Új privát üzeneted érkezett!

Göndörzsóf, merre vagy? Minden ok felétek?
Vendég

Tünde!
Köszi!!
Úgy látom, nekünk a chamomilla lenne jó, van is itthon. Most épp alszik a kis ordibátor, de nem ringatom magam hiú ábrándokba!
Holnap kipróbáljuk! :wink:
Egon? :roll: Háááát....

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi, pont így forgatom én is a szemeimet! :D:D
Vendég

Annyira rosszul lettem most egy fél órája, iszonyat megfájdult a fejem és megint hánytam. :( Úúúúúgy utálom ezt a koraterhességi közérzetet, folyton ez az émelygés és hányás. Pedig már tökjól voltam most este, erre megint. :( :cry: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Na erre mondjatok vmi csodahomeo bogyót! :shock:
Vendég

Tünde,
nagyon köszi a homeobogyikat én is nagyon vártam!
Sztem nekünk a COFFEA kell,kipróbáljuk,na meg persze holnap szereljük fel Mazsi szobájára az ajtót! :D
Nagy reményeket fűzök hozzá! :lol:

EGON - szerintem nagyon jóóóóóó!
1:0 Apának!!! :lol: :lol: :lol:
annamami

Először is együttérzésem Zzuzsának.
Nálam aznap csinálták a méhlepénybiopsziát mikor anyósom meghalt

Sildike pici fiadnak gyógyulást.

Csüt este Kincsinek is 38 volt a láza, de röviddel utána ok volt. Kicsit ment a hasa is, valószínű valami vírust bekapott.

Szombaton megvolt a házavató, voltunk vagy 35-en.
Reggel sütöttem vagy 2,5kg mackósajtos pogit/igaz most krémsajjatl/ és rövid időn belül ki is lett végezve.
Volt babgulyás meg sima bográcsgulyás.

Sok-sok gyerek így Kincs is és Ivi is jól érezte magát.

Szombaton szaporodott a család egy kislánnyal PICKWICK-kel, ő egy kis 7 hetes shar-pei. A nagylányom kapta a csajszitól, akitől vettük a házat. Ő kutyatenyésztő.
A kisdrága olyan balhés volt most reggel, hogy kénytelen voltam behozni, nehogy Kincs felébredjen. Most itt HORKOL, mint egy jólakott felnőtt.

Tüncsikének ésanyukájának a leges-legjobbakat kívánom!

Mikor lesz tali Meánál?

Jó lenne lefixálni nálam is a jövőhetet.
Az új e-mail címem:bodnarkrisztina@invitel.hu,
toolorabt@invitel.hu

Aki jönne kérek egy e-mailt és küldöm az útvonaltervet.

Jó lesz egy kicsit kikapcsolni.

Lassan a ház környéke is alakul. Elöl fel lesz szedve a kavics és fű és virág lesz. Már van egy csomó hagyma.
Hátul füves és van pár fa is.

Péntek éjjel elvitték az utolsó kutyakeneleket is. 2 hétig még volt itt cca.10-12 kutya. Örülök, hogy eltüntek.

Itt nagyon szomorú az idő.

No megyek, mert így nem haladok. Kép Kép A pókunk Kép Pickwick

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Jó reggelt Lányok!

Na végre megint 100 %-osak a fiúk. Megmondom őszintén, hogy eddig nem igazán hittem a homeopátiás gyógyszerekben, de már a chaomilla is jó volt Lacinak, most meg hogy elmúlt a nátha.... . Még a szomszéd Dórikának is adtam és már ő is jól van.

Nemsokára indulunk a dédihez. Amint Lacika felébred. Apu és Balázs már előrementek, végül is nekik dolguk is van.

Elfelejtettem tegnap írni, hogy szombaton voltam a Guliverben. Bazsikának vettem kávéfőzőt, meg tányérokat, poharakat, minitűzhelyet. Az egész volt 2000 Ft és azóta folyamatosan főz. Így legalább nem sírdogált, hogy szeretne kimenni.

Láttam nagyon jó dolgokat.

Sis, Benianyu, Andi
Volt xilofon 1000 Ft alatt, meg xilofon zongora, az is ekörül.

Mit szólnátok egy talihoz a héten? Szerda? Ha szép idő lesz megnézhetnénk a Hajógyári szigetet is. Én valakit tudok még vinni.

Kép
Kép Kép
sildike

Jó reggelt Lányok!

Na végre megint 100 %-osak a fiúk. Megmondom őszintén, hogy eddig nem igazán hittem a homeopátiás gyógyszerekben, de már a chaomilla is jó volt Lacinak, most meg hogy elmúlt a nátha.... . Még a szomszéd Dórikának is adtam és már ő is jól van.

