál módon sikerüljön!

Fióna!
Neked is köszi a drukkot! :D

Úgy tudom ,hogy a szocpolt felveheted akkor is ha még nincs gyerek. Megelőlegező szocpol. Vagy rosszul értettem a kérdést? :oops:

Fanny!
Hol vagy? Mesélj! :D

Meriann!
Egyre biztosabb vagyok benne,hogy nálad bébi van a pocakban! :wink: Még mindíg van hányingered?

Na megyek, pusza!

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!

Szia Bodzi, köszi az üdvözlést :)

Fioona, ezek a modortalan emberek sztem az irigyek. Az egyik megjegyzést egy 30 éves, kiállhatatlan nő tette az ismeretségi körömben. Nekem azzal abszolút semmi bajom, hogy ő 30 éves és nincs gyereke, hiszen ha még nem érzi magát érettnek rá, ne szüljön, de ő is fogadja el, hogy én már ilyen korban úgy érzem, sikerülne jó anyja lennem egy kisbabának :roll:

Meriann, köszönöm a kedves fogadtatást :) Teljes mértékben egyet értek veled, mindenki érzi, hogy mikortól alkalmas az anya szerepre!

Ágota, az avatarképeden -bár nem látszik belőled sok- kifejezetten vékonynak látszol. Sztem ne aggódj amiatt, ha híztál, már ha olyan vékony vagy, amilyennek az arcod alapján látszol, akkor ez simán le fog menni. Viszont a cukkorra és a sóra tényleg ügyelj!

Amúgy a mazsolás drazsét én is imádom :) Meg az összes többit is abból a fajtából. (Már ha egyről beszélünk..)

Orsi, remélem, sikerül a hamarbabásodás, drukkolok neked is én is :) November 27.-én születtem. Te vagy a "másik 22 éves Orsi", ugye? Hát ez tök jó, még novemberi is vagy :)
Nagyon édes a kisfiad, gratulálok hozzá!

Legyen szép napja mindenkinek!

Kép
ada.

Húúú, korán keltél Ada.
Jó reggelt Mindenkinek!

Fanny tényleg nagyon eltűnt. Miért???!!!!!!

Bár őszintén mondom, hogy negatív teszt után bennem is felmerült, hogy minek is írjak. Még Nektek is elveszem a kedveteket!

Aztán csak legyőztem magam, hiszen annyian drukkoltok nekem is, hogy ez pofátlanság lett volna. Annyira közel kerültünk egymáshoz. Ezeket amiket Nektek írok senkivel nem osztom meg rajtatok kívül. Se barátnő, se mama, a párom is csak amit kérdez abba avatom be.

Elővigyázatosságból csak annyit írok magamról, hogy még mindig lehet drukkolni.
Bár a mai nap még szerintem necces. Ma a 32. nap vagyok.
De bízom!

Mindenkinek ++++++++++ és szép napot!

Erről az iwiw-ről és még nem is hallottam, mi ez?

meriann

Szép napot mindenkinek!

Ada! Üdv a csapatban! Egyébként én is még csak 23 vagyok, de legalább már egy éve érzem úgy, hogy itt az ideje annak, hogy babánk legyen. 1 éve volt az esküvőnk, de mivel nálunk fontos, hogy azért a gyed ne csak pár forint legyen, ezért elkezdtem akkor munkát keresni egyetem melett, és találtam is. 180 nap munkaviszonynak meg kell lenni ahhoz, hogy a gyedben majd a fizetésem 70 %-át megkapjam (ha jól tudom), úgyhogy most jött el az ideje a babának. Biztos ő is tudta, hogy már tutira jöhet :lol: , és így rögtön első próbálkozásra összejött.
Ja és biztos segítettek az itteni pozitív gondolatok is! :D

Fioona! Én is ugyanígy vagyok a nadrággal és a melltartóval. Pedig nem eszek többet, sőt tegnap alig volt étvágyam, még kevesebbet is ettem mint eddig szoktam.
Egyébként én is kávézok az alacsony vérnyomásom (90/60) miatt, de az ebéd utáni kávéról úgy tűnik most sikerül leszoknom, úgyhogy már csak reggel iszok, de azt nem tudnám kihagyni.

Meriann! Nagyon drukkolok! ++++++
Fanny! Nagyon eltűntél....

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Szép jó reggelt mindenkinek!

Egy napig nem vagyok, erre nagyon beindultatok :lol: Próbáltam visszaolvasni, de lehet, hogy kimaradt egy-két dolog, azért előre is elnézést kérek.

Meriann: nagyon drukkolok +++++++++++++++++++++++++++ mi újság ma?

Bodzi: örülök, hogy nincs cisztád. Biztosan hamar beköltözik a baba és akkor megoldódik a probléma. Lehet, hogy idáig azért nem lett, mert féltél a cisztától. Talán most, hogy megerősítették, hogy nincs hipp hopp jön a baba

Fioona: nekem lételemem a kávé. Reggel ez az első. Muszáj, különben nem indul el a vérkeringésem. Anyukám hányt annak idején a KV-tól, nekem semmi bajom tőle. Azt mondta a doki, hogy napi 2 KV sok tejjel még belefér. A capuccino még gyengébb. Szóval...
Egyébként megy az iwiw-es privi

Ada: Isten hozott, remélem, hamar babásodni fogsz te is. Hidd el, hogy sok 30-asból az irigység beszél. Én most 31 éves vagyok és az első babát várom és ismerek sok lányt, aki még nekem is mondd ilyeneket pusztán irigységből. Na mi nem fogunk, inkább örülünk neked.

Porsika: iwiw privi 1 perc és megy

Ágota: neked is megy a privi. A kismama torna engem is érdekel, mert amióta kiderült, hogy jön a babó napról napra debellábbnak érzem magam. :?

Kata: nagyon örülök, hogy mindenkét babó megvan, de nagyon nem jó a bélgyulladás. Gyógyteát próbáltál inni?

Kép
Kép
adrienna

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?