Sziasztok Lányok!
Nagyon remélem, h. mindenki jól van (kismamik és leendők
), és a babák is szépen fejlődnek. A vonalzók legalábbis szépen haladnak előre....
Mindenkinek köszönöm az aggódást és az együttérzést a keresztlányom betegségéhez, nemkülönben a jókívánságokat.
Már jobban van sokkal, egyedül eszik-iszik, és már infúziót sem kap. Fel tud kelni, úgyhogy már csak jobb lesz remélem. Megterhelő volt számunkra, de talán most már fellélegezhetünk. Egyébként szalmonella-vírust kapott. Nem tudni mitől, de nem is érdekes.
Angyal
Nagyon örülök, hogy neked is sikerült + tesztet produkálnod!
Éljen!!!! Lányok, nem semmi tényleg ez az arány!!!
Meri és Fanny
Ne izguljatok, amíg meg nem jön! Meri, te aztán tényleg korán teszteltél, még szinte egy teljes heted van (a vonalzó szerint). Ezt még keresztezheti egy másik csík, és akkor -- -ból + lesz! Hajrá!!!! És ezek a tünetek????? Nem semmi lehet ilyen korán már érezni. Drukkolok!!!
Fanny
Remélem, mire ezt olvasod, még mindig nem jött meg!!!!!!!!!
.......és nem is fog!!!!
Porsika
Sajnálom! Én úgy gondolom, kellenek új kismamik a köv. hónapban is, kicsit 'nonszensz' lenne, ha mindannyian most zebrásodnánk.
Egyébként úgy néz ki, nemcsak te erősíted a kivételt! Azt hiszem, nekem úgy néz ki, ma megjött, vagy csak SZÓRAKOZIK velem!!!!
Ma van a 28. napom, de valami pecsétszerű jelentkezett, enyhe hasfájással. Ez volt reggel, azóta semmi, de ami késik.......
Nem baj, majd legközelebb. Csoda is lett volna, ha összejön, mert most sajnos nem nagyon szeretgettem apát. Ne kérdezzétek, hogy miért.
Így jött ki.
Ez az inga-dolog meg???? Egyszerűen nem értem! Becsapott????
Hát én úgy éreztem, hogy nem koncentrálok!
Én már magamon sem igazodok ki!
Ragota, segíts! Te ehhez jobban értesz! Tényleg, azóta sem írtad meg az elemzésemet. Ha van időd és kedved, légyszi!!!! Priviben küld meg. Ezer puszi érte! Egyre jobban érdekelne, hogy mit van benne (emlékeztetőül: 1976.01.08. 19.00 óra, Szombathely - Bak)
Bodzi
Szurkolok a vizsgálathoz! Tűntesd el nekem azokat az átkozott cisztákat!!!!
Vani, Orsi
Hajrázzatok ezerrel a pocakosok felé! (én is igyekszem)
Timi
Sajnálom, átérzem.
Lányok! Egy
nagyon fontos dolgot közölnöm kell veletek! Két hét múlva (október 1-től) már nem vagyok, megszűnik a munkaviszonyom.
Nem tudtam otthonra még internetet köttetni, de igyekszem, ígérem. Lesz módja annak is, hogy bejelentkezzek hozzátok néha (ezt megígérem ), de az más lesz. Nagyon fogtok hiányozni - de addig még vagyok. Ja, és még valami: a
benrita@citromail.hu -ra nyugodtan írhat, aki akar.
Benita