Nemsokára indulunk a dédihez. Amint Lacika felébred. Apu és Balázs már előrementek, végül is nekik dolguk is van.

Elfelejtettem tegnap írni, hogy szombaton voltam a Guliverben. Bazsikának vettem kávéfőzőt, meg tányérokat, poharakat, minitűzhelyet. Az egész volt 2000 Ft és azóta folyamatosan főz. Így legalább nem sírdogált, hogy szeretne kimenni.

Láttam nagyon jó dolgokat.

Sis, Benianyu, Andi
Volt xilofon 1000 Ft alatt, meg xilofon zongora, az is ekörül.

Mit szólnátok egy talihoz a héten? Szerda? Ha szép idő lesz megnézhetnénk a Hajógyári szigetet is. Én valakit tudok még vinni.

Kép
Kép Kép
sildike

Hülye babanet.

Kriszta
Nekünk bármelyik nap jó jövő héten. A mailcímem sandor_ildiko@invitel.hu

Kép
Kép Kép
sildike

Jó reggelt!!

Lányok segitsetek!
Nem tudom feltenni a videót :!: :!:

Ezt irja ki mikor tölteném:

Upload Error
"2006.09.10.Melitta 1.szülinapja 147.avi" looks like a video file. Please click on the video link below to upload this file.

HELP!!!!!

ancsi26

Annamami, most komolyan tetszik??? A hangzása szép, de vhogy nem vagyok elragadtatva tőle. Ha hozzáteszem, hogy a vezetéknév Bank... mint mondjuk OTP és akkor még az Egon, mint biztosítási cég... :D:D:D:D
Egyébként egy hullámhosszon vaygunk apával, mert a nevek jelentése c. könyvben szimbolikusan ua., mint az Ákos.

Bkriszta, gratulálok az új családtaghoz! Most olyan, mintha új gyermek született volna, nem? :)
hihihihhihi, családiházas idill, vazze, mekkora pók!!!
A múltkor nálunk is akkora volt a plafonon, hogy szemüveg nélkül észrevettem, és kiáltottam apáért.

Dóri!
Kép Kép

Kép
Vendég

Tünde!

KÖSZI! Próbálkozom.. :roll:
Vendég

Na megjöttem, csak mostanában sok a tennivaló. Meg kicsit beteg is vagyok, valami gyulladás van a légutaimban valahol és állandóan köhögök, meg elfáradok hamar. Most kaptam valami pumpás bigyót, amit be kell fújni, remélem, jobb lesz. Az orvosnál annyira kedves volt mindenki, előrengedtek, bent leültettek, amig végeztek a bentlévővel.

Tünde, Bank Egon...vicces név lenne :) Lehetne még Áron is!
Nálunk is fennáll a veszély, hogy valami vicces jön ki a mocsári névvel párositva. tegnap pl. a Hajnalkát javasolta valaki. Tényleg, megnéznéd nekem az Anna jelentését?
Mit jelent az, ha elmegy valaki, segit valaki mást az életben. Új életet, vagy már meglévőt kibontakozni? Igen apának van két húga.

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok!

Ancsi :) Sajna videóhoz én is béna vagyok...
A lakásotok új színei nekem nagyon tetszenek!

Tegnap tele voltunk programmal, nem tudtam jönni. Délelőtt itt Erzsébeten volt bababörze, elmentünk, hátha találok Balázsnak gyerekülést. Persze nem volt, és elég kicsi volt a börze, de téli cuccot így is tudtam venni mindkettőnek. Sőt, egyik ismerős anyuka is árult, és ajándékba adott Balázsnak egy sígatyót :)
Ebéd után meg sógorékhoz mentünk Érdre, neki vot szülinapja, meg még az augusztusi születésű unokatesót sem köszöntöttük meg, úgyhogy volt minden. Két év után lassan elkészül a kertjük, gyönyörű a fű, és a kiscsajnak van minden, ami egy gyerekparadicsomban kell :D Persze az én kölkeim is imádták, úgyhogy ott is kellett fürdeni meg vacsizni, mert nem bírták abbahagyni a játékot. / a kocsiban hazafelé elaludtak volna, de éhesen, és főleg nyakig koszosan nem akartam ezt hagyni/.
Sógoromék átvettek nekünk egy csomó videót, végre el is hoztuk őket, Balázs azt nézi ma már másodszor. Hihetetlen, mennyit változott még a tavalyi szülinapja óta is, pedig a fényképek alapján ugyanolyan, de a mozgása, és a beszéde is sokat ügyesedett. Azt meg már teljesen elfelejtettem, milyen is volt Gergő csöpp korában. És milyen csúnya volt az arca! Örülök, hogy magától elmúlt. Nagyon jó, hogy van ez a videó...

Sildike :) Nem könnyű kérdés ez a síelés. Mondjuk nálam sem kéne ezen agyalni, hiszen a szopi, és a nagyon anyás viselkedés miatt együtt kéne mennünk :) Végülis attól még jól érezhetnéd Magad, ha esténként nem is mehetsz a társasággal, nem? Tudom, hogy nem ugyanaz, de legalább nagyokat pihenhetnél, főleg, ha pocakbabád is lesz, akkor igényelni is fogod. Laci meg megkaphatná azt, ami a nyugalmához kell, a napirendje, alvása maradna, és még jólevegőn is lenne, szánkózhatna, havazhatna. Persze mindez csak az én véleményem.

Ayse :) Csatalakozom a többiek dícsérő szavaihoz, gyönyörű család vagytok!!! És tényleg jól nézel ki Te is, legyen egy kis önbizalmad, és máris jobban érzed Magad a bőrödben :)

Tünde :) Zita csúcs a videón, én is nagyot nevettem! Láttam már ilyen bedobálós játékot, nekem is rémesen drága :(
Sajnálom, hogy nem tudtok jönni Sishez! Ezek szerint jó ideig személyesen nem is láthatunk egy talin sem... :(

Édes Gergőm ma ebédnél elaludt az etetőszékben :lol:

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Zsuzsa :) Gyógyulj meg gyorsan! Örülök, hogy jó élményeket szereztél a rendelőben :)

Tünde :) Az Egon nekem sem jön be még Bank nélkül sem... Az Ákos annál inkább, Gergő is majdnem az lett :)

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Zsuzsa, mi a mélcímed?
Vendég

KépKép

KépKép
majola

Barátnőmnek, Kingának, remélve, hogy elolvassa itt, s biztatván őt, mert jó ANYA!!!….

A szomszéd fiatalasszony, három gyerekkel a hóna alatt, folyton lenéző pillantásokat vet rám. Hátulról támad. Elhíresztelte a fél kerületben, hogy milyen szerencsétlenül nevelem egyszem gyermekemet. Hogy mindig fáradtságra panaszkodom, hogy kimerültnek látszom (mint aki három műszakban dolgozik), hogy a gyerekem még nem ül bilire, amikor az ő Ádámkája már másfél évesen a WC-n ült (és ismeritek az ilyet: Ádámka evett ivott önállóan és végigaludta az éjszakát, és ő ugyan nem kelt fel hozzá sosem, mert ő nem hülye, hogy éjjel szoptassa, és igenis hagyta bőgni, mert ő tudja, hogy kell nevelni stb.).

Hogy gyűlöltem mindezért ezt a nőt! Neki minden olyan egyszerűen ment, ragyogott, csillogott és gúnyolódott. Én elvesztem és sírtam, bosszút forraltam, és észre sem vettem, hogy megváltoztam ettől az egésztől: magam is elhittem magamról, hogy nem csinálom jól az egészet. Ettől a tudattól morcos voltam, anyukámékkal, férjemmel lassan elviselhetetlen, más emberekkel sosem kedves. Addig, amíg nem találkoztam Laci bácsival.

Andrissal sétáltam éppen a Duna parti szállodák tövében, amikor Laci bácsi megszólított minket. Dicsérte fiamat, el volt ájulva attól, milyen szépen beszél, milyen kedves fiú, hogy ragyog és látszik rajta, hogy jó sora van. Még a két szemecskéjét is lehúzta kicsit, és nevetve azt mondta, jól táplált és vérbő.
Ledöbbenten néztem rá a dicséretek miatt. Andris? - kérdeztem magamtól. Andris nagyon édes, de nem ül rá a bilire, nem fogad el idegeneket, morcoskodik és előfordul, hogy az éjszakát sem alussza át. Én az anyja egy szerencsétlen vagyok, kapkodó és szeszélyes, és a fél világ rajtam nevet.

Laci bácsi mellém szegődött. Amolyan 65 év körülinek nézett ki, de később megtudtam, 75 éves volt. Andris kacagott rá, rángatta a nadrágját, simogatta kopasz fejét.

- Magának sok gondja van, kislány – nézett rám később Laci bácsi, amikor csodák csodájára Andris elszunnyadt a babakocsiban, s mi leültünk egy padra.
Ránéztem az idős úrra és elmondtam neki mindent. Azt, hogy szüleim nagyon messze élnek, és ha ritkán is látjuk egymást, kötözködöm velük. Azt, hogy magányos vagyok, férjem reggeltől estig dolgozik, hogy az albérletből kijussunk, hogy nincsen barátom, az egyetlen gyermekes az utcában a szomszédasszonyom, aki…És akkor elmondtam, vele mi a helyzet. Hogy először átjött és okoskodott. AZTÁN MEGTUDTA, HOGY ANDRIS ÉJJEL IS SZOPOTT MÉG HAT HÓNAPOSAN. AZTÁN, AMIKOR AZT MEGTUDTA, HOGY ÉN ADDIG AKAROM SZOPTATNI, AMÍG NEKEM TETSZIK, DE EGYÁLTALÁN NEM ÍTÉLKEZEM SEM AZ IGÉNY SZERINTI SZOPTATÁS, SEM A KÉT ÉVES KORBAN TÖRTÉNŐ SZOPTATÁS FELETT—teljesen elépártolt tőlem. És…elkezdte a hadjáratot.

Laci bácsi a fél mondandómat végigkacagta.
- Ezek a komoly gondok? – nevette. – Maga egyedül van. Igen, érződik. Kellene csinálnia valami pluszt. Valami mást, mint hogy azt figyeli érzékenyen, mit mond ez a szomszéd. És ne feledje, kedves, NEM AZOK A MINTA ANYÁK, AKIK EZT HIRDETIK MAGUKRÓL! KRITIZÁLNI MINDIG NAGYON KÖNNYŰ!!! AZT CSAK AZ TEHETI, AKI LETETT MÁR VALAMIT AZ ASZTALRA. DE AZT IS FIGYELJE MEG, MINDIG AZ KRITIZÁL INKÁBB A LEGÉLESEBBEN, AKINEK VALAMI NAGY REJTEGETNIVALÓJA VAN. ISTENÍTI MAGÁT, LENÉZI MIND A TÖBBIT, ÖSSZEVÉSZ, ÉS KRITIKÁJÁVAL BÚJTATJA A SAJÁT MAGA HIBÁIT. Mondja csak? Nem mindegy, hogy egy gyerek mennyi ideig szopik, és mikor kezd pohárból inni? Ha nagy lesz, erre sosem fog emlékezni! Egy dolog a fontos, amire viszont fog, HOGY SZERETIK, és hogy gyermekkorában sosem hagyták magára! Ha ez megvan, miért szomorkodni?”
Laci bácsi itt hosszan sóhajtott:
„És hogy elmondjam magának, miért merem én mindezt állítani? Mert orvos voltam és megvolt otthon is a magam baja.
Egy gyönyörű, magamnál 10 évvel fiatalabb magyar nőt vettem feleségül, Svájcban. Azt hittem, szeret, de a pénzemért jött hozzám: én 56-ban mentem el innen, gyerekorvosként végeztem és odakint még pszichológiát tanultam, magánpraxisom volt és igen jól ment. Gyermekünk lett. Első gyermek. Határtalan öröm, minden, amit el tud képzelni, de csak nekem, neki nem. A gyerek ötödik hónapos korától a feleségem megunta az egészet, kimaradozott, fodrász szalont nyitott (eredetileg az volt a szakmája, de pénze nem volt annak beindítására) és a női fejek megmunkálásának élt. A gyermeket pótmama vitte tovább, míg meg nem kértem édesanyámat, jöjjön ki hozzánk és nevelje fel. Akkor nem váltam el tőle, kapott egy lakást tőlem, éljen ott, én meg nevelem a gyereket. Ünnepségekre eljött, kéthetente elvitte a gyereket, de mint később kiderült, akkor is sokszor pótmamát vett fel, mert nem érdekelte a gyereke. Amikor a fiam 10 éves lett, akkor telt be nálam a pohár. Meghívtuk a születésnapra kollegáimat, barátokat, és na jó, a fiam anyját is. A desszert után a kollegám lánya elvonult megszoptatni 13 hónapos kislányát, majd mikor megjött, mesélte, hogy most nehéz napjai vannak, mert Ingeborg fogzik es keveset alszanak éjszaka. Mindezt hallván az én nejem mert a gyerekek neveléséhez hozzászólni. Hogy milyen ostobaság ez a hosszú ideig tartó szoptatás és hogy én ugye lebeszélem erről az anyákat. Meg, hogy egy barátnője lánya így szoptat még és szerinte ez nem értelmes.
Végighallgattam, mert úriember vagyok, de mikor végzett, megkértem, jöjjön ki velem a konyhába. Ott pedig kitettem a szűrét. Gyorsan és alaposan közöltem, soha többé nem akarom látni, a gyerek ügyében majd eligazítom – mosolyogta Laci bácsi. – Nem értette, miről van szó, de aztán értésére hoztam:
„- Elfogadtam, hogy fiatal voltál és magadra hagytad a gyermekedet. Nem vettem el a pénzed, amely az enyém volt. Nem vettem el a lakásod, és nem kényszeríttettelek haza. De azt nem tűröm el, hogy az én házamban te bármilyen véleményt mondj EGY ÉDESANYÁRÓL. Véleményt csak az mondhat, aki megtette a magáét. Akinek EKKORA kimaradása van a gyermeke életéből, az ne kritizáljon másokat!”

Én nem jutottam szóhoz. Ez még a szomszédomnál is rosszabb, egy gyereket (s ráadásul az elsőt, aki maga a csoda, mea culpa!) másra hagyni?
Laci bácsi megigazította Andrison a takarót.
„- Higgye el kedves, maga jó anya! Még akkor is, ha éjjel tizenötször szoptat, ha a gyerek nem szobatiszta és még cumisüvegből is iszik (ami ugye ma már szintén sokak szemében megatív), de higgye el, nem ezekben van a lényeg. Abban van, hogy ezt a gyereket szeretik. Ez a legfontosabb, a többi meg ócska parvenü!”

:D
sárvári enikõ

Ki az a Kinga??? :shock: :roll: :?:
Vendég

Tünde....kezdődik megint...???? :roll: Passz!

Kép

Kép
prüntyi

Te jó ég... :shock: Ez a sztori hogy jött ide ? :shock:
Sárvári Enikő világosítsál már fel minket konkrétan. :shock:

Vagy kímélj meg minket az ilyen okosságoktól, mindenki tudja milyen. :roll:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Nagyon szépen köszönöm családom nevében is a dícsérő szavakat!

Most sajnos nem tudok bővebben írni, mert még egy napra itt marasztaltam a hugomat (az meg mégiscsak hülyén nézne ki, hogy én meg a neten lógok :)). És borzalmasan fáj a fejem tegnap óta. :(.
Holnap jövök.

Pusszzzzzzzzzzz.

ayse

Sziasztok Lányok!

Én annyira naív és jóindulató vagyok, hogy csak két dolgot kérdeznék:

1.
Sárvári Enkiő, nem tévesztetted el a topikot?

2.

Who the fuck is Kinga?

Amúgy nagyon jó kis napunk volt. Segítettünk a dédinek, meg szeretgettük őt. Délután a fiúk aludtak egy nagyot, mert megnyomta őket a friss levegő. Addig én pletyóztam a nagymamámmal.

Viszont tuti, hogy Lacit nem visszük magunkkal, mert oda vissza végig ordította az utat, kivéve ha egy buzeráns zenélő rágókát nem adtunk a kezébe, ami még a sírásnál is rosszabb volt. Apa mondta, hogy ő ezt nem hallgatja oda-vissza Olaszországba. Ja és mindezt totál kipihenten csinálta. És nem alszik a kocsiban. :roll: :roll: :roll:

Persze most még a sokk hatása alatt vagyuk, remélem ha múlik, akkor apa meggondolja magát.

Kép
Kép Kép
sildike

Ayse!

Igen nagyon jók a képek, szép kis család vagytok nagyon!! :)

Fejfájás hess!! :( Nekem az olaszoknál annyit fájt a fejem, megettem egy levél advil ultrát. Persze lehet egyszerűen hogy nem bírom az olasz borokat.. :roll: :lol:

Ildi!
Hát ez tényleg gáz, hogy ennyire nem szeret autózni Lacika.
Mondjuk Bendegúz se imádja az autósülést, de őa a hazafele úton kétszer másfél órát aludt, és azért ha ellátom játékokkal elszóralkozik egy ideig. Persze ő is tud ordítani.
Amúgy kérdezted, ő is kicsit bogaras, itthon lesötétített szobában alszik, és ott is próbáltam azért mindennap egyszer ezt biztosítani neki. Persze az egész napos kirándulások napján maradt az autóban, vagy babakocsiban alvás, Velencében például a legnagyobb nyüzsiben nyomta el az álom. Szóval ha fáradt, elalszik ő bárhol, még a strandon is aludt másfél órát.
Azért talán meggondoljátok még. Ha meg nem, még úgy is jó lehet a síelés.
Nálunk mondjuk szóba sem jöhet az hogy otthagyom Bendegúzt napokra, annyira anyás.

Amúgy jó kis napotok lehetett. :) Irigylésre méltó, hogy ilyen jó állapotban van a nagyid, nekem már egyik nagyim sem él sajnos. :(

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Ildi, még ezeket akartam írni: itthon Zitának is elég szoros napirendje van, Ő ragaszkodik hozzá, nem én. De Horváto-ban volt sok látnivaló, így a délutáni alvás nem délben, hanem sokszor 2-1/2 3 körül kezdődött, de volt 1x, hogy 1/2 4-kor. Így este is tovább fent tudott maradni, nem aludt 8-kor, így tudtunk csavarogni. Na és persze a friss levegő miatt nem volt gond éjjel az alvással. Szóval azért idegen helyen a bogaras gyerekek is mások, pláne, ha tök sok érdekes dolog történik velük. mondjuk mi az utazást többnyire éjszaka oldottuk meg, de gondolom ez Nálatok januárban nem nagyon jöhet szóba. Zita se alszik kocsiban, ott volt mellette a játékosvödre, és kiszolgálta magát, vagy én kukucsoltam vele, vagy kapott cumit-alvókutyust, és akkor autókáztunk, ha előtte jól kifáradt. Szóval meg lehet oldani, de tényleg elég macerás. Én nem fogom azt gondolni, hogy rossz anyuka vagy, ha itthon marad a nagyiákkal Laci. :)

Sztem is rossz topicba írt a csaj...

Jaj, képzeljétek, szegény Zitával mit tettem: elmentünk sétálni, és átfordítottam a babakocsi tolókarját, de nem akart bekattanni a helyére. Erre én mit csinálok, még egyszer jó erősen próbálkoztam, hogy mi a franc van... hát Zitának volt ott a keze :( :cry: :cry: Gondolhatjátok, mekkora sírás volt, úúúgy sajnáltam szegénykémet, hogy ilyen lökött anyja van. Vmelyik nap az ajtófélfába ütöttem be a fejét, amikor vittem ki a szobából. :( Szörnyű, hogy ilyen szétszórt-figyelmetlen vagyok; sajnos alapból is, de így meg fokozódik, duopack állapotban. :(
Vendég

Hehe, őszintén szólva én sem értettem ezt a hosszadalmas hozzászólást, de végigolvastam, és magamra vettem / mármint hogy jó anyuka vagyok :oops: /

Ildi :) Ez tényleg még jobban nehezít a dolgon, hogy Laci ennyire nem tolerálja az autózást. Gergő is nagyon nehezen viseli az utóbbi időben, rövid távon még csak hagyján, de hosszabb úton minimum fél óra üvöltés mindig bejön, és ez nekem is elég ahhoz, hogy azt mondjam, egy ideig nem utazunk! Nagyon bízom az új autós ülésben, ezért is keresek teljes gőzzel Balázsnak nagyobbat, hátha előrenézve, és kilátva jobb lesz neki. De elnézve Laci méreteit, gyanítom, hogy ő se kagylóban utazik már :) Januárig még változhat az ő hozzáállása is, ebben azért bízhattok.

Tünde :) Ne izgulj, én terhesagy nélkül is becsaptam Gergő fejét a falba / minek ugrál :?: /, és épp ma láttam a játszón egy ugyanilyen jelenetet, mint a Tiétek az átfordítós karral. Az egész játszó összefutott, hogy mi ez az üvöltés, úgyhogy el tudom képzelni. Előfordul mindenkivel.

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Hát azért legalább írhatna a csaj valami, bocs lányok nem ide akartamot, nehogy mán megint valami felhördülés legyen belőle nem?

Kép
Kép Kép
sildike

Jucc

Laci még kagylóban utazik. Bazsi is abban utazott 1 éves koráig. Állítólag addigra elég erős a nyakcsigojájuk, meg az izomzatok, hogy egy esetleges ütközésnél megtartsa őket.
Apa ennek nagyon-nagyon utánanézett, és azt mondta mindkét fiúnál, hogy 1 éves korig ohne menetiránnyal szembe ülés. Ebből nem enged.

Kép
Kép Kép
sildike

Zita üvölt... :(
Nem kérte az esti tápit, ilyen se volt még soha. :( Most nem tudom, hogy apahiánya van-e, mert apa szokta fürdetni, és vele isszák meg a tápit is. Persze azóta (8 óra) már kínáltam, de nem kell.
Egy kicsit átvittem magam mellé, de nem akar aludni, remélem nem virraszt szerda estig, amíg apa hazaér. :(
Vendég

Jaj, én is csomószor gondolok arra, hogy nehogy beverjem Viki fejét, ahogy pl. bemegyek vele a fürdőszobába. Még nem fordult elő, csak valahogy bennem van, hülye érzés. :oops:

Gondolkodtam ezen az új hozzászólonkón, és tényleg vagy elnézte a topikot (miért pont ide tűzte be a hsz-át?) vagy kötözködni akar vmiért, mert se füle se farka a történetének a mi szemszögünkből. :shock:

Asszem elteszem magam holnapra. Próbálom kialudni a fejfájásomat, hátha ma összejön. :roll: :evil:

Dóri
Vendég

Tünde, most olvasom :( vagy apahiány :( vagy fog lehet? nem szokott ő ilyet, nem?
Vendég

Dóri de, mostanában előfordulnak esti bulik..., de hogy a vacsit ne egye meg, na, ilyen még nem volt.
Átvittem megint magam mellé, 2 perc alatt elaludt, majd visszacsempészem a helyére, de gondolom éjjel felébred, hogy éhes. :(
Vendég

Prüntyi, mire jutottatok az esetleges gluténérzékenységgel?
Bocs, ha már írtad.
Vendég

Szegény Zita, és szegény Tünde :( Remélem, az éjszakátok jó lesz!!!

Az óktóberi talim senkit nem érdekel? Valamelyik péntek lenne, az biztos, még ki lehet lőni a nem megfelelő napokat!

Küldött a sógornőm a tegnap náluk készült képekből párat, teszek belőlük ide is:
Kicsi a rakás:

Kép

Blanka+Balázs:
Kép

Mérges vagyok:
Kép

Elmélyülten:
Kép

Repülök!
Kép

Jó éjt!

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jó reggelt.

Dóri.
Köszi a gratulációt szoba ügyben.
Nem tudom,hogy erős-e ez a szin,de mi szeretjük a szines dolgokat! :) A hálószobánk tűzpiros!! :lol: :wink:

Jucc.
Neked is köszi.
Képek nagyon cukik!!

Tünde.
Remélem jól aludtatok!!

ancsi26

Hahó!!
Hol bújkáltok??

Megpróbálok videót feltenni.

Szülinapi tánc!! :lol: :
[URL=http://s58.photobucket.com/albums/g249/ancsi26/?action=view&current=2006.flv][IMG]

ancsi26

Hát nem igy akartam,de legalább már meglehet nézni.
Ilyen bénát,mint én!! :oops: :oops:

ancsi26

Babanet úgy gondolta, hogy a délelőttöt inkább háztartással töltsem (pedig hulla fáradt vagyok, mert tegnap, vagyis ma iszonyú sokáig bámultam a tévét, persze tudtam, hogy nem kéne, de nem bírtam ki...

Sildike!

Bazsi pizsije isteni és jól illik a kőhöz is! Hú de sokat nőtt ő is!

Tünde!

Zitavideón én is jót kacagtam, nagy mókamester lehet!

Nekem ez a Sárvári Enikő féle sztori gyanús, olyan, mintha egy Readers Digest cikket olvasnék. Idegen nyelvről fordítva, de valami stilisztikai hiba van vele, nem tudom mi az, de mégsem magyaros. És a sztori is elég gejl...
Bár Jucc szerintem is jó anyuka! :D

Prüntyi!
Isten éltessen Benneteket születés- és névnapotok alkalmából!
Neked is milyen szép neved van, nem is tudtam, hogy így hívnak. :oops:

Ancsi!
Csúcsédes a lánykád! Eza táncizás! Te is szeretsz táncolni?
Jó érzés, hogy kész vagytok a felújítással. Más lakásában szeretem az élénk színeket, a sajátomban azonban megátalkodott fehérfal-hívő vagyok. :oops:
Nem is vagy béna! Én azt sem tudom, hogy kell ide felrakni videókat. Gondolom előbb regisztrálni kéne... :oops:

ayse

Ja és Bkriszta!
Ügyesek vagytok, hogy már be is költöztetek! Nekem Te vagy a megtestesült Tettek Embere (az egyik, mert Sildike a másik, és ennek én, melankóliára, elmélázásra hajlamos bölcsészlélek óriási tisztelettel adózom).
Nagyon helyes a kutyus. Kincsi mit szól hozzá?

ayse

Halihó!

Jucc!
De jók ezek a képek! :D

Ayse!
Elutazott a hugod? :(
Nekem is vacakolt délelőtt a babanet. :twisted:
De én házimunka helyett inkább lazítottam. :oops:
Mióta Nati akciózik éjszaka, reggel úgy ébredek, mint akit agyonvertek. A gyerek eközben vigyorogva, jókedvűen ébred.
Ki érti ezt? :roll: :shock:
Fogalmam sincs, milyen extra tartós elemmel működik ez a csajszi.

Ancsi!
Szerintem vagány ez a szín és a tűzpiros is merész választás! :D
Én is úgy vagyok, mint Ayse, hogy másnál tetszik, de én begolyóznék tőle!

Tünde!
Hogy alakult az éjszakátok? :roll:

Nati olyan szinten fogzik, hogy már a nyála is csorog. Eddig 7 foga úgy jött ki, hogy egy csepp nyál sem hagyta el a száját.
Most meg olyan, mint egy kis alien. :lol: :shock: :twisted:

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Ayse :) Köszi :D
Én is fél egyig ültem a tévé előtt, és lestem, mi sül ki ebből. Aztán szerencsére mindkét kölköm egyszerre fölébredt, úgyhogy mentem én is aludni.

Andi :) Szegény Nati! Úgy látszik, ezt a nyálzást is ki kell próbálnia...

Gergő tegnap este nyolckor aludt el, utána pedig óránként fölkelt, és cicit követelt. AMikor én is lefeküdtem, már nem néztem az órát, de sokat volt fönt :( És tegnap egész nap pocsék volt a hangulata, és ma sem jobb :( Ráadásul csak neki sütöttem ma külön sütőtököt / én ki nem állhatom, Balázs se, talán apjuk majd megeszi/, és köpködi, nem kéri. Ha minden nap zöldséglevest vagy húslevest kapna, ő azt se bánná...
Nem látom, hogy jönne most foga, úgyhogy erre a randa időre fogom a hangulatát.

Cinka jelentkezett!!! Írtam neki két mailt, most végre válaszolt. Rengeteg a dolga, olvasni sincs ideje, nem hogy írni, újra tanít, közben anyukájának keresnek házat. És sokat "segített" neki a mocskolódós időszak is abban, hogy ne jöjjön többet :( Amúgy persze jól vannak, Réka is betöltötte már az egy évet.

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

"kímélj meg minket az ilyen okosságoktól, mindenki tudja milyen."

"who the fuck is Kinga?"

és a többi....

Hogy sorra válaszoljak: Valóban nem figyeltem jól, Kinga nem itt olvas és nem itt ír:). De ez az én hibám. Nem ismerem a babanetet, kizarólag Kinga miatt regisztráltam és félrement.

Nem akartam okoskodni, hanem segíteni valakinek ezzel a történettel, valakinek, aki a barátnőm (not a fuck) és nem érzi túl jól magát mostanság.

Azt hiszem viszont erről nem kell mondanom semmit, mert senkit sem érdekel itt:
ez nem az a topic.

Az ellenséges hangot viszont nem értem, nem szolgáltam rá semmivel, de a magyarázat sem fontos.

Valaki hiányolta hamarabbi bocsánatkérésemet: most jutottam a számítógéphez, tehát mindannyiotoktól elnézést kérek zavarásomért.

Sárvári Enikő
sárvári enikõ

Andi, Zitakisasszony éjjel 3 körül felébredt, akkor megitta a tápi nagy részét, átvittem a helyére, és aludt 1/2 9-ig, de akkor is én keltettem. Délelőtt zenekuckózni voltunk, most úgy alszik, mint akit fejbevágtak.

Ancsi, Meli csudaédes, ahogy ropja!

Nálunk csak a fürdő és a wc fala fehér, ha apán múlva, mindenhol fehér lenne a fal, nekem nem tetszene. A konyhánk bordó, sztem tök jól néz ki.

Jucc,
Te fekszel ott a füvön fehér poloban? :shock: Gergő Bazsi kicsinyített mása. :)
Vendég

Hát akkor, hogy ne menj el innen rossz szájízzel, boldog névnapot Neked is, kedves Enikő!

Duda!
Jajj szegény Nati!
Andris is 3x kel minden éjszaka, én is mosott... de estére éppen ezért annyira túlpörgök, hogy nem bírok elaludni egyhamar.
Hugi elment :(, elküldtem abba büdös B-be :wink: .

Jucc!
De jó, hogy írt Cinka! Azért dobhatna egy-két képet Rékáról!

ayse

Hát akkor, hogy ne menj el innen rossz szájízzel, boldog névnapot Neked is, kedves Enikő!

Duda!
Jajj szegény Nati!
Andris is 3x kel minden éjszaka, én is mosott... de estére éppen ezért annyira túlpörgök, hogy nem bírok elaludni egyhamar.
Hugi elment :(, elküldtem abba büdös B-be :wink: .

Jucc!
De jó, hogy írt Cinka! Azért dobhatna egy-két képet Rékáról!

ayse

Tünde :) Igen, én fekszem ott, miért?

Kép

Kép
jucc33
Érd

Képzeljétek, milyen álmom volt! Miközben itt rinyálok Nektek arról, hogy így szeretnék 3. babát, meg úgy, teljesen valósághűen megálmodtam, hogy terhes lettem, de nem örültem, hanem iszonyúan meg voltam rémülve! Nem kicsit, nagyon (hogy egy klasszikust idézzek, de ezt most hagyjuk). És ez az érzés nem múlt el felébredve sem. Lehet, hogy mégiscsak így kerek az életem?

ayse

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